Ervin bácsi megmongya a frankót
2006. szeptember 17. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Ervin bácsi megmongya a frankót

"A bűn tehát közös volt a kampányban", mondja a hazugságra épülő kampányokról Csizmadia Ervin a NOL interjújában, aki, bár néhol jók az okfejtései, nem tudja kimondani, hogy a valóságnak tökéletesen ellentmondó ígéretekkel, a törvénybe foglalt (!) adócsökkentés kormányaként választást nyerni, majd rögtön mindent visszavonni, adót emelni, megszorítani - és  eközben az ellenzéket démonizálni - olyan büdös aljasság volt, aminek hosszú évekig fogjuk érezni a szagát.

Ezek a lépések ráadásul a távoli jövőbe tolták a lánglelkű idealisták által szorgalmazott "nemzeti kiegyezést", hiszen abszolút zéróra csökkent a két párt közötti érdemi párbeszéd. Az elmúlt hónapok történései mély csalódást és dühöt okoztak a demokráciában hívő és még jóérzéssel rendelkező emberek között. Még a forrófejűnek nem nevezhető Martonyi János és egyéb értelmiségiek is a radikalizmus erősödéséről beszélnek a Heti Válaszban. ("A választások utáni első perctől egyértelmű volt számomra, hogy hamarosan a magyar jogállamiság válsága, a demokrácia hitelvesztése lesz a legfontosabb közéleti kérdés. A "hamarosan" mára bekövetkezett" - mondja Martonyi.)

Csizmadia Ervinnak a Gyurcsány-féle hazugsággyárat mentegető kijelentéseiért legalább visszavághatunk egy kicsit, a NOL-nak köszönhetően: az interjúhoz kapcsolódó második fotón mintha pirosló bohócorr díszelegne Csizmadia arcán.

Krumpliorr, fotózta Krumpli Béla.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr814815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása