Zsarolási adatbank: hol az ügynöklista?
2012. április 25. írta: Redakció

Zsarolási adatbank: hol az ügynöklista?

  Valahol ma is él a lista a beszervezett politikai szereplőkről – ez a meggyőződése Rainer M. Jánosnak, a megszűnt '56-os Intézet volt vezetőjének, akit tanítványával, Tóth Eszter Zsófiával a Corvinus Egyetemen beszélt az ügynökügyekről. Az est szervezője a PHE Corvinus politológus hallgatói egyesület, a moderátor Kurtán Sándor volt. Rainer M. szerint az egykori ellenzékről készült hetvenes-nyolcvanas évekbeli iratok úgy, ahogy vannak eltűntek, valószínűleg azóta is „zsarolási adatbankként” szolgálnak valakik számára.

  Szilvay Gergely tudósítását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr54473120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.04.25. 22:22:45

azt látom, hogy tudatosan építik le a fidesz-orbán imázsát, igaz információmorzsák szórásával, a modern csepegtetéses módszer

kkbk.blog.hu/2012/04/19/a_keresztapa_9

lehet, hogy sokkal értelmesebbek a háttér-, szürke eminenciások, mint azt gondoltam?... és ez nagyon nem tetszik.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.04.25. 22:23:45

a kétes hírű rajner összevissza hazudozik, de sugalmaz azért igazságot

Szúrófény 2013.01.06. 16:10:11

„Az uralkodó réteg forradalma csak arra jó, hogy vég nélkül fenn tartsa saját forradalmát (Babeuf, Rendszerváltási komédia)
A felnőtt férfiak általános választójoga ma népszerű vesszőparipa, amely gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, viszont kielégíti a legenergikusabb, de legkevesebb gyakorlati érzékkel rendelkező népréteget. (Owen)
„A demokrácia álarca csak addig kell a buzsoáziának, amíg az, az Ő hatalma előtt pajzs!” Magyar Lajos 1918, de van, aki ezt máig se tudja!
süti beállítások módosítása