Budapest, a szabadság fővárosa
2006. október 26. írta: TuRuL_2k2

Budapest, a szabadság fővárosa























Budapesten, a Szabadság Fővárosában a magyarliberálisok az utódpárttal összefogva gyakorlatilag saját engedélyezési körükbe vonták az 50-nél több résztvevőnek szóló, azaz hangosítást, színpadot igénylő politikai rendezvényeket.
ugyanők életveszélyessé nyilvánították a Városháza Parkot és megszüntették közterület-jellegét. nyilván csak akkor közterület, ha éppen magyarliberális kampányközpontnak ad helyet.
(a háttérben a magyarliberális Eörsi hazaárulózik.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr6716727

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alezdihar.com 2017.12.11. 21:32:25

Kész: Holdnaptár előzetes - Megvalósítás alatt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katac 2006.10.27. 10:34:47

"Javul a baloldal; az apja még gyilkos volt, a fia már csak tolvaj."
(+hazug vadbarom)

palostrend · http://palostrend.hu 2009.07.13. 23:18:51

Oszlófélben a KÓSER CAFATTETEM (SZDSZ)!!!

Az, hogy az SzDSz ma Magyarországon veheti a bátorságot és belerondíthat a magyarok, általuk elrabolt szabadságába, jövőbe vetett hitébe az, azoknak a megszálló tetveknek(konrádpetőtamásgáspár stb) köszönhető, akiket nem száműztünk abban a percben, amikor nyomorult telepeseik elkezdtek élelmet és védelmet kunyerálva beszivárogni őseink áldott anyaföldjére.


Ez a maréknyi magyargyűlölő még sorvadásában is az új Retkes bocsánatkérését sokallja. Teszi ezt úgy, hogy tagjai sorában olyan elvetemült ivadékokat tudhat és bújtat, akik közvetlenül és közvetetten irtották a magyarokat. Ráadásul úgy, hogy eleddig megúsztak mindennemű felelősségre vonást. Agyrém.

Már csak azért is, mert az 1990-es rendszerváltásnak hazudott héber megszállást is egy kommunista zsidaj újratemetésével nyomták le a torkunkon. Miközben azóta se romboltatták le az átkozott szovjet emlékművet a Szabadság téren. Sőt. Újrafényezték. És még mindig nem lövettük őket a Dunába. Bezzeg ők!

Az elvetemült, menekült és hazug történelem íróik nyomására rozsdás cipők tucatjaival szégyeníthetik a több tízezer éve a Kárpát medencében élő HUNMAG nemzetség őshonos törzseit. Miközben a 3 hónapig tartó fasizmusban is csak az érdekeltté tett sorstalan tisztek lőttek és lövettettek ártatlanokat a Dunába. Hogy is van ez?! Kapjatok már észbe Magyarok!!!

Ha a halálbüntetést már nem is illik újra kikövetelni (mint ahogyan ők tették őseink esetében!), de száműzni és ezeket a haszontalan és ingyenélő hazaárulókat azért nevükön nevezni; - na azt azért még lehet. Sőt! Kötelező. Lépten, nyomon. Minden percben és órában. Hogy ne legyen idejük nevet változtatni, kikeresztelkedni és nagy nevettetőkként, firkászként,színészként, és színlelőkként buzeránsok és heti hetesek közé rejtve magyarokat gúnyolni és nemzetünket fújolni. Én mondom, ki kell tenni a szűrüket és kiforgatni a zsebeiket, mert a Napra nem léphetünk sem, perc sem vaj emberekkel.

Azt hiszem, hogy a talmudi világ kárhozatát már mindannyian megelégeltük. És ezt az SZDSZ minden tagja érzi is a maguk módján. Ki kilépéssel, ki vért okádva, de érzi. S aki most ezt elégedetten szemléli -; az téved csak igazán!!! Tessenek csak figyelni, hogy merre is folyik a HIGANY!...

palostrend · http://palostrend.hu 2009.10.01. 14:26:25

ÉBREDJEN RÁ - ÓRIÁSPLAKÁTOK ZSIDÓ POFAVIZITJE!!!

Azok a honfitársaim akik nyitott szemmel ingáznak országszerte nyilván már kiszúrták a szellemi és valóságos gyarmatosítók vírushordozóit...

Ezek többek között azok az ÓRIÁSplakátok is amin a magyargyűlölő gesztipéterek heti frissítéssel élik és élhetik ki, tudatmódosító kliséiket.

Gondolok itt a Burger King héber pofáján, ERNŐn keresztül (aki "elszámolta magát!") az MR1 Kossuth rádióját reklámozó BALÓ VILÁGán át, egészen az ATV JAM ébresztőjének ÖT magyarországi "műsorvezetőjéig"...

...akár még 5 letes is lehetne a cionista KLUB ÓRIÁS POFA FERTŐJE, ha nem lenne a helyzet és a KÓR ennyire előrehaladott.

Akár!...

...de ebben a stádiumban MAGYARORSZÁGnak ez már DIREKT HALÁLOS ÜZENET!

ÉBREDJEN RÁ!

bolgár györgy, bánó andrás, jaksity Kata, sárosdy eszter, dési jános...

5 felvett név...

5 vadidegen pofa...

5 szellemi és lélek fertőző...

Minden hétköznap reggel 6.55-től...

MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ!!!

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2009.10.01. 14:48:53

"Burger King héber pofáján, ERNŐn keresztül"

Óriási!

Pedig nem egy tipikus zsidó arc, de ezek mindenre képesek! :-)
süti beállítások módosítása