Kis fütyi, kis botrány
2007. augusztus 04. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Kis fütyi, kis botrány

Nem adta ki a Boyds Mills Press nevű amerikai könyvkiadó Susanne Berner német írónő mesekönyvét. A történet egy múzeumlátogatásról szól. A könyvet maga az írónő illusztrálta, s nem átallott meztelen férfiszobrot és női aktot is rajzolni a kiállítás műtárgyai közé. A szobor az illusztráción 7,5 milliméter magas, tehát fütyköse kábé 0,2 milliméter hosszúságával ijesztgette volna az amerikai gyerekeket. A kiadó ezért arra kérte az írónőt, hogy vegye ki a rajzot. Ugyanis nem akartak félőrült erkölcscsőszök és élelmes ügyvédek céltáblájaként milliós kártérítési pereket állni. Az írónőben felgerjedt az európai öntudat és visszautasította a cenzúrát. A kiadó ezután elállt a megjelentetéstől. Íme, a botrányosan szabados illusztrációk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr94132333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szejler 2007.08.04. 22:49:24

Muhaha, Amcsik.

Teljesen felháborító már az a reneszánsz, művészetnek álcázott fertő is, ahol dudák, ne adj isten fütykösök kelletik magukat csak úgy!!!
(ráadásul hol)

Csoda hogy a latin-amerikaiak népesítik az orszgot?

Syr Wullam 2007.08.05. 09:18:53

No, azert ne feledjuk, hogy az antik es reneszansz szobrokon a kenyes helyekre mikor kerultek azok a helyes kis fugefalevelek ... es hol. ;-) Same shit, different day. No es: a hulyeseg globalis es internacionalista.

dowNLoad 2007.08.05. 12:19:07

USA-ban a fürdőgatya(3szög"fecske") sem éppen kedvenc,(van ahol nem is engedik) inkább a térdig érő fürdőnadrág, persze nőknek lehet tanga is, minél kisebb!

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.08.05. 14:08:58

Szar lehet a négereknek, akiknek térdig lóg, és épp kiér alul a laza fürdőnadrágból...

hcrules 2007.08.05. 15:30:47

Igen, ezt az úszósortot hordják (mondjuk nekem is jobban tetszik).

Ha valaki fecskét vesz fel, akkor kicsit furán néznek rá az emberek.

Nőknél tanga? Az átlag amerikai nőt elnézve ez nem éppen a legelőnyösebb viselet. :)
süti beállítások módosítása