Mari néni who is cukorbeteg
2010. március 10. írta: sHelf

Mari néni who is cukorbeteg

  Voltunk a barcampen, annyiban lehetne összefoglalni, hogy mobil mobil mobil. Fejlesztők, fejlesszetek mobilra. (Ezt egyébként mi is tudtuk, hamarosan indítjuk a kifejezetten mobilra szánt mandiner kiadást.)

  Az első előadáson Mike Butcher, a TechCrunchtól a startupokról beszélt. A sikeres startuphoz pénz és felhasználók kellenek. Nincsenek instant megoldások, pénzt angyaloktól szerezhetünk: „get an angel who has cash” - mondta Mike, utalva ezzel arra, hogy mennyire fontos egy befektető. A startupunkat mindenképpen el kell indítani angolul is, sőt tegyünk úgy, mintha az USA-ban laknánk, így terjedhet el igazán.

  Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezetője magyar címet adott előadásának, állítása szerint angolul nem talált olyan frappáns kifejezést, mint a „Kutyavilág, kütyüvilág”. Igaz, a kutyavilágot nem értem. Megtudtuk, hogy az üzleti modellek változnak, mindenki gőzerővel fejleszti a saját kütyüjét, és a Google mindenkivel izomzik. A Nokia Ovi-ról Mattheisen kijelentette, hogy tulajdonképpen halott. A végszó itt is az volt, hogy az always on életmód miatt a mobilalkalmazások csak egyre fontosabbak lesznek. Nem volt unalmas Mattheisen előadása, de újdonságot se mondott. Tud viszont magyarul, ez a „Mari néni who is cukorbeteg” példánál jól jött.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr201828752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.03.10. 18:24:33

HYPE, HYPE, HYPE

ez az egész mobilitás, vep2 stb nagy felfújt üres semmi lózunghalmaz

persze üres csillogással mindig meg lehetett hülyíteni ezt a szerncsétlen debil emberiséget

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.03.10. 18:26:06

6 éve ugyanaz a telefonom

ennek a 6 éves telefonnak sem használom minden funkcióját

ÉS NEM

NEM AKAROM MINDEN ADATOMAT ONLINE ÁRAMOLTATNI

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.03.10. 18:29:56

@ÉLJEN A HOLOKAUSZT!:

És most nemcsak a direkt személyes adatokra gondolok

nem akarom, hogy a mobiltelefon révén személyre szólóan feltérképezzék,

a szokásaimat
az érdeklődési körömet,
preferenciáimat és antipátiáimat

A SZEMÉLYISÉGEMET

br · http://www.szalaiannamaria.net 2010.03.10. 18:33:30

"pénzt angyaloktól szerezhetünk: „get an angel who has cash” - mondta Mike, utalva ezzel arra, hogy mennyire fontos egy befektető."

Ezeken mindig olyan jókat szoktam derülni.

Aki VC pénzt használ, nos consultant ismi azt mondja erre, hogy "good for you, I'll happily take your money." Eltolják hülyeségekre a pénzt a startupok, az üzleti modellel meg nem foglalkoznak, majd elfogy az angel investor pénz.

Haver jól megél belőle. He just takes money from those who took VC money. :)
süti beállítások módosítása