Tisza-parti kampánycsend sok Jobbikkal
2010. április 11. írta: TuRuL_2k2

Tisza-parti kampánycsend sok Jobbikkal

  A kampánycsend nagy részét a Tisza partján, Nagykörűben töltöttem. A Tisza-parti faluban az oszlopok MSZP- (Csak Csák) és Jobbik-plakátokkal (Radikális változás) vannak tele, Fidesz-plakátból összesen három csíkot láttam, ebből egy volt nagyjából ép. A körűiek elmondása szerint a Fidesz nem vitte túlzásba a kampányolást a faluban: csak az MSZP és a Jobbik tartott választási fórumot. Utóbbinak ifj. Hegedűs Loránt volt a sztárvendége, a fórum közben egyszer csak beállított két rendőr, és mondták, hogy kit keresnek. A meglepett illető jelentkezett, hogy ő lenne az: kiderült, hogy azért keresik, mert fatolvajokat fogtak nála.

  Szombaton éjjel Tiszasűlyre látogattunk át, ahol még régebben fedeztünk fel egy ígéretes sarki diszkó-kocsmát. A kocsma kirakatán a helyi Jobbik-jelölt plakátja. A belépő háromszáz forint (kétezresből nem tudtak visszaadni), bent a kocsma-pulton Jobbik-szórólapok és a párt helyi, Szolnoki Várvédő című lapja. A maroknyi közönség többek között egy nagyobb cigány társaságból állt, a zenei kínálatban a technósított mulatós és a sláger dominált.

  Kíváncsian várjuk tehát a nagykörűi és a tiszasűlyi eredményeket...

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr171912427

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valasztas.hu: még egy kudarc 2010.04.12. 18:55:08

  A választásokat követő napok nagyszerű szórakozása a szavazóköri eredmények közti böngészés. Van-e olyan szavazókör, ahol győzött az MSZP? Sikerült-e valamelyiket 100%-ra hozni a Fidesznek? Akad-e olyan, ahol a Fidesz csak harmadik? Még min...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.04.11. 19:23:20

ÉRIK A CSALÁS!
ez a sorbanállós felfordulás arra kellett, hogy ha fennforog a veszélye, elcsalják a fideszkétharmadot
süti beállítások módosítása