Gender-ellenesség: az „egyház és a stadion” szövetsége?
2014. június 23. írta: Redakció

Gender-ellenesség: az „egyház és a stadion” szövetsége?

gender.jpg

Félreértik-e a gender-ellenes mozgalmak a gender-elmélet mondanivalóját? Milyen gender-ellenes tendenciák érvényesülnek Franciaországban, Lengyelországban és Szlovákiában? Miért lett a gender-pártiak mumusa Gabriele Kuby katolikus német szociológus? Tényleg szövetkezik-e az „egyház és a stadion” a gender ellen? A felfutóban lévő gender-ellenes mozgalmak apropóján rendeztek konferenciát Budapesten: a párbeszéd jegyében teológusokat is meghívtak.

Szilvay Gergely tudósítását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr786405105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.06.23. 18:28:38

A gender-elmélet Sátán egyik kedvenc eszméje.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2014.06.23. 19:39:35

Idézet a tudósításból: "(...) Tadeusz Pieronek püspök (...) szerint a gender rosszabb, mint a kommunizmus és a nácizmus (...)"

Lényegi meglátás!

Kapcsolódó: bbjnick.blog.hu/2014/05/13/conchita_szakallarol

Bell & Sebastian 2014.06.23. 23:39:14

Mondjuk azok után, hogy az angolok teljesen száműzték a kreacionizmust az állami iskolákból, mert nincsen rá "tudományos" bizonyíték, azon a kérdőíven már alig lepődtem meg, amit hatodikosok töltenek ki Németországban. Az egyik kérdés az, hogy választott-e már gendert (nemet), rögtön utána a következő: mi az?

És mindezt név nélkül, vegyes osztályban. Kíváncsi lennék én arra, hogy így mire mennek vele? Ha még arra sem jó, hogy például megállapítsák, 100 nőből mondjuk 1 férfi is, 3 egészen az, de kettő még gondolkozik, amíg nem áll be a ciklusa.

maxval, a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.06.24. 07:53:16

@Bell & Sebastian:

Nagyon vicces lehet ez a kérdés kamaszoknál, valószínűleg a többség valami hülyeséget ír be.

Annak idején fiamék iskolájában mérték fel a drogfogyasztást ilyen módon, MEGKÉRDEZTÉK Drogozoll? Ha igen, milyen drogot? - persze minden gyerek beírta, hogy rendszeresen drogozik, s sorolták a keménydrogokat. Aztán lett is elemzés, hogy a környéken drámai mértékű a fiatalok drogfogyasztása.

Szindbad 2014.06.24. 08:57:13

@Bell & Sebastian: Kibaszott bölcsészek :)))

közösperonos átszállás 2014.06.24. 09:11:31

@Bell & Sebastian: "Mondjuk azok után, hogy az angolok teljesen száműzték a kreacionizmust az állami iskolákból, mert nincsen rá "tudományos" bizonyíték"

A kreacionizmus bizony valóban nem tudományos elmélet.

Tehéntőgy 2014.06.24. 09:50:16

@bbjnick: Miért, Pieronek pl. egy izgalmas társadalmi nemi szerepet választott, aszexuális életet él miközben egy a saját egyháza és a lengyel társadalom számára rendkívül maszkulinnak számító funkciót tölt be mint katolikus főpap. Csak tudnám, mi a baja a genderelmélettel :-) ?

Robinzon Kurzor 2014.06.24. 16:16:34

@Bell & Sebastian: "Mondjuk azok után, hogy az angolok teljesen száműzték a kreacionizmust az állami iskolákból, mert nincsen rá "tudományos" bizonyíték"

A "teljesen száműzték" alatt azt kellene érteni, hogy korábban tanagyag volt a kreacionizmus?

És mi itt a probléma?
Hogy szerinted van rá tudományos bizonyíték?
Vagy hogy nyugodtan lehetne tanítani az iskolában, nem kell ahhoz tudományos bizonyíték?

Bell & Sebastian 2014.06.24. 19:43:12

@maxval, a gondolkodó birca: Már az is csodaszámba megy, hogy egyáltalán ismerik ezeket a kifejezéseket. Na és honnan? Onnan, hogy a fejükbe verték.

@közösperonos átszállás: Akárcsak az evolucionizmus, mert az sem több egy csicsás elméletnél, rajta rengeteg lyukkal.

@Robinzon Kurzor: Tulajdonképpen matematikán kívül teljesen fölösleges mást tanítani, nem? :)
Maga, mint másodrendű nick, úgy látszik nincsen tisztában egy mezei felfedezés ügymenetével, például a matematikában, ami egy eléggé egzakt tudomány, de a sejtést és a tétel felállítását ott sem mindig követi a bizonyítás, olykor száz éveket is várni kell rá.

Vagy maga már látott olyat, hogy egyik faj átment egy másikba, akárcsak régészeti leletekben elbeszélve?

Mondjuk egy majomfaj emberré?

Alfőmérnök91 2014.06.24. 20:29:17

@bbjnick: Az ilyen bigott faszok tevékenysége teljesen kontraproduktív a genderizmus elleni harcban. Ugyanis, vagy nem értik, vagy úgy tesznek, mintha nem értenék. Így a genderisták azt mondhatják, hogy hááát igazunk van, látjátok, aki nem ért velünk egyet, az nem érti, hogy mit mondunk. Nem véletlen, hogy a konferencia szervezői teológusokat, meg nővérkéket hívtak meg, és nem tudósokat. Azok ugyanis simán cáfolni tudnák az alapfeltevéseket.

Bell & Sebastian 2014.06.24. 20:37:08

@Alfőmérnök91: Arra tetszik itt -okosan- célozni, hogy a biológiai nem nem egyenlő a társadalmi nemmel?

Azt mink ércsük, de akkor mi hájcsá az LMBT aktivistákat turbó üzemmódba, amikor vécéket kell feliratozni?

A társadalmi nemnek semmi köze nincs a buzikhoz. És mégis van, amint azt a gyakorlat mutatja.

No nem mintha az egészséges lenne, hogy anyád dolgozik, te meg a faszodat vered, ha pont nem a gépet. Pont, mint egy genderkislány.
süti beállítások módosítása