Újrakezdés Széken
2011. szeptember 01. írta: Redakció

Újrakezdés Széken

  Tavaly júniusban az erdélyi Széken a heves esőzések miatt a Felszeg dombján megcsúszott a föld, összedöntve az utca mind a hat házát. A hazai blogvilág méltatlanul kevesek által ismert, minden túlzás nélkül high-end blogja, A Wang folyó versei gyűjtést indított olvasói között az egyik károsult család, János, Rózsi és két lányuk számára. 

  Az így összegyűlt 574 ezer forint sokat segített abban, hogy Jánosék új háza áll, még ha távol is van attól, hogy kész legyen. Az egész család dolgozik, hogy előteremtse a további építőanyagok árát (a kőműves családfő maga építi a házat), de ahhoz, hogy az októberben beköszöntő télre lakhatóvá tegyék a házat, még körülbelül 1500 euró hiányzik. Studiolumék ezért folytatják a gyűjtést (az eddigi felajánlásokat a helyi hagyományoknak megfelelő mutatás keretében, név szerint köszönték meg), a blogon PayPal-gombbal bárki hozzájárulhat a nemes célhoz. Hogy a lehető legjobb helyre kerül, abban biztosak vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr1003195043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

burqus · http://wangfolyo.blogspot.com 2011.09.01. 12:26:23

Nagy meglepetéssel olvasom és hálásan köszönöm az ajánlást (ahogy Széken mondanák, kommendát) barátaink nevében is. És előre is köszönünk minden támogatást. El sem tudják képzelni, milyen nagy segítséget jelent minden egyes lej/euró/forint egy olyan helyen, ahol a házigazda és rokonsága mindent maga épít, s csak a legolcsóbb és használt építőanyagokra kell a pénz, azokra viszont égetően kell.

Aki pedig még nem járt Széken, az itt wangfolyo.blogspot.com/2010/12/szek.html vethet rá egy pillantást Korniss Péter nagyszerű fotóin, itt wangfolyo.blogspot.com/2011/08/orokodbe-uram-poganyok-jottek.html pedig a mi jóval szerényebb, de csak néhány nappal ezelőtti képeinken keresztül is.

hajdú 2011.09.02. 10:59:12

Köszönet érte, hogy kiraktátok! Nélkületek nem tudtam volna róla, így meg örülök, hogy picit én is tehetek valamit ezért a mesebeli településért.

burqus · http://wangfolyo.blogspot.com 2011.09.14. 16:58:46

A mai napon, nem egészen két héttel a felhívás után máris összegyűlt a kért 1500 eurónyi összeg, sőt annál még hatvannal több is, amiben oroszlánrésze volt a Mandiner olvasóinak.

Blogunkon külön posztban, név szerint mondunk köszönetet mindenkinek – wangfolyo.blogspot.com/2011/09/koszonjuk.html – de hadd köszönjük meg itt is a Mandiner segítségét, hogy ilyen meleg ajánlással közzétették felhívásunkat, és minden nagylelkű olvasójáét.

És mint a blogon, itt is arra kérünk mindenkit: aki tud, még segítsen, mert noha a kitűzött cél, hogy télire be lehessen költözni, ilyenformán már megvalósulhat, de minden további euro is nagyon elkél mindaddig, amíg – remélhetőleg jövő tavasszal – a ház végleg el nem készül.

Antonin Nalpas · http://youtu.be/EXy7lsGNZ5A 2014.05.26. 13:16:53

Antonin Artaud teste az a test, amelyet Isten kiválasztott, hogy belé alászálljon, amikor majd ő maga az eredendő bűntől és fogyatékosságtól megtisztított testté válik, hogy Antonin Artaud halála után végleg kiirtsa az Emberek Bűnét, amely teljes egészében ebben a testben gyűlt össze. Márpedig Antonin Artaud 1939 augusztusában meghalt Ville-Évrard-ban.
süti beállítások módosítása