Kipakol a Jobbikról a nem kurucinfós Molnár Balázs
2014. június 12. írta: Redakció

Kipakol a Jobbikról a nem kurucinfós Molnár Balázs

molnar_balazs.jpg

Az önkormányzati választásokig a Jobbik foggal-körömmel fogja védeni Kovács Bélát, utána azonban akár mindent magával ránthat az EP-képviselő – mondja a Kovács-ügyről az évekig a Jobbik körül tevékenykedő, jelenleg a Magyar Hajnalt szervező Molnár Balázs, aki emailben válaszolt kérdéseinkre. A Szegedi Csanád elleni OLAF-feljelentést megfogalmazó Molnár szerint a kuruc.info tabudöntögető botránylapnak indult, mára azonban pártharsonává vált.

„Mi lesz a Jobbik jövője?

Szerintem, ha megállnak a Kovács elleni vádak, akkor süllyesztő. Az önkormányzati választásokig foggal-körömmel fogják védeni Bélát, aligha van más választásuk, hiszen addig megúszhatja a mentelmi joga fenntartásával a büntető eljárást. Utána viszont mindent magával ránthat, ha... Még mindig kizárólag feltételes módban beszélve: azt csak kevés agyhalottnak lehet beadni, hogy egyik idegen államnak dolgozni rossz, de egy másiknak jó. Aki idegen államot szolgál, az akkor is áruló, ha harmadik fél ellen teszi. Miért nem saját magyar szakállára tette, ha tette? Ha hazánk tele van CIA- és Moszad-ügynökkel, az sem mentség egy esetleges orosz kémkedésre. Staudt Gábor lesz Kovács utóda, ezt már a Vona-párt vezetőségében is sokan biztosra veszik. Esetleg egy jobbikos töredéknek valamilyen Fidesz-szatellit szerep juthat, olyasmi, mint a KDNP-é. A Fidesz utóbbi egy évben nyújtott médiavédelme nélkül amúgy is hamarabb elkezdtek volna erodálódni. De azért látványos volt, hogy hat százalékot buktak hetek alatt egyetlen botrány miatt. Ennyit érnek a cukikampánnyal megfogott vándorszavazók. Példátlan volt az elmúlt 24 évben, hogy egy párt, pláne egy »széljobbos« ne kapjon semmilyen komoly támadást az országgyűlési kampányban. Igen, mert egy ideig érdek volt a Jobbik erősítése, a ballib gyengítése céljából. Most viszont Orbán mégiscsak kiosztja az évekkel ezelőtt beígért nyakleveseket az elszemtelenedett »gyereknek«.”

Skrabski Fruzsina interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr616298051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.12. 20:44:26

Összefoglalom a túloldali hozzászólásokat.

A poszt Molnár Balázsról szól és nem a Jobbikról. Annak nem sok jelentősége van, hogy egyébként zsidó, annak már annál inkább, hogy ezek szerint anti-anticionista, vagy ennek sokadik deriváltja.

Mindenfajta, negatívnak szánt jelzők röptetéséből a nemzeti-szocialista és falangista kimaradt, pedig mindkettő megkerülhetetlen akkor, ha a fennálló rendet akarjuk valahogyan leírni, a jól bevált, ó-marxista szótár tagolásában.

Ha így jobban tetszik, a balliberális eszme, mint farsangi jelmez, elég hülyén mutat az Unión vagy Orbán rendszerén, másra nem is jó, mint a gazdasági óramű működésének elfedésére.

E nagyeszű vitéz úr a mély űrből erről valahogyan nagyvonalúan megfeledkezik. A Kisgömböc eddig még mindenkit miszlikbe aprított és lenyelt, aki csak képes volt alternatívát felmutatni a jelmezversenyen az ismert mesehősök mellé.

Miért pont most lenne másképpen. Ezt a Skrabski -nevű, trágyahordó szakmunkást sem kell bemutatni senkinek, aki otthonosan pendült ide-oda eddig is a Fidesz-Jobbik-Új Baloldal -politikai Bermuda háromszögben.

A dzsigoló és felszopója -jelenet még a rendezői változatba sem szokott bekerülni, mert mindenki az akcióra kíváncsi, azt veszik-kölcsönzik és zabálja a nép.

Ezért érezzük magunkat megtisztelve. A legújabb Viktor show előzetesét olvashattuk, ahogyan azt a kereskedelmi média Mórickái elképzelik, Miki egérről magyarra magyarítva.

Ugyan a fele sem igaz, de a hiány legalább tetszés szerint kiszínezhető és leadható az óvónéninél a rajzversenyre.

Az óvónéni egy rossz életű eszkort-lovagina.

Alfőmérnök02 2014.06.12. 21:00:46

@Füstös-Róka Giovinezza: Ragika, ragika, hiába próbálkozol mindig új nickkel, ugyanolyan ostoba maradsz, mint voltál.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.12. 23:09:58

@Alfőmérnök02: Velem biztosan nem őriztél disznót. Különben is, milyen osztálypénzt?

Alfőmérnök02 2014.06.12. 23:24:25

@Füstös-Róka Giovinezza: Ja, nem ragika vagy, hanem katuska?
Ha így van, akkor neked adok egy tanácsot, egy hasznos infót.
A Gerbeaud cukrászdában ha egy fiatal férfi puncstortát rendel, az azt jelenti, hogy némi ellenszolgáltatás fejében hajlandó megbaszni egy idősebb hölgyet is.
Örülök, hogy segíthettem. Szívesen.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.13. 00:02:16

@Alfőmérnök02: Ezt például nem tudtam. És mennyit szoktál elkérni?

Alfőmérnök02 2014.06.13. 00:08:40

@Füstös-Róka Giovinezza: Én semennyit, még nem is voltam az általam említett helyen.
De több, megbízható forrásból származik az infóm. Úgyhogy hajrá!

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.13. 00:13:32

@Alfőmérnök02: Inkább erőltessük azt a vonalat, hogy anyuci megfújta az osztálypénzt és filmben sírta el bánatát, tipikus pedagógusgyerek!

Alfőmérnök02 2014.06.13. 00:25:56

@Füstös-Róka Giovinezza: Csak azért szólítottalak meg, mert egy pillanatra azt hittem, hogy betyár/MérezRozi valahanyadiknickje vagy.
No, de látom, még az ő szellemi szintjét sem éred el. Nem mintha az túl magas lenne, de azért méltó arra, hogy én "szóba álljak" (írásban, vagy élőszóban) vele, hogy felülemelkedjék az alember-szinten.

Szúrófény 2014.06.13. 05:50:20

Nem látjátok! Szegedi Csanád édes öccse! Blankolását meg se kell nézni!

Dzsentrisvihák 2014.06.13. 07:58:28

Ó, és ismét a Mandi, meg az ő megszállott vonzódása a Magyar Agybajhoz, ill. az ott tevékenykedő elmeroggyantakhoz... Kicsit sem feltűnő, mire kellenek ezek a kínjukban sült "interjúk" egy olyan bagázzsal, akik még az új választási rendszerben is képtelenek voltak egyáltalán elindulni országos szinten.

Pitiáner Jobbik-ekézés az egész, szigorúan feltételes módban, hogy még csak véletlenül se lehessen belőle sajtóper. Szánalmas.

Bloodscalp 2014.06.14. 11:56:56

ilyenkor a kandeláber nickes nemezti hülyék merre vannak?:)

Balázs Molnár 2014.06.17. 11:36:36

@Füstös-Róka Giovinezza (alias Lázár Zoltán): MNe zavarjon, hogy az MH összes alapítója már rég nyilvánosságra hozta a családfáját, köztük én is. S milyen érdekes, nem volt kaukkfióka köztük.
Te viszont nem hoztad le a sajátodat, ahogy Gabiék sem. Úgyhogy cion lukból cion szél fúj.

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.06.17. 15:51:21

@Alfőmérnök02:
Én narancsos karamell tortát rendeltem legutóbb.
Ilyen esetről mi hírlik tájékozott körökben?

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17. 17:22:08

@Balázs Molnár: Biztosan jó helyre címezted, mert ezek közül senkit sem ismerek.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17. 20:27:40

@Alfőmérnök89: Mondja mindezt egy solymári lakos, aki önkéntes idegenvezetőként köpködte a HVG odatévedt újságírójának a sváb őslakosokat. Nem ez a beilleszkedés legideálisabb formája.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17. 20:38:40

@Alfőmérnök89: Melyik választáson is történt az ominózus eset? Amikor még a Szadesz seggéből kandikáltál kifelé, ennyit segítek. Nagyszerű, hogy legalább már csináltál is valamit. Majd a végén beszámítják a solymáriak, az önkormányzatnál.

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17. 21:00:51

@Alfőmérnök89: Repetitív hablaty, Márton. Kalauzoltál HVG -s újságírót a faludban, aki előtt becsmérelted a solymári, sváb őslakosságot, vagy sem?

Füstös-Róka Giovinezza 2014.06.17. 21:09:23

@Alfőmérnök89: Érdekes, más meg máshogyan emlékszik. Hányan vagy, Márton? Úgy értem, személyiség.

Alfőmérnök03 2014.06.17. 22:26:08

@Füstös-Róka Giovinezza: Nem.
Meg tudnád nevezni, te szánalmas paranoid korcs, hogy ki volt az a HVG-s újságíró, akit Solymáron kalauzoltam?
süti beállítások módosítása