Ha Donald Trump tudós lenne!
2016. április 09. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Ha Donald Trump tudós lenne!

trumpp.jpg

Ha hallott már egy mondatnál többet Donald Trump amerikai republikánus elnökaspiráns beszédeiből, ha nagyjából el tudja helyezni ezt a fura figurát térben és időben, akkor sírni fog a röhögéstől. Ilyen szöveget tolna Trump, ha tudományos karrierbe vágta volna az aranyozott fejszéjét!

trump2.png

(via Imgur)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr538581228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.04.09. 15:17:49

van nekünk egy magyar verzió

Operatív Törzs ülést tartottunk, és áttekintettük a helyzetet. A tegnapi, Belgiumban történt terror merényletek miatt jöttünk össze. Ezeknek a helyszíne az Brüsszel volt, tehát Belgium területe, de abban egyetértés van ma egész Európában, hogy a támadás célpontja az nem Belgium volt – miért is lett volna éppen Belgium? –, a támadásnak a célpontja az Európai Unió volt, és Magyarország az Európai Unió tagja. Következésképpen, úgy kell tekintenünk biztonsági szempontból, ami Brüsszelben történt, mint egy olyan támadást, ami Magyarország ellen is irányul, szerencsére nem Magyarország területén történt.

www.miniszterelnok.hu/

Herr Stacheldraht Leger 2016.04.09. 20:32:20

kár a donald bashingért, hilleri néni nem felejt és már izzítja a progresszív atomrakétákat a mandibunker ellen. vincsenzó elekótya éppen a zsákmánynak kiszemelt polgári borgyűjteménynek keres helyet a skót pincéjében.

2016.04.09. 20:51:06

a múltkor belehalt a kormányzati rendszer a keresésbe, most sikerült:

a mai napon a földgáztárolói töltöttség : 4,1%
októberben leállították a gázvásárlást hogy javítsák a költségvetést, ápr elsején indult újra a betöltés.

részletek itt:
www.magyarfoldgaztarolo.hu/hu/Ugyfelek/Adatpublikalas/Documents/Napi_adatok.xls

az üres tározók feltöltődnek rétegvízzel, aztán költséges lesz újra használatba venni, illetve egyébként sem fogják használni a csökkenő gázfogyasztás miatt. elintézte önöknek a magyar trump.
400mrd pénzkidobás, orbán jobban teljesít.
ja, és a rajcsányi is jobban teljesít, már mérleget sem publikál.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2016.04.10. 08:28:28

Bukovics István viszont ténylegesen tudós.
Itt, Magyarországon.

Bogár László viszont ténylegesen a közgazdaságtudományi képzés megújításán dolgozó jegybanki alapítványok fontosembere.
Itt, Magyarországon.

A közmédia ténylegesen az egy befröccsözött kőműves modorában, szókincsével és éleslátásával nyilatkozó - ámde alighanem sokkal kanyargósabb életutat magáénak tudó - Boros Imrével magyaráztatja hallgatóinak a világ gazdasági folyamatait.
Itt, Magyarországon.

Kit érdekel Trump ehhez képest?

2016.04.10. 16:06:58

@Herr Stacheldraht Leger: @Counter: bizony pont Magyarországról nagyon nem hiteles ez a Trump-szidás. Trump egyedülálló abban, hogy az üzleti életben töltötte életét, majd utána indul elnöki székért. Ő összehozott valamit előtte. A Clintonoknak meg azóta megy jól, mióta a befolyásukat kótyavetyélik el adományokért. Cruz meg a felesége meg a Goldman Sachs fizetési listáján van. Trump hozzájuk képest egy főnyeremény. Ja és szereti az európai nőket. Van ízlése.

Zb74 2016.04.11. 22:24:34

@kérem vigyázzanak, a rácsok záródnak!: Nebazz, ez valódi? Mert Hírcsárdának durva lenne!
süti beállítások módosítása