Csókakő: műveleti terület – Ilyen ország pedig nincs CCCXLV.
2012. augusztus 28. írta: TuRuL_2k2

Csókakő: műveleti terület – Ilyen ország pedig nincs CCCXLV.

rendorseg_csokako_magyar_garda.png

Sikeresnek értékelte a rendőrség Csókakő műveleti területesítését. A szombati, több száz rendőrt megmozgató akciót nem vizsgálja a Fejér Megyei Rendőrkapitányság, hiszen azt bűncselekmény megakadályozására indították, márpedig ott tartózkodásuk alatt nem is történt bűncselekmény az 1 274 lelkes községben.

Nagyon sok olyan település van ma Magyarországon, ahol szívesen látnák néhány száz, vagy akár csak néhány tucat rendőr demonstratív felvonulását, hogy bűncselekményt akadályozzanak meg. És ahol a rendőrség vonulna, biztosan nem hiányolná senki sem a Magyar Gárdát, sem annak tetszőleges mutációját. 

Tudom, hogy ennek komoly, nagyon komoly költségei vannak, mégis talán megérne egy próbát. Mert az egész Magyar Gárda-ügynek nagyon rossz üzenete van. Egy percig sem vitatom, hogy megengedhetetlen, hogy pártirányítás alatt álló, félkatonai erő működjön az országban. Viszont a gárdát nem Vona Gábor ellenállhatatlan karizmája hívta életre, hanem az az általános érzés, hogy baj van. Baj van, és a magyar állam nem véd meg a bajban. Hogy nem tud, vagy nem akar megvédeni, az a helyi kisközösségek, az ott élők szempontjából erősen másodlagos. A lényeg, hogy az ország egyes részein nincsenek biztonságban a kiskertek, nincs biztonságban a magántulajdon, de még az emberi élet sem. És ebben a helyzetben, ha az emberek úgy érzik, nem számíthatnak a körzeti megbízottra, meg a megyei rendőrségre, akkor a gárdistákat fogják hívni, akkor is, ha ezért lenácizzák őket – legfeljebb előbb-utóbb azonosulni kezdenek a náculással, ha már úgyis rajtuk a bélyeg.

A rendőrség csókakői sikeres akciója vesszőfutása éppen ezért különösen kínos: míg a a rendőrség komoly erőket képes megmozgatni erőszak-monopóliuma védelmében (amit ráadásul a nem túl szervezett Vadiúj Magyar Gárda gond nélkül játszik ki), addig annak a feladatának számos esetben nem képes megfelelni, ami miatt ezt az erőszak-monopóliumot kapta. És ezzel saját monopóliumát ássa alá, hiszen ha az állam nem képes biztonságot adni, akkor a polgár máshoz fordul efféle igényeivel. Biztonsági kamerákhoz, őrző-védő cégekhez, vagy éppen gárdákhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr854732280

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy újabb piramisjáték omlott össze 2012.08.29. 00:17:41

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bezárta a Zeekrewards néven működő piramisjátékot, amibe Magyarországról is sok befektető beszállt, írta a Forbes online gazdasági portál.  Az oka az volt a SEC közbelépésének, hogy a piramis játék elven működő rendsz...

Trackback: Egy újabb piramisjáték omlott össze 2012.08.29. 00:13:28

Az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) bezárta a Zeekrewards néven működő piramisjátékot, amibe Magyarországról is sok befektető beszállt, írta a Forbes online gazdasági portál.  Az oka az volt a SEC közbelépésének, hogy a piramis játék elven működő rendsz...

Trackback: Ne takaríts, takarodj! – üzenet Vona Gábornak 2012.08.28. 17:27:55

A Jobbik szívesen összefogna a Fidesszel, hogy eltakarítsa az MSZP-t, jelentette ki Vona Gábor pártelnök Borzonton, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) táborában. Gratulálok, kedves Vona Gábor! Sorolnám, hogy kiket sértett egészen biztosan vérig ezzel a kije...

Trackback: Betiltott egyenruhában masíroztak, rasszista beszéddel uszítottak 2012.08.28. 17:21:30

Tűrnie kellett a rendőrségnek a törvénysértéseket a Hősök terére szervezett, a betiltott Magyar Gárda alapításának ötödik évfordulójára emlékező felvonuláson. A 2009-ben feloszlatott Magyar Gárda megalakulásának ötödik évfordulójára emlékeztek fekete é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Farkos Tsapó Gyurka 2012.08.28. 16:33:48

???amit ráadásul a nem túl szervezett Vadiúj Magyar Gárda gond játszik ki???

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.08.28. 16:41:39

@Farkos Tsapó Gyurka:

Valószínűleg valami ilyesmi lehetett ez még @TuRuL_2k2 fejében:

(amit ráadásul a nem túl szervezett Vadiúj Magyar Gárda gond nélkül játszik ki)

ü
bbjnick:-)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2012.08.28. 16:48:41

Eljárt az idő Don P. Söndör felett...

vantaan 2012.08.28. 16:50:34

A rendőrség szerintem összejátszik ezzel a böszme paraszthaddal! Meneszteni kell a rendőrség vezetőit s akár még a civil életből is keresni kell olyanokat akiknek első a haza s nem a zsebük!!!
A posztost ezek a rendőri vezetők teszik a világ csúfjára! Már csak röhögni lehet rajtuk!

Steve the Great 2012.08.28. 16:58:37

"Meneszteni kell a rendőrség vezetőit"

ha figyeled a híreket, mást sem csinálnak egy ideje....

Mongoose 2012.08.28. 16:59:21

Nekem egy liberális érzületű ismerősöm akkor döbbent le a Gárdán, amikor meglátta őket homokzsákot pakolni borsodban, amikor volt az a nagy árvíz. Beismerve mondta nekem, hogy ő eddig egy rasszista, erőszakszervezetnek KÉPZELTE a Gárdát. Mire felvilágosítottam, hogy ez a hazug média ereje. Semmi más. Ébresztő emberek, Tudatosodjatok, ne a hülye doboz előtt meredjetek üveges szemekkel. Lehet,hogy nem a Jobbik a legjobb megoldás, de hogy jelenleg nincs jobb, az biztos. Mert erre megint nincs mentség. A sintőrségnek az a legnagyobb gondja, hogy pár ember meg akarja most már védeni a magyar emberek életét, vagyonát, és elege van a rendőrség semmirekellőségéből, ahol megtörténhet az, hogy 5 rendőr Cegléden: "fusson kinek kedves az élete" felkiáltással kezd el menekülni a felvegyverkezett - ásó,kapa,kasza, kard. Jézus Úr Isten! 5 rendőr lőfegyverrel nem tud megfékezni egy 70 fős cigány csoportot?? Milyen felhatalmazása van manapság egy rendőrnek??
Elfogultság nélkül tekintsétek meg az alábbi videót, Volner János az MTV-ben, tényleg érdemes, ne kezdjetek egyből rásszistá nácizni, mert nagyon nagy luftot rúg(tok). Mivel jól tudom,hogy narancs érzületű ez a blog.
www.youtube.com/watch?v=6z0lahvL24I

Érdekelne a véleményetek a linkelt videóval kapcsolatban, de konstruktív hozzászólást, ne a szokásos lózungot, hogy "én rásszistával nem tárgyalok" Érveket, ész érveket. Az Igazság felszabadít.
Béke mindenkinek.

vantaan 2012.08.28. 17:08:32

@Steve the Great: eddig csak azokat rúgták ki akik teljesítettek. Most már azokat kellene akik politikailag prostituálodtak s nem tesznek semmit. pl Heves megye, Veszprém megye, Fejér megye, Hajdú-Bihar megye, Pest megye. S persze a rendőr palota lakóit is felezni , harmadolni kellene! Sajnos összejátszanak a gárdával s ezért van sok helyen feszültség!

agent_x 2012.08.28. 17:21:39

@Farkos Tsapó Gyurka: gondolom gond NÉLKÜL játszik ki, csak biztos indulni kellett vonulni (rendőr/gárda tetszés szerint) és sietős lett a vége.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.08.28. 17:30:46

@vantaan:

"Sajnos összejátszanak [mármint a rendőrök] a gárdával s ezért van sok helyen feszültség!" --- írod.

:-D (...) :-D (...) :-D ...

ü
bbjnick

Viktus 2012.08.28. 18:35:16

A traffipaxozás a lényeg abban nagyon profik.

tudi 2012.08.28. 18:39:45

Egyébként én is szívesen látnám a rendőrséget más településeken is így fellépni, de nem a gárdisták ellen, hanem azok ellen, akik nem tartják be a társadalmi normákat.

parlamenti gyalogkakukk 2012.08.28. 21:22:39

Szigorúan véve a gárda se tartja be a társadalmi normákat. Az emberek lelki békéjének megzavarása mellett nem említhető egy lapon azzal, hogy rettentően sok cigány szarik a törvényekre magasról. Az testi erőszak, életek ellehetetlenítése mégis milyen mérce szerint ér fel az aktuális önjelölt bakancsos csapat ténykedésével?

Ennek a furcsa mércének a tulaja az állam. A kormány nem teheti meg hogy hagyja megölni pár polgárát pár másik polgár által. Ezért az olyan helyzetekben ahol fennáll ennek a kialakulása kénytelen fellépni.

A helyzet persze addig romlani fog amíg ez így megy. A cigányok egyre többet engednek meg maguknak(helyükben te is ezt tennéd), az ezért növekvő elkeseredett tömeg meg egyre nő. A megoldásra csak egyetlen működő példát láttok. A szocializmus erőszakos fellépésű rendőrsége. Kérdés persze hogy mikor és kik érzik majd úgy hogy több szavazatot ér az erőszakos rend mint a hosszú póráz. (A Jobbikon kívül persze.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.28. 21:27:38

", addig annak a feladatának számos esetben nem képes megfelelni, ami miatt ezt az erőszak-monopóliumot kapta."

Ez egész egyszerűen hazugság, megmondta Orbán Viktor is.
www.vasnepe.hu/hirek/20120827_orban_viktor_interju
"A közrend területén jobban állunk, mint kormányzásunk kezdetén. Nem állítom, hogy minden rendben van, de eltűnt az az érzés, hogy a kormány és a rendőrség nem ura a helyzetnek. Sikerült felvennünk több ezer rendőrt, megkezdtük a korrupció kiszorítását a rendőrségből, a bűnözőkkel való összefonódás minden lehetőségét kizárjuk. Lassan kezdünk úgy kinézni, mint egy olyan jogállam, amely képes a rendet és a jogszerűséget fenntartani."

A közrend egyre erősödik, közben itt kormányellenes fújpropaganda tombol.

hoplita 2012.08.29. 06:03:58

@vantaan:
Ja, összejátszanak...:)))

Tudod, amikor tegnap ezt a vakogást körmölted, akkor én pont egy helyi zsaruval beszélgettem a gyerekeink fociedzésén....
Miután ő is könnyesre röhögte magát Csókakőn megkérdezte, hogy mikor jöttök mán, hogy végre RENDŐRSÉG lehessen a rendőrség....

Ennyit erről, öcsipöcsi..:)

hoplita 2012.08.29. 06:06:52

@Doomhammer:

"...A közrend egyre erősödik, közben itt kormányellenes fújpropaganda tombol. ..."

Valami iróniajelet tegyél mán ki, baszki....még komolyan veszem ezt a marhaságot...:)

hoplita 2012.08.29. 06:15:19

".... hogy megengedhetetlen, hogy pártirányítás alatt álló, félkatonai erő működjön az országban...."

Jaj, turulka...tudod te mi az a félkatonai...?
Nem, ugye?
Akkor minek írsz baromságokat, bazmeg. Én se írok a pulzárokról, vagy a nem euklidészi matematikáról....anyám, borogass.:(((

Prosztó 2012.08.29. 06:24:01

Ha mar ott voltak, nehany traffipax-ot kitehettek volna. Elvegre az a fo profil. Es biztos van valahol egy kinnfelejtett 20-as tabla, ahol a bokorban elbujva le lehetett volna loni a biciklis Pista bacsit, majd megszondaztatni, mert tuti bevett egy felest a komajanal.

De ha csak a kepet nezem, annak a potencialisan Magyar Garda gyanus Suzuki Swiftnek, vagy Skoda Octavia Tour-nak tuti biztos, hogy valami nincs rendjen az egeszsegugyi csomagjaval, vagy az izzokeszletevel.

maskep 2012.08.29. 08:26:55

@Mongoose: Psszt! Elárulok egy titkot: A Munkásőrség is pakolt homokzsákokat, az Ifjú Gárda meg lecsapolta a Hanság mocsarait. Ledöbbentél? Most már, hogy tudod, szimpatikusabbak?

Tudod, ha egy hordó borba egy kanál szennyvizet... stb., stb. Különösen, ha fordított az arány...

maskep 2012.08.29. 08:33:25

@tudi: Vagyis azt várod, hogy - mint a Magyar Gárdát - felhívhassák a rendőrséget, akik megfélemlítésül elmennének bográcsozni valamelyik faluba?

Marha jól hangzik ez, hogy miért nem a rendőrség terrorizál meg miért pont a terroristákat korlátozza.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 08:47:10

@hoplita:
Ha a Miniszterelnök Úr a Vas Népe c. újságnak kifejti, hogy a közbiztonsággal csak kisebb gondok vannak, miközben párttársa, Páva Zsolt pécsi polgármester kijelenti, hogy Pécsen nincs ok a pánikra és azonnali jelentést kér a pécsi rendőrfőkapitánytól, abban én nem látok semmi vicceset.

maskep 2012.08.29. 08:49:44

@hoplita: Nos, akkor mi az, hogy "félkatonai", szerinted?

maskep 2012.08.29. 09:00:56

@parlamenti gyalogkakukk: "A megoldásra csak egyetlen működő példát láttok. A szocializmus erőszakos fellépésű rendőrsége."

Biztos, hogy a szocializmus idején kizárólag az "erőszakos fellépésű rendőrség" miatt volt jobb a "helyzet"? Részben persze biztos, de más körülmény nem változott azóta? Munkahelyek tömeges megszűnése, szociális bizonytalanság, nyílt ellenségeskedés?

Tudod, Ámerikában sem a rendőrség oldotta meg a "fekete bűnözés" ügyét, és ami maradt, azt sem képes felszámolni. Az erőszak, vagyis az együttélési normák kikényszerítése szükséges és hatékony is lehet, de - mint minden, félelemre építő motiváció - csak rövid távon, ideiglenesen hat.

Mint a fájdalomcsillapító: A Magyar Gárda, vagy akár az állami rendőri erőszak a társadalom számára egy megkönnyebbülést okozó tabletta, de reggel el kellene menni a fogorvoshoz, mert ha nem kezeljük a gyökerénél a bajt, akkor szétterjed. Plusz a folyamatos fájdalomcsillapítás eltompítja és roncsolja az agyat is...

Kandeláber 2012.08.29. 09:29:08

Zsebre bírságolásban és egyéb korrupcióban még jók a jardok, a közrend fenntartása és a közbiztonság garantálása döcögősen megy.@maskep: És miért kellett lecsapolni a Hanság mocsarát? Azért, amiért gumipitypangot és gyapotot ültetni?

maskep 2012.08.29. 09:36:22

@Kandeláber: Rendben, felejtsük el a Hanságot, amúgy sem az Ifjú Gárda csapolta le, hanem építőtáborozók. Csak elragadtattam magam... Maradjunk a Munkásőrségnél és a homokzsákoknál. Tehát, ők szimpatikusak, mint árvízvédők?

Bell & Sebastian 2012.08.29. 09:39:45

Nem'tom mi van itt, de ennyi tehetetlen, balfasz körzeti meghízottal még az életben nem találkoztam, mint mostanában.
A szomszéd faluban egy cingár cigánygyerek rendőrré avanzsált, na, egyedül az brutális, ha intézkedik. Följelentené még a saját apját is, ha kell!

Ez az ellengárdázás csak arra jó, hogy el ne feledje a nép 2006 őszét, része a pszichológiai terrornak. Amúgy nem zárnám ki, hogy Orbán teremtménye az egész széljobb és a színfalak mögött összejátszik mindegyik félkatonai szervezet a rendőrökkel.

Furcsa egy hely lett ez az ország, mert már mindenki össze-vissza hazudik, aki meg nem, az csak szimplán nagyot mond.

Bell & Sebastian 2012.08.29. 09:45:14

@Doomhammer: Na ja, a pécsi födő már évek óta zörög a fazékon. Páva és a kapitány csak osszák el maguk közt az elévülhetetlen érdemeket.

(megjegyzem, először taxisra tippeltem, amikor megtalálták a lányt, mert abból a fajtából is túl sok szaladgál -méltatlanul- szabadlábon)

Kandeláber 2012.08.29. 09:47:23

@maskep: Mindenki szimpatikus, aki árvíz ellen véd embereket - akkor.
Amúgy a Munkásőrség az SA-ra, az Ifjú Gárda pedig a Hitlerjugendre hajazott.

maskep 2012.08.29. 10:04:23

@Kandeláber: Tehát te elfogadhatónak, szimpatikusnak tartanád egy - akár az SA-ra hajazó - Munkásőrség létét, ha az árvízvédelemmel IS foglalkozna, fő funkciója, a militarista megfélemlítés mellett?

Prosztó 2012.08.29. 10:08:04

@Doomhammer:

Erre hadd tegyem fel azt a kerdest, amit egy kollegam tett fel egyik munkahelyem vezerigazgatojanak, mielott megkertek, hogy ugyan keressen mar mas allast. (A vezirgazgatot a koltsegek erdekeltek.):

Why is it so important?

Kandeláber 2012.08.29. 10:08:57

@maskep: A létét sohasem tartottam elfogadhatónak, de nem tudtam ellene tenni semmit.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 10:15:49

@Prosztó:
csak azert tettem fel a kerdest, mert maga mindig olyan kis pontoska autotipusok teren.

a kollegajaval igaztalanul bantak, en eloleptettem volna vezerigazgatonak. vegul is mit szamitanak a szamok?
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/08/keptelen-szamok.html

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 10:21:37

@Bell & Sebastian:
pecsen mindig rotyogott a fedo. a maga kedvenc uranvarosat en meg ismertem torveny nelkuli csikagonak, a varost magat pedig hivtak akkoron Fekete Varosnak.

azert vagyunk igaztalanok peccsel, mert mig ott tortenik atlagosan 4 gyilkossag egy evben, addig budapesten 60-70. pedig a nepessegarany csak tizszeres.

mondjuk pecs igy is listavezeto videken, az ez evi kvota pedig mar a pszichologusnovel is betelt.

Bell & Sebastian 2012.08.29. 10:35:50

@Doomhammer: Inkább olyan nüanszokra gondoltam, hogy ellepte a belvárost a kisebbség, esténként nem tanácsos egyedül sétálni, vagy személyi taxist tanácsos választania a fiatalabb nőegyednek.

(Az átlagember számára láthatatlan, mindenféle maffiákról nem is beszélve.)

Uránváros sosem volt a kedvencem, ugyanis ott nem szellemi metélkedőkön dőltek el a viták. Négy-hat táposnak volt csak esélye egy-egy beszeszelt bányászgyerek ellen.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 12:50:34

@Bell & Sebastian:
Ez egy végtelen vita közöttünk. Én a körülöttem levő emberek közül a "fehéreket" tartom veszélyesebbnek - drága árat fizettem ezért a tapasztalatért.

Most például egy kb. méter hosszú vascső beszerzésén gondolkodom. Cigók szerint tapasztalatlan kézben is pusztító fegyver, maga mit gondol erről?

"Négy-hat táposnak volt csak esélye egy-egy beszeszelt bányászgyerek ellen. "

Ejnye, maga falkában megy az erősebbre, mint a ...

Mongoose 2012.08.29. 12:51:20

@maskep: A Munkásőrségnek hivatalból volt jelenése a gáton, a Gárdánál meg önkéntes alapon, ingyen, a saját kocsijukkal mentek, a munkásőröket,gondolom szervezetten állami teherautókon vitték oda, és nem mondhattál nemet.
A Gárda tele van meglett középkorú bácsikkal. Persze, biztos van pár balhékereső arc is,de a többségről nem hiszem el,hogy azok. Az,hogy félelemkeltő a fekete egyenruhájuk, akkor mit szólsz a nyóckeres fideszes akcióra, tudod: a fekete jó fiúk,akik fekete terepjárókkal járőröztek önkéntes alapon, FIDESZES kezdeményezésre. Nekik lehet? Mert kormánypárt?? don sintér meg nem is tudott róla, a Corvinuson Vona mondta el neki, ez meg ott értetlenkedett....meg az,hogy most kivégezték a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályt?! Ismerősöm ott - volt - nyomozó, sárba tiporták őket, emberileg, erkölcsileg megalázták, lefokozták a teljes állományt, csak mert volt két korrupt kolléga,akik már 6 éve nem voltak ott,de persze biztos a teljes állomány is korrupt. Nem is hoztak fel ellenük bizonyítékokat, csak lefokozás és áthelyezés a teljes állománynak. Szégyen ami ebben az országban megy!!

maskep 2012.08.29. 13:32:28

@Mongoose: Nos, nyilván te sem voltál Munkásőr, ahogy én se. De annyit tudok, hogy a Munkásőrség nem "hivatal" volt, hanem "önkéntes (valóban!)" milícia. Ugyanúgy, mint a Magyar Gárda. Ugyanúgy önként mentek segíteni "a gátra", mintegy a munkásosztály krémje, példamutatásból. Valószínű, hogy nem saját kocsin, mert akkoriban a személyautó-penetráció, különösen a M.Ő. fénykorában, még igen-igen alacsony volt. A M.Ő. is tele volt, középkorú és meglett bácsikkal...

A többivel, amit írtál nem foglalkoznék. Csak azt szeretném tudatosítani, hogy a párt(-közeli) milícia, akár fekete az egyenruhája, akár szürke, akár vöröscsillagos, akár árpádsávos, mindegy: annak a célja a terror, a fenyegetés, végső soron az erőszak, melyre felkészülnek és amilyennek mutatkoznak külsőre is.

Emellett, mint szervezett csapat, mely - önkéntes lévén - egyfajta "elitnek" tartja magát, nyilván hasznos munkát is végezhet. Sőt, nem tartom kizártnak, hogy még az ovis gyerekeknek is adományoznak csokit meg plüssnyuszit, és meg is simogatják mosolyogva a buksijukat. (Persze, szinte kizárólag a munkás-gyereke)k, máskor az ifjú magyarok fejét...

Ettől függetlenül ugyanúgy bűzlik mind, akárhogy is magyarázzuk a részletes arányt a nedű és a mosogatólé között, és még ha tölgyfahordóba csomagolva is akarjuk lenyeletni a polgárokkal, az mind-mind a csatornába való...

Bell & Sebastian 2012.08.29. 13:41:06

@Doomhammer: Ha még elkezdené szeletelni az összefoglaló nevén fehér népességet, biztosan igaza van, ugyanis a vállalkozói kiskáté első főszabálya, hogy pesti zsidóval soha ne kezdj ki (hacsak magad nem vagy az), mivel hosszútávon (miután véget ért a beetetés időszaka) nagyon rá fogol faragni, az egészen biztos.

A fegyverviselésnek nagy hátránya, hogy el tudják venni és esetleg a saját, ötnegyedes vontacél csődararabjával verik szét a fejét.
Így tehát a (rejtett) fegyver viselőjét a használat kényszere is terheli, ha már egyszer magánál hordja és előveszi, lőni is kell vele, lehetőleg a támadó szeme közé, hogy ne cáfolhassa meg (utólag) a történetét.
Csak akkor arra is számítson, hogy pár évet nem fog rendesen aludni, mert valamit valamiért.

Kést hordhat bátran, az minden kancigónak van, de előtte tanuljon is meg bánni vele, mert csak kiröhögik.
Arra az esetre, ha esetleg körbevették, tanuljon be egy rövid de ízes. lovári huszármiatyánkot, hátha a meglepetés okozta bénultságukban el tud inalni.

A kockázatelemző szerint túlerőben lévő támadók esetén inkább teljes passzivitás javallott. Mert majd megunják és hazamennek.

Részeg vájár kontra 5db nem józan garabonciás pont kiegyenlített erőviszonyokat takar.

Mongoose 2012.08.29. 13:51:52

@maskep:
Abban van igazság, hogy - bármilyen - egyenruha, de nevezzük inkább formaruhának, mert nem katonai cuccparádéról beszélünk, nos, mint írtad, lehet félelemkeltő. No de KIK ellen? Egy magyar ember nem fog félni - jó esetben - egy fellépésében nyílt, tisztességes - fekete - ruhába bújt emberekkel szemben, ha meglátja az utcán. A cigány viszont igen, mert ő az erő, az erőszak nyelvén ért.
Ok, játsszunk el a gondolattal. Az számodra IS jobb lenne, ha pl. a gárdisták nem öltöznek így ki, hanem mindenki teljesen civil ruhában vonulgat? Nem a lényegről beszélünk. Gondok vannak az országban, a rendőrség totálisan tehetetlen, mert 5 LŐFEGYVEREL rendelkező zsaru elfut a cigányok elől,akkor már tényleg itt a tehetetlen vég. EZ a baj, ezzel foglalkozz. A legfelső kommentem videóját megnézted?? Arra reagálj, de érvekkel.

Aszongyaja Zanyósom 2012.08.29. 14:11:32

@Mongoose: Nem, nem néztem meg a videót, és elnézést, hogy nem azt kérdezem, amit szeretnél.

Én a magam részéről elmondtam: A terrorista milícia az terrorista milícia. A tagjai nem lehetnek tisztességes, fekete ruhába bújt emberek, mert akkor nem bújnának fekete egyenruhába azért, hogy akár a cigányokat, akár az eszkimókat, a marslakókat vagy a dzsinneket elriasszák. Ez beteg lelkületre vall.

És egyenesek se lehetnek azok, akik megmagyarázzák, hogy a két terrorista szervezet közül azért jó az egyik, mert a rosszakat fenyegeti, míg a másik a jókat, és még árvízvéd is saját kocsival, mert ez szemforgatás.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 14:19:17

@Bell & Sebastian:
Sajnos én nem vagyok jó a vallási hovatartozás szemre való felismerésében. Az én barátaim életvitelszerű kötekedők, akik a társadalom legváltozatosabb rétegeiből bukkannak fel és próbálnak nekem keresztbetenni. Hozzátenném, én a béke és a megegyezés barátja vagyok, így sajnos fogalmam sincs, miért gondolják ezek, hogy rögtön konfrontációval kell kezdeni. Általában szomorúan kénytelenek távozni, amikor a kezdeti értetlenkedés után olyan erejű választ kapnak, amire láthatóan nincsenek felkészülve. A velük való foglalatoskodás azonban drága időt és energiát vesz igénybe, amelyet én jobban is el tudnék tölteni. Szerintem ők is. Velem lenne a hiba?

Azt állítja, ezek mind zsidók lennének? Meglepett most. Ugyanis van néhány ismerősöm, akikről tudom, hogy zsidók, de ők sosem próbálkoztak még belém kötni. Ezek tehát valami rejtett zsidók és nem egyszerű (parlagi) bunkók? Ezen el kell gondolkodnom.

"A fegyverviselésnek nagy hátránya, hogy el tudják venni és esetleg a saját, ötnegyedes vontacél csődararabjával verik szét a fejét. "

Akkor lehet, hogy mégse veszek csődarabot. Én nagymamám példájából indultam ki, aki a szabolcsi tanyalétben vette fel azt a szokást, hogy kisbaltával alszik. Ezt a szokást Pécsen sem felejtette el (volt lakásának ablaka látszik a "járjuk be a pszichológusnő utolsó útját" videón) és a rozsdás kisbalta a mai napig megvan. A nyelét túl rövidnek találom felkészült támadóval szemben. A dzsúdós is hogy megjárta.

"A kockázatelemző szerint túlerőben lévő támadók esetén inkább teljes passzivitás javallott. Mert majd megunják és hazamennek."

Ezt a tanácsot akkor posztumusz küldhetjük a pszichológusnőnek és Fekete Izabellának is Székelyudvarhelyre? Mindketten harcoltak és mindketten 6 láb mélyen fekszenek most.

Bell & Sebastian 2012.08.29. 14:26:45

Hát nem t'om, de ránézésre a fagociták is tök egyformának tűnnek, ami csak előny, ha étkezés hí' a riadó.

Hogy a vírusoknak erről mi a véleménye, azt pont leszarják az immunológiában.

Bell & Sebastian 2012.08.29. 14:42:17

@Doomhammer: Ha nem eléggé jártas a magyar üzleti életben (és történelmi előzményekben), sosem fogom tudni megértetni magával, hogyan és miért viselkedik úgy a pesti zsidó, ahogyan.

A kisbalta -motívum sem kivétel vagy kuriózum, hanem szabály.

Hogy szegény pécsi lánynak besült a tudománya, az bizonyos szempontból érthető. Mindenki abból a feltételezésből indul ki, hogy az emberi cselekedetek mögött logika rejtőzik, ami megismerhető.
Csak hozzá kéne tenni, hogy erős kivételek vannak, például az állati sorba visszaesettek pont ilyenek.
(például drogos, az agresszív részeg, a lumpen cigány és a törzsközösségben élő, magát felsőbbrendűnek tartó)

Akkor marad a tizenkettes Bock vagy dupla sörétes ellenszernek (osztrák divat szerint) és a géngyomláló halálbüntetés.

willdataa 2012.08.29. 15:07:35

@maskep:

"A Munkásőrség is pakolt homokzsákokat, az Ifjú Gárda meg lecsapolta a Hanság mocsarait."

1.) A munkásőrséget azért hozták létre hogy ha kitörne mégegy 56, akkor a nép közé lőjön, a Magyar Gárdát pedig azért hozták létre hogy ha támadás éri a népet, és más nincs akkor a nép védelmére keljen. Apró különbség.

2.) A Hanság lecsapolása az évszázad ostobasága volt, hatalmas természetkárosítás, az élővilág élőhelyén okozott pótolhatatlan veszteség.

Kandeláber 2012.08.29. 15:36:45

@willdataa: Március 15-én, október 23-án "összetartás" volt a munkásőröknek, állami vállalatok gépkocsijai pedig sofőröstől be voltak rendelve a gyülekezőhelyekre, hogy riasztáskor azonnal induljanak.

Bell & Sebastian 2012.08.29. 15:36:51

@Doomhammer: "Ezt a tanácsot akkor posztumusz küldhetjük a pszichológusnőnek és Fekete Izabellának is Székelyudvarhelyre? Mindketten harcoltak és mindketten 6 láb mélyen fekszenek most."

Nem esik jól kimondani, vagy arra az evergreenre célozni, hogy jobb egy orosz a hasamon, mint egy amerikai a fejem felett, de igen, annál a tanácsnál, amire reagált, nincsen jobb. Csak a halál.

A felgyújtott lányt gondolom a kontrapunk kedvéért citálta, csak mert Jobbik -fan volt az elkövető.

Mondok magának egy meglepőt. A környékbeli kupiból sokan szöktettek ukrán lányt maguknak, feleségnek. Mindenki tudja, mégsem téma sehol, mert még a legostobább is felül tud emelkedni a szomorú tényen.

Se a fiú, sem a lány nem lett ettől se több - se kevesebb. Messzemenő következtetésekre meg végképp nem ragadtatjuk magunkat.

Ha jól emlékszem, Jézus Urunk is kiszerkesztette jó párszor -csak úgy, általánosságban- a vámosokat, kéjnőket, farizeusokat és szőlősgazdákat, korának egyéb semmirekellőivel együtt.

Ettől függetlenül úgy tekintett rájuk, mint akik érdemesek bocsánatra, ha igaz és őszinte a bűnbánatuk, komolyan vehető a megtérésük.

De azért azt még ő is tudta, hogy hiába megannyi hegyi beszéd, ha nincs ráutaló szándék, sem igény.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.29. 17:37:52

@Bell & Sebastian:
"A felgyújtott lányt gondolom a kontrapunk kedvéért citálta, csak mert Jobbik -fan volt az elkövető. "

Nagyjából ugyanabban az időben történt és nagyjából ugyanaz. Lányt elcsalták egy eldugott helyre, csata, agyonverés, halál. A jelek szerint Izabella keményen ellenállt.

Most ugyanúgy el van temetve, mint a pszichológusnő.

Amiből persze más következtetés is levonható, ezúttal a "vadászoknak". Egy nő megerőszakolásának könnyedén lehet az a kimenete, hogy a nő meghal. Az pedig 15 év, középmértékes büntetés szerint. A gyilkost napokon belül szokták elkapni.

Péntek László és Krafft Szabó István alig egy hónap eltéréssel volt kénytelen megtapasztalni ezt a kellemetlen igazságot.

Prosztó 2012.08.30. 09:52:16

@Doomhammer:

Egyaltalan nem vagyok pontos autok teren. Nem is ertem, kivel teveszt ossze. A szamokat nem kell fetisizalni, de azert le merem fogadni, hogy magat is erdekli, hogy mennyi volt a bankszamlajan ho elejen, majd ho vegen.

Mondjuk, maganak sok. Tul sok.

Prosztó 2012.08.30. 09:54:19

Doomhammer, Bell

Nyugodjanak meg, maguk mindketten aldozat tipusok. Legyenek vascsovel, kessel, kisbaltaval felszerelve.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.30. 11:49:15

@Prosztó:
maga inkabb hallgasson, aki ott ul a penzszivattyu kitap vegen.

az en kis penzecskemet sokallja? napi harom helyett mar csak ketszer eszem es demjan szerint csak egy jar.

ehes vagyok!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.30. 11:51:46

@Prosztó:
en nem leszek aldozat, engem nem fog megenni senki.

inkabb en eszek meg valaki mast. magara gondoltam, proszto.

Bell & Sebastian 2012.08.30. 13:34:00

@Prosztó: Nyugi, nem maradtam még adósa olyannak, aki összetévesztette a jámborságot a töketlenséggel.

Bell & Sebastian 2012.08.30. 13:36:38

@Doomhammer: Ez az erő-szakos fajta annyira visszataszító, hogy előbb lőném fejbe, csak utána kérdezném.

Prosztó 2012.08.30. 14:28:27

@Doomhammer:

Aki nem dolgozik, ne is egyek.

Prosztó 2012.08.30. 14:31:38

@Bell & Sebastian:

Ezt egy kicsit izlelgetnem kellett, mire megertettem. Veszelyesnek hangzik.

Es ilyenkor mit csinalt? Harompontos szivrobbanto utes? Kitepte a gerincuket? Leharapta a fejuket, majd a gyomrukba kialtott?

Bell & Sebastian 2012.08.30. 14:54:04

@Prosztó: Türelem kérdése, mert egyedül már senki sem olyan szép, okos, bátor és erős, mint falkába tömörülve, vagy pénzzel kitömve és ügyvédekkel körberakva - legyen elég ennyi.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.30. 14:54:38

@Prosztó:
maga nyomorusagos eh-kinhalalra itelni minket, nem dolgozo milliardokat!

nem fogunk ehenhalni csak azert, hogy maga bekesen olajozgathassa a penzszivattyujat. az ehseg gyilkossa is tehet am!
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/04/gyilkosok.html

Manyi Béci 2012.08.30. 15:15:05

@Bell & Sebastian:
Aham, és legeslegelőször lenyomozza a falka tagjait, így jött rá a múltkor arra is, hogy Doomhammer nő lett a választások után, ugye? Én pedig Alfőmérnök férje vagyok!
Hát, én azóta kurvára félek magától, az biztos!

Manyi Béci 2012.08.30. 15:17:51

@Prosztó: Bell négy-, sőt ötpontosat is tud! Tüdőre is!
Merilyenerős!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.30. 15:18:44

@Bell & Sebastian:
most itt azt javasolja, hogy a megeroszakolasok potencialis aldozatai hordjanak lofegyvert?

Trautmann 2012.08.30. 15:21:20

Drága gyerekem!
Egyszerűen fogalmazok, hogy meg is értsed.
Szimpla állampolgárok baráti köre ,mindegy mibe öltöznek,
kibaszottul nem félkatonai szervezet.
Akkor se ha ti azt ugatjátok.
Világos????
Ezt jó lenne már kibaszottul az agyatokba vésni.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.08.30. 15:39:54

Poszt: a Gárda elég messze van attól, hogy félkatonai erőnek lehessen tekinteni.

@Doomhammer: "Egy nő megerőszakolásának könnyedén lehet az a kimenete, hogy a nő meghal. Az pedig 15 év, középmértékes büntetés szerint."
Libi igazságszolgáltatás (kiköp). Miért nem életfogytiglani kőbánya?

@Prosztó: Inkább az a valószínű, hogy a Volksgenosse elővette a sifonérból a Schmeissert.

Prosztó 2012.08.30. 15:42:50

@Trautmann:

"Szimpla állampolgárok baráti köre ,mindegy mibe öltöznek,"

Egyaltalan nem mindegy, hogy mibe oltoznek. Az elet semmilyen teruleten sem mindegy, hogy mibe oltozunk. Az oltozek a szocialis hovatartozasunk jele.

Onmagaban alkalmas arra, hogy megiteljenek.

Prosztó 2012.08.30. 15:46:38

@Lavrentyij Pavlovics Berija:

"Poszt: a Gárda elég messze van attól, hogy félkatonai erőnek lehessen tekinteni."

Szerintem meg az a lenyeg, hogy egy laikusnak minek latszodik.

En pl. laikus vagyok.

Prosztó 2012.08.30. 15:48:21

@Doomhammer:

Talan milliardokat nem, de magat siman, ha belinkel meg egy ilyen hulyeseget.

Kulonben is, csituljon, tegnap mar evett.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.08.30. 15:59:47

@Prosztó: Az Elitnek az a küldetése, hogy terelgese a laikusokat, hiszen nem képesek önmaguk dönteni. Ha a Gárda áldoz rá, akkor az Elit felmagasztalja. Ha nem, akkor elássa.

BTW, a pincérruha mióta ijesztő? A kakastollas egyenruha, no az valóban az volt, egy bizonyos populációban.

Prosztó 2012.08.30. 16:09:18

@Lavrentyij Pavlovics Berija:

Nekem nem ijeszto a pincerruha. A Levi's sapka inkabb kicsit vicces.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.08.30. 16:15:35

@Prosztó: Hogy lehet félkatonai egy olyan szervezet, aminek az egyenruháján a pógár csak röhög?

Prosztó 2012.08.31. 06:05:24

@Doomhammer:

Ketszer. A fejlodo orszagbeli, puha husu, artatlan kisgyerekeket szeretem.

Prosztó 2012.08.31. 06:08:31

@Lavrentyij Pavlovics Berija:

En nem mondtam, hogy felkatonai. De ha a CNN-ben beadnanak egy spot-ot egy gardaavatorol, olyan kommenttel, hogy felkatonai szervezetek masiroznak Bp. utcain, akkor a rohejes egyenruha ellenere az atlag Nyugat-europai, amerikai beszopna.

Az mar mindegy, hogy azt mondana, hogy 'na, ezek a magyar ujnacik meg oltozkodni sem tudnak'.

(Nem ujnaciztam le a Gardat, mielott valaki nekem esik.)

Bell & Sebastian 2012.08.31. 10:48:59

@Manyi Béci: Manyi néni, nem tetszett eléggé rám figyelni. Doomról azt állapítottam meg, hogy a feminin jellege dominál, mióta elzavarták a razlivi kunyhóból, ahol remeteségében szótlanságot fogadott egy időre.
Teljes személyiségcserén esett át, vagy reinkarnálódott.

Hogy Alfiné lenne, azt sohasem állítottam, ily módon nem gyanúsíthattam meg mésalliance -szal sem.

Csak ne féljen, nőket nem verünk, többnyire elég bemutatni nekik a karikás ustort. :)

Bell & Sebastian 2012.08.31. 11:03:04

@Doomhammer: Nem kell olyan messzire menni, inkább valami szemdezodort, de előtte feltétlenül menjenek el egy rövid, önvédelmi tréningre.

Ha legális (amit nem hiszek), tőlem akár fegyvert is hordhat, csak akkor számoljon a következményeivel.

Igazából csak annak lenne elrettentő hatása, ha nem rejtve hordaná a fegyverét és sosem keveredne olyan szituációba, ahol idegen kerülhet a személyes terébe, ami úgy cca. 0,6 -- 1 méter sugarú kör.

Lássuk be, ez lehetetlen.

Bell & Sebastian 2012.08.31. 11:31:33

@Prosztó: Hogy egy átlag-amerikai mit szopik be és mit nem, azt csak ne firtassa, a saját érdekében.

A teraszmajom, mint nyelvi lelemény pont onnan ered és ott is szívesen vernének négereket, akár még párzási időszakban is.
Sajnos nálunk inkább a mi négereink verik, nem járőröznek önkéntesek a határszélen pickup-platóra szerelt géppuskával, drákói a fegyvertörvényünk és az önvédelmi szerveződéseink is csak annyit érnek, mint bugyin a tapasz.

Ha szereti fejlődő országbeli gyerekeket, legalább nem kell feltétlenül emigrálnia, csak álljon be önkéntes népművelőnek Szabolcs- vagy BAZ megyében.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.08.31. 12:18:16

@Prosztó: Na látja, ezért kellene a Páncélvonatnak az Elit kegyeit keresnie, akkor ugyanis a CNN a Nemzeti Gárda avatását közvetítené.

@Bell & Sebastian: Derék tőzsdecápánkat nem valószínű, hogy közelről érdekli a purdék sorsa.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.31. 13:28:25

@Prosztó:
gyerekeket enni olyan feminin dolog.
a vert megcsinalja verporkoltnek?

Prosztó 2012.08.31. 16:11:50

@Doomhammer:

Szóval, már Jonathan Swift is feminin volt?

en.wikipedia.org/wiki/A_Modest_Proposal

Hagyjuk ezt a ver dolgot, nem akarok Solymosi Eszterig eljutni ma.

Prosztó 2012.08.31. 16:19:00

@Bell & Sebastian:

"Ha szereti fejlődő országbeli gyerekeket, legalább nem kell feltétlenül emigrálnia, csak álljon be önkéntes népművelőnek Szabolcs- vagy BAZ megyében. "

@Lavrentyij Pavlovics Berija:

"Derék tőzsdecápánkat nem valószínű, hogy közelről érdekli a purdék sorsa."

Itt sok 10 millio purde van. En vagyok kisebbsegben.

Leskelődő 2012.08.31. 17:31:44

@Prosztó:
Ó mamám! Remélem nem eszik meg Magát :o)

Manyi Béci 2012.08.31. 18:05:50

@Bell & Sebastian:
Nos, valóban nem foglalkozom magával általában, de az a sok zagyvaság, amit akkor profilírozás címén összehordott, örök emlék.:) Csak figyelgessen, profilírozgasson tovább rendületlenül.

Lavrentyij Pavlovics Berija (elhunyt) (törölt) 2012.08.31. 18:54:20

@Prosztó: Az Elit mindig kisebbségben van, hisz különben nem lenne az.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.08.31. 22:07:01

@Prosztó:
Jó, hogy ezt a Swiftet felhozta, már akartam említeni. Igen, a Swift egy feminin autó. Ne mondja azt, hogy magára valamit adó FÉRFI beül egy ilyen kis bádogkasztniba! Az ilyesmi nyilvánvalóan csak a nőknek való.

Solymosi Eszter olyan magyaros név. Ott, Dubajban, ahol van, szintén használatos?

Bell & Sebastian 2012.09.03. 11:08:11

@Manyi Béci: 146 felett elhagyta a valóságot. :))

and/or 2017.02.27. 23:23:24

@maskep: A munkásörség nem egy fél-katonai, hanem egy teljesen katonai pártszervezet volt, az MSzMP és az akkori "munkás-paraszt" kormány megvédésére! Csak nem volt kitöl megvédeni! Nem tudom mit mondanál, ha ma a gárda PPSh-val masírozna a falu föutcáján!
süti beállítások módosítása