Fityesznáci
2006. november 24. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Fityesznáci

Rövid és részrehajló véleményem szerint aki SS-egyenruhába bújva fotóztatja magát, az egy perverz lúzer, és nincs helye a közéletben. Ez nagyobb botrány, mint egy hülye zsidózás. Ez a náci relikviagyűjtés és a hasonló dolgok egy "alternatív" szubkultúrát alkotnak, aminek részletezésébe most nem mennék bele...
ss

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr8418751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anatom 2006.11.24. 15:23:30

"A politikus (...) a hvg.hu-nak kiemelte: legjobban azt fájlalja, hogy a bulvárlap nem hozta le azt a fotót, amelyen már szovjet egyenruhában látható, s amelyet ő maga küldött át a lapnak."

hvg.hu/itthon/20061124_gyenge.aspx

Ja, nekünk is ez fáj a legjobban.
Remélem, a Blikk ezentúl címoldalán meztelen nők helyett Gyenge képeket fog lehozni.

mborsik · http://abszurdisztan.freeblog.hu 2006.11.25. 12:46:00

Gondolatkísérlet: ha fordítva történt volna, azaz csak a szovjetes fotó jut illetéktelen kezekbe, abból lett volna botrány?

Vagy ha egy MSZP-s kollégáról készült volna szovjetes kép, abból lett volna botrány?

Persze nem, mint ahogyan abból sem, amikor mszp-sek mobilján a szovjet himnusz hangjai (akkor még az orosz himnusz nem lett visszacserélve) csendültek fel.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.11.25. 21:22:19

Hmm igen, SS-ruha, szovjet ruha, inkább tényleg menjen. Meg aztán az is érdekelne, ki szedte elő a képeket.
süti beállítások módosítása