Itt az igazság az Igazságról!
2014. augusztus 05. írta: Zsigmond és Péterfy

Itt az igazság az Igazságról!

igazsag.jpg

Vállaljuk a kockázatokat, és közöljük az Igazság igaz forrását. Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Most mindenről − MINDENRŐL − megtudjuk az igazságot!

Az Index közölte azt a generátort, amiből mindenre fény derülhet. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép. Mi is próbát tettünk a posztmodern idők delphoi jósdájával − majd felvettük a szépen gyarapodó generátorgyűjteményünkbe. Ezek jöttek ki.

„A ZSIDÓK a régi világrend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

A Google ügynökei kikísérleteztek egy lehallgatási technológiát, aminek révén világszerte elrejtett bázisokkal lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a GMO-maffia tagjai, és tiltott machinációkba kezdtek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően a ZSIDÓK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben titkos magánhadsereggel betegítették meg embereket, és erre még az IMF oligarchái is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a csakrák elhelyezkedésében. Ez pedig összetalálkozik azzal a ténnyel, hogy a ZSIDÓK idején a Dél-Amerikában bujkáló Attila, a nagy magyar államalapító megjelent az ENSZ-ben... Véletlen? Aligha!”

*

Az ŐSI IDEGENEK a valódi irányító rend legtitkosabb tudása. Az üldözött igazság a következő:

A Trilaterális Bizottság vezetői magas frekvencián vitalizáltak egy agymosási módszert, aminek révén titkos magánhadsereggel lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a gyógyszerlobbi ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy megalkossák az AIDS-t.

Ezt követően az ŐSI IDEGENEK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben világszerte elrejtett bázisokkal betegítették meg embereket, és erre még a zsidók is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a magyarok DNS-spiráljában. Nem lehet nem tudomást venni arról sem, hogy az ŐSI IDEGENEK idején az új kort hibernációban váró Hitler újra felbukkant... Véletlen? Aligha!”

*

„Az OKKULT NÁCIK a valódi irányító rend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

Az IMF oligarchái okkult módon megteremtettek egy elmekontroll-tréninget, aminek révén fluoridokkal felrobbantották a Tunguszka-meteort. Erről tudomást szereztek a Google ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően az OKKULT NÁCIK menetébe is beavatkoztak: titkos légifolyosókon keresztül fekete helikopterekkel irtották ki az élővilágot, és erre még a GMO-maffia tagjai is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a Bibliában. Ezek után nehéz cáfolni, hogy az OKKULT NÁCIK idején az új kort hibernációban váró J. F. Kennedy lélekmintázata bolygatta meg a Föld auráját... Véletlen? Aligha!”

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr816575063

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Itt az igazság az Igazságról! 2014.08.05. 15:13:01

Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.08.05. 15:07:37

Az is egy összeesküvésteória, hogy a birodalmi centrum erőforrásokat szivattyúz meg az is egy összeesküvésteória, hogy nincs összeesküvés és nincs birodalmi centrum.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/11/kleine-fische-gute-fische.html

Ezek után a magyarságnak csak azt kell eldöntenie, melyik összeesküvésteóriában hiszünk és azt demokratikusan megszavazzuk. A magyarok arra szavaztak, hogy nem engedjük, hogy a birodalmi centrum szivattyúzzon, ehhez igazodjon a Mandiner is.

picur3ka 2014.08.05. 15:32:37

Cserepesre röhögtem a szám.

Én meg azt hittem eddig a Heti hetes §ar vót.

Papp Gergő 2014.08.05. 15:41:42

ezzel csak az a baj, hogy a mandiner-kommentelők hisznek az ilyen illuminátus-chemtrail-ballib háttérhatalmakban :D

picur3ka 2014.08.05. 15:59:29

@Papp Gergő:

Hisz a franc! A Bildenberg csoport is például egy bélyeggyűjtő klub.

Minden bolond politizál a demokráciában, aztán azt hiszik, hogy nem Orbán dirigálja a Mon Santót. Meg ilyen baromságok.

Például ez a Snowden gyerek, ez is tiszta elmebeteg, paranoid, azt hiszi, az USA üldözi mert kibeszélte a konteóikat.

Ezek mind gumiszobába valók. Merkel asszony is abban a kényszerképzetben él, hogy lehallgatták.

Egy komédia az egész hírek és média.

Bell & Sebastian 2014.08.05. 16:10:24

@Papp Gergő: Mert a tájékozatlanak hiszékenysége a legjobb érv létezésük tagadására, a kétkedő alapossága pedig létezésük mellett.

Az efféle jelenség forrása nem a hiszékenység, hanem a kétkedés. Aki beavatott, nyilván nem pofázik. Aki kívülálló, annak pedig többnyire nem elég az RTL Klub nyújtotta tudáshalmaz, ami lássuk be, jóval kevesebb, mint amit vezérnépeknek nyújtanak.

Sok hírcsatorna van, lehet válogatni, az Indexen túl is van is élet. Bár lassan, de összeáll a kép, ha bizonyos metódus szerint szelektálunk. Mi ez a módszer? Erre kell rájönni, ez a feladat.

Vegyünk egy egyszerű példát, a szcientológiát. Káros, létezik, a többség azt sem tudja, hogy mi fát terem, de létezik és nagyjából mindenhol legális.

Fogadjunk, te azt sem tudod (például), mi az a Goldman Sachs? Vagy azt, hogy _pontosan_ hogyan bukott bele a fél világ amerikai, banki hókuszpókuszba?

De azért itt jártatod a szádat, az ostobák fölényével! Ez bizony úgy van, hogy amit nem tudsz, az nem fáj. Boldoggá tesz, hogy másként mondjam.

tralalala 2014.08.05. 16:25:41

@picur3ka: Teljesen egyetértek. Szerintem Kennedyt egy magányos, őrült merénylő ölte meg. Az Irak ellen vívott háború egyetlen oka Szaddam tömegpusztító fegyvereitől való félelem volt. Az NSA, bár lehet, hogy lehallgat, sosem használná fel a megszerzett információkat saját önös céljaira.

Aki ezeket nem hiszi, az nyilván konteóban hisz, tehát a gyíkemberek uralmában is hisz, tehát őrült, tehát nem kell vele törődni.

Robinzon Kurzor 2014.08.05. 16:30:54

@Bell & Sebastian:

A kemtrélt mondjad, Sebikém, a kemtrélt!

picur3ka 2014.08.05. 16:43:32

@tralalala:

Bizony. Az EU is egy természetes szerveződés, amit Józsi bácsiék megszavaztak Pierrel a kocsmában, mert összenő, ami összetartozik. Másik példa, Ukrajna.

Az arab tavaszról már nem is beszélve. És még vannak ilyen gyagyás, állítólagos Közel-Kelet szakértők, akik olyan baromságokat beszélnek, hogy ez a kifejezés a helyieknek nem jelent semmit.

tralalala 2014.08.05. 17:54:11

@picur3ka: Ukrajna esete teljesen egyértelmű. A demokratikus, kiegyensúlyozott ukrán államot szerető nép kvázi magától, spontán fellázadt a demokratikusan megválasztott kormány ellen. Ennyi.

De hogy a másik oldalról hozzunk példákat, én abban is biztos vagyok, hogy a hirtelen megkötött Paks 2 szerződés annak a példája, hogy a Miniszterelnök Úr villámgyorsan átlátta a lehetséges kimeneteleket, és ezért döntött a legoptimálisabb, orosz ajánlat mellett. Nincs ebben semmi különleges, sem pedig bármi hátsó szándék, egyszerűen vannak ilyen okos emberek.

gyalog.galopp 2014.08.05. 18:11:18

@tralalala:

A Lukoil meg kivonul, átadja a helyét a MOL-nak.
Na, itt kezdődik a politika, nem a bányászbéka valagát nyalintó libbantaknál.

picur3ka 2014.08.05. 18:54:21

@tralalala:

Sőt, kvázi alapították az országot: az oroszok, románok, bolgárok, görögök, magyarok, lengyelek, ruszének, tatárok, litvánok úgy döntöttek, hogy ők ukránok. 1991-ben.

Bell & Sebastian 2014.08.05. 19:30:49

Gondoltam, közkinccsé teszem, ha már egyszer belekerült a könyvjelzőim közé, mert meglepően tárgyilagos. Mindenesetre több értelme van az elolvasásának, mint beszállni egy meddő, konteós vitába.

www.fizika.sze.hu/~horvatha/Hagiosz/tevtan/node1.html

InTheGajd 2014.08.05. 20:01:04

Ha minden válaszlépés csődöt mond, akkor kezdjünk el viccelődni. Majd az komolytalanná teszi a témát...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.08.05. 20:01:27

A történelem legnagyobb kamu- és hülyeséggenerátora az EU:

bbjnick.blog.hu/2014/08/05/_not_one_of_us

DontBeFool · http://valodiotthonimunka.blogspot.com 2014.08.06. 01:42:32

Pénzkeresés:
""Sajnos, a magyar "alapfelhasználó" internetes társadalomba bele van nevelve a hülyeség ezen a téren, (nem mintha csak ezen a téren lenne de hagyjuk, nem erről szól ez a blog :) ).
Minden "okos" a kattingatásos szépen szólva fa**ságokat nyomatja, esetleg egy kis MLM, (pénzedet meg el eMeLeM), de lehet egy kis jó fajta HYIP pénzbefizetős piramis sz*rsággal is találkozni. Na ezeket kéne most elfelejteni. Ez külföldön sikerült, csak sajnos hozzánk nem jutnak el az ilyesmik.""

valodiotthonimunka.blogspot.hu/2014/08/szr-helyzet-orszagkivaltsag.html

2014.08.06. 06:09:02

sehol egy libajnai, vagy gyurcsányi ?
uncsi

Nátán Apfelbaum 2014.08.06. 06:28:49

Demszky még nem nyilatkozott az ügyben?

picur3ka 2014.09.02. 00:59:37

Konteót olvastam az Indexben: Holokauszt van a dél-amerikai őserdőben.

"230 ortodox zsidót szólítottak fel a nyugat-guatemalai San Juan La Laguna faluban az őslakosok, hogy hagyják el a települést.
A BBC szerint a falubeli öregek azzal vádolják a zsidó közösséget, hogy megpróbálják saját szokásaikat ráerőszakolni a nem zsidókra."
index.hu/kulfold/2014/08/30/elkuldtek_a_maja_falubol_a_zsidokat/
süti beállítások módosítása