„Nekem kifejezetten tetszettek a gárdisták!” – Dúró Dóra a Mandinernek
2016. október 21. írta: Redakció

„Nekem kifejezetten tetszettek a gárdisták!” – Dúró Dóra a Mandinernek

duro_dora1.jpg

Nincs Simicska-Vona konspiráció; ellenben a kiábrándult fideszesekre számít a Jobbik – mondja Dúró Dóra a Mandinernek. A Jobbik frakcióvezető-helyettese éppen tíz éve Gyurcsány kapcsán ismerte meg leendő anyósát – de nem ezért utálja az akkori kormányfőt. Lapunknak elmagyarázta, mire gondolt a „költő”, azaz Vona Gábor, amikor arról beszélt, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye; de védelmébe vette az egykor az Országgyűlésben „robertázó” férjét, a Jobbik-frakcióból azóta kicsapott Novák Elődöt is. A holokauszt-filmeket sokallja a parlament kulturális bizottságát is elnöklő Dúró, aki szerint még a Fidesz leváltása sem ér annyit, hogy az MSZP-vel egyezkedni kezdjenek. Nagyinterjúnk.

„Támogatásokról jut eszünkbe egy kérdés, amely ismerős lesz önnek: miért nem lehet Simicskát elszámoltatni a Jobbikban?

Valóban volt egy vita Előd egyik felszólalása kapcsán, de szeretem hinni, hogy ez nem így van, hogy nem lehet...

Ha nem így van, miért nem szólt a férjének, hogy ne kérdezgessen ilyeneket belső levélben?! Lehet, hogy még ma is együtt ülnének a Parlamentben!

Épp a héten volt a kulturális bizottságban a Médiatanács éves beszámolója. Tudják, mi derült ki? Az, hogy a Hír TV-ben a Jobbik megszólalóinak aránya súlyosan alulreprezentált. 10 százalék körüli, miközben ugye ennek duplája a politikai súlyunk. Ennyit arról, hogy Simicska Lajos áll-e a Jobbik mögött.

Nem ő áll?

Akárhogy is igyekszik ezt terjeszteni a Fidesz: nem.

Vona Gábor már másodjára találkozott vele nemrég...

Úristen! Orbán Viktorral is találkozott a héten. Vele ráadásul négyszemközt beszélt, míg Simicska Lajossal nem, csupán egy rendezvényen, két percig. Nem éppen megfelelő körülmény a nagy konspirációra.

Konspiráció? Az erősen KGB-gyanús feleséggel megáldott Kovács Béla már ott sertepertélt és milliókkal támogatta is a Jobbikot tíz éve, amikor önök hősiesen támadást indítottak a szovjet emlékmű ellen a Szabadság téren. Pénznek nincs szaga, úgyhogy belefér?

A Jobbikot sem közvetve, sem közvetlenül soha semmilyen külföldi állam nem támogatta pénzzel.

Miért ilyen biztos ebben? Lehet, hogy csak nem tud róla.

Nem támogatta. Ami az oroszokat illeti: Magyarország érdeke, hogy gazdaságilag jó kapcsolataink legyenek velük. Másrészt van egy emlékezetpolitikai vetülete is a két ország viszonyának. A szovjet hadseregre támaszkodva évtizedekig működtettek itt egy diktatúrát, amely a szűk vezető rétegen kívül mindenkit megnyomorított. Emellett nem lehet szó nélkül elmenni, de ez két külön dimenzió.”

Stumpf András interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5811826481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2016.10.21. 12:10:01

Novák kivonását a frontról csöndben is intézhették volna, de ha már így esett, logikusan az asszonynak is vissza kellett volna lépnie egyet.

Elég undorító ez a kötvényezés, mert mindenki hazudik, Kósa a magánbevételt félti, Vonának meg föl van adva a lecke, mit találjon ki, hogy fusson a szekér, szponzor meg alig van.

Az őszintétlenségnél súlytalanabb, ha marhaság a megmondás, a hazudozás bizony akkumulálódik a választók fejében.

Eddig a Jobbik jogász-zsoldosai teljesítettek a legjobban, a leghaloványabban (nem ügynök e'?) maga a pártvezér.

Ébresztő, megy a vonat, elöl ül a keskeny vágányú masiniszta!

tarackos 2016.10.21. 17:16:44

Meg nem talakoztam olyan anyaval akinek a gyermekeinel volt fontosabb vagy barmi amit jobban szeret toluk. Ilyen apaval sem.

Egyebkent butuska.

Pelso.. 2016.10.21. 20:01:46

emlékezetpolitikai vetület, -
Nem ártana neked néhány személyes vetület.

Putzyk Kovách Sándor 2016.11.05. 21:02:08

Irgalmatlanul vonzó ez a Hölgy. Aki tudja, hogy lehet őt ágyasnak megszerezni, feltétlenül értesítsen. Báró vagyok, igénylem az ilyesmit. A kapcsolatot a következő módón lehet velem felvenni. A röjtökmuzsalyi postahivatalban azt kell mondani a pultosnak, hogy "Üzenetet hoztam Kalóz számára.", majd át kell adni az üzenetet írásban. A többit elintézik a postán.
Mellesleg üdvözlök minden kedves internetezőt. Eddig csak a Facebookon keresztül tartottam a kapcsolatot az egyszerű néppel, de mostantól a blog.hu-n is megosztom veletek gondolataimat.
Bárói üdvözlettel:
Putzyk-Kovách Sándor
süti beállítások módosítása