Magyarország: a terrormentes béke szigete
2015. november 19. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Magyarország: a terrormentes béke szigete

biztonsag.jpg

Magyarország néhány más kelet-közép-európai társával együtt Európa és a válságoktól sújtott egész nagyvilág egyik legbiztonságosabb országa a terrorfenyegetettség szempontjából. Ezt a tanulságos térképet közölte a brit The Telegraph a minap, brit külügyminisztériumi adatokra hivatkozva. A négyszintű terrorfenyegetettségi skálán Magyarország a legalsó, 1-es kategóriába került.

Ez a téma fontosabb, mint elsőre hinnénk. És egyre csak fontosabb lesz a jövőben.

Nagyon is figyelembe kell vennünk ezt akkor, ha Magyarország, a mi nemzedékünk és utódaink jövőbeli helyzetéről, lehetőségeiről és kilátásairól akarunk gondolkodni.

*

A világ, de különösen Európa felborult. Kontinensünk leginkább a saját hibás döntései, majd korrigálásra képtelensége miatt. Ha megnézzük ezt a térképet, jól láthatjuk, hogy az egykor a Föld legnagyobb részét uraló nyugati nagyhatalmakban mára olyan szintű lett a terrorfenyegetettség, mint Afrika és a Közel-Kelet legsötétebb zugaiban. Ez nagyrészt a gyarmati múlt utóhatásaira, a harmadik világból érkező tömeges bevándorlásra, a bevándorlók egymást követő nemzedékeinek integrálatlanságára, a párhuzamos társadalmak és radikális, vallási fanatikus hálózatok megtelepedésére vezethető vissza − no és arra, hogy az egykor mindent uraló és cselekvőképes nagyhatalmak különböző okok miatt politikailag lebénultak.

Ezekhez az országokhoz pedig felsorakoztak a világ egykori és persze számos tekintetben most is legélhetőbb, leggazdagabb és évszázadokon keresztül legunalmasabb országai is, mint Belgium vagy a skandináv országok, s persze Németország. Utóbbiakat kevésbé a gyarmati múlt folyományai, inkább az önként vállalt, majd egyre fokozódó és egyre nyitottabb bevándorláspolitika vitte bele egy zsákutcába, aminek a vége az lett, hogy a decens, polgári, rendkívül erős szociális kohézióval rendelkező nordikus kultúra térségében no-go zónák jöttek létre − bennük társadalom- és államellenes mozgalmak felé nyitott, integrálatlan, elidegenedett, migrációs hátterű fiatalok tömegeivel, akiknek az égadta világon semmi közük és kapcsolódási pontjuk sincs az évezredes germán vagy skandináv életmódhoz, kultúrához, berendezkedéshez. És senki más nem tehet minderről, csakis az érintett országok döntéshozó elitje az elmúlt évtizedekben folytatott politikájával.

Kelet-Közép-Európa azonban mindebből kimaradt. A Vasfüggöny innenső oldalán tragikus fejleményként elszakadtunk a korabeli, immár letűntnek nevezhető európai polgári társadalmaktól, a szabad világtól − aminek máig súlyos következményei vannak társadalmaink állapotára nézve. De fizikai, szellemi elzártságunk, viszonylagos gazdasági lemaradásunk azt is megakadályozta, hogy kialakuljon a világháború utáni Nyugat-Európához hasonló szellemi klíma nyilván sokak őszinte sajnálatára.

Nekünk nincs gyarmati múltunk, nem élünk együtt évszázadok óta harmadik világból érkezett emberek tömegeivel. De nincsenek posztkoloniális komplexusaink sem − bár az a legviccesebb fejleménye a mostani magyarországi vitáknak, amikor a korlátlan migráció és a lehető legnyitottabb társadalom agitátorai a nyugati társadalomtudományi tankönyvekből tanult leckét felmondva a harmadik világ kiszipolyozásából származó jólétünk miatt akarnak lelkiismeretfurdalást kelteni bennünk, magyarokban... Szóval nem, nincs gyarmattartó múltunk és nincsen ebből eredő lelkiismeretfurdalásunk sem. De nem zajlott le nálunk az a folyamat sem, ami a többi nyugat-európai országot jellemezte az elmúlt évtizedekben: a vendégmunkások beengedése, majd tartós letelepítése, ezzel párhuzamosan a családegyesítések megengedése, majd az egyre szabadabb gazdasági bevándorlás engedélyezése és végül a tömeges honosítás − aminek a vége migrációs hátterű, milliós létszámú de immár honosított muszlim tömegek jelenléte lett az egyes országokban, különösen a nagyvárosokban.

Ez most már a status quo. Ez van, ez a helyzet. Ezt a helyzetet pedig immár hosszú évek óta kihasználják a muszlim világ tűzfészkei és a nyugati országok párhuzamos muszlim társadalmai, gettói és alvilágai között ingázó szélsőséges, vallási fanatikus hálózatok. A terror ideológiájának terjesztése mellett esetleg némi fegyver- és drogkereskedelemmel is foglalkozva.

Kell ez nekünk? Nem.

Engem például megnyugtat a tudat, hogy Budapesten úgy lehet felszállnom a buszra vagy a metróra, úgy tudok beülni egy étterembe vagy bárba, hogy gyakorlatilag a nullával egyenlő annak az esélye, hogy egy vallási fanatikus barbár berontson és tüzet nyisson vagy ránk robbantsa a kócerájt. Viszont el tudom képzelni, péntek óta mit élnek át és mire gondolnak reggel, délben, este a normális életvitelüket folytatni akaró párizsiak.

*

A kelet-közép-európai status quo az, hogy itt nincsenek harmadik világból érkezett, migrációs hátterű, eltérő kultúrával, vallással és életmóddal rendelkező tömegek és párhuzamos társadalmak. A hangsúly a tömegességen és a párhuzamos társadalmon van. Az iszlám Magyarországon is a bejegyzett egyházak közé tartozik, és ez így van rendjén, éljenek nyugodtan a lelkiismeret és a vallás szabadságával e hit követői nálunk. A szabályozott, ellenőrzött bevándorlás keretei között pedig jöjjenek és dolgozzanak nyugodtan azok, akikre a magyar társadalomnak és gazdaságnak szüksége van, a szír programozótól az iráni orvosig. Hálásak is lehetünk majd a munkájukért és azért, hogy minket választottak száz másik lehetőségük helyett.

De mindenkinek − nekik is addig jó, amíg egy szinte maroknyi csoportot tesznek ki a magyarországi muszlimok, amibe nem tudnak beférkőzni és a nemzetközi fanatikus hálózatok. És mindenkinek nekik is addig jó, amíg nem alakulnak ki nálunk, Budapesten, nagyvárosainkban no-go zónák, amíg integrálhatóak és a többségi társadalommal békében együtt tudnak élni a muszlim hitű magyarországi lakosok és gyermekeik. És addig jó, amíg a legszakadtabb nagyvárosi lakótelepeinken vagy legszegényebb falvainkban is alapvetően magyarul beszélnek és a magyar, európai életmódot élik az emberek.

Geopolitikai fekvésünkből, gazdasági állapotainkból, társadalmi és politikai körülményeinkből kiindulva ez a helyzet még igen sokáig ki fog tartani.

És ez − kapaszkodjon meg minden provinciálisozó magyarliberális akár az ország vonzereje is lehet majd a jövőben. Vagy már most. Személyesen ismerek olyan embereket, akik éppen a migrációs válság okozta nyomasztó jövőkép, vagy épp a terrorfenyegetettségben élés kényelmetlensége miatt hirtelen fontolóra vették, hogy visszatérnek Magyarországra. Vagy a fentiek miatt külföldiként ideköltöznek. De körül lehet nézni egyes eldugott magyarországi falvakban vagy Budapesten is: egyre több nyugat-európai nyugdíjas vagy éppen fiatal költözik ide vagy más kelet-európai országba. Egyes dunántúli, kihalás szélén álló falvakban komplett nyugdíjas holland, német vagy osztrák kolóniák jöttek létre. Itt élnek, itt költekeznek, itt teszik rendbe a régi parasztházakat. Ennek csak örülni lehet, életet lehelnek kihaló vidékeinkbe. És − itt pedig a magyarjobbosok kapaszkodjanak meg − jöjjenek nyugodtan azok a nyugati gazdák is, akik a rendkívül szigorú új magyar földtörvény minden feltételének meg tudnak felelni (vagyis gyakorlatilag meggyökeresedett magyar falusinak számítanak már), és műveljék meg parlagon heverő termőföldjeinket.

Magyarországnak egy már létező alapokra építkező kitörési pont lehetne a jövőben, hogy a nyugat-európai visszavonuló, nyugdíjas rétegeket és más specifikus csoportokat idecsalogasson, a nyugatinál jóval olcsóbb, de minőségi szolgáltatásokkal ellásson, az egészségügytől a vendéglátáson át a turizmusig és más szolgáltatások egész soráig. Ha egyre élhetetlenebbé válnak majd a nyugati nagyvárosok, ha egyre nyomasztóbb lesz a fokozódó terrorfenyegetettség miatt a nyugati államokban való élet, akkor miért is ne lehetne majd vonzóbb sokak számára a nyugodt, kellemes, olcsó, de biztonságos kelet-európai, magyar provincializmus?

*

Főleg, ha majd neadj'isten a nyugat-európai országok high-tech rendőrállammá válnak, ha az ottani társadalmak még inkább kettészakadnak, ha a terrorizmusnak is köszönhetően még jobban elmélyül a kölcsönös idegenkedés és frusztráció, ha a fehér bennszülöttek egyre nagyobb mértékben a szélsőjobb felé, az integrálatlan migrációs hátterű tömegek pedig a fanatizmus felé fordulnak. A mindennapivá váló feszültségekben pedig lassan minden elhal, ami miatt a nyugati életforma jó, amiért élvezhető. Ami pedig a minket és életformánkat gyűlölő terroristák leghőbb vágya.

Van, aki megalapozatlan orwelli víziónak tartja ezt? Nos, az idei év eseményei, a Németországban naponta elkövetett szélsőjobbos bűncselekmények, gyújtogatások; a Párizst idén kétszer is megrázó, jellemzően migrációs hátterű európai állampolgárok által elkövetett terrorcselekmények; a most még több biztonságot, rendet és ellenőrzést ígérő politikusok; a nyugati szélsőjobb pártok előtörése; a nyugati nagyvárosok utcáit a terrorfenyegetettség miatt ellepő kommandósok és más droidok láttán én már nem is disztópiának, hanem a jelenlegi helyzet logikus folyományainak látom a fenti jövőképet.

És igen, legyen az az egyik új közös nemzeti célunk a következő évtizedekre, hogy mindebből a lehető legjobban kimaradjunk. Ezer égető és megoldatlan gondja van ma Magyarországnak és a magyar társadalomnak. Még ezekkel is jó ideig küszködnünk kell, rá is fog menni a nemzedékünk élete és csak reménykedhetünk egy látható előrehaladásban.

De hogy Magyarország tartós problémahalmazaira önként és dalolva ráeresszük korunk legnagyobb civilizációs konfliktusát úgy, hogy ebben a pillanatban − lásd a brit külügy térképét is tulajdonképpen teljesen mentesek vagyunk tőle?

A Jóisten őrizzen meg minket ettől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr648090774

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rajcsányi Gellért: Magyarország: a terrormentes béke szigete 2015.11.19. 10:26:02

Hogy Magyarország tartós problémahalmazaira önként és dalolva ráeresszük korunk legnagyobb civilizációs konfliktusát úgy, hogy ebben a pillanatban tulajdonképpen teljesen mentesek vagyunk tőle? A Jóisten őrizzen meg minket ettől.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.19. 10:22:22

Így.

A magyar jobboldalnak "jót tett" a migrációs válság, kifejezetten jó és értelmes gondolatai vannak, mint ebben a posztban is. (Sok más cikkben pedig a szokásos hülyeségek, de azok más cikkek, nem ez). A bal- és a liberális oldalnak pedig rosszat tett, hogy ebben a kritikus helyzetben milyennek bizonyult.

Könyveslány 2015.11.19. 10:29:13

Nagyon jó összefoglalás, tetszik!

maxval bircaman főszerkesztőhelyettes · http://bircahang.org 2015.11.19. 10:36:47

Ez nem lehet, ugyanis ha egy országban nincs terrorveszély, az azt jelenti, ott liberalizmus sincs, az pedig azt jelzi, hogy fasizmus van.

Azaz az antifasiszta harc fontos eleme a terrorveszély emelése.

Robinzon Kurzor 2015.11.19. 10:39:00

Magyarországon nem azért nincs terror, mert itt nincsenek " harmadik világból érkezett emberek tömegei".
(Hiszen a schengeni övezeten belülről akkor jönne ide terrorista, amikor csak akar.)

Magyarországon azért nincs terrorveszély, és belátható időn belül azért nem is lesz, mert túl kicsi pont vagyunk. Nem lenne elég hírértéke, talán nincsenek is itt állandó stábok (CNN stb.), akik élőben adhatnák a szanaszét heverő véres testrészeket.
Márpedig a terror végső célja szempontjából a hatástöbbszörözés kulcsfontosságú. Emiatt -- szerencsére -- tényleg nem kell félni.

Ellenben.
Az aktuális kormányzati propaganda alátámasztására (amit a Mandiner is tol minden frekvencián) voltaképpen nem jönne rosszul nálunk is egy kisebb terrorcselekmény.
Esetleg valami olyan, amit az utolsó pillanatban a TEK (ki más) meghiúsít. Ezzel több legyet is üthet a kormány egy csapásra.
Egyrészt ki lehet írni a FB-ra, hogy "na ugye".
Másrészt egyből igazolva lesz, hogy miért kell a TEK, meg az a rengeteg milliárd évente.
Harmadrészt meg most aztán már senki nem vitathatja, hogy háborúban állunk, tehát még több pénz és még nagyobb felhatalmazás kell a hatóságoknak.

Robinzon Kurzor 2015.11.19. 10:44:32

@Holger Hartland:

"Liberális oldal" eddig sem volt, az ettől függetlenül is reménytelen "baloldal" nyomja borítékolható baromságait, a "jobboldalon" pedig az egyébként is kevés értelmes ember jelentős részét beszippantotta ez a migráncs-drog.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.19. 11:00:33

@Robinzon Kurzor: A posztot lehetne árnyalni (mit nem?), de nem akartam kukacoskodni, mert alapjában véve jónak tartom. Persze, hogy bejöhetnének a terroristák nyugat felől is, de nem maga a terror a lényeg, hanem az egész problémahalmaz, amelynek a terror csupán a csúcsa. Párhuzamos társadalmaink is alakulnak éppenséggel, gettókban élő, rosszul integrált állampolgáraink is vannak, szóval a helyzet korántsem rózsás, de azt egyelőre megúsztuk, hogy sokkal rosszabb legyen. Van éppen elég bajunk, nem kell még egy jó nagy.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 11:13:01

És a romagyilkosságokat minek vegyük?

Szerintem klasszikus terrorakciók voltak.

Robinzon Kurzor 2015.11.19. 11:23:47

@Holger Hartland: "de nem maga a terror a lényeg"

De a posztnak ez a lényege.

A többiben amúgy kb. egyetértünk.
Tömeges bevándorlás még terror nélkül sem működne Magyarországon.
De kb. ezzel egyenértékűen szar "megoldás", hogy a terrorveszélyre hivatkozva zárjuk körbe magunkat szögesdróttal is ide aztán -- biztos ami biztos -- egy arab/muszlim sem teheti be a lábát.

Ha nekünk (Magyarország) nem is, de a németeknek, angoloknak, franciáknak fel kell majd mérniük, hogy az integráció milyen arányban nem volt sikeres, mekkorák is valójában azok a párhuzamos társadalmak, ennek mi az oka, mit kell másként csinálni.
Hosszabb távon ők jól fognak kijönni ebből, változni, alkalmazkodni fognak.

hacsaturján 2015.11.19. 11:26:42

jómagam attul tartok, hogy mi lesz a béke szigetibül, ha a döglődő európa menekülő lakosai úgy elárasszák a mi kis paradicsomunkat, mint a pinty. munkánkat germánok veszik el, asszonyainkat britek dugják, mindenkinek franciául köll beszélnie stb. mán előre beszartam.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 11:41:34

@Doomhammer: Úgy van, akárcsak az öregezés. Épeszű magyarázat nincsen rá és bestiális kegyetlenség jellemzi.
Bár az állati- nem éppen a legjobb jelző rá.

Minden ál-terrorpista actionban mindig benne van egypár titkosszolga is. A valódiakban nincs.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 11:56:47

@hacsaturján: Dugjon be egy flódlit, ha ideges.

hacsaturján 2015.11.19. 12:07:21

@Bell & Sebastian:

ááááá, csak az jutott eszembe, hogy praktice gyorsan föl kéne rántani egy vasfüggönyt, amíg a lendület tart.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2015.11.19. 12:35:29

Nem bíznám el ennyire magam (magunk), ide nem terrortámadás, hanem polgárháború érkezik nemsoká. A forgatókönyvet lásd Spirónál:
dia.jadox.pim.hu/jetspeed/displayXhtml?docId=0000007858&secId=0000826167&mainContent=true&mode=html

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 12:40:51

@Bell & Sebastian:
"Úgy van, akárcsak az öregezés. Épeszű magyarázat nincsen rá és bestiális kegyetlenség jellemzi."

Arra az öregezésre gondol, amikor öregbűnözők brutális tetteket követnek el? Épp most ítéltek el egy 70 évest. Disznóval etette fel a haragosát.
index.hu/belfold/2015/10/27/14_evet_kapott_a_hetveneves_tiszadobi_gyilkos/

Amire maga gondol, azt nem öregezésnek hívják, hanem idős emberek ellen elkövetett bűncselekményeknek. Ezek általában rablógyilkosságok és azért tűnnek irracionálisnak, mert a betörő/rabló szándéka nem sikerül. Például kifigyelik, hogy a korábban Franciaországban élő bácsi minden értékét magánál hordja és úgy gondolják, hogy biztos sok pénze van. EZÉRT AZTÁN hosszan kínozzák, mielőtt meghal. Majdnem üres kézzel távoznak, mert a bácsinak mégse volt semmije.

Ez egy konkrét eset, de az idősek ellen elkövetett életellenes bűncselekményekre (még az olyan súlyosakra, mint az ároktői banda) nagyon sokszor illeszkedik. Tehát ezek nem irracionális cselekedetek, csak az elkövető nagyon buta (amint ezek az emberek gyakran nagyon buták).

Ezzel szemben a romagyilkosságoknak valóban nem volt más motivációja, mint a bosszú/megfélemlítés, ami a terrorcselekmények sajátja.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2015.11.19. 12:49:07

@Doomhammer: érdekes hír, a bácsi túltolta az önbíráskodást.
De érdekes a cikk megfogalmazása, az hogy " vejével etette a disznókat", a mögöttes dolgok miatt kap egy halovány árnyalatot :D

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 13:01:12

@Pável:
Ilyen bűncselekményeket könnyű találni, ugyanis az is realitás, hogy a súlyos életellenes bűncselekmények jókora hányadát idősek (60 évnél idősebbek) követik el. Hogy ennek mi az oka, azon lehet vitatkozni, itt van néhány lehetséges indok: ők egy másik kor gyermekei, amikor a gyilkosság sokkal gyakoribb volt, sok ilyen eset párkapcsolaton belül (akár több évtizedes házasság után) történik, amikor a párkapcsolat már a végjátékban van, idős kori szellemi leépülés vagy mentális zavar. Például mivel lehet megmagyarázni azt, hogy ismétlődően, ok nélkül 220V-ot vezetnek idős emberek a kerítésbe, amikor pedig az akkor is emberölés kísérlete, ha nem sikerül?
kgb2781.uw.hu/bk.html#c28469610

A kesznyéteni eset annak idején nagy port vert fel, de szinte minden évben van egy ilyen.

Pokolba a politikai korrektséggel és mondjuk ki nagyon őszintén: van idősbűnözés. Amint létezik egy másik tabutéma: a határon túli magyarok által elkövetett bűncselekmények.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 13:06:37

@hacsaturján:
A vasfüggöny már csak azért is kellene, mert a munkaképes lakosság nem tudja értékelni a terrorfenyegetettség hiányát és tömegesen húz el a halódó Nyugatra, hogy ott muszlim bevándorlókkal kelljen egy levegőt szívnia és muszlim terroristák martaléka legyen! Ma reggel is a sarki kis boltban megláttam a pakisztáni eladót, hát bizony pont úgy nézett ki, mint az a párizsi terrorista a képen! Hideg futkosott a hátamon és azt üzenem az óhazába: gondoljátok meg, nem tudjátok ti ott, hogy milyen jó dolgotok van.

Annak idején az első vasfüggönyt (a berlini falat) is az motiválta, hogy a keletnémet lakosság nem tudta értékelni, milyen jó dolga van és tömegesen húzott el a dekadens nyugati félre zülleni. A fal meg is állította az áradó hordákat, a jó ötletet pedig mindenki átvette és nálunk is remekül működött. Most is ezt kellene csinálni, mielőtt beköszönt a nemzethalál.

Sebastian Knight 2015.11.19. 13:12:26

@Bell & Sebastian:

e fórumokban mindig benne van egypár kevésbé titkos szolga is

hacsaturján 2015.11.19. 13:29:05

@Doomhammer:

nekem van egy szomszédom, a bandi, akinek az öregapja még oroszlánokat kergetett a prérin, ojjan bevándorló. ráadásul fradi drukker. most mit mongyon errül az ember?

I_Isti 2015.11.19. 13:48:32

@hacsaturján: "nekem van egy szomszédom"

1 darab.
NEM egymillió!
(a 65 milliónak a 6 millió hány százaléka?
és a 10 milliónak az 1 millió?)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 13:58:18

@hacsaturján:
Tipikus. Fogadjunk, hogy még iszik, dohányzik és drogozik is, mint a párizsi támadók tették. Titokban viszont ki tudja, mit kotyvaszt a konyhában!

Fél? Én a maga helyében félnék!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2015.11.19. 14:47:24

@Doomhammer: Miféle romagyilkosságok? Ugyan kérem.

Nem volt itt semmi, mars vissza dolgozni.

Ja, jut eszembe, azt tudta, hogy a pécsi egyetemi lövöldöző határon túli magyar volt, ezen felül pedig csoporttársait szívesen szórakoztatta azzal, hogy válogatás nélkül cigányozta és zsidózta őket, megjegyezve, hogy elveszik a magyarok munkáját? Azok meg erre gonoszul kiközösítették és addig-addig provokálták, hogy lelőtte őket. (Meg a takarítónőt és a gyakorlatvezetőt.)

A Rendészeti Szemle 2012. évi 6. számában olvashat erről részletesebben. A helyszínelést vezető nyomozó írta a cikket.

A határon túli magyarok Pécsre járnak lövöldözni, a logisztikai igazgató is ott nyúlt pisztolyhoz.

Veridicus76 2015.11.19. 15:18:41

Na, végre egy jó írás.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2015.11.19. 15:19:54

Joggal írhatnám, hogy öröm nézni, ahogy a liberálbolsevikok a szellemi öngyilkosság után erkölcsi öngyilkosságot is elkövetnek.

De nem mondanék igazat: nem öröm nézni, visszataszító.

hacsaturján 2015.11.19. 16:00:54

@I_Isti:

nem írhatom, hogy a másik szomszédom is fekete, mer vietnami.

hacsaturján 2015.11.19. 16:03:07

@bbjnick:

kegyed egy kiváló kritikus. nem akar hányni esetleg?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 16:12:44

@bbjnick:
"Joggal írhatnám, hogy öröm nézni, ahogy a liberálbolsevikok a szellemi öngyilkosság után erkölcsi öngyilkosságot is elkövetnek."

Maga szokás szerint túloz. Ergé írása nem volt ennyire rossz. Kicsit unalmas és naív volt, az igen. Például nem gondolt bele, hogy a II. világháborúban is az volt a magyar stratégia, hogy kisebb disznóságok árán megúszhatjuk a világháború pusztításait. Ebből aztán lett a Don-kanyar, a holokauszt, Budapest ostroma és a balatoni csata.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 16:17:07

@Counter:
"Ja, jut eszembe, azt tudta, hogy a pécsi egyetemi lövöldöző határon túli magyar volt"

Tudja, hogy megpróbáltam az olvasottabb médiában megkeresni ezt az állítást és nem találtam? Azt lehet tudni, hogy az áldozat kaposvári, de az elkövető származásáról semmit nem lehet tudni.

"A határon túli magyarok Pécsre járnak lövöldözni"

Aztán felnyomta az egész megyét a tárgyaláson, amit aztán nyom nélkül eltűntettek az újság archívumából, muhahaha!
kgb2781.uw.hu/bk.html#c18734752

Bell & Sebastian 2015.11.19. 16:28:12

@Sebastian Knight: Konkrétan melyik provó gecire gondol, van itt sok.

@Doomhammer: Hóhmecolni én is tudok, de inkább vegye be a magáét Júda oroszlánya.

@bbjnick: Ha a saját hányásában fetreng némelyik, arra mi azt mondjuk: színeset álmodik.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2015.11.19. 17:04:28

@Doomhammer: 193.224.76.2/downloads/konyvtar/digitgy/tartalomjegyz/belugyi_szemle_2012_6.pdf

Kátai Rafael cikkében olvasható az elkövetőről készült személyiségrajz részeként. Ahogy az a tény is (a cikk a bírósági iratokat ismerteti), hogy csoporttársait folyvást zsidózta és cigányozta.

www.bama.hu/baranya/kozelet/folytatodott-az-egyetemi-lovoldozo-pere-g-akos-edesanyja-is-vallomast-tett-358237

10:03 - A szülőknek újra kellett kezdeniük

"Az édesanya arról is beszélt, hogy ő pécsi születésű volt, a férje azonban a délvidékről származott. A háború miatt elveszítettek mindenüket, a házukat, így visszaköltöztek Pécsre, az apa pedig újra hajózni kezdett, hogy biztosítsa a család megélhetését."

Az emberek úgy tudják a háború miatt elveszíteni a házukat és mindenüket, hogy házuk és mindenünk hadműveleti területre esik. De ez egyértelműbben is kiderül a fenti cikkből.

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2015.11.19. 17:07:00

@bbjnick: hát a fene se tudja, nekem azért okoz valami perverz örömöt.

kacsapuszi 2015.11.19. 17:07:49

Füvek éneke

A növényevők: gyilkosok

Bell & Sebastian 2015.11.19. 17:21:58

@trolololol: Nem könnyű a józan észt (Hausverstand) meghágni, de ettől még rohamoznak rendületlenül. Valóban van ebben valami Sancho Panzából, aki tudott mozgásban lévő szamárról kakálni. Ami nem mindennapi teljesítmény - lássuk be.

Bafana 2015.11.19. 17:32:29

Minél kisebb balfasz pártok, annál nagyobb a biztonság? Hmmm, érdekes összefüggés.
A 90-es években az erős komcsik alatt a nyílt utcán géppuskáztak le embereket, és nemzetközi terroristák kánaánja voltunk.
Szólni kéne Fletónak és többi balfasz követőinek, hogy ezt az állapotot nem kéne piszkálgatnia. Ja, és az Mszp nevű gittegyletnek, hogy a medvét nem kellene kavicsokkal dobálnia, mert nem játék!

Bryan élete 2015.11.19. 17:32:33

@Counter: " csoporttársait folyvást zsidózta és cigányozta."
Lehet, ez is egy reakció volt.
Arról viszont soha, sehol nem jelent meg beszámoló, hogy G. Ábelt milyen mértékben alázták meg, gúnyolták ki rendszeresen külseje és furcsa viselkedése miatt a menőző évfolyamtársai.
Ugyanis ez volt a kiváltó ok az egyébként is pszichiátriai esetként kezelendő fiúnál. Egyszerűen besokallt.
Ez nem mentség akar lenni részemről, csak magyarázat, hiszen a közeli hozzátartozóm a tanár, akit meglőtt.

Tudományos libsizmus 2015.11.19. 17:48:11

Európa, hovatovább a fehér faj jól felfogott érdeke, hogy a következő célpont a berlini kancelláriahivatal legyen.

Tudományos libsizmus 2015.11.19. 18:00:56

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:
"...az antifasiszta harc fontos eleme a terrorveszély emelése."

Pontosan erről van szó.

A kommunisták annak idején rájöttek arra, habár semmi bizonyítékuk nem volt rá, hogy az osztályharc mozgatja a történelmet. A történelem végső célja pedig a kommunizmus. Ebből ők arra következtettek, hogy az osztályharc fokozása felgyorsítja a történelem folyását, azaz a kommunizmus felépítését.

Ebből lett a sztálini terror és az Andrássy út.

Most a liberálisok jönnek valami hasonlóval. Szerintük a történelem végső célja az ateista, nemsemleges multikulti, habár semmi bizonyítékuk nincs rá. Ebből ők arra következtetnek, hogy a bevándorlás fokozása felgyorsítja a történelem folyását, azaz a multikulti társadalom felépítését.

Reméljük, a liberálisok pont úgy fogják végezni, mint a kommunisták. De azért mégsem. Ezúttal nem kéne megengedni, hogy elmaradjon a szigorú felelősségre vonás.

Exploiter 2015.11.19. 18:22:24

@Robinzon Kurzor:

"De kb. ezzel egyenértékűen szar "megoldás", hogy a terrorveszélyre hivatkozva zárjuk körbe magunkat szögesdróttal is ide aztán -- biztos ami biztos -- egy arab/muszlim sem teheti be a lábát."

Sosem értem, hogy miért érték, vagy előny a mi helyzetünkben, ha nem így járunk el. Magában az lenne a benefit, hogy "vannak nálunk is muzulmánok"? Progresszívak vagyunk, amit lehet posztolni a facebookon? Ez így kevés.

"Hosszabb távon ők jól fognak kijönni ebből, változni, alkalmazkodni fognak."

Ebben biztos vagy? Persze, változnak, alkalmazkodnak. Szigorítják az ellenőrzést, a terrorizmus elleni harc jegyében az állam majd a polgár seggébe is benéz a wc-n. Alkalmazkodnak az állandó fenyegetéshez, megszokják, hogy néha felrobbanthatják őket. Erősödnek a (szélső)jobboldali pártok, nő a társadalmi elégedetlenség.
De hogy "jól fognak kijönni"? Izé. Miért is?

Netuddki. 2015.11.19. 18:28:42

Azért nincs itt terrorfenyegetettség mert ide még egy szakadt terrorista se kívánkozik. Ellenben a korrupció tekintetében előkelő helyen vagyunk a "ranglistán". És ez sokkal fontosabb kérdés, minthogy ott Pesten rád robbantják-e az éttermet.
"Kicsi az ország, nagy a bánat..."

Bryan élete 2015.11.19. 18:30:12

@Tudományos libsizmus: egy általad feltételezett következtetésből szigorú felelősségre vonás?

Kevés. Mészároljuk le őket, hamár.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2015.11.19. 18:44:04

@Spániel: "Arról viszont soha, sehol nem jelent meg beszámoló, hogy G. Ábelt milyen mértékben alázták meg, gúnyolták ki rendszeresen külseje és furcsa viselkedése miatt a menőző évfolyamtársai."

1. Gere Ákos, nem Ábel, amennyire én tudom. (S.) Ábelnek a közismert budapesti joghallgatót hívják.

2. "soha, sehol nem jelent meg beszámoló"

Csak egy példa:
www.borsonline.hu/cikk.php?id=36830

De az általam meghivatkozott cikkből is világossá vált számomra, hogy kiutálták maguk közül. Igaz, nem erre helyeztem a hangsúlyt, hanem a merénylet jellegű, terror kiváltására alkalmas magyar bűnesetek elkövetői körét igyekeztem bővíteni.

Kérdés, persze, hogy ha valaki azzal zárja le a konfliktusait, hogy "a golyó mindenkin fog", azt vajon mennyire fogadja be a közege. (Valahol érthető, hogy semennyire.)

3. Az én álláspontom az, hogy elég szomorú az eset; az is, hogy a családja nem vette észre, hogy mennyire nincs rendben az elkövető; az is, hogy az egyetemi csoporttársak hogyan "oldanak meg" egy konfliktust (szerintem különösen infantilisen); az sem, hogy az egyetem reakciója egy kerek nulla (mert ezek szerint a hallgatók orra előtt folyt a "zrikálás" oda-vissza - ne tegyünk úgy, mintha a folytonos cigányozás-zsidózás-golyóval fenyegetés annyira rendben volna) volt.

Az egyetlen halálos áldozaton kívül minden meglőtt áldozatnak nagyon nagy szerencséje volt, már ha eltekintünk attól, hogy meglőtték.

Tudományos libsizmus 2015.11.19. 18:44:48

@Spániel:
Nem feltétlenül lemészárlásra gondolok. Szerintem bőven elég a libsiknek egy kemény átnevelő táborozás. Dachau, ilyesmi. Érted.

Végül is, a németek ismét megnyitották, csak egyelőre még nem a megfelelő célcsoport számára.

rasztaszív 2015.11.19. 19:27:16

@Tudományos libsizmus: szóval terror nincs,de igény lenne rá.

Advanced Flight 2015.11.19. 19:36:51

@bértrollbosszantó_kovi1970: persze, nyilván sokkal jobban félünk egy elcsalt térkövezéses pályázattól, mint attól, hogy a gyerekünket cafatokban hozzák haza a dizsiből.
Te sem leszel már hülyébb....

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.19. 19:40:30

@Robinzon Kurzor:

Óriási tévedés..
Magyarországon azért nincs terrorcselekmény mert nem lenne az égvilágon semmi haszna.

A terrorcselekmény célja ugyanis az, hogy a szélsőségek megerősödjenek, és ezáltal, a kirekesztettség, és idegen gyűlölet kapcsán, az itt élő muszlimokat is kényszerpályára, radikalizációra kényszerítse.

Márpedig nálunk nem él annyi muszlim hálistennek, hogy ezokból érdemes legyen terrorcselekményekbe feccolni erőforrást.

Ha megnézed a térképet, akkor láthatod, hogy a terror fenyegetettség annál nagyobb, minnél több muszlim él az adott országban.
Leszámítva 1-2 kivételt pl Oroszokat, akiket a bosszú okán támadnak.

De Európában szoros összefüggés van a terror fenyegetettség, és a muszlimok számossága között.

Ezért nem kell (többek között) ide, semennyi muszlim bevándorló sem.
Hogy ez így is maradjon.

Más okai is vannak ennek (pl hogy alapból nem akarnak a muszlimok, és nem is tudnak tömegekben integrálódni), de most ez mellékes.

Advanced Flight 2015.11.19. 19:42:58

Egyébként a poszt jó, csak a következtetése túl optimista. Drága eu-s barátaink nagyon is helyénvalónak tartják, hogy a magunkfajta kelet-európai, félfasiszta söpredék szarul éljen, az eu-s átlagbér cirka negyedén. Ellenben, amikor felmerül a kínos gyanú, hogy csóróságunk egyetlen pozitív hozadékaként megúszhatjuk Abdulékat, azonnal a fejlett nyugat fontos országa leszünk, akiknek a muzulmán problémából is alaposan ki kell vennie a részét.
Ne is reménykedjetek, hogy valamilyen módon minket ebbe nen fognak belerángatni, már csak a kerítéses leégésük okán kialakult bosszúvágy és frusztráltság miatt is.

Brix 2015.11.19. 19:45:44

A jövőben éppen az fogja erősíteni Magyarországot, hogy nem kérünk a modernkori népvándorlás embermillióiból. Egyértelmű, hogy Közép-Európa és a balti-államok fel fognak értékelődni , mint lakó- és befektetési célpont. A nyugat, vagyis inkább annak vezetői , óriási hibát követtek el, amikor teret engedtek a homályos hátterű és szándékú tömegeknek.
Semmilyen emberiességi szempont," menedékjog" nem írja felül, egy ország lakosságának biztonságát, nyugalmát , jólétét... Most , abban a stádiumban vagyunk , hogy általános terror , majd polgárháborús helyzet alakulhat ki nyugaton.
Nekünk itt a béke szigetének kell lenni, és szilárdan visszaverni minden erőszakos betörési vagy betelepítési kísérletet. Olyan törvényeket kell hozni , amely implicit módon védi Magyarország és Európa érdekeit. Persze, a legjobb az lenne , ha a nyugati ember fellázadna a merkeli , junckeri politika ellen, és elzavarná ezeket az önsorsrontó árulókat, de addig még sok ártatlan embernek meg kell halni , hogy ez megtörténjen....

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.19. 19:48:36

@Advanced Flight:

Ha menekültekről lenne szó ennek lenne is értelme.

De szerinted melyik gazdasági bevándorló akarná a magyarországi közmunkás szintet választani, pl a német vagy finn alapjövedelem helyett ?

Merkel Mutti ha gépfegyverrel áll a határon, miután ide dobta őket, hála az égnek, akkor is vissza mennek hozzá.

Méghozzá azért (ismétlem), mert ezek nem menekültek.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 19:54:22

@Bafana: Legutóbb egy Jávor nevű követte el azt a szarvashibát, hogy belelegelt a málnába.

Úgy lesz ez (a magyar atom), mint a vízilépcsővel volt, mire mindenkiből távozik a kéjgáz, aminek hatása alatt cselekedett, bemondja a jegykiadó automata:

- Addig tollászkodtál hülye indián, míg elment a vonatod.

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.11.19. 19:55:22

@Brix:
Csak idő kérdése, hogy a Merkeli, Junckeri bevándorló politikai megbukjon.
Mert szükségszerűen meg fog bukni.
Lehet hogy a következő választásokon, de legkésőbb az azutánin.

Addig nekünk csak annyi a dolgunk, hogy az kapja a bevándorló csomagot, aki kéri, ne pedig mi, holmi EU-s irracionális vágyálmok alapján.

Szerencsére, a Közép-Kelet EU-s blokkal összefogva, ki tudunk maradni a modernkori muszlim honfoglalásból.

5-10 év múlva legkésőbb, az egész EU megállítja az áradatot.

10-30 év múlva pedig nyugatról is kipaterolják a muszlimokat, vagy beledöglenek, az állandósult terrorba, flusztrációba, széljobb és muszlim fanatikusok harcába.

Brix 2015.11.19. 19:57:42

@Advanced Flight: Ha kell , akkor ügydöntő népszavazást kell tartani az illegális bevándorlás kérdésében, és a többi visegrádi országgal szövetségben el lehet utasítnai az életszerűtlen kvóta-rendszert . Az EU - s központi hatalom már nem olyan erős , hogy ki tudjon kényszeríteni , egy olyan döntést , amelyet elemi erővel elleneznek az egyes tagállamok.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 20:00:54

@Brix:
Elôbb a vasárnapi boltzárról szeretnénk szavazni, az sokkal fontosabb. De azt nem engedik, helyette megy a migráncsozás ezerrel.

Nem érdekelnek a migráncsok, fogják már fel.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 20:03:03

@Tudományos libsizmus: Ettől egyszerűbb a mozgatórugója - legalábbis Schwartz-Soros szerint.

Az erőszak mozgatórugója az antiszemitizmus, azaz a nácik irtandók ki. Magyarán: a nacionalisták.
Génturmixolással és egalizálással, de egyszerre és minden téren. Például: nyelv, kultúra, pénz, gazdaság...

Ezt mi amerikanizálódásnak érzékeljük, nem véletlenül, mert azt is.

Mivel a gyevi bíró természetesen ez alól is kivétel, nem nehéz megfejteni, honnan is fúj a bolond szél?

rasztaszív 2015.11.19. 20:03:47

bármilyen fura,a megoldás a közös európai szociális rendszer lenne.ha ugyanazért mindenhol ugyanaz járna,akkor a menekülteknek nem lenne érdeke a magországokba áramolni,a peremvidékieknek meg be lenne tömve a szája pénzzel.mindenkinek ez lenne a legjobb.

Herr Stacheldraht Leger 2015.11.19. 20:19:52

béke szigete?... vidéki kisnyugdíjasokat kéne kérdezni.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 20:22:05

@rasztaszív: Aki magyarként munkát vállal Lándonban, az nem menekült, baszod.

De hogy sem utódja, sem boldog őse, sem rokona, sem ismerőse Orbán vitéznek, az valószínű.

Bell & Sebastian 2015.11.19. 20:25:26

@Herr Stacheldraht Leger: Hagyja ezt a vonalat, már bepróbálkoztam vele, mire jött a Végzet Kalapácsa, aki ebből levezette: Gyurcsány alatt jobb világ volt, mert akkor a cigányokat irtották, most meg a párásztokat.

Brix 2015.11.19. 20:27:35

@Ballib Cenzúra: "5-10 év múlva legkésőbb, az egész EU megállítja az áradatot."
Szerintem ennyi idő nincs. A nagy fogadó országok a teljesítőképességük határán vannak, annyi migráns érkezett hozájuk. Nem véletlenül hoztak egy olyan döntést a balkáni országok- nyilván német nyomásra- hogy csak a szír, iraki és afgán migránsokat engedik át , a többi ország állampolgárait kb. 40%, azonnal visszafordítják.
Az a kérdés , hogy mi lesz azokkal akiket nem engednek be , akik biztos nem fognak hazamenni, hanem más úton , akár újra Magyarország felől próbálkozhatnak... De az is benne van a pakliban, hogy a németek előjönnek Dublinnal , ha nem megyünk bele a kvótákba és visszaküldik hozzánk azokat, akikre nincs szükségük...
Szerintem, néhány hónap alatt meg kell oldani a migránsválságot. Ami azt jelenti, hogy le kell zárni a határokat és senkit sem beengedni a megtelt Európába. Másrészt, meg kell kezdeni a gazdasági migránsok visszatoloncolásokat. Ha ma cselekednének, már az is késő lenne, hiszen Európa nem tud mit kezdeni a kulturálatlan , szakképzetlen embermilliókkal...Az EU-ban is van 23 millió munkanélkül és 2,8 millió csak Németországban...
A most bejövő "bolyongó" embermillióknak nem kell sok év , hogy rádöbbenjenek, mégsem olyan egyszerű az élet Európában...Ők lesznek a legjobb alanyok a terrorizmusre és a bűnözésre

rasztaszív 2015.11.19. 20:29:04

@Bell & Sebastian: aki munkát vállal,az eleve nem szorul a szociális rendszerre...
őt egyébként ez úgy érintené,hogy kint kevesebb segélyre számíthatna,ha mégis rászorulna,de ha hazajön,akkor is nagyjából annyira...

Herr Stacheldraht Leger 2015.11.19. 20:37:25

@Bell & Sebastian: az antiveteményes uborkauszt-tagadás hiábavaló: gyaníthatóan nem a mérsékelten isis-őshazának számító keletajrópai iszlamizmus miatt akarnak a dráganyugati barátaink egy szűkre szabott schengen szeparét:

mandiner.hu/cikk/20151119_belso_uniot_szervezne_hollandia

kerítésen kívülre rejtenék az erőforrásokat.

jágör68 2015.11.19. 20:44:23

magyaridok.hu/kulfold/valaki-tudja-mely-orszagok-penzelik-a-muszlim-terroristakat-156301/

Van pár probléma a hivatalos sztorival
1) Miért visz magával útlevelet a tenorista?
2) Az útlevél sértetlenül ússza meg a lövöldözést/ robbantást
3) Ugyanez az útlevél felbukkant Szerbiában másnap
4) halott szír katonáé a hamis útlevél

444.hu/2015/11/17/honapok-ota-halott-szir-katona-nevere-kiallitott-utlevel-volt-az-ami-a-merenyletek-utan-kerult-elo

5) Brüsszel- a NATO- főhadiszállása!!!- tele van iszlámista terroristával… Ezt hogy?

index.hu/kulfold/2015/11/16/parizsi_meszarlas_belgium_brusszel_terrorizmus_iszlam_allam_molenbeek/

Kulcsszavak: NATO, Gladio- hadművelet

www.amazon.com/Gladio-Natos-Dagger-Heart-Europe/dp/1615776885

wideshut.co.uk/gladio-b-the-origins-of-natos-secret-islamic-terrorist-proxies/

Exploiter 2015.11.19. 20:49:22

@rasztaszív:

Hja.
Ha a magyar minimálbér alatt kapnak zsét, akkor a franciáknál éhen halnak, vagy felgyújtják a várost.
Ha meg a kinti élethez való párezer eurót megkapják mindenhol, akkor az ország 90%-a holnaptól segélyen él.
Ha csak a bevándorlók kapnak, akkor az itteni lakosok fogják őket felakasztani az első fára.

Nem gondoltad te ezt át.

Exploiter 2015.11.19. 20:55:28

@Doomhammer:

Tessen akkor szavazni arról, engem is idegesít, megyek én is.

Ez nem kizáró ok, valaki erről akar szavazni, valaki arról. Ilyen ez a demokrácia-izé.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:07:29

@Brix: Ez így van. Annyi változtatással, hogy a bevándorlókat nem lehet szétosztani, mind marad a németek nyakán. Dublinnal kitörölhetik ők sem gondolják komolyan, hogy csak azért visszatoloncolhatnak ide vagy 12.000 bevándorlót, mert azok innen léptek be. Ezt még Gyurcsány is kizárólag ellenzékben vállalja. Eleve infrastruktúránk, pénzünk nincs rá és állítom, mindenféle jogvédők pampognának, hogy miért nem paplanos az ágy, miért csak 3 fogás van, miért nem kap mindenki házat, kocsit, munkát. Csak újabb terület, ahol a libsi kiélheti magát.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:13:07

@rasztaszív: Hagyjuk már ezt, Bp. 20 év alatt érte el, hogy nagyjából annyi ágy van amennyi hajléktalan.

Ez nem Svédország. Itt max. akkor kapna segélyt, ha az EU fizetné. van itt elég segélyezett és ők is az éhenhalás szélén.

Mindig irritált az, hogy a liberális egyik oldalról (itt az indexen is) nem győzi hangsúlyozni a szegénységet és reménytelenséget, másik odalról lazán befogadtatna a néppel vagy százezer olyan bevándorlót, akinek nagy része az életben nem dolgozna, mert otthon sem tette.

Ideje leszállni a földre, ezek 90%-a a segélyre jött és ezt többször meg is mondta. Nem véletlen nem ide akarnak jönni.

rasztaszív 2015.11.19. 21:13:17

@Exploiter: meg lehetne találni a jó középutat.ez persze a magországoknak pénzbe kerülne,nekünk pedig el kellene tűrnünk a menekülteket.
szerintem ez egy olyan megoldás lehetne,ami mindenkinek megérné,és össze lehet hozni.és ha komolyan gondoljuk az integrációt,idővel úgyis meg is kell csinálni.így most éppen az integráció fokozásával,előre menekülve lehetne kimozdítani az eu szekerét a kátyúból.

Szindbad 2015.11.19. 21:14:57

@Holger Hartland: Maga körbezárná ezt az országot, és hagyná olyan szegénységben, hogy ide gazdasági bevándorlók se akarjanak jönni, ha jól értem. Magyarországnak valamiféle Európa öregek otthona szerepét szánja.

rasztaszív 2015.11.19. 21:19:08

@♔bаtyu♔: egy közös európai szociális rendszer egyszerre oldaná meg a hazai szegénység,és a bevándorlók ügyét.

Tamáspatrik 2015.11.19. 21:20:33

@Doomhammer: És jött még Észak-Korea, a világ sikerországa, amely koppintotta ezt az ötletet. Ha a magyar politikai vezetés mindenkit elüldöz a focipályáról, akkor nincs megméretődés, a játékszabályokat is változtathatják menet közben és tuti, hogy más nem rúghat a bőrlasztiba...

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:21:27

@rasztaszív: "meg lehetne találni a jó középutat.ez persze a magországoknak pénzbe kerülne,nekünk pedig el kellene tűrnünk a menekülteket."

A magországoknak kerül pénzbe és nem nekünk, hanem nekik kell eltűrniük a "menekülteket", mert ők hívták be őket és legfőképpen ők tekintettek minden bevándorlót menekültnek. Arról nem beszélve, hogy páruk "közreműködése" miatt lettek egyáltalán a bevándorlók tömege között valódi menekültek.

Ehhez nekünk nem sok közünk van.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 21:22:50

@Exploiter:
"Ez nem kizáró ok, valaki erről akar szavazni, valaki arról. Ilyen ez a demokrácia-izé. "

Kivéve, hogy a vasárnapi boltzáras népszavazást folyton megakadályozzák, most több hónapos packázás után egy olyan kérdést fogadtak el, hogy lehessen-e vasárnap a bolt zárva, ami tökéletesen zavaros és értelmetlen.

A bevándorlós népszavazást meg személyesen Orbán lengeti Vona Gáborral teljes egyetértésben, holott a legtöbb, amit elérhetnek vele az, hogy az országot kizárják a schengeni övezetből.

Olyan az a demokrácia-izé, hogy nem csak a Főnök vesszőparipáiról lehet népszavazni, hanem akármiről, aminek kellő támogatása van.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:22:58

@Tamáspatrik: A balliberális pártok most is a pályán vannak. Miért zavarná el őket bárki a pályáról??????

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:25:06

@Doomhammer: Na most valakinek megérné az, hogy ilyen áron kizárnának bennünket schengenből. Pld. nekem is. Legfeljebb előveszem az útlevelem.

Exploiter 2015.11.19. 21:30:02

Arany középút? De hát hogy?

Ahhoz, hogy itthon ne törjön ki polgárháború kb azonnal, az kell, hogy a csóri kevesebbet kapjon, mint a közmunka. Tehát mondjuk százakárhány eurót.

Ebből németországban kis túlzással meg tud venni mondjuk két zsemlét meg egy felest.

Odakint az átlag nyomorhoz kell 1000 euró egy hónapban.

Legyen akkor kint nagyon nagy nyomor, a kettő átlaga 600 euró. Ami kb az itthoni átlag nettó bér másfélszerese. Sehogy nem jön ki a matek.

Jobb az, ha mind ott marad, ahová indult, nem igaz-e.

rasztaszív 2015.11.19. 21:31:25

@♔bаtyu♔: ez olyan csereüzlet lenne,amiben mindenki olyat ad,amit úgysem úszhat meg.és kellő mennyiségű pénzzel el lehet csitítani a hozzád hasonló gyűlölködők hangját.

rasztaszív 2015.11.19. 21:34:27

@Exploiter: nyilván a magországok járnának rosszul anyagilag.most kell megpróbálni kifizettetni velük ezt.történelmi esély.

Exploiter 2015.11.19. 21:35:42

@Doomhammer:

"Kivéve, hogy a vasárnapi boltzáras népszavazást folyton megakadályozzák, most több hónapos packázás után egy olyan kérdést fogadtak el, hogy lehessen-e vasárnap a bolt zárva, ami tökéletesen zavaros és értelmetlen."

Ja, ez elég szar így. Az ellenzéki pártoknak ezt kellene nyomni ezerrel, itt megvan a társadalmi támogatottság is. Mégis azzal vannak elfoglalva, hogy erőből nekiszaladjanak a falnak naponta legalább egyszer.

"A bevándorlós népszavazást meg személyesen Orbán lengeti Vona Gáborral teljes egyetértésben, holott a legtöbb, amit elérhetnek vele az, hogy az országot kizárják a schengeni övezetből."

Ugyan már. Akármennyire is akarják sokan összevonni, a schengeni belső határoknak, meg az ún. szabad mozgásnak egészen pontosan semmi köze sincs a külső határokhoz és a bevándorlás korlátozásához.

Majd akkor lesz, amikor a kelet-európai országok fogják korlátozni a terrorveszélyre hivatkozva a nyugatiak belépését. Hehh.

Exploiter 2015.11.19. 21:38:36

@rasztaszív:

Nem, nem érted. Tök mindegy, hogy ki adja a pénzt.

Ha itt van és EU-s pénzből jobban él a helyi segélyestől, vagy a gyári munkástól, de akár egy közepesen jól fizetett emberkétől is, csak azért, mert lélegzik és létezik, akkor abból nagyon nagy baj lesz. Úgy társadalmilag.

Például havi egynéhány ezer euró fixért nekem is megéri venni egy szíriai útlevelet, aztán majd feketén csinálom tovább a melót. Tetszik-e érteni?

Szindbad 2015.11.19. 21:42:02

@Holger Hartland: Pedig a post azt mondja, másszunk inkább vissza a fára, ott nyugi van meg banán.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:42:09

@rasztaszív: Te tévedésben vagy. Először is megúszhatja.

Továbbá az ország többsége nem gondolkodik hozzád hasonlóan, fontosabb neki az ország és még pénzért sem engedné, hogy ny-európa ide helyezze el a saját szemetét.

Mi az hogy gyűlölködő? Te tényleg ennyire ostoba vagy, hogy azt hiszed, az ember gyűlöletből nem engednének ide bevándorlókat? Akkor a kínaiak, hogy hogy? Több tízezer van belőlük.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:43:50

@rasztaszív: A magországokat Orbán naponta figyelmeztette, hogy bevándorlási politikájukat ne folytassák.

Még mindig nem köszönték meg a jó tanácsait, pedig már kezdik alkalmazni.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:45:40

@Exploiter: Hihetetlen mennyire nem ismeri a srác az embereket.

rasztaszív 2015.11.19. 21:47:36

@Exploiter: te nem érted.pont az a lényeg,hogy az egységes rendszer mindenkire kiterjedjen.a peremvidéki többet kap,a bevándorló mindenütt ugyanannyit.és nyilván nem többet,mint a helyi.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 21:52:54

@rasztaszív: A bevándorló semmit ne kapjon. Miért is kellene? Elmegy OTTHON dolgozni, ahogy mindenki más. Nincs munka? Igy járt.

rasztaszív 2015.11.19. 21:55:50

@♔bаtyu♔: az ország többségének fontosabb a téli tüzelő,mint a te mindenféle utálatod.
Merkel pedig egyelőre meg tudja védeni a keresztény értékeket orbántól.

Exploiter 2015.11.19. 21:56:55

@rasztaszív:

Aha, értem.
Ez jó terv.
Akkor nem is kell szír útlevelet vennem, elég csak munkanélkülire jelenteni magam. :)
Megszavazhatjuk, benne vagyok.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 21:59:29

@Exploiter:
"Ja, ez elég szar így. Az ellenzéki pártoknak ezt kellene nyomni ezerrel, "

Az ellenzéki pártok eddig éppen csak tankkal nem mentek az OVB-be, hogy beadják a kérdést. Kissé lejt a pálya, a fideszes fiúk úgy alkották meg a rendszert, hogy csak olyan kérdésről lehessen népszavazni, amiről ők akarnak.

"Ugyan már. Akármennyire is akarják sokan összevonni, a schengeni belső határoknak, meg az ún. szabad mozgásnak egészen pontosan semmi köze sincs a külső határokhoz és a bevándorlás korlátozásához."

Több köze is van. Egyfelől ez egy zsarolási lehetőség a magországoknak, az elmúlt napokban többen is belengették, pl. Franciaország és Hollandia is. Másfelől ténykérdés, hogy Magyarország nem tudta megvédeni a schengeni határt. Nagyon úgy tűnik, hogy ellenőrzés nélkül átjött itt egy terrorista.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 22:00:11

@rasztaszív: Ne kínlódjál már, nem utálatból nem engednek be a nép még pénzért sem több tízezer muszlim bevándorlót.

Amúgy sem a lakosság kapná a fejpénzt, hanem a bevándorló.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 22:01:59

@rasztaszív: Merkel nem keresztény értékeket véd.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 22:09:03

@♔bаtyu♔:
" Ausztrián is átment. "

Nem tudjuk, hol ment. Mindazonáltal valószínű, hogy a schengeni határt Magyarországnál lépte át másodszor (Görögországban először, de ott regisztrálták is). Bakondi viszont nem tud róla, hogy Magyarországon járt, ez azt jelentheti, hogy úgy lépte át a schengeni határt, hogy a magyar szervek nem is tudtak róla.

rasztaszív 2015.11.19. 22:11:16

@Exploiter: a béreket is felnyomná...

rasztaszív 2015.11.19. 22:12:48

@♔bаtyu♔: szerintem nem igazán figyelsz,miről beszélek.

Exploiter 2015.11.19. 22:13:23

@Doomhammer:

Lehet, hogy az osztrák migránsmentő konvoj vette fel, nem igaz?

Remélem, amióta a csúnya kerítés megépült, a napi 10 darab közé már csak nem keveredett egy terrorista sem, úgyhogy a mi lelkiismeretünk tiszta.

Krisz11 2015.11.19. 22:13:25

Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely a világon.
Egyenlőre.

en.wikipedia.org/wiki/Global_Peace_Index

rasztaszív 2015.11.19. 22:16:12

@♔bаtyu♔: kettőjük közül Merkel az,aki a valódi keresztény értékeket védi.
de neked legyen a fű a kék.

Szindbad 2015.11.19. 22:16:18

@Krisz11: Csehország, Lengyelország is előttunk van, Ausztria fényévekkel van előttünk, Szlovákia egyel van lemaradva.

Hol élsz, könyörgöm.

Exploiter 2015.11.19. 22:19:05

@rasztaszív:

Hát ajánlom is. Mondom, ebben a formában támogatom.

Gyorsan ki is számolom, mondjuk elégedjünk meg 1000 euróval, a magyar munkanélküliekkel, meg velem, meg ugye cserébe csak be kell fogadni vagy 1-2 ezer migránst is gondolom, nem oszt, nem szoroz, az úgy kááábééé évi 7-8 ezer milliárd HUFban.

Erről már lehet alkudozni.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 22:19:44

@Doomhammer: Most te mire akarsz kilyukadni? A kerítés csak egy elem. Ráadásul végig kell húzódnia, tehát a román határon is.

A másik elem a figyelő szolgálat, a harmadik elem a mélységi ellenőrzés.

De ez még mindig nem azt jelenti, hogy senki nem tud bejutni, legfeljebb azt, hogy jóval nehezebben.

rasztaszív 2015.11.19. 22:21:50

@Exploiter: nagyjából stimmelhet,de tartok tőle,hogy ennyi pénzért valamivel nagyobb számra gondolhatnak...

Szindbad 2015.11.19. 22:22:52

@Holger Hartland: De arról, és nagyon nem tetszik, hogy a gyerekeimnek akarnak ilyen bezárkózó, saját teljesítményét önként lerontó országot, amely inkább elmerül a korrupcióban, mint hogy egy nyitott, pezsgő, a világ változásaira reagáló (és nem bezárkózással reagáló) attitűddel vonzó legyen azok számára, akik tényleg tudnak és akarnak is tenni valamit. És nem lelépnek az országból inkább.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 22:23:09

@Szindbad: Azért állítom, Bécs szórakoztató negyedében előbb rabolják ki a srácot, mint itt a bulinegyedben. Pedig itt is vannak rosszfiúk.

A statisztika inkább vidéken reális, ott az osztrákok tényleg fényévek, ugyanis a cigányság eleve hiányzik.

♔bаtyu♔ 2015.11.19. 22:26:07

@Szindbad: több tízezer muszlim nem pezsgést hoz, hanem ezt:

nemzeti.net/az-arabok-europai-fovarosa-rotterdam-3165585.html

Mit gondolsz, ny-európa miért agyal azon, hogy kellene a behívottakat kiszórni. Nem szeretik a pezsgést, vagy mi? A fenét, csak van már ott elég no go zóna, nem hiányzik nekik újabb.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2015.11.19. 22:30:11

@♔bаtyu♔:
"Most te mire akarsz kilyukadni? A kerítés csak egy elem. Ráadásul végig kell húzódnia, tehát a román határon is. "

Arra akarok kilyukadni, hogy Magyarországnak, mint schengeni határországnak kötelességei voltak és vannak a menekültek kezelésével kapcsolatban. Amikor az a fickó a gyanú szerint átjött, ezeknek a kötelességeknek nem tett eleget, mondván, hogy a horvát határon még nem áll a kerítés. Hanem egyszerűen buszra rakta a menekülteket és a legrövidebb útvonalon átzúdította Ausztriába.

Bakondi azt mondta, a terroristát Magyarországon nem regisztrálták. Tehát ha itt jött át, ami valószínű, akkor szinte biztos, hogy Magyarország nem tett eleget a schengeni kötelezettségeinek. És itt nem arról van szó, hogy a napi sok ezres tömegben valahogy átsurrant egy terrorista, az ilyen megesik. Hanem hogy úgy tűnik, meg se próbáltuk regisztrálni őket. Minthogy utoljára a horvátok látták.

Krisz11 2015.11.19. 22:31:27

@Szindbad:

Fiam, Magyarország a 22. legbiztonságosabb hely a világon, ami igen nagy eredmény kb 200-ból.

Lehet fürdős kurvaként sirbékolni, hogy "de Csehország előttünk van...", de inkább meg kellene becsülni, és értékelni, hogy ilyen országban élhetsz.
Anglia, Olaszok, Franciák, Kuwait, stb bőven mögöttünk, hiába gazdag.

anyadmajma 2015.11.19. 22:32:29

@♔bаtyu♔: mi a faszt fosol, te bolsevik hazaáruló geci? A gazdád már rég megvette a terrormetességet amikor a muszlim baltás gyilkost kiengedte, aztán meg kinyalta erdogan seggét, és épít nekik Kőbányán egy 10 hektáros mecsetet.
Faszkalap, ezek tények, ez ne zavarjon.

Szindbad 2015.11.19. 22:33:15

@Krisz11: Bácsi kérem, a németek meg az osztrákok meg bőven előttünk vannak. Mi következik ebből tehát?

anyadmajma 2015.11.19. 22:34:39

@Doomhammer: mit magyarázol ezeknek a bolsevik hazaáruló geciknek?
orbán vezényelte nyugat-európába a terroristákat azerbadgán meg török, szír és egyéb arab államok kérésére.
Most meg mindenkit szarozik, mint a Questor-ügyben.

anyadmajma 2015.11.19. 22:36:12

@Krisz11: a diktatúrákban mindig is jó volt a közbiztonság, mert csak a hatalom bűnözhet. Ez egy nagy előnye, az biztos.

Exploiter 2015.11.19. 22:38:31

@rasztaszív:

Azt most viccen kívül mondom, hogy hasonló deal esetén még el is lehetne gondolkodni a dolgon.

Egyelőre olyan ajánlat jött, amihez fenyegetőzés meg lelkizés járt, az meg úgy nem buli.

Exploiter 2015.11.19. 22:44:49

@Doomhammer:

Teleportálhatott is. Már abból gondolom, hogy a horvátok és a franciák között van egy pár ország, ha sehol nem látták, más opció nincs.
Vagy csak egyszerűen átsétált a szlovén zöldhatáron? Vagy mégse akkora hülyeség a kerítés?
Vagy lehet, hogy a regisztráció szarnak a pofon, a görögök is nyomtak egy papírt a kezébe, oszt mehet isten hírével. Mert ugye ha jól értem, a kötelességet itt úgy érted, hogy ha rajtunk keresztül jött, akkor nem buszoztatni kellett volna, hanem előbb kezet fogni vele és csak utána rakni fel a buszra.

Krisz11 2015.11.19. 22:45:45

@Szindbad:
"a németek meg az osztrákok meg bőven előttünk vannak"
1 millió bevándorlóval ami családegyesítéssel már 5 millió, jövőre 3 millió várható migránssal ... nem sokáig lesznek.

rasztaszív 2015.11.19. 22:46:25

@Exploiter: lehetne itt közös nemzeti álláspont...csak egy kicsit tényleg agyasnak kéne lenni

Krisz11 2015.11.19. 22:47:50

@anyadmajma:
"a diktatúrákban mindig is jó volt a közbiztonság"

Az, hogy nálunk diktatúra van, ballib folklór, legenda.
A választásokon bárkit le lehet váltani.

Szindbad 2015.11.19. 23:02:52

@Krisz11: a Németek 3 millió törökkel csak elvannak a lista elején valahogy.

Brix 2015.11.19. 23:13:48

@Szindbad: Azt kétlem , hogy a németek előttünk lennének , ami a közbiztonságot illeti...Régebben talán így volt , főleg vidéken , de ma már egészen más a helyzet , és a kilátások sem túl rózsásak...
Mi lesz , ha ez a nő nélküli, millós tesztoszterontól fűtött férfi hadsereg beindul igazán...Már eddig is , rengeteg nemi erőszakot követtek el, és ez még csak drasztikusan romlani fog...Ezenkívül, más erőszakos és vagyon elleni bűncselekményeket is jóval nagyobb arányban követnek el, mint ami a lakosságon belül számarányuk indokolna

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.19. 23:16:54

@Szindbad: Feljelentem magát az Érvelési Versenyhivatalnál árukapcsolásért. A korrupció, a bezárkózás és a migránsok be nem engedése (vagy korlátozott és kontrollált beengedése) három különböző dolog. Még jó, hogy a gyűlöletkártyát nem csapta hozzá.

Szindbad 2015.11.19. 23:27:21

@Holger Hartland: Ez igazából egy tünetegyüttes. Egy attitűd szerencsétlen következményei. Hogy a magyar embert nem érdekli a korrupció, ha az a "nemzet" nevében történik. Hogy a magyar ember elutasítja a genetikailag módosított élelmiszert, mert az csak rossz lehet. Hogy a magyar ember elutasítja a migránsokat, mert az csak rossz lehet. Hogy a magyar embernek elég megemlíteni a Fontos Szimbólumot, és máris félrenéz, és kezet csókol.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.19. 23:37:47

@Szindbad: Értem, tehát a gyűlöletkártya helyett a magyarozás jön. Vita nélkül utasítom el. (Egyébként is, minek vitatkozni. Fölösleges. A párbeszéd ideje lejárt. Egy ember egy szavazat, amit többen akarnak, az lesz.)

Szindbad 2015.11.19. 23:49:42

@Holger Hartland: Abban eléggé biztos vagyok, hogy eszkalálódnak a dolgok, és nem az én javamra. Vitatkozni már eléggé régóta felesleges. Az emberek majd eldöntik, mint ahogy eldöntötték Venezuelában és Argentínában is, hogy mi kell nekik.

De ha történetesen az emberek a Kádári révületben élnek, és azt hiszik, hogy szükségük van egy szellemi vezetőre, akkor egyértelmű, hogy mi lesz a szavazás eredménye. Ki kell még rohadnia ennek az elbaszott generációnak.

Robinzon Kurzor 2015.11.20. 00:07:41

@Exploiter:

Önmagában az nem benefit, hogy vannak muzulmánok. A címkék ("progresszív") sem jelentenek lószart sem, bár nyilván neked így könnyebb homokba dugni a fejed.

Az már lehet benefit, hogy egyes demográfiai réseket részben be lehet tömni, esetleg hiányszakmákba tudunk importálni.

Az alkalmazkodás pedig nem elsősorban a terrorfenyegetettséghez való alkalmazkodást jelenti.
Abban nincs semmi új: voltak már terrortámadások Európában korábban is, önmagában semmi újdonság nincs ebben.

Az alkalmazkodás jelenti ellenben (és például), hogy eddigi integrációs politikákat és folyamatokat elemzik és újragombolják a kabátot, ahol kell.

A legnagyobb benefit pedig az, hogy aki bármilyen problémához az alkalmazkodás stratégiáját választja, az túlél és nyer, aki viszont a bezárkózás, kibekkelés stratégiáját választja, a szükségképpen a dinoszauruszok sorsára jut.

Robinzon Kurzor 2015.11.20. 00:19:59

@Ballib Cenzúra: "Ha megnézed a térképet, akkor láthatod, hogy a terror fenyegetettség annál nagyobb, minnél több muszlim él az adott országban."

És ez már maga az összefüggés?

Szerintem csak vicceltél.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.20. 00:55:05

@Szindbad: Látja, milyen szomorú a világ. Nem elég, hogy sokan ilyen szarszagú magyarok vagyunk, és egy elbaszott generáció tagjaiként rohadunk, de még a szaglásunk is olyan rossz, hogy a saját bűzünket sem érezzük. ;)))

Herr Stacheldraht Leger 2015.11.20. 02:30:34

BREAKING

a progresszió pörölye és ergé között szövődő barátságontúlizmusnak drámaian vége szakadt:

orulunkvincent.blog.hu/2015/11/20/muszlimok_rajcsanyik_adjunktusok_anyadposzt

Pelso.. 2015.11.20. 06:07:38

Tehát egyik új közös nemzeti célunk meg is van.
Érdeklődve várom a többit, kijelentő módban és megvalósulási fázisban.

2015.11.20. 06:59:01

@rasztaszív: a bevandorlo illegalis muzulman az megkapja az elso utalast az atlag roman, szlovak, lengyel, magyar, stb. jovedelemnel nem tobb penzzel, ket perc alatt fog dobbantani Ausztriaban, Belgiumba, Nemetorszagba, Svedorszagba.
Egyszeruen nincs olyan verzio, hogy a segilyjes muzulman illegalisnak is eleg penzt fizet az allam vagy EU (jizya-t, hitetlenek adoja a muzulmanok fele), meg a kelet-europai tagallamok lakosai is elegedettek lesznek. En nem latom hogy lehetne ezt kihozni, de szerintem nem is kell, menjenek csak oda a muzulman illegalisok, ahol imadjak oket, es ahova ok is vagynak: nyugatra. A kvotak ezt a nagy egymasra talalast (muzulmanok+balliberalis nyugati tarsadalmak akadalyoznak meg.

2015.11.20. 07:00:26

@rasztaszív: a bevandorlo illegalis muzulman az megkapja az elso utalast az atlag roman, szlovak, lengyel, magyar, stb. jovedelemnel nem tobb penzzel, ket perc alatt fog dobbantani Ausztriaban, Belgiumba, Nemetorszagba, Svedorszagba.
Egyszeruen nincs olyan verzio, hogy a segilyjes muzulman illegalisnak is eleg penzt fizet az allam vagy EU (jizya-t, hitetlenek adoja a muzulmanok fele), meg a kelet-europai tagallamok lakosai is elegedettek lesznek. En nem latom hogy lehetne ezt kihozni, de szerintem nem is kell, menjenek csak oda a muzulman illegalisok, ahol imadjak oket, es ahova ok is vagynak: nyugatra. A kvotak ezt a nagy egymasra talalast (muzulmanok+balliberalis nyugati tarsadalmak) akadalyoznak meg.

Pelso.. 2015.11.20. 09:19:06

@Herr Stacheldraht Leger: Mi abban a közös, mármint érdek és cél?

Pelso.. 2015.11.20. 09:23:49

@Holger Hartland: Különböző dolog lenne.
A pártok mégis, mint mindent, azonos egyenleten belül kezelik, persze különböző elő- és zárójelekkel, melyek elhelyezését tetszés szerint változtatják.

Bell & Sebastian 2015.11.20. 09:41:09

@Herr Stacheldraht Leger: Meg kell hagyni, ugyan túloldali hülyeség, de legalább van benne renccer. Madzag mézzel kenve vastagon, ahogyan azt kell, negyven évnyi zongorázás csak meglátszik ez ember gonoszságán.

Ez eddig a külcsín, a belbecs az -telen.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.11.20. 10:17:02

@Krisz11:

"Az, hogy nálunk diktatúra van, ballib folklór, legenda.
A választásokon bárkit le lehet váltani."

akkor a "zemútnyócévben" a fidesz elég keményen beleállt ebbe a ballib folklegendába.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2015.11.20. 10:21:10

@Brix:

"Mi lesz , ha ez a nő nélküli, millós tesztoszterontól fűtött férfi hadsereg beindul igazán"

ez ugyanaz a hadsereg ugye, amelyik hamarosan túlszaporodja európát, ugye?

nos, ha a moszlimoknak nő nélkül is megy a túlszaporodás, akkor a keresztény európa valóban halálra van itélve.

Bell & Sebastian 2015.11.20. 10:30:27

@mavo: Abban azért volt valami iGazság, Szt. Ferenc elég markáncsan ment szembe még önmagának is. Akárcsak Angela, mostanában.

De olyan Németországban sosem lesz, hogy a libsik bajszán ne billegjen kulcstárca, ami mögül elfújhatják a gázlángot.

Bell & Sebastian 2015.11.20. 10:32:49

@mavo: Megdugnak mindennemű libsit, mire azok fejvesztett sorbanállásba kezdenek egy újabb esélyért.

rasztaszív 2015.11.20. 10:52:28

@tiller foch: ha a menekült európán belül mindenütt ugyanannyit kap,akkor nem a magországokba megy,hanem ahol könnyű megélni.ha lenne havi párszáz euród,te abból londonba költöznél?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2015.11.20. 13:39:42

@Pelso..: Nekem ez három különböző dolog. Hogy a pártoknak nem, hát az elég baj, de nem vagyok pártok. Magánember vagyok, aki simán kimegy tüntetni a akár a kormány ellen, akár mellette, aszerint, hogy egyetért-e vele vagy sem. A legjobb az lenne, ha péntek délután 17:30-17:50-ig lenne a kormányzati korrupció és a népszavazások elszabotálása elleni tüntetés, aztán egy kicsit odébb 18:00-18:20 között lenne a kormány migrációs politikája _melletti_ tüntetés, hogy időben átsétálhassak. Egy este, két közéleti aktivitás, ötven perc, megfizethetetlen. :) De hát ez nem így megy. Kár. Na de mondtam én olyat, hogy ez egy könnyű helyzet. Nem mondtam. :)

Pelso.. 2015.11.20. 14:06:54

@Holger Hartland: A különbözőség nekünk, földi embereknek itt természetes. De amazoknak zavaros, hamis összefüggésekkel teli állapot az érdekük, - számodra ezzel nem írtam újat, de az átláthatatlan helyzet, s belőle tetszés szerint ki-ki ragadott témák, vezény- és hívószavak máig és még sokáig rengeteg ikszet hoznak. Azzal és úgy kell foglalkozni, amit mondanak, a köztudat degradálása jól halad.

Herr Stacheldraht Leger 2015.11.20. 19:30:03

@Pelso..: fociban él a nemzet. kapufélfa az alagút végén!

annamanna 2015.11.25. 06:04:52

"De hogy Magyarország tartós problémahalmazaira önként és dalolva ráeresszük korunk legnagyobb civilizációs konfliktusát úgy, hogy ebben a pillanatban − lásd a brit külügy térképét is − tulajdonképpen teljesen mentesek vagyunk tőle?

A Jóisten őrizzen meg minket ettől."

És akkor ez micsoda?
"a Belügyminisztérium és a BÁH akar ránk kényszeríteni. A két nevezett intézmény ugyanis egy 250 konténerből álló, utakkal, közvilágítással és közművekkel rendelkező, akár városnak is nevezhető komplexumot akar Szentgotthárd határába építeni a bevándorlók téli elszállásolása címén - közölte a politikus."
"A polgármester által hangoztatott érv, miszerint valamit valamiért alapon majd a kormány így fog pénzügyi támogatást nyújtani a városnak, egész egyszerűen gusztustalan zsarolás."
Forrás: kuruc.info/r/2/151287

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.29. 15:09:21

Aztán kiderült az is, ergé kikre gondolt, akik letelepedhetnének Magyarországon.

"És ez − kapaszkodjon meg minden provinciálisozó magyarliberális − akár az ország vonzereje is lehet majd a jövőben. Vagy már most. Személyesen ismerek olyan embereket, akik éppen a migrációs válság okozta nyomasztó jövőkép, vagy épp a terrorfenyegetettségben élés kényelmetlensége miatt hirtelen fontolóra vették, hogy visszatérnek Magyarországra. Vagy a fentiek miatt külföldiként ideköltöznek. "

tldr.444.hu/2017/05/29/annyira-beindult-a-nemzetkozi-szelsojobb-budapesten-hogy-az-mar-a-kormanynak-is-sok
"Budapesten nemzetközi szélsőjobbos központ alakult ki az utóbbi időben, britek, franciák, svédek érkeztek, és egyre aktívabbá váltak.
...
„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz.”"

Igen, itt éppen egy közismert nemzetközi szélsőjobbos szavait vette át a mérsékelt Mandíner blog újságírója.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.29. 16:20:41

Azért jönnek a nemzetközi szélsőjobbosok, mert Magyarországot két szélsőjobb párt uralja: a Fidesz és a Jobbik.

www.theatlantic.com/international/archive/2017/05/how-hungary-became-a-haven-for-the-alt-right/527178/
"A small clique of Identitarians, or aggrieved nationalists from Sweden, the United Kingdom, the United States, France, and elsewhere, all motivated by their disdain for their home countries’ commitment to liberal values, have found an ideological match in his Hungary, where two extreme far-right parties, the governing Fidesz and Jobbik, the largest opposition party, make up most of the National Assembly."

grundigg (törölt) 2017.05.29. 16:46:24

@Doomhammer:

Felháborító, micsoda újságírói vannak ennek a mandíííííner blognak, hogy 2015 novemberében van képük átvenni egy közismert nemzetközi szélsőjobbos 2017 márciusi szavait.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.29. 17:50:17

@grundigg:
Hát látja itt a baj. Ez a különös jóserő.

Meglehet, pontatlanul fogalmaztam. Valóban, Rajcsányi írta előbb és Griffin mondta utóbb. Ez az időzítés azonban még különösebbé teszi a helyzetet, mintha Rajcsányi előre tudta volna, hogy jönni fog ez a menekültellenes csapat.

Ne feledje, ő itt játszotta a mérsékelt konzervatívot, akitől a szélsőségel távol állnak.

grundigg (törölt) 2017.05.29. 18:36:31

@Doomhammer:

Miért, mér ergé is szélsőséges lett? Ne vicceljünk!

Amúgy ő nem "magukat építő emigrált nacionalistákról" írt, hanem holland nyugdíjasokról, meg olyanokról, akik nem szeretnék, ha egy reggel munkába menet felrobbantanák őket a metróban. Sőt ergénél éppen csökkenti a Nyugat vonzerejét - és növeli Magyarországét -, ha Nyugat-Európában előretörnek a széljobbos pártok meg rendőrállam lesz stb.

Persze ettől még - finoman szólva - a valóságtól elrugaszkodott a posztbeli elképzelés, hogy majd Magyarország lesz a béke szigete, ahova Nyugat-Európából menekülnek az emberek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.29. 21:28:34

@grundigg:
Az én véleményem szerint ergé egyszerűen megkapta a központi üzenetet és a rezsim engedelmes sajtómunkásához illően barkácsolt köré egy cikket.

Mivel ez az üzenet - hogy a Nyugat-Európát elözönlő bevándorló-hullám miatt a nyugatiak ide fognak menekülni - a Fidesz-média számos orgánumában felbukkant, a Mandíneren is.

Az álláspontom az, hogy a Mandíner régóta nem az a "független, sokszínű" médium, aminek állítja magát. Egyszerűen része a fideszes üzenetgyárnak, fiatal értelmiségi rétegre optimalizálva. Az, hogy ez az üzenet, aminek örve alatt megtelepedett a nemzetközi szélsőjobb Magyarországon, lejött a Mandínerben, ezt bizonyítja. Szerintem.

Hogy ergé tudta-e, miért kell mondania, amit megkapott előregyártva, nem tudhatom. Azért azt gyanítom, legalább sejtette.

annamanna 2017.05.30. 00:28:18

@grundigg: @Doomhammer: jó, és mióta ez a központi üzenet és hol a központ?
2009-es videó, amikor ebből még garantáltan semmi sem látszott, a szocik voltak kormányon, de az alábbi videó már tudni véli, hogy 2029-ben Magyarországon nacionalisták lesznek hatalmon és ide menekülnek a nyugatiak.
Ezt mégis ki és melyik kisujjából szopta 2009-ben?

www.youtube.com/watch?v=ZE8rGXEP73s (2:34-től van a Közép-Európára vonatkozó rész).
Én ezt már 2009-ben láttam, mert egy jobbikos ismerősöm elküldte (jó nagy baromságnak tartottam, és már akkor feltűnt, hogy mégis honnan tudják, hogy 20 év múlva ki fog Magyarországon és Lengyelországban kormányozni??)
De a lényeg, hogy jobbikosok (meg nyilván fideszesek) ezt már 2009-ben intenzíven terjesztették. Amikor még egy felhőcske sem látszott az égen.

White Media Czech Republic? Az mégis micsoda, hogy 20 évvel előre lát a jövőbe?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.30. 16:28:20

@annamanna:
Ez nagyon érdekes videó. A Breitbart szinte szó szerint hozta le 2016-ban az üzenetét:

www.breitbart.com/london/2016/05/28/western-europeans-flock-christian-monocultural-hungary-escape-migrant-crisis/
"Growing numbers of citizens from Western European nations are moving to conservative, Christian central Europe to escape the developing political and social situations of their home countries.

While the target nations — Hungary and the Czech Republic — have hardened themselves against illegal migrants by building fences and rejecting the European Union’s forced resettlement programme, they have welcomed the migration of right-wing “refugees” from the first world."

És itt vannak a jobboldali "menekültek" is, akikről ergé is írt a fenti postban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.30. 17:57:06

@annamanna:
Kábé ugyanekkor a Hungary Today-ben, ami mérsékelt konzervatív újságnak álcázza magát:

hungarytoday.hu/news/hungary-country-choice-western-europeans-2030
"As a result of these factors, there will be a major migration wave from West to East, while concurrently, migrants will continue to pile up on the western half of the continent in order to collect higher social benefits and seek higher paying jobs."

2015 vége-2016 eleje volt a pillanat, amikor a maga régi üzenete hirtelen megjelent a jóval mainstream-ebb sajtóban.

Aztán egy évre rá megjelent Nick Griffin, kábé ugyanakkor, amikor a CEU elleni kampány elkezdődött.

444.hu/2017/03/18/magyarorszagra-koltozik-a-brit-szelsojobboldali-vezeto-nick-griffin

Szerintem tehát a maga üzenete lehet, hogy nagyon régen keringett a szélsőjobb szubkultúrában, de jól meghatározható, mikor szedte fel a mainstream sajtó. Vele együtt az embereket, akik régóta hajtogatták.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.30. 23:37:41

@annamanna:
A cseheknél is beadták is a Breitbart hűségesen be is számolt róla.

www.breitbart.com/london/2016/03/17/white-flight-young-professionals-flock-to-conservative-mass-migration-free-czech-republic/
"In a development that could be seen as amusingly ironic were it not for the backdrop of migrant crime, Czech news site Novinky reports Prague is seeing its own flood of migrants trying to find a safer home. Yet the influx is not Syrians or Iraqi, but rather German, British, French, and Spanish.

Pravo Mario is one such person who says that his native Spain isn’t what it used to be. “Not only do we have high unemployment, but at home it’s no longer safe. We have our radicals and part of the country strives for independence,” said the 25 year-old originally from Barcelona."

Az idő ugyanúgy 2016 eleje. Ekkor emelték át a témát a mainstream médiába.

annamanna 2017.05.31. 02:00:46

@Doomhammer: 2009 és 2016 között - migrációs szempontból - túl sok idő telt el.
2009-ben egyszerűen nem értettem, minek terjeszt ilyet egy jobbikos, amikor semmilyen más érdeket nem tudtam belelátni a videóba, mint izraelit.
Hogy majd 2029-re muszlim frei területté válik Magyar-, Lengyel- (és Cseh-)ország, arról nekem egyértelműen az 500 évvel ezelőtti állapotok ugrottak be, mintha csak annak a mintáját igyekeznének lekoppintani azok, akiket ez a téma rendkívül izgat.

A jobbikos ismerősöm nem egy nagy lángész. Neki azzal se volt problémája soha, hogy a nagynénje, aki 56 vége felé disszidált, hogy kaphatott 58 jan. 14-én summa cum laude orvosi diplomát a zürichi egyetemen, noha itthon se járt egyetemre. (Tényleg kapott, haláláig szerepelt a svájci orvoslistán).
Sőt, neki még a kirobbant botrány után se esett le, hogy Szegedi Chanád nem mindig mond igazat.

Szóval, a szélsőjobb szubkultúrájú emberek ezt a jövőképet "hajtogatták" már régóta, mert ők ilyen orákulumok. A sok jövőbelátó széljobber boszorkány.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.05.31. 10:21:05

@annamanna:
"Neki azzal se volt problémája soha, hogy a nagynénje, aki 56 vége felé disszidált, hogy kaphatott 58 jan. 14-én summa cum laude orvosi diplomát a zürichi egyetemen, noha itthon se járt egyetemre."

És tényleg, hogyan? Behazudott magának 3 évnyi orvosegyetemet, amikor menekültként megérkezett Svájcba? Hogy-hogy nem bukott le?

"2009-ben egyszerűen nem értettem, minek terjeszt ilyet egy jobbikos, amikor semmilyen más érdeket nem tudtam belelátni a videóba, mint izraelit. "

Ha a kódnak ezt a megfejtését használjuk, akkor persze könnyebb megtalálni az üzenetet.

A nyugat-európai zsidók menjenek Oroszországba, mert ott nincs "antiszemitizmus".

www.jpost.com/Diaspora/Putin-calls-on-European-Jews-to-take-refuge-in-Russia-442175

A nyugat-európai zsidók menjenek Lengyelországba, mert ott nincs "antiszemitizmus".

www.i24news.tv/en/news/israel/society/135568-170120-poland-is-a-safer-place-for-jews-than-western-europe-polish-president-says

Magyarországgal kapcsolatban ilyen üzenetek nincsenek, hanem éppen az ellenkezője van. Viszont Magyarországra jöjjenek az iszlámosoktól félő német nyugdíjasok.

Aztán végül a szélsőjobbosok jöttek, akiknek Magyarország biztonságos bázissá vált.

annamanna 2017.06.01. 03:47:17

@Doomhammer: Nem három évet, hanem hatot. Plusz a szakorvosi rezidens időt. És nem ő, hanem a zürichi egyetem, ami kiállította a diplomát. És a svájci orvosszövetség, ami haláláig nyilvántartotta, mint praktizáló magánorvost.
A sztori bonyolultabb, mert több családtagot is érint. A nagynéni nagyban kavarta a szart. Mármint nem egyedül, hanem akiknek dolgozott, ugye. Mint "orvos".

Oroszországban teljesen nyilvánvalóan erős az antiszemitizmus. Legyen egyetlen példa, amiből azért lehet következtetni. A Vice kanadai média csinált egy riportműsort olyan szibériai táborokról, ahol észak-koreai foglyokat dolgoztatnak. Egy zsidó orosz volt a stáb tolmácsa, együtt utaztak a szibériai vasúton; a zsidót kiszúrták az utasok, egy részeg nyíltan inzultálta. Az orosz zsidó vagy már akkor, vagy később, de ennek a kanadai portálnak lett a munkatársa és Ukrajnába kiküldött tudósítója, aholis elrabolták (később előkerült, ha jól emlékszem). De olyat is hallottam, hogy a 90-es évek elején szétbaltáztak zsidó(ka)t, nyilván ezzel is felgyorsítva az alijázást (Izrael jelenlegi lakosságának számottevő része származik Oroszországból, a héberen kívül az egyik leggyakrabban használt nyelv az orosz: "A fennmaradó 20% pedig a volt Szovjetunió területéről bevándorló, orosz anyanyelvű zsidók." kitekinto.hu/eia/2011/01/16/izrael_a_bevandorlok_orszaga_i._resz Mivel 8,6 millió körüli az izraeli népesség, ennek 20%-a mintegy 1,7 millió.
Máshol eltérő adatot adnak meg: "Külön megjegyezni kívánom, hogy Izraelben 1.000.000 orosz bevándorló él. Az orosz kivándorlók számára a legnépszerőbb célország Izrael. Természetesen ennek nagyrészt vallási/gazdasági/humanitárius oka és magyarázata van, jelesen, a szovjet rendszer és a zsidó üldözés elıl való menekülés indítéka. Az okok mélyebb elemzésére a dolgozatomban teszek kísérletet." www.or-zse.hu/phd/steinerne_habil_ert.pdf
"„Az emberek egymillió alijázóról beszélnek a volt Szovjetunióból, de a jelenlegi statisztikák azt mutatják, hogy jelenleg mintegy 730 000-en élnek közülük Izraelben.” Hozzátette azonban azt is, hogy mivel az alijázók közül sokan idős emberekként érkeztek az országba, a halálozás is hozzájárul az orosz ajkú közösség lélekszámának csökkenéséhez." www.szombat.org/politika/izrael-tovabbvandorlo-oroszok

"Magyarországgal kapcsolatban ilyen üzenetek nincsenek, hanem éppen az ellenkezője van."

Mármint úgy az ellenkezője, hogy a kazár zsidó elmélettel és a zsidó Árpád-ház tanával Tel Avivban is tisztában vannak: "2007. október 10-én jelentette ki Simon Peresz izraeli államfő egy tel-avivi gazdasági fórumon: Izrael felvásárolja Magyarországot. (...) felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot” - állította Simon Peresz izraeli államfő Tel-Avivban" kuruc.info/r/2/102495

"Simón Peresz lengyelországi születésű izraeli politikus (...)1923-ban született Szymon Perski néven a kelet-lengyelországi (ma Fehéroroszország területén fekvő) Wiszniewben, Yitzhak Perski jómódú fakereskedő és Sara Perski (szül. Meltzer) önkéntes könyvtáros gyermekeként.[6][8][9] Otthon héberül, jiddisül és oroszul beszéltek, de az iskolában lengyelül tanult. A héberen kívül angolul és franciául beszélt.[10] Gyermekkorában nagyszülei vallásossága és szülei cionizmusa egyaránt hatással volt rá.[8] Nagyapja, Cví Meltzer rabbi (Cháim Volozsin rabbi unokája) tanította a Talmudra, hatására az ortodox haredi irányzathoz csatlakozott."

Milyen különös, hogy Peresz kijelentése után két évvel, 2009-ben, a "White Media Czech Republic" azt vizionálta, hogy 2029-ben éppen pont Magyarországon és Lengyelországban nacionalista kormányok lesznek uralmon, amelyek nem teszik lehetővé a feketék és muszlimok bevándorlását.
Mit ad ördög, a Fidesznek csak nem testvérpártja a Likud? Egészen megdöbbentő. A véletlenek olyan talmudadaista összjátéka, mint az esernyő és a varrógép találkozása a boncasztalon.

Összegzésként elmondható, hogy "Az Univerzum és az emberi hülyeség határtalan. De az előbbiben nem vagyok biztos."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.06.01. 06:41:54

@annamanna:
Putyin állítása azért szórakoztató, mert a zsidók XIX.-XX. századi nagy vándorlása nagyban köszönhető az oroszországi pogromoknak. Pl. az USA "atommeghajtású haditengerészetének" atyja, Hyman G. Rickover pont egy ilyen pogrom eredményeképpen került az USA-ba, a szülei egy ilyen elől menekültek.

en.wikipedia.org/wiki/Hyman_G._Rickover

Ez ismét azt mutatja, hogy Putyin bármit mond, ha úgy gondolja, hogy érdekeinek megfelelő. Mert még az sem igaz, hogy Oroszországban nincsenek radikális muszlimok, pl. az ISIS harcosai között jócskán vannak és nyilván maradt Oroszországban is elég közülük.

Magyarországgal kapcsolatban az az üzenet, hogy onnan menekülnek a zsidók, mert antiszemitizmus van.

www.newsweek.com/2014/08/08/exodus-why-europes-jews-are-fleeing-once-again-261854.html

Gyöngyösi Márton név szerint megemlítve!

Most viszont változott a helyzet, mert másfelől viszont Magyarország a béke szigete lett, mivel nincsenek muszlimok.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.06.01. 23:33:44

Magyarország és Moldova, a béke szigetei.

hungarytoday.hu/news/island-peace-hungary-one-safest-countries-terror-threat-level-map-65088
"On MI5’s map, the threat level in the UK, Germany and France has been raised to “critical”. In spite of this the, eastern part of Europe looks like an island of peace and safety, at least in this regard. Hungary, Poland, Slovenia and the three Baltic states are colored green on the terror threat level map."

tireless treehugger 2017.06.04. 11:22:22

@Doomhammer:

A uk terror érthető, a labour jön fel, még a végén visszacsinálják a nagy nehezen összehozott brexitet, (mondjuk ott elég volt egy halott).

A német érthető, szintén választások lesznek.

A francia is hasonló.

Inkább mit fognak csinálni a terroristák ha ott már megvoltak a választások??, csak nem olyan országokba mennek ahol épp most következik??, áááá magyarországra minek jönnének, a fidesznek biztos a győzelme, de mi van ha mégsem???

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.06.06. 11:24:34

@tireless treehugger:
Az iszlamista terrort inkább azzal hoznám kapcsolatba, melyik ország miként ténykedik a Közel-Keleten. Franciaország érintett Líbiában és Szíriában, Nagy-Britannia Irakban, Németország pedig az EU befolyásolása miatt.

Természetesen vannak nekünk saját külön bejáratú terroristáink is.
24.hu/kozelet/2014/01/13/videon-a-beki-teri-bankrobbantas-helyszinerol/
(sose kapták el)

444.hu/2016/09/28/a-nyomozok-keresik-azt-a-not-aki-par-masodperccel-a-robbantas-elott-elsetalt-a-rendorjaror-mellett

Ha lesz valami, akkor szerintem valami ilyesmi történhet, nem pedig allahakbáros dzsihadisták.

tireless treehugger 2017.06.06. 21:03:07

@Doomhammer:

Szerintem a rendszernek akkora igénye van rá hogy egyszer legalább lesz.
És aztán még ha orbán maffia bukik vagy bukásra áll.
Na meg az eu ellen is milyen jól jönne.
Nem lehet mindig csak riogatni hogy jön a farkas!!!, jön a farkas!!!.
Nem érdekli ezeket hogy túl átlátszó lenne, óriási a tét.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2017.06.06. 21:59:18

@tireless treehugger:
"Nem érdekli ezeket hogy túl átlátszó lenne, óriási a tét. "

Ennél rosszabb a helyzet. Ha lenne allahakbáros, akkor lehetne azt mondani, hogy azért robbantgattak, mert piszkoskodtunk velük. Például mert a határőrök verték a menekülteket.

Tökmindegy, hogy ennek nincs köze a valósághoz, egy nyomorult menekült nem fog robbantani, örül, hogy él.
süti beállítások módosítása