Jobb, mint a Heti Hetes
2011. április 14. írta: Zsigmond és Péterfy

Jobb, mint a Heti Hetes

  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen belopták magukat a szívünkbe az évek során. Sokáig azt hittük, Gyurcsány Ferencet soha, senki nem képes majd überelni, ám akkor a semmiből felbukkant a baloldal legújabb akcióhőse, a NENYI-t kaszinótojással beborító Dániel Péter, aki aktivitásban és az Ügy iránti lelkesedésben még a hiperaktív MSZP-szóvivőt, Török Zsoltot is legyőzte.

  Dániel Péter felbukkanása óta a legszórakoztatóbb politika-közeli arc, de minimum hiánypótló. Pályafutásának eddigi csúcspontja kétségtelenül az volt, amikor a Mandiner TV kamerái előtt személyesen a karizmatikus Gyurcsány Ferenc sodorta el a nenyihuszárt. A héten ráadásul betekintést kaphattunk kedvenc ügyvédünk prózai munkásságába is.

  A magát nemes egyszerűséggel csak »másik« Vörös Daniként emlegető showman ugyanis nyílt levélben esett neki Bayer Zsoltnak: „Zsolt, te orbitális bunkó, te aljas, hazug zugfirkász. Te lelketlen gyűlölet-keltő, uszító, rasszista, antiszemita rongyember.”

  El kell ismernünk: ennyire király mondatot még maga Bayer sem tudna összehozni saját stílusában, ráadásul az ügyvéd úr kedvenc írásjelünkkel, az idézőjellel sem fukarkodik szösszeneteiben. Dániel Péter az Orbán-kormány egy éve alatt egyébként elképesztően sok dolgot csinált: tüntetést szervezett, performanszokban vett részt, civilnek indult demonstrációk hitelességét tette tönkre MSZP-s haverjaival együtt, már a puszta jelenlétével.

  Megszólalásaiban már a kezdetektől fogva a létező legprimitívebb hangnemet és stílust vette fel, és igyekezett a lehető legjobban rátelepedni a szocialista párt prominenseire. Egy modern baloldali akcióhős persze semmit nem ér rendesen frissülő Facebook-profil és publikus posztok nélkül: nyugodtan állíthatjuk, hogy Dániel Péter itt is a legjobbat hozza ki magából, szemléltető ábránkon a Kínai-Trágár-páros egyik kedvenc szocialista politikusával, Szabó Zoltánnal flörtöl a szociáldemokrata félisten (a valóságban mindenféle szoci nyuggerek kommentjei is ott vannak a threadben, de mivel nem sokat értek, kiszedtük őket, hogy csak a Lényeg maradhasson):

  A baloldali polceleb tehát továbbra is mindent megtesz azért, hogy róla szóljanak a hírek. Ma is vele van tele a sajtó: a Magyar Nemzet a harmadik oldalon tárgyalja ki Facebook-profiljának legújabb - ugyancsak szórakoztató - bejegyzéseit. Két hozzászólásra alapozva azt írják, hogy Gyurcsány hívei Orbán Viktor meggyilkolását tervezik (a fenti képen egyébként a gyilkolászós komment szerzője, Gyurcsány Ferenc és maga Dániel úr látható balról jobbra). Most azonban túl messzire lőtt Mr Kaszinótojás, Gyurcsány Ferenc ugyanis Facebookon határolódott el az egész rátelepedő brancstól:

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy politika híveim meg szeretnék gyilkolni Orbán Viktort. Olvasom az újság címlapjára kitett szöveget. Ocsmány merengés a „tetvek”, köztük Vitya kiirtásáról. Te jó Ég! Amiről én beszélek, amiért én küzdök az egy nyugatos polgári világ. Az a méltóságról szól. Ez a szöveg viszont a gyűlöletről, az embertelenségről, a fizikai erőszakról. Én ezt megvetem. Jó ügyet nem lehet így képviselni. Nem tudom, hogy akik ezeket a szövegeket írták valóban én politikai híveim lennének-e. Ha így van, akkor muszáj világossá tennem: nem tartok igényt ilyen támogatásra.

  Mi csak remélni tudjuk, hogy Péter nem veszi magára minden magyar demokrata miniszterelnökének szavait, és rendületlenül folytatja azt a csodálatos politikai performanszot, amit a NENYI kaszinótojással való megszentelésével elkezdett. Bohócokra minden időben szükség van.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr292825297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Abszurdisztán népi milíciája 2011.04.15. 09:00:29

Miközben Pintér Sándor belügyminiszter nemkívánatos személynek minősítette, és a település elhagyására szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, továbbra is fekete egyenruhás hordák masíroznak a hajdú-bihari kisváros, Hajdúha...

Trackback: A gyűlöletbeszéd vajon mi? 2011.04.14. 21:49:17

Azt vettem észre, mostanában egyre gyakrabban találkozom a neten baloldali gyűlölködéssel. Amire régen büszkék voltak, miszerint ők nem gyűlölködnek, az csak egy unintelligens jobboldali csökevény, mára illúzióvá vált. Dániel Péter

Trackback: A baloldal Bayer Zsoltja, avagy kolonc light 2011.04.14. 19:38:31

Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.04.15. 07:56:01

a Kossuth Téri kamu kiállítást egyszerüen félre kell rugni ---oszt jó napot

pruntyike 2011.04.15. 08:00:09

@J.W. Booth: Amúgy leszarom az egészet, nem Magyarországon élek, de amit Böszme és társai műveltek, ahhoz nem kell kommentár...

medve2 2011.04.15. 08:00:13

A Fidesz sokat köszönhet Péternek!

Gizi a laborból 2011.04.15. 08:00:44

Egy derék katonának: Nem éppen a jobboldaliak gatyája lett tele a Gárda masírozásától? Hetek óta folyik a vonulgatás, rendteremtés címén és mit tett dicső kormányunk és belügyminiszterünk?
Mindeddig éppenséggel semmit!

potyus 2011.04.15. 08:01:45

@ursus artos: Kisfiad a svábhegyi betegszamár.
Te szerencsétlen! Ha tudnád hány éves is vagyok én, nem vennéd elő ezt a kioktatónak és lekezelőnek is nevezhető megszólítást. (egyébként 77) Mivel nem ismerlek, kérdezem, ki kinek lehet a kisfia?
Tudod az a szerencse, hogy a válaszod viszonylag kultúrált hangnemű, ami ebben a hozzászólás áradatban, bizony előny. Vitatkozni így lehet, nem pedig beletaposni a partnert a talajba, aztán beszélhet ha tud.

pruntyike 2011.04.15. 08:05:35

@J.W. Booth: Nem kell utasítgatni, akkor úgy tudom, mikor ezek a szavak elhangzottak, kemény, sötét elnyomó diktatúra volt Magyarországon. Na már most ha a diktátor, aki idegen tankokon érkezik, kijelenti esteleg, hogy mindenki a haverom, akkor verjük a seggünket a földhöz örömünkben, bár a diktatúra marad?

pruntyike 2011.04.15. 08:08:34

@pruntyike: @J.W. Booth: Amúgy az idézet nem az ötvenes évekből származik "aki nincs ellenünk, az velünk van" hanem a hatvanas évek elejéről.

Terézágyú 2011.04.15. 08:09:23

"Ma is vele van tele a sajtó: a Magyar Nemzet a harmadik oldalon tárgyalja ki Facebook-profiljának legújabb - ugyancsak szórakoztató - bejegyzéseit. "

Ez azt jelenti, hogy "tele van" vele a sajtó???
Gondolom a magyarnemzett kapva kap a lehetőségen, hogy poénkodjon ezen a szerencsétlen hülyén - addig sem orbáncviktorral foglalkozik ugyebár...

Kb ugyanez, mint ahogy a hetihetes annak idején nem azzal foglalkozott, hogy gyurcsány elkúrta, hanem mondjuk grespik ámokfutásával.

Tehát a magyarnemzett és a mandíner ugyanolyan olcsó fogásokkal él, mint az annyit szidott hetihetes.
Gratulálok.

ursus artos 2011.04.15. 08:10:11

@potyus: a kisfiam csak kiszaladt a "számon", első reagálás gyanánt, nem minősítésként, inkább valami más helyettesítése gyanánt. Helyesbítek: Bátyám! Pont a ...

ursus artos 2011.04.15. 08:11:13

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: ez az! Fegyverbe!Fegyverbe.
Egyedül vagy te jóember!

öcsi55 2011.04.15. 08:13:01

Dániel elvtárs most volt a TV2-őn,"szája szélén " látszott,hogy hazudott.Ő kaszinótójásos ügyvéd,búcsúzóúl a riportenek megjegyezte,még hallanak róla az alaptörvény megjelenése után.Ha valakinek ez okoz kielégülést, akkor több tojást kenjen.Ha egy ügyvédnek,csak ennyi esze van,akkor sajnálom.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 08:21:46

ti raztattok a pofonfat, hulyegyerekek:-)

most meg megy a sertodosdi?:-)

a fidesz es sleppje meghonositotta az orszagban a poplitikai sajto legaljat es a politikai karaktergyilkossagot.

mit gondoltatok, aki ezt az aljassaghullamot tuleli, az mennyire lesz kemeny veletek?:-DDD

hogy fog banni veletek? pont ugy, ahogy ti masokkal:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 08:24:31

@öcsi55: az uj fideszmany egetve lesz..

ami szerintem keves, mert le kellene szarni, hugyozni, es csak utana benzinnel leontve meggyujtani, hogy huen kifejezze a velemenyunket rola:-)

marci1cica 2011.04.15. 08:24:45

@kubatov_kommunista: egyetértek amivelterád-uazzalvissza

medve2 2011.04.15. 08:25:25

Egyre feltűnőbb, ha a Mandiner esetleg olyasmivel foglalkozik, ami nem jó a szoci-lmp-nek, akkor ezt számonkjérik rajta.

pruntyike 2011.04.15. 08:26:17

Na most melyik a Vörös Dany (ez a név mintha egy Daniel-Cohn Bendit anarchisto-trockisto-liberalisto-megélhetési zöldpárti fix fizetésű álforradamár neve, ha jól tudom) a hosszú szeműveges vagy a kicsi szakállas. A Böszme, az öregecskedő-feleséget-jól-valagonrúgót, azt ismerem így pofázmányra, meg a körözési képén is ráismernék.

MACISAJT 2011.04.15. 08:26:38

@öcsi55: "Dániel elvtárs most volt a TV2-őn,"szája szélén " látszott,hogy hazudott.Ő kaszinótójásos ügyvéd"

Igen.
Viszont kár lenne úgy tenni, mint szilvási testvér "kormányzati jósdája" esetében, hogy az egész egy dániel nevü elmebuggyant jelensége volna.

Itt van a másik gyilkosságra vállakozó, ez bizony, a Hungalu révén, komoly üzleti nexusban volt(van?) a böszmével:
lists.indymedia.org/pipermail/imc-hungary/2008-April/0416-yn.html

agresszív hájfej, legalább mozgott aznap valamit 2011.04.15. 08:37:07

Az porondon alig látszó bolhától szorul sarokba a fidesz, és visítva kelt félelmet magának.

öcsi55 2011.04.15. 08:39:07

@az igazi Sipi: Elgurult a gyógyzer,meg kell keresni!

bgp 2011.04.15. 08:39:10

@Gizi a laborból: Megbüntettek egy cigót 10k-ra, mert nem volt a bringáján prizma.

2011.04.15. 08:43:55

Egy facebook- (vagy blog)komment sokat elbír, nem is értem, miért kell ilyesmikkel foglalkozni... az ember sok hülyeséget leír, vagy mert tényleg hülye, vagy csak épp ideges, nem tud mindenki diplomata lenni.
Ki nem szarja le magasról, ezek random, nemhivatalos vélemények.

ThufirHawat 2011.04.15. 08:45:29

Mandinerke, kakis a nyelved.
(Amúgy ez az ember tényleg primitív, de semmivel sem rosszabb mint az a fasz, aki a saját agyszüleményét kötelezően kiaggattatja minden közintézmény falára.)

Mindkettő elmehet búsba.

medve2 2011.04.15. 08:45:55

@randomgenerator: Tehát a Gyurcsány féle Demokratikus Charta egyik alapítójának vélemény a faccebookon nem számít. De ugye nem csak azért, mert nektek gáz?

medve2 2011.04.15. 08:47:36

@ThufirHawat: Köszönöm. Legalább nem akarsz engem megölni, mint elvtársad facebookon.

medve2 2011.04.15. 08:48:37

@lebowski71: Hát, szerintem meg a facebookon Fletó híve durvákat ír. Egyetértesz vele?

gigabursch 2011.04.15. 08:49:34

Nyilván lesz sok ember, aki nem ért velem egyet, sőt akár a legszívesebben felkocolna, de attól még a véleményem az elmúlt bő 10 évben mit sem változott.

Ez a selejtes ripacsokkal teli műsorfolyam azon emberek számára, akiknek bármilyen szinten értéket közvetít, nos azoknál az embereknél komoly lelki kihivások állnak még azirányban, hogy a konzumidiótaság szintjéről az ember szintjére emelkedjenek.

Ebből következően aki meg "jobb, mint a Heti Hetes", nos annál az emberi és lelki szintnél már tényleg nem lehet lejjebb, az valahol a svábbogarak szintén áll az én értékítéletem szerint.

J.W. Booth 2011.04.15. 08:52:19

@pruntyike: Az idézet kifejezetten a Rákosi-Sztálin-időkből származik, ill. tipikus kommunista jelmondat (a fordítottja már egy más idő gyermeke). Rákosiék alatt pedig nem voltak itt oroszok meg tankok.

Viktorék ámokfutása és ostobaságai fényében az előző kormány minden baromsága és elkúrása kezd eltörpülni.
Csakhát, ami az egyik félnek bocsánatos, az a másiknak bűn - ez a fidesz-mérce alapja.

Szerencsés vagy, hogy nem itt élsz.

Gekko 2011.04.15. 09:02:24

A szervilizmus diszkrét bája, ahogy a csahos kutyák egymásra acsarkodnak, miközben a megértés átsüt a szavakon.

Hisz egyek vagytok, egyféle képen hisztek, egyféle képen beszéltek, egyféle képen pucsítatok, és tartjátok a markotokat.

Összenő, ami össze tartozik. Okoskodás helyett nektek is jobban állna a majomkodás, és mi, az egyszerűek, legalább szórakozhatnánk. Ahogy kaszinótojással kenegetitek egymást...

ThufirHawat 2011.04.15. 09:05:00

@medve2: Nem hiszem, hogy itt bárki bárkit meg akarna ölni, aki képes komolyan venni egy troll kommentjét, az meg is érdemli.

Az elvtársi kapcsolat a Fidesznek, mint a kommunista láng méltó hordozójának, a sajátja. Ti hajlongtok a törpe előtt, vezényszóra, jelszavakat ismételgetve, agyatlan zombiként.

Ui.: Mit gondolsz, Gyurcsányt hány blog kommentjében akarták lámpaoszlopra húzni? Az is felháborít?

medve2 2011.04.15. 09:22:32

@ThufirHawat: Demokratikus Charta alapítója faszságokt ír. Ezt szóvá tették. Mi ezzel a baj? Fidesz-párti vagyok, sose írtam, hogy bárkit meg kell őlni. Ha valaki azt írja, hogy Gyurcsányt meg kell őlni, az is fasz. És ha még közéleti szerepe is, vállalja a következményeit.

medve2 2011.04.15. 09:23:27

@J.W. Booth: Pontosabban mondva: szeretnéd, ha eltőrpülne.

Bell & Sebastian 2011.04.15. 09:25:23

@Monsanto: Na és? Ha érvnek szántad, ide nem jó.

149. - 153. pont
mek.niif.hu/01500/01547/01547.pdf

Többet nem segítek, a hülyeség alanyi joga minden progresszívnak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 09:27:16

@öcsi55: ennyit tudsz felhozni a fideszmany vedelmeben?

en egy 20 eve dolgozo, adofizeto, szavazati joggal biro allampolgar vagyok. semmilyen kezeles, vagy gyamsag alatt nem allok.

nna.. most, hogy ezt a reszt letisztaztuk, szeretnem, ha eszervekkel megvedened tolem a fideszmanyt, kulonben fel fogom gyujtani velemenynyilvanitas gyanant:-)

fonó 2011.04.15. 09:40:05

Ennyire nem kell pánikolni a fidesz támogatta Mandinernek, nem kell túlteljesiteni. Megnyerték, kormányozzanak. Ha más vélemények is vannak az ájult imádat mellett NEM KELL VÉRIG SÉRTŐDNI sértegetni, gúnyolódni, pitiáner módon karaktergyilkolászni.

moophlander 2011.04.15. 09:40:14

Csak egy kérdés! Annak a szocialista rendszernek amelyik eladta az országot egy idegen hatalomnak, annak a volt vezetői, csatlósai, talpnyalói, családtagjai mit keresnek a mai politikai életben? Fogjátok már fel, hogy a "nyugati" szocialista gondolkodás nem az, amit a háború utáni szocialista rendszerek képviseltek! Nálunk nincs olyan párt, ami a "szocialista" nevet magára vehetné! Átmentett, átmenekített ex-kommunisták vannak, akiket azok támogatnak, akiket érdek fűz hozzájuk, illetve azok, akik nem képesek felfogni, hogy a gulyáskommunizmus és az indokolatlan, kusza szociális háló ára a mostani szarság (már bocs)! Az "Orbánfóbok" külön kasztot alkotnak!

gipsz1234 2011.04.15. 09:42:30

Azért a NENYI kaszinótojással történő beborítása indokolt volt. Egyébként mennyibe fog kerülni hogy hamarosan kicserélik ezt a förtelmet egy másikra? Az un. nemzeti hitvallásra.

fonó 2011.04.15. 09:43:54

Mindenki méretessen meg a zemberek előtt, pitiáner tehetetlen bosszuállás lejáratni egy ügyvédet aki zözügyekben meg-megszólal. SZEREPTÉVESZTÉS MANDINERTŐL. Nem ilyen nagy még a támogatás csökkenése hogy légyre tüzeljenek.

Akvyr 2011.04.15. 09:44:55

@Bell & Sebastian: Értem, tehát az arról szóló vitában, hogy így írják-e szerinted nem érv az, hogy bebizonyítom hogy így írják, ellenben egy szabálykönyv bebaszása, a másik lehülyézése, aztán felhúzott orral történő elvonulás szerinted helyénvaló. Rossz lehet ilyennek lenni.

gipsz1234 2011.04.15. 09:45:24

@moophlander: Ennél nagyobb különbség csak egy polgári párt és a FIDESZ között van. Mondj még egy európai néppártot ahol ily mértékű személyi kultusz van.

gipsz1234 2011.04.15. 09:48:48

Egyébként az isten mentsen meg minden népet a disznóól mellől felkapaszkodott, örök és kitörölhetetlen kisebbrendűségben szenvedő vezérektől.

fonó 2011.04.15. 09:49:12

A kormányzás háborús kapkodásában nincs semmi kérdőjel az oktatás, eü, benzin,90 nap munkanélküli, közmunka szűkités, hírhamisitás....... biztos hogy súlyában a legfontosabb egy nenyire kent kaszinó v narancslekvár? GRATULÁLOK, Mandinert nagyon jól érinthette a 16%os hogy ez a fő kérdése.

fonó 2011.04.15. 09:52:42

Kár ennyire pánikolni h 1 év kormányzás után is a leváltottaktól remegjen a gatyaszár....Hagyjuk Gyurcsányékat, nézzük az intézkedéseket.

Hoppázó Beléndek 2011.04.15. 09:56:53

annyi tisztesség csak szorult a tisztelt seggnyaló szerzőkbe, hogy ezt a "viktátort-megölni" öngólt sokkal már nem pofozza beljebb a saját kapujukba.

azt hiszem a mandiner az univerzum utolsó képződménye, ahol szót emelhetnek a kommentek és azok témája miatt.

tényleg! nem akartok egy ollózást küldeni a mno-nak, hogy a népnemzeti-kereszténykonzervatív idióták mit csinálnának itt gyurcsánnyal, bajnaival, hornnal, bárkivel, aki nem seggnyaló? na? csak párat..

fonó 2011.04.15. 09:58:04

BIBÓTÓL „paraszttól alig különböző és mégis uralmi szellemmel és társadalmi kiváltságigénnyel telített” parasztgyűlölő kisnemesről, aki „az újkori magyar társadalomfejlődés legkártékonyabb jelensége”.

moophlander 2011.04.15. 09:59:16

@gipsz1234: Azért, mert az ATV, a Klubrádió meg a Népszabadság azt mondja, azért még nincs személyi kultusz! Ismered a klasszikust....... " Ha valamit sokáig mondogatunk, azt előbb utóbb elhiszik! " És ezek után ne érts félre! Nem azt mondom, hogy ez a legtutibb, überf@sza kormány!

J.W. Booth 2011.04.15. 10:02:54

@medve2: Hát, pajtás, vedd le a szemellenződ és nézd át az elmúlt egy év ámokfutását, lenyúlását, szándékos károkozásait, balfaszságait.

8 évet nehéz 1-gyel öszehasonlítani, esetleg arányosítani lehet. Ennek fényében vallom, hogy Viktorék kezdenek túltenni az elődeiken.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 10:04:06

@öcsi55: a fideszmanyt.

alkotmanynak nem hivnam, mert az alkotmany szerzodes az allam es az allampolgarok kozott. amit a fidesz csinal, az viszont konkretan szerzodesszeges es onkenyesen egy uj, egyoldalu szerzodes irasa.
szoval fideszmany:-)

öcsi55 2011.04.15. 10:04:14

@fonó: Szerintem keményebb intézkedéseket kellett volna hozni a FIDESZNEK. Dolgozni kell hölgyeim és uraim. 800 000 rokant nyugdíjas nevetséges.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.04.15. 10:04:57

@mavo:

és most olyanokon már ne is rugózzunk, hogy míg egy bájerzsótti a párt hivatalos szócsövén keresztül követeli a leszámolást, addig ez egy kibaszott facebook komment. ezer ilyen, sőt, durvább is akad

gipsz1234 2011.04.15. 10:05:02

Sajnálom hogy nincs a láthatáron egy normális jobb o-i párt akire szavazni tudnék.
Egyébként a FIDESZ a hányingert okozó látszatpolitizálása után most kezd valódi intézkedéseket hozni, persze gondosan kerülve a megszorítás szót. Ezek az intézkedések egyébként szinte elkerülhetetlenek. Ilyen a munkanélküli segély folyósítási idejének lecsökkentése, kedvezményes nyugdíjkorhatár módosítása vagy eltörlése, rokkantnyugdíjasok felülvizsgálata, különböző területek ( honvédség, rendőrség, egészségügy, oktatás, önkormányzatok) működtetési támogatásának csökkentése.
És igen. Ebbe fog belebukni a FIDESZ. Egyébként remélem egyszer felnő a magyar nép is és rájön hogy finggal nem lehet tojást festeni vagyis megtanulja hogy nincs az a párt, bármennyit is hazudik hogy lehetséges kolbászosítani a kerítést.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 10:05:53

@pruntyike: ez konkretan ugy van,hogy rakosi mondta, hogy "aki nincs velunk, az ellenunk" es kadar puha diktaturajank a jelszava volt az "aki nincs ellenunk, az velunk van"

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.04.15. 10:07:11

@az igazi Sipi:

ott a pont. ritkán értek veled egyet, de ez talált.

gipsz1234 2011.04.15. 10:08:03

@moophlander: A külső körülmények, a megízlelt demokrácia és a megállíthatatlan információáramlás miatt nem lehetséges (szerencsére) olyan klasszikus személyi kultusz mint pl a jelen időkben A KNDK-ban. (Pedig igény lenne rá. :))

öcsi55 2011.04.15. 10:08:09

@az igazi Sipi: Látom számodra az élet nem egy győzelmi menet. A düh rossz tanácsadó!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 10:13:49

@öcsi55: szoval nem tudod vedelmedbe venni azt a szart, azert szemelyeskedsz:-)

nem csodalom

vedhetetlen..:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 10:24:03

@mavo: gondolom a stilusommal lehet a gond..;-)

tiszta szerencse, hogy nem vagyok politikus es beszelhetek oszinten, annelkul, hogy meg kellene valogatni a szavaimat:-D

Knorr 2011.04.15. 10:25:49

Orbán dögöljön meg!

na ebből lesz országos hír holnapra? gyurcsány hívei már megint vityka halálát kívánják!!! nem fáj a hülyeség???

öcsi55 2011.04.15. 10:28:40

@az igazi Sipi: Figyelj! az idén az országnak 2800 milliárd kölcsönt kell visszafizetnie, jövőre 3000 milliárdot, és az évek során ez már mindig így lesz. Ezt nem a Fidesz okozta, hanem az előző kormányok. Ha ezek a hitelvisszafizetési kötelezettségek nem lennének, akkor egész más lenne az ország gazdasági helyzete. Hát ha ennyi nem elég folytathatnám tovább ...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 10:33:37

@öcsi55: ne beszelj melle:-)

ehhez semmi koze ahhoz a szarhoz, amit a fidesz alkotmanykent probal ranktukmalni...

nem vagyok kivancsi a suket propagandadumadra. arrol beszelj, miert van szukseg az uj alkotmanyra es annak az alkotmanynak miert kell tortenelmet hamisitania, annak az alkotmanynak miert kell afidesz hatalmat bebetonoznia, abba az alkotmanyba miert kerult be kmakovecz es gittegylete...

erted..
racionalis erveket varok.

nem erdekel, mit csinaltak masok. nem erdekelnek a kifogasok. nem erdekel a gazdasag.

az erdekel, hogy a fidesz miert csinal uj alkotmanyt es miert ilyenre.

a suket duma nem erdekel az ellensegekrol:-)

2011.04.15. 10:38:21

@medve2: mit értesz az alatt, hogy "nektek"?
Amúgy nem tudtam, ki a faszi. De tudom, mi a facebook, meg a komment.

öcsi55 2011.04.15. 10:43:10

@az igazi Sipi: Azért lesz új alkotmány,mert a Fidesznek megvan hozzá az politikai ereje,és hogy soha többé Szoc-libek kormány közelébe se kerülhesssenek.

blah 2011.04.15. 10:44:05

Én lelkiismeretfurdalás nélkül felrobbantanám Viktorkát, persze ennek csak úgy lenne értelme ha közben a komplett parlamenttel kicsi a rakást játszanának... :) Aztán hátha az összes jobb és baloldali hívő elkeseredésében öngyilkosságot követne el és akkor jó eséllyel nem maradna "köcsög" az országban.

tuono 2011.04.15. 10:54:03

A köv választáson csak az nyilváníthasson véleményt, aki nem szavazott az előző választásokon. Természetesen az elmúlt 20 év pártjai nélkül!

Bell & Sebastian 2011.04.15. 10:56:10

@Monsanto: Sok időt megtakarít, ezért jó.

Mellébeszélsz folyamatosan és alapfokon sem ismered a szabályokat, nem tudsz -a kétes referenciájú wikin kívül- olyat mondani, ami engem cáfolna. Mit szeretnél, induljunk el újra a kályhától?

Mert mások is így írják! -az nem érv, az mismásolás. Ha már...

Alamio 2011.04.15. 11:00:45

Ez egy kretén. Miért nem lehet ezt konstatálni, és továbblépni? Miért kell más kreténekhez hasonlítani?

@blah: Árad belőled a mély humánum.

@az igazi Sipi: Ne is haragudj, de itt most Te beszélsz mellé. Ahhoz képest hol van a mondanivalód? Beszélgethetünk az alkotmányról, de jelenleg nem az alá kommentelsz.
Fentebb írt felgyújtási szándékodról: szerintem nyomtass magadnak 2300 példányt, és vásárolj hozzá egy kanna benzint. Biztosan jobban fogod érezni magad. De én rosszabbul nem, az biztos.

ayatollah 2011.04.15. 11:10:02

@blah: Ha az Orbánra és a Gyurcsányra rejszoló köcsögök kihalnának, még mindig ott lenne egy nagy halom ValóVilágra rejszoló köcsög. Úgyhogy a megtisztulás nem ilyen egyszerű...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 11:14:19

@öcsi55: "és hogy soha többé Szoc-libek kormány közelébe se kerülhesssenek. "

es ez nem diktatura?:-)

Charlie Chan 2011.04.15. 11:15:05

Egyszerűen csak ismét egymásra talált a Jobbik és Gyurcsány köre. Közös a nyelv, közös a stílus, közös az üzenet. A normális emberek meg azt mondják erre, amit Alamio 11.00.45-nél.

medve2 2011.04.15. 11:15:27

@fonó: Jelen pillanatban a Mandinernek estek neki a szoci-lmp-s trollok, mert kifejtette a véleményét.

blah 2011.04.15. 11:17:09

@Alamio: ugyan miért kéne humánusnak lenni bárkinek is ezekkel a gazemberekkel, másfelöl a mosolygó arcocska is utal valamire. Majd ha felébredsz egyszer talán, rájössz.
@ayatollah: azok ártalmatlan köcsögök, mellesleg elég valószínű, hogy nagy az átfedés.

medve2 2011.04.15. 11:17:44

@J.W. Booth: Az, hog mi történ az elmúlt 1 évben, meggyőződés, politikai szimpátia kérdése. A tied egy vélemény, az enyém árnyaltabb. Jelen pillanatban arról folyik a vita, hogy szóvá teheti-e a mandiner, hogy a Demokratikus Charta egyik alapítója a facebookon meghirdette, hogy az olyanokat mint én, ki kell nyírni. Ti meg ezt sérelmezitek, hogy a Mandiner szóvá tette.

medve2 2011.04.15. 11:19:16

@mavo: Bayerzsóti fasz. Ettől még a Demokratikus Charata alapítója is fasz. Te meg vitatod, hogy mindezt szóvá teszi a mandiner.

medve2 2011.04.15. 11:20:46

@Knorr: Akkor helyesled a Demokratikus Charata alapítójánok a bejegyzését?

medve2 2011.04.15. 11:24:11

@Alamio: A mandiner a fiatal jobbosok egyik kedven honlapja. Azért nem tudnak mellette elmenni, mert szarul jön nekik, hogy amikor az Orbán diktátor, akkor kiderül, a Demokratikus Charata alapítója is egy orbitális fasz, azt meg el kéne hallgatni, mert ciki. Ráadásul a cikk kikerül az Indexre is, ami olvasottságot is jelent.

fakeplastic 2011.04.15. 11:27:46

huh, egy baloldali bolond! beserceltem, akkora hír! mondjuk amit a bayerről ír, az legalább tárgyilagos.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 11:39:00

@medve2: szova teheti, persze, hogy szova teheti, de o pont ugyanugy reszese volt a karaktergyilkossagoknak es lejaratasnak. es mint fentebb irtam, akik tuleltek a kozeletben a fidesz irtohadjaratat, azok kemenyek, mint a vidia es kemenyen fognak visszavagni. es mivel azt tanultak meg, hogy az agresziv, hazug, becsuletserto retorika ketharmadhoz vezet, igy ok is ezt a modszert alkalmazzak.

tudod, ami nem ol meg, az kemenyebbe tesz;-)

Charlie Chan 2011.04.15. 11:48:07

@medve2: És eközben az Index egyik blogján megtapsolják az indexet, hogy aki sem tette a nyitólapra ezt a hírt, bár a Zsótti minden hülyesége napokig kint van. A fene az ilyen "balos" szelektív szólásszabadságot.

Alamio 2011.04.15. 12:54:26

@blah: Te a szavazókkal sem lennél az. Az meg már nem tömeggyilkosság, hanem népírtás.
@az igazi Sipi: Becsületsértő? Nyert valaki ilyenért jogerősen Fideszes ellen? Amúgy ne vetítsd ki a gondolatmeneted másra. Attól, hogy a baloldalon az Mszp ezt szűrte le a 2006-2010-es történésekből, másnak lehet más a konklúziója. Pl. a chartásoknak eszük ágában sincs felfogni, hogy a Fidesz retorikája mellett ők is nagyon szükségesek voltak a 2/3-adhoz.

Ez az "ami nem öl meg az erősebbé tesz" mondat népszerű szólás, de egy baromság. Most beírtad, megnéztem ki mondta: "Was mich nicht umbringt, macht mich stärker."
Igen, Nieztche. Miért nem lep meg, hogy egy olyan, akit nem szeretek? (utolsó bekezdésem off volt, elnézést, csak kiírtam magamból)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:07:00

@Alamio: Helyreigazítás
2007. november 19. 00:00

MN
Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel
Megosztás az IWIW-en Megosztás a Facebook-on Csiripelés Twitter-re Küldés e-mailben
Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben
– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999. december 30-án lett a Wallis Rt. vezérigazgatója;
– valótlanul állítottuk, hogy 1999-ben a Bajnai Gordon vezette Wallis Rt. a Hajdú-Bét Rt. Baromfifeldolgozó többségi tulajdonosa lett, a valóságban a Wallis csoport 1999. március 25-i tulajdonszerzésekor Bajnai Gordon még nem dolgozott a Wallis Rt-nél;
– valótlanul állítottuk, hogy a céget nem fejlesztették, csak a pénzt vették ki belőle, valamint ugyancsak
– valótlanul állítottuk, hogy 2003-ban Bajnai Gordont bízták volna meg a cég felszámolásával.

www.mno.hu/portal/528044

ez csak egy pelda a magyar nemzet tobszaz elvesztett sajtoperebol..:-)

es az mn nem az egyetlen fidesz-kozeli sajtoorganum, mint tudjuk;-)

keressek meg neked?;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:09:22

@Alamio: Jogerősen pert nyertek Veres János volt pénzügyminiszter fiai
Veres János, pénzügyminiszter, Veres Gábor, Veres Tamás
megosztom (facebook) megosztom (iwiw)
nyomtat elküld
A Fővárosi Ítélőtábla helybenhagyta a Fővárosi Bíróság elsőfokú ítéletét a nyírbátori üzleti vita néven ismertté vált ügyben, így Veres János volt pénzügyminiszter fiai jogerősen pert nyertek a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft., valamint a Hír Televízió Zrt. ellen - közölte a felperesek jogi képviselője kedden.

www.stop.hu/articles/article.php?id=684498

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:12:29

A Fővárosi Bíróság napokban hozott ítélete szerint a Magyar Nemzet című napilap több cikkében, több esetben is valótlanságot állított Bajnai Gordon miniszterelnökkel kapcsolatban. A független bíróság két cikk összesen 7 állításának valóságtartalmát vizsgálta, és megállapította: a napilap mindkét cikk mind a 7 állításában valótlanságokat közölt a miniszterelnökkel kapcsolatban - közölte a Hírszerzővel a kormányszóvivő.

hirszerzo.hu/belfold/116060_bajnai_pert_nyert_a_magyar_nemzet_ellen

7 allitasbol 7 hazugsag

:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:13:23

Para-Kovács pert nyert az Echo Tv ellen

Első fokon, nem jogerősen pert nyert az Echo Televízió és Bayer Zsolt ellen Para-Kovács Imre újságíró - tudta meg lapunk. A bíróság összesen egymillió kétszázezer forintot ítélt meg Para-Kovács személyiségi jogainak megsértése miatt. Para-Kovács azért indított pert a televízió ellen, mert Bayer Zsolt műsorában jó hírnevét és becsületét súlyosan sértő kijelentések hangoztak el.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:16:46

de tisztaban vagyok vele, hogy mivel alkotmanyba emeltek a birosag lecsereleset kaderekre, igy ezek a bakik mar nem fognak tobbe elofordulni;-))

Alamio 2011.04.15. 13:18:14

@az igazi Sipi: Ne etess már. Azt jól tudom, hogy a MN, illetve a HírTV és az ECHO is vesztett már sajtópert (ahogyan minden sajtóorgánum, mely foglalkozik politikával).

A kérdésem nem ez volt, még tendenciájában sem.
Erre:
"...akik tuleltek a kozeletben a fidesz irtohadjaratat, azok kemenyek, mint a vidia es kemenyen fognak visszavagni. es mivel azt tanultak meg, hogy az agresziv, hazug, becsuletserto retorika ketharmadhoz vezet, igy ok is ezt a modszert alkalmazzak"

Reagáltam ezt:
"Becsületsértő? Nyert valaki ilyenért jogerősen Fideszes ellen?"

Alamio 2011.04.15. 13:19:24

@az igazi Sipi: Remélem, érzed, hogy egy elbukott sajtóper a Magyar Nemzet ellen nem azonos azzal, hogy egy Fideszes politikust elítélnek Becsületsértés tényállása miatt.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:21:29

@Alamio: ki beszelt rajtad kivul fideszes politikusrol..?:-)

de tudod mit?

keresek neked olyat is, jo? eppen a napokban iteltek el egy fideszes polgarmestert becsuletsertesert..

az jo lesz?;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 13:24:36

@Alamio: Jogerősen bűnös a faszfejező volt polgármester

* Független Hírügynökség

2011. április 14., csütörtök 11:08

A fellebbezés visszavonása után a napokban jogerőre emelkedett az elsőfokú bíróság korábbi ítélete, amely szerint Tarr Lajos volt lökösházi fideszes polgármester bűnös tettleges becsületsértés bűntettében, közölte a sértett, Szűcsné Gergely Györgyi, a város új polgármestere.

Alamio 2011.04.15. 13:41:46

@az igazi Sipi: Én beszéltem róla, és mivel nekem válaszoltad, így a kérdésed több mint érdekes.

A hozott példád is, nem hallottam eddig az esetről. Azonban ennek az eseménynek (valakit lefaszfejez egy Fideszes troll) semmi de semmi köze nincs ahhoz, hogy ahogy írtad: "az agresziv, hazug, becsuletserto retorika ketharmadhoz vezet".

Nincs oksági kapcsolat az általad hozott példa, és e között. Úgyhogy igen, várom a többit.

medve2 2011.04.15. 13:53:51

@az igazi Sipi: Akkor egyetértesz azzal, hogy joga van a Mandinernek felvetni: a Demokratikus Charta alapítója egy faszkalap. A többi politikai nézet kérdése.

medve2 2011.04.15. 13:54:48

@Charlie Chan: Egyetértek az Index értéklesével kapcsolatban. De ennek a posztnak főleg azért lett látogatottsága, mert az Index kitette.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 14:26:57

@Alamio: etrem. tehat szerinted semmi koze ennek ahhoz, hogy a fidesz csakis azert tudott ketharmadot szerezni, mert a fent emlitett peldakkal az elmult 16 evben gyakorlatilag lenullazta a magyar kozeletet:-)

Alamio 2011.04.15. 14:39:10

@az igazi Sipi: Álláspont a tied, csak hibás.
A Fidesz nem kellett ahhoz, hogy a közélet egy része lenullázódjon. Ahhoz csak némileg tárgyilagos média kellett, és olyan kormányok, amilyenek voltak. Hornék is megbuktak, de korántsem annyira, mint Gyurcsányék. Maguktól, szabad akaratukból vitték olyan helyzetbe az országot, hogy ez legyen a következmény. Orbán démonizálásával pedig (hozzak idézeteket?) elérték a társadalom végletes polarizálódását, ahol a megannyi töréspont mellett már a politika tengelyén is ellenséggé tettek embereket.

Én azonban eddig nem erről beszéltem. Arra még várok választ.

Mellesleg: nehezedre esne elismerni, hogy ez egy kretén?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.15. 15:00:43

@Alamio: irtam en barhol, hogy nem kreten..?

en azt irtam, hogy kar csodalkozni ha a kretenek kreteneket termelnek ki maguk ellen, plane annak fenyeben, hogy a kretenseg ketharmadott szerzett:-)

Akvyr 2011.04.15. 16:12:20

@Bell & Sebastian: Te meg nem hogy mellébeszélsz, hanem semmiről nem beszélsz. Nem tudok a "kétes" wiki mellé mást felmutatni?

twitter.com/HetiHetes
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006548
www.youtube.com/watch?v=BEWz52uatos
www.facebook.com/HetiHetes
hetihetes.lap.hu/

Facebook, laphu, twitter, youtube, wiki, Heti Hetes mindenhol, még maga a logo is egyértelműen nagy H-kat tartalmaz. Most komolyan cáfold már meg hogy nem így van, és ne egy doksit linkelj, amiben szintén megtaláltam, hogy igazam van. Hát röhej. Már sajnálom hogy elkezdtem válaszolni egy trollnak aki nem érvel, hanem fennhéjázó mondatokat pakol egymás után, hátha ettől úgy tűnik majd a nagyközönség előtt, hogy igaza van. Pedig valójában mindenki leszarja, nekem is így kellett volna tennem, bah, utcán már megtanultam nem válaszolni a haluzó motyogó részegeknek, neten mindig beleesek a vermükbe.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2011.04.15. 16:28:36

@medve2:

"Te meg vitatod, hogy mindezt szóvá teszi a mandiner. "

lófaszt. azt teszem szóvá, hogy bájerzsótti (és a többiek) ámokfutásai el sem érik az ingerküszöböt.

Google 2011.04.15. 17:57:57

Ha már az elvtársai letagadják, majd ő is saját magát, akkor álljon itt Boldizsár István (Hungalu)hozzászólása is - Szabó Zoltánnal (és nem csak vele) ő is parolázik, valószínűleg:

"Miután vidéken lakom, és még a kocsim is bedöglött, ezért nagyon szépen kérem, hogyha elindul a fizikai rendbetétel, nekem jó időben szóljatok, mert soha életemben nem tudnám megbocsátani magamnak, hogy kimaradok ezeknek a tébolyult emberszabásúnak kinéző élőlényeknek a fizikai elpusztításából. Már szép kort megértem, a gyerekeim nagyok, az életemet nem féltem, és mivel annak idején a katonaságnál dandárszinten is az első tízben voltam céllövészetben, remélem, hogy hatékonyan tudok segíteni."

Kommunistából lesz a legjobb demokrata. Is. De benéz a Gárda is.
süti beállítások módosítása