A közmédia arculattervezője: Egy forradalom közepén vagyunk
2012. július 25. írta: Redakció

A közmédia arculattervezője: Egy forradalom közepén vagyunk

  Kedden bemutatták a közmédia új arculatát, amely péntektől végérvényesen leváltja a korábbi designt. Vida Zoltán, a tervezőgárda vezetője a Mandiner.médiának az átalakítással kapcsolatban elmondta: nem csupán külsőségekről van szó, hanem a teljes vállalati filozófia reformjáról, amely egy valódi forradalom.

  Bánlaki Dalma Stella riportját Mandiner.média aloldalukon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr994676810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futura 2012.07.25. 12:27:48

"Elsőre gyanús volt a látvány, látszott, hogy a nyilak, a navigáció, a stílus nem egyedi, hanem valami 10 dolláros, vagy inkább free cucc. A felismerésben nyilván segített az is, hogy évek óta ezzel a technológiával készítek weboldalakat kávézóknak, cukrászdáknak, jellemzően 30-50ezer Ft-os áron.
Az árulkodó jelek szinte mind el vannak tüntetve, de hopp, ott a kulcs! TEMPLATES! A milliárdos pénzszivattyú, a csatorna, amit csak a nagyanyám néz (EB nem ér), a három évente megújuló arculatos fospumpa egy ingyenes Joomla sablonnal felöltöztetett, nyílt forráskódú tartalomszolgáltató rendszerre van ráakasztva. (Aki nem tudná, mi az a Joomla) Google a barátom, a találat nem maradt el: www.joomla51.com/templates/j51-oxygen

Alig hasonlít a két weboldal. Fent az MTVA, alatta a sablon demo oldala. Még arra se voltak képesek, hogy kicsit átalakítsák. Hozzáteszem, ennek a fejlesztőnek a sablonjai kemény 18 ojróba kerülnek, de még ennyit se áldoztak rá, megkeresték a "free stuff" gombot."
Lásd:
webszemet.blog.hu

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2012.07.25. 12:31:44

és én mindig azt hittem, hogy a semjénnél nincs lejjebb.

2012.07.25. 14:56:57

Két rövid megjegyzés;

1. Aki ezt a xart el tudja adni, az ügyes.

2. Aki ezért a xarért egy fillért is kiad, az csinovnyik bűnöző.
süti beállítások módosítása