Small money, small pussy
2006. június 19. írta: TuRuL_2k2

Small money, small pussy

Szeretem a Váci utca sajátos bérribanc- és felhajtóember-kultúráját: szórakoztató. Pár napja az egyik szakember a következőkben foglalta össze ajánlata lényegét néhány, tisztességben megőszült bajor üzletember számára: "Small money, small pussy, big beer." Máskor hivatásos hölgyek szívbemarkoló "I'm thirsty, buy me a drink!" felszólítással igyekeznek meghívatni magukat néhány tízezerbe kerülő kispezsgőre.
A kormányfő & környezete is hasonló kifinomultsággal csodálkozik rá a világ dolgaira. Meg vannak sértve, hogy "a balliberális oldalhoz sorolt közgazdászok, értelmiségiek jelentős része is kritizálja" dilettáns csomagjukat. Az ő fejükben az a dolgok rendje (ahogy ezt az élet eddig igazolta is), hogy bármit megtehet az MSZP-SZDSZ-kormány, úgyis Orbán lesz a hibás, a felelős, a démon. Ne kiabáljuk el, de ez a kényelmes felállás tovatűnni látszik: egyre nehezebb őszinte átéléssel Orbánékra tolni a költségvetési kupleráj miatti felelősséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr7110534

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: charlotte olympia Heels 2018.04.04. 04:35:37

free cp codes - Does imitrex have aspirin in it

Trackback: wedding high Heels 2018.02.01. 12:09:17

qwerty remote samsung tv (rmc-qtd1) manuel utilisation - Adderal sore body

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása