Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr804659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.02. 10:37:38

Véres tragédiák sorozata tizedeli a magyar embereket, a magyarázat pedig - hogy bekattant magyar emberek ölik egymást, de főleg a férfiak a családjukat - nem elégíthet ki senki, felelősen gondolkodó hazafit.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/csaladirtas-heves-megyeben-andornaktalya-gyilkossag/tyl8gng
"Családi tragédia történt egy Heves megyei faluban. Hétfő reggel holtan találtak egy andornaktályai családi házban egy nőt és egy kislányt. Miután a nyomozók kiértek a helyszínre, egy másik helyiségben találtak egy férfi holttestet is.
Hirdetés

A nő és a gyerek gyilkosság áldozata lett a helyszínelést végző nyomozók szerint, amit feltehetőleg a kislány édesapja követett el, aki utána magával is végzett - közölte a rendőrség.

A helyszíni szemle jelenleg is tart.

A véres tragédiák egymást követték az elmúlt hetekben. A budai Zöldlomb utcában szintén egy családapa végzett párjával és gyermekével, Nyíregyházán puskával lőtt agyon két embert, - apát és fiát - szerelemféltésből egy férfi, Jánossomorján pedig egy pedagógus házaspár halt meg tragikus körülmények között, a napokban."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.02. 17:19:59

Az alig hihető fedősztori:
index.hu/belfold/2019/09/02/csalad_gyilkossag_ongyilkossag_andornaktaly/
" Helyszínen lévő kollégánk tudósítása szerint a gyilkosság a település kertvárosi részében történt. A pár januárban elvált, a biztonsági őrként dolgozó férfinek ma kellett volna elköltöznie a házból. A gondozónőként dolgozó volt feleségét és az ötéves kislányt megkötözte és megfojtotta, az ő holttestüket a hálószobában találták meg. Ezután a férfi felakasztotta magát egy fél emelettel lejjebbi helyiségben. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.03. 12:31:06

Ejnye, mi nem jut eszébe a publicistának a polgári gyilkosság kapcsán!

magyarhang.org/publicisztika/allaspont/2019/09/03/csak-egy-polgari-gyilkossag/
"Pontosan tudjuk, mi történne Magyarországon, ha egy skandináv nagyváros kimondhatatlan nevű külső kerületében egy kimondhatatlan nevű magányos elkövető elvágná valakinek a torkát. A közmédia egyperces migránshíreiből ez az eset elvinne felet, napokig címlapon tartaná és elemezné a történteket a kormánypárti sajtó, az állami bloggerek összehordanának egy csomó ostobaságot, a konzervatív sajtó KISZ-titkárai és ex-BM-esei pedig régi reflexeiket felélesztve nem győznék forgatni a szemüket, hogy hát mi is történik azon a fránya Nyugaton. És persze előkerülnének a nemcsak világhírű, de még a Dunántúlon is ismert biztonságpolitikai szakértők, akik jót cöccögnének azon, hogy hát a kimondhatatlan nevű merénylőt ugyan figyelte a messzi távolban lévő skandináv ország titkosszolgálata, de sokat sejtőn azért megjegyeznék, hogy valamiért leálltak a követésével. Talán még azt a garzonméretű mikromecsetet is feltárnák nekünk, ahol a kimondhatatlan nevű merénylő börtönéveit követően radikalizálódott. Röviden: nagyon sok tanulságot vonnának le nagyon sokan, pusztán csak azért, hogy a nagyon messze történt gyilkosságról nagyon sokan beszéljenek idehaza."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.04. 21:37:48

A vadászbűnözőnek nem volt elsődleges ölési szándéka. Aztán két hulla maradt a színtéren.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/nyiregyhazi-kettos-gyilkossag-gyanusitott-makulatlan-eletet-elt/wvd6bgq
"– Az események szerencsétlenül alakultak, elsődleges ölési szándék azonban nem volt a két halálesetnél – mondta Árendás, aki arról is beszélt, hogy védence munkáltatója telefonon felhívta őt, hogy a sajnálatát fejezze ki.

– Az elmúlt három évben makulátlan életet élt, soha nem volt vele semmilyen probléma – idézte fel a telefonbeszélgetést az ügyvéd.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nyíregyházán kettős gyilkosság történt hétfőn: egy férfi, akit később elfogtak a rendőrök, vadászpuskával kivégezte az egyik panzió tulajdonosának fiát, majd a fiú segítségére siető apával is végzett."

Pelso.. 2019.09.05. 06:51:35

@Doomhammer: Elsődleges nem is, véletlenül így alakultak a dolgok. Meg aztán a körülmények úgy alakulhatnak, hogy a puska is kéznél van a csomagtartóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.05. 10:17:27

@Pelso..:
Vadász, miért ne lett volna nála puska?

Viszont ismét visszatérnék a korábbi kommentárjára, miszerint a drog meg a szerelemféltés ürügyek, hogy eltakarjanak súlyos bűncselekményeket. Lehet, hogy előfordul, a rendőrség nem köt mindent az orrunkra. Viszont garmadával jönnek az ügyek, ahol a magyar ember nem tussol el semmit, egyszerűen viszi a nagy löttyös indulat és öl. Mindegy, hogy gazdag vagy szegény, iskolázott vagy iskolázatlan, elönti az agyát a vér és gyilkol, azzal, ami a keze ügyébe esik. És igaz ugyan, hogy ilyesmi máshol is bőven van, a magyar gyilkossági statisztikát - ami meglepően rossz - ezek az ügyek rontják le, mert ezekből van sok.

Pszichológus valószínűleg azt mondaná, hogy a magyarok konfliktuskezelési képessége rossz. Dehát ez tanulható, így ettől a hungarikumtól meg lehetne szabadulni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.05. 15:17:18

Hát mégis a szeretője volt.

index.hu/belfold/2019/09/05/bunugyi_hirek_rendorseg_eltunes_buncselekmeny_vademeles_ugyeszseg/
"Magyarországra került a nyíregyházi gyilkos. A román hatóságok átadták a magyar rendőröknek a 2016-os nyíregyházi gyilkosság elkövetésével gyanúsított román orvost. A Sátoraljaújhelyen praktizáló román tüdőgyógyász volt az, aki 2016. augusztus 31-én egy családi házba behatolva gyerekeik szeme láttára rálőtt az édesanyára és édesapára. A nő nem élte túl a támadást, a férje állapota sokáig válságos volt, kómában feküdt, fél oldalára lebénult, de hosszú rehabilitáció után sikerült felépülnie (a hét éves ikerpárt azért kímélte meg, mert megsajnálta őket). A tett oka szerelmi csalódás volt; az orvos egykori szeretője megígérte neki, hogy összeházasodnak, mégi visszament a férjéhez és gyermekeihez."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.09.17. 14:26:20

Tettére magyarázatot adni nem tudott.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/ozdi-kettos-gyilkossag-ujabb-verfagyaszto-reszletek/qrvgrbm
"Bár a tragikus eset majd egy évvel ezelőtt történt, a férfi következetesen hallgat, magyarázatot azóta sem adott a tettére. Amikor a rendőrök elfogták, azzal fenyegetőzött, hogy a saját torkát is elvágja, végül sikerült leteperni. Kórházba szállították, ahol röviden elismerte tettét, ám a vallomását azóta sem kívánta kiegészíteni.
...
A férfi még tavaly november 26-án rendezett ámokfutást ózdi otthonában. Egy 33 centis kést vágott az alvó élettárs, D. Andrea (43) mellkasába. A zajra felébredtek a nő kamasz fiai, akik megpróbálták az anyjukat megvédeni, ám mindkét fiúnak kioltotta az életét. Az egyik fiatalt a mellkasán, a másikat a háta bal oldalán szúrta meg, azonnal meghaltak.

A gyilkos azonban tovább tombolt. A bejárati ajtót kulcsra zárta, a kulcsot a párnája alá rejtette, majd a sérült asszonyt maga mellé fektette az ágyban, aztán önmagát is megvágta. Az asszony hiába kérlelte, hogy engedje szabadon, a férfi csupán azt ismételgette, hogy együtt fognak meghalni. Az asszony végül órákkal később szabadult ki. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.09.23. 17:06:45

Vőbűnözés.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-szekesfehervaron

A 67 éves vő már rendőrkézre került, lehet megnyugodni, amennyiben bárki felháborodott volna a bűneseten.

@Doomhammer: Ideje liberalizálni a fegyvertartás szabályait hazánkban. Ha az áldozatoknál is lehetett volna fegyver, talán ma is élnének.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.09.30. 11:41:22

index.hu/belfold/2019/09/30/meghalt_a_bortonben_szita_bence_harmadik_gyilkosa_is/

5, illetve 7-7 évvel meg lehetett úszni?
Ezért kell visszaállítani a halálbüntetést és annak különböző fokozatait. Itt sem történt igazságszolgáltatás.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.09.30. 16:44:22

A gyerekbűnözőt szerencsére idejében lekapcsolták.

index.hu/belfold/2019/09/30/gyerek_szulo_elokeszulet_felberles_gyilkossag/

Fajtajelleges fotó a tarkóról, ez mindent elmond.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.10.01. 17:05:58

@Counter:
Nekem is feltűnt, hogy hullanak az emberek az ügy körül. Az feltűnt, hogy annak a kisegyháznak a helyi vezetője, ahol Polcz és Kertész/Kolompár találkoztak, már a tárgyalás előtt meghalt? Vallomását úgy olvasták fel a tárgyaláson.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.10.02. 09:42:16

@Doomhammer: Veterán peres jogászok szerint bármiféle perbeli részvétel fokozott és súlyos egészségügyi kockázatot jelent.

Hát még egy ilyen alemberi büntetőügy.

"A vadász gyanút fogott, jelezte is a társának, hogy furcsa, miért jönnének "októberben gruppenezni egy kis Suzukival". Ekkor hívta az egyik rendőr ismerősét, aki amikor a helyszínre ért, igazoltatta is."

Hiába, az igazoltatás egyszerűen REMEK eszköze a bűnüldözésnek. Hányadik bűnügy ez már, amelynek kapcsán gyakorlatilag a helyszínen, a bűncselekmény elkövetésén tettenért vagy az onnan éppen nyakig véresen távozóban lévő elkövetőket igazoltatja a rendőr, majd jó utat kíván nekik? Mór, Dövény...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.10.02. 13:15:57

Újabb migránsügy. Tettének okára magyarázatot adni nem tudott.

index.hu/belfold/2019/10/02/m._viktoria_futono_ultrafutas_eroszak_tamadas_targyalas_per/

Bizonyára az eltérő kulturális háttér okozta.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.10.02. 15:22:26

Na tessék! Az óbudai gyilkosság tettesét egy igazoltatás buktatta le.

index.hu/belfold/2019/10/02/obuda_ladik_utca_emberoles_rendorseg/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.10.02. 16:04:50

@Counter:
Döbbenetes: a feltételezett gyilkosnak az áldozat a barátnője volt. Ki hallott már ilyet, dehát ki öli meg a barátnőjét?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.10.22. 17:37:15

Bizonyára egy migráns volt.

www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/meggyilkoltak-egy-63-eves-asszonyt-pecsett-elfogtak-a-feltetelezett-tettest
"A rendőrségre vasárnap este érkezett bejelentés arról, hogy holttest van egy pécsi lakásban. A

sértett - egy 63 éves helyi nő - halálát az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta. A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben október 21-én egy 49 éves pécsi férfit fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki"

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.10.29. 09:32:03

index.hu/belfold/2019/10/29/darnozseli_hentes_targyalas_itelet/

Mégis a férj volt a tettes, de csak testi sértésben bűnös. Salamoninak szánhatták, de szerintem hallunk majd még az ügyről.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.10.29. 12:08:32

@Counter:
Pláne, mivel érdekes esetek sora van, ahol nincs meg a holttest. VV Fanni ügyében is ez a hivatalos álláspont.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.04. 15:59:49

index.hu/belfold/2019/11/04/obudai_gyilkossag_gyanusitottja_tatabanya_targyalas/

A hívő, fegyelmezett, rendpárti környezetben való neveltetés egyenes út a gyilkossággal záruló bűnöző életvitelbe.

Egyúttal fotó a fajtajellegzetes bűnözőről.

www.youtube.com/watch?v=T5AXbtaWHas

(A műsorvezető ELKÉPESZTŐ intonációja is megérne egy tényállást. Vagy legalább egy nyomozást.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.05. 22:25:42

@Counter:
A fanatikusan hívő házaspár elválik és sorsára hagyja a nevelt gyerekeit? Amelyek közül az egyik megöl egy 18 éves lányt?

Remélem, ezért hitük szerinti büntetést kapnak (örök kárhozat)

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.05. 22:44:54

@Counter: "V. brutális sérüléseket szenvedett, bordái törtek, eltört a szegycsontja, csuklóficama is volt, az agyállomány sérült, bevérzés és agyvizenyő alakult ki, emiatt összeomlott a keringése, és fél órán belül meghalt. V. holtestére testvére férje talált rá.

Bár a körülmények gyanúsak voltak, a rendőrség balesetként kezelte az ügyet, a halottkém is azt írta a hivatalos jegyzőkönyvbe, hogy a férfi leesett a padlásról és attól sérült meg."

Wow.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.05. 22:48:38

A békés magyar nyugdíjasokat mészárló gyilkosról és világító fajtajellegéről képi bizonyíték is van, természetesen.

Ezen se fog felháborodni a törvénytisztelő többség, azt hiszem.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.06. 20:05:52

@Counter:
Nem hallgat, világosan meg van magyarázva, hogy ez nem klasszikus sorozatgyilkos.

www.origo.hu/itthon/20190705-a-rakoczifalvai-ferfi-amiatt-gurult-be-hogy-az-anyjat-szidtak.html
"Mivel a gyanú szerint három áldozata van, akikkel ugyanazzal a módszerrel végzett, nevezhető sorozatgyilkosnak, bár a motiváció miatt nem sorolható a klasszikus sorozatgyilkosok közé, mert nem szexuális indíték vezette el a brutális támadásokig. "

Az volt az indíték, hogy szidták az anyját. Ez egy hungarikum, ilyen sorozatgyilkos még nem volt a kriminalisztika történetében.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.14. 21:20:31

Pénzt követelt az idős asszonytól, majd agyonverte egy baltával és kifosztotta.

Természetesen a saját nagymamája volt.

infostart.hu/bunugyek/2019/11/14/eliteltek-a-tiszakecskei-baltas-gyilkost
"A nő 2017. november 9-én este azért érkezett 81 éves sarkadkeresztúri nagymamájához, hogy pénzt kérjen tőle. Az idős asszony azonban ezt megtagadta, és vitatkozni kezdtek. A veszekedés másnap reggel is folytatódott, és odáig fajult, hogy a vádlott egy baltával kétszer lesújtott a sértett fejére. A megtámadott összeesett és hörögni kezdett. A vádlott később még legalább ötször lesújtott az idős asszonyra, aki meghalt.

A vádlott levette a sértettről arany ékszereit, majd a holttestet egy kukába rejtette, és kivitte az ingatlan melléképületéhez. Később igyekezett a nyomokat eltüntetni, újabb arany ékszereket és egy laptopot vett magához, majd megpróbálta elhagyni a házat, de megérkezett az egyik szomszéd, akit az áldozat egy másik unokája hívott fel, mert nem érte el az idős asszonyt. A szomszéd, majd a helyszínre érkező rokonok kérdőre vonták a vádlottat, majd rendőrt hívtak, akik megtalálták az elrejtett holttestet. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.15. 16:36:35

Az inárcsi családsegítő gyilkosán megkönyörült a másodfok és 15 évre enyhítette a büntetését.

Retteghetünk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.16. 20:24:17

@Counter:
A vád elsőfokon 12 évet kért rá, ezt enyhítették 15 évre. Figyelembe véve az életkorát.

www.ma.hu/belfold/325565/Elajult_a_targyalason_az_inarcsi_csaladsegito_gyilkosa
"Az ügyben már szerdán ítéletet hírdethettek volna, hiszen a vádlott mindent beismert, azonban a vádiraton – mely 12 év letöltendő börtönbüntetést kért a férfire - végigmenve a vádlott egyre sápadtabb lett, a vérnyomására panaszkodott, majd összeesett, és mentőt kellett hívni hozzá."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.17. 08:16:03

@Doomhammer: 24.hu/kozelet/2019/06/06/eletfogytiglanra-iteltek-az-inarcsi-csaladsegito-gyilkosat/

Első fokon életfogytiglant kapott, amiből 25 év után kerülhetett volna feltételes szabadságra.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.23. 18:39:55

@Counter:
Leszúrta, míg az apa óvodába vitte a másik gyereket.

Mintacsalád voltak, soha egy hangos szó se.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kunszentmartoni-tragedia-halalra-szurta-haromeves-gyermeket-az-anya/38thl2k
"Úgy tudom, az apuka mérnökként dolgozott itthon és külföldön is. Őt egyébként sokkal többet láttuk az utcán, mint a feleségét, a nő nagyon ritkán hagyta el a házat. A gyerekeket látszólag szépen nevelték, egy hangos szót sem hallottam sohasem kiszűrődni a házból. Most tudtam meg valakitől, hogy talán Júlia régebb óta küzdött mentális problémákkal, ezért történhetett ez a tragédia."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.25. 09:16:30

Nocsak, egy újabb sportolóbűnöző.

www.borsonline.hu/celeb/szemtanu-latta-vv-fanni-elrablasat/187269
"A Bors megtudta, hogy egy szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt. A vádlott idegességében még magyarázkodott is a férfinak: Fanni sokat ivott. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.11.25. 15:20:42

@Counter:
A bíró ment az anyabűnözőhöz.
www.blikk.hu/aktualis/krimi/letartoztattak-a-kunszentmarton-haromeves-gyereket-meggyilkolo-anyat/n1n7dh1
"Letartóztatták azt a nőt, aki a gyanú szerint kunszentmártoni otthonában megölte hároméves kisfiát - tudta meg a Blikk. Információnk szerint T. Júlia jelenleg a pszichiátrián van: nem vitték a bíró elé, a bíró ment hozzá.

Úgy tudjuk, a pszichiátrián intézték a 32 éves asszony előzetes letartóztatást, mert nincs olyan állapotban, hogy ki lehessen hozni onnan a tárgyalásra a nyomozási bíró elé."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.11.30. 09:30:32

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kegyetlen-trefa

Szerencsétlen baleset Nagylókon. Véletlenségből odaszigszalagozzák éjszakára a teraszra, erre váratlanul megfagy.

Ki gondolta volna?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.02. 11:22:49

@Counter:
A vicces videó ismerősöknek szétküldve!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/a-fel-falu-szegeny-zsolton-rohogott-kegyetlen-trefa-miatt-kellett-meghalnia-a/sreg6h5
"A férfi péntek este a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt. Három vendég kitalálta, hogy széket kötöz a hátára, a kezét, a lábát pedig szigetelőszalaggal csomózza össze.

– A pultos közben levideózta az egész jelenetet, és a felvételeket elküldte az ismerőseinek. A fél falu szegény Zsolton röhögött – mesélte a piacon egy helybéli. – Amikor egy vendég rászólt,hogy engedjék el Zsoltit, azt felelte, majd kioldozzák. Csakhogy megfeledkeztek róla, záróra után Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni. Hajnalban a 4 órás busz sofőrje ment oda hozzá. Ő riasztotta a mentőket és a rendőröket, de addigra annyira kihűlt, hogy az életét már nem tudták megmenteni."

Nagylók, nincs ez véletlenül a Dunántúlon? De igen, sztereotípia megerősítve.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.03. 12:35:44

A főnöke ölte meg.

www.borsonline.hu/aktualis/vegzetes-trefa-nagylokon-miniszteri-elismerest-kapott-a-gyanusitott/187791
"A faluban köztiszteletben álló ember eszelhette ki azt az abszurd poént, ami egy ember életét követelte csütörtök hajnalban Nagylókon. A gyanúsított önkormányzati képviselő, aki közvetlen főnökeként osztotta a munkát az áldozatnak. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.04. 22:31:39

Egy igazi álompár voltak.

hirado.hu/belfold/kekfeny/cikk/2019/12/04/hazugsagvizsgalo-es-tetemkereso-kutya-buktatta-le-az-albertirsai-gyilkost
"A bírósági tárgyaláson az ügy ismertetésekor elhangzott, az 54 éves P. Zoltán augusztus 10-én
egy veszekedés után végzett az áldozattal, mert a nő el akarta hagyni.

A férfi évtizedek óta az építőiparban dolgozott, az utóbbi időben bontásokat vállalt el. Párja otthon vezette a háztartást. A férfi minden héten virágcsokorral kedveskedett az asszonynak, az utcán is csak annyit láttak a szomszédok, hogy jól megértik egymást. A látszat azonban csalt.

A kapcsolatot megmérgezte P. Zoltán beteges féltékenysége. Kunu Éva Regina, az áldozat lánya azt mondta, augusztus 9-én éjjel látta utoljára élve az anyját. Egy buliban voltak, amelynek hamar vége lett, mikor P. Zoltán szokás szerint féltékenységi jelenetet rendezett. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.12.06. 18:57:39

Kocsma, idióta vendégek, közönyös pultos, gyilkos éjjeli hideg.

Nem, nem újabb bőr ugyanarról a szerencsétlen rókáról, hanem egy újabb róka.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/embereletet-kovetelt-a-gondatlansag

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.12.13. 20:01:52

index.hu/belfold/2019/12/13/brfk_sajtotajekoztato_fiatalkoru_rablobanda/

Ismét egyházi iskola képezte ki a fiatalbűnözőket.
Mi folyik ezekben az intézményekben?!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.16. 23:37:49

@Counter:
"Idén ez legalább a harmadik olyan eset, amelyben egy férfi (mondjuk úgy, hogy egy apa) a gyermekei ellen fordult,"

Ezt már elfelejtettük?
www.blikk.hu/aktualis/megfojtotta-kislanyat-mert-nem-szolitotta-anyunak/1jhfjwh

Hány és hány eset van itt a kommentfolyamban, amikor a családtagok egymást ölik. Szülők a gyerekeket (a mostani eset egyik áldozata még csak nem is vér szerinti leszármazott volt), gyerek a szülőt vagy unoka a nagyszülőt, nem három eset van itt fél év alatt, hanem az éves gyilkosságszám nagyjából fele.

És most mi fog következni? Még több gyereket vesznek el a szüleitől, nehogy baj legyen? Már eddig is évente ezres nagyságrendnél tartanak.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.12.18. 20:43:43

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-pilisen

Összeszólalkoztak, majd leszúrta.

Nem volnék meglepve, ha családtagok lettek volna.

@Doomhammer: Hogy mi fog következni? Úgy gondolom, semmi nem fog következni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.19. 13:08:26

@Counter:
A hvg.hu tudni véli, hogy élettársak voltak.

hvg.hu/itthon/20191218_Agyonszurta_elettarsat_egy_ferfi_Pilisen

A mélykúti esetnél szerencsére nem kell találgatnunk.
www.baon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/emberoles-melykuton-megolte-tarsat-majd-magukra-gyujtotta-a-hazat-2367531/
"Helyszíni, meg nem megerősített információink szerint az áldozat a húgához menekült szerda este az élettársa elöl, akivel otthonukban összevesztek, azonban a férfi utána ment az Attila utcai házba, ahol folytatódott a veszekedés. Információink szerint a férfi, szíven szúrta az élettársát, majd elvágta a nyakát. Az elkövető, ezután felgyújtotta a házat, majd megpróbált öngyilkos lenni, több vágást is ejtett a hasán.

Az égő házból egy 2 és fél éves és egy óvodás korú kisgyerek az utcára menekült, míg anyjuk a közeli szomszédtól kért segítséget, hogy hívják a mentőket, meg a rendőröket, mert leszúrta az élettársa a testvérét.

Információink szerint az épületben felrobbant egy gázpalack is, mire a tűzoltók kiértek, az épület már teljes terjedelmében égett."

Lehetett volna két újabb gyerekáldozat is, nem a gyilkos élettárson múlott.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.23. 22:34:08

Túlcsordult a családszeretet.

Meggyilkolt édesanya fotója a cikkben.

www.borsonline.hu/aktualis/csaladi-tragedia-melykuton-kislanya-ujraeli-edesanyja-halalat/189077
"– Próbálom őket megnyugtatni, mindent megteszek, hogy enyhítsem a fájdalmukat. Rémálmok gyötrik őket, a tízéves kislánya éjszaka újraéli édesanyja megölését. Egyszer mesélte el az átélteket, azóta nem beszél róla – mondta tegnap a Borsnak Orsós Mária, az áldozat húga, ő vigyáz je­lenleg a félárván maradt gyerme­kekre. A gyámhivatal a későbbiekben vélhetően az apjukhoz he­lyezi őket."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.12.25. 23:20:33

Migránsbűnözés harapózott el.

Nem arról volt szó, hogy ezek nem fenyegethetik a magyar embereket?

www.nyugat.hu/cikk/balhe_egy_gyori_munkasszallon_mongol_keselt
"A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a mongol állampolgárságú férfinak, aki két nappal ezelőtt a hajnali órákban egy győri munkásszállón megkéselt egy másik mongol állampolgárt - közölte az ügyészség.
...
A cselekményt veszekedés, majd verekedés előzte meg, a szobában tartózkodó társuk azonban szétválasztotta őket. Ekkor a sértett az ágyra dőlt, a tettes pedig felkapott egy 18.5 centiméter pengéjű kést, amivel „megöllek” felkiáltás mellett többször a társa felé szúrt. A férfit ekkor is egy harmadik személy fékezte meg.

A sértett a fején, a nyakán és végtagjain sérült, nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülései keletkeztek. A bántalmazás azonban a támadott testtájék – nyak – miatt alkalmas lehetett volna a sértett életének a kioltására. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.12.27. 09:30:46

index.hu/belfold/2019/12/27/keseles_budapest_ujpest/

Késelés a magyar metrón. De legalább a munkatárs volt, nem egy migri.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.12.31. 16:17:34

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-oroszlanyban

A kőbányai, Harmat utcai emberölésnek már feltételezett elkövetője is van, most még látható a fajtajellegzetes körözési fénykép. Göndör, fekete haj, hófehér bőr.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/a-rendorseg-azonositotta-a-kobanyai-emberoles

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.01. 11:41:35

@Counter: Azt nem tudni, mi vezetett a konfliktusukhoz, hiszen visszahúzódó életet éltek.

hirtv.hu/ahirtvkekhirei/gyermekei-szeme-lattara-olhettek-meg-az-anyat-2492690
"
24 órán belül elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint hétfőn megölt egy nőt Kőbányán. Az áldozat egy 42 éves, háromgyermekes családanya.

Valószínűleg az asszony gyerekei is a lakásban tartózkodtak a támadás idején. A lakók beszámolója szerint az anya és a három gyermek rendkívül visszahúzódó életet élt, sosem volt velük probléma.

A feltételezett gyilkos szintén a lépcsőházban lakott, azt nem tudni, hogy a férfi és az áldozat milyen kapcsolatban álltak egymással és mi vezethetett a tragédiához."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.01. 16:34:07

Félhetnek a magyar nők, egy machetés fehérbőrű-bűnöző bármely pillanatban rájuk támadhat.

444.hu/2020/01/01/k-daniel-elismerte-hogy-o-olte-meg-a-kisgyerekeivel-egyedul-elo-anyat-kobanyan
"Csécsi Soma, a BRFK szóvivője szerdán arról beszélt, hogy az áldozat és az elkövető között sem szeretői, sem egyéb kapcsolat nem volt, leszámítva azt, hogy egy lépcsőházban laktak, tehát szomszédok voltak. Hozzátette, hogy az elkövető cselekményét egy bozótvágó késsel, egy machetével követte el, amelyet a rendőrség megtalált és lefoglalt. A lehetséges indítékról annyit mondott, hogy a támadás minden előzmény nélküli volt, azonban a nyomozás vizsgálja a lehetséges indítékot."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.03. 13:06:26

Hát tényleg félhetnek a magyar nők.

index.hu/belfold/2020/01/03/kobanya_gyilkossag_letartoztatas/
"Lement, becsöngetett, és a nőre támadt – egyelőre csak ennyit ismert be az a 22 éves férfi, aki december 30-án szurkált össze egy 45 éves asszonyt Kőbányán.

A nő és három gyereke két szinttel K. Dániel lakása alatt élt a Harmat utcai házban, de az Index úgy tudja, arra a férfi sem tudott magyarázatot adni, hogy miért támadt rá egy machetével a nőre."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.01.04. 10:25:30

index.hu/belfold/2020/01/03/kobanya_gyilkossag_letartoztatas/

K. Dánielt szexuális visszaélés miatt ítélték felfüggesztettre. A próbaidő alatt követhetett el újabb súlyos bűncselekményt.

Ideje megtisztítani a bírói kart, itt már csak a közigazgatási bíráskodás bevezetése segíthet. Meg persze a felfüggesztés, próbára bocsátás, feltételes szabadságra bocsátás intézményeinek kivezetése a jogrendből.
Biztonságot!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.01.05. 10:39:02

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/megolte-a-testveret

A sértett testvére a feltételezett elkövető. Fajtajellegzetes bőrszíne a linken megtekinthető videón is... megtekinthető.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.01.05. 10:42:57

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/nyakon-szurta-volt-baratnojet

Emberölés kísérlete a XI. kerületi dzsumbujban. A tettes az V. kerület csikágójában rejtőzködött, ám a törvény keze utolérte.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.07. 09:28:51

@Counter: Oroszlányban egy migráns ölt magyar nőt. Meddig még?

www.blikk.hu/aktualis/krimi/bocsanatot-kert-az-oroszlanyi-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfi-rokona/8t5dewd
"Gyerekkori ismerősei szerint az oroszlányi gyilkosság gyanúsítottjaként hírhedtté vált K. K. Lászlót (55) egy családi tragédia indította el a lejtőn. A férfi egy erdélyi kis faluban élt, mindennél jobban szerette a feleségét, aki 14 éve rákban elhunyt. László lelkében akkor tört el valami, többé nem találta a helyét. Ötéves kislányát hátrahagyva Magyarországra költözött. Nem volt gond a munkájával, de amikor ivott, fékezhetetlenül viselkedett. A többit tudjuk: K. K. László szilveszterkor halálra késelte Kovács Elizabetet (†55), akit 14 éves kislánya gyászol."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.10. 11:49:42

A család a bűn melegágya, ezúttal egy unokabűnöző sújtott le.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/halalt-okozo-testi-sertes-bajan
"A Bajai Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy helyi nő 2020. január 9-én 14 óra 15 perckor, mivel édesanyja eltűnt.

Az eltűnés körülményei alapján bűncselekmény gyanúja merült fel. Az adatgyűjtés során a nyomozók rövid időn belül megtalálták otthonában a sértett elásott holttestét. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nappal korábban unokája bántalmazta az idős asszonyt, aki ennek következtében életét vesztette. A 79 éves nő testét ezután ásta el a pincében.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntette miatt indított nyomozást a 25 éves bajai férfival szemben. A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Őt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.01.12. 14:23:32

"2020. január 4-én otthonában családtagjai holtan találtak egy 56 éves dunavarsányi férfit. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja... [a] boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek"

Agyonverték, de nem is látszott!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.01.17. 19:19:21

index.hu/belfold/2020/01/17/dunavarsany_emberoles_letartoztatas/

"Nem sokkal később azonban visszamentek, és a büntetett előéletű férfi betörte az ajtót, majd akkorát húzott be a házigazdának, hogy az elesett és eszméletét vesztette. A nő és fia ez idő alatt átkutatták a házat, és összeszedték az értékesebb tárgyakat. Időközben magához tért a házigazda, a 19 éves fiú pedig késsel támadt rá, követelve, hogy mondja meg, hol van a pénze. B. K. többször fejbe rúgta, a 14 éves lány pedig hátba rúgta a földön fekvő férfit. A férfi viszont nagy valószínűséggel hallgathatott, mert támadói dühükben elkezdték rugdosni, különböző tárgyakkal dobálni, és az étkezőasztalt is ráborították.

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette"

aztán meg

"Az első orvosi vélemény alapján még nem merült fel bűncselekmény gyanúja"

Mi a fene.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.01.18. 22:22:45

@Counter:
Erre a pompás esetre emlékszik?

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar-baranya/meszesi-gyilkossag-huszmillios-karteritesrol-dontott-a-birosag-547212/

Minden van ebben, 28 késszúrással meggyilkolt piacosnő, akinek halálát a háziorvos agyvérzésnek diagnosztizálta, három lekapcsolt hajléktalan, akiket elsőfokon el is ítéltek emberölésért és a végén a 20 milliós kártérítés, amiért nyilván nem dolgoztak meg, ha a Kedves Vezetőn múlna a döntés. És persze Pécs, a csodálatos város, ahol minden megtörténhet.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.03. 17:58:06

Sályon egy fiatalember megölt egy ismert néprajzkutatót és szinte semmit se zsákmányolt.

Ismerős a történet, ugye?

Hát persze, hogy magyarbűnöző volt.

Videó a cikkben.

24.hu/belfold/2020/02/03/salyi-emberoles-neprajzkutato-beismero-vallomas/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.07. 17:03:43

Magyar kisgyerekek estek áldozatul valakinek, aki más kultúrából jött.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/csaladi-tragedia-tatabanyan
"A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés. A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.02.08. 11:20:18

@Doomhammer: m.origo.hu/itthon/20200207-pszichiatriai-kezeles-alatt-allhatott-a-gyerekeivel-es-magaval-is-vegzo-apa.html

A szülőket családcentrikus embereknek tartották.

Páran fél hat körül mécseseket gyújtottak a kerítésnél. Azt mondták, ők ismerték a családot és soha nem gondolták volna, hogy ilyen megtörténhet.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.08. 22:23:32

Migráns ölt Budapesten, meddig még?

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/megoltek-egy-francia-ferfit-budapesten
"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 8-án 6 óra 8 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a főváros V. kerületében, a Ferenczy István utcában egy férfi fekszik a földön, a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, ahol kiderült, hogy a 25 éves férfi halálát idegenkezűség okozta.

A BRFK Életvédelmi Osztálya a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként 7 órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves amerikai-brit állampolgárt, akit 14 órakor egy Múzeum körúti lakásban elfogtak.

"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.09. 21:23:05

A migránsnak rossz napja volt.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-budapest-belvaros-szuletesnap-francia-ferfi-rossz-napja-volt/dfe442t
"Ahogy korábban a Blikk is megírta, a rendőrök a helyszínen szemle során kiderítették, hogy a 25 éves francia állampolgárságú férfi halálát idegenkezűség okozta, majd a BRFK pár órán belül azonosította a 26 éves amerikai-brit állampolgárt, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A külföldi férfit 14 órakor egy Múzeum körúti lakásban fogták el.

A Blikk most újabb részleteket tudott meg a gyilkosság kapcsán: úgy tudjuk, a francia férfi mindössze 3 napra utazott a magyar fővárosba azért, hogy itt ünnepelje meg a születésnapját, amely éppen a mai napon, vasárnap lenne. A gyanúsított amerikai férfi információink szerint elmondta, soha nem találkozott korábban az áldozattal, tettét mindössze annyival indokolta, hogy "rossz napja volt". "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.12. 14:39:49

Mégse volt mintaapa.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/tatabanyai-csaladi-horror-gyilkossag-reszletek-vasvilla-uvegdarabbal-vagta-a-nyakat/6924pnm
"A feleség barátai szerint M. Ferenc korántsem volt olyan mintaapa, mint ahogy az kifelé látszott, ám soha nem kezelték a pszichiátrián, viszont a feleségét igen. Ő most is bent fekszik, erős nyugtatókat kap. Informátorunk szerint a családja sem tudja, meddig tartják kórházban az édesanyát, mert sokáig nem lesz olyan állapotban, hogy képes legyen elfogadni két kisfia halálát."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.13. 14:23:33

@Doomhammer:
És kezdődik újra a történet, ami miatt a kommentfolyam létrejött. Cigány ölt-e Sályon vagy sem?

index.hu/belfold/2020/02/13/felvonulas_salyi_gyilkossag_miskolc_masiroz_tuntetes/
"A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk párt vasárnapra fáklyás felvonulást szervez a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatal épülete elé délután négy órára, ezután azt tervezik, hogy autókkal átvonulnak a várostól 34 kilométerre fekvő Sályba, ahol január végén a gyanú szerint egy 21 éves férfi agyonütött egy idős nőt annak az értékeiért."

Rendőrségi videó, bár mint tudjuk, ki van fehérítve a bőre.

www.youtube.com/watch?v=ubcYIi8Uy_8

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.02.21. 16:17:51

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/kettos-gyilkossag

15 év után megnézték az ujjlenyomatokat is. Bravúros!

Fajtajellegzetes fotó stb.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.02.22. 09:38:27

Csepelen is tartani kell az idegenektől. Köztünk járnak, hasonlítanak is ránk - és gyilkolnak minket, magyarokat.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/emberoles-gyanuja-miatt-keressuk-kalanyos-csabat

A fajtajellegzetes Ciaba K.-ról fénykép is van a cikkben (amíg meg nem fogják).

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.02.22. 20:13:58

@Counter:
Újra migráns ölt. Rettenetes.

444.hu/2020/02/22/feladta-magat-a-csepeli-emberoles-feltetelezett-elkovetoje
"Feladta magát szombat délután K. Csaba, aki a rendőrség feltételezése szerint szombatra virradó éjjel olyan súlyosan bántalmazott egy férfit a csepeli Rákóczi Ferenc utcában, hogy az belehalt sérüléseibe.

A rendőrség a 24 éves, román állampolgárságú K. Csabát gyanúsította, akinek a fényképét is közölték, úgy kutatták. K. ezek után inkább önként jelentkezett a csepeli kapitányságon, ahol a rendőrség közleménye szerint "elszámoltatása folyamatban van"."

Pelso.. 2020.03.08. 04:59:20

index.hu/belfold/2020/03/07/gyilkossag_erd_roman_ferfi_nyomozas/

Magyarországra jöttek, de nem tartották be a........
Semmi közünk az effélékhez.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.03.21. 11:28:12

Az unoka pénzt kért a nagyitól. Folytassam?

www.borsonline.hu/aktualis/nem-adott-penzt-neki-kivegezte-a-nagymamajat-egy-somogyi-ferfi/195236
"Brutális gyilkosság történt péntek este a Somogy megyei Eddén: egy 34 éves somogyjádi férfi azért látogatta meg nagymamáját, hogy pénzt kérjen tőle. Amikor az idős asszony ezt megtagadta, az unoka egy kalapáccsal ütlegelni kezdte, valamint egy késsel többször megszúrta. A 90 éves áldozat olyan súlyos sérüléseket szerzett a bántalmazás során, hogy a helyszínen életét vesztette. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.04.03. 19:44:19

A kijárási korlátozás miatt elharapózott a párkapcsolati erőszak.

index.hu/belfold/2020/04/03/agyhoz_kotozte_majd_tobbszor_mellkason_szurta_szeretojet_a_godolloi_no/
"A bíróság részleteket közölt az ügy hátteréről. R. Katalin férjével tíz éve él házasságban, a kapcsolatból három gyermekük született. A férj 2020. januárjában tudta meg, hogy a házasságuk alatt született gyerekek vér szerinti apja valójában a megölt férfi volt, akit a házaspár régóta ismert. Ezután R. Katalin gyakran töltött időt a másik férfinél Gödöllőn, erről már a férjnek is tudomása volt.

Az április 1-re virradó éjszakán a nő a sértettnél volt. Délelőtt a hálószobájában kezeinél fogva az ágyhoz kötözte, majd késsel többször mellkason szúrta. A férfi a belső sérülések és a vérvesztéses sokk miatt életét vesztette. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2020.04.07. 10:11:24

A nőbűnözés elharapózásának a trendje tagadhatatlan.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-62
"Megöltem anyámat - érkezett K. Rita bejelentése a rendőrségre 2020. április 6-án 21 óra 30 perckor. A kiérkező járőr az akkor már élettelen asszonyon nem tudott segíteni.

Tettes és áldozata együtt éltek az anya nyugdíjából, mivel K. Ritának egy ideje se munkahelye, se megélhetése nem volt. A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert, a nő jelenleg nincs kihallgatható állapotban."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2020.04.09. 10:08:08

Két magyart ölt meg egy gyilkos román migráns.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/bilincsben-elfogtak-a-rendorok#3

A 18 éves román, Ciaba V. megtekinthető a galériában.

Gyilkosok járnak köztünk és még a nyelvünket is eltanulták.