Bin Laden - Made in Hungary
2006. október 26. írta: nénike

Bin Laden - Made in Hungary

Van ennek valami szolid bája. Ahogy a Kossuth téri sumér alkotmányjogászok a vélemény nagyhatalom pózában tetszelegnek. Van ugye a tehén botos ember, én azonban most az Osama úr magabiztosságával nyilatkozó tülkös Budaházy szépen megkomponált nyilatkozatára hívom fel a figyelmet. Símaszkban beszél Pörzse Sándornak, a Szentkorona rádió (ilyen is van?) munkatársának a nemzeti ellenállásról. Kicsit ugyan hiányoltam minimum két, szintén maszkos gépfegyveres embert a kép jobb és baloldaláról, illetve annak hosszas ecsetelését, hogy hogyan végeznek majd ellenségeikkel. Na jó, ha nem is afganisztáni kősivatag, azért kezdésnek ez az erdő szélen (azonosíthatatlan terület) nyilatkozom megoldás sem rossz. Sejj a ti soraitokra büszke a nép. Járjátok a völgyet, hegytetőt... Hátha megtaláljátok Lendvai Ildikó anyukáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5416720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guild 2006.10.26. 17:38:45

Nem Bin Laden ez, csak egy szerncsétlen tulok, aki nem hogy egy nemzetközi terrorhálózatot, de egy nemzeti útlezárást sem tud rendesen megszervezni, lelkesítő beszéd helyett hosszas magyarázkodásokba bonyolódik, és próbálja játszani a hamis király ellen lázadó Robin Hoodot, miközben láthatón be van szarva.
Őszintén szólva én sajnálom a családjával együtt. Tudom, a saját hülyeségét okolhatja, de mégis.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.10.26. 23:19:33

Én kezet fogtam a hugával, Eddával, legyek megtisztelve:) Ja és van Szentkorona Rádió, Hungária Tv, Árpádhír Tv, DVTV..:)

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2006.10.26. 23:56:29

Budaházy egyik legjobb standup alakítása egyébként az volt, mikor a Kossuth téren símaszkban felment a színpadra és bemondta, hogy ő Budaházy György.

Posztmodern wannabe-Sobri.
süti beállítások módosítása