Ilyen ország pedig nincs LIII.
2007. október 13. írta: TuRuL_2k2

Ilyen ország pedig nincs LIII.

Kispál Ferenc országgyűlési képviselő lemondott mandátumáról, mert "olyan hibát követett el, amely összeegyeztethetetlen az országgyűlési képviselői megbízatással". Budai Gyula pártszövetségi igazgatót ez sem tántoríthatta el attól, hogy harcias közleményben foglaljon állást kettősszavazás-ügyben: "A Magosz megdöbbenve tapasztalja, hogy a baloldali liberális média és az MSZP szócsöve, a Népszabadság nevű napilap miként próbálja lejáratni mondvacsinált vádakkal és manipulált mobiltelefon-felvételekkel a Magosz országgyűlési képviselőjét, Kispál Ferencet."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr9195207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

volkov 2007.10.13. 18:15:42

a dolog maga trivialis, ronda dolgot muvelt, lemondott, ami nagyon helyes, Budai meg nem normalis. Ket kerdesem van:
miert most merult ez fol, ha mar juniusban tortent az eset?
ki vette videora? (konkretan: a frakcio szelen ul a figura, vagy az egyik frakciotarsa lehetett?)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.10.13. 18:24:14

volkov:
Ez bennem is felmerült, utánanéztem. A legutolsó sorban ül, valószínűleg valamelyik páholyból vették fel. Hogy miért most hozták nyilvánosságra, nem tudom.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2007.10.13. 19:50:06

Talonba tették, és most épp úgy gondolta egy szoci főkommunikátor, hogy ideje robbantani. Október 23? De az még messze van - persze lehet, hogy nem számítottak prompt lemondásra, így Kispál kihúzta az ügyből a (bűzös) borzot...

Ha emlékeztek, egy MDF-es ugyanezt csinálta (bár csak egyszer) az első ciklusban - és végül, némi huzavona után ő is lemondott.

Ty. 2007.10.15. 00:19:52

"rosszat" (miért is? mert a nyakó azt mondta?) tett, lemondott, ennyi.
uszodalízingelést meg nehezebb kamerás mobillal rögzíteni.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2007.10.15. 08:59:25

a hír médiájára: aznap a köztévét hallgattam és már értem miért tartja őket az mszp jobbosnak.. :D
mert Détótkriszta - aznap a háttérben paprikás kedvében volt a feleleős napi szerk.? - a maszop azonnalmonnyonle!-kommünikéje után közölt egy statit, miszertint ilyen eset jóval több fordult elő mostanában az mszp berkeiben... egyszeriben komédiává lett az egész hír.

tőlem amúgy, amíg majd' mki csak mameluk a frakciófegyelmem miatt, a frakciótársak nyugodtan szavazzanak egymás helyett...

OftF 2007.10.15. 10:02:23

Nem teljes az örömöm.
"Olyan hibát követtem el"
Nos, kedves Kispál úr, ez nem hiba. Nem véletlenül, oda nem figyelésből lett ez elkövetve, hanem szándékosan. Ebből megpróbálni erkölcsileg kimászni úgy, hogy hát hibáztam, na, mondván csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, még akkor sem illik, ha utána lemond.
Olyan érzése van az embernek, mintha Kispál úrban kevés lenne a megbánás, és csak azért mondott volna le, mert a jelen politikai helyzet ezt kívánta tőle...

Bár az is igaz, hogy olyat is ritkán lát az ember, hogy csak úgy hipp-hopp lemond valaki. Ezért jár a piros pont.

Devil Inside 2007.10.15. 10:52:14

Kispál Ferenc megelőzte korát, igazából négy ember elég lenne, aki végignyomkodja a szavazógombokat, általában teljesen felesleges 386 embernek ott ücsörögnie és ilyen kreatívnak egyáltalán nem tekinthető tevékenységgel tölteni a drága idejüket. ;-)

nyenyec · http://nyenyec.blogspot.com 2007.10.16. 01:35:16

Én sem értem minek kell nyomogatáshoz annyian ott ülni, mikor Mao-n majdnem 100% frakciófegyelmet követelnek a pártok: tényleg csak agyatlan gombnyomogatás az egész (néha még így is sikerül mellényomni).

Olyannak kéne lennie ennek, mint egy részvénytársaságnál: mindenkinek a szavazata annyit ér amennyi részvénye (adott esetben mandátuma) van, oszt jónapot.
süti beállítások módosítása