Paparázó: a Mandiner kispapablogja
2010. március 02. írta: Redakció

Paparázó: a Mandiner kispapablogja

Ha a Jóisten feleséget és gyerekeket ad,
akkor éppen annyi türelmet is ad hozzájuk,
hogy az ember még ne darabolja fel őket.

  Elindult a Mandiner kispapa-melléklete, a Paparázó. Az idő kegyetlen, olvasótáborunkhoz hasonlóan (a napokban zárult felmérésünk alapján közönségünk 40 százaléka harmincas éveit tapossa) a szerkesztőség tagjai is mind érettebbek lesznek. Mivel mára a rendszerváltoztatás óta példátlan mértékben eluralták a gyermekévekről folyó empirikus diskurzust a női bloggerek, úgy döntöttünk, hogy méltó visszavágásként újraindítjuk az UFi és a Reakció gyermekes sorozatát. A Paparázóban a mandineres kispapák lapja.

  Első posztjainkból kiderül a blog ars poeticája, megismerkedhettek egyik hősünk, Bubuluc Buftu és a manók világával, valamint kiderül, mire készülhet Kövér Lajos. Küzdelemre fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr621802776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teknős 2010.03.02. 14:31:11

Hajrá, kispapák! Az évvégi beszámolót kéretik úgy írni, hogy a Mandiner szerkesztőinek gyermekei több, mint kétszerese Teknős gyermekeinek! :)

jan 2010.03.02. 14:38:11

Egyet kérek, Süveges Gergő ne legyen, nekem már túladagolásom van belőle;)

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2010.03.02. 15:33:06

Hajrá! Hamarosan megszületik Kisőrnagy the II, úgyhogy értékelem ezt az új kezdeményezést.

kendeffybotond 2010.03.02. 16:16:56

Én is támogatom. Nálam is van két utód. Ja és sajnos már nagyon hamar kilépek a 30-as klubjából, már a 40-ikben vagyok...
süti beállítások módosítása