Brexit Hitler-módra
2016. június 30. írta: Redakció

Brexit Hitler-módra

brexit_hitler.jpg

„Mégis mit gondoltok, mihez kezdjünk most, hogy nyertünk?” Hitler ezúttal a Brexit-eredménytől borul ki. Katt a videóra a feliratért!

– Az egész vidéki Angliában sikerült áttörnünk. Délen bevettük Dovert és Cornwallt, és előretörtünk London környékére. Északon miénk lett Birmingham, Yorkshire és a fél iparvidék. Keleten is mi győztünk Norfolkban, Suffolkban és Essexben.

– Majd a skótok meg a londoniak ellenszavazatával minden rendben lesz.

– Boris... Skócia... Skócia és London az EU-ban maradna, de... de a mi kampányunk győzött. Kilépünk az EU-ból.

– A következők a teremben maradnak: Grayling, Farage, Gove és Smith. Ez egy parancs volt! A hősies elbukásunk volt a parancs! Mégis mit gondoltok, mihez kezdjünk most, hogy nyertünk? Teljesen hülyét csinálunk most magunkból! A kampányguruk hazudtak nekem! Még a UKIP-os félnótások is! Az egész kompánia egy fogalmatlan, értetlen bagázs!

– Nem beszélhetünk így a harcostársainkról...

– Annyit sem értetek, mint a brüsszeli aktakukacok!!

– Boris, de hát arról volt szó, hogy győzzünk!

– Hát mihez kezdhet önmagában a brit nép? Semmi nem működne az idegenek nélkül! Mihez kezdenénk a lengyel generálkivitelezők nélkül? A magyar orvosok meg ápolók nélkül? Ki rakja majd elénk a pubban a kést meg a villát? Éveken keresztül szőttem a terveimet! Mindent bedobtam, hogy népszerű legyek! Kívülről hajtogatni, hogy nem tetszik a rendszer... most meg itt hagyja rám az egész kuplerájt Cameron! Nem erről volt szó. Egyedül maradok Európában. Egészen egyedül. Lelepleznek minket. A City-nek innen jön a lejtmenet. A bevándorlók így is, úgy is maradnak. Skócia meg viszi az olajat és az atomot. Szét fog esni az országunk. Hát mivel fogok majd a Királynő elé állni?!

– Ne sírj, kislány, már petícióznak az eredmény megváltoztatásáért.

– A parancsaimat nem értették meg. Ilyen körülmények között, Isten óvja az országot... Vége. Nagy-Britannia szétesik. De ha azt hiszitek, hogy elviszem én a balhét, akkor nagyot tévedtek. Inkább visszamegyek firkásznak. Csináljatok, amit akartok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr48856692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzi Vetek 2016.06.30. 16:04:49

tényleg ide jutottunk, hogy egy ilyen - még csak nem is vicces, vagy eredeti - video beágyazása itt bejegyzés lehet?

Zb74 2016.06.30. 16:49:55

Így Eötvös Gábor kilencvenötödik születésnapja után két nappal hadd mondjam: van másik!

www.youtube.com/watch?v=-a6HNXtdvVQ

Rakovszky · http://rakovszky.blog.hu 2016.06.30. 17:06:18

Sajnos a "népszavazás" eredménye jogilag kérdéses, ugyanis a több éve a kontinensen élő brit állampolgárok - mint én is - nem szavazhattak, ezzel az ő fejük fölött döntöttek olyanok akiknek fogalmuk sincs mi van a csatorna másik oldalán.
Amit Nigel Farage mond az EB-ről pontosan így van, de 1939-ben a britek nem azt mondták, hogy "Hitler koma, nyugodtan garázdálkodj a kontinensen", hanem megállt parancsoltak neki.
Most az amerikai születésű Boris a gyáva megfutás propagandájának volt a szócsöve. Mit is lehetett volna várni ettő a torzonborz bohóctól⁈

maroz 2016.06.30. 18:09:44

@Messzi Vetek: Rajta lehetett a Mandiner bakancslistáján a viccesnek szánt poszt, mint olyan. Megvolt, jöhet a vég. :)

2016.06.30. 18:15:22

@Rakovszky:

nem kérdéses, volt fél éved regisztrálni, és kaptál volna lehetőséget. nem értem viszont miért a fejed fölött döntöttek azok akik viszont otthon vannak, nem pedig a csatorna másik oldalán?

tök mindegy hol született boris, ha angolnak érzi magát akkor angol. hogy bohóc lenne? csak nonkonformista.

GNDL 2016.06.30. 19:26:26

Baszki ez több mint nyolc éves poén... akkor jó volt, pár évvel később gagyi. Ma már inkább baromi kínos.

És akkor még leiratot is dobsz hozzá... elképesztő... :)

Bell & Sebastian 2016.06.30. 20:09:10

Nájá, a jó paródia attól jó, hogy szeretetből épül, nem győlöletből.

@Rakovszky: Megálljt parancsoltak Adolf "lányának", mi itt a probléma?

Pelso.. 2016.06.30. 20:40:13

A Mandíner (mai) álláspontja egyezik ezzel a paródiával, ill a téma fentiek szerinti parodizálásával?

kalbász 2016.07.01. 20:36:40

Fájóan hiányzik belőle, hogy a kelet európaiak örömmel asszimilálódnak, kiket meg hagynak bejönni abból a következő generáció már robbantani fog.

Elszabtuk 2016.07.02. 17:21:42

@Rakovszky: Mit allitottak meg az angolok? Milyen Hitlert? El vagy tevedve Rakovszky! Az USA Rotschild, Rockefeller csalad es az angolok finanzieroztak a A. Hitler hadjaratat. Most is az Isaacek finanzierozzak az orszagok bomlasat azzal, hogy europaba ömlesztik az arab es az afrikai orszagok bünözöit, terroristait! A. Hitler bankarja is ezer karatos zsido volt akit a Rotschild csalad jelölt ki: Hjalmar Schacht nevre hallgatott. Akkor most beszeljünk az allitolagos Holocaustrol is? Inkabb ne!

pitcairn2 2016.07.04. 23:12:19

@Elszabtuk:

hát annyi már igaz, hogy érdekes üzleti tranzakciók folytak a II. világháború alatt

végül még a BBC is magyarázkodni kezdett:)

Banking With Hitler (Full Length) British
www.youtube.com/watch?v=veQfroRUWdM

pitcairn2 2016.07.04. 23:14:22

@Rakovszky:

"hanem megállt parancsoltak neki."

kár, hogy a nácik szövetségeseivel szemben nem voltak ilyen "kérlelhetetlenek":)

Molotov–Ribbentrop Pact
en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact

Ignazi 2016.07.05. 16:06:48

Hat igen. Es hadd ne tudd, hogy meg mindig a harmadik birodalom törvenykönyve ervenyes Nemetorszagban. Es a jelenlegi nagy Industriek Thyssen, BMW, MB, sorolhatnam mind Hitlernek dolgoztak es lettek minel hatalmasabbak. Most öket ki keri szamon. Senki. De az Isaacek meg mindig csamcsognak az allitolagos Holocauston ,amit meg eddig senki nem igazolt, hogy letezett e egyaltalan! Kiveve a berelt ,megfizetett "tanukat."

Bell & Sebastian 2016.07.06. 09:35:07

@Elszabtuk: Schacht messze a legintelligensebb volt mind közt, akit a háború után perbe fogtak. Funk, az utóda a fontos pozíciókban, már egészen más karakter volt, de szintén -származású, amire a magyar Wiki egyik esetben sem tér ki.

Ignazi 2016.07.07. 08:35:36

@Bell & Sebastian: A Wiki hogy Magyar vagy nemet ist Wurscht. A Wikipedia az a Bilderberger Clan lihegö futara es azon adatokat közlik amiket eppen akarnak es amivel eppen hülyiteni tudjak az emberiseget! Ha tudnak sokan magyarok, hogy a II. WH utan meglettek hamisitva a törtenelem könyvek is, nem hinnem hogy hinnek neked. Ugyanez törtenik most az EU-ban is, ugy formaljak a polgart rabszolgava (Chips), dohanyzasi tilalmak, megszüntetik a keszpenzt, hogy tudjanak a kartyadon keresztül minden lepesedröl, sorolhatnam...., ahogy akarja a Bilderberger Clan (Rotschild, Rockefeller & Co.) Eg ne adja, hogy nyerjen a Killary Clinton, mert ö a legnagyobb rassista a nyugat europai politikusok közül. Az eddigi minden haborus aktioban benne Volt , van a keze. Nem csoda, hogy a papa Clinton ota több szaz Millio USD -al nött a vagyonuk!

Bell & Sebastian 2016.07.07. 09:22:01

@Ignazi: Üdvözölöm, ha jól dekódolom a kilétét. Azért olvasunk mindenhez Zsidó Lexikont is, hogy lássuk a fordítottját.

Nem nagyon illik ide, de azért elmesélem. Van egy német ismerősöm, vajdasági zsidó gyerek, aki 18 évesen beállt önkéntesnek a Wehr -be, jogosítvánnyal felszerelkezve, nyelvtudás adottság. Végigharcolta, pontosabban seftelte a háborút a németek oldalán, valamennyit tud magyarul és szeret minket, a maga módján. Jó helyre tette be a... az obsitlevelét is, egy mozgalmas, ám nem terméketlen életpálya után várja Szent Pétert a kapu előtt.

Vajon beengedi?

Ignazi 2016.07.08. 08:40:28

Ne engedje be. Fent, ha vannak , vannak az alszentek.
Vallas? Vallashaboruk? (s mint ma) Egy idiota felfogasa az emberisegnek az emberiseg hülyitese. Mit is mondott Towarisch Marx: "a vallas az emberiseg legnagyobb Drogja (kabitoszere)." Pl. a zsidok sorba röhögnek a keresztenyeken, s mert az "INRI" Jesus Krisztus zsido volt es ahhoz fohaszkodik a kereszteny emberke. Es, hogy tudd a vilag tökeje , Rockefeller, es Ritschild penze a Vatikan Bankban van bunkerolva. A pápa a Rockefeller csicskasa!

Bell & Sebastian 2016.07.08. 09:49:22

@Ignazi: Micsoda szerencse, mi nem a pápához imádkozunk, hanem a főnökéhez. Majd csak leszól neki, hogy dobjon szét pénzt, szotyira.
süti beállítások módosítása