Civilizációk összecsapása (előtt)
2015. július 07. írta: Zsigmond és Péterfy

Civilizációk összecsapása (előtt)

keritess.jpg

2015 nyarán, Debrecen peremén

MI?
A büdös kurva anyjukat ezután
Én holnap hozom ide geci a puskát
NÉZZED GECI
Mint a majmok bazmeg
Nem jönnek a rendőrök?
egyik hagyja, a másik meg töri, bazz
A kurva anyjába mind, bazmeg
Gyere, adjál nekem botot
Mi?
Jó, most álljunk be a...
ZOLI!
MOST ÁLLJ BE GYORSAN!
Állj el oldalra a Sprinterrel!
Jó, nem baj, álljál be!
A fene a kurva anyjuknak
(Én át tudom neked küldeni neten)
A fene, a büdös kurva anyjukat

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr367607414

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Zsigmond és Péterfy: Civilizációk összecsapása (előtt) 2015.07.07. 14:39:01

„Gyere, adjál nekem botot!” Történik Debrecen peremén, 2015 nyarán.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freehckr 2015.07.07. 15:24:31

A narrátorok kifinomult szavajárásából ítélve a videót minden bizonnyal a fideszes értelmiség készítette... :)

Veridicus76 2015.07.07. 15:33:00

Ugye nem azt akarja sugallni ez a különös bejegyzés, hogy az őrjöngő, randalírozó idegen betolakodók viselkedésén felháborodott debreceniek csúnya, gonosz nácifasisztarasszistapirézevőtrappistamasiniszták?
Akit a teljesen jogos reakció zavar, nem pedig az allahakbározás, az egyszerűen hülye.

Omár mollah 2015.07.07. 16:06:08

Ha sor is kerül összecsapásra, az legfeljebb a civilizálatlanok összecsapása lesz.

freehckr 2015.07.07. 16:20:20

@Veridicus76: „a teljesen jogos reakció”

Az... a kormányzat kampánycélból/nemtörődömségből/egyéb operatív célból 1600-1900 menekültet zsúfol be egy legfeljebb 800 férőhelyes menekülttáborba, ott magukra hagyják őket „civilizált államhoz” méltó alapvető ellátás és bármiféle felvilágosítás nélkül, szinte belekódolva egy ilyen „zendülést” a történetbe, erre fel ki a köcsög?! Hát persze, hogy a szenvedő fél... ezt egyedül találtad ki, vagy valamilyen rezsiharcos munkacsoportban dolgoztátok fel a dolgot?! :)

Mielőtt még félreértés lenne: ha zsiványkodnak a menekültek, oda kell baszni. Ahogyan akkor is oda kellene baszni, amikor a korrupt fideszes politikusok zsiványkodnak, immár ötödik éve, de ez most más kérdés. Viszont melyik az a minden bizonnyal magasan képzett és aktív szolgálatban eltöltött évtizedek után kellően gyakorlott rendészeti szakember már megint a Fidesz-KDNP környékén, akinek mindezek ellenére lövése sincs arról, hogy ebben a helyzetben a „tömeget” szerencsésebb kisebb, átláthatóbb és ellenőrizhetőbb csoportokban tartani?! Most az egy dolog, hogy Orbán és posztkommunista bűntársai a hozzájuk lojális (és ennek megfelelően nem kicsit degenerált) haverjaikon kívül senkiben nem bíznak, ezt megértem, több száz lopott milliárdnyi okuk van erre, de nem lehetne egyszer végre kipróbálni, hogy végre ne a futsalos kispad irányítson egy országot, vagy annak egy kiemelten fontos minisztériumát?! :)

annamanna 2015.07.07. 16:26:39

www.facebook.com/istvan.lovas.587/posts/711154272345494

szebbjovo.hu/tobb-fertozo-majbeteg-van-a-debreceni-menekulttaborban-mint-az-egesz-megyeben-osszesen/

kuruc.info/r/1/145307/

www.youtube.com/watch?v=pzrY7MIIB0k

444.hu/2015/06/30/masfel-eve-negyszer-ekkora-menekulthullamra-is-felkeszult-a-kormany/

Szerintem bürokratikus eszközökkel az állam simán kézben tarthatná a dolgokat, ha akarná. De nem úgy tűnik, mintha a célja a fegyelmezettség és rend lenne.
Sajnos sok ember keresi a balhét, és generálja a feszültséget, egészen hétköznapi szituációban is.
Nevetséges a helyzetet civilizációk összecsapásának nevezni, bár lehet, hogy a szerző viccelni akart a szóhasználattal.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2015.07.07. 16:40:48

Azt szeretném megkérdezni, hogy a felvételen hol lát a kedves szerző civilizációkat.

Virág et. 2015.07.07. 16:48:29

@freehckr: Egyetértek, annyival egészíteném ki, hogy egészen biztos vagyok abban, hogy:

a) a feszültséget a túlzsufoltság nem kezelése miatt és
b) az emberek xenofóbiáját

szándékosan a fidesz gerjeszti. Ez egy politikai taktika, amivel az aktuális közellenség, most éppen a menekültek ellen hergelik a lakosságot.
Az meg jó kis lemmingként, ahogy eddig is mindig, bekajálja és parancsra gyűlöl. Még meg is ideologizálja.

Nem azt mondom, hogy nincs menekült-kérdés és nem kell kezelni. Azt mondom, hogy azzal, hogy mesterségesen gerjesztjük a gyűlöletet valakik iránt, azzal nem oldjuk meg a problémát. A taktika persze működik, utáltak itt már zsidótól kezdve reakcióson át kulákig mindent és mindenkit, akire épp az aktuális hatalom rámutatott. A nép birka, a magyar nép sajnos méginkább. :( Ami szomorú, nem egyedi, de nagyon szomorú. Száz év leforgása alatt ugyanazt a taktikát sokadszorra megeszi a politikusaitól. Semmiből nem tanul.

Pelso.. 2015.07.07. 17:08:37

civilizációk összecsapása, ó, mily drámai.
A rendőrség odamegy, és biztosítja a közrend és az államhatár rendjének védelmét, feladata szerint, s ezért dicshimnusz sem jár.

freehckr 2015.07.07. 17:11:59

@Virág et.: „Nem azt mondom, hogy nincs menekült-kérdés és nem kell kezelni.”

Nem olvastam egyetlen kritikus véleményt sem amely ezt állítaná, a közpénzen jól tartott retardált fideszes bloggerek és firkász-segédmunkások ellenzék hozzáállásán való élcelődésein kívül. Sőt, kijelenthetjük, tekintve mind az előzményeket (már tavaly is megtízszereződött a menedékkérők száma), mind a várható történéseket is figyelembe véve (milliárdos menekültáradattal riogatnak egyesek), hogy a menekültkérdés hónapokon belül kibaszott nagy problémát fog jelenteni, többek közt Magyarországon is. Sajnos úgy tűnik, ez a kibaszott nagy probléma a Fidesz-KDNP korrupcióra való kifejezetten erős hajlama, dilettantizmusa és ostobasága által okozott egyéb rekord problémákon felül fogja a lakosságot sújtani (oktatás, egészségügy, gazdaság, romokban és mint látjuk hitvány a rendvédelem).

Nyilvánvaló ugye, hogy a xenofób plakátkampány nem old meg semmit, legfeljebb valamelyik közpénztolvaj fideszes pöcsnek megint hamarabb jött karácsony, a kerítés egy szánalmasan rossz buta vicc, nem csak ebben a formában de általánosságban is, szakmai szempontokról nem is beszélve, ezen kívül pedig semmi, hangsúlyozom, SEMMI ötlete, terve, programja nincs a Fidesz-KDNP-nek sem a mostani helyzetet kezelendő, sem a jövőre nézve a menekültkérdés kapcsán. De a suttyó, műveletlen és igazi pejoratív értelemben vett paraszt rezsiharcos szavazótáborukat már sikerült feltüzelniük... újabb remek országimázs lesz, amikor ezt az iskolázatlan fideszes söpredéket fogják mutogatni külföldi híradásokban, ahogyan kapával-kaszával kergetik a menekülteket, esetleg halálos kimenetelű verekedéseket provokálnak. Hiába, no, az elmúlt öt évben már eljátszottuk a hitelünket az unió és összes hivatalos szervével szemben, szövetségeseinkkel, többek közt a jenkikkel szemben, Habonyék most a környező országokkal utáltatják meg a külön utas magyarokat (mintha eddig annyira szerettek volna minket a környező országokban), szóval már csak ez az újabb fideszes provokáció hiányzott habként a tortára...

Virág et. 2015.07.07. 17:25:11

@freehckr: Egyetértek.

De legalább működne ez a sz.r, amit itt kavarnak, de nem működik. A kerítés még sehol sem állította meg a migrációt, itt sem fogja, akkor sem ha az egész országot körbe kerítik. Átmásszák, kivágják, kidöntik, alagutat ásnak alatta. Nem lesz méterenként rendőr, ahol meg éppen igen, ott se tud mit csinálni.

Az okot kéne megoldani, nem a tüneteket kezelni. Az ok részben a háború a Közel-Keleten: ebben is lehetne lépni, már évek óta csak a szöszölés megy, nyilvánvaló, hogy Obama az időt húzza. A másik ok a célországok politikája: ha lenne egy kvóta, hogy max. ennyi embert tudnak egy évben befogadni az egyes tagállamok, akkor az befolyásolná a menkülteket is. Ha nem olyan vonzó a célország, akkor nincs vándorlás sem. Nem véletlen Németország és Svédország a cél és nem mondjuk Szaúd-Arábia vagy az Emirátusok, akik be sem fogadják őket. Kerítés nélkül sem.

Ezen kéne elgondolkodni, mert itt a megoldás, nem a nyomorult drótkerítésben, meg a barázdáltagyú mellényesek hőbörgésében a határon.

Kandeláber 2015.07.07. 17:38:53

A koszovói albánok vajon mi elől "menekülnek"?
Függetlenek, építettek is Clintonnak egy nagy szobrot, stílusosan a Clinton-sugárúton.
Amúgy: ezt az összes tetves iszlamista arabot/niggert vissza kell küldeni oda, ahonnan jönnek.
A csempészek hajóit el kell süllyeszteni, és ha a líbiaiak kifogásolnának valamit, meg kell bombázni őket, ahogyan az öreg Reagan is tette, amikor elszemtelenedtek.
A kerítésbe pedig áramot kell vezetni.
Európa fehér, keresztény, és az is marad.
Egyébként pedig maga Merkel is kijelentette, hogy Németországnak nincs szüksége bevándorlókra.
Európa megtelt.

freehckr 2015.07.07. 18:14:02

@Virág et.: „okot kéne megoldani, nem a tüneteket kezelni”

Sajnos mi itt a Balkán szélén kicsik vagyunk ehhez. Az online pénztárgépet sem sikerült máig kifogástalanul és kisebb-nagyobb szarvashibák nélkül bevezetniük a fideszes elvtársaknak, hát akkor mit tudnának kezdeni egy Közel-keleti helyzettel?! :) De Magyarországnak legalább annyit kellene megtennie, hogy „civilizált” és állítólag „keresztény” államhoz méltóan az uniós „trendeknek” megfelelően állunk hozzá a problémához, ha már egyébként az unió tagállamaitól kapott források nélkül legfeljebb két-három autóipari multi beruházása tenné oda magát a GDP növekedéshez, ráadásul a fideszes családtagok is szegényebbek lennének pár tucat luxusingatlannal. Legalább ebben a kérdésben konzultálhatnának szakemberekkel, vagy az unióval, uniós tagállamokkal, ha már a Fidesz-KDNP nyilvánvalóan híján van rátermett szakembereknek, mert ez most komoly dolog. Ez nem manyup lenyúlás, nem trafik államosítás, nem haveri kutyás közpénztolvaj mutyi, itt könnyen elszabadulhat a pokol, ha egyebek mellett a tekintetéből ítélve egészen biztosan szellemi fogyatékos Habony elvtárs intézi egyedül ezt a dolgot.

Imrebá 2015.07.07. 19:08:34

@annamanna:

Kultúrák összecsapása jobb lett volna?
Szerintem bürokratikus intézkedésekkel nem lehet megoldani világnézetbeli ellentéteket.

Imrebá 2015.07.07. 19:17:06

@Counter:

Ettől jó egy írás.
Provokál, elgondolkodtat.

Imrebá 2015.07.07. 19:33:46

@Virág et.:

Jó az a kerítés.
Köll az.
Legalább lesz munkájuk a vadászoknak, ha áttöri a vaddisznócsorda.
Aki vaddisznóként jön be és nem az ajtón azt vaddisznóként köll kezelni.
Ez az én hazám.
Az én családom.
Otthon is van házirend.
Nemcsak a családtagokra vonatkoznak a rendszabályok.
Vendégekre is.
Mindenkire.
Az atyaúristenre is.

Imrebá 2015.07.07. 19:44:31

@Kandeláber:

Nem vágom a műszaki dolgokat.
A villanypásztor a marhákon kívül mást is visszatart?
Vaddisznók ellen is hatásos?

Bell & Sebastian 2015.07.07. 19:59:21

@Imrebá: Annyi értelme van, hogy jelzi a sérülés / behatolás pontos helyét. Megszakad egy áramkör.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2015.07.07. 21:05:35

@freehckr: Fogadj be párat. Ahogy olvasom, nagy spanjuk vagy.

Imrebá 2015.07.07. 22:20:33

@Counter:

Nem baj ha nem vette észre elsőre.
Én se voltam mindég ollan okos mint most.
Játssza tovább az értetlent.
Jól áll magának.

@Bell & Sebastian:
A villanypásztor?
Jelzi?
Hajnyehát.

freehckr 2015.07.07. 22:38:59

@Mr Falafel: Hát igen, az ilyen választékos szókinccsel kifejtett komplex, és egyben megkérdőjelezhetetlen vélemények ellen nincs mit tenni, egyszer csak jönnek, és akkor ott állsz előttük tanácstalanul... :)

Azért annyit hozzáfűznék, hogy ha már egyszer valaki felhasználói szinten képes kezelni egy böngészőt, akkor attól minimálisan elvárható lenne, hogy egy kulturált vitában többet nyújtson, mint hogy kizárólag csak a jellemzően értelmi fogyatékos fideszes szavazóknak szánt infantilis kormányzati kampányszlogeneket visszhangozza.

Valamint még annyit is hozzáfűznék, hogy ha tényleg ebbe az irányba megyünk el, akkor nagyon hamar kurvavilág lesz ebben a kurvaországban... a jelenleginél is nagyobb... és nem a menekültek fogják alaposan megkavarni a szart... :) Mert hamarosan biztosan jönni fog egy a mai napig kádári nosztalgiában szenvedő egykori munkásőr nyugdíjas fideszes szavazókhoz hasonló csoport, amely majd elkezdi szajkózni, hogy bazmeg a rejtett erőforrás fideszes közmunkásaitokat ne a középkorba visszaadóztatott lakosság közpénzéből tartsátok el, hanem fogadjatok be ti egy ilyen naplopót, és tartsátok el ti a kommunista rezsiharcon megspórolt vagyonotokból. Esetleg ha Orbán generalissimótoknak kisvasútra van szüksége a retkes szülőfalujába, akkor azt ne uniós forrásokból építsétek meg, hanem pakoljátok ki hozzá a lopott közpénzzel teli zsebeiteket. Esetleg ha rálépsz arra a járdára, amit az én adóforintjaimból építettek, akkor letépem a fejed... szóval tényleg ilyen országban akartok élni?! Mert jól láthatóan százezreknek már elegük van ebből a szarból, és gazdasági kivándorlóként tiltakoznak az ellen, amit két évtized alatt kavartak ebben az országban a Fidesz-MSZP elmebeteg posztkommunista szavazói.

Nem kéne ezzel a szarakodással végre leállni?!

annamanna 2015.07.07. 23:56:27

@freehckr: ha te megnézted a linket (érdemes volt, szerintem), akkor onnan még ezt a cikket is ajánlom:

www.facebook.com/photo.php?fbid=939839532728496&set=p.939839532728496&type=1&theater

A képhez: állítólag Líbiában újból felütötte fejét az ebola. A kormány nem alakít ki biztonsági táborokat, valamiféle karantént, ahol legalább az orvosi vizsgálat eredményét kivárnák a menekültek. Pedig ezt a módszert már a sötét középkorban feltalálták.

A kép melletti linken levő cikket is érdemes elolvasni.

magyar rendőr intézkedik: hvg.hu/itthon/20150707_kisokos_rendor_menekult

magyar kormány kommunikál: 444.hu/2015/07/07/habony-arpad-mennybe-megy-orban-viktornal-a-bevandorlas-kampannyal/

És akik megpróbálják koordinálni a káoszt (nagyon megható, ha csak egy linket nézel meg, akkor ez legyen): introblog.hu/2015/07/mas-mondja-a-magaet-mi-meg-osztjuk-a-vizet/

A pokol nem majd a jövőben fog elszabadulni, hanem máris elszabadult. Csak legyen, aki befogja a pokol pofáját, betömi a száját.

@Imrebá: miféle kulturális különbség lenne azok felé, akik viberen kommunikálnak a családjukkal, wifit használnak, SIM-kártyát akarnak venni, nike-cipőket meg adidas-pólókat szórnak szét a határon, angolul trécselnek, divatos szemüvegekbe, farmerekbe vannak öltözve? A magyarok pár évtizeddel ezelőtt még meggazdagodni jártak Líbiába meg Irakba vendégmunkásnak. Az index videóján bemutatott pasi (akit nem szolgáltak ki kávéval a debreceni presszóban) azt mondta, otthon 5000 eurót keresett (másfél milliót), de itt örülne az 500 eurós munkának is. Mikor keres egy magyar 5000 eurót havonta? Nagy tévedés civilizációs különbségekről elmélkedni.
Világnézetbeli ellentétek pedig országon, vagy akár családon belül is vannak, bőven!

@Mr Falafel: ezt a problémát nyilván nem az egyéneknek kell felvállalni, hanem táborokat kellene nyitni (zárt! táborokat!) amíg biztonságban haza nem mehetnek.

hvg.hu/itthon/20150630_PM_Nyissak_meg_az_ures_laktanyakat_a_mene

Vagy profi bürokráciával intézkedni, mint ahogyan azt az osztrákok csinálták, amikor pár nap alatt 200 ezer magyar zúdult rájuk. Mindenkit táborokba vittek, elláttak, felruháztak, kikérdezték, mihez ért, milyen nyelven beszél, melyik országba szeretne menni, és ahogyan a célországokban jelezték, hogy az illetőket tudják foglalkoztatni, odavitték őket. Ha ezt hatvan éve meg lehetett szervezni (pedig nagyon hirtelen történt az egész, mint derült égből a villámcsapás, mégis megbirkóztak vele és nem lett fejetlenség és káosz), akkor most hogyne lehetne ezt koordinálni, amikor már évekkel ezelőtt kezdett randalírozni minden arab országban a liberális ellenzék, és évek óta tart a vérengzés? Évek álltak a rendelkezésre, hogy felkészüljön az EU, és azon belül Magyarország a migrációs hullámra.

annamanna 2015.07.08. 02:27:25

@Imrebá: persze a témának sok olvasata van, ezt az előbb írtam a Bándy Kata-témához, de ide is illik:

Debrecenben elég volt annyi, hogy az egyik ember megtapossa a másik Koránját, és máris állt a bál. Az egyik táborlakót megkérdezték, mi a véleménye arról, hogy a magyarok felvonulnak ellenük, azt mondta, ez őt egyáltalán nem izgatja, az már sokkal inkább, hogy a táborban össze van zárva 1300 afgán és pakisztáni. Az az igazi veszély, nyilván mert gyűlölik egymást. Az erőszak elől menekülnek, de az ember saját maga elől nem tud elmenekülni. Azért annyira nem vagyok
ütődött, hogy azt képzeljem, ezek valami keresztény szentek. Ha azok lennének, nem jöttek volna ide.
Van egy rokonom, aki kiment Londonba, és ott "öngyilkos lett" az angol rendőrök szerint. A családja ezt egyáltalán nem hiszi el.

Ami pedig a konkrét esetet illeti - vajon hány hasonlóan hülye nő van, akinek nem elég jók a magyar férfiak, és inkább indiai, nigériai, kínai stb faszikkal fekszik össze? Van egy annyira vallásos ismerősöm, hogy a fal adja a másikat. Elvált, nem tudom, miért, szerintem tök rendes volt a férje. Ahogy a válás után élt, arról nem sokat tudok, csak annyit, hogy a szomszédunkban lakó szír orvostanhallgatóval is összefeküdt. Mert az jobb, mint a férje?? Biztos hogy nem! Csak egzotikus, és csakazértis. Namost, az orvostanhallgató mesélte, hogy ő a püspök szeretőjét is ismeri, beszélgetett is vele. Amikor hazament, vajon milyen hírét vitte az országnak? Hogy itt még a legvallásosabb combok is szétnyíltak előtte, ez a mennyország annak, aki ingyen pinát akar.

Az ismerősöm exférje a válásuk után elment Izraelbe dolgozni. És egyszer bennem is felötlött (most már csodálkozom magamon), hogy hát az mégis a Szentföld, talán a külföldi munkát ott kéne kipróbálni. Úgyhogy felhívtam a pasi szüleit, valami tanács jól jönne. Az anyja azt mondta röviden: ESZEDBE NE JUSSON!! AZ NEM EURÓPA!!
És ezzel el is volt intézve.
Akik jönnek, azok onnan jönnek. Az "eszedbenejussonaznemeurópá"-ból, legalábbis a közeléből.
Remélem, Isten kegyelmez mindnyájunknak.

annamanna 2015.07.08. 04:00:21

www.antalffy-tibor.hu/?p=17021

hir.ma/kulfold/kiderult-valos-volt-a-szandek-europat-megszallja-az-isis/542644

Herr Schnitzel Lutscher 2015.07.08. 06:13:25

tökéletes ganxta rap szöveg

Virág et. 2015.07.08. 07:56:52

@freehckr: Senki nem kérte a Kárpátok Géniuszát, hogy egyedül próbáljon bármi is megoldani. Az első európai reakció a kerítésre nem az volt, hogy nem kell meg fujj, hanem a nagy értetlenség, hogy ha ekkora a baj, akkor miért nem nyitottuk ki a szánk.

Itthon eladják, hogy Brüsszel nem segít, az EU elfordul, kint meg lapulnak és kussolnak. Ez is színjáték, azt a látszatot próbálják meg kelteni, hogy mi itt egyedül vagyunk és magunk maradtunk, az EU nem segít. Persze, hogy nem, ha nem is kérjük őket. Innen látszik a legjobban, hogy Orbán nem a megoldást, csak a balhét keresi. Ő a legboldogabb ember most, hogy ilyen sokan jönnek.

@Imrebá: A menekült fogalmilag nem tud másképp jönni, csak a zöldhatáron, mint a vaddisznó, ahogy te mondod. Aki vízummal, repülővel jön, az nem menekült, az turista vagy huzamosabb tartózkodás esetén bevándorló. Ebből a kategóriából évről-évre kevesebb jön az országba még az államkötvény-biznisz ellenére is. Mert ezek azok az emberek, akik tipikusan ide akarnak jönni, akiknek célország vagyunk, ilyenből meg kevés van érthető okokból.

Vízum nélkül nem mész tovább a check inen sem, gépet belülről biztosan nem látsz. Csak Kósa gondolja ezt másképp, de rá a százalékszámításon kívül nem érdemes mást bízni amúgy sem.

Imrebá 2015.07.08. 08:07:43

@annamanna:
Nem kulturális, hanem világnézetbeli különbségről írtam.
Tessen figyelmesebben olvasni.

annamanna 2015.07.08. 12:15:32

@Imrebá: tessen figyelmesebben olvasni, válaszoltam rá: "Világnézetbeli ellentétek pedig országon, vagy akár családon belül is vannak, bőven! "

annamanna 2015.07.08. 12:44:47

@Imrebá: hja, sőt még egyugyanazon emberen belül is! Hány keresztény lehet, aki egyben hisz a reinkarnációban, csakrákban, kristályokban blablabla is? Én beszéltem ilyen hitgyülissel!

És vajon hány keresztény szabadkőműves?????????
Kíváncsi vagyok, imrebá szerint vajon saccperkábé mennyi??
Ez nagyon érdekelne!

Az pedig, hogy családon vagy munkahelyen belül keveredjenek az elvileg egymást tökéletesen kizáró világnézetek, egészen gyakori, és mégis kénytelenek az emberek elviselni egymást!

A politikai nézetkülönbségeket már meg sem említem, mert természetesen az is világnézetbeli különbséget jelent.

Úgyhogy azt állítani, mintha Európa egy homogén világnézetű emberekből álló tömb lenne, amivel szembenáll a bevándorlók homogén tömbje, olyan PRIMITÍV OSTOBASÁG, amihez a nyolc általános is túlműveltség!

Imrebá 2015.07.09. 22:29:47

@annamanna:

"És vajon hány keresztény szabadkőműves?????????
Kíváncsi vagyok, imrebá szerint vajon saccperkábé mennyi??"

Saccperkábé 5,765.

annamanna 2015.07.09. 22:50:18

@Imrebá: gondolom, az mind imrebá gyülekezetében lett beszervezve.

Imrebá 2015.07.10. 20:15:56

@annamanna:

Nem mind.
Csak maga és a baráti köre.
El tetszett felejteni?
Maguknák nem
szabad kőműveseket
megtéríteni?

annamanna 2015.07.11. 00:48:13

@Imrebá: a kőművesek valaha megtértek, aztán úgy döntöttek, anyagi és egyéb megfontolásokból, hogy EB URA FAKÓ, és két kapura kezdtek játszani.
elég sokról konkrétan tudom, a többit meg nincs kedvem megkérdezni. azt csinálnak, amit akarnak. akik mindent tudnak, és mégis a sátán imádata mellett döntöttek, azokat nyilván nem fogom tudni visszatéríteni, és a szentírás sem jósol nekik túl vidám jövőt. sajnálom őket, de nem ugrok utánuk a tűzbe. mindent tudnak, és ennek elégnek kell lenni, mert az igazság szabaddá tesz.

Imrebá 2015.07.11. 11:44:16

@annamanna:
Ahhoz, hogy a valóságlátása erősödjön többet kéne hangosan olvasnia, memorizálnia a zsoltárokat, meg kéne szabadulnia frusztrációitól, keserűségétől, mert jelenleg több önben az érzelem,elképzelés,tipp, mint a tényanyag.
Ne kövesse a szívét ebben a beszennyezett állapotában.
Újuljon meg az első szeretetben.
Egyelőre ez a házi feladat.
További utasításokat később közlöm.

Imrebá 2015.07.12. 09:14:47

@Virág et.:
Köszönöm a reakciót.
Nem akartam érzéketlennek tűnni ezzel a vaddisznós hasonlattal, de hogy a viharba lehet kiszűrni ezer zöldhatáros kétlábú közül, hogy mellik az a tíz grállovag aki semilyen körülmények között sem rabolja ki, veri agyon, vagy szúrja le honfitársamat amikor a szükség rákényszeríti őtet.
Elnézést is kérnék egyúttal a többi 990 bitangtól, hogy le merészeltem tegezni őket a kilövésük előtt.

Exploiter 2015.08.10. 12:19:22

@Virág et.:

Úgy tetszik tenni, mintha az eunak lenne megoldása, csak a magyarok direkt mást csinálnak. Nem tudom, akkor miért nem szóltak az olaszoknak, spanyoloknak vagy franciáknak.
Máltán már elég rég jártam, ott már akkor is többtízezres táborok voltak, pedig az országban annyian laknak, mint egy pesti kerületben. Egy pár évig beszélgettek az euval, aztán megunták és a tengerről elkergették a csónakokat.
Hát ennyi a nagy közös megoldás.
Amúgy már állást is foglaltak,az összes ország befogad együtt kb 1-2 hétnyi embert, a többi majd eltűnik valahogy valahol.

picur3ka 2015.08.10. 14:09:18

@Exploiter:

Igen. Abba a két országba nem mennek, amelyik rájuk vicsorított. Az EU külön bátorítja, édesgeti őket.

annamanna 2015.08.24. 06:49:30

@Imrebá: ennek sokkal viccesebb a címe: www.youtube.com/watch?v=EsDXEzIuGyE

ennek a címe pedig roppant tanulságos: www.youtube.com/watch?v=Z2yYsXwlmCU

ennek is tanulságos a címe: www.youtube.com/watch?v=hOhIE6uZ24k

ezt meg csak úgy, zörejként: www.youtube.com/watch?v=Dk_Y2VC5_pI
süti beállítások módosítása