A magyar foci nemzetközi teljesítményéről
2013. július 26. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

A magyar foci nemzetközi teljesítményéről

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr935427490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.07.26. 14:05:40

Kritika 1:
Majdnem jó, csak annyi a különbség, hogy a felvételen a gaznak sikerült elkerülni a kamiont és átslisszolni az úton.

Kritika 2:
De hát végül is megúszta a gaz! Maradt a pusztaságban, de megúszta! Stimmel ez!

Urfang 2013.07.26. 14:14:53

Élvezzétek ki mert nem sokáig lehet már viccelődni ezen. A felcsúti betonkolosszus ezt is megoldja és gúnyolódás helyett félve ejtik majd ki focistáink nevét a hanyatló nyugaton.

Kandeláber 2013.07.26. 14:18:49

Miféle teljesítmény?
A Honvéd és a Debrecen összesítésben tíz gólt kapott, és hármat rúgott.
További kérdés?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.07.26. 14:21:56

Én sem küzdenék szívből ott, ahol bűncselekménynek számít, ha szurkolnak nekem.

nu pagagyí 2013.07.26. 14:58:08

A magyar foci is jobban teljesít!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.07.26. 15:26:28

@bbjnick: Jó kifogás.

Puskás mondjuk szívesen küzdött ott, ahol üldözték a Katolikus Anyaszentegyházat, ahol családokat telepítettek ki, minősítettek kuláknak, forgattak ki a vagyonukból.

Ezek a mai puhapöcsök meg egy drapéria-korlátozástól bevágják a durcit. De valami mégis azt súgja, hogy sokat kell még aludni a Böde Dániel Sportarénáig.

@Urfang: De az se baj, ha kezdetnek idehaza kritizálják őket félve.
A focista ugyanis értéket teremt, például azzal, hogy stadiont kell köré építeni. Abból meg MAGYAR CSALÁDOK jutnak munkahelyekhez. Beindul a gazdaság, húzóágazat lesz, akkora lesz a bőség, hogy focizni már nem is kell.

2013.07.26. 16:37:23

Kérdés: mennyi adófizetői milliárd van a gazban?
A soljom ajir f röpteti innen kezdve az aranylábú gyerekeket?

marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26. 16:52:40

@bbjnick:

RÖHEJ, hogy a már félig sírban levő Grosics előrángatásával akarják igazolni a szar fociba ölt, öntött és lenyúlt milliárdokat

felejtsük már el ezt a

profinak hazudott, állami csecsen csüngő

SZAR LABDARUGDOSGATÁST!

marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26. 16:59:08

MITŐL KÜLÖNB

egy "profi" hazai labdarugtosgató,

mint a cigánysor segélyes/tolvaj lakói?

toportyánzsóti 2013.07.26. 17:57:15

Böszme alatt több gyermek született és volt BL csoportkörös focicsapat,Viktorbán még nem hogy feljebb léptette volna focicsapatainkat,hanem gyenge szintről erős visszaesésbe kormányozta...

Uva 2013.07.26. 19:11:14

a Fuhrer hobbija a foci, szoval tok mindegy mit csinalnak a csapatok folynak be a milliardok. biztos volt egy gyerekkori alma, hogy a falujaba de jo lenne egy stadion, most a mi penzunkon megcsinalta.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 19:18:13

latom nem ertetek a magyar focihoz de most elmagyarazom nektek kis csirak.

eloszor a video elemzese az IQ val egyaltalan nem rendelkezoknek:

eloszor is a kamion az az Orban-Csanyi-MLSZ tengely, maga az ut a tortenelmi-nemzeti futballsikereink sztradaja, a kosza ordogszeker pedig a megujulni keptelen "vilagfootball" ami hanyatlik.

Platini korrupt, Messi adocsalo, a nemet valogatott fele buzi, ( ovatos becsles ) az angolok egy csomo alkesz gyulekezete.

Ellenben a MAGYAR FOCI ( a billentyuzetem magatol felismerte a szoosszetetelt es atvaltott nagybeture ) maga a futbal egbolt nagy, ragyogo allocsillaga. A magyar ugar koplarovicsi magassagaiban ertelmuket vesztik olyan kifejezesek mint golarany, futasteljesitmeny - itt sokkal magasztosabb jatekot jatszanak ezek a geniuszok.

A "modern foci"nak hazudott szelhamossag nem all masbol mint oncelu golok rugdosasabol, tamadojatekbol, eronleti edzesekbol - eh, ezek a mult dogmai.

"minel tobb golt szerezni a jatekido alatt" - ehhez nem kell esz. Ellenben egy elore megbeszelt 3:2-t jatszani - na ahhoz kell a tudas, a spiritusz, a logika!!! Golt rugni esz nelkul idomitott majmok is tudnak.

A bundazas - es a bunda meccsek - fejleszti a jatekosok agyat, kombinacios kepessegeit, bankszamlajat.

- eh, hiaba magyarazom, tudatlanok vagytok, sosem ertitek meg a jovo focijat....

czjanos 2013.07.26. 19:24:24

Magyarország jobban teljesít! Vagy mégsem?
Magyar foci VOLT, NINCS, csak a vezetői hóbort kiszolgálása, eredmény nélkül.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.07.26. 19:26:30

a focival is csak az történt, hogy megvédték:) ott lehetett volna intő példának az ute-pálya, azt is megcsinálták, mégse lett tőle jobb a foci. majd egyszer megértik idehaza, hogy a foci piaci alapon működik, így lesz rákényszerítve edző, játékos, klubigazgató, hogy minőségi munkát végezzen. ha agyon van támogatva és 40 misit lehet keresni ezzel a teljesítménnyel is, akkor pontosan ennyit fognak kihozni magukból a srácok már ifista korukban is. ezért mondom én, hogy minden támogatást megvonni és hagyni lerohadni, hogy a helyén talán egyszer létrejöjjön valami érdemi. addig mindenki húzzon el 18 évesen külföldre, legalább a válogatott javulhat

én már a fény gyermeke vagyok 2013.07.26. 19:33:16

A mi csapatainknak ne mondja meg Európa mikor, hol és hogyan kell játszani.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.07.26. 19:50:21

@visszakettopadlogaz: :-D
Még!

@én már a fény gyermeke vagyok: A következő kupaszezonban megint próbálkoznak majd elhívni a bajnokainkat, de mi akkor is túl fogunk járni az eszükön.

dr. trafik nomac 2013.07.26. 20:15:06

Csapataink harcban allnak. Az uj felcsuti kikepzotabor segitsegevel buszke nepunk nyerni fog (B. verzio: ehenhal) !

balage_81 reloaded (törölt) 2013.07.26. 20:21:38

különben a szerző elég kevéssel intézte el a kérdést. megint a "jó a miniszterelnök, csak rosszak a tanácsadói" utánérzés fogott meg. ti. a foci kiemelt sport lett, kiemelt támogatásokkal. ez nagyon sok lélegeztetőgép (és bkv-busz például). az nem járja, hogy valakinek a dilijét ennyiből finanszírozzuk és még egy oldalba rúgást sem kap. orbán igazi ellenzéke a valóság, rácáfolt már baromi sok esetben, ld. még svájci számlák felderítése, állami párkereső, e-útdíj, egyéni mnyp-számlák.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 20:23:09

@is: @Counter:

csoda hogy nem mennek jatszaki a magyar elsoosztalybol kivalo kepessegu labdazsonglorjeink az angol elsoosztalyba? A sok brutalis "favago" koze? Ahol becsusznak, ahol utkoznek, ahol nem szamit semmi csak a jatek oromet elvenni kepes GOL? Ahol agarkutyakat megszegyenito mennyisegu futast kell vegezni? Hat mik a mi fiaink, ALLATOK??!! Ugye hogy nem. Aki esszel jatsza a focit az sokszor ul a kispadon mert erejet okossan beossza, nem adja ki minden erejet az edzeseken mert futni fusson az akinek az anyja neve Bela.

Ronaldo '94ben es 2002ben is aranyermes volt, pedig '94ben egy percet sem jatszott a VB-n, hat nem egy tokeletes, okos, brillians taktika? Aztan nezzuk meg hova jutott: elkezdte az esz nelkuli futballt, minden meccsen palyan volt, golokat szerzett, termeszetessen leserult, eh, nezzuk meg most hol van...

Igazi magyar jatekos nem fut gyorsan, nem lo golt, o csak elvezi a jatekot. Kulfodre nem megy mert ott futni kell es kulonben sem erti mit beszelnek, de hat kar is a draga magot az ocsu koze szorni, maradjanak csak itthon fiaink, itt tudnak kiteljesedni.

A modern futballban allandoan azt szajkozzak hogy ki kell szolgalni a kozonseget, de azon kivul hogy sok golt rugnak es ajandekboltokat nyitnak nem csinalnak semmit. Ellenben ezen az osi szittya foldon igeneis tesznek a szurkolokert, latvanyossan anyazhato focit jatszanak, sok szineszkedessel, mellelovessel ( az az igazi izgalom, meg munkad ad a labdaszedo gyerekeknek, nekik is kell valami mozgas! ) sok beszedtemaval. Az edzocserek mar gyorsabban tortennek mint a forma 1 ben egy gumicsere, na ez a teljesitmeny, nem am az hogy valaki begubozik 26 evig egy kispadra mint az a traktor nevu angol. A kozonseg batran kiabalhat barmit, a szotyi es napraforgo mag evesben ritkan kell felorditsanak ordito helyzet miatt, a folyamatos nagy lenduletu tamado jatek amugy is elveszi a figyelmet a szotyolazastol es csokken az arusok forgalma.

www.masseyferguson.us/products/tractors/

ja es a serulesek: a magyar elvonalban - a felgyulemlett sok kivalo jatekos ellenere - vannak serulesek, a multkori esos meccsen tobb jatekosnak is vizes lett a meze es voltak frizura kocolodasok is. Komolyabb serulesek nem tortennek, hiszen mint into pelda lebeg a szeme elott mindenkinek: Lisztes Krisztian ahol tart ma: "elvittek" "kizsigereltek" es most egy emberi roncs. Barki aki futni, hajtani akar ez elveszi a kedvet egy idore. Illes Bela koszoni jol van, egeszseges, o elkerulte azt a fertot ami nyugaton zajlik.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 20:34:26

@én már a fény gyermeke vagyok:

"A mi csapatainknak ne mondja meg Európa mikor, hol és hogyan kell játszani. "

csak igazat tudok adni neked, remelem Miniszterelnokunk ( aldassek a neve ) kitalal majd valami torvenyt erre. ( pl a Magyar Csapat mindenkori kulfoldon elert eredmenyehez hozza kell adni a datumot, vagy valami )

Pelso.. 2013.07.26. 20:35:57

@Counter: index.hu/belfold/igazamiigaz/2013/07/26/orban_kulugyi/

Viszont a "kis pénz-kis foci" változott, imigyen: nekünk nagy pénz, nektek nagy lóf...

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 20:43:39

@dr. trafik nomac: a felcsuti stadion elso terveit en lattam, a sixtus kapolna lett volna megalmodva 70 ezresre, egy nagy turullal a tetejen de el lett vetve az otlet mert akadalyozta volna a Felcsuti Nemzetkozi Repuloter forgalmat (2014 tol kezdik epiteni )

Pan Modry 2013.07.26. 20:53:37

A vereseg a fociban az unorthodox gyozelem.

Mit er a ketharmaddal szemben az hogy az ellenfel tobb golt rugott mint kapott?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.07.26. 20:57:47

@Pan Modry: A Vojvodina az elmúlt tíz évben nem kapott nemzetközi kupameccsen annyi gólt magyar csapattól, mint idén csak a Honvédtól. Aki ebben nem látja a robbanásszerű fejlődést, az javíthatatlan ellendrukker, azzal mi, magyarok nem tudunk mit kezdeni.

marquis Van de Boeven a' Thoeqoem 2013.07.26. 20:58:46

úgy fog kiesni a fidesz

mint ezek a focisták:

ELBASZTAD ORBÁN A PÉNZT A HÜLYE FOCIRA MEG A VÁLASZTÁSI VERESÉGEDRE

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 20:59:19

@Pan Modry: latom vannak kozottunk olyanok akik felveszik a ritmust a mai kor rohano tempojaval, penge eles meglatasaik marvanyba ontik az igazsagot!!

Dolgozónép 2013.07.26. 21:00:18

Folytatódik az interjú T. F.-el, egy magyar NB1-es középcsapat középpályásával. (A monogramot a játékos kérésére megváltoztattuk, tehát nem a valódi kezdőbetűket tartalmazza)

K.G.: Ti szoktatok fogadni a saját mérkőzéseitekre?

T.F.: Személyesen soha.

K.G.: És áttételesen?

T.F.: A haverokkal „áttekintjük” a helyzetet.

K.G.: Ez hogyan történik?

T.F.: Például megkérdezik, rendbejött-e az izomsérülésem. Ha azt válaszolom, hogy minden oké, akkor nyerünk a hétvégén. Ha azt mondom, majdnem jó, de még pihentetni kell egy kicsit, akkor x-re veszik a meccset. Ha pedig panaszkodom, akkor tudják, hogy vereségre játszunk.

K.G.: És az ellenfél honnan tudja, milyen eredményt kell „előállítani”?

T.F.: Erre rengeteg megoldás van. Példának egy: a játékosok szinte kivétel nélkül egymás ismerősei a fészbúkon, az első osztályban szereplő magyarok mindenképpen. Vannak egyezményes jelek, pl. ha valaki bizonyos képeket kiposztol, az azt jelenti, hogy el akarják veszíteni a következő meccset. Ha ezt a megfelelő csapatból a megfelelő ember lájkolja, akkor oké. Ha ír egy kommentet, hogy hú, de vicces, akkor nem mennek bele.

K.G.: Hány meccs van így megbeszélve?

T.F.: Az összes. A futballisták is pénzből élnek, nem hagyják ki, ha kereseti lehetőség mutatkozik.

K.G.: És mit szólnak ehhez az az edzők, a klubtulajdonosok?

T.F.: Fogalmazzunk úgy, hogy ők is szeretnek pénzhez jutni. Tavalyelőtt az egyik neves csapat nagyon idős edzője igencsak a szívére vette, hogy sorozatban „átadták” a meccseket, a végén meg még ki is estek. Aztán megvigasztalták, és vissza is jutottak.

K.G.: Mi a véleményed a bundabotrányról, a letartóztatásokról?

T.F.: Ott kívülről próbáltak beavatkozni a „rendszerbe”, ezzel megzavarták a dolgokat. Ráadásul meg kellett beszélni sokmindent, így bizonyítékot szolgáltattak. Le is vadászták őket, mert sokaknak szálka volt a szemében a szervezkedésük.

K.G.: A bírókkal mi a helyzet?

T.F.: Ők is megcsinálják a saját kis bizniszüket. Ha észnél vannak, akkor előre tájékozódnak a várható eredményről, és nem zavarnak be. Megelégednek a jól időzített kiállításokkal meg tizenegyesekkel. Ha felül akarják írni az egészet a saját érdekük szerint, akkor persze balhé van.

Folyt. köv.

tuddmegajovot.weebly.com/index.html

Pontszám:00Jelentkezz be a szavazáshoz!
Bundameccs
Klement Gottwald|2013. júl. 12. 15:06|3 komment, szólj hozzá te is!
bunda, fogadás, futball, Honvéd, meccs, pénz, Videoton
Interjú T. F.-el, egy magyar NB1-es középcsapat középpályásával. (A monogramot a játékos kérésére megváltoztattuk, tehát nem a valódi kezdőbetűket tartalmazza)

K.G.: Mit szólsz a Videoton kieséséhez és a Honvéd szárnyalásához?

T.F.: Jól kerestek a srácok.

K.G.: Miből gondolod?

T.F.: Nem gondolom, tudom. Az eredmények magukért beszélnek.

K.G.: Szerinted bunda volt?

T.F.: Attól függ, mit nevezel bundának. Nem, nem beszélték meg előre, a csapatok tagjai között nem volt semmiféle érintkezés, ha erre céloztál.

K.G.: Akkor?

T.F.: Nem kell ahhoz megbeszélni semmit, hogy az egész ne legyen több, mint egy rossz színielőadás. Elég logikusan gondolkodni.

K.G.: Kíváncsivá teszel.

T.F.: Jó, akkor induljunk ki a Cselik Niksicsből, mert az az egyszerűbbik eset. Adva van egy gyakorlatilag amatőrcsapat, a focisták néhányan munkanélküliek, mások dolgoznak, de alig keresnek valamit. A csoportkörbe jutásra semmi esélyük, a klubnak még az utaztatás is óriási terhet jelent. Mit fognak tehát csinálni? Az egyetlen esélyt használják ki, hogy pénzhez jussanak: maguk ellen fogadnak, súlyos, nagyarányú vereségre, az könnyedén „teljesíthető”, és az oddsok sem nagyon rosszak. Ez mindenkinek jó, az egész rokonság meg a baráti kör fölteheti rá a pénzét, és végre hozzájutnak egy kis haszonhoz.

K.G.: És ha lebuknak?

T.F.: Mégis, mivel buknának le? Senki sem szólt semmit, nem volt egy telefon se, bizonyíték nulla. Hogy a haveroknak előtte kétértelműen vigyorogtak, az nem bizonyíték. Abból meg úgyis mindenki tudott mindent. Az első meccsen ez nagyon bejött, a másodikon meg már a gólok számára kellett nagy téteket rakni, mert más nem maradt. Alig győztek menekülni a labda elől, a kapus meg a tizenegyesnél el se vetődött, hanem egyszerűen elterült, ahogy a hulla esik ki a szekrényből. Nem véletlenül mondta a Honvéd olasz edzője, hogy ebből a meccsből semmilyen következtetést nem lehet levonni, mert az ellenfél mintha nem lett volna a pályán…

K.G.: Jó, és a Videoton?

T.F.: Azt már nem tudom ilyen simán levezetni, de a nyolcvanadik perc utáni kiállítások és tizenegyesek mindig gyanús jelek. A magyar bajnokságban is úgy megszaporodtak az utóbbi időben, nyugodtan nézz utána. Ez például a bíróknak is kiváló alkalmat teremt egy kis mellékesre… A belga bíró ezen a meccsen nyilvánvaló tizenegyeseket nem adott meg korábban, ezt azonnal befújta, mert már a megfelelő időben volt.

K.G.: Érdekes. A ti csapatotoknál is van ilyen?

T.F.: (kétértelműen vigyorog…)

tuddmegajovot.weebly.com/index.html

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 21:13:15

@Dolgozónép: nyolcvanas evek eleje, nem irom a csapatokat. Az egyik az akkori majdnem ellovas, a masik sereghajto, ugyis kiesett volna. "Benne volt" a dologban mindkep csapat meg birok, meg a torzsszurkolok is tudtak mi a helyzet - meg volt beszelve a hazai csapat gyozelme.

minden jol alakul, 1-1.

Erre a 87.percben egy szogletbol gol. BAZZZ!!! Hat senki nem figyel? A csatar vallarol pattant be.

kell meg egy gol most rogton!

A csatar fut a kapura, es kb husz meternel elesik, persze egybol tizenegyes. Fellelegzik mindenki, utolso elotti perc, berugjak azt kesz.

Csatar nekifut, kapus meg se mozdul. Csatar lo, kapus meg se moccan. Elropult a labda es terden lotte a nyujtozo kapust ugy hogy kipattant a labda a 16-oson kivulre. BAZZZ!!! nagy hajtas, 94.perc ( akkor meg nem volt hosszabitas!) es nagy nehezen egy gol.

mindenki boldog.

na azota nem erdekel a foci.

vladimir964 2013.07.26. 21:46:49

Ha már oly sokan írnak a bundázásról, azért a "nagyok" sem mennek a szomszédba egy kis lazaságért. A kettővel ezelőtti VB angol-svéd meccsére gondolok konkrétan. Harmadik kör, mindkét csapat biztos továbbjutó nagy gólarányú döntetlennél. Legalább volt annyi eszük, hogy megjátsszák a nagy meccset, változatos vezetésekkel. No, 85. perc, vezet Svédország 3-2-re. Hűha, ennek fele sem tréfa, azonnal intézkedni kell, nehogy baj legyen itten a megbeszéltekkel. Angol bedobás a 16-ossal egy magasságban. Igyenest a kapu előterébe dobja a csávó a labdát, az első arra járó svéd "elcsúszik" nehogy véletlenül megpattanjon rajta a labda. A mögötte lévők a szélrózsa minden irányában menekülnek a labda elől, a kapus megmerevedik a kapuban, majd féltérdre esik a biztonság kedvéért. Az első szerencsétlen angol luftot rúg az ötösön, a mögötte lévő nagy nehezen begyümicköli a labdát, mögötte vagy négy méterrel három svéd védő nehéz felszabadult sóhajjal veszi tudomásul, hogy rendeződtek a dolgok.

béla a görög (törölt) 2013.07.26. 22:59:06

Nem értem mi a probléma?
MI IGY NYERÜNK!
Igen úgy hogy vesztünk, de igazából nem is
Mert Magyarország jobban teljesít.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
mi van még? ja megvan
Emútnyocév
Gyurcsányahibás
Neazemberekkel fiz... ja nem, az most nem jó

szuperkrumpli 2013.07.26. 23:02:59

Ma játszott a szent vezérünk csapata! Pár remek hsz-t olvastam: "Ott fut a nyugdíjam!" "Lerúgták a nyugdíjamat!" "A devizahiteleseknek van külön szektor?"

Hát kb. ennyit is ért a nyitóforduló! :D

otgorbebogre 2013.07.26. 23:09:10

@visszakettopadlogaz:
szerintem csak ujra kell definialni a jatekszabalyokat. a magyar szabalyok alapjan az nyer aki kevesebb golt rug. Tehat mi minden meccset megnyertunk de a gonosz Europaiak akik amugy is futballvalsagban vannak nem akarjak elismerni a szabalyainkat es a teljesitmenyunket.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 23:12:14

@otgorbebogre: ...a miniszterelnoki hivatalbol hasonlo infok szivarognak... :)

amugy:

fourfourtwo.hu hu irja ma, hogy "a papai igazolasok kozul ..... Kenesei Krisztian tunik igeretesnek"

Kenesei 1996ota jatszik az NB1ben... IGERETES? :D:D:D:D

Magyarorszag az igeret foldje, ebben biztos vagyok ! :D

hocipo, ludasMatyi, egyeb vicclapok sehol sincsenek a magyar focirol szolo hirek mellett! :D:D:D

béla a görög (törölt) 2013.07.26. 23:13:52

Amúgy mennyivel olcsóbb lenne és lehet hatékonyabb ha közmunkásokkal 'játszatnák' a focit.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 23:14:13

@szuperkrumpli:

:D

szerintem a holocaust tagadasi torveny utan kene FelcsutSzidasi torveny is - aki HosVezerunkCsapatat szidja az az egesz orszagot szidja, aki az egesz orszagot szidja az nem magyar, tomlocbe vele!!!!

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 23:15:31

@béla a görög: "Amúgy mennyivel olcsóbb lenne és lehet hatékonyabb ha közmunkásokkal 'játszatnák' a focit. "

az nem jo mert osszekeverjuk a jatekosokat, ki tudna megkulonboztetni 22 jatekost egy palyan ahol mindenkin "Kalanyos" mez van?? :D:D:D

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 23:19:52

@vladimir964:

haat en azt mondom erre "el kell odaig jutni". szegeny DisztlPetya kapott egy hatos a ruszkiktol es kozellenseg lett, de kerdezem: ma hanyat kapunk VB meccsen? Egyetsem, mert a kozelebe sem jutunk. Nem arrol van szo hogy nem jutunk be: a KOZELEBE sem jutunk.

most kaptuk a friss hirt:

az osszes magyar valogatott focista el lesz tiltva brazil utazastol 2014 ben, a brazil rendezok attol tartanak hogyha magyar focista megkornyekezi akar a stadiont is a meccsek idejen akkor nagyban csokkene a szinvonal.

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.26. 23:22:58

@Holger Hartland: :D:D:D az mekkora volt! :D a kor Meszoly Kalmani negerezese! :D

cutcopy 2013.07.26. 23:44:47

@toportyánzsóti: Az aranylábú böszme, aki egész életében annyit bírt hozzászólni a focihoz, hogy leterroristázta a szaudi válogatottat..

nyubocs 2013.07.26. 23:52:59

Exkluzív riport Gabesszal:

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

Ha valaki még nem ismerné
Belga- Huszonkét férfi

Bell & Sebastian 2013.07.27. 00:08:52

Ezt jól megbeszélték, mennyi is a legdrágább jegy az F1 -re? 800 euró? Annyiért kimennék.

2013.07.27. 03:11:08

Foci?? Ne csúfoljuk annak.

Profi pénznyelő automata.

(És persze a prolik sportja.)

samot 2013.07.27. 05:52:26

Semmi különös nem történt a magyar csapatok kupaszereplésénél!Csupàn ismét bebizonyosodott a nagy büdös VALOSÀG! Elkellene màr végre hinni,hogy a fejnél kezd a hal "is" büdösödni!

toportyánzsóti 2013.07.27. 07:58:47

@cutcopy: Viktorbán is csak libát kergetni tanult meg a libafosos focipályáin...

visszakettopadlogaz (törölt) 2013.07.27. 08:04:15

regen megvert minket a 90millios Nemetorszag, a 200millios Brazilia, a 160millios Oroszorszag.

Ma mar felnunk kell minden olyan orszagtol ahol tobb mint 11-en laknak.

( "MLSZ: 10 millios orszag nem tud kinevelni jo focit" )

Szerbia 6millios, de Montenegro 600.000-es, Izland meg 320.000 lakosu. Egyik ellen sem lenne eselyunk sem.

Csumpitáz Béla 2013.07.27. 08:10:29

Van egyáltalán valaki, aki meg tud nézni egy magyar meccset a tv-ben? Miközben kábelen angol, spanyol, német, olasz meccsek mennek egész hétvégén? A mai gyerekeknek már nincs is kedvenc magyar csapata, nincs kedvenc magyar focistája. Élőbe pedig már csak azok mennek ki, akik nem is a foci miatt, hanem balhé miatt járnak.

Nekem annak idején bérletem volt a Fradi pályára, ma azt sem tudom, ki az edző, vagy kik a játékosok.

Tegnap este véletlenül akkor kapcsoltam a Dunára, amikor a Puskás Akadémia egyenlített a Paks ellen. Hát érdemes megnézni azt a gólt. Esküszöm, hogy a beadás után egyetlen tudatosan továbbított labda nem volt, mindig valahogy odapattant valakihez, akiről megint továbbpattant. Mint egy kabaré. És ezekre költik a mi pénzünket.

Shopping 2013.07.27. 08:27:03

A magyar foci olyan mint a magyar társadalom egésze.

A gyerekek korosztályában az játszik, akinek az apukája többet fizet, vagy akit a szülei kapcsolatain keresztül " beajánlanak".

Innentől kezdve már rossz az egész rendszer.

Aki pedig tényleg tehetséges, sajnos az is beleszürkül a többi tehetségtelen közé .

Boka1 2013.07.27. 08:33:14

Olyan afrikai focistákat kellene importálni, akiknek még nincs Iphonejuk meg Ipadjuk meg fészbukjuk. Azok még tudnak koncentrálni a focira. Ja és nem értik a tippmixet!

ob.szerver 2013.07.27. 08:53:52

Orbán ért a focihoz. Számolatlanul önti közpénzek milliárdjait két saját tulajdonú klubjába a Videotonba és a Felcsútba, illetve az egész sportágba.

Orbán nem ért a gazdasághoz, az egészségügyhöz, az oktatáshoz, a kultúrához. Számolatlanul vonja ki belőle a pénzeket, csökkenti a ráfordításaikat.

Szerintetek?

Drago Brutic 2013.07.27. 09:14:07

@Shopping:
Ja. A magyar focista 8 éves korától összeszarja magát, ha délszlávokkal kell fociznia. Mert azok komolyan veszik a focit, és mernek önállóan gondolkodni. Itt meg apuci ajnározza a gyereket, a Béla/Pista/Sanyi bá' meg úgyis elmondja a "frankót".
Ránk a Pista bá' konkrétan ránkszólt, miért bicajjal megyek a gyerekkel edzésre kocsi helyett. Mert "lemerevednek az izmai". Itt hagytuk abba.

R.T. Flakfizer 2013.07.27. 09:14:08

ásít
futballmegoldás - még több állami pénzt a magyar futballba! ha kell, legyen az akár kölcsön! de előtte nézzünk itthon pénz után:
építsük le mégjobban az oktatást! ne támogassuk a középiskolákat, legyen már az is fizetős!
legyen teljesen fizetős az egészségügy! jöjjenek az új biztosítók, kezdjen mindenki új, tiszta lappal - a tb eddigi befizetései mehetnek a futballba.
ugyanígy a nyugdíjjal is.
végre szét tudjuk választani az államot és az egyházakat - nincs több támogatás, etc., megy ez is a futballba!
útalap, ilyesmik szintén. úgyis minden rendes polgár SUV-val jár, azok bírják a kátyút!

valahogy így.

Hertelendi 2013.07.27. 09:26:02

Kész szerencse, hogy orbán nem a kézilabdát szereti...

fermion 2013.07.27. 10:14:23

A világverő magyar focisták utálják a labdád ,mert abban legalább van levegő és irigyek rá.
A magyar focista labda nélkül világszívonalú sportember,igaz futni csak egy pár percig képes de az még mindig több mint amennyit a vezérei képesek.:D

Kandeláber 2013.07.27. 10:23:32

Én szinte csak a Premier League meccseket nézem, már alig várom, hogy induljon az angol bajnokság.
A magyar fociról annyit: egyik volt főnököm fia hat éves korától egy budapesti klubban - nem mondom meg melyikben - focizott, aztán 18 éves korában megköszönték az addigi közreműködését.
A volt főnököm elmesélte, hogyan is ment a csapat összeállítása: a tehetősebb apukák megkenték az éppen aktuális edzőt, aki az említett apukák fiacskáit tette be a kezdőbe, a többi meg koptatta a kispadot, vagy még azt sem.
Az egész rendszer korrupt már évszázadok óta, miért éppen a foci lenne kivétel?
Persze mindezt megírta boldogult Végh Antal is a "Miért beteg a magyar futball?" c. könyvében valamikor.
Csak az a baj, hogy miután megírta a könyvet, még kétszer kijutottunk VB-re (EB-re nem), aztán 1986 óta semmi.

fermion 2013.07.27. 10:25:23

Stadionokat a focisták és vezetőik fejébe kell építeni ,mert ott vannak csak nagy üres terek.A magyar focista ezentúl majd fejbe-focizik.....olcsóbb és legalább nem hoznak olyan látványos szégyent a hazájukra és nemzetükre mint most és néhány évtized!
Sport nagyhatalom vagyunk......kár hogy a világ ezt nem tudja csak mi állítjuk.:(
Arra egy magyar se vágyik ,hogy ész nagyhatalom legyen Magyarország?kár.....

ésmi nem foglalt 2013.07.27. 14:11:59

Én nem szeretem a focit!
Régebben sem, de még meg tudtam nézni a Tv-ben. Most már azt sem! Már a neveknél bajom van, amiről azt állítják, hogy magyarok.

cutcopy 2013.07.27. 14:57:32

@toportyánzsóti: Ennyire szívedre vetted hogy báncsák szegény Fletót, hogy megtorlod egy kis Viktorkázással..? )

toportyánzsóti 2013.07.27. 16:06:44

@cutcopy: Böszméről még kedveset szépet nem írtam,gyakorló elmebeteg szerintem viktorbánnal egyetemben.

cutcopy 2013.07.27. 20:56:17

@toportyánzsóti: Elmebetegség eleve a két embert egymáshoz mérni..

WysiWyg 2013.07.27. 21:51:02

Ezt az ivószünetet tök profin csinálják! Mintha magamat látnám...

toportyánzsóti 2013.07.28. 10:19:22

@cutcopy: Nehezen boldogulsz a szövegértelmezéssel,fussál neki ujra.
süti beállítások módosítása