Kádár és a libkonzok - blogszemle
2007. január 30. írta: TuRuL_2k2

Kádár és a libkonzok - blogszemle

Nem csak írunk, olvasunk is, csak ritkán beszélünk róla. Semmi blogroll, kedvencek. Itt egy kis szemle, a késő januári termésből:
Tory a szívének oly kedves népesedési kérdéseken túl KöztársaságBasi nagyívű elemzésének két bekezdését teszi egymás mellé, különösebb kommentár nélkül.
Worluk újabb postban árnyalja, kit is tekint ún. reálpolitikusnak, akit el kéne ismernünk. Kádár gazdaságpolitikai, külpolitikai és szociális teljesítményével vívta ki elismerését. For a better Tirpákbokrétás eközben intenzív kádározás mellett moralizál és értekez a néplélekről.
A Következmények nélküli ország blogon idézett OECD-jelentés szerint Magyarország a 69,5%-os teljes adóterhelésével éllovas, simán megelőzi a skandináv jólétieket. Hogy még jobban fájjon: Lengyelország 51,8%, Cseh Köztársaság 40,5%, Szlovák Köztársaság 29,9%. Még több adóemelést az embereknek! A szomszédos Abszurdisztánban a reformok kidolgozottságáról és APEH-különítményesekről szól a mese.
Bita Dani a libkonz-kérdést feszegeti (vigyázat, a kommentek között az egészségügyi határértéket meghaladó Rózsa Misi!). Schmidt, Csányi, Orbán, Egei, Horváth és Rogán egy füst alatt. Homo politicus Sólyom politikusi vénája miatt aggódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5432173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

urbangeri · http://blogtika.blogter.hu 2007.01.30. 17:42:15

hasznos hasznos. (és bekerülök, ha megdöglöm is.:)

azt a 69,5%-os adóterhelést, ami a skandinávot lenyomja, azt azért megnézem magamnak.

Tuti nem újraelosztási hányad, hanem vmi élőmunkára vetített sztori, ami egyben azt is mutatja hogy mennyire szopatják az adócsalók a fizetőket. (=> befizetés alapú TB szolgáltatással megcsapnám őket izibe.)

meg ugye (vagyon) ingatlanadó a Szerelmestől, mármint attól a Szerelmestől, aki nem a kerületi polgármester :P

Laertes 2007.01.30. 18:06:00

Nem értem miért szeretik kádárt "ezek", mikor a főnökeik meg kiálltak Nagy Imre örökségéért. Akkor hogy is van ez?

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.01.30. 19:24:10

OFF Új jobboldali pártot alapít Gorka Sebestyén. www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=27988
Az elmúlt napok ufiblogos témái után szerintem megérne egy postot.
ON

Guild 2007.01.30. 22:13:09

ÉNISOFF
Nem akartok kissé utánanézni az 1%-ra hajtó alapítványoknak, és megírni a végeredményt az papír UFiban? Vannak köztük kamu szervezetek, amik látszat tevékenységre költik a nagy reklámhadjárattal begyűjtött pénzeket. Jó lenne tudni, kiknél kerül jó kezekbe a pénz. Vagy van erre már valami oldal?
ON

ergé 2007.01.30. 22:22:50

Gorgiasz, egyszázalékos téma volt már az Ufiban, egy-másfél évvel ezelőtt.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.01.30. 23:10:48

Gorgiasz: szerintem ez nem nagyon megy, mivel egy-egy nagyobb kampány nehezen hozza vissza az árát...

Guild 2007.01.30. 23:45:04

ergé: Most lebuktam. Nincs egy éve, hogy UFit olvasok. :)

TuRuL: Akkor miért csinálják? Ha a kampány nehezen hozza vissza az árát, akkor a becsületes, jóravaló alapítványoknak sem érné meg hirdetni. (Kivéve, ha összefonódás van az alapítvány és a hirdető cég közt.)

MEGINTCSAKOFF
Nem lenne érdemes rendbetenni, vagy ha nem megy leszedni a papír UFi oldalán a reklámokkal elárasztott fórumot?
ON
süti beállítások módosítása