Háromból kettő
2007. június 15. írta: TuRuL_2k2

Háromból kettő

Bár tegnap felröppent a (gyorsan cáfolt) hír, hogy a kancelláriától búcsúzó Szilvásy György három szakterület (polgári titkosszolgálatok, kormányzati informatika, nemzeti vagyonkezelés) bármelyikének vezetésére készen áll, magunk sem gondoltuk volna, hogy a háromból egyszerre kettő vezetésére is készen áll. Kormányzati Jolly Jokerünk azonban rendre felülteljesíti várakozásainkat: "A MeH-nél "profiltisztítás" lesz: Szilvásy György magával viszi a titkosszolgálatok mellett a kormányzati informatikát is" - írja a Hírszerző. Gratulálunk a leköszönő miniszter úrnak (igaz, egy kicsit aggódunk: mi lesz Baja Ferenccel, a MEH kormányzati informatikáért felelős politikai államtirkárral?), s bízunk benne, hogy előbb-utóbb a Köztársaság vagyonának kezelése is a tárcanélküli miniszterhez kerül. Kitűnő referenciái vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr9599387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Citrom ;) 2007.06.16. 16:29:16

...és?
Pontosan mit vársz?
Láttad, mi történt eddig? Akkor jól sejthető a folytatás is. Lassan-lassan némi lazítás, jóval több kommunikáció, ami átcsap majd kampányba köszönhetően a FIDESZ folyamatos önreklámjának.

A lényeg továbbra is az eddigi kormányok sablonja.

medve 2007.06.17. 10:20:10

Kedves topic indító! Inkább azt a kérdést teszem fel: mit tudhat gyurcsányrók Szilvássy, hogy nem távozhat?

dowNLoad 2007.06.17. 13:02:36

Az semmi, de Lamperth (tudjuk a dolgunkat) Mónika mit tudhat, hogy ő mindig miniszter, az hogy mihez ért, már meg se merem kérdezni. (ilyen csúcsszakemberekkel, kész csoda, hogy még működik az ország) Legalább nagy lenne a rotáció a vezető helyeken, de nem ugyanazok a nagytudásúak vannak itt 15éve.

medve 2007.06.17. 19:24:48

Az Index szerint az SZDS nem fogadja el Szilvássyt. Szilvássyért egyébként törvényt kéne módosítani, tehát meg is kell szavazni, vagyis megfúrhatják.

Dr. Minorka 2007.06.18. 12:14:48

Ez az igazi bibi az SZDSZ szerint:
" 5. A fejlesztéspolitikát továbbra is a fejlesztéspolitikai kabinetnek kell irányítania."

Devil Inside 2007.06.18. 16:10:52

Teljesen egyetértek az SZDSZ-szel, a Magyar/Baja/Burány/Kolber/Németh ötösfogat szakértelmére mindenképpen szükség van ahhoz, hogy az EU-s pénzeket a reform érdekében tényleg hatékonyan tudjuk felhasználni.

;-)
süti beállítások módosítása