Európában nincsenek „no-go” zónák
2016. március 08. írta: Redakció

Európában nincsenek „no-go” zónák

banlieue.jpg 

Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása

 

Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem teheti be a lábát.

Mindez nem azt jelenti, hogy nincsenek komoly szociológiai, kulturális, közbiztonsági problémák, vagy akár nemzetbiztonsági kockázatok az egyes bevándorlók lakta negyedekben. A „no-go zóna” kifejezés azonban nyugat-európai viszonylatban nettó ostobaság, ami maximum csak félelemkeltésre alkalmas, az egyébként is puskaporos hangulatú időkben.

A kifejezést Daniel Pipes amerikai újságíró honosította meg a köznyelvben még 2006-ban. Pipes akkor a franciaországi, afrikai és arab bevándorlók által lakott „Érzékeny Városi Zónákat” (Zones Urbaines Sensibles) nevezte így, elsősorban amerikai és dél-afrikai analógiákat követve. 2013-ban aztán a szóban forgó külvárosokba tett látogatását követően Pipes felülbírálta korábbi vélekedését, belátva hogy Európában nincsenek olyan negyedek, amelyek felett a hatóságok elvesztették volna az ellenőrzést. Ekkor azonban már késő volt. A Fox News és más neokon-közeli orgánumok felkapták a kifejezést, amely azóta is makacsul tartja magát a köznyelvben. Utóbbi időben pedig egyre több olyan magyar publicista, „szakértő” is dobálózik vele, aki nem hogy soha nem járt a szóban forgó, muszlimok vagy más bevándorlók által lakott környékeken, de még az alapvető szakirodalmat sem olvasta el.

A nyugat-európai, muszlimok által lakott negyedekben, utcákban mindenhol az adott állam törvényei érvényesek. Attól, hogy Birmingham vagy London külvárosaiban pár frusztrált szakállas fiatal láthatósági mellényben kamerákkal felszerelkezve sharia őrjáratot” tart, még nem lesz érvényben a shariajog. A bajkeverőket egyébként a helyi rendőrség következetesen lekapcsolja. Hasonlóképpen, attól, hogy a muszlim boltosok nem árulnak sört, München vagy Köln török negyedei sem lesznek muszlim fennhatóságú területek.

Való igaz, hogy vannak olyan muszlim közösségek, amelyek belső bajos ügyeiket sejkek vagy egyéb alternatív autoritások közbenjárásával simítják el. Ez azonban az európai zsidó közösségek esetében már évszázadok óta bevett gyakorlat. Számos ország – például Nagy-Britannia  jogrendszere hivatalosan is teret ad a peren kívüli, közvetítők segítségével történő megegyezésnek. Minden országban az adott jogi hagyományokon múlik, hogy az állam milyen mértékben ad lehetőséget az efféle gyakorlatra.

Igaz az is, hogy vannak balhésabb bevándorlók lakta környékek, ahol még a rendőrök is óvatosabbak. Olyan negyedek is szép számmal akadnak, ahol bevándorló fiatalokból összecsapódott bandák randalíroznak, kihasználva hogy 18 év alatt nem vonhatók felelősségre a törvény által. Ez leginkább Skandináviában szembetűnő, ahol a bevándorlás előtt tényleg alig volt bűnözés.

Ezek a környékek azonban még nyomokban sem hasonlítanak az egykori Bronxra, Baltimore-ra vagy Johannesburg egyes kerületeire. Mellesleg aki szerint az utcai erőszak nyugat-európai viszonylatban kizárólag a bevándorlóknak, muszlimoknak köszönhető, annak érdemes utána olvasnia Liverpool fehér utcai bandáinak vagy Millwall történetének. De kelet-európaiként nem ártana körülnézni Varsó vagy Tallinn lakótelepein, vagy akár a Havanna lakótelepen sem.

Mindezt személyes tapasztalatból is állítom. Az elmúlt évek során következetesen jártam végig Brüsszel, Koppenhága, Malmö, Berlin, Amszterdam, Hága, Rotterdam, Párizs, London és más nyugati nagyvárosok legveszélyesebbnek tartott „no-go zónáit”.

A teljesség kedvéért: külsőm alapján a bevándorlók általában európainak szoktak gondolni. Szándékosan különböző napszakokra időzített látogatásaim során soha semmilyen inzultus nem ért. Még akkor sem, amikor azokra európai, kifejezetten európaias öltözetű barátnőmmel mentem. (Nem kizárt, hogy ha nem vagyok ott, neki beszóltak volna. Ez azonban a bevándorló- és muszlimmentes Budapesten is bármikor megtörténik.)

Kelet-európai szemmel nézve még a legszegényebb környékek is igen rendezettek és nyugodtak. Más kérdés, hogy az adott városok gazdagabb környékeivel összehasonlítva már szembetűnő a különbség. Molenbeek, Saint-Denis vagy Neukölln maximum annyira no-go zónák, mint Kőbánya vagy Pesterzsébet. Olyan egyszerű lakókörnyékekről van szó, ahova a nem oda valósiak nem azért nem mennek, mert tilos vagy életveszélyes; hanem mert nincs ott semmi dolguk, azokat általuk kevésbé kedvelt népcsoportok lakják, sétálgatni pedig sokkal kellemesebb máshol.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr28454446

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sayfo Omar: Európában nincsenek „no-go” zónák 2016.03.08. 14:39:03

Molenbeek, Saint-Denis vagy Neukölln maximum annyira no-go zónák, mint Kőbánya vagy Pesterzsébet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.03.08. 14:42:22

Bécsben annyira megvertek egy férfit, hogy kórházba került. A feleségét és a lányát védte, akik a "saria rendőrség" szerint nem megfelelően voltak öltözve.

www.dailymail.co.uk/news/article-3480676/Father-hospitalised-Sharia-patrol-Austria-told-stop-threatening-wife-daughter-not-properly-dressed-fears-rise-no-areas-Vienna.html

Természetesen a feleség, a lánya és a "saria rendőrség" tagjai is csecsenek voltak, csak a megvert férfi volt osztrák. Ezért is keveredhetett bele az ügybe.

Az a legritkább esetben fordul elő, hogy a bevándorlók "rendfenntartói" kívülállókat molesztálnak. Ők természetesen a sajátjaikat terrorizálják, ahogy például a magyar bűnözők Nagy-Britanniában is elsősorban a kint élő magyarokra utaznak.

Hogy ez jó-e vagy sem, az nehéz kérdés. Egyfelől a bevándorló közösségben "rend" van, hogy milyen áron, azt fedje jótékony homály. Másfelől ha netán az ország rendőrségének dolga van a bevándorló közösséggel, akkor áthatolhatatlan falakba ütközik, mint a '90-es években előfordult Magyarországon élő kínaiakkal történt bűncselekmények esetén. Senki nem tudott semmit, még az áldozat nevét sem sikerült minden kételyt kizáróan kideríteni.

I_Isti 2016.03.08. 14:42:26

Te, most tényleg ennyire aljas hülye vagy?

I_Isti 2016.03.08. 14:48:40

@Doomhammer: Ilyen nyilvánvalóan nincs is. Mint ahogy a muszlim hátterű bevándorlók szilveszterkor sem randalíroztak, meg nem fogdostak nőket, sem Kölnben, sem ajrópa más városaiban. Főleg nem is érkezett ezres nagyságrendben emiatt feljelentés a hatóságokhoz.

2016.03.08. 14:53:29

@I_Isti:

Te, most tényleg ennyire aljas hülye vagy?

I_Isti 2016.03.08. 14:56:15

@260: Ő... Nem értem a kérdésedet?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2016.03.08. 15:06:04

@I_Isti:
Fogdostak nőket és elvették a mobiltelefonjukat szilveszterkor? Ne aprózzuk el, nézzünk egy esetet, amikor szilveszterkor megöltek egy nőt Németországban.
www.thelocal.de/20160113/man-held-for-shooting-11-year-old-girl-dead

A lakost - tiszteletreméltó német állampolgár - zavarta a zaj, fogta a puskáját és kilőtt az ablakon. Egy 11 éves lány halva maradt ott.

Janinának hívták, az anyja lengyel bevándorló volt.

Valóban, fogdostak? Mit nem mond.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 15:19:36

Például a Dankó Pista utcába még egyszer nem megyek egyedül, mire elintéztem a dolgomat, népes kiszcalád labdázott a tök üres utcában a kocsi körül (iskolaidőben) és ketten méregették az alumínium keréktárcsákat. Van még egy utca a fővárosban, ahová nem megyek többet, legfeljebb ha elvisznek a forgatható lövegtoronyban.

Szóval, be lehet menni bárhová. Csak kijutni bajos, nyugalmi állapotban.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 15:22:49

@Doomhammer: Az a fiú is lengyel volt, akit úgy ledöfött az osztálytársa egy pofonért, mint disznót a vágóhídon. Hadd ne mondjam, miféle kultúra szülötte.

I_Isti 2016.03.08. 15:25:49

@Bell & Sebastian: Parkoltál volna tilosba! Garantáltan megbüntet a rendőr, mert az egész környék olyan szinten van bekamerázva, hogy csak azt nem látják a Víg utcában, amit nem akarnak!

2016.03.08. 15:29:45

így a szélsőjobbnak tényleg elég könnyű dolga lesz. ha ennyi hülye van, mint ez az omar. aki azt mondja, hogy nincs itt semmi probléma.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 15:32:25

@I_Isti: Majd szólok Gyere'stovának, mondja el a véleményemet.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 16:31:39

A szegénység táplálja a vágyat a változás, a harc, a forradalom iránt. Az üres, tiszta papírlapra lehet a legfrissebb és legszebb írásjeleket vetni, a legfrissebb és a leggyönyörűbb képeket festeni.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.03.08. 17:02:59

@Herr Stacheldraht Leger:

Én szerényebb anyagi körülmények között nőttem fel, mit ma az „Érzékeny Városi Zónák” lakóinak legtöbbje él, sőt, a környezetem min. 70%-a is hozzám hasonlóan vagy még annyira sem volt "eleresztve". Mégsem akartam, akarom (s többségünk nem akarta, akarja) tiszta papírlappá tenni a társadalmat, hogy újrafesse és újraírja azt.

Veridicus76 2016.03.08. 17:07:17

A Havannán vagy Kőbányán, de még Borsod teljesen elcigányosodott falvaiban sem volt példa olyasmire, mint pl. a 2013as Rinkeby-i bevándorlóőrjöngés, vagy a 2005-ös párizsi randalírozás. És lehetne sorolni hosszan a hasonló eseteket. Ennyire elfogultnak lenni nem lenne szabad.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 18:03:46

@bbjnick:

Annak érdekében, hogy eredményesen termelhessen, tanulhasson és rendezett viszonyok között élhessen a nép, különféle megfelelő, kötelező erejű adminisztratív rendelkezéseket követel kormányáról, a termelés, a kulturális és oktatási intézmények vezetőitől. Ilyenfajta adminisztratív rendelkezések nélkül nem lehet fenntartani a közrendet, ez olyan elemi ismeret, amely mindenki számára világos. Az adminisztratív rendelkezések, illetve a meggyőzés és nevelés módszerei a népen belüli ellentmondások megoldásánál egyazon kérdésnek két, egymást kölcsönösen kiegészítő és feltételező oldalát képviselik. Még a közrend fenntartására hozott adminisztratív rendelkezéseket is meggyőző és nevelő munkának kell kísérnie, mivel sok esetben kizárólag adminisztratív rendelkezésekkel nem lehet elérni a célt.

2016.03.08. 18:06:36

Már miért ne lennének?

Itt van például németországban a csatorna gát, ki van írva hogy nogo és mit csinál a nagyeszű?

www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/Mossad-im-Matsch-Feuerwehr-hilft-Israelis,mossad100.html

bispora 2016.03.08. 19:08:14

Mindenkinek más az ingerküszöbe, Omarnak küszöbmagasságú.
Nekem a múlt heti ausztrál forgatócsoport veszőfutása a svédországi Rinkeby gettóban a no-go zóna definíciója:

"This afternoon a TV crew from the Australian 60 Minutes TV program, had found the way to the immigrant-dense suburb of Rinkeby in Stockholm.

After the visit the journalists said that they have been to Somalia, Syria and Iraq, but they have never experienced conditions similar to those in Sweden.

The TV crew got an insight into the Swedish multicultural society that they are never going to forget.

The TV crew was in the Stockholm suburb of Rinkeby to depict the mass immigration to Sweden, and do interviews with local residents. The team barely got into Rinkeby before it was attacked for the first time, writes Avpixlat.

When a cameraman from 60 Minutes went out of the car, suddenly a car came up close beside him. The African driver of the car began to argue about why they were filming in Rinkeby. After a few minutes he ran across the foot of the cameraman, who tumbled to the ground and lay in agony. Another cameraman filmed the whole incident.

The camera man was not seriously injured, however, and was able to continue the job, but with significant pain. The police arrived at the site 10 minutes later and six policemen guarded the TV team, which consisted of three camera men and broadcaster Liz Hayes, in addition to Jan Sjunnesson from Avpixlat, who guided them in Rinkeby.

After a while the Australians wanted to go to Rinkeby Square, but the police had to stay behind on the outside not to provoke the residents.

- We provoke them if we continue, but we'll see you from Rinkeby Plan, said one of the policemen to the TV team.

Inside the Rinkeby Square, the TV crew talked with residents who did not seem aggressive, but who told about how good life was in Rinkeby with so many different cultures. All said they enjoyed it there. But when the police suddenly disappeared, without telling the TV crew, a group of masked men suddenly circled the camera men.

One of the camera men was attacked and hit with a clenched fist over his mouth. A bottle was then thrown at the camera.

Meanwhile, another camera man was attacked and punched in the mouth so that a tooth came loose.

The TV team quickly decided to leave Rinkeby, with pictures and film of everything that had happened. They told the journalist from Avpixlat that they have been to Somalia, Syria and Iraq, but they have never experienced anything like this anywhere."

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.03.08. 19:23:00

lassan-lassan sajgó homárt is ki kell toloncolni ejrópából

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 19:24:12

@bispora:

Ne várjunk a megoldással addig, amíg összetorlódnak a problémák, és rengeteg baj jelentkezik. A vezetőknek a mozgalom élén kell haladniuk, és nem szabad utána kullogniuk.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 19:34:33

@jose maria padilla:

Kik az ellenségeink? Kik a barátaink? A forradalom számára ez elsőrendűen fontos kérdés.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 19:34:42

@Herr Stacheldraht Leger: A parancsuralom akkor műxik, ha látni minden egyes parancs mögött a magasabbrendű célt, ami túlmutat (például) a szaros kis életünkön, hiszen a küzdelem lényege nem az, hogy a seggemnél egy számmal nagyobb autóból integessek az úttörőknek, mire ők virágcsokorral vissza.

El kell fogadni, hogy egy szinten felül a cél szentesíti az eszközt és punktum. A hadvezér is áldoz a gyalogságból, néha a lovasságból, hogy az ütegeket megvédje. Ha nem tenné, a büdös életben még csatát sem nyerne, nem hogy háborút.

A magyarok ötödik hadoszlopa még abban sem ért egyet, hogy tulajdonképpen kinek ás alá. Úgy értem: kinek a kedvére? Ennyire ócska.

Ehhez képest az, aki a célkeresztjükön van, minek strapálná magát? Tejfölös megírja, Petőfi elszavalja, nép bekaphatja. Shalom.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 19:42:06

@bbjnick: Na ja, valaha mi is fölástuk az egész határt, hogy fegyvert találjunk. (Volt, bőven.) Majd parttalan vitába fulladt akció, mit kezdjünk vele? Újra elástuk és mindenki megnyugodott, rágyújtuttunk az úttörőőrs paklijának maradékára, oszt usgyi haza, a kémia doga nem játék, az véresen komoly dolog.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 19:42:26

@Bell & Sebastian:

Az emberiség történelmében a haldokló reakciós erők mindenképpen még egy utolsó kétségbeesett harcot vívnak a forradalmi erők ellen, és egyes forradalmárokat gyakran egy időre megtéveszt annak az erős külsőnek a látszata, amely belső gyengeséget takar, s nem ismerik fel a dolog lényegét, azt, hogy az ellenség a megsemmisüléshez, ők maguk azonban a győzelemhez közelednek.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 20:08:03

@Herr Stacheldraht Leger: Ha Napcsi vezette volna a Wehrmachtot és SS -t, tuti nyernek?

Hajlok a feltételezésre, hogy a népességszabályozás e módja nem túl hatékony, mert újratermelődik a probléma. Kis Manyi és a nyulak, ha ismeri.

Erről jut eszembe, elegem van a kibaszott nyulakból, nem emlékszem arra, hogy a Húsvét valaha is nyúlünnep lett volna, pedig a Nyugat azt csinált belőle.

Mondom, hogy pár farizer azt találta ki, mindenkit visszazavar a fára. Oszt majomra vadászhatnak.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 20:20:09

@Bell & Sebastian:

Az elnyomott népek és nemzetek felszabadulásukat semmi esetre sem remélhetik az imperialisták és lakájaik "józan eszétől"; csakis akkor vívhatják ki a győzelmet, ha fokozzák egységüket, és kitartanak a harcban.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 20:32:43

@Herr Stacheldraht Leger: Agyára ment Marx? A megváltás megtörtént, az a helyzet, hogy a célközönség megtérésére várunk, eddig mindhiába. Aki elvágja elsőszülöttje torkát az áldozati kövön, azt bizony utoléri Isten haragja, bármilyen szakállas bácsi seggébe is bújik el előle. Úgyhogy, csak hátrébb az agaraival.

Éhes ló 2016.03.08. 20:37:43

A poster egy aljas hazug mocsok patkány.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 20:47:13

@Bell & Sebastian:

Hívei vagyunk a háború kiküszöbölésének, mi nem akarunk háborút; de a háborút csak háború útján lehet kiküszöbölni, s a puskától csak úgy lehet megszabadulni, ha puskát ragadunk.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 21:05:31

@Herr Stacheldraht Leger: A békeharcnak csak addig vagyok híve, míg nem vetetnek velem szolidaritás-bélyeget. Kellemetlen, ha éppen biciklire gyűjtök.

Szóval, Rabindranath Tagore tőlem addig dzsanázhat a Balaton partján, ameddig jólesik neki, de az 1,25 milliárd haverját ne hozza magával.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 21:07:11

@Bell & Sebastian:

A néptömegekben határtalan alkotóerő rejlik. Képesek önmagukat megszervezni és rohamot indítani minden olyan helyen és munkaterületen, ahol kibontakoztathatják erejüket; képesek rohamot indítani a termelés fokozásáért és kiszélesítéséért, és egyre több jólétet teremteni önmaguknak.

Bell & Sebastian 2016.03.08. 21:12:16

@Herr Stacheldraht Leger: Ezért nevezik rohamosztagnak. Még tank ellen is jó, ha épek az idegek.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.08. 21:14:54

@Bell & Sebastian:

Ha támadni akarunk, amikor a tömegek még nem ébredtek öntudatra, az kalandorság.

BiG74 Bodri 2016.03.09. 02:34:22

Pedig itthon is vannak helyek ahová épeszű ember nem megy be. Azt aláírom nem mohamedánok lakják ezeket.

agent007 2016.03.09. 03:31:13

@bispora: Sokfele tortentek hasonlo inzultusok.

FikkFakk 2016.03.09. 04:49:03

Hulye poster, Havanna ltp-n mikor jartal utoljara?

Nem, nem kellenek arabok meg migransok europaba, az egesz km blog huzzon el valahova.

Az itthoni problemas negyedek, amiket itt emlitetek... azok kiktol is problemasak?

val 2016.03.09. 06:18:09

Hétes telep. Lehet beköltözni oda, kedves Omár Sayfosó.
Bevándorlók leszármazottai élnek ott. Több száz éve vándoroltak be. Magyarországon csak cigánynak nevezik őket.

midnight coder 2016.03.09. 07:08:57

@Herr Stacheldraht Leger: "A néptömegekben határtalan alkotóerő rejlik. Képesek önmagukat megszervezni és rohamot indítani minden olyan helyen és munkaterületen, ahol kibontakoztathatják erejüket; képesek rohamot indítani a termelés fokozásáért és kiszélesítéséért, és egyre több jólétet teremteni önmaguknak"

Ja. Lásd létező szocializmus. Amiatt a 40 év miatt tartunk ott ahol. És még mi igen jól jártunk a béketábor kevésbé vidám barakkjaihoz képest.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.09. 07:17:14

@midnight coder:

Az új társadalmi rend csak nemrégen jött létre, megszilárdításához még időre van szükség. Nem szabad feltételeznünk, hogy az új rend tökéletesen megszilárdulhat, mihelyt létrejött, hiszen ez lehetetlen. Lépésről lépésre kell azt megszilárdítanunk. Szükség van továbbá különféle nemzetközi tényezők hozzájárulására is.

katolnai 2016.03.09. 07:19:09

A blog jegyzője egyszerűen pofátlanul hazudozik, pl. én 1976-ban voltam először Marselleisben, ahol a 14-15 kerület (district) már akkor is nagyon gázos volt, különösen sötétedés után. Az arab csávók folyamatosan beugattak, kötözködtek nem egyszer odaköptek melléd és bizony nem volt visszaszólás ha nem néztél félre könnyen beléd rúgtak.
De éveket laktam Sydney, Auburn nevű negyede mellett (erősen mohamedán fertőzött) ahol a főutcát leszámítva este 9-10 után nem lehetett fehér embert látni. A mellékutcákban mindenfelé arab suhancok üldögéltek vagy épp lassan hajtottak körbe autóikban, lesve kit lehet kirabolni, markecolni.
Megnézném ezt a hazudozót mondjuk este 11 körül, h miként csámborog egyedül ezekben az utcákban …
sunyi mohamedán-védő idióta!

katolnai 2016.03.09. 07:31:15

@bispora: Ennek a hazudozó ostoba szerzőnek kár volt angolul írnod, mert szerintem nem tud angolul, sőt a legtöbb európai nyelvet sem ismeri. Az arab lehet az anyanyelve, szellemisége, kultúrája meg az alantas mohamedanizmus …

midnight coder 2016.03.09. 07:43:16

@Herr Stacheldraht Leger: Ha ez egyszer nem működött, később mitől működne ?

midnight coder 2016.03.09. 07:45:58

@katolnai: Leírta a csávó hogy kinézetben nem sokban tér el tőlük. Így aztán valóban nyugodtan járkálhatott köztük. Férfiaknak barna bőr, hosszú szakáll, csajoknak csador és már nincsenek is no-go zónák.

Ballib cenzúrázók réme 4 2016.03.09. 08:06:36

Az egész No go zone, az egy kitaláció.

Mint ahogyan az alábbi esetek mindegyike, melyek képekkel, és videókkal vannak dokumentálva, csak a képzelet szüleményei:

Franciaországi No-Go-Zone-ák
www.gatestoneinstitute.org/5128/france-no-go-zones

Angliai No-Go-Zone-ák
www.gatestoneinstitute.org/5177/no-go-zones-britain

Egyéb helyek:
www.clarionproject.org/analysis/belgian-government-admits-it-has-lost-control-no-go-zone

themuslimissue.wordpress.com/2012/08/10/netherlands-muslims-busy-establishing-no-go-zones-in-the-netherlands/

gatesofvienna.net/2015/01/the-not-quite-no-go-zones-of-denmark/

...

Ilyen nincs, nem is volt, és nem is lesz.
Iszlám állam sincs.
Aljas kitaláció, hogy az összes muszli országban a radikálisok mindenki mást legyilkolnak, kivégeznek, és megsemmisítik őket, kultúrális tárgyaikkal, épületükkel egyetemben.

Atika!!! 2016.03.09. 08:07:23

Nincsenek no-go zonák. Mint ahogy nincsenek köztük terroristák sem. Csak néha felrobban néhány dolog. Teljesen véletlenül.

Moin Moin 2016.03.09. 08:31:55

Sajnos a cikk állításával ellentétben van egy hatalmas no-go zóna az EU-ban: a 93.000 m2-es Magyarország!

Ott ui. a papíron hatalomfüggetlen rendőrség már 6 éve elveszítette a kontrollt a magyar no-go zónát uraló state capture-hatalom felett...:-)

A nép meg csak nézi!

...Ráadásul mindezt született "fajeurópaiak" csinálták meg!:-)

guy 2016.03.09. 08:35:57

Kíváncsi vagyok, hogy a poszter milyen ruhában ment ezekbe a "zónákba".

Tippem:

Kényelmes, bölcsész-értelmiségi túracuccokban, amik rendben voltak, de mégis inkább egy jobban öltözött nyugat-európai hajléktalan benyomását keltette. Persze, hogy nem másztak rá. Próbálta volna meg rendesen felöltözve - ingben, sötét nadgrágban, zakó, makkos cipő, csillitelefon barátnő business casual-ban. Szerintem kb. 50 méterig jutott volna.

2016.03.09. 09:01:07

@Moin Moin:
>>...Ráadásul mindezt született "fajeurópaiak" csinálták meg!:-)

A gladiátor világot az usa nyomta rá európára, fellazítani a folyamatos háborúkhoz vezető tradicionális társadalmat.

Az atomizált társadalom max birkózik, nem képes háborúkat megszervezni. (sem ellenállni a pénzhatalomnak)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 09:29:43

@bispora:

Ezek után kíváncsi lennék, vajon a posztoló szerint hol kezdődik a no-go zóna.

medium size devil 2016.03.09. 09:30:44

@Éhes ló: Te viszont oktatasi kellek lehetnel az egyetemi pszichiatriai kepzesen. A valosaggal szembeni ellenallas frusztraltta es agresszivva tesz.

Brix 2016.03.09. 09:33:33

"Az elmúlt évek során következetesen jártam végig Brüsszel, Koppenhága, Malmö, Berlin, Amszterdam, Hága, Rotterdam, Párizs, London és más nyugati nagyvárosok legveszélyesebbnek tartott „no-go zónáit..." Jól hangzik, de nem életszerű, hogy valaki szisztematikusan bejára Nyugat-Európa no-go zónáit, így a következtetésekek is csak feltételezéseken alapulnak. Teljesen más ott élni , mint egyszer nappal végigsétálni és megúszni atrocitás nélkül... Én éltem Molenbeek közelében, és Schaerbeek-ben is. Putri ocsmány helyek, olyanok amelyek főleg este veszélyesek az európai embernek. A rendőrség bemegy ugyan, de hosszú távon nem egészséges ott élni. Lehet mondani, hogy egy önálló, városon belüli " féreg " szubkultúra alakult ott ki, amely szöges ellentétben van azzal , amit mi Európának gondolunk,
Az ilyen jellegű slumosodást még a csírájában el kell folytani, mert az a bűnözés melegágya lesz

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 09:35:18

@Moin Moin:

Még mindig várom azt a tíz linket, amelyekkel bizonyítod, hogy a kieli események - de német elkövetőkkel - napi rendszerességgel megtörténnek Németországban.

Háromszor kértelek erre a blogodban, miután ezt állítottad. Valahogy nagyon elhallgattál, háromszori kérésre sem adtál választ.

Te állítottad, hogy ilyesmi mindennapos esemény Németországban - mármint hogy németek tolakodóan videóznak nyilvános helyen német nőket, odacsődítenek 20-30 egyéb német férfit, majd a kivonuló rendőröket jól megverik. Mert Kielben ez történt, csak épp muzulmán bevándorlók voltak az elkövetők.

Kovi1970 2016.03.09. 09:35:40

Gázos egyedek mindenhol vannak, a párizsi külvárosok persze eléggé extrém példák.

De azért egy dologra felhívnám a figyelmet.

Pár ember itt remek konteót állított össze sahját ideológiákból és felfogásból, ami (attól még hogy magyar falusi kocsmában jól hangzik) nem feltétlenül tükrözi a franciák gondolkodását.

Egy franciának az algériai bevándorló ugyanúgy francia, mint nekünk egy erdélyi székely ember. Közös kultúra és közös nyelv.

Nekik más a nemzetfelfogásuk, amiből más tradíciók is alakultak ki. A francia nép földrajzilag nagyon heterogén. Nincs közös "faji" elmélet. A közös elem a kultúra és a nyelv. Egy franciának sokkal természetesebb hogy a bevándorlóik kocsikat égetnek mert ők is szerettek lázongani és forradalmat csinálni, ez a történelmük büszke része.

Ahogy én látom, a történelmi hagyományaik miatt szekularizált franciáknak sokkal több bajuk van a burkával és a vallási fundamentalizmussal, mint közbiztonsággal.

Medgar 2016.03.09. 09:36:09

Vicces poszt. A személyes tapasztalatom, hogy Marseilleben biztosan nincs egy darab no-go zóna sem, hiszen az idegenlégió fenntartja a rendet.

www.legion-etrangere.com/mdl/info_seul.php?id=378&block=1&titre=operation-sentinelle-a-marseille-avec-le-1er-rec

A nagynéném is azért költözött el onnan, mert szemtelenek voltak a katonák....

#irónia off

I_Isti 2016.03.09. 09:43:14

@Moin Moin: A Kárpát-medence több, mint _kettőezer_ éve határvidék: az európai civilizáció és a barbár kultúra ütközőzónája. Már akkor is határvidék volt, amikor a magyarok még a környéken sem voltak. (A római birodalom -- mármint az első -- határa pont a Duna vonalán volt. -- Az iszlám török birodalom pont a Duna vonaláig tudta megszilárdítani az európai hódításának határát 150 évig. A létező szocializmus-kommunizmus pont Magyarország nyugati határáig tudott terjedni, Ausztria már nem került a szovjet birodalom karmai közé.)

Alick 2016.03.09. 10:10:35

@Herr Stacheldraht Leger: "A néptömegekben határtalan alkotóerő rejlik."

Ja, a megvadult falka "alkotóereje".

Erősen ajánlott olvasmány:

hu.scribd.com/doc/26282114/Le-Bon-Gustave-a-Tomegek-Lelektana#scribd

Alick 2016.03.09. 10:29:19

"Vendégszerzőnk, Sayfo Omar"

Nyilván ha a szerző Lakatos Leonszió lenne, ő is képes lenne békésen elvegyülni a mátészalkai no-go zónában...
:)

Willkommenskultur 2016.03.09. 10:31:30

Nem kell messzire menni - szlovákia, kassa, lunik 9 lakótelep = cigányzóna

2016.03.09. 10:41:21

Én nem tudom hol a határ a no-go-zone és a simán csak veszélyes terület között. Magyarországon belül is eltérő véleményeket hallok egyes helyekről, pl. a pécsi Meszest vagy a Hősök terét már adta elő nekem úgy ember, hogy no-go-zone, míg egy másik, hogy nagymamája ott lakik, és igaz, néha vannak balhék, de általában semmivel nem rosszabb a közbiztonság, mint máshol. Vagy egy cigányok lakta faluról az egyik ember, hogy páncélozott kisbusszal mentek oda, a helyi erős ember kíséretében, mert amúgy kirabolták volna őket, mások meg simán túráznak a falun keresztül.

Mikor Budapestre költöztem, előtte olvasgattam egy blogot, valami Hovane címűt, ahol ismertetett a szerző veszélyes helyeket, csomópontokat. Akkor megijesztett egy-egy hellyel kapcsolatban, ma kiröhögöm, és paranoiásnak tekintem a szerzőt. Mindezzel nem lebecsülni akarom a veszélyeket, de az általa leírt helyeken kb. ugyanannyi az esély, hogy megtámadnak, mint random bárhol a városban.

Zb74 2016.03.09. 10:47:26

"2013-ban aztán a szóban forgó külvárosokba tett látogatását követően Pipes felülbírálta korábbi vélekedését, belátva hogy Európában nincsenek olyan negyedek, amelyek felett a hatóságok elvesztették volna az ellenőrzést."

A történetnek itt nem szakadt vége. 2015-ben újabb fordulat jött, eszerint Pipes a következőképp vélekedik:

"Whether or not Molenbeek, Rinkeby, and the Marseilles slum are no-go zones, then, depends on what aspect one choses to emphasize – their accessibility to ordinary visitors at ordinary times or their inaccessibility to government officials in times of tension. There are also no-go gradations, some places where attacks are more frequent and violent, others less so. However one sums up this complex situation – maybe partial-no-go zones? – they represent a great danger."

2016.03.09. 10:48:38

Amúgy van nem kevés olyan ismerősöm, akinek kb. egész Dél-Pest no-go zóna, valószínűleg emiatt tudtam egy tök nyugis környéken viszonylag olcsón venni lakást, mert ezek a közvélekedések leverik az árakat.

2016.03.09. 10:49:57

mohamedan irja azt, hogy a mohamedanok sehol se elnek a saria alapjan, kizarva a feher europai vilagi hatalmat a koreikbol, a vilagi jogon kivulre helyezve a teruletet, ahol elnek

ezzel szemben az igazsag az, hogy minden mohamedan csalad, kozosseg, tarsasag rogton egy kis iszlam allamma valik, ahogy felreforditjuk a fejunket

minden mohamedan koteles a kafirok foldjen is jo mohamedankent elni, a kafir torvenyeket kijatszani, taqqiyazni, megteveszteni, hazudni, eloskodni, csak es kizarolag a Quran torvenye szerint elni

a magyar vagy nemet jogon csak rohognek teli tudobol ezek a mohamedan hordak
annyit vesznek tudomasul, hogy a kafir allam fizet nekik par ezer eurot havonta, mint a hitetlenek adojat a mohamedan hoditok fele

a szocialis, joleti allam a parazitizmust penzeli, tenyeszti az eloskodoket

a joleti allam felszamolasa elsodleges fontossagu a mohamedan hoditas elleni harcban, ugyanis oda nem mennek, ahol nem kapnak penzt a semmire, meg hogy fossak a kolykeiket a vilagra

a joleti allam felszamolasa a feministakat is elvagna attol a lehetosegtol, hogy az allamon eloskodjenek

Hunyadi,Zrinyi modszereit tartom kovetendonek a mohamedanok elleni fellepesben

2016.03.09. 10:56:21

@karandash:
Ha kicsit utánajárnál a történelemnek, a Balkánt pontosan amiatt tudták meghódítani viszonylag könnyen a törökök, mert a magyarok és más nyugati keresztények nekiálltak térítgetni, míg a törököket az érdekelte, hogy befizetik-e az adót, a muzulmán vallás felvétele viszont nem volt kötelező, nyilván politikai előnyöket azért jelentett. Szóval ennyit a Hunyadi módszerről...

2016.03.09. 10:57:01

@Kovi1970:
ez nem ilyen egyszerű. mert a társadalmak ideálisan a standard gauss görbe szerint rendeződnek el a legkülönfélébb biológiai jellemző szerint. az így néz ki.
hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/math/immath/gauds.gif
a mainstream filozófiai irányzat az, hogy a nemi és faji hovatartozásra nem vonatkozhat. csakhogy a biosz erősebb, mint a filosz. tehát a kérdés az, hogy gauss kurva hogyan rendeződjünk el. milyen eredetek, vagy eredetkombinációk alkossák a többséget (a kétharmadot), a radikális kisebbséget és melyik legyen az a törpe minoritás, ami adja az extremitást. és erre az elemi válasz az, hogy a fehérek a normalitás, a feketék a radikálisok és a sémiták extrémek. csakhogy ez utóbbiba nemcsak a zsidók, hanem a zsidókeresztények is beletartoznak. tehát ha ezt a rendező elv, akkor szűkebb értelemben vett európai kultúrába az ortodox zsidóság nem nagyon fér bele. a muszlimok (akik szintén sémiták) se nagyon. mert az extremitás (a vallás) a keresztényeké. nagyjából ezt mondja a többség. és ezt a natívokkal a biológia mondatja. a tehát a kevert fajú emberekkel (tehát akik többfelől erednek) a racionalitás. persze lehet más kombinációkat is összerakni. megengedőbbet és még ennél is kirekesztőbbet. de a teljesen kevert fajú népesség megszűnik államalkotónak lenni. az erőszakolt etnikai keveredés polgárháborút eredményez. a libsi fajelmélet ugyanolyan fasiszta, mint a nácik.

a nácik azt mondták, hogy a keveredéssel alsóbbrendű fajok jönnek létre. tehát a mondjuk a mulattok alsóbbrendűek, mint a fehérek és feketék, mert keverednek. és a fehérek a magasabb rendűek. ez általában nem igaz. vannak, amiben a fehérek tényleg jobbak, de van amiben a feketék. viszont az sem igaz, hogy a mulattok magasabb rendűek lennének csak azért, mert keveredtek. tehát a libsi fajelmélet ugyanolyan téves, mint a náci. a tapasztalatunk ennek nagyon durván ellentmond. egy magyar és egy vietnámi házasságából nem lesz magasabb rendű ember. aki ezt állítja az éppen olyan ostoba és végeláthataltanul gonosz pokolfajzat, mint aki azt mondja, hogy ez esetben szükségképpen alacsonyabb rendű az utód.

persze lehet, hogy a humán populációknak (társadalmaknak) sem feltétlen kell a gauss görbe alá rendeződni. valószínűleg minden fajelmélet téves. valószínűleg az egyenes férfi és nőági eredet a közéletben nem annyira fontos amennyire azt jelenleg az átlagember képzeli. de fontos valamennyire. szóval ha megnézed, akkor a filoszemiták is mintha faji alapon szerveződnének. mert mondjuk az atv (tulajdonos hit gyülekezete), a klubrádió (tulajdonos b'nai b'rith), az ortodox liberális 444 (tulajdonos soros), az überkapitalista hvg és volt kommunista 168 óra miért egy politikai platform. tamás gáspár miklós és bokros lajos miért állnak egy politikai platformon. ha nem faji alapon sorolódnak egy oldalra, akkor mégis miért. értem persze, hogy van zsidó jobboldal is. de mintha lenne egy ortodox zsidó baloldal is. faji alapokon.

2016.03.09. 10:59:57

@Moin Moin:
döntsd már el, hogy szerinted magyarország rendőrállam, vagy anarchia.

Conchobar 2016.03.09. 11:03:01

@nagybalfasz: "Mindezzel nem lebecsülni akarom a veszélyeket, de az általa leírt helyeken kb. ugyanannyi az esély, hogy megtámadnak, mint random bárhol a városban" - Na ja. Cirkuszok, állatkertek, elvadult állattartók léteznek szerte az országban. A különféle afrikai nemzeti parkokat is rengetegen látogatták, közülük legfeljebb annyian szenvedtek el oroszlántámadást, mint máshol egy-egy megvadult cirkuszi oroszlántól. Tehát hazánkban pont annyi az esély, hogy letépi a karodat egy oroszlán, mint pl. a Serengeti Nemzeti Parkban. De valahogy mégsem ajánlja senki, hogy a rezervátumokban az odalátogató hosszabb időt próbáljon tölteni távol a gépkocsija fedezékétől

2016.03.09. 11:09:24

@bispora: Avpixlat is a Swedish website which has been described as an 'infamous hate site' with a 'strongly anti-immigrant bias'

Erre hivatkozol. Te tényleg ennyire hülye vagy?

2016.03.09. 11:10:20

@guy:
a szerző egy sayfo omar.
mandiner.hu/attachment/0079/78691_sayfo_omar.jpg
nappal egy fekete-muszlim végigment ezekben a negyedekben és nem érte attrocitás. ebből arra következtet, hogy senkit, sehol sem érhet. és egyébként nem számít az etnikai hovatartozás. sőt tulajdonképpen a fehérek nyomják el a szegény kis feketéket. ebből nyugat európában könnyen lehet egy brutális etnikai konfliktus. kelet-közép európa jobban teszi ha ebből kimarad. ezt érzi a jobboldal és a szélsőjobb. és a libsik (aka. zsidó baloldal) nem csak a kormányból, de a parlamentből is ki fog szorulni. és ha így megy, akkor az országból is majdnem teljesen. ez persze nem túl jó, mert a zsidó baloldal kiszorításával a magyar kultúra veszít valamennyit. de legalább újra lehet olyan, hogy magyar kultúra. és nem csak magyar nyelven előadott kozmopolitizmus.

2016.03.09. 11:14:38

@karandash: Te tényleg nem tudsz olvasni? Pont nem ezt írja. Úgy látom, hogy a jobboldal túltöltődött félkegyelműekkel. Szegény Magyarország!

Conchobar 2016.03.09. 11:16:04

@nagybalfasz: "könnyen a törökök, mert a magyarok és más nyugati keresztények nekiálltak térítgetni" - Igen. Ez volt a divatos lózung 1945 és 1989 között. Csakhogy az az igazság, hogy nem térítgetett ott senki (leszámítva azt az időt mikor Bosznia bánságokra osztva Magyarországhoz tartozott, meg a török által szorongatott bizánci császárra időnként az unió ajánlatával nyomást gyakorló pápaságot). Hogyan is térítgethettek volna a balkáni területek ortodox urai ellenében. A valóságban a törökök azért tudták lenyelni a Balkánt, mert jóval nagyobb erőket tudtak mozgósítani, mint a széthúzó, egymást nem segítő balkáni államok (ideértve a szerb Dusán István birodalmának utódállamait is)

2016.03.09. 11:17:06

@unionista᠍:

>>vannak, amiben a fehérek tényleg jobbak, de van amiben a feketék.
>> viszont az sem igaz, hogy a mulattok magasabb rendűek
>> lennének csak azért, mert keveredtek.

A rabszolgaiparnak erről más a véleménye.

Amikor az embert még értékén mérték, tehát mindenkinek megvolt az önmaga natúr értéke, kinézet, erő, értelem, ügyesség, egyebek alapján akkor a fehér embert olcsónak számolták.
A feketét is.
A mulattot viszont sokkal drágábban.

Ez tiszta üzleti megfontolás volt, nem volt benne semmi politika, humanizmus, blabla.

Ez a megközelítés máig visszaköszön a brit-holland-francia-spanyol országokban, a bevándorlás a genetikai feljavítás része.

Nálunk is nyílt határok voltak a 20sz elejéig, jöttek is a bevándorlók mindenhonnan. És világviszonylatban mérve jól éltünk.

Meg lehet nézni hogy hol tartunk ma.

Nem leszünk gyarmat. haha.

2016.03.09. 11:23:48

@Conchobar:
>>A valóságban a törökök azért tudták lenyelni a Balkánt,....

A valóságban a török alatt nagyobb szabadság volt. Attől lettek erős birodalom, mert jobb ajánlatot adtak mint a helyi uralkodók. A török nem meghódított hanem felszabadított.

Nyugi nem várom el hogy most azonnal elfogadd az elfogadhatatlant, elég ha odafigyelsz ezentúl a keresztény/állami történelem propaganda ellentmondásaira.

2016.03.09. 11:24:35

@unionista᠍:
Nincsen olyan, hogy liberális fajelmélet. ugyanis a liberális nem szól bele, hogy ki kivel szaporodjon.

2016.03.09. 11:24:43

@unionista᠍: Mivel sose voltál még külföldön, így könnyen vélekedsz hibásan. Én azt tapasztalom, hogy a UK-ben integrálódnak a muzulmánok. Kereskednek, tanulnak, változnak. Igen, a hírhedt Lutonban, ahol még tíz éve botrányos felvonulás volt, látok arab lányokat fejkendőben (mint nagyanyád), és bőr kabátban, mini szoknyával.
Igen, van sharija rendőrség, de a helyi igazgatás kordában tartja.
Vedd végre tudomásul, már többször leírtam, hogy a Scotland Yard létrehozott egy alosztályt, ami pont a sharija ellen van, többségében muzulmán rendőrökből...hogy szót tudjanak érteni.
Szar ügy, mi?
Hogy az angolok törvényt hoztak az erőszakolt házasság ellen, és ennek értelmében bevonják az útlevelét, de akár le is csukják a szülőket, ha bebizonyosodik.
Hogy nem csak azzal a 2,5 millió muzulmánnal vannak gondok, de a jamaikaiakkal is, az afrikaiakkal is, és a fehérekkel is. Lengyel, skót, angol, ír, tök mindegy.

Az indiaiak is nyöszörögnek, de az angol kormány tudomására hozza mindegyikne, ha itt akarsz élni, ezek a játékszabályok...
Persze ettől még bűnözők lesznek...
De ha rákeresel, a magyarok híresek az emberkereskedelemről, és a prostitúcióra kényszerítésről itt, Angliában.
Te is strici vagy?

laci_52 2016.03.09. 11:24:51

Rossz a cím, helyesen:

Európában MÉG nincsenek "no-go" zónák. Rövidesen lesz belőlük több is, ha így mennek tovább a dolgok.

Bár nekem már most is vannak kétségeim: Budapesten a nyócker egyes részein vagy a Pongrác-telepen nem szívesen sétálgatnék...

2016.03.09. 11:27:32

@unionista᠍: Linkeld már, mi az a libsi fajelmélet????
Milyen hátrányokat szenvedsz, ha a feleséged fehér????
Hidd el, téged csak azért ér hátrány, mert a realitás egy párhuzamos világban létezik számodra.

2016.03.09. 11:27:36

@Conchobar:
Nyilván, ha nem egyezik a nézeteiddel, akkor komcsi kitaláció... Kár, hogy ezt ilyen formában akkor sem tanították.

2016.03.09. 11:32:38

@unionista᠍: nappal egy fekete-muszlim végigment ezekben a negyedekben és nem érte attrocitás. "

Talán nem figyeltél, talán direkt hagyod figyelmen kívül a téged nem igazoló információkat.
A sharija leginkább épp a muzulmánokkal szemben lép fel....ugyanis muzulmánként megszeged a törvényt, vallást gyalázol. Egyfajta belső rendőrség.
A cikkíró meg írta, hogy ő nem skandináv típusú, tehát ez sem újdonság, csak neked. Ahogy azt is írta, hogy az európai barátnőjével sétált.

Zb74 2016.03.09. 12:01:55

@unionista᠍: Azért ne túlozzunk. Ez a csávó konkrétan fehérebb, mint a magyarok sacc/kb 80%-a:
atlatszo.hu/wp-content/uploads/2014/01/omar.jpg

I_Isti 2016.03.09. 12:02:51

@260: "A valóságban a török alatt nagyobb szabadság volt. Attől lettek erős birodalom, mert jobb ajánlatot adtak mint a helyi uralkodók. A török nem meghódított hanem felszabadított."

ÓÓÓ, a Magyarországra érkező szovjet felszabadítók pedig csak és kizárólag úriemberek voltak, akik egy magyar nőt sem erőszakoltak meg, és nem loptak semmit, és nem rabolták le az országot?

Egyébként a törökök azért tudtak nagy birodalmat szerezni, mert
1) nagyon jó, jól felszerelt és hatékony, egyben drága és drágán fenntartható hadseregük volt
2) a szultánnak voltak világbirodalmi ambíciói

Továbbá a törökök legalább annyira terroristák voltak, mint ma az ISIS, csak sokkal jobban. (Igen, a terrorizmus egy ilyen, muszlim örökség!) Az isis például összesen hány embert fejezett le, kínzott meg? Néhány tucatnyit? "Nagy" Szulejmán meg kétezer magyar _hadifogoly_ fejét vágatta le a mohácsi csata után. (Ami azért is terrorista és egyébként értelmetlen lépés volt, mert a kalózhajóira kellett volna az - embertelen bánásmód miatt egyébként gyorsan fogyó - emberanyag evezősnek...)

2016.03.09. 12:04:05

@nagybalfasz:
ha két populáció etnikai összetétele lényegesen eltér, akkor két egymástól lényegesen különböző normarendszert hoznak létre. azért, mert az emberiség a biodiverzitásra törekszik. ha ezek a csoportok izolálódnak, akkor nem nagyon lehet őket egy államban tartani.

azt lehet azt megcsinálni, hogy ha franciaországban vannak kommunák, ahol mondjuk fekete többség van, akkor fekete-afrikában is létre kellene hozni nagyjából ugyanennyi területen fehér többségű közösséget a feketéken belül. és ebből lehet egy kölcsönösségen alapuló mindkét csoport számára előnyös együttműködés. csakhogy kelet-közép európa nem gyarmatosító. ebből következően a népeknek nem is kell túlságosan befogadónak lennie. akkor sem ha néhány ortodox liberális ezt követeli. a németek tudat alatt azért befogadók, mert ez kikényszeríti gyarmatosítást. a rendezéshez szükséges afrika korps. ahhoz egy rommel kell. ennek futhatnak neki újra. úgy, hogy nem emelnek hatalomba egy újabb hitlert. de ez a németek dolga. nekem úgy tűnik, hogy a magyar társadalom többsége (tudat alatt) úgy döntött, hogy a fővárosi zsidóság nagy részét nem megöli, hanem először a kormányból, aztán a parlamentből és végül az országból kiűzi. ez lényegében egy civilizált endlösung. nekem ez olyan nagyon nem tetszik. de lehet, hogy nincs másik megoldás. az ortodox liberális zsidósággal a magyarok többsége nem nagyon tud és nem is nagyon akar együtt élni. mert a zsidó baloldal számára a többségi magyarok kultúrája elavult, a szabadságot és a modernitást korlátozó valami. a magyarok szerelmesek egy vélt vagy valós ősiségbe. a nemzeti romantikázás olyan erős, hogy azt a többségtől elválasztani nem lehet. a múltban ehhez is tudtak alkalmazkodni a zsidók. csak nem ezek. egy fasiszta ismerősöm azt mondja, hogy a holokauszttal két probléma volt. az egyik, hogy szisztematikusan ölni mégse kellett volna. a másik, hogy éppen nem azokat a zsidókat deportálták akiket esetleg kellett volna. szerint nincs más megoldás, mint a civilizált endlösung.

a kérdés, hogy működhet-e úgy egy erősen központosított ország úgy, hogy a főváros belső kerületeinek etnikai összetétele lényegesen különbözik az ország egészétől. a tiszai cigányság is problémás lesz.
www.grid.unep.ch/products/4_Maps/tisza_basinb.gif
felejtsük már el azt a hülyeséget, hogy az emberiség egy homogén biomassza. népcsoportok képesek alkalmazkodni, de ennek a kölcsönösségen kellene alapulnia.

Brix 2016.03.09. 12:09:17

@Könnyen elkaptuk, uram!: " De ha rákeresel, a magyarok híresek az emberkereskedelemről, és a prostitúcióra kényszerítésről itt, Angliában...."
Igen , van ilyen, de azok akik ilyesmivel foglalkoznak, 99%-ban kisebbségi háttérrel rendelkeznek..

ludlab 2016.03.09. 12:10:11

Anti-Whites chasing a white man in Rinkeby, Sweden

www.youtube.com/watch?v=DqjvJ9MFDxg

Tenyleg nincsenek NO-GO zonak ez is "csak" egy kis jatszoter a sok közul...

2016.03.09. 12:12:23

@I_Isti:

az isis egy zsoldos hadsereg, itt a főhadiszállás:
public.isishq.com/public/SitePages/Home.aspx
Az iszlám csak egy maszk rajtuk.

Itt az ideje hogy ne arra nézz amerre akarják.

Ha a témában el akarsz indulni itt egy kulcsszó, aztán már csak követned kell:

"amaq"

De aztán ne hozzám gyere reklamálni.

ps
Sehol sem írtam az oroszokról, mellébeszélésre nem én vagyok a partnered.

I_Isti 2016.03.09. 12:16:59

@260: "Sehol sem írtam az oroszokról, mellébeszélésre nem én vagyok a partnered. "

Bizonyos iq felett fel lehetne fogni a párhuzamot: amilyen hülye hazugságot állítottál a törökökkel kapcsolatban én ugyanolyan blőd állítást fogalmaztam meg az oroszokról!

I_Isti 2016.03.09. 12:25:01

@unionista᠍: Azért nyugtass meg légy szíves, hogy az nem része a "magyar kultúrának", hogy nem vagy képes a mondatokat a magyar helyesírás szabályai szerint nagy betűvel kezdeni?

2016.03.09. 12:25:39

@Zb74:
lehet, hogy nekem nincs igazam. de nekem úgy tűnik, hogy a közéletben az y-kromoszómák háborúznak. tehát nem a bőrszín, hanem egyenes férfiági eredetek. a magyar, újabban a nyugat-európai és az észak-amerikai közélet alapja is ez a nemzetieskedő, férfiaskodó, arcoskodás. egy törzsi háború, aminek omar ugyanúgy részese, mint te vagy én. egész egyszerűen ez a korszellem. nem a magas filosz, hanem az elemi biosz mozgatja a politikát. aztán lehet mondani, hogy ez így nem jó. de ez esetben valós alternatívát kellene mondani.

bispora 2016.03.09. 12:27:55

@Könnyen elkaptuk, uram!:
Mi a faszért kell idegeskedni? Az ausztrál forgatócsoportot a jelzett, én úgy fogalmaznék nemzethez hű és normális, szervezet egyik aktivistája vezette a Rinkeby nogo zónába. Az hogy a stalker ki volt, mit gondolt, mennyire gyűlölöd, jelen esetben mellékes, mert kisbarátaid a stábot szúrták ki a szó átvitt és valódi értelmében. Omarral vegyetek popcornt, töltsétek majd le a youtube-ról az ausztrál riportfilmet (talán a jövő héten már fenn lesz) és én már csak jó szórakozást tudok kívánni hozzá- azaz a valósághoz, amire neked, vitaminhiányos PC menütől sorvadt ínyű barátom, nagy szükséged lehet.

2016.03.09. 12:32:04

@I_Isti:

A világnak 1/700-ad része vagyunk. Én igyekszem megismerni a maradék 699/700-ad részt is. Amikor összevetem a sokoldalú megközelítést, ezt kapom eredménynek.

Mondom hogy "elfogadhatatlan".

De mint minden egyéb, ez is változni fog.

üdvözöllek az új világban vándor, a kapu mögötted már bezárult, innen már csak az ismeretlen felé haladhatsz.

Jó utat

2016.03.09. 13:00:57

@I_Isti:
Abban a korban a keresztény országok sem voltak kíméletesebbek. Ha Szent István a 20. században uralkodott volna, akkor nem nagy királyunkként, hanem véreskezű terroristaként tekintenénk rá. Ha kiragadsz az adott kor kontextusából valakiket, majd a 21. századi normákkal próbálod értékelni, akkor hamis képet kapsz.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 13:05:46

@Brix:

"Igen , van ilyen, de azok akik ilyesmivel foglalkoznak, 99%-ban kisebbségi háttérrel rendelkeznek.. "

Ahogy az alföldi rabszolgatartás is jórészt hozzájuk köthető.

@260:

"A világnak 1/700-ad része vagyunk. Én igyekszem megismerni a maradék 699/700-ad részt is."

Ez OK, de te menj el hozzájuk ismerkedni, ne őket hívd ide.

Conchobar 2016.03.09. 13:08:13

@nagybalfasz: "Nyilván, ha nem egyezik a nézeteiddel, akkor komcsi kitaláció... Kár, hogy ezt ilyen formában akkor sem tanították" - De bizony tanították, méghozzá Nagy Lajos király(balkáni hadjáratai)-hoz kötötten

dare 2016.03.09. 13:09:46

Európa csendes, ujra csendes,
Elzúgtak forradalmai...
Szégyen reá! lecsendesűlt és
Szabadságát nem vívta ki.

Magára hagyták, egy magára
A gyáva népek a magyart;
Lánc csörg minden kézen, csupán a
Magyar kezében cseng a kard

Ez a véleményem az egészről: Ne is legyen, nem akarom hogy viszkessen minden rendőr ujja a ravaszon ha megállít.

2016.03.09. 13:10:51

@I_Isti:
ez azzal függ össze, hogy így nagyon gyorsan lehet gépelni. ez nem több, mint egy kocsmai beszélgetés. csak egy náci troll vagyok. de igen az a probléma, a rendszerváltás után a magyar zsidóság lényegében nem tudott semmit alkotni, ami a magyar kultúrát erősítette volna. és igen, a zsidók túlreprezentáltak a magyar irodalomban. és igen, a zsidók túlreprezentáltak a magyar színjátszásban és a filmművészetben. és ez probléma. nem azt állítom, hogy a zsidó művészek feltétlen rosszak, vagy gonoszak, hanem azt, hogy az problémás ha gazdaságilag és kulturálisan uralni akarnak egy nemzetállamot. és ők bizony hegemóniát akarnak. akárhogy csűrjük csavarjuk. és ma nincs olyan mértékű szabadság, hogy a mainstream médiában ki lehessen mondani, hogy az atv egy zsidó tévé. nem a filozófia, nem a vallás kapcsolja az ott szereplők nagyobb részét össze. hanem az etnikai, faji hovatartozás. ez az elsődleges. a klubrádió egy zsidó rádió. oké, ez egy kisarkított vélemény. és engem is zavar, hogy ilyenformán kell trollkodni. de ez az helyzet. a zsidók és a zsidókeresztények gazdasági-kulturális hegemóniát akarnak. a keresztények elfogadják a magyar vidék kultúráját. a zsidók többsége nem fogadja el. nyíltan nemzetellenesek. és csodálkoznak, hogy miért van nyílt zsidóellenesség. ezért. de ezt nem lehet értelmesen megbeszélni. mert erre egy filoszemita azt mondja, hogy ebből szükségképpen auschwitz következik. de nem. ebből egy civilizált endlösung következik. mert itt amerikai típusú metropoliszt nem nagyon lehet építeni. egy nagy-magyar metropóliát lehet, amire az ortodox liberálisok szintén azt mondják, hogy fasizmus. ma egy liberális zsidónak a kiegyezés is fasizmus lenne. "a hétre ma várom a nemzetinél ott a hatos megáll". ez is fasizmus. pedig ezt a szöveget zsidó írta. "szemben az emke cigánya zenél". így folytatta. de ma egy liberális zsidó erre azt mondja: ez cigányozás. sztereotípia. és az emke rövidítésben az "e" az ugye erdély. szóval ez egy náci nóta. mondanák a libsik. és ez a csoport nem egyszerűen az egyik politikai oldal akar lenni, nyilván az sem lehet. hanem azt mondják, hogy ők az egyetlen civilizált lehetőség. de nem. akkor lesz esély a fejlődésre ha a parlamentből is kikerülnek. csak sajnos az is kevésnek tűnik. mert az úgynevezett szabad sajtó még így is megmarad. szóval a fasiszta haveromnak lesz igaza, aki azt mondja, hogy nincs más választás csak egy civilizált endlösung. engem az érdekel, hogy mi az alternatíva. van egyáltalán. ne abba köss már bele, hogy kisbetű-nagybetű, hanem vázold már fel, hogy a jobbos és a balliberális koncepciót hogyan összeegyeztetni. közelíteni se nagyon lehet. vagy legalábbis eddig senki sem tudta. innentől kezdve választani kell egy irányt. és ehhez bizonyos politikai irányzatokkal szakítani kell. a szociálliberálisok nem férnek bele. egy klasszikus baloldali szociáldemokrata párt éppen beleférne. egy modernkori ökoszociális parasztpárt. és egy keresztényszocialista humán értelmiségi párt. ezek beleférnek. de szociálliberális zsidóság nem fér össze a főhatalommal úgy, hogy ők a többséggel szembehelyezkednek. de ez nem antiszemitizmus. ha zsidó lennék, akkor is majdnem ugyanezt mondanám. egész egyszerűen nem lehet így országokat elfoglalni. látszólag békés úton sem. polgárháborúkhoz vezet. ebből legjobb esetben is egy gandhi jön ki. aki azt mondta, hogy india az indiaiaké. és elvetett minden erőszakot. ez a legjobb eset. oké, az európai politika kitermelhetne egy olyan politikust, aki azt mondja: keresztény európa a keresztény európaiaké. a kölcsönösség jegyében hozzunk létre kolóniákat. és amíg a magyarok nem nagyon kötődnek észak-afrikai vagy közel keleti gyarmatokhoz addig ide is legfeljebb csak marginális kisebbségek jöhetnek arról a területről. amíg nem jönnek létre a felvilágosult nemzeti keresztény légiók és missziók addig a páneurópai rendezés nem nagyon állhat másból, minthogy az európai unió lezárja a határait. és addig az adntiszemitizmus és a szélsőjobb erősödni fog. nyugaton a muszlim ellenesség, keleten a zsidóellenesség. és könnyen lehet polgárháború németországban. 500 éve jött egy luther. és most nem jön. most annál csak rosszabb lehet. 150 éve jött egy deák. és most nem jön. annál rosszabb lesz. most omár van, aki azt mondja, hogy nincs itt semmi probléma. de én se tudok igazán jó megoldást. én a budapesti zsidóknak a zsidónegyed környékén nagyfokú önkormányzatiságot és a fővárosban arányos képviseletet ajánlanék. de ez ugyanolyan fasizmusnak számít, mintha azt mondanám, hogy egy marmonkannával locsolják körbe és gyújtsák fel az egészet. félre értés ne essék, az végképp nem lenne jó. de mégis mi a megoldás.

Zb74 2016.03.09. 13:10:54

@unionista᠍: A vulgárgenetikát hagyjuk. Én arra a marhaságodra reagáltam, miszerint "nappal egy fekete-muszlim végigment ezekben a negyedekben és nem érte attrocitás". Ez az Omár gyerek kurvára nem fekete.

2016.03.09. 13:13:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Kedves Mamóka.

A világ ránkrúgta az ajtót, mert túl sokáig dagonyáztunk.

Ennek köszönhetően ma már az olyan bunkóparaszt is mint te, is kidugja a pofáját mert kiváncsi rá mi van az ólkerítésen túl.

Rád nézve semmi jó, de legalább nagyokat röföghetsz. Néhány év múlva majd kieresztünk a civilizációba, addigra talán megtanulsz késsel-villával társalogni.

Conchobar 2016.03.09. 13:20:24

@260: ""A valóságban a török alatt nagyobb szabadság volt. Attől lettek erős birodalom, mert jobb ajánlatot adtak mint a helyi uralkodók. A török nem meghódított hanem felszabadított." - Hát persze. Tódultak is a keresztények a török hódoltság területére a nagy-nagy szabadságba, ugye? Ami meg helyi uralkodókat illeti, jó nagy baromságot írtál. Nem (szabad) választás kérdése volt a török uralom a balkáni (no meg a magyar) köznép részéről. A török a birodalma peremén lévő csatlósállamok esetében helyén hagyta a helyi uralkodókat és a nemességet (a 1.rigómezei csata után például a szerb nemességet. Ők ott is voltak az oszmánok oldalán az ankarai csatában). A birodalom egyéb területén csak avval a feltétellel maradhattak meg (egyáltalán életben), hogy a szultán feltétlen alattvalóivá válnak és áttérnek (az iszlám hitre)

2016.03.09. 13:27:49

@unionista᠍:
Te gyakorlatilag a faéknél nem egyszerűbb értelmiségieket tekinted egy az egyben zsidóknak. Akiket ti álmagyarok lezsidóztok, azoknak a 95%-ának semmilyen zsidó származása nincsen.

Amilyen irányba a vidék sűlyed, azt vidékiként magam sem tudom elfogadni, de kurvára nem örülök neki, hogy lassan csak Budapesten van szellemi élet, mégis kénytelen vagyok alkalmazkodni hozzá. Ti álmagyarok viszont Budapesten is megölnétek a magyar (nem zsidó!) kultúrát.

Kovi1970 2016.03.09. 13:37:56

@unionista᠍: hihetetlen hogy mennyi marhaság belefér egy kommentbe. Javaslom nézz ki egyszer Párizsba. Csodálkozz el, hogy a helyi BKV nál a jól öltözött afrikai származású alkalmazott kiszolgál angolul, miközben a jellegzetes gall fazon egy mukkot sem tud a saját nyelvén kívül.

Gyártjuk itt az elméleteket, és meglepődünk hogy egy olasz vagy francia SEMMIT sem tud rólunk. Ugyanúgy semmit sem érez irántunk akár egy kirgiz vagy bosnyák iránt. Nem vagyunk része a történelmüknek, nem voltunk rájuk hatással.

Nekik Afrika a régi dicsőség, a 15 millió magyar párhuzama.

A bevándorlók pedig jönnek az egykori érdekszférából, dolgoznak és a maguk módján beilleszkednek, a franciák pedig felvilágosult szekularizált kultúraként befogadják őket. Ennek a célszerűségéről lehet hogy mi másként vélekedünk, de ez nem változtat rajta hogy Franciaország hozzánk képest egy hatszor nagyobb népességű, annál is aránytalanul nagyobb területű és vagy 10-szeres gazdasági erejű ország.

A mediterrán és afrikai érdekszfére pedig a francia tudat szerves része. Sehol sem látsz annyi vegyes párt mint Franciaországban. Sokkal inkább idegenkednek a nyelvet nem beszélő kelet-európaiaktól.

Conchobar 2016.03.09. 13:48:35

@nagybalfasz: "Ti álmagyarok viszont Budapesten is megölnétek a magyar (nem zsidó!) kultúrát" - És ennek a magyar kultúrának a kiemelkedő alkotásai: a Sorstalanság és a Saul fia. A kiemelkedő művészei (a teljesség igénye nélkül): Fischer Iván, Alföldi Róbert, a Kabosok, a Koltaiak, Andy Vajna, a Kertészek (ideértve Tony Curtis-t is). Persze mondhatná valaki, hogy (felsorolásból kihagyott) Radnóti (vagy épp Petőfi) se sok magyar felmenővel rendelkezett. Csakhogy az előbbi csoport munkásságához képest van egy lényeges különbség

2016.03.09. 13:48:56

@Conchobar:

Az iszlamizálódás nem számít, egyébként sem volt erőltetve.

- építettek vagy 20 darab mecsetet összesen?!!!
- ugyanaz az isten(nem véletlenül!!!) olyan mint a reformáció,
. könnyű eladni a már katolikus igában élő népeknek,
- az iszlámmal megjelent az általános oktatás

A nemesség és parasztok legnagyobb ellenfele a papság és a katolikus uralkodók voltak, ennek ezer éves irodalma van.

A katolikus uralkodás alatt, folyamatos szolgálat magas adók és a korrupt egyházi/állami adminisztráció volt. Annál még a török is jobb volt, maradtak is 150 évig.

A török akkoriban progresszivitás volt, az ország pedig élt vele. Aztán idejük kitelt, mi meg átugrottunk újabb kutyára.

Európa más részein a reneszánsz terjedt, minekünk a török jelentette a szabadságot. Gondolod véletlen az egybeesés?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 13:50:58

@unionista᠍:

Most tényleg nem azért, hogy piszkáljalak, de nem tudnád bekezdésekre tagolni a mondandódat, sőt esetleg a mondatokat a könnyebb olvashatóság érdekében nagybetűvel kezdeni?

Ne is haragudj, de így egyszerűen képtelen vagyok végigolvasni, amit írtál, pedig érdekelne.

szekertabor · provo.blog.hu 2016.03.09. 14:09:45

Sayfo Omar posztja, és az arra adott reakciók tökéletes kórképét mutatják közgondolkodásunknak. A poszter finomította a sajtóban rendre megjelenő sarkított híreket, amelyek apokaliptikus képet mutatnak a nagyobb európai városok bevándorló közösségeiről. Megpróbálta - saját tapasztalataira építve - a valósághoz közelíteni a média által sugallt szenzációs képet.

Ez hálátlan feladat meg is kapja érte a magáét innen is. onnan is. A rögeszméihez ugyanis mindenki jobban ragaszkodik annál, semhogy megengedje, hogy a valós tények és tapasztalatok ezeket befolyásolják.

Sayfo Omar ebben a cikkében nem bagatelizálja a helyzetet, nem relativizálja a bajt, hanem egyszerűen megállapítja, hogy még nem tartunk ott, mint amit a média szóhasználata sugall. Nem ír sem többet, sem kevesebbet. Ha valamit ezzel kapcsolatban fel lehet hozni vele szemben, az a folyamatok (és azok valószínű iránya) bemutatásának hiánya.

2016.03.09. 14:22:34

@Conchobar:
Anno Adyt és Radnótit is leköpték az álmagyarok. Ha Márai élne, őt is leköpnétek, csak valamiért kialakult egy kultusza az álmagyarok körében.

Andy Vajna mondjuk nem tudom hogyan jön ide.

2016.03.09. 14:24:03

@Conchobar:
Amúgy konkrétan mondjuk Kertész Ákostól mit olvastál azon a hírhedt kijelentésén kívül?

I_Isti 2016.03.09. 14:28:30

@szekertabor: Fizetek egy sört o-márkának, ha egy Bibliával a hóna alatt látogatja végig azokat a no-go zónákat, amelyekben járt, és amelyek szerinte nincsenek.
Kettő sört fizetek neki, ha mindezt kipával a fején teszi meg. :)

2016.03.09. 14:31:49

@nagybalfasz:
van a hitgyülekezete tulajdonolta atv. az egyenes beszéd és a vidám vasárnap. és mégis mi alapján van egy platformon ha nem faji alapon. vevő vagyok a szélsőjobbos konteóktól eltérő magyarázatokra. vagy ugyanilyen a klubrádió ahol a b'nai b'rith a tulajdonos. felőlem lehet. de miért nem szabad azt mondani, hogy az egy zsidó rádió. aztán lehet mondani, hogy ők nem zsidók. de a volt kommunista és überkapitalista lapokat mégis mi tartja össze. mitől van a 168 óra és a 444 egy politikai platformon. értem, hogy generációs különbségek vannak. de ha nem faji alapon vannak egy oldalon, akkor miért? hogyan lehetséges, hogy mondjuk tgm és bokros egy kétségkívül primitív bal-jobb felosztásban együtt és nem egymás ellen harcolnak. ha ez nem a zsidó baloldal térfoglalása, akkor micsoda? értem, hogy vannak jobbos zsidók is. de nekem úgy tűnik, hogy legalábbis féligazságként megáll az, hogy a rendszerváltás a zsidó baloldal és a zsidókeresztény jobboldal hegemónia kísérlete volt. és ezzel szemben a cigány vezérkultúra hirdetett elsőbbséget. ezt tekintik balról fasizmusnak. orbán belső ellenzéke nagyrészt nemzetieskedő szlávokból áll. a jobbik nagyrészt őseurázsiai (vagy ahogyan ők mondják: ősmagyar) radikális. tehát a magyar közéletben valójában etnikai csoportosulások törzsi jelleggel háborúznak. a többségi magyar paraszti/jobbágy/nemes kultúra szinte egyáltalán nincs képviselve. és mindenki ezt szidja. vidékpárt egyáltalán nincs. helyette vannak a zöldek. de azok is grünék. szerintem ez legalábbis féligazságként megáll. de elfogadok másik valóságértelmezést. az micsoda.

Conchobar 2016.03.09. 14:38:29

@260: "Az iszlamizálódás nem számít, egyébként sem volt erőltetve" - Az érvényesüléshez kellett. Ha ez nem számít erőltetésnek, akkor valóban nem volt erőltetés. A múlt rendszerben sem erőltették azt, hogy mindenki kommunista legyen. Igazából teljesen mindegy volt a hatalombirtoklók számára, hogy kit, vagy hiszel, mind addig, amíg nem próbáltál másokat is agitálni, megtéríteni

Conchobar 2016.03.09. 14:40:12

@260: "az iszlámmal megjelent az általános oktatás" - Tényleg? A rájákat iskolába parancsolták a bégek? Vagy hogy érted ezt

Conchobar 2016.03.09. 14:48:47

@260: "A nemesség és parasztok legnagyobb ellenfele a papság és a katolikus uralkodók voltak, ennek ezer éves irodalma van." - Ja. A legnagyobb ellenfele a papság, a katolikus uralkodók meg az eszkimó szoldateszka volt. Ezért volt állandó feudális anarchia, örökös háborúság a középkorban egymás és a király ellen, de mindhiába. A nemesség (amely a fegyverek kizárólagos birtokosa volt) képtelen volt legyőzni a papságot és katolikus uralkodókat, mert emezeket a klingonok segítették. És ennek már ezeréves irodalma van

Conchobar 2016.03.09. 14:53:07

@260: "Európa más részein a reneszánsz terjedt, minekünk a török jelentette a szabadságot. Gondolod véletlen az egybeesés?" - Ja. Miközben az 1400-as években Európa más részein a reneszánsz terjedt, az idő alatt az 1541-1686 években "minekünk a török jelentette a szabadságot". És ez időbeli egybeesés

2016.03.09. 14:54:45

@Conchobar:

A reneszánsz európába késve érkezett, kevered az olasz reneszánsszal.

Conchobar 2016.03.09. 14:55:38

@nagybalfasz: "Andy Vajna mondjuk nem tudom hogyan jön ide." - Mert Tony Curtis-t tudod, hogy jön ide?

Conchobar 2016.03.09. 14:58:35

@nagybalfasz: "Amúgy konkrétan mondjuk Kertész Ákostól mit olvastál azon a hírhedt kijelentésén kívül?" - Mert? Ha nem olvastam semmit tőle, akkor nem szabadna róla azt írnom, hogy ő egyike valami kiemelkedő művészeinek

2016.03.09. 14:59:23

@unionista᠍:
Az a baj, hogy pl. a 168 óra és a 444 kurvára nincsen egy platformon, az egyetértés még egyes ügyekben is látszólagos.

Ma Magyarországon alig élnek zsidók, de érdekes módon az ostoba szélsőjobbos konteósok mindenhol zsidókat látnak.

Conchobar 2016.03.09. 15:00:01

@260: "A reneszánsz európába késve érkezett, kevered az olasz reneszánsszal." - Mert az olaszok nem tekinthetők európaiaknak?

2016.03.09. 15:00:40

@Conchobar:
Konkrétan azt mondasz róla, amit akarsz. Csak kicsit hiteltelen pusztán a médiából hallottak alapján megítélni írókat, művészeket.

I_Isti 2016.03.09. 15:02:48

@260: Európán kívül hol volt még reneszánsz?

Conchobar 2016.03.09. 15:08:51

@nagybalfasz: "Ma Magyarországon alig élnek zsidók, de érdekes módon az ostoba szélsőjobbos konteósok mindenhol zsidókat látnak" - Ja. A cigányokkal is így van. Magyarországon alig néhány cigány él (meg többszázezer roma és egyéb nemzetiség), a szélsőjobbosok ennek ellenére mindenütt cigányt látnak

2016.03.09. 15:08:53

@Conchobar: @I_Isti:

A magyar bocskor sem európai népviselet.

Hogy mik vannak? Nem?

Így aztán van "olasz reneszánsz" meg "reneszánsz".

(Zsindex trollok. pfff......)

2016.03.09. 15:13:34

@unionista᠍:
Te nem vagy 100-as. Nincsen olyan, hogy tiszta magyar genetikai eredet, politikai oldaltól függetlenül mindenkinek voltak mindenféle ősei, jobbágy, nemes, szláv, sváb, stb., stb.

Amit te magyar-zsidó ellentétnek tekintesz, az népi-urbánus ellentétnek nevezték az irodalomban és más művészetekben, és semmi köze az etnikai származáshoz. A népi és az urbánus művészet is egyaránt része a magyar kultúrának.

2016.03.09. 15:15:06

@Conchobar:
Hogy jönnek ide a cigányok? Terelsz. Nem a cigányokat szoktátok látni minden mögött, amivel ti álmagyarok nem értetek egyet.

Conchobar 2016.03.09. 15:26:38

@260: "A magyar bocskor sem európai népviselet." - Az nem. De a román annál inkább

Conchobar 2016.03.09. 15:29:08

@nagybalfasz: "Hogy jönnek ide a cigányok?" - Hát ez az. Nem érted. Hiába írtam. Magyarul. Netán te olyan magyar vagy, aki nem zsidó, de nem is anyanyelve a magyar

Conchobar 2016.03.09. 15:30:26

@nagybalfasz: "Nem a cigányokat szoktátok látni minden mögött, amivel ti álmagyarok nem értetek egyet." - És ti hülyék mit láttok minden mögött? Rasszistákat, antiszemitákat, nácikat és álmagyarokat?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 15:41:34

@szekertabor:

"Megpróbálta - saját tapasztalataira építve - a valósághoz közelíteni a média által sugallt szenzációs képet. "

És épp itt van a kutya eltemetve: a saját tapasztalatai miatt. Őt ui. arab lévén nyilván nem érték olyan atrocitások, mint egy keresztényt vagy zsidót.

Kedves Omar,

lenne számodra egy javaslatom: Küldd be az európai (kaukázusi rasszú) barátnődet miniszoknyában és kisminkelve, de EGYEDÜL, férfikíséret nélkül az általad veszélytelennek tartott területre, majd várd meg, amíg épségben és megerőszakolatlanul visszatér. Lehet, hogy előbb kapsz telefonhívást a mentőktől vagy a rendőrségtől.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 15:43:32

@I_Isti:

"Kettő sört fizetek neki, ha mindezt kipával a fején teszi meg. :)"

Na jó, de akkor már egy Talmuddal a kezében.

Wildhunt 2016.03.09. 15:48:36

@unionista᠍: Ez egy nagyon jól összerakott hozzászólás volt, köszönöm.

I_Isti 2016.03.09. 15:52:57

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A "talmud" nem egy olyan valami, ami elfér bárkinek a hóna alatt. Ui. kb. egy konkrét polcnyi könyvről van szó - persze ha elég apró betűkkel nyomtatják... :)
hu.wikipedia.org/wiki/Talmud#/media/File:Talmud_set.JPG

2016.03.09. 15:53:37

@Conchobar:

Az iszlám az vallás és életre szóló tanulás. Nemcsak hit hanem tudás is.

Ezen a ponton már jobb lenne ha magadtól lépnél túl, könnyebb és eredményesebb volna.

Én téged tanulni megtanítani nem tudlak. Viszont ha sokat olvasol, többek között vallás filozófiát is, valószínűleg beindul a tanulási folyamat, és eljutsz a világ megértésének egy magasabb fokára.

Vagy maradhatsz a tv/zsindex/filmek álomvilágban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.09. 16:12:30

@I_Isti:

Na jó, nem vagyok járatos a zsidó vallás dolgaiban. Akkor biztos a Tóra is sok-sok kötet, de akkor mit javasolsz? A kipa önmagában talán nem elég.

2016.03.09. 16:14:34

@Kovi1970:
a franciák azért fogadják a feketéket, mert ők akarták így. elég nagy faszság lenne azt mondani, hogy menjenek onnan, amikor ők gyarmatosítottak. azt nyilván lehet, hogy amennyi fekete van franciaországban, nagyjából ugyanannyi fehér legyen afrika francia gyarmatain. ebből létrejön egy franofón terület, ami adott esetben jó lehet nyugat-afrikának is. ha ezt a népek elfogadják, akkor ezt meg lehet csinálni.

tehát az egy korrekt felvetés lenne, hogy magyarország fogadjon be 1,000 közel keletit. de úgy, hogy az európai hadsereg segít visszafoglalni ezeknek a szerencsétleneknek a hagyományos élőhelyeit és ezek után 1,000 magyar kimegy aleppo városába. tényleg különös, hogy régen úgy hívták: arpad. homsz pedig emesa. akár küldjünk kulturális antopológust, archeológust is, de ehhez előzetesen arrafelé kellene békét teremteni. és nem az ottani polgárháborút importálni.

magyarországon az lett a balos/liberális, aki azt a nagyon egyszerű dolgot képtelen felfogni. ezeket az eszméket sikerült lejáratni. és ebből következően a fasizmus emelkedik fel. mert akkor ezt faji alapon kell elmagyarázni, ha másként nem lehet.

2016.03.09. 16:45:01

@unionista᠍:

Pedig most nagyon belenyúltál, ugyanis az únió dél-kelet irányú terjedésével pont népességcsere folyamatát is jósolták. Az imperializmus nemcsak a cégeken és pénzügyeken hanem személyek odahelyezésével terjeszkedik. Nézd meg hogy milyen sok külföldön tanult-dolgozott-gyakorlatozott ember van a mostani magyar adminisztrációban.

A katonai kiképzés már évek óta megy, de nem kell hogy ide jöjjenek, mi küldünk oda mindent: kiképzőt, fegyvert, járművet.
Nálunk csak a specialisták tanítása kiképzése folyik, őket vagy hívjuk vagy a migránsokból választjuk ki.

Omelette du fromage 2016.03.09. 17:31:26

" De kelet-európaiként nem ártana körülnézni Varsó vagy Tallinn lakótelepein, vagy akár a Havanna lakótelepen sem."

Hű, de buta. A Havannán a cigók fognak kirabolni, akik bevándorlók, csak nem frissek.

2016.03.09. 17:39:41

@nagybalfasz:
ha ez urbánus-népi ellentét lenne, akkor budapest elég egyértelműen baloldalra szavazna. felteszem senki se akarja a margit szigetet kukoricával bevetni csak azért, hogy a főváros népivé váljon. nem erről van szó.

az úgynevezett baloldaliak a (filo) szemita ideológiát követve azt mondják, hogy atlanti/transzatlanti (nyugatos) mintára egy hipermodern metropoliszt kellene építeni, ahol a kozmopolita polgárság él. és azt is mondják, hogy ehhez nyíltan nemzetellenes politikát kell folytatni. azért, mert a másik oldal azt mondja, hogy budapest végre a nemzet fővárosa legyen. az európai polgárosodás előfeltétele, hogy a főváros a történelem egy pontján nemzeti érzelművé váljon. ez párizsban is így volt. aztán utána leigázták egyes népeket a franciák. azért van annyi fekete arrafelé. és ők is a francia nemzet részeivé váltak. de ez eredendően nem filosz, hanem biosz. a nemzet egy szaporodási közösség. egy közös nyelvet beszélő populáció. a nemzés útján jön létre. a liberalizmusnak ezt nem kell meghaladnia. a libsik azt mondják, hogy a szabadságvágy a nemzeti érzületet egymást kizáró dolgok. holott lényegében a teljes magyar történelmi arcképcsarnok tele van olyan emberekkel akik ezeket összekapcsolták. ha úgy tetszik, akkor errefelé ez a leitkultur. a középeurópaiság mellett talán ez az, ami a magyar történelmen végigvonul. nem nyugatosság. nem is a keletiesség. nem az illiberális gondolkodás. hanem a liberális. de ez mégis csak jobbra van pozicionálva. és ehhez képest a konzervativizmusnak kellene balossá válnia. keresztényszocialistává. a zöld mozgalmakat nem kell kitalálni, mert az a vidékpártiság. az autentikus magyar paraszti kultúra a mai értelemben "zöld" volt. ehhez nem kellenek se cohenék, se grünék. de ezzel együtt egyáltalán nem vagyok zsidóellenes. legyen a zsidóknak kisebbségi szószólójuk a parlamentben. aztán értem, hogy ők nem faji alapon szerveződnek. oké. de ebben az esetben a politikusok származása legyen nyilvános adat. vagy akár a mainstream politika csinálóké. miért nem lehet azt mondani, hogy a zsidó atv. vagy a zsidó klubrádió. mit kellene mondani? liberális? a hitgyülekezete mitől liberális? konzervatív? az egyenes beszéd mitől konzervatív. miért vannak ezek politikai platformon? mi az a filozfóia, ami ezeket összekapcsolja. vagy bármilyen úgynevezett baloldali/liberális/civil nem tudom mit. ha a libsik nem a zsidó liberálisok, a szocik nem zsidóbarát balolodal és a konzik nem a zsidókeresztények, akkor kicsodák. ha ez nem faji alapú szerveződés, akkor micsoda? és ezt miért zárja ki azt, hogy ha vannak jobbos karrierista vagy náci zsidók. a baloldal mitől baloldal? a liberálisok mitől liberálisak? ha nem faji alapon? egyszerű kérdés.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.09. 18:08:44

@Alick:

A nehézségeket tudomásul kell vennünk, elemeznünk kell azokat, és harcolnunk kell ellenük. A világon nem létezik egyenes út, fel kell készülnünk a kanyargós útra, és ne akarjunk olcsón jutni a dolgokhoz. Fel sem tételezhetjük, hogy egy szép reggel valamennyi reakciós önként térdre borul előttünk. Röviden, jövőnk fényes, de utunk tele van kanyarokkal. Még sok nehézség áll előttünk, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ha egységbe forrunk az egész néppel, és közös erőfeszítéseket teszünk, feltétlenül leküzdhetünk minden nehézséget, és elérhetjük a győzelmet.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.09. 18:09:46

@midnight coder:

A káderek között maradéktalanul fel kell számolni minden olyan gondolatot, hogy kemény harcok, vér és verejték nélkül szerencsés véletlenek segítségével könnyen lehet kivívni a győzelmet.

2016.03.09. 18:31:46

@unionista᠍:
Ha faji alapon lenne a szerveződés, akkor a szerinted zsidó baloldal tized annyi szavazatot nem kapna, mint amennyit a mélyponton kap/kapott.

2016.03.09. 18:34:26

@unionista᠍:
Egyébként baloldal és jobboldal sincsen ma Magyarországon. Politikai-gazdasági értelemben csak baloldali pártok vannak a parlamentben, azon belül is legerősebben a "jobboldal" balos.

2016.03.09. 18:53:01

@nagybalfasz:
a baloldalt a nyugdíjasok tartják a parlamenti küszöb fölött. a teljes népesség körében 15% körüli a támogatottságuk. de ebből 10% körüli a nyugdíjas. a szomszéd irmuska néni, aki rohan, hogy nézze a fórumot. de amikor azt mondom neki, hogy ne nézze már annyit a zsidókat, akkor azt mondja, hogy igaza van kisdrága. csak a piszkos cigány orbán takarodna már el. mert a cigányok még mindig rosszabbak, mint a zsidók. és ez nagyon mélyen ott van a hátsó agyakban.

és az is, hogy a gyügyei paraszt azt mondja a lócán, hogy a fővárosi zsidókat a cigány vezérkultúrával lehet kifüstölni. ehhez ez a kültelki cigány kell. és orbán szinte mindenben erre alapoz.

vannak állami gondozott ismerőseim. mert errefelé van egy ilyen intézet. fiatalkorúak börtöne lényegében. szinte mindenki cigány. és szinte mindenki antiszemita. azt mondják, hogy a cigányság fog a zsidók helyébe lépni. a cigányság lesz kelet-közép európában az új közvetítő nép. ebben benne van a román hatás. és azt mondják, hogy csak a buzik állnak be a zsidók közé. tehát kifejezetten etnikai jellegű háborút indítanak a hagyományos zsidó közvetítő szerepért. ha az ember magára húzza a náci mezt és úgy beszélget emberekkel, akkor a népek elég érdekeseket mondanak. nem nagyon találkoztam olyan jobboldali választóval, aki ne lett volna antiszemita. és baloldalival sem, aki ne kezdte volna védeni a zsidóságot. lefasisztáznak azonnal. ez ennek a szembenállásnak a lényege. lényegében filoszemiták állnak szemben az antiszemitákkal. vagy nemzetellenesek a nemzetiekkel. értem, hogy ez féligazság persze. mert ez ennél bonyolultabb. de még mindig nem válaszoltad meg, hogy a baloldal hogyan szerveződik. ha nem faji alapon, akkor hogyan. a baloldalon van egy világos etnikai preferencia sorrend. a többségi magyarokat leértékelik. azt mondják, hogy azok kussoljanak. mert van egy élcsapat. de annak a magyarellenességen/antifasizmuson túl mi a filozófiája? ha nem a szemita gondolkodás tartja őket össze, akkor micsoda?

2016.03.09. 19:09:30

@unionista᠍:
Inkább neked kellene rámutatnod, hogy az úgynevezett baloldal zsidó. A mi alapján szerveződik eleve hülyeség, mert ha a baloldal alatt az MSZP-DK-Együtt pártokat értjük, akkor totál szervezetlenek, és ez így volt az MSZP-SZDSZ kormányzás alatt is. A liberális és a baloldali vonal nem igazán összeegyeztethető, ezért ez újabb és újabb szétesést fog eredményezni. Egyszerűen nem létezik az általad emlegetett "faji" vonal.

2016.03.09. 19:12:26

@unionista᠍:
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, a felszínen az itthon baloldalnak nevezett banda és a jobboldalnak nevezett banda egyetlen vonalon különbözik, az egyik internacionalista, másik nacionalista szólamokkal kampányol. Mélyebben meg 2 rivális maffia, az érdekköreik mások. Szó sincs etnikai alapokról.

Herr Stacheldraht Leger 2016.03.09. 19:15:58

@nagybalfasz:

Országunk jelen körülményei között a népen belüli ellentmondások magukba foglalják a munkásosztályon belüli ellentmondásokat, a parasztságon belüli ellentmondásokat, az értelmiségen belüli ellentmondásokat, a munkásosztály és a parasztság közötti ellentmondásokat, a munkások és a parasztok, illetve az értelmiség közötti ellentmondásokat, a munkásosztály és egyéb dolgozók, illetve a nemzeti burzsoázia közötti ellentmondásokat, a nemzeti burzsoázián belüli ellentmondásokat és így tovább. Népi kormányunk olyan kormány, amely valóban a nép érdekeit képviseli, és a népet szolgálja, de bizonyos ellentmondások azért a kormány és a néptömegek között is léteznek. Ide tartoznak az állam, a közösség és az egyének érdekei közötti ellentmondások, a demokrácia és a centralizmus, a vezetők és a vezetettek közötti ellentmondások, továbbá egyes bürokratikus munkastílussal dolgozó állami funkcionáriusok és a tömegek közötti ellentmondások. Mindezek szintén népen belüli ellentmondások. Általában véve a népen belüli ellentmondások olyanok, amelyek a nép érdekeinek alapvető egységén alapulnak.

Kovi1970 2016.03.09. 19:20:24

@unionista᠍: az első bekezdésed kicsit konfúz. Eredetileg nem "voltak ott" Párizsban, hanem fordítva, a a franciák mentek oda. A gyarmatokról akkor áramlottak be amikor munkaerő kellett. És azért a franciáknál azért ezt a feladatot sokan elég jól el is látták.

A második bekezdés alapvetésével nehéz lenne vitatkozni. A magyar álláspont azonban akkor téved ingoványos talajra, amikor egyúttal ezt elvárná hogy Franciaország viszont fogadjon be pártízeter magyart akik a félmilliósra saccolt európai vendégmunkásréteggel együtt a magyar GDP tekintélyes százalékát termelik meg és utalják haza.

Nem mi álljuk a cehhet így azért kicsit hajmeresztő, hogy mennyire tapló magabiztossággal szólunk be és teszünk keresztbe más nagyobb és befolyásosabb nemzeteknek. A magyar külpolitka úgy ordibálja körbe Európát, mintha nem lenne holnap. Pedig pár év és megint újratárgyaljuk a közösségi költségvetés, amiből jelenleg a stadionokon kívül kb minden épül...

Ha nem kapja el az ideológia gépszíj akkor inkább a szélsőjobberekre jellemző az, hogy nem akarnak felfogni dolgokat. Röhejes látni amikor az európai játszótéren pár ilyen megpróbál összedolgozni, aztán az első adandó alkalommal úgy összevesznek, hogyha lehetőségük lenne akkor már háborút indítanának...

2016.03.09. 19:25:51

@260:
ez egy szövetségi kapcsolattal működhet. csak ez megint idióta fasiszta módon hangzik. tehát az úgy működhetne, hogy az országban lényegében nincs külföldi cég csak dunai német. tehát még csak nem is nagy-német, hanem dél-német. leginkább dunai. tehát gazdasági értelemben ebben a térségben gondolkodunk.
media-2.web.britannica.com/eb-media/75/375-004-44E164A6.jpg
a németek ezt tanítják a közép európai egyetemükön. a zsidóknak is van egy. és a németeknek is. a zsidók azt mondják, hogy a globális optimumot keressük, vagy egész pontosan azt ami az atlanti és transzatlanti világ számára a legjobb. és az egész világnak az a legjobb. mert nyugat = civilizált világ.

a németek azt mondják, hogy a duna-régió optimumát keressük meg. és abban budapest és magyarország centrális helyzetbe lesz. csak persze őket revolverezik azzal, hogy fasiszták. a zsidó baloldalt nem érdeklik a magyarok érdekei. ezért nem támogatják a magyar nacionalizmust. seehofer és orbán összejátszanak. de ebből egy német szövetségi viszonyrendszer következik mint rendesen. ami nem feltétlen jó, de tiszta, világos, egyértelmű helyzetet teremtene.

a magyar diplomáciának egyetlen nyugati szövetségese van. a bajor. ők sem barátok, hanem nem kifejezetten ellenségesek. és bécs is megérti, hogy elemi érdeke a balkáni rendteremtés, akkor sok tekintetben visszaáll a 100-150 évvel ezelőtti állapot. a zsidók azt mondják, hogy de ebből a holokauszt következik. ennek a dunai német-osztrák-magyar világképnek újra nekifutunk. mert nincs jobb. amerika se jobb. az oroszok se. nincs más. ez van. ebből egy németes elit következik az iparban. a magyar diplomáciának világossá kellene tennie, hogy dunai német szövetségi ipart akarunk. és a szabad kereskedelemhez csak korlátozottan kellenek betelepülő külföldiek. a mezőgazdasághoz szinte egyáltalán nem kellenek csak a szomszédsági kapcsolatok. velük együtt egy olyan kárpát-medencei városhálózatot akarunk, ami a többségi és a kisebbségi magyarokat összekapcsolja. a központi régióban és a régióközpontokban megjelenhet a német befolyás. de csak az. tehát mondjuk suzuki helyett lehet bmw mini. és lehet bmw classic a magyar népautó. pannónia motort bmw rad alapokon képzeljük el. vagy a csepel teherautót man licensz alapján. szövetségi együttműködés. a siemens vásárolja ki a magyarországi mikroelektronikai és háztartási gépgyártó kapacitást. és ezek után már megéri felszerelni ipari iskolákat. hiszen abból az emberek nagy valószínűséggel német vagy magyar céghez kerülnek. ha valaki japán vagy koreai céghez akar menni, akkor el kell hagynia a kárpát-medencét. mert a samsung is csinál egy mintaiskolát jászfényszaruban. de az lófasz esti fényben. száz ilyen iskola kellene, vagy ezer. de ahhoz egy irányba el kell köteleződni. mert az úgy éri meg ha egy szövetséges van. oké ez nem jó a franciáknak, a briteknek, hollandoknak, olaszoknak, spanyoloknak, de ők majd mennek a gyarmataikra. japán és korea a kivásárlásokkal szerezhet német globális cégekben üzletrészt. nem ellenük folyik ez az egész. és tulajdonképpen senki ellen. úgy tudunk felzárkózni ha egy szövetségesünk van. mert a bundesliga 2-3 is jobb, mint a magyar nb1. lehet akármilyen multikulturalitás. innen csak a saul fia kerülhet a világligába. azzal sincs probléma. de nem erre akarjuk építeni a magyar kultúrát. hanem a saját világképünkre. a németek majd abba is beleszólnak és a németes elit is kirekesztő lesz, de velük kell kiegyezni. mert nincs jobb és nem is nagyon lesz másik. csak a ruszkik.

2016.03.09. 19:29:17

@unionista᠍:
Ha a te logikádból indulunk ki, akkor te meg a bajor érdekeket kívánod szolgálni, nem a magyart.

2016.03.09. 20:18:24

@Kovi1970:
éppen arról van szó, hogy az úgy nem pálya, hogy innen menjen el a csúcs elit párizsba. és aztán helyébe jöjjenek mit tudom én líbiából. menjenek be rómából. értem, hogy ehhez egy majdnem mussolini kell. ez a helyzet ezt követeli meg. menjenek be az olaszok líbiába. és mondják azt, hogy átjöhet annyi fekete a túlpartra, mint ahány fehér idejött. és így ki lehet egyezni tripolival. ebből létrejöhet földközi tengeri szabad kereskedelem és egy mediterrán liga. ha a németek befogadtak 1millió szírt, akkor indulásként szíriába 1 millió németnek kell bevonulni. ha ez túl sok, akkor valamennyit vissza kell telepíteni. nem látok bele a németek fejébe. pláne nem a tudat alattijukba. a hátsó kisagyukba. ha elég sok embert befogadnak, akkor jogot formálhatnak arra, hogy legyen egy afrika korps. mert másik megoldás nem lesz. szóval a németek mennének szerintem az indoárja területek felé. mindig is arrafelé vágytak építeni a birodalmat. tehát ők ebbe az irányba próbálnak nyitni. a magyar diplomácia az őseurázsiai kapcsolatokat keresgéli. de ez simán biosz. a nyugati árjákkal egyenes férfiágon rokon népek itt élnek:
cdn.eupedia.com/images/content/Haplogroup_R1b_World.png
tehát örményország jobb, mint azerbajdzsán. türkmenisztán jobb, mint kazahsztán. kelet turkesztán (kína nyugati része) is testvéri. az ujgurok. a turáni gondolat biológiai értelemben majdnem teljesen megalapozott. még ma is ott vannak a szittya vonulási területnek a genetikai nyomai. tehát a jobbik és mindenféle radikálisnak és szélsőségesnek mondott csoportok lehet, hogy átlagosan nem túl iskolázottak, de talán éppen ezért, mert nincsenek egyetemeken elhülyítve néhány megszállott, vagy hóbortos fazonnal ráéreztek az őseurázsiai testvérnépekre. tehát a probléma az, hogy elemi közelítéssel a náciknak van igazuk. az antifasiszták tévednek vagy hazudnak.

az egyenes férfiági eredet nem is meghatározza, de jelentős részben dominálja a közéletet. a nőági kevésbé. mert a nőiség sokkal kevésbe kötődik etnikai csoportokhoz. ezért az sokkal nemzetközibb. ez valószínűleg azért alakult így, mert az ókori háborúban a győztesek a férfiakat megölték, de a nőket magukévá tették. tehát ebből a történelem korai szakaszában létrejött egy nőági keveredés. de férfiágak szerepe máig jelentős. ha ez egyenes férfiági eredetsorrendben végbe megy egy csere, akkor a politikai kultúra is megváltozik. a rendszerváltás óta a cigányok. mondom politikailag inkorrekt módon: a feketék. mert a cigányság egy nagyon vegyes társaság. tehát a feketék, akikre a köznép azt mondja hogy az "igazi" cigányok száma megnőtt. a zsidók, zsidókeresztények száma csökkent. és ez befolyásolja a kultúrát. a tiszamelléki cigányságot nem fogja semmiféle szociológus a könyvtárból megtéríteni. mert azokat fásy ádám téríti. kis grófó és ezek kellenek nekik. és az nagyon komoly dilemma, hogy mi legyen. mert ez pesten a kereskedelmi tévében lehet, hogy bohóckodás. de ezzel a térséggel mit csinálsz.
www.grid.unep.ch/products/4_Maps/tisza_basinb.gif
mert a dunántúl még úgy ahogy oké. pozsony és zágráb. de kelet-szlovákia, észak-magyarország, kárpátalja, az észak és dél-alföld, a partium, erdély, a bánság és a vajdaság. ez a térség olyan mértékben lesz cigányos, hogy semmiféle zsidó és zsidókeresztény kultúrának esélye nincs. nekem vannak állami gondozott ismerőseim. mert errefelé van egy ilyen intézet. azt mondják, hogy a cigányok közül csak a buzik állnak be a zsidók közé. mert érzik, hogy ők lesznek többen, sokkal többen. és már eszük ágában sincs bármilyen fővárosi kisebbségi jogvédő csoport mögé beállni. és semmiféle filozófia nem érdekli őket. illetve nagyon sajátos elképzeléseik vannak.

a környezeteben a legokosabb és legtisztességesebb cigány azt mondja: egy embernek egy ingatlanja legyen. lehessen az akármekkora. egy kastély is. de egy embernek csak egy ingatlana lehessen. és ha többet akar, akkor béreljen vagy legyen társa. ő azt mondja, hogy a spekulatív ingatlanpiaci alapokat felszámolni. mert az zsidó kultúra. de amiről ő beszél az is erkölcs. és magas erkölcs. mert ő azt látja problémának, hogy egyes cigányok összeharácsolnak mindent. pont mint a zsidók. és a többiek ezért szegények. mert a többséget kiszorítják. egy ember legfeljebb egy ingatlan. a ház mellett saját hétvégi ház kell. legyen akkor egy barátnőd, vagy barátod. egy társad. mihez kell a hétvégi ház. ha üzlet kell, akkor üzlettársad. vagy az üzlethelyiséged béreld. vagy a lakást. de a testvéreddel lehet hétvégi házatok. például ez egy nagyon világos, nagyon egyszerű logika. ez nem azt mondja, hogy egy se lehet. mint a zsidó kommunizmus. bármennyi, mint a zsidó kapitalizmus. hanem egy. cigány erkölcs. hmm.

Veridicus76 2016.03.09. 20:34:58

Szőrszálhasogatás. Nem az a lényeg, hogy léteznek e definíció szerinti no-go-zone-ok. A tény az, hogy léteznek olyan városrészek szerte Európában, ahol mindennaposak az olyan jelenségek, amelyeket a közbeszéd a no-go-zone-okkal társít. Felőlem nevezhetjük az ilyen városrészeket krumplifőzeléknek is, nem a név a lényeg, hanem az agresszív idegen bűnöző csürhe terrorja.

Kovi1970 2016.03.09. 20:39:44

Öcsém neked elgurult a gyógyszered. Ennyi baromságot egyben ritkán olvasok. Olvastál valami marhaságot, hozzá félreértettél dolgokat t törikönyből (vagy hallottad a kocsimai beszélgetésben) és ebből öntöd itt ránk a xart.

Kezeltesd megad. A németek befogadtak annyi embert mert kell nekik a munkaerő, ennyire megy a szekér. Meg sem érezték az NDK-t. Lazán visszafogadták minden svábnak nevezhető egyént K-Európábó (egészen a SZU nyugati államaiból is).

Lazán befogadtak vagy egymillió kelet európai EU-s állampolgárt.

Milyen cseréről pampogsz itt össsze nekünk?

Elfelejtesz egy alapvető dolgot. Jöhet akárhány szír vagy marokkói, ukrán maffiózó vagy orosz oligarcha, a titkosszolgálat és a hadsereg nem náluk lesz. Vendégek akik ha nem úgy viselkednek, a házgazda a helyükre teszi őket.

unionista᠍ (törölt) 2016.03.09. 20:55:04

@nagybalfasz:
igen, csakhogy ezzel fel lehet mondjuk szerelni az iskolákat. mert lehet azt mondani, hogy kellene X számú bundesschulzentrum. és abban legyenek siemens taneszközök.

abból indulok ki, magyar gazdaságból egy general motors és general electric jellegű konglomerátum hiányzik. mert ha számítástechnika szoftver oldalról éppenséggel lenne, hardver oldalról nincs magyar mikroelektronika, de ha van német, akkor abból németbarát biotechnológia. de lehetne amerika barát is. vagy kínai. a lényeg az, hogy kell egy szövetségi kapcsolat. és lényegében nem is kell több. egy befektetői csoport kell akikkel megállapodunk.

és onnantól kezdve alapítványi jelleggel lehet adidas/puma cipő a sportiskolában. és faber castell írószerek. mert az is dél-német frankóniai. a balatonfűzfői papírgyártelep mellett lehet művésztelep. vagy höfner gitár baiersdorból. ami nem egy világmárka. a zeneiskolát alapítványi jelleggel ezzel kell felszerelni. mert a bérmunka ehhez a szövetségi államhoz kötődik. de a magyar fiatalok úgy zenélnek, ahogyan akarnak. az alternatíva ausztria. tehát az, hogy hervis lesz a sportszer. kores az írószer. bösenderfer zongora. mert nyugati szövetségesnek ezek vannak. és velük hosszú távra lehet szerződni. a magyar zsidó gyerekeinek többsége amerikában van. a zsidósággal nagyon sok jó dolgot sikerült csinálni amíg támogatták a magyar nacionalizmust, illetve amíg a szovjetekkel szemben kellett nyugatra nyitni. a rendszerváltás utáni kern andris nem jó. gálvölgyi és a többiek. senki. félelnyomó rendszerben tudtunk együtt működni. illetve ha a nemzeti érdekek fontosak, de a zsidó baloldalnak nemhogy nem fontos. azzal szemben definiálják magukat. tehát nem arról van a magyarok fordultak velük szembe, ők fordulnak szembe a többséggel. mondván, hogy magyar kultúra nem létezhet. csak magyar nyelven előadott nemzetközi. de mi magyar kultúrát akarunk, ami nem független a szomszédainktól. meg a kelet-közép európától. a lengyel-cseh kapcsolatok gazdaságilag nem passzolnak. a csehek önállóak akarnak lenni. viszonylag kicsi belső piac, de viszonylag fejlett ipar. és a lengyelek is. fejletlenebbek, de nagyobb a piac. ők megléphetik. a magyaroknak kell egy szövetséges. mert itt a meglévő ipart szétverték. és hagyjuk, hogy kik, mert megint zsidózni kellene. bokros lajosnak a világbank megbízottjaként a szent meggyőződése az volt, hogy magyar iparvállalat ne legyen egyetlen egy sem.

én nem azt mondom, hogy csak német legyen. ha van egy bmw, akkor és mellette németes ipari iskolák, mérnöki irodák, akkor erre a mintára lehet bmg = budapest motor és gépgyár. és akkor majd részben német szabványokra, német alkatrészekre elkezdünk építkezni. ettől a bajorok nem szarják össze magukat. hanem úgy vannak vele, hogy a magyarok csinálják meg a bugaci bugattit. de akkor szakképzésbe beszálltak. vagy a reáltanodába. mert a német tudja, hogy elsősorban úgy is ő jár jól. érdeke. közép európai szövetségi államiságot jelent ez. és nem globális multikulturális állam nélküliséget. nem azt állítom, hogy ez feltétlen jó. mert a németek is diktálni akarnak. csak nem tudok jobbat. mert azzal mire megyünk, hogy az imf diktál. felvehetünk százcsillió kölcsönt. azt kell mondani, hogy a realitás a budesliga 3. a duna főcsoportban mi vagyunk a nem ortodox királyi alcsoport. és vannak még nem ortodox császáriak. ausztria és bajoroszág. ebbe az irányba akarunk zárkózni. mert lényegében nincs is másik lehetőség. túl azon, hogy a szomszédokkal egyezkedni kell. a zsidóság képviselhetné a magyar érdekeket. de a baloldal ezzel szemben definiálja magát. mert ők az összeomlására játszanak és abból következő tartós eu/imf/nato befolyásra. megint jöjjön bokros lajos. a népek azt mondják, hogy ezt nem kérik. alternatívát várnak. a jobboldal se tette világossá, hogy mit akar. a németek sem tették egyértelművé, hogy ők mit szeretnének. de a politika ebbe az irányba tendál. ha ez nem működik, akkor maradnak az oroszok.

unionista᠍ (törölt) 2016.03.09. 21:21:32

@Kovi1970:
az orosz-ukrán alvilág elsősorban svájcot akarja felrobbantani. de ez nem releváns információ. dmitro haverom mindenesetre folyton azt mondja: svájcária bumm. és kötegnyi bianco magyar nyugdíjas utazási igazolványa van. nem magyarország a célpont. magyarország ahhoz kell, hogy ezek után a semleges ausztria és svájc elérhető közelségbe kerüljön. persze nyilván én sem tudom a tutit. de azt, hogy magyarországot a nyugat védelmében zárni kell az nyilvánvaló. ha ők ezt nem akarják és nem akarnak semmilyen szövetségi kapcsolatot, akkor nyilván ahhoz kell igazodni.

az amerikaiak és a zsidók ebben a térségben nyomulnak.
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/Donrivermap.png
a donyec medencében. a nácinémetek még elfoglalták. de a donkanyarban ők is meghátráltak. sztálingrád/volgográd mellett zsidó vezetéssel amerikai típusú liberális demokrácia akkor lesz, ha a mississippi/missouri völgyében a kubaiak kikiáltják a kommunizmust.

gazdaság befelé fog záródni, egy szövetségi kapcsolat marad. mert a jelenlegi "cigánykodás" az, hogy a ruszkiknak is táncolunk, a németeknek, a törököknek, és még tapsolunk, hogy saul fia wow. egyiknek se vagyok feltétlen elkötelezettje, sem ellensége. reálisan melyik a legjobb. és melyik lehet tartósan. a jenkiknek a térség egésze kellene. de az amerikai diplomácia mindent megtett azért, hogy gyűlöljék őket. ők nem is akarnak szövetségi rendszert. csatlós szerepkört képzelnek el. és őket egyáltalán nem érdekli, hogy mi lesz a magyar oktatással, egészségüggyel. a libsik azt mondják, hogy közoktatás se legyen. ha nincs minisztérium/államtitkárság/klik/akármi, akkor nincs közoktatás. ők azt mondják, hogy nem kell népegészségügy. mert majd privatizálnak mindent. és úgy működik a magyar társadalom. tehát marad ez a bajorország-ausztria-svájc vonal. csak svájc se tudja, hogy mit csináljon. lapítanak, mint szar a fűben. az amerikaiak kavarják a szart. de őket a nép nem választja. maradtak a németek és az oroszok. felőlem jöjjenek a ruszkik. debrecenben a rosatom fejleszti az atomkit és budapest alatt ott van paks 2, akkor a nyugatnak vége van. mert ez esetben lada lesz a népautó. és az uralvagon zavod tankjai lesznek szentgotthárdon. az egy új hidegháborút jelent. az usa ennek is tapsolna egyébként, mert ők fegyvereznék fel ausztriát. ha egy mód van rá, akkor harmadik világháború ne errefelé törjön ki. maradnak a németek.

aztán mondhatod, hogy ez micsoda hülyeség. idióta fasiszta. de te csak ennyit tudsz mondani. ha nem a dunai német szövetségi rendszer a megoldás, akkor micsoda. feltéve, hogy a nemzeti érdekeket is figyelembe veszed. és pont nem érdekel, hogy néhány zsidónak ez nem jó, mert a gyerekeik az usában vannak. a londoni magyaroknak sem jó. a briteknek meg van a saját nemzetközösségük. elsősorban őket preferálják. egyszerűen ez a világ alapműködése. az emberiség nem egy homogén biomassza. az értelmiség dolga az, hogy elsősorban a saját országa érdekeit nézze és a reális lehetőségek közül kiválassza a legjobbat. nekem ez jött ki. és szerintem nem is nagyon van másik opció. de ha valaki tud jobbat, akkor írja már le, hogy az micsoda. itt az értelmiségi lét abból áll, hogy gyűlölni kell a másik oldalt. de ez elsősorban a zsidóbarátságból és zsidóellenességből fakad. mondhatod, hogy nem ebből. miből?

2016.03.10. 02:39:42

@nagybalfasz: te nevedhez hiven tenyleg nagy balfasz vagy

a mohamedanok azert nem teritettek mindenutt, mert adofizetest foleg a nem-mohamedan, masodrendu, rabszolgasorban tartott alattvaloktol vartak

szoval az nem egy relevans erv, hogy a mohamedan nem teritett
ma se az a bajom a mohamedanokkal, hogy teritenek nyugaton, hanem hogy egyaltalan ott vannak

hogy a kozepkorban, kora ujkorban a keresztenyek teritettek az egy dolog, ma meg nem teszik
a mabol indulj ki nagybalfasz! ma is terit amugy a nyugat, a szekularis, vilagi allmot es jogrendszert vitte el mindenhova, ahova betette a labat

en ezen az oldalon allok, ateistakent nem neznem jo szemmel a kereszteny teritest se, de a mohamedan benyomulas meg mar egyenesen a kereszteny es ateista, felvilagosult nyugati civilizaciot veszelyezteti

Nagykorú 2016.03.10. 07:40:31

@unionista᠍: Amit írsz, az kísértetiesen a két világháború közötti dilemma...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.10. 09:13:39

@karandash:

"en ezen az oldalon allok, ateistakent nem neznem jo szemmel a kereszteny teritest se"

A keresztény egyházak már legalább 100 éve nem képviselnek politikai vagy másféle hatalmat, és komolyabb térítési tevékenységet sem fejtenek ki. Az egyház és az állam szétválasztása működik.

Éhes ló 2016.03.10. 09:44:36

@medium size devil: azt gondolom, hogy Köln, Párizs, Brüsszel, Marseille, Calais után annak vannak gondjai a valósággal, akik azt hazudják, hogy nincsenek no-go zónák.

Te és a poster is ilyen betegségben szenvedtek, de én inkább azt gyanítom, hogy hazug aljas patkányok vagytok.
Kéz a kézben.

medium size devil 2016.03.10. 09:57:12

@Éhes ló:

Szerintem az a hazug aki egy valos problema realis megismereset es megiteleset elfogult tulzasokkal es ferditesekkel akadalyozza.
Amit felsoroltal azok valoban negativumok de nem no-go zona esetek.
A szerzo sajat tapasztalatokra hovatkozik. Neked van ilyen? Egy korlatolt pofazogep vagy, latom a megnyilvanilasaidat, csak a frusztalt gyulolkodes folyik ki a szadon monden temaban.

unionista᠍ (törölt) 2016.03.10. 10:39:18

@Nagykorú:
a kárpát-medence nyugati részéről london/párizs nagyjából ugyanolyan távolságban, mint a keleti feléről moszkva/kijev. róma sincs sokkal közelebb, mint bizánc. nekünk berlini kapcsolat azért kell, hogy azzal erősebbek legyünk, mint bukarest. varsó azért, hogy ellensúlyozza belgrádot. a központi régió az újvidék-zágráb-pozsony-ungvár-kolozsvár ötszög közepén helyezkedik el. a kárpát-medence egy kelet-nyugat kombó.

nyilván az lenne a legjobb ha ezt az óriástájat a magyar diplomácia képes lenne egységben tartani. de ez leginkább csak dunai német szövetségi rendszerben lehetséges. a rajna völgyéből úgy látják, hogy nagyjából ez a civilizált világ.
www.rollintl.com/roll/_images/rhine.gif
ez németország és európa legfejlettebb része. ebben a felállásban a bajorok is csak másodosztályúak lehetnek. nekik muszáj nyitniuk kell keletre magyarország felé. és az össznémet cél is ez. ez számukra is kényszer, és számunkra is. tehát egy szimpla érdekazonosság. bécs elemi érdeke a balkáni rendezés. budapest érdeke ugyanaz. ebben a dél-német szövetségi rendszerben regionális középhatalmi státusz elérése lehet a cél. tehát a churchill rendezési terve is bejátszhat:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Duitslandchurchill.png
a dunai németek is elnyomó birodalmi jelleggel építkeznek, mint az oroszok. sőt ebben még talán erősebbek is. de a földrajzi kapcsolat, történeti tapasztalatok alapján mégis ez tűnik jobb választásnak.

a magyar gazdaság úgy is elműködik, hogy a szomszédsági kapcsolatokon túl az országban nem nagyon vannak külföldi cégek csak dunai németek. amíg a magyar cégek nem tudnak kilépni a világba addig nem kellene a világvállalatokat beengedni. nyilván nem az idegenforgalomról van szó. mert abban nyitottabbnak kell lenni. de még abban is közép európában kellene gondolkodni. a balaton úgy tud jól működni ha ott elsősorban a kelet-németek vannak kiszolgálva. és mondjuk a tisza-tó lehetne olyan, hogy ott elsősorban egy lengyel érezze magát kiszolgálva. most preferenciális kapcsolatok kellenek. tehát nem abból kellene kiindulni, hogy mindenki ugyanolyan ember. persze mindenki ember, és senkit sem szabad bántani a származása alapján. fenyegetni se szabad. mégcsak haragudni se azért, mert valaki zsidó cigány, vagy nem tudom én vietnámi. van egy vietnámi ismerősöm, aki fejben mátrixokat képes szorozni. szóval elég okos. de azt is érti, nagyon pontosan érti, hogy többek között az ő üzlete rombolja le a magyar cipőgyártást vagy a könnyűipart. és ez így nem jó. mert ugyan ezzel nagyon sok pénzt keres, de viszonylag könnyen fejbe verhetik egy vascsővel. mert elég kicsi. és nagyon békés természete van. ezért nem szeret testőrökkel járkálni. tisztában van a szabad kereskedelem korlátaival. errefelé nemrég kiraboltak egy külvárosi müller drogériát. egész pontosan háromszor tavaly. spéci autóval betolatnak szétverve a biztonsági üveget. ezek után összepakolnak. pontosan tudják, hogy hány perc alatt érnek ki a rendőrök. mert egy figyeli az órát. ezt lehet látni a biztonsági kamera felvételein. müller úr azt mondja, hogy védje meg a rendőrség, vagy különben kivonul. ő nem ehhez szokott ulmban. és azt mondják neki cinikusan, hogy egyrészt majd hozzászokik ulmban is. másrészt ezt úgy kellene, hogy a polgármester felesége beszáll az üzletbe, és akkor megvédi a rendőrség. és ha ez nem tetszik, akkor vonuljon ki. ekkor is a polgármester felesége nyit egy drogériát. a legokosabb ha feleznek. és müller úr sem jár rosszul ha az országból kibasszák a többi külföldit. a globális kapitalizmus bukása után majdnem szükségszerű a visszaváltás a feudalizmusba. és ebből előrelépés a közép európai/dunai-német/kárpát-medencei föderalizmus. a brüsszellel megkötött gazdasági megállapodásokat előbb-utóbb mindenkinek érdeke lesz felmondani. az uniót védelmi közösséggé kellene alakítani. ha ez nem sikerül, akkor újra beléphetnek az oroszok.

2016.03.10. 11:01:29

@Kovacs Nocraft Jozsefne: igen, nagyon nagy utat tett meg Europa, hogy megszabaduljon a vallas beklyojatol, bar Magyarorszagon most egy kicsit visszarendezodes figyelheto meg, az oktatasban nyomulnak az egyhazak, az allam ad at iskolakat, majd erre hivatkozva kistafirozza az egyhazakat, ami gyomorforgato

a politikai hatalomba mar csak kozvetve avatkoznak bele az egyhazak, de ez is eleg ahhoz, hogy kozpenzeket csatornazzanak at maguknak

felolem akarki hihet akarmilyen ostobasagban, de tegye ezt egy maganadomanyokbol fenntartott egyhaz keretein belul

mindazonaltal a mohamedan terhoditas ma nagyobb problema, bar a katolikus kereszteny egyhaz feje, a papa is beallt mar a migranssimogatok soraba
az olasz katolikusok, a templomok meg segitik az illegalis migransokat

beteg dolgok ezek

Éhes ló 2016.03.10. 12:57:56

@medium size devil: azt gondolom továbbra is, hogy Köln, Párizs, Brüsszel, Marseille, Calais és az itt is tömegével felsorolt hiteles és helyi források, személyes tapasztnyalatok után annak vannak gondjai a valósággal, akik azt hazudják, hogy nincsenek no-go zónák.
Ezek messze nem túlzások, nagyon nem ferdítések, hanem a sajtó, a helyi hatalom, a rendőrök, a bírák, a politka PC cenzúrája ellenére nyilvánosságra került tények. Az a ferdítés, ami ezeket elszigetelt, egyedi és a békés többség által tolerálandó jelenségként próbálja meg beállítani még ezek után a napvilágra került botrányok után is.

Tőletek eltérően a normális ember nem csak az alapján alkothat és alkot véleményt amit maga is megszenvedett, hanem a tények, a hiteles források alapján képes megérteni, mi mehet végbe olyan szerencsétlen környékeken, amit a magadfajta agyament liberális csürhe és annak hatalmába rohadt képviselői és rendórei a kedvenceitek tombolásának szinteréül átengedett, hogy ott szabadon tombolhassanak és pusztíthassanak.

Te és a poster is a PC vadliberalizmus betegségében szenvedtek, de én inkább azt gyanítom, hogy szimplán csak sunyi, hazug, aljas patkányok vagytok.
Kéz a kézben.

A gyűlöletet összemaszatolod az undorral, ami szintán vagy gyenge elmére, vagy a hazug libbant természetedre vall.
Én nem gyűlölöm a hozzátok hasonló hígszart sem, csak elpucolom ha a magamé, ha meg másé elkerülöm.
A belőletek ömlő hányást se gyűlölöm, hanem undorodok tőle és felfordul tőle a gyomrom, mint minden normális emberé.

Az pedig, hogy nekem nem kóser a magadfajta liberálisok által a magyaroknak és más nemzeteknek kitalált tömegpusztítás a moszlimok, cigányok és mindenféle gyülevész barbár népség által, sőt ennek még hangot is merek adni, Isten adta természetes jogom.
Sőt.
Ha nagyon elpofátlanodtok az önvédelem joga is megillet engem a családomat és a nemzeti közösségemet is ellenetek, amit ha lehet demokratikusan választásokon gyakorolok:
kozvelemenykutatok.hu
ha meg ez nem segít, akkor másként.

Így került a szadesz a poltikai pövegödörbe és így kerültök ti is mellé az osztódva szaporodó ballibant törpepártjaitokkal együtt.
Ha nektek a moszlim szemét kell szabad a pálya, fussatok hozzájuk. Nekünk Magyarországon nem kelletek sem ti, sem a kedvenceitek.

Pelso.. 2016.03.10. 16:40:01

@Éhes ló: Ugye tanulmányoztad a a jogos védelem, önvédelem alkalmazásának lehetőségét jogszerű keretek között? - a "másként" variációban persze.

medium size devil 2016.03.10. 20:13:25

@Éhes ló: Tehat a lenyegnel maradva a kolni molesztalas, a parizsi terror attack, stb. NEM no-go zone peldak. A tobbi amit irsz kizarolag rad tartozik, teged minosit. A burkolt fenyegetozesedet meg dugd fel magadnak.

Éhes ló 2016.03.10. 20:45:22

@Pelso..: ugye nem gondolod, hogy bárkinek ne lenne alkotmányos joga az önvédelem:
„mindenkinek joga van törvényben meghatározottak szerint a személye, illetve a tulajdona ellen intézett vagy az ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához”
@medium size devil: tehát a tényeknél maradva a post alatt szemtanúk és idézett sajtócikkek tucatjában írják le a no-go zónák sorában kialakult körülményeket.
Azt gondolom továbbra is, hogy Köln, Párizs, Brüsszel, Marseille, Calais és az itt is tömegével felsorolt hiteles és helyi források, személyes tapasztnyalatok után annak vannak gondjai a valósággal, akik azt hazudják, hogy nincsenek no-go zónák.
Ezek messze nem túlzások, nagyon nem ferdítések, hanem a sajtó, a helyi hatalom, a rendőrök, a bírák, a politka PC cenzúrája ellenére nyilvánosságra került tények. Az a ferdítés, ami ezeket elszigetelt, egyedi és a békés többség által tolerálandó jelenségként próbálja meg beállítani még ezek után a napvilágra került botrányok után is.

Te és a poster is a PC vadliberalizmus betegségében szenvedtek, de én inkább azt gyanítom, hogy szimplán csak sunyi, hazug, aljas patkányok vagytok.
Kéz a kézben.

2016.03.10. 21:53:51

@Éhes ló:

Amiről te írsz azok helyi bandák területei.

A bűnüldözésre tartozik, nem politikai téma.

A bandáknak kell valami közös alapjuk, lehet az etnikai is. Nagyon sok közösségben találhatsz bandát, főleg ahol a szegény vagy társadalomból kizárt fiatalok vannak. Tuképpen fél magyarország vagy fél anglia, de németben-hollandban-franciában is ismerek ilyen kisvárosokat-falvakat, ezek mind egy-egy no-go zóna. A helyileg nem ismert fazonok, főleg kamerával a kezükben, megmég idióta provokatív kérdéseikkel, ott is gyorsan begyűjtenek néhány maflást. Biztos hogy a migráncsok számával a bandák száma is növekszik, meg lesznek muszlim bandák, de ez már a kopók dolga meg az emberek önszerveződése, valahol még szükség is lenne rá, punnyadt nép lett ez itten, minél tovább várunk annál rosszabb lesz.

Az önvédelmedről:
Rácsok és az ügyesen megtervezett jelző- késleltető rendszer, aztán bízz abban hogy időben megérkezik a segítség.
A vigilantizmushoz kemény fizikum, rafkós és félelemtől mentes egyéniség kell, egyfajta életforma, tényleg készen állsz rá?

picur3ka 2016.03.11. 01:40:32

Megmondom én hogy mi nincs: rendőrség meg jogszolgáltatás a nem-létező no-go zónákban.

Hogy lehet ilyen baromságokat egyáltalán lehozni? Felmerül a média felelőssége a sok hazudozással kapcsolatban, azt hiszem.

Megannyi szerencsétlen hülye ugyanis elhiszi, amit az újság ír. Ezt lehet látni a magyarországi nemcigánybűnözés áldozatai között: egyik tipikus áldozati csoport a külföldiek, pl.

Éhes ló 2016.03.11. 21:51:59

@260: irreleváns minek becézed a PC újbeszél hamis nyelvén azokat a körzeteket, ahol nincs európa, nincs törvény és nincs normalitás.
Abban igazad van, hogy a bűnüldözésre tartozik, de leszarják, megszűnt a törvény, szőnyeg alá seprik, mint a brit kisvárosban megerőszakolt ezrek gondjait is.
hvg.hu/vilag/20140826_1400_gyereket_erhetett_szexualis_eroszak
Nem PC a barbárok bűnözéséről értekezni, nyomozni, velük szemben eljárni, amint arra Köln is világosan rámutatott.

Ezért lett politikai téma.

Hazudsz, hogy a gyermekeim, magyarok, a békés többség bárhol no-go zónákat hozott volna létre Budán, Zuglóban, bárhol.
Ez az erőszakos és vadállati kisebbség joga Magyarországon is, nem a magyaroké.

Tőlünk még az önvédelem jogát is elvitatnád, megtagadnád.
Miért is?

pitcairn2 2016.03.11. 22:43:32

@Éhes ló:

"PC vadliberalizmus " az inkább liberálfasizmus

a mi modern "liberálisaink" de facto tőröl metszett fasiszták:)

Veridicus76 2016.03.20. 22:26:43

A "nem létező" no-gone zónák egyikében történtek ezek a "nem létező" események.
www.youtube.com/watch?v=42jpuXJPk0w

Kovacs Nocraft Jozsefne 2016.03.22. 10:01:17

Bizonyára ez a terrortámadás sem történt meg:

index.hu/kulfold/2016/03/22/brusszel_robbantasok_percrol_percre/

Sebaj, lehet mosdatni a migránsokat, lehet folytatni a betelepítést. Lassan már úgyis ott tartunk, hogy a háborújukat itt Európában is folytatják.

picur3ka 2016.03.22. 10:21:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Jön mindjárt Omar és elmagyarázza az előnyeit.

murcielago 2016.03.22. 14:16:55

@picur3ka:

Vagy, hogy igazságos a dzsihád, hiszen nemcsak fehérek sérülnek meg (a Kuruc képein pl. a legtöbb arc világos-barna...)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.02. 11:16:35

Mondjátok Yonas Endriasnak, egy Berlinben élő eritreainak, hogy nincsenek no-go zónák Németországban.

www.thelocal.de/20170228/un-experts-in-germany-there-are-no-go-areas-for-black-people
" “When I have to go to Brandenburg for work, I go - but I wouldn’t bring my daughter with me,” said Yonas Endrias, an adoptive Berliner.

Endrias, originally from Eritrea, has been involved for years in associations that fight discrimination against black people in Germany, and is one of dozens of people of African heritage consulted by a three-person team sent by the UN to look into racism.

“Racism is particularly bad in Saxony,” Endrias said, adding that working with Saxon law enforcement posed a real problem “because the police there don’t really know what racism is". Even the deputy leader of Saxony admitted last year that the state's police had a racism problem.

The Eritrean's comments formed part of a preliminary report by the UN team on their week-long visit to Germany, presented at a press conference in Berlin on Monday.

The UN group - two lawyers and a human rights expert - visited Berlin, Dessau, Dresden, Frankfurt, Wiesbaden, Düsseldorf, Cologne and Hamburg from February 20th to 27th. Even after their first visit, the team were clear that they saw systemic problems with racism in Germany, and an "incomplete understanding of history" that makes the situation largely invisible to the rest of the population."

Hát bizony a feketék nem mehetnek oda, ahová akarnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.03.03. 12:29:19

@Doomhammer:

Hát bizony, ott kúrták el, hogy beengedték a feketéket Németországba.

Engedd be a "menekültet", aztán hamarosan követeli a "jogait", és a fejedre nő. Aztán még az ENSZ is b@sztatja a németeket, ha nem nyalják ki a fekete seggeket.

"The UN group - two lawyers and a human rights expert - visited Berlin, Dessau, Dresden, Frankfurt, Wiesbaden, Düsseldorf, Cologne and Hamburg from February 20th to 27th. "

Hm. Kölnbe miért nem tavalyelőtt szilveszterkor látogattak el? :DD

HToma 2018.03.03. 18:21:07

@Doomhammer: Maga olyan sokat olvassa a Professzort. "szakrális tradicionalitás létkarakter" Mi a jó búst jelent ez? Tudja értelmezni? (Jó össze tudom kb. rakni, csak nem értem -illetve sajnos igen - hogy egy ilyen zavaros gondolkodású ember miért szemléz a Mandiner.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.03. 22:52:23

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ez talán legyen a németek döntése, hogy csóró feketéket vagy csóró kelet-európaiakat engednek-e be az országukba. Mindkét fajta között jócskán van féllegális figura és nettó gengszter, lehet válogatni.

Külföldiként az már inkább ránk tartozik, hogy Németországban no-go zónák vannak, ahová jobb, ha nem megy külföldi. Ez az infó még jól jöhet, ha netán arra kell utaznom.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.03. 23:17:48

@HToma:
Azt hiszem, maga leragadt a pre-fake-news világontológiánál. Megpróbál racionális értelmet adni egy zagyva betűlevesnek.

A Professzor szövegét máshogy kell olvasni. Azt kell nézni, melyik szó milyen gombot nyom meg. Ez alapján azt mondom, hogy a Professzor egy fideszes célcsoporthoz szól, a félpogány-tudományvallás-hívő-posztkádárista emberhez.

Hogy ő maga mit gondol a szövegéről, azt nem tudom, nem vagyok én pszichológus. Az eredmény tekintetében viszont tökmindegy, hogy komolyan gondolja-e vagy karakterben van.

A Mandínert egy ideje kizárólag Fidesz-szócsőként kell olvasni, a Professzor meg nem véletlenül írkál a Magyar Hírlapba. Összesen ennyi a történet.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.03.04. 00:30:05

@Doomhammer:

"Ez talán legyen a németek döntése, hogy csóró feketéket vagy csóró kelet-európaiakat engednek-e be az országukba."

Amíg csak az országukba engednék be a fekákat (a "csóró kelet-európaiak" az EU-jog alapján mennek be, ha akarnak), addig valóban csak az ő dolguk lenne. Mivel azonban szét akarják teríteni őket az egész EU-ban, már nem csupán a ő dolguk. Persze könnyű más faszával verni a csalánt.

"Mindkét fajta között jócskán van féllegális figura és nettó gengszter, lehet válogatni."

Ha te azonos összetételűnek látod a dolgozni kimenő kelet-európaiakat és az ingyenélősködő arabokat és fekákat, akkor részvétem, de valami nagy baj van nálad odafenn. Ne is haragudj, ha ez személyeskedés.

déliszomszéd 2018.03.04. 10:28:18

@Doomhammer: az igaz, hogy Fidsz szócső, de az is igaz, hogy Bogárt már akkor is szemlézték amikor a Mandiner még nem volt Fidesz szócső. És már akkor is zavaros gondolkodású ember volt. Talán 2002 óta az.

HToma 2018.03.04. 10:44:30

@déliszomszéd: nem tudom te ki vagy, de igazad van.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.04. 18:42:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Mivel azonban szét akarják teríteni őket az egész EU-ban, már nem csupán a ő dolguk. "

Bizonyára ismeri a Lisszaboni Szerződés 80-as pontját, ami a bevándorlás és menekültek kérdésében a tagállamokat a szolidaritás és a felelősség közös viselésének elvének figyelembe vételére kötelezi.

www.lisbon-treaty.org/wcm/the-lisbon-treaty/treaty-on-the-functioning-of-the-european-union-and-comments/part-3-union-policies-and-internal-actions/title-v-area-of-freedom-security-and-justice/chapter-2-policies-on-border-checks-asylum-and-immigration/348-article-80.html

Ezt Magyarország is aláírta. Ha nem tetszik, lépjen ki az Unióból, senki sem fogja visszatartani.

Az Európai Unió tagjai között ott van a világ leggazdagabb országai közül néhány, a bevándorlók ezek felé tartanak. Magyarország vállalta, hogy szolidáris lesz ezekkel az országokkal a bevándorlás kezelésében. Akkor tessék a vállaltaknak megfelelően ténykedni vagy kilépni az Unióból. Szabad a választás, Brüsszel nem Moszkva, ha nem tetszik az Unió, lehet menni.

"Ha te azonos összetételűnek látod a dolgozni kimenő kelet-európaiakat és az ingyenélősködő arabokat és fekákat, akkor részvétem, de valami nagy baj van nálad odafenn."

Ezekre a dolgozó kelet-európaiakra gondol?

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/a-megolt-prosti-gyurujevel-fizetett-a-feltetelezett-gyilkos/wv949xz

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.04. 18:55:39

@déliszomszéd:
A Mandíner mindig a Fidesz szócsöve volt, még az u.n. független éveiben is. A "kommunikáció" központosítása előtt még lehetőség, sőt szükség is volt a fideszes vonallal nem 100%-ban azonos cikkek közlésére, mivel a Mandíner olyan közönségnek szólt, akik nem voltak 100%-ban a Fidesz hívei. Ez a függetlenkedés 2010 után fokozatosan megszűnt és 2014 után a Mandíner a fideszes propagandagépezet egyik elemévé vált.

2003-ban Bogár könyvét még az Osiris adta ki. A 2006-os "Magyarország európai integrációjának történeti aspektusai" tanulmányát tekintem fordulópontnak (a MEH adta ki, ami akkor Gyurcsányt jelentette).

www.palyazat.gov.hu/download.php?objectId=466

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.03.04. 20:14:35

@Doomhammer:

"Ezekre a dolgozó kelet-európaiakra gondol?"

Már megint egy modoros magázódó... :DD

Bocsáss meg, de a fenti csúsztatás után méltatlan vagy arra, hogy vitázzak veled.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.04. 20:26:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Ja, ha szorul a hurok, akkor feladja a vitát és megfutamodik?

Szánalmas egy figura maga.

A Németországban keményen dolgozó magyar prostituáltak és a körülöttük kiépült "infrastruktúra" kérdése nem csúsztatás, hanem kőkemény valóság. Az, hogy mindez egy bűnügyi tudósítás kapcsán kerül ide, az csupán azért van, mert egy nyomozás során olyan társadalmi mélységekbe lehet betekinteni, melyek normálisan rejtve maradnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.03.04. 22:54:48

@Doomhammer:

Búcsúzóul még tájékoztatlak arról, hogy a neten a megszólítás szokásos és elfogadott formája a tegezés. A magázás egyrészt modoros, másrészt kimondottan sértő a megszólított személyre nézve.

Szóval kérlek, sértegesd a kedves jó családtagjaidat.

Felőlem válaszolhatsz erre is, de azért tájékoztatlak, hogy e komment elküldése után rákattintok a kommented alatti Szűrés gombra.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.05. 07:21:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Vagyis érdemi, a vitához tartozó kommentárt továbbra sem tett, csak személyeskedni volt képes.

Mint mondtam, szánalmas egy figura maga.

Fröcskölődéseit megfutamodásnak veszem, ezt a vitát megnyertem. Mondjuk egy olyan színvonalú alakkal szemben, mint maga, nem egy nagy fegyvertény.

Pelso.. 2018.03.05. 19:38:42

@Doomhammer: Kicsit elgondolkodtam azon, hogy már jó ideje Rajcsányi alig szólal meg. Hát már benne sem bíznak, pedig az ő bizalmukra ugyancsak rászolgált....

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.06. 11:27:33

@Pelso..:
Hát lehet, hogy csak a saját neve alatt nem szólal meg, honnan tudhatnánk? Például ki volt ez a Nocraft feljebb, aki a mandíner blog lelkes hozzászólója?

A konzervatív értékvilágú közírók szokása, hogy a nevüket nem vállalják az agitkákhoz, csak a világ nagy kérdéseiről szóló írásokhoz. A vicc kedvéért átnéztem az Origó aktuális termését, a főlap 4 legelső cikkének egyikén sincs név.

Pl. itt van ez a hatchet job:
www.origo.hu/itthon/20180306-egyutt-juhasz-peter-momentum-bukas-jeloltallitas.html

Természetesen név nélkül. Nehogy a barátok megtudják, miért kapja a fizetését a konzervatív értékek élharcosa.

Jean Sol Partre 2018.03.06. 12:52:07

@Doomhammer: mondjuk Rajcsányi lehet, hogy kicsit értelmesebb lett volna, mint Nocraft, de persze lehet, hogy ez az álca :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.06. 17:33:39

@Jean Sol Partre:
Fogalmam sincs, kicsoda Nocraft. Egyben biztos vagyok: a sztenderd fideszes trollreceptet alkalmazta. Bedobott egy témát az érvelőfüzetből, majd amikor látta, hogy nincsenek kész válaszai az én hozzászólásomra, személyeskedéssel zárta a beszélgetést, hogy lehetőleg minél kevesebb olvasó lássa az én szövegemet (mivel nem görgetnek felfelé, hogy túljussanak az anyázáson).

Honnan tudom, hogy Nocraft receptet követett? Mert valamikor részt vettem a kidolgozásában, így kilométerekről felismerem, ha valaki ilyennel próbálkozik.

fáskerti elvtárs 2018.03.06. 18:57:58

@Doomhammer:

Rajcsányi Gellért álnéven trollkodik azért, hogy elterelje a blog mind a nyolc olvasójának figyelmét a történelmi jelentőségű kommentjeidről (ahelyett, hogy egy mozdulattal megsemmisítené a teljes életműved).

Valóban komolyan vehető egy ilyen szellemi magasságokban szárnyaló kommentelő, nem is értem, hogy miért hagyott itt Kovacs Nocraft Jozsefne, és miért monologizálsz évekkel ezelőtti topikokban. Hát senkit sem érdekel az a szellemi pezsgés, ami itt zajlik?

Amúgy én is Rajcsányi voltam álnéven. De Rajcsányiról meg tudjuk, hogy ő Orbán Viktor álnéven. Valójában rajtad kívül az egész világ Orbán Viktor. De ha teliholdnál éjfélkor a tükörbe nézel, megdöbbentő dolgot fogsz tapasztalni: te magad is Orbán Viktor vagy!

Pelso.. 2018.03.06. 19:15:43

@Doomhammer: " konzervatív értékvilágú közírók"

Vidámsággal zárult a mai napom. Köszönöm.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.03.06. 21:20:01

@Pelso..:
"Rajcsányi Gellért álnéven trollkodik azért, hogy elterelje a blog mind a nyolc olvasójának figyelmét"

Több olvasónk van, mint a mandiner.hu-nak. Nekik befellegzett.
süti beállítások módosítása