„Tényleg kezdjetek el élni!” – Pásztor Anna a Mandinernek
2016. november 17. írta: Redakció

„Tényleg kezdjetek el élni!” – Pásztor Anna a Mandinernek

pasztor_anna_1.jpg

„Lehet, hogy naiv hülyeség, de én komolyan gondolom ezt, hogy kezdjetek el élni” – mondja Pásztor Anna, aki szerint mindegy, melyik majom a főketrec díszállata. Már ami a politikát illeti. Zenekara, az Anna and the Barbies épp a Fővárosi Nagycirkuszban mutatja be új, Utópia című lemezét csütörtök és péntek este. A kertévékből is ismert rockdíva próbatermükben fogadott. A beszélgetéshez csatlakozott öccse, a gitáros-dalszerző Pásztor Sámuel is. Rock'n'roll életmód, gyereknevelés, baptista felmenők, három apa, istenkeresés, klotyóban lakás, szakadékok fölötti táncolás, gombócok, gyáva forradalmárok és a szeretettehén megfejése – nagyinterjúnk Pásztor Annával és tesójával.

„Én mindenesetre tizenévesen úgy voltam vele, hogy tuti nem ez az egyetlen járható út. Nem fogok hazudni például a szerelmemről. Ha szeretkezem vele, akkor azt is megbeszélem a főnökkel odafönt. Az én Istenem nem kéri, hogy hazudjak. Tudom, mert interurbán kapcsolatom van vele. Az igazság világmozgató erejében hiszek egyrészt, másfelől a hatalmas, mindent mozgató őserőben. Amelyhez képest ha valaki nem érzi, milyen kis senki – az hülye. Én kérem is az Istent, hogy lépjen rám, ha esetleg nem látom. Amikor emberek ajnároznak, és elkezdenék elszállni. A valóság az, hogy amikor valami jól sikerül, az nem miattam van. Az nem az enyém. Kaptam. Közvetítő vagyok. Nem tudom, honnan jön, hol lóbálja a lábát... Leginkább mindenhol. De ha bele tudok kapaszkodni és le tudom rángatni ide, akkor elvégeztem a dolgom. Igyekszem tiszta cső maradni, hogy ezt megtehessem. Akkor vagyok kiegyensúlyozott.”

Stumpf András interjúját Fesztivál.mandiner oldalunkon olvashatják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4511970611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2016.11.18. 12:00:38

durva leszek. az ilyenre szokja mondani egy alsó néposztályos ismerősöm. a mellére kell szarni és szétcsapni ágydeszkával.

Bell & Sebastian 2016.11.18. 12:41:02

@jose maria padilla: Kanállal ugyanezt büszkézésnek hívják, csak hogy gyarapodjon a szókincse, ha már ellógta a katonai szolgálatot. Tényleg, csendőr hogy lett? :)

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.11.18. 15:13:09

"De ha bele tudok kapaszkodni és le tudom rángatni ide, akkor elvégeztem a dolgom. Igyekszem tiszta cső maradni, hogy ezt megtehessem. Akkor vagyok kiegyensúlyozott."
Azt hiszem, egy végbél nyilatkozatát hallhattuk. Nem kétséges, hogy a szervezetnek nélkülözhetetlen funkciót teljesít, és én sok sikert kívánok hozzá.

S=klogW 2016.11.18. 15:19:14

Nem lehet, hogy dzsúdós a művésznő?

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.11.18. 15:22:22

@S=klogW: Amennyiben a Poseidon-i létszemlélet felől közelít, semmiképpen.

Drizari 2016.11.18. 17:20:59

Összeverődött a fika-szekció?

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.11.18. 17:23:02

Úgy látszik, nem volt érthető. No, akkor ezt hallgassák végig:

www.youtube.com/watch?v=9B3x8ufw-zk

libiknek: végig :)

Mihint · http://mihint.blogspot.com 2016.11.18. 17:43:12

@Drizari: Nem fika, vélemény. Tán nem tetszik? Zagson, az internet még műxik. Ha nem tetszik, mondd az ellent.

legeslegujabbkor 2016.11.18. 21:42:58

"Amikor emberek ajnároznak, és elkezdenék elszállni. A valóság az, hogy amikor valami jól sikerül, az nem miattam van. Az nem az enyém. Kaptam. Közvetítő vagyok."

Ennél beképzeltebb szöveget ritkán olvastam
süti beállítások módosítása