A múmia visszatér - Mandiner TV
2010. október 22. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

A múmia visszatér - Mandiner TV

„506/1903. Tekintetes kultúrmérnöki hivatal Pécsett. Tegnapi postával érkezett 1090/1903 sz. hivatalos átiratukra, melyben azt kérdik, hogy a Nagyberki község határában lelt régi sarkantyúval mi történjék? hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy basszák meg az urak a sarkantyújukat, mert 35 fok Reaumur hőségben ilyen szarságokkal nem foglalkozhatunk. Budapest, 1903, aug. 18. Teljes tisztelettel lófasz a seggükbe Dr. Réthy László m. n. muz. érem és régiségosztályi igazg.-helyettes. A XIV kir. m. kir. Kulturmérnöki hivatalnak Pécsett.”

 

  Régóta mondjuk a szerkesztőknek, hogy a Gyurcsány Ferencnek és híveinek performanszaival foglalkozó bejegyzéseket ezentúl a jelen blog Közélet rovatából tegyük át az Életmódba. Ez egyelőre nem történt meg, mert a módosítást visszamenőlegesen kéne végrehajtani, arra pedig már senki nem emlékszik, hogy Fletó mikor vált politikailag számottevő tényezőből az MSZP Gyurcsók Jánosává (jav.: Gyurcsok Józsefévé), aki transzba esve néhány nyugdíjast még meg tud delejezni - talán egyes epebántalmak időleges enyhítésére is képes -, de alapvetően csak szánakozó mosolyt vált ki mindenkiből.

  Mindenesetre Gyurcsány ma hivatalosan is visszatért a nagypolitika színpadára, megalapítván Demokratikus Koalíció nevű MSZP-platformját. Az aktusra az újlipótvárosi Szent István parkban került sor, ami nem volt túl jó választás: az itteni játszótéren gyerekek is voltak, akikből néhány évtized múlva több éves költséges pszichoterápia tudja majd csak kihúzni, hogy miért is lettek rectofóbiások. Jellemző a párton belüli helyzetre, hogy Szanyi Tibor a fácsén jelezte: a helyszín nem a XIII. kerület kezelésében van, így senki ne gondoljon semmi rosszra.

  A sátoros ötlet bevallottan Lakitelekre akart utalni, de szerintünk e párhuzam félresikerült: az esemény sokkal inkább a Gonda László vezette Magyar Nemzeti Bizottság 2006 megalakulására emlékeztetett 2006 őszének pisiszagú Kossuth teréről. A időpontválasztás (péntek 14:00) sokatmondó: a munkaidőre - vagy mások esetében pont munkaidő végére - időzített zászlóbontás jelzi, hogy Gyurcsány nagyjából mely társadalmi és korosztályokra számít saját hadoszlopaiként. A celeblista is a szokásos volt, néhány, a múlt ködéből felbukkanó arccal kiegészülve: Gréczy Zsolt, Vágó István, Bauer Tamás, Iványi Gábor, Farkasházy Tivadar, Arató Gergely, Varju László, plusz Gál Zoltán és Kósáné Kovács Magda, plusz Terry Black. Mesterházy Attila, a párt legitim elnöke úgy volt ott, mint a mesebeli lány, aki jött is meg nem is: az első szónokot végighallgatta, de aztán lelépett - igaz ugyanakkor, hogy nem egy szál melltartóban volt, hanem öltönyben, és a csúnyáját sem mutatta meg, ami némileg leértékeli a ravaszságát.

  Az alakuló ülés első felszólalója Vitányi Iván volt. Vitányit alapvetően tiszteljük: pontosan 65 éve dolgozik a Magyar Kommunista Párt, a Magyar Dolgozók Pártja, a Magyar Szocialista Munkáspárt és a Magyar Szocialista Párt belülről történő megújításán, vagyis egy rendkívül következetes emberrel állunk szemben. Ha ugyanennyi időt és energiát az ufók felkutatására vagy a vízzel hajtott autó megalkotására szánt volna, akkor ma valószínűleg a Titánra járnánk nyaralni Fonyódliget helyett, a lányaink pedig nem járnának dubajozni. A magyar baloldal megújítása azonban nehézségét tekintve valahol a perpetuum mobile és a logikus gondolkozású nő kifejlesztése között helyezkedik el, így mindeddig Vitányinak is beletörött a bicskája. A 85 éves öreg elvtársat a tisztelet mellett sajnáljuk is: ha valaki oda jut, hogy idős fejjel kénytelen Gyurcsány Ferencet örökbe fogadni, az fiatal korában valamit bizonyára nagyon elcseszett. Vitányi a mondanivalóját, miszerint a vérgőzős magyar történelem csúcspontja a Gyurcsány-korszak volt, szokása szerint történeti perspektívába, eszmetörténeti kontextusba, társadalomfilzófiai távlatokba és egyéb ködös izékbe helyezte, megfelelve annak a róla kialakult mókás képnek, miszerint ő egy napi politikán felül álló, általános ívekben gondolkodó, hiperművelt értelmiségi, aki valahogy mindig úgy volt ott, hogy ott se volt.

  A második beszédet dr. Molnár Csaba volt kancelláriaminiszter mondta. A fiatalember nekünk már csak azért sem szimpatikus, mert ilyen gyakori névvel súlyos etikátlanság nyilvánosan eljátszani a kiscsupor szerepét: tisztességes, kiegyensúlyozott polgári életet élő Molnár Csabák százainak vagy talán ezreinek rándul össze a gyomruk, ha Gyurcsány jobbkezének neve megjelenik a médiában. Az viszont tény, hogy Molnár a mentorát remekül utánozza: beszédeinek sírós-meghatott részein mondjuk még van némi csiszolnivaló, de a gúnyolódós-kirohanós passzusok csaknem jobbak, mint az eredetiek. Kár, hogy a volt miniszterelnökénél egy oktávval magasabb a hangja, így nagyon nehéz komolyan venni. Molnár egyébként arról beszélt, hogy a fideszes ármány következtében a szocikat sokan tévesen neoliberálisnak, nemzetietlennek és korruptnak tartják, de a mai naptól ez nem lesz többé így.

  Molnár után egy hajdúsági „egyszerű párttag”, Bangóné Borbély Ildikó következett. Így ránézésre ő lehet a Gyurcsány-féle új MSZP Pelczné Dr. Gáll Ildikója, a karizmája legalábbis megvan hozzá. Ő arról beszélt, hogy demokrácia, szabadság stb. kell, majd hosszas szemantikai fejtegetésbe bonyolódott a „szexi” szó jelentéséről. Arról, ha jól figyeltünk, nem tett említést, ő volt a 2004. december 5-i MSZP-kampány egyik reklámarca. Mindenesetr azt, hogy őt mint mezei párttagot mennyire vették komolyan, az is jelzi, hogy a Kapcsolat.hu hivatalos beszámolójából egyszerűen kihagyták:

14:56 Molnár Csaba befejezi a beszédét, és taps közben elhagyja a színpadot

15:13 Gyurcsány Ferenc lép a színpadra

  Feltűnő volt, hogy a szónokok gyakrabban emlegették az Úristent, mint egy átlagos kocsis vagy Orbán Viktor a legrosszabb beszédeiben. A Demokratikus Koalíciót lényegében a Teremtő gondjaira bízták, ami furcsa fejlemény: nem tudjuk, hogy a modern, nyugatos progresszió végét vagy kezdetét jelenti-e, hogy posztkommunistáink már csak a Jóistenben bíznak. Ez mindenesetre kölcsönzött némi karizmatikus kisegyházi beütést az eseménynek, bár a tömeges öngyilkosság nem merült fel mint opció.

  A fő műsorszámról, Gyurcsány Ferenc beszédéről külön posztban számolunk be. Addig is íme Vitányi, Molnár és Bangóné produkciója: 

(A Gyurcsány-stáb megújulásra és megújításra való képességét jól jellemzi az a tény, hogy a fenti szöveges tudósítás 80%-át az esemény előtt írtuk meg. Bocsi.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr872390714

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kolonc 2010.10.25. 12:16:11

A pénteken zászlót bontott sokadik Gyurcsány-platform az ex-SZDSZ és ex-MDF neokonjainak gyűjtőhelye kíván lenni. Hogy ez mennyire vonzza majd a célcsoportot, kétséges. - írja a Hírszerző publicistája. És valóban. Én, liberálisként, aki hisz a piacg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Canis Lupus Libertas (törölt) 2010.10.23. 09:57:56

@bierkamp: Igazán kifinomult a stílusod és érvekben is erősnek látszol! Gratulálok édesanyádnak és kuncsaftjainak akivel összehoztak téged! - hacsak nem bányásztak valahol...

Kalmár 2010.10.23. 10:13:37

@bierkamp: Jön a bummm?
Na mi a baj, bántanak a szelek??
Te kis kölyökmacska.
Most kaptatok akkora pofont újra, hogy még mindig hülyeséget beszéltek tőle:)))))
Nemrég azt vízionáltad, hogy az önkormányzati választásokon majd fellázad a nép Orbán ellen,
Na ez kicsit elmaradt.

Darkrider 2010.10.23. 10:16:51

@Canis Lupus Libertas: 16 éven keresztül a politikai elit egymást mosdatta, gondolom, ebben egyetértünk

merészet húzott Orbán azzal, hogy felrúgta a korábbi állapotokat, amely egyébként nekem tetszik, hogy így alakult, mert mindig is hánytam az ülésteremben egymást szidó, a folyosón meg egymást ölelgető politikusoktól
olyan érzésem van, hogy a Fidesz végig arra készült, hogy egyszercsak lép egy merészet, az ellenfelei meg nem voltak erre felkészülve, hiszen úgyis szeretik egymást a háttérben

ezért nem készített ME hangfelvételt SL-ról, fordítva meg igen a szigligeti meetingeket, hogy egy példát is mondjak

lehet, hogy GYF tökre egyedül maradt, hogy kiderítse az igazságot, és ezen nem csodálkoznék, hiszen a háttérben lévő nagy szerelem juttatta az öszödi hangfelvételt is a Fideszhez, és ugyanez a szerelem blokkolhatott egy csomó mindent

a felismerés pedig már későn jött, hogy Orbán most már új játszmát kezdett, és mostantól minden hatalmat (a gazdaságit is) magának követel, és nincs szüksége már a titkos szövetségekre

Kalmár 2010.10.23. 10:21:22

@Darkrider: Látom a homály hamar beszűrődött az emlékezetedbe.
A TV elleni támadókat nagy rendőri erővel le kellett volna fogni és lecsukni. A Fidesz szerint is.
Ez elmaradt a Fletó egyenes utasítására.

23.-án hirtelen előkerült több száz rendőr
(a tv ostromkor hol voltak?)
nem tudott(akart) különbséget tenni az ünneplők és a tüntetők közt, és ész nélküli örjöngésbe kezdett.

De gondolom te úgy emlékszel már, hogy Révész Máriusz a fogai közt egy csőre töltött tankkal, égő kocsikon átugorva, a tv székház ablakán bemászva megtámadta a szakszerűen intézkedő, jól képzett szervet.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 10:22:41

@is:

1. Két dolgon röhögtem most kurva jót. Az egyik ez a cikk ( bár eléggé falmelléki poénok vannak benne ), a másik meg az Index video. A Szt István parkban a padon ült két jóember. Amikor megkérdezték tőlük, hogy szerintük a Gyurcsánynak mennyi támogatója van most, azt mondták rá, hogy kb. egy sátornyi :D

2. Többször mondtam, hogy a Fideszt nem igazán komálom.
Az adócsökkentését azonban annál inkább. Helyesnek tartom a terhek átrendezését.
Amikor az mszp arról beszél, hogy a Fidesz a "gazdagoknak kedvez" meg hogy a multiktól a "tisztességesen szerzett profitot veszi el" ( mindezt úgy, hogy a gyurcsánnak milliárdjai vannak ... ), akkor Szőcs Gézát és Dájcs Für Tomikát feledve azonnal rohannék a Fidesz mellé ikszelni.

Lehet hogy a Fidesz ellenszenves, de legalább van koncepciója. És ez már jobb, mint az mszpé, hogy t.i., hagyjuk a dolgokat változatlanul ( vagyis maradjon az 52%os adókulcs és a Hankook a 24 milliárdos támogatás mellett fizessen csak 2% adót továbbra is. )

3. A Borbély Ildikó viszont fején találta a szöget ( csak nem tud róla ). Azt mondta, hogy az mszp legyen szexi, amely azt jelenti magyarul, hogy "dögös".

Hát igen, a "dögös" szó már a XV. században is létezett a magyar nyelvben. Akkor azt jelentette, hogy pestises.

nahát, nahát :D

kovacsguszti68 2010.10.23. 10:26:15

@Canis Lupus Libertas: @Darkrider:
Szerintem a történet nem ennyire egyszerű, de igazából nem is túl bonyolult: a 4 évvel ezelőtti események kapcsán érdemes egy kicsit visszamenni a múltba, és felidézni, hogy ki vitte ki a politikát az utcára. A "mindenki hozzon magával még egy embert" felszólításra szerintem mindenki emlékszik. Az utcai politizálás gondolata Orbántól - illetve holdudvarától - származik: mutassuk meg, milyen sokan vagyunk. Ezzel párhuzamosan kezdte megmutatni (eltakart) arcát egy szélsőséges csoport is. Majd jöttek a további események - kordonbontás Orbánnal az élen, stb - ahol a rendőrség valóban nagyon impotens módon viselkedett. A szélsőséges csoportosulás ezt látva határozhatott úgy, hogy radikálisabb megoldásokat választ a véleménye kifejezésére. Így jutunk el a 2006. október 23-i eseményekhez, amely valóban a rendszerváltás utáni történelmünk egyik szégyenfoltja.
Egy percig sem állítom, hogy Orbán állt a lázadások mögött. Azt azonban biztosra veszem, hogy Orbánt (is) politikai felelősség terheli a történtekért: ha nem viszi ki az embereket az utcára, ha időben elhatárolódik a szélsőségesektől és nem engedi őket érvényesülni a saját rendezvényein, ha nem megy szembe a törvénnyel és nem bont kordont, ha.... és ezt még lehetne sorolni, de nincs értelme. Egy impotens kormányzás, egy impotens ellenzéki politizálás és egy impotens rendőrségi fellépés eredményezte a 2006 október 23-i eseményeket. Le kell vonni a tanulságot és ennek szellemében kell politizálni a jövőben.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 10:26:29

@Bell & Sebastian:

Haha, pont ezen viccelődtünk a haverommal 2OO6ban. Hogy t.i. ha a Gyurcsán így folytatja a hogy eddig, akkor a parlament magas ablakai alkalmat teremtenek egy jó kis defenestratiora.

A csehek tényleg végig defenesztrálták az egész középkort. A Xv. században kezdték, a 3Oéves háborút eredményező gurításuk (hehehe) csak pont az i n.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 10:29:34

@bierkamp:
"jön az igaz forradalom"

Jön a valós 4adalom,
Látod már, hogy forr a dalom ?

:D

bierkamp 2010.10.23. 10:29:50

@Kalmár: te úgy hazudsz mint a rohadt kis gonosz törpe és bandája--nem az önkormányzatra mondtam--te Fidesz szarral etetett állat! ...hanem a Viktatúrára általában---azóta jött a 3 milló embertől való lopás,..és a hazugságok a költségvetésre, és a sok sok elbocsájtás..és nem munkahely teremtés.....

Jobb ha meg sem szólalsz, már egyre többen észreveszik, hogy a Fidesz lebutítottak és a Fidesz barmok--kitanulták a hazugság mellébeszélő technikáját az Orbántól:)
Te csak tele szájjal nyaljál..az való neked!

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 10:32:45

@bierkamp:

Barátom, a birkák nem fognak fellázadni.
Méghozzá azért nem, mert jól átrendezték a terheket, és a multik fizetnek, a birkák adója meg csökken,de legalábbis változatlan marad.

A többit meg a jó PR elintézi.

Napersze, reménykedni azt lehet, az ingyen van. Szerintem most neked is annyit kell kibírnod a jobboldal "szeretett vezérével", mint amennyit nekünk az mszps "szererett vezetőkkel". Hidd el : ha nekünk ment, akkor neked (nektek) is menni fog :D

Sok sikert hozzá.

kovacsguszti68 2010.10.23. 10:34:04

@Scaramella va alla guerra: A 2. pontodhoz: az adócsökkentés jó, annak ilyen formában történő bevezetése - jelen gazdasági körülmények között - nem biztos, hogy szerencsés. Ha már a tisztességesen szerzett profitnál tartunk, akkor szélesebb kört is meg lehetett volna adóztatni, illetve nem kellett volna támadni a vagyonadó gondolatát, amely - megítélésem szerint - sokkal átgondoltabb és igazolhatóbb, ráadásul hosszú távon tervezhetőbb, mint a 3 éves extraadó.
A 3. pontodhoz: tévedés, hogy a Fidesznek van koncepciója. Ha lenne, akkor sok kérdéshez másként álltak volna hozzá. Na ja, az IMF és az EU beleköpött a levesbe, ez is nagy mértékben változtatott a terven. De látszik, hogy a Fidesznek sem koncepciója, sem vészforgatókönyve nem volt. Orbán is tudja ezt, különben nem mondta volna, hogy "szurkoljanak, hogy sikerüljön az akcióterv". Ha már szurkolni kell, akkor megette a fene.
Ami a Hankook támogatást illeti: szerinted a most nagy sikerrel beharangozott Audi beruházás mekkor támogatással és milyen adókedvezménnyel valósul majd meg?

bierkamp 2010.10.23. 10:35:26

@Scaramella va alla guerra: Te költő vagy? vagy csak pénzköltő?..de jó:)
Tovább fejlesztem jó?

Jön a valós dalom,
Látod már, hogy forr a dalom ?
Csak kinyújtom a karom,
s ott fekszik egy Fidesz halom,
A klotyóba őket rakom,
hisz ők a büdös szarom.
ez a fülke forradalom,

bierkamp 2010.10.23. 10:45:13

@Scaramella va alla guerra: A Diktatúra leverésének megvan a " technikája"--mindenütt bevált...
Minél gátlástalanabb, és agresszívebb a diktatúra annál hamarább le lehet verni , és a Viktatúra már erre halad...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 10:45:59

@bierkamp: épp erről beszélek. Tudják, látják, hogy mi van, mégis birkamód x-elnek a fideszes jelöltre.

Gyulimali 2010.10.23. 10:49:12

@kovacsguszti68:
Nem tudom, neked van-e gyereked, de nekem a 3-mal igencsak jól esett ez a változás.
A vagyonadó lehetne jó is, ha nem úgy vezette volna be az előzőkormány, ahogy tette. Szükség lett volna arra, hogy pl. le lehessen vonni az szja-ból, és akkor pl. nekem nem az lett volna a véleményem róla, hogy csak egy újabb sarc. Mert, ahogy megvalósult, az eléggé frankón szembe ment az eredetileg kommunikált céljaikkal.
Tehát, a te szavaidra reagálva, nem volt az sem átgodolt, sem igazolt, de legalább igazságtalan, és aránytalan az lett. Igaz, hosszabb távon bizonyára tervezhetőbb, az lett volna.
Szerintem pedig a Fidesznek igenis van koncepciója, ami kb. annyi, hogy nem az ingyenélést támogatja, hanem azokat az embereket, akiknél van esély arra, hogy továbbvigyék az országot.
ui.: Ez a szűrés, ez szenzációs. Egy kattintással meg lehet szabadulni a trolloktól.

bierkamp 2010.10.23. 10:49:45

Ez jobb:)

Ez a valós dalom,
Látod már, hogy forr a dalom ?
Csak kinyújtom a karom,
s ott fekszik egy Fidesz halom,
A klotyóba őket rakom,
hisz ők a büdös szarom.
ez a fülke forradalom,
Te szavazó Fidesz barom!

Gyulimali 2010.10.23. 10:50:50

@kovacsguszti68:
ja, és ami kimaradt: a "jelen gazdasági körülmények"-et kinek is köszönhetjük?
(tudom, tudom... az a fránya válság...NEM)

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 10:52:15

@Gyulimali: neked is csak addig lesz jó ez a változás, míg a boltokban nem szembesülsz a hatásaival... Utána is közönyösen fogod szemlélni, mert
- az egyenleg nagyjbából 0 lesz (nem veszítesz vele)
- ugyanakkor - vélhetőleg - hithű fideszesként magasról leszarod a többiek érdekeit. Pl. a lakosság sacc/kb. 70%-át, akiknek még/már/egyáltalán nincs eltartott gyerekük.

az a jó kurva édesanyád · http://nekrolog.blog.hu 2010.10.23. 10:53:45

@Gyulimali: kivéve azokat a trollokat, akik valóban trollkodni akarnak, mert azok akár percenként válthatnak nicket. :DDD

bierkamp 2010.10.23. 10:54:34

Jáj..megláttam a képen a három Nemzeti Betegségét...
ahogy jön a Kossuth téren : A Nemzeti gonosz törpe, a Nemzeti gumigerinc és a Nemzeti Tahó:)

pfujjjjjjjjj:)

angyalföldi partizán 2010.10.23. 10:56:42

@szcsongor: Erőt,egészséget,Csongor komisszár!Azért a TV maci és Mazsola megmaradt!Ha tud infót a rádió udvarán történtektől,kérem jelentse.Mint a régi szép időkben.Én csupafül vagyok.No Pasaran!

Beer Ninja 2010.10.23. 10:58:55

Gyurcsány szimplán hülye. Kár, hogy még vannak hülyéi, akik elég hülyék ahhoz, hogy higgyenek neki, pedig még be is vallotta, hogy elkúrta.
Éppen ezért jó ez a poszt. Gyurcsány baromról meg az övéiről. A legszebb, hogy néhány még itt blogolgat és OV diktatúrájával fenyeget, meg forradalommal. :)
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de aki túl sokat 'istenezik' a történelemben, az a legrosszabb fajta ember? Akár arab, akár keresztény, itt most egyre megy.

Dőlök a röhögéstől! Továbbra is fenntartom. A Mandineren nem a posztok jók, hanem a komcsi hozzászólások: minden fideszes birka, szarral etetett stb. stb.
Annyira jó, ahogy egyesek szinte kéjjel várják, hogy elvigye őket az Orbán rendőrsége, mert itt akkora a diktatúra... Zseniális, zseniális. Az élet a legnagyobb paródia, néhány agyhalott bohóc pedig önként vállal címszerepet! :)

kovacsguszti68 2010.10.23. 11:04:04

@Gyulimali: nem lett volna egyszerűbb akkor azt mondani, hogy a vagyonadó rendben, de módosítsuk néhány részét? A vagyonadó bevezetése egy határozott koncepció mentén történt, amit a fidesznél - állításoddal ellentétben - nem látok. Az, hogy "legyen jobb a kisembereknek" nem koncepció. Ez egy hosszú távú stratégia része lehet, de koncepciónak semmiképpen sem hívnám. A koncepció ennél sokkal részletesebb, kidolgozattabb, átgondoltabb. Ezt hiányolja több neves hazai és külföldi szakember is.
A 3 gyermeked hogy fog örülni annak, hogy ha idő előtt elpatkolsz, akkor az államosított nyugdíjadból egy fillért sem lát majd?

angyalföldi partizán 2010.10.23. 11:04:44

@bierkamp: Halleluja ,kedves Elvtárs!Dicsértessék Marx és Engels!Magának Elvtárs a csapatomban a helye.Majd jól megdobáljuk a reakciósokat fagyott fókatetemmel!Nem engedünk!Go Go pufajka!

kovacsguszti68 2010.10.23. 11:08:37

@dr. dodó: a komcsizásod pedig téged minősít...

Az, hogy valaki bevallja, hogy hazudtak a népnek, sokkal inkább mebecsülendő, mint az, aki folyamatosan hazudik, de már annyira hozzászokott, hogy észre sem veszi.

Anti Anyag (törölt) 2010.10.23. 11:15:07

Úgy nézem, Gyurcsány mögött azok az MSZP-sek állnak, akiknek vagy minden mindegy, vagy Gyurcsány révén tudtak gazdagodni.

Na ez így együtt az MSZP-sek kb. 20%-a.

A nem MSZP-sek továbbra is teljes erőből utálják ezt a koruupt és nevetséges pinokkiót

bierkamp 2010.10.23. 11:15:14

Orbán szimplán hülye. Kár, hogy még vannak hülyéi, akik elég hülyék ahhoz, hogy higgyenek neki, még be sem meri vallani, hogy lop, és hazudik, s hogy majd később derül ki hogy elkúrta.
Éppen ezért jó ez a poszt. Orbán baromról meg az övéiről. A legszebb, hogy néhány még itt blogolgat és t, fülke forradalomnak néz egy választást, és diktatúrát csinál, és bármit tesz arra hivatkozik, hogy erre felhatalmazták-tehát hazudik. :)
Nem tudom, feltűnt-e valakinek, de aki személyi kultuszt csinált, vagy diktatúrát csinált, az elbukott s többségében hamar leverték,.. a történelemben, az ilyen beteg hataloméhes ..az a legrosszabb fajta ember? Akár arab, akár keresztény, itt most egyre megy.
Dőlök a röhögéstől! Továbbra is fenntartom. A Mandineren nem a posztok jók, hanem a Fidesz seggnyaló hozzászólások: minden fideszes birkának, az komcsi és bolsi, aki nem a Viktátor és bandája seggét nyalja....aki nem ért velük egyet stb. stb.

Annyira jó, ahogy egyesek szinte kéjjel várják, hogy a bosszúhadjárat, és koncepciós perbeli bűnkeresés folyamatos legyen és elvigye vigye őket az Orbán rendőrsége, és a Polt Péter ügyészséggel elítéltesse hogy lássák mekkora a hatalma ( és félelme az Orbán bandának Gyurcsánnyal szemben) s a diktatúrát......Nemzeti Egységnek nevezi..
Zseniális, zseniális. Az élet a legnagyobb paródia, néhány agyhalott bohóc pedig önként vállal címszerepet!..Pozsgai,.. Szűrös,.. Orbán a Nemzeti Kerti Törpe, a Nemzeti Gumigerinc bólogató közt. elnök, és a sok jobbos odacsapódott komcsi, és ballibes...akik a Fideszben élnek:))) :)

Gyulimali 2010.10.23. 11:17:23

@kovacsguszti68:
Hát, nagyon remélem, hogy nem lesz szükségük az "állami nyugdíjamra", mert én azt szeretném, hogy maguktól boldoguljanak, és ne úgy kelljen az életet elkezdeniük (lásd első lakás), mint ahogy fletó ajánlotta:
"a beugrót a hitelbe a szülőktől, aztán a többit meg devizahitelben". Ez az igazi perspektíva.

bierkamp 2010.10.23. 11:18:05

@kovacsguszti68: na ezt írtam a dr bubó dodónak én is a saját szavaival behelyettesítve...hehehehehe

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.10.23. 11:19:01

"annyira jó, ahogy egyesek szinte kéjjel várják, hogy elvigye őket az Orbán rendőrsége, mert itt akkora a diktatúra.."

rémlik itt pár hüje jobber akik egykoron nagygyüliken rettegtek a "diktatúrától" :DD
neked? :)

bierkamp 2010.10.23. 11:20:51

Anti Anyag 2010.10.23. 11:15:07
Úgy nézem, Orbán törpe mögött azok az Fidesze -sek állnak, akiknek vagy minden mindegy kinek a seggét nyalják, vagy Orbán révén tudtak gazdagodni.Vissza nem téritendő klientúra szervező Széchenyi tervvel....

Na ez így együtt az Fidesze-sek kb. 80%-a.

A nem Fideszes-sek továbbra is teljes erőből utálják ezt a korruupt tolvaj , hazug,.és nevetséges gonosz kerti törpét...

átlátó 2010.10.23. 11:22:41

Nem nyugszik ez a Feri gyerek, nem nyugszik. Pedig okos ember tanul a hibáiból. Egyszer még elfúj a lába alatt a szél.

caralho voador 2010.10.23. 11:24:55

@.Pierre Bezuhov.: mintha szét is verték volna ártalmatlan jobberek tömegeit eme tisztalelkű demokraták rendőrei, te baromállat. Jobbos kormány alatt hasonlóra nem emlékszem, pedig alkalom lett volna. A taxisblokádot pl. tankokkal kellett volna rövidre zárni.

becike4 2010.10.23. 11:48:09

90 óta minden választáson az előzővezetés ellen szavaztak a pógárok.Aztán a győzelmi mámor korai magömlésnek bizonyult,és minden alkalommal jött a keserű ébredés.

Chicano 2010.10.23. 11:52:33

"Az isten szent nevére kérlek benneteket!". Míííííííí?

Chicano 2010.10.23. 11:54:12

@bierkamp: Tök jó ez a szűrés. Most kiszűrlek te sötét barom és innentől nem kell olvasnom az okádásaidat. Mandíner rulez.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 11:54:30

@caralho voador: jobbos(??? fidesz, mint jobbos :DDDD) kormányok alatt, a mélyen tisztelt, tetves csürhétek kussol.
Ha valaki most is fizetne nektek, akkor most is az utcán rombolnátok és ugyanúgy kapnátok a pofátokra. Dehát ugye a saját kormányotok ellen nem fogtok tüntetni, még akkor sem, ha éhendöglötök. :D

Chicano 2010.10.23. 12:08:10

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Hurrá, Sixxet is szűrőbe! :)

Kálmánnak és Tóninak pedig köszönöm a derűs perceket, egy jóízű röhögés így ebéd előtt meghozza az étvágyamat.

átlátó 2010.10.23. 12:14:14

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Ja...éppen nem anyádról jövök, azt még én se.
Várom a listát ami a Ferenc államférfi nagyságát bemutatja.
És ha nem érted a viccet, akkor azért csak magadat okold te náci.
Azon kívül a te minősítésedet nekem nem kell komolyan vennem, mert te, csak te vagy...
és végül, mert feledékeny vagy. A listát, ami bemutatja Ferenc államférfi nagyságát, arról ne feledkezz meg kicsifiam, drága gyerekem.

átlátó 2010.10.23. 12:16:29

@átlátó: javítok: És ha nem érted a viccet, azért csak magadat okold te NEM náci.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 12:18:06

@átlátó: jól van náci patkány, ugass csak! :D
(Chicano elvtársadnak meg megmondhatod, hogy magasról leszarom, ha nem olvas... :D )

KenSentMe 2010.10.23. 12:18:23

Gyurcsánynak én csak egy méltó büntetést tudok elképzelni: hogy a politika szemétdombjára kerül, és ott is marad, örökre. Valószínűleg ez a nememberi lény azt sem érezné meg, ha magasfeszültséget kapcsolnának a heregolyóira.. csak a hatalommániáján keresztül büntethető.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 12:21:49

@VRbagoly: amellett, hogy gyurcsány finoman szólva nem a szívem csücske: amikor róla így beszélsz, mit gondolsz a Viktátorról? :D

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 12:24:04

@kovacsguszti68:

Nézd, az adócsökkentés az szükséges volt.
ha nem lenne pénz ( p.l. háború, országos havária, UFO támadás, stb ), akkor egyet tudnék veled érteni, hogy elsietett volt a bevezetés.
De mint látjuk van pénz. Amely ( ha nem veszi most Orbán el ) nagyrészt külföldre lett volna utalva.

A vagyomadó ötletét nem támogatom, egész egyszerűen azért, mert akkor akár a középosztály által felhalmozott vagyon is "elszivárogna". Namármost az evidencia, hogy rólunk, 3Osokról az állam nem fog gondoskodni, az lesz öregkorunkban, amit felhalmozunk. Ezt a felhalmozást gátolná meg a vagyonadó.
Én egyébként azt az adót támogatom (p.l. fogyasztási ) amelyet, ha magas, ki lehet kerülni. Ebben az esetben ugyanis az állam elgondolkodna, hogy mi az a mérték, amit még ki lehet vetni. És ha az állam a költségvetés szűkös voltáról gondolkodik, az mindig jó.

Orbánék a taktikai dolgokban valóban elhamarkodottan döntenek ( ugye, a csontvázazás ). Ami tetszik bennük az az, hogy szakitanak a paradigmákkal. Ilyen paradigma pl az, hogy szabadon kell engedni, hogy a profitot hazautalgassák, és hogy a költségvetés konszolidálása = megszorítás = SzJA emelés.

Az is tetszik bennök, hogy garantáltan a középosztály pártját fogják az adócsökkentéssel és a gyerekvállalás támogatásával.
Amit a kommerek mondanak (ti., hogy az adócsökkentés a "gazdagoknak" kedvez ) ordas hazugság.
Mégpedig azért, mert a gazdag ( amely szvsz fél milliárdnál kezdődik ) döntően a tőkejövedelemből él, és idáig is meg voltak a lehetőségeik arra, hogy az igy adódó osztalékot offshore adóparadicsomokban vegyék fel ( gondoljunk Kóka sógorára vagy a jegybankelnök ciprusi adócsalásaira ).

@bierkamp: Minden jólneveltségem dacára azt kell mondanom, hogy oltári nagy hülyeségeket mondasz.
Én p.l. nem vagyok a "klientúra" része, Széchenyi tervet sem kapok.
Ezzel szemben volt eszem és türelmem egy olyan szakmát kitanulni, amellyel ( mint munkavállaló ) az országos átlagnál valamivel jobban keresek.
Így az adócsökkentés és a gyerekek után járó kedvezmény igenis érint.

Egy személyes kérdés : te miért utálod annyira a Fideszt ?

( Én azért utálom kurvára az mszpt, mert
1. érdemtelenül gazdagodtak meg
2. úgy hogy közben másokat a súlyos adókkal ellehetlenitettek
3. és elkúrták a gazdaságot, amely a további adócsökkentést és a gazdasági növekedést megnehezitik
4. és mindemellett a koözéposztályt, amelyhez neveltetésemnél és anyagi helyzetemnél fogva tartozok, deklaráétan ellenségként kezelték. )

Egyébként nyugodj meg, nem lesz itt semmiféle forradalom. Ha a paprikajancsi ámokfutása és szemkilövése után sem lett forradalom ( és a Bell and Sebastian által szorgalmazott defenestratio, azaz az ablakon való kikúrás :D ) akkor most sem lesz.
Sorry ...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 12:26:35

@Scaramella va alla guerra: ö... khm... izé...
bierkamp, ha jól látom, egy félhülye fideszes, aki próbálja parodizálni azokat, akik nem szeretik kedvenc pártját. Legalábbis ekkora idiótát, eddig csak fideszesben és jobbikosban láttam.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 12:29:51

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Próbáljunk meg kérem absztrakt módon gondolkodni és disztingválni a valóban unszimpatikus Orbán között és aközött, amit képvisel.

A focimániájával az agyamra megy, a beszédeivel halálra untat, a kárdei ( smitt, dájcs, szőcs, matolcsi ) elkeseritően szánalmasak. Az adócsökkentését lájkolom, és a bátorságát, amellyel az SzJA emelés helyett a multikat sápolja meg méltánylom. Tudom, persze, mindezt saját érdekből teszi, de akkor is.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 12:31:07

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Hát, nekem az idiótáról a kommer ( mszp szavazó ) ugrik be első körben (aki akkor is a kommerekre szavaz, ha azok az SzJAt 6O%ra emelik), na de mindegy ...

átlátó 2010.10.23. 12:32:25

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Majd én eldöntöm nélküled kicsifiam, drága gyerekem, hogy kinek és mit és hogyan "ugatok". ha akarok neked ugatok, a te beleegyezésed nélkül.
És továbbra se vagyok az ügyintéződ kicsifiam, drága egy gyerekem.
És továbbra se rendít meg, hogy te kit-mit szarsz le, vagy föl, vagy nem, vagy igen.
És az anyádat se továbbra se, mert azt azért én sem, pedig csúnya faszom van.
A továbbiakban nem veszlek komolyan, szóval nézd el nekem, hogy átnézemkrajtad kicsifiam, drága gyerekem.
Jut eszembe....Ferenc, mint az államférfit méltató listádat nem volt alkalmam elolvasni. Nem csak feledékeny vagy, hanem cserben is hagytad a társadat.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 12:35:13

@Scaramella va alla guerra: ö...adócsökkentés. Pardon? Hol látsz olyat? Bocs, kulturáltan válaszoltál, nem akarnálak bántani, de... szerintem mégiscsak keress valami olyan szemüveget, ami nem csinál rózsaszínt a narancs-vörösből! ;)
Adóátrendezés van folyamatban némi növeléssel összekötve, aminek az itt élők nagy része issza meg a levét. Te tapsikolsz a "multik" megadóztatásához, miközben azok röhögve továbbhárítják rád-rám-ránk a növekvő terheiket vagy szimplán kivonulnak az országból, újabb néhányezer munkanélkülit kitermelve magukból...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 12:35:58

@átlátó: nácikám, hiába ugatsz, nem olvasom el... szűrőt nem használok, de felőlem azt böfögsz, amit akarsz. :DDD

java786 2010.10.23. 12:40:14

Végkép lemondtam erről az országról. Az a nemzet ahol ez az ember megjelenthet és van hallgatótábora, nem érdemli meg a túlélést...
Nagyon sajnálom....

Kalmár 2010.10.23. 13:02:34

Nyugger és birkacamp.
Istenek vagytok.
Régóta gyanakodtam rátok, hogy voltaképpen ti is Fideszesek vagytok.
Psszt, nem árulom el senkinek.
Legyetek továbbra is ekkora állatok, Gyurcsány mellett.
Minden szavatok temeti a táncoló bohócot.
Nem csodálom, hogy egyre jobban vadultok.
Normális ember jónak találja az eddigi kormányzást.
Még őrültebb figurát kell hoznotok.
Hajrá Magyarország. hajrá birkakcamp, nyugger.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 13:15:07

@Kalmár: kicsikomcsi! Ki van itt Gyurcsány mellett? A szarházi, rákosista fideszed _ellen_. Jaigen.. "aki nincs velünk, az ellenünk!" - honnan is ismerős ez a jelszó? :DDD

Kalmár 2010.10.23. 13:31:17

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Van egy kis zavar a fejedben.
Te utálod a Fideszt. Mint Fletó
Te lenézed 56'-ot. Mint Fletó
A Kossuth téri tüntetőket csőcselékezed. Mint Fletó.

Lehet, hogy nem vagy Gyurcsány párti.
Lehet, hogy te vagy Gyurcsány.

Szarban lesztek rövidesen.
Ja nem, máris abban vagytok. Rákosista Fidesz?
Nemrég náci volt, aztán cigány, meg Zsideszes.
Az ember nem győzi kapkodni a fejét a sok leleplezéstől......balfaszok.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 13:32:46

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
hát nem tudom ... nekem adócsökkentés.
valóban a multi megpróbál továbbháritani, de annyit nem tud, amennyivel csökkent az adóm.

Egyébként persze hogy adóátrendezés, de én pont ennek örülök. Miattam lehet a fogy. tipusú adókat emelni, a vagyoniakat és a jövedelmieket ne emeljék (vagy csökkentsék).

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 13:34:34

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
A fidesz meg lehet hogy rákosista, de
ad 1. még nem lőtte ki senkinek a szemét
ad 2. csökkenti az adómat. meg lennél lepve hogy mennyivel.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.10.23. 13:47:24

@caralho voador: "A taxisblokádot pl. tankokkal kellett volna rövidre zárni. "

látod-látod, kicsi csíra. a régmúlt komcsijai is így oldották meg 56-t. ez is mutatja, hogy a vér nem válik vízzé :) max más színű lesz :)

"mintha szét is verték volna ártalmatlan jobberek tömegeit eme tisztalelkű demokraták rendőrei"

az utcán tomboló, kukát borogató, követ hajigáló csürhét a világ minden részén fel szokták oszlatni.
az már más kérdés, hogy az alkalmat kihasználva néhány paranoid, diktatúrát vízionálló hülye beállt közéjük megveretni magát... de ez már a "Révész Mártírusz" története

Kalmár 2010.10.23. 13:58:15

@.Pierre Bezuhov.: szerinted, ha mondogatod ezt az ostobaságot akkor igaz lesz??
Volt olyan presszó, ahonnan kivezényeltek mindenkit és válogatás nélkül ütötték őket.
Kínozták az előzetesben lévőket. Sokan ártatlanul voltak ott.
Szabálytalanul és állat módon jártak el az oszlatáskor és a börtönökben.
Sok békés ünneplőt vertek meg, nem azért mert odaálltak, azért mert szándékosan közéjük hajtottak pár hülyét.
Te nem láttad a lovas rohamot??
Sétáló emberek közé rohantak.
Elmebeteg állatok mind és aki védi őket az is.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 14:17:34

@Kalmár: te egy szaros szájú nyilaspatkány vagy, ezt ennyiből is le lehet szűrni. Aki meg olvasott történelemkönyvet, netán átélte a Rákosi korszakot, az kb. érzékeli, hogy a liberálisból indult, térdrecsuhások vekker vezette fidesz, milyen szépen alakult át, egy ócska, populista, komcsi párttá. :DDD
De ahhoz a te egyetlen, kétbites agysejtednél picivel több kellene, hogy ezt megértsd. :DDD

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 14:19:38

@Scaramella va alla guerra: ühümm... történt egy, azaz egy darab ilyen eset, mire ti folyton ezt óbégatjátok, hogy "szemkilövetők pártja". Bocs, visszavonom a korábbiakat. Te ugyanolyan degenerált fasz vagy, mint a fidesz szavazók 99%-a... :(

Ha csökkenni látszik az adód, akkor majd nézd meg a jövő évi rezsiköltségeket és azt, hogy mennyit kell a boltokban hagynod! (feltéve, hogy nem csalsz adót!)

Kalmár 2010.10.23. 14:38:24

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Vinnyogatsz bukott nyugger.
Alig hallani a fajtád átkait. Lefojtja a kuka tető a fejetek fölött.
Elküldtek titeket a picsába.
Kérdezd meg a liberó haverjaidat.
Addig is hiába reménykedsz, hogy hátha rossz lesz.
Nem lehet a tolvajrabló szdsz-mszp kormányt alulmúlni.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 14:47:34

@Kalmár: te nyilastetű!
ad1 - én még nagyon messze vagyok attól, hogy nyugdíjas legyek.
ad2 - neked és a hozzád hasonló élősdiknek az a szerencsétek, hogy az értelmes ember kerüli a (fizikai) erőszakot, különben már réges-rég ki lenne taposva a beletek.
ad3 - nekem egy a fidesz szabadrablásait üdvözlő élőlény ne ugasson tolvajokról, rablókról! :D

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.10.23. 15:30:04

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:

Gratulálok a személyeskedésedhez.

Mindig azt mondja a bolond, hogy a magyar baloldal a "demokraták pártja".
Ahhoz képest, hogy Gyurcsány szerint te is "demokrata "vagy, elég sajátosan nyilatkozol az "egy darab esetről", amely nem is egy darab eset, hiszen a rendőrségnek több százmillió Ft értékben kell kártéritést fizetnie, nyilván nem egy embernek. Megjegyzem, egy demokráciában nem szabad előfordulnia, hogy bejelentett, engedélyezett nagygyűlésen résztvevők szemét a gyűlést engedélyező rendőrök kilőjék. Nagyon sajnálom, hogy ezek szerint a "demokrata" baloldal így viszonyul a velük szembenálló eszmét képviselő emberekhez. Még egyszer gratulálok.

Egyébként annyival nem tudják a rezsiköltséget növelni, mint amennyivel az adóm csökken. Szerintem annyit az egész ház fűt el egy szezonban :D .

cutcopy 2010.10.23. 16:07:30

Fletó a képen épp felbújtja a nyuggereket..?!

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 16:12:36

@Scaramella va alla guerra: attól kezdve, hogy ugyanazt a fasságot szajkózod, mint az összes többi agysérült, nem hinném, hogy van miről társalognunk.

politicus · http://mandiner.blog.hu 2010.10.23. 16:27:37

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: fogd vissza magad. Van saját blog, ott lehet ezt a hangnemet tovább építeni.

cutcopy 2010.10.23. 16:44:30

@politicus: "Van saját blog, ott lehet ezt a hangnemet tovább építeni."

Szalai Annamária szerint ott is már csak max. egy szűk évig.. )

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 16:49:34

@cutcopy: no igen. És ehhez érdemes nézni Orbán Viktor elvtárs ünnepi beszédét! (csak előtte ajánlatos egy doboz Daedalon tabletta bevétele!)

politicus · http://mandiner.blog.hu 2010.10.23. 17:36:56

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Nem hinném. Olvasd vissza a saját és kommenttársaid beírásait és látni fogod a megfogalmazásbeli különbségeket.
Moderáltan is lehet utálkozni.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 17:41:39

@politicus: miért kellene az ilyenekkel szemben kulturáltan fogalmazni? Egyébként szvsz te is olvashatnál, mielőtt ilyeneket leírsz...

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2010.10.23. 18:05:34

@politicus: csak egy nyomorult Feri-árva troll. Már annak is örül, ha valaki a sáros bakancsát belé törli, legalább érzi, hogy létezik.

A komancs arcátlanságra jellemző módon, október 23.-n arcoskodik, ahelyett, hogy szégyellné magát.

Kalmár 2010.10.23. 18:17:35

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Kis köcsög nyugger.
Kicsi vagy te a kitaposáshoz.
Kevés is vagy hozzá.
Nem beszélve róla, hogy nincs elég társad.
Kevesen vagytok.
Azért azt még megvárom, míg felrobban a vörös fejed.
Amúgy nem nyilas vagyok, hanem vízöntő:)))
Balfasz.

Kalmár 2010.10.23. 18:20:01

Apropó
A te szerencséd, meg az, hogy a hülyeségbe nem lehet belehalni. Így élhetsz jó sokáig, ha nem kapsz agyvérzést.
Ez jó.
Még sokáig fogok itt cívódni veled.
Kapaszkodj.

Tehetetlen Dodó 2010.10.23. 18:21:02

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Vegyél sok-sok dobozzal, legyen tartalék a következő évekre, szükséged lesz rá, hehehehe.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 18:24:50

@tölgy: öreganyó! Elhiszem, hogy a sarokról már kiöregedtél, de a frusztráltságodat nem a politikai pályán kéne levezetni! :D

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 18:25:53

@Tehetetlen Dodó: szép is az, amikor nyilas-komcsi kart-karba öltve dáridózik a Parlament előtt! :D
Igazán összeilletek.

Tehetetlen Dodó 2010.10.23. 18:41:42

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Ne menj oda, ha nem akarod, hogy komcsi is vígadozzon ott.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 19:07:35

@Tehetetlen Dodó: miért mennék? Én nem léptem be egyik pártba sem. Mi több, az előző kormánypártokhoz sem volt több közöm, mint a mostani háromhoz. (már feltéve, hogy a kdnp-t nevezhetjük pártnak...)

Tehetetlen Dodó 2010.10.23. 19:22:26

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Ja, bocs.
Ezek szerint te az öntudatos, független pártonkívüli bolsevikok közé tartozol.
Hajrá Viktor!

Bell & Sebastian 2010.10.23. 19:33:06

Igazán szép ez a mai termés, lószar hegyek, setét középkor, kommer ivadékok vítustánca, pont mint a chemotoxos legyek. :)

becike4 2010.10.23. 20:20:23

@Scaramella va alla guerra:Dehát nem a multikat sarcolja,hanem Minket!A Tescoék már basszák a beszállítókat,a gázszolgáltatók bejelentették,hogy a válságadó miatt 4 százalékos áremelés,leszen,úgyhogy az egész csak a szokásos süket duma.Gereblyézik a szart rendületlenül.

becike4 2010.10.23. 20:32:38

Emberek!Minek a marakodás,kezdeményezzünk népszavazást a politikusmentes Magyarországért!

Kalmár 2010.10.23. 20:39:25

@becike4: Ha egyenesen tőled vennék el az jobb lenne??
Ne feledd, valaki csinált egy gigantikus hitel óceánt.
Hidd el, jobb ez így. Ha a beszállítókat sarcolja az neked miért fáj?
Csökkenni fog kicsit a sörgyárak, szeszipari cégek, stb profitja.
Mindent nem hárít át a fogyasztóra, mert okosan a magyar láncok kimaradtak a szórásból.
(nem véletlenül)
Ráfér kicsit a multira a sarc. Szét keresték magukat eddig, tessék, most beszállni a bajban is.
Az nem igaz, hogy még lehet lehúzni bőrt a dolgozókról.

Bell & Sebastian 2010.10.23. 20:39:53

@becike4:
Esetleg dereng még, ki is kúrta el? Igen, a szart. Éppen azt lapátolják - vissza a lóba.

becike4 2010.10.23. 21:16:05

@Kalmár: Meg fogod látni,hogy lehet.

becike4 2010.10.23. 21:18:42

Nem azt mondtam,hogy nem értek egyet a multik megadóztatásával,de nincs biztosítva,hogy ne hárítsák át a terheket a fogyasztóra.És egyenesen tőlem fogják elvenni,meg tőled.

becike4 2010.10.23. 21:22:33

@Bell & Sebastian: Tudom,hogy kik kúrták el,és szégyen,hogy még szabadlábon vannak ezek a nyomoroncok.Csak már a pigmeusban sem bízom,még emlékszem 98-ra,ugyanazok a fonnyadt arcok próbálnak önbizalmat sugározni,és nagyon szánalmasak.De a leginkább szánandó Magyarország.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 21:30:53

@becike4: nem fogja fel. Sajnos. Pedig elsőre azt hittem, hogy igen. :(

Amire meg azt írod, hogy tudod, kik kúrták el... biztos vagy benne? Biztos, hogy elkúrás a vége akkor is, ha az ellenzék mutat némi konstruktivitást? A fidesz vezérkarától eltekintve, nem nagyon tudok olyan politikusokról, akik szándékosan ártanának az országnak. Hülyeségből, dilettantizmusból igen, de úgy, ahogy azt a fideszesek teszik lassan húsz éve...

becike4 2010.10.23. 21:51:33

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Nem lesz gázáremelés,Mi az hogy,nagyon is,nem kell félni,nem fog fájni,el lehet innen menni,nem akarhat hazug ígéretekkel választásokat nyerni,nem lesz semmiféle gyógyszerfelírási díj,stb,stb.Egy tisztességes pillanatuk nem volt nyolc év alatt.És ez nem azt jelenti,hogy a kis mit ugrálsznak volt.

becike4 2010.10.23. 22:13:56

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Ja,és a libatolvajt még nem is említettem,ezekkel milyen konstruktivitást lehet elképzelni?Nem az volt a baj,hogy a cideszesek kimentek,amikor a hazudós felszólalt a parlamentben,hanem hogy a többiek bentmaradtak:

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 22:33:27

@átlátó: nem anyádnak ugacc, úgyhogy fogd vissza a mocskos szádat!

@becike4: a "libatolvaj" miniszterelnökségével kapcsolatos EU-s szakértői véleményeket is megnézhetnéd...

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.23. 22:34:16

@becike4: ja... már értelek... jól van, vedd be a gyógyszereidet! :D

becike4 2010.10.24. 11:14:50

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Agymosott komcsi,agysérült élősdi,degenerált fasz,szarosszájú,nyilaspatkány,szarházi,félhülye fideszes,nácipatkány,tetves csürhe,stb.Ez és ezek variációi a véleményed a kommentelőkről.Nem is értem,hogy egy ilyen meg nem értett zseni mi a bánatot keres ilyen illusztris társaságban,tehát a neved mától,szánalmas hülye.

PQM 2010.10.24. 19:55:08

"Tisza István háborút akart..." Tisza István nem akart háborút, az utolsó koronatanácson ellene szavazott.
De tényleg ez a legkisebb hazugság tőlük ....
süti beállítások módosítása