Nézzünk fel Slotára
2006. szeptember 21. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Nézzünk fel Slotára

Nem is olyan rég azzal voltunk elfoglalva, hogy a szomszédunkban van egy szalonképtelen, mocskos szájú, hazudós politikus, aki magyarellenes cselekedetekre buzdít.

Most Ján Slota újra megmondja a tutit, és nekünk, tízmillió magyarnak el kell viselnünk kijelentéseit. Olyan mélyre süllyedtünk, hogy a mi politikai életünkhöz képest Ján Slota egy européer politikus...

Ján Slota sajnálkozását fejezte ki a magyarországi történések miatt, és reményének adott hangot, miszerint a helyzet "demokratikus módon rendeződik". Slota ugyanakkor felszólította az európai szocialista pártokat, hogy foglaljanak állást a magyarországi eseményekkel kapcsolatosan, mert hogy ott "a galaxis legbölcsebb politikusa uralkodik, aki a hazugság eszközeivel kormányoz, miközben bűzlik az erőszak" az országában.

Nézzünk fel Slotára?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7015087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása