Generation gap
2007. január 24. írta: TuRuL_2k2

Generation gap

Adók, járulékok, nyugdíjak, korosztályi számlák. Sokat boncolgattuk (vagy inkább csak kapirgáltuk) ezeket a kérdéseket, itt ugyanez folyik, de tudományos alapokon. A tanulmányok 1998-as és 2000-es adatokat használnak, tartok tőle, a helyzet azóta legalábbis nem javult. Per pillanat erősen úgy néz ki: XXI. századi magyarnak születni jelentős szívás. Igaz, nem csak magyarnak. A német Szijjártó Péter sem véletlenül feszegeti a nyugdíjkorhatár emelését.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr6930742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallicus 2007.01.25. 09:11:04

Ez mindazért van mert képviselőink és politikusaink hivatkozva minden igazra meg eu-ra meg hazugságra,meg a nagytőke által jól megfizetett észosztó közgazdászainkra,állandóan azt oboázzák a fülünkbe hogy"emberek most egy kicsit nehéz,de pár év mulva ha a gatyagumit összehúztuk,majd jobb lesz"Ennél óriásibb és csalárdabb hazugságot elképzelni sem tudok!Ők nem azért vannak hogy a pórnép életét kissé könnyebbé tegyék,hanem azért hogy minnél jobban szoritsák a "mogyoróinkat"Ők meg élnek mint Marci Hevesen!A világ legjobb foglalkozása ez a képviselőség nálunk!Nem kell hozzá sem iskola,sem szaktudás,csak hülye duma amit az emberek megesznek,aztán ujabb négy évig etethetjük őket kurva drágán az adóinkból!Fizethetjük extra kiadásaikat,mint pl:lakhatási hozzájárulás,utazási ktg,stb,mi közben meg egyre szegényedünk!ŐK arra hivatkoznak,nagy a válaszutókörzet,képviselni kell az embereket,meg bejárni a körzetet,csak azt nem tudni kit képviselnek!Kirobbantani őket a parlamentből nem lehet akárhogyis végzik a dolgukat,csak ujabb négy év mulva!A sajtó nagyrésze meg ehhez asszisztál,magyarul alányal a kormánynak !Fletó utmutatásainak megfelelően tematizálják a közvéleményt,a legtöbb ujság kormánybirálat helyett átalakult afféle fogyasztóvédelmi fórummá,azt leközlik ha valaki panaszt tesz mert elromlott a sötétségmérője,vagy a bukófrekvenciás homálytizedelője,stb!DE a kormányt birálni,az szentségtörés,mert fő a nyugalom,a béke!Közben lassan de biztosan a kormány jóvoltából éhen döglünk a rezsik miatt,az ország kiüresedik mert döglünk sorjában,fogy a magyar,de valakiknek éppen ez a céljuk4Azt mondják öngondoskodj mert az Eu-ban is igy van!Csak azt nem teszik hozzá hogy az itteni fizetésekből a többség egyáltalán nem tud öngondoskodnimagáról az elkövetkezendő száz évben sem!De ők csak lökik a süketet!Ez van itt nálunk kedves magyar polgártársak és "elvtársak"!
süti beállítások módosítása