Nagy bevásárlás
2006. szeptember 28. írta: nénike

Nagy bevásárlás

A budapesti listavezetők vitája (a Kedd 21-ben) nem okozott különösebb gyomoridegességet, nem haraptam el a nyelvemet a nagy izgalomtól. Zsinka testvér volt látszólag a legfelkészültebb, a munkáspárti gyerek nem egy nagy szaki, a tévés közeg is idegen volt számára de szegényes eszköztára ellenére szerethetően gyomrozta a városvezető koalíciót. Tarlós ravaszul semmi konkrétat nem ígért és hülyén grimaszolt, azt hitte, hogy épp nem őt veszi a kamera.
Az egész szót sem érdemelne, ha nem ütötte volna meg egy hosszú mondat a fülemet. Demszky főpolgár azonban nem egyebet állított, mint... és itt szó szerint idéznénk:
"Együtt fogunk működni a Gyurcsány kormánnyal, végrehajtva azt a Budapest Szerződést, amit tavasszal kötöttünk. Végrehajtva azt a kormányprogramot, amely tartalmazza azokat a legfontosabb fejlesztéseket, mint amikről most beszéltünk, amiről Katona Kálmán beszélt, energetikussal, főmérnökkel, városüzemeltetésért felelős fő-főhivatalnokkal. Ezek mind meg vannak véve, szerepelnek egyébként a programunkban. Energetikus már van is a városnak."
Meg vannak véve. Kilóra. Nyilván a karcsúbb és hatákonyabb állam része az idézett fő-főhivatalnok is. A prefasiszta félhomályból kikacsintva zavarkeltésként csendben jelezzük, eddig is volt városüzemeltetésért felelős fő-fő Vajda Pál. Micsoda innováció! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5515398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolibácsi 2006.09.28. 12:18:54

Demszky Gábor felhívása

Kedves Budapestiek!

Végső elkeseredettségemben fordulok hozzátok. Kérlek többé senki ne szavazzon rám! Kurvára elegem volt már 94-ben is az egészből, de párttársaim ragaszkodtak hozzá, hogy induljak. Nekik meg nem mondhattam nemet, mert akkor le kéne antiszemitáznom magam. Mindent elkövettem eddig is, hogy ha már muszáj indulnom legalább ne nyerjek. Mindhiába. Mit csináljak még, hogy ne az én kibaszott nevem mellé ikszeljetek? Azt hiszitek könnyű volt elérni, hogy Budapest legyen a legmocskosabb város? Azt hiszitek az a rengeteg kutyaszar magától kerül az utcákra minden reggel? Értsétek meg! A BKV járatokat már nem tudom tovább ritkítani. Egyszerűen nincs több hely a buszgarázsban. A 4-es metró építését nem tudom tovább késleltetni. Nincs több hely. Nem tudok több holokauszt múzeumot építtetni, nem tudok több köztéri menórát kirakatni. Mit tegyek még, hogy rájöjjetek?

Csinálok nektek homokos felvonulást, transzvesztiták és buzit dugják végig a várost vasárnap délben. Erre ti, perverz állatok még élvezitek is. Éjszakánként saját kezűleg ásom ki a kátyúkat, megvétózok minden tervet az úthálózat bővítésére, lezárom a Lánchidat és a pesti rakpartot. Már majdnem az összes parkolóhelyet és parkot megszüntettem a városban. Kemény, kitartó munkával elértem, hogy se kocsival, se tömegközlekedéssel ne lehessen közlekedni. Már annyit loptam és sikkasztottam, hogy hegyekben áll otthon a közpénz. Nem bírom hazahordani a Touareggel. Tudom, hogy a többiek is összejátszanak a szadesszel. Direkt nem állítanak egy épkézláb jelöltet és azt is eldugják nehogy valaki megismerje a nevét a választások napján. Ők se hülyék. Kinek kell ez a szarhalom?! De 46,7 százalék?! Normálisak vagytok? Mi a faszomat csináljak itt még négy évig?! Ha még egyszer megszavaztok, lezáratom az összes hidat, felveretem az összes aszfaltot, állati ürüléket importálok Afrikából, csöveseket New Yorkból és Moszkvából, aztán diszidálok Horvátországba. Építek egy kastélyt a tengerparton. Persze a ti pénzetekből. Gondoljátok meg!
Üdvözlettel: DG
süti beállítások módosítása