Béke- és barátságmenet Oroszországért – Ilyen ország pedig nincs CCCXCIV.
2014. január 24. írta: TuRuL_2k2

Béke- és barátságmenet Oroszországért – Ilyen ország pedig nincs CCCXCIV.

Bekemenet_nem_leszunk_gyarmat.png

„Legyen ismét Békemenet!″ – hirdette meg Bencsik András az e heti Demokrata vezércikkében, amiben a paksi erőmű múlt héten bejelentett orosz bővítését a magyar függetlenség diadalaként ünnepli (igaz, a szerző már harminc éve is kötődött érzelmileg a szovjetekhez oroszokhoz). Az írásban egymást érik az erősebbnél erősebb megállapítások.

„...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő Szovjetunió szerepét kezdené átvenni Amerika. (...) Ehhez képest Oroszország a tolerancia hazája. Ami rosszat a szovjet-oroszokról el lehetett mondani, az elhangzott az elmúlt évtizedekben. És? Megkötötték velünk az évszázad üzletét a paksi atomerőmű bővítéséről, melynek köszönhetően Magyarország energetikai függősége egy fél évszázadra megszűnik.″ Az orosz tolerancia aktuális hőfokáról Bencsiknek talán érdemes lenne a lengyeleket megkérdeznie, esetleg valamelyik balti államot. A magyar energiafüggőség megszűnésére vonatkozó állítás égbekiáltó hazugság: a valóság éppen ennek ellenkezője, még hosszabb távra és még jobban kiszolgáltatjuk Magyarországot az oroszoknak, akiktől már így is a legjobban függ az ország energiaellátása. És az oroszok nem viccelnek, ha úgy van.

„Putyin elnök egy szóval nem kifogásolta a magyar belpolitikai viszonyokat, pedig Oroszország még mindig a világ második nagyhatalma, s a tendenciákat látva könnyen lehet, hogy egy évszázadon belül elsőségét is visszaszerzi.″ Oroszország katonai értelemben egyes elemzések szerint a világ második nagyhatalma ugyan, de Kína éves védelmi költségvetése már kétszer akkora, mint az oroszoké (az USA-é meg tízszer). Ami a nagyhatalmi szempontból ugyancsak nem elhanyagolható gazdasági teljesítményt illeti, az oroszok az első ötben sincsenek, a kilencedik helyen állnak, úgy, hogy Európából Németország, Franciaország, az Egyesült Királyság és Olaszország is megelőzi őket. Oroszország ugyancsak ki van szolgáltatva az energiahordozók iránti keresletnek, egyéb gazdasági ágazatokban mutatott teljesítménye alapján aligha várható, hogy beleszólhatna a legnagyobb gazdasági hatalmak versengésébe.

Ráadásul még csak az sem igaz, hogy Putyinék egy szóval sem kritizálják a magyarországi belpolitikai viszonyokat. Az orosz külügyminisztériumnak az Európai Unióval foglalkozó, a múlt héten kiadott éves jelentése szerint többek között a következő aggasztó jelenségeket látják az emberi jogokért élő-haló oroszok Magyarországon:
– az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak;
– az alkotmány felelőssé teszi a kommunistákat a kommunista bűnökért;
– elvették a kommunista vezetők nyugdíj-kiegészítését;
– elnyomják a romákat;
– egymást érik az antiszemita incidensek;
– nem biztosított a bíróságok függetlensége.

Hogy tetszik?

„Úgy tűnik, ma sincs másképp: az erősödő orosz kapcsolattal Magyarország mozgási szabadsága ismét növekedni fog. Ez persze nem tetszik mindenkinek, de hát Schulhof Izsák is elsiratta a Budáról kivert török megszállókat, mert neki momentán velük volt jobb.″ Magyarország mozgástere aligha növekszik a még erőteljesebb orosz energiafüggés következtében. És csak remélhetjük, hogy Bencsik vezércikke nem fog nevesítve is szerepelni a következő orosz emberi jogi jelentés magyarországi antiszemita jelenségeket taglaló fejezetében: Schulhof Izsák nem a török megszállókat siratta, hanem az ostromot követő szabad rablás során elvesztett fiát és feleségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr385779367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Téli palotának nézték a Fidesz székházát a baloldali tüntetők 2014.01.24. 21:28:20

. Vörös zászló alatt küldte rohamra csapatait Bajnai Gordon, tüntetni az atom ellen. A baloldal hősei bevették a Fidesz-erkélyt, kitűzték a szovjet zászlót, lehet megint énekelni az Internacionálét! Kísértet járja be Európát. Remélem, az Együtt-PM ön...

Trackback: Atomot a népnek! 2014.01.24. 21:22:13

. Tényleg Alkesz Pistabácsi és Otthonkás Marinéni döntse el népszavazáson, hogy bővítsük-e a Paksi Atomerőművet? Bajnaiék hű fegyverhordozója, a PM-es Jávor Benedek népszavazást kezdeményez a Paksi Atomerőmű új egységének a megépítése ügyében. Azt mé...

Trackback: Mирмарш 2014.01.24. 21:08:26

- András, nagyon büszke vagyok rád! Olyan szépen írtad, azt az amerikását, a „gőgösen magabiztos helytartó, instruktor, komisszár", aki „a birodalom teljes súlyával kényszeríti a primitív népet az előírt életmódra"! Szerintem ez már költői!- Ja...- Te ...

Trackback: Lózung recycling: "újrajelszavak" a tavaszi békemenetre 2014.01.24. 20:33:16

Segítsünk a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk propagandistáinak, találjuk ki együtt a tavaszi békemenet jelszavait! Gondolatébresztőnek itt van a Magyar Nép Vezető Ereje, Pártunk és Kormányunk jelszóajánlata 1988-ból....

Trackback: Bencsik és a napfény íze 2014.01.24. 14:38:18

A Demokrata főszerkesztője ma leporolta a régi Pártélet cikkeit, és a legjobban sikerültek paneljeiből némi aktualizálással (coca-cola mámor helyett marihuána) összerakott egy frisset: ...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő S...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.01.24. 12:02:38

Bár a Bencsik-féle hülyeségek menthetelenek, de az írni, hogy a Békemenetet ezért szerveznék az q nagy csúsztatás. Merthogy: "A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, melynek támogatására alighanem hamarosan újabb Békemenetet kell tartanunk." Értem, én, persze, lehet így is interpretálni, de ezt meg kellene hagyni a ballibdemo médiának...

Apeiron (törölt) 2014.01.24. 12:03:20

Jézusom. Micsoda mélységekbe repült ez az ország.

Dr_utcai_arcos 2014.01.24. 12:06:40

Bencsik A. és barátai a tökéletes bizonyítékai az agy nélküli, tevékeny és termékeny életnek. Az orvostudománynak ezek szerint még van még hová fejlődnie.

WinterMute 2014.01.24. 12:07:30

Kezd igen groteszké válni ez a társaság.

Olyan, mintha valami nagyszabású szociológiai/pszichológiai teszt lenne, hogy, az egyre nagyobb blődségek miatt összehívott Békemenetre is elmennek az emberek, sokszor akár homlokegyenest az előzőkön kántált eszmék ellen is. Kár, hogy középnzmilliókból hirdetnek, toboroznak, egyébként még szórakoztató is lenne.

Most is eljönnek-e vajon a lengyel testvérek? Azért kínos lenne őket meghívni az orosz anyácska jósága mellett tüntetni.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2014.01.24. 12:15:00

Kösz, Turul, jó poszt. Ahogy tegnap tauglich posztjánál is megjegyeztem, a hülyejobboldalt elsősorban az okosjobboldal dolga helyre tenni. A túloldalon ugyanígy. Ez az igazi kultúrkampf, és nem az, amit a hülyeballiboldal is bejelentett a napokban a szokott szánalmas figuráival. :)

Robinzon Kurzor 2014.01.24. 12:22:41

Lesz Barátságvonat is?
Moszkváig két nap az út, állítólag elvtársnő nem maradt szárazon ...

Bell & Sebastian 2014.01.24. 12:40:32

Itt egy kis adalék, ha már az eredeti jelentés nem jön be. Mindenki kap benne hideget-meleget, a magyar fejezet hihető, bár nem saját kútfő, inkább összeollózták a ballib szubkultúrából, csak az Unió ellen fordították a saját fegyvereit.

rt.com/op-edge/russia-eu-human-rights-035/

Savas 2014.01.24. 12:46:33

Sose hittem volna, hogy egyszer egyet fogok érteni egy mandineres poszttal, ez az idő is elérkezett...

Virág et. 2014.01.24. 12:48:03

Köszönet ezért a cikkért. Hátha eljut olyanokhoz is, akik csak a pártpropagandából tájékozódnak amúgy.

(És akkor abba bele se megyek, hogy maga a megállapodás az oroszokkal, akár még nem is lett volna ördögtől való ötlet. Csak nem így, nem ilyen előzményekkel és nem ilyen titokban.)

Oscar Schmidt 2014.01.24. 12:53:25

Van szánalmasabb, mint a békéért menetelő szabadságharcos?

Zb74 2014.01.24. 12:54:22

Azért az szürreális élmény lesz, amikor bejátsszák az orosz himnuszt, pláne instrumentális változatban:

www.youtube.com/watch?v=p2tBg5P2jfk

Bloodscalp 2014.01.24. 13:02:51

Hol lesz az elvtárs úr 30 év múlva? Sehol..."volt 12 jó évem". Megszavaztátok, és most beledöglik az ország. Hurrá.

vizipipa 2014.01.24. 13:05:45

Bencsik nem egy buta ember. Mondom ezt annak alapján, hogy ismertem őt, kb. 20 éve. Tudok tekergős múltjáról is, nem kivételes. Az sem, hogy sok hozzá hasonlatos személy van most is érdemi pozíciókban.

Hogyan jut el valaki onnan ide, itt meg erre a szintre? Érdekes lenne, ha valaki meg tudná írni.

Paks 2-ről azért nem árt tudni, hogy nukleáris üzemanyagot be lehet tárolni 2-3 évre probléma nélkül. Próbálja meg ezt a valaki, az egyébként szintén orosz gázzal. A 2-3 év pedig arra is elég, hogy üzemanyag beszállítót váltsunk. Nem elméletileg, vannak erre valós példák is.

@Robinzon Kurzor: " állítólag elvtársnő nem maradt szárazon ..."

"Állítólag"
Ez pletyka vagy rágalom? Dokument jeszty? Ejnye doktor úr, ez bizony sima hangulatkeltés! Persze hangulatkeltés helyett más szavak is szóba jöhetnek.

Urfang 2014.01.24. 13:16:21

ИЗM LЗSZÜЙK GУДRMДT!!!

S.O.A. 2014.01.24. 13:22:45

Két kérdés csak:

A szovjet testvérek megbonthatatlan barátságáért tervezett békemenet az Andrásy út fog haladni? A Terror Háza Múzeum előtt?

Wittner Mária képviselő ott lesz?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.01.24. 13:26:05

Ki rabolt el tobb joszagot tolunk, a szovjetek vagy a "demokratak"? A szamok nyelven egyertelmu a valasz: a demokracia a magyarsag peldatlan letfosztasat hozta.

tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2011/01/szamok-nyelven.html

Vén Csataló 2014.01.24. 13:27:05

Kedves Balogh Ákos Gergely. Nyilván nem tudsz róla, ezért szólok, hogy kicsit sem intelligens dolog oda szarni, ahonnan ettél. Az utóbbi jónéhány hónapban már látni lehetett, hogy tendenciózusan a kormányt támadod, de ez az írásod mégis vízválasztó, mert az eddigi hamis, egyoldalú kontextusba helyezés helyett ezúttal pofátlanul hazudsz is, mert szó nincs róla, hogy az Oroszországért akarna bárki is Békemenetet indítani. Itt már tényleg a legrohadtabb 168 órás hagyományoknak megfelelően hamisítasz és ferdítsz hírt. A förtelmed címét csak nagyon is rosszindulatú, szándékos és prekoncepciós félreértelmezésként lehet ezt kihozni a Bencsik-féle nyilatkozatból.
Gratulálok hozzá.
Egyébként tudod mi szokott lenni a renegátok sorsa?
Csúnya szokott lenni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.01.24. 13:27:35

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:
"A szovjet testvérek megbonthatatlan barátságáért tervezett békemenet az Andrásy út fog haladni? "

Helyesen Nepkoztarsasag utja.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.01.24. 13:28:47

@Vén Csataló:
"Az utóbbi jónéhány hónapban már látni lehetett, hogy tendenciózusan a kormányt támadod,"

Lakner David is ezen a blogon hazudozik. Kinek az engedelyevel?
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/09/lakner-david-hazugsagai.html

Kandeláber 2014.01.24. 13:30:40

Unalmasak már ezek a menetek.
Nemcsak ez, hanem az Éhségmenet és az Élet Menete is...

Zb74 2014.01.24. 13:30:57

@Robinzon Kurzor: Hogyne, lesz vonat is - azon éneklik majd, hogy "megy a gőzös, megy a gőzös Retrográdba".

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: Nem. Addigra újra Sztálin útnak fogják hívni.

S.O.A. 2014.01.24. 13:34:53

@Vén Csataló: segíts már: miért indul akkor a Békemenet?
A Kormány támogatásáért?
Oké, miért kell támogatni a kormányt?
Mert támadják? Oké, miért támadják?

Mert Viktor szó nélkül lezsírozta a paksi projecktet Putyinnal? Oké, lehet, hogy jól csinálta, megvédjük. Őt. És üzleti partnerét, Oroszországot is.

Akkor miért is indul a békemenet?
Akciós banánért a Dózsa György úti CBA-ba?

Vén Csataló 2014.01.24. 13:38:34

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: Sajnos te azt nem nagyon tudod elképzelni mennyire leszarom, hogy te azzal az 1 bites agyaddal mit "következtetgetsz ki" a magad nyomorult kis prekoncepciójának megfelelően.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.01.24. 13:42:52

Nem barátságmenet, és nem Oroszországért. Ez így sajnos nem egy jól megírt, objektív poszt jobbról, hanem ballibdemós wishful thinking, hogy "bárcsak így értelmezné mindenki"...

Szóval:
1. Bencsik egy ide-oda ingadozó jobbos újságíró, aki mindig, minden helyzetben, sokszor elvtelenül próbálja megvédeni a jobbos kormányzatot. Az igyekezet dicsérendő, a módszerek nem. Jogosan lehet fikázni érte.
2. A kormányzatért ismét Békemenetet szervez.
3. A ballibdemók és az objektívnek tűnni akaró jobbosok úgy interpretálják, hogy a Békemenet az oroszokért lenne.

Fos...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.01.24. 13:43:59

@jobbdemokrata: Bencsik a vezércikkében kifejti, hogy a "magyar politika egyensúlyozó képessége" per pillanat az orosz függés erősítése. Tehát ha Bencsik ebben a cikkben az egyensúlyozó képesség melletti kiállásra buzdít, az a kiállás per pillanat az orosz függés erősítése melletti kiállás is kell hogy legyen. Feltéve, hogy bizonyos alapvető grammatikai-logikai szabályok érvényesek.

TG69 2014.01.24. 13:52:33

2002-ben is sok undorító dolgot műveltek a fidesz rezsim idióta megmondó emberei, akiknek (részben) köszönhető volt a választási vereség. Egy középpártnak nem lehet ekkora tahó holdudvara. Ez akkor egy viszonylagos jó kormányzás mellett is elriasztotta a magyarokat a fidesztől. Ma pedig kifejezetten rossz kormányzás folyik.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.01.24. 13:53:00

@Counter: Ha a franciákkal kötöttük volna a szerződést, minden támadás ugyanúgy történt volna az ellenzék részéről, és valószínűleg Bencsik rekciója is ugyanúgy Békemenet lett volna...Hagyjatok már lógva! :)

Pelso.. 2014.01.24. 13:54:07

@Vén Csataló: Tehát miért-kiért indul a békemenet?
(válaszod bármely verziója feldob))

Kandeláber 2014.01.24. 13:59:54

@mavo: Hát ez nagyon égő...
Bár lehet találni másokról is egynémely dolgot:
hirszerzo.hu/hirek/2010/2/5/139124_nem_csak_aczel_endre_jelentett_a_titkosszol

Vén Csataló 2014.01.24. 14:03:14

@Pelso..: Bencsik pontosan leírta a cikkében: "A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, melynek támogatására a jelek szerint hamarosan újabb Békemenetet kell tartanunk.'"
Kár, hogy szemlátomást te is funkcionális analfabéta, aki nem tudja (nem akarja) értelmezni a leírt szavakat. Szerencsére igazából egyáltalán nem is érdekel, hogy mit gondolsz erről vagy bármiről.

andris89 2014.01.24. 14:17:54

az ilyen kerényi,fricz,bayer,bencsik,kálomista féle idiótákat mikor takarítják/takarítjuk már el a jobboldalról?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2014.01.24. 14:23:26

@andris89:
Az 5-os szamu tagkonyv tulajdonosa elobb takarit el teged az utbol, mint te ot.

Tovabba Viktor es Laci tanarat se fogod csak ugy felrelokni.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2011/03/baratomnak.html

kamerasmobil 2014.01.24. 14:29:59

@vizipipa: Mire Paks 2 beindul addigra itt lesz az olcso palagaz a lengyeleknel. A mostani becslesek alapjan is evekig fedezni lehet belole egesz Europa gazigenyet.

Iden kezdik a kitermelest es 800-2000 milliard kobmeterrol tudnak most. De konnyen talalhatnak majd meg tobbet is. Aztan van meg peldaul a litvanoknal is.

Ennek fenyeben orosz gaz melle orosz atomot bevallalni kisse elhamarkodott dontes. Elvegre gazeromuben is lehet aramot terlmelni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2014.01.24. 14:31:50

@jobbdemokrata: Viszont az oroszokkal tervezzük kötni, Bencsik pedig erre reagál.

Ez van, erről érdemes beszélni. Meg persze az van, hogy ha A (orosz függés)=B (magyar függetlenség) és B=C (Békemenet-indok), akkor A=C, sőt és de, még C=A is.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2014.01.24. 14:43:17

"És az oroszok nem viccelnek, ha úgy van."

És általában úgy van...

Wir fahren gegen Judenland 2014.01.24. 15:05:45

@Robinzon Kurzor:

"Béke- és barátságmenet Oroszországért"

inkább mint a zsidókért

Sebastian Knight 2014.01.24. 15:08:07

@ poszt

nyugati pénz jó, keleti pénz rossz

Pelso.. 2014.01.24. 15:28:37

@Vén Csataló: Jelentős elégedettséggel tölt el, hogy ezek szerint egyezik véleményed Bencsikével, hajrá.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.24. 16:26:08

bencsik nem ment át a fidesz átvilágításán, ciki.

ja vagy várj, nem is volt ilyen átvilágítás, mert akkor nem is lenne fidesz

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.24. 16:27:24

@Holger Hartland: de mit érnek vele? mindig a hülyjobb és a hülyebal lesz kormányon.
főleg hoyg nem is jobbok, meg nem is balok.

Zb74 2014.01.24. 16:33:57

Nabazmeg, turul, "baloldali sajtó" lettél:

civilosszefogas.hu/kozlemeny-9/

"A baloldali sajtó nyílt támadást intézett a Békemenet és a CÖF ellen. Állítják, hogy a márciusban tervbe vett összejövetelünk az orosz politika mellett fog demonstrálni."

Jack Torrance 2014.01.24. 16:37:58

@Vén Csataló: "A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, melynek támogatására a jelek szerint hamarosan újabb Békemenetet kell tartanunk.'"

És ennek a mondatnak mi értelme van?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.24. 17:12:14

"Ráadásul itt van az antiszemitizmus is. 2011-13 között 150-nél is több antiszemita incidenst követtek el."

az mit jelenet? pofánvertek egy zsidót az utcán? valaki a kelleténél jobban utálja a zsidókat?
mit érdekli ez az oroszokat? már ők is filoszemiták?
olyanok mint a törökök? csak színleg izraelellenesek?

Szindbad 2014.01.24. 17:20:04

@tesz-vesz: Az oroszok színlelik, hogy színleg izraelellenesek.

maroz 2014.01.24. 17:32:36

@Zb74: Nekem erről egy Monty Python jelenet jut eszembe, a Confuse-a-Cat:

www.youtube.com/watch?v=EvhdWBBuBpA

Ül a magyar társadalom a fűben és bambán mered maga elé. Megjön a szakember, és töpreng, hogy vajon mi is lehet a probléma oka, vajon mit is kéne csinálni. Tell me sir, have you confused your cat recently?

Nincs más mit tenni, össze kell zavarni a macskát. :)

maroz 2014.01.24. 17:35:05

@tesz-vesz: De hát hogy mondhatsz ilyent, amikor a balliberális oldal úgy megújult, hogy még én se ismerek rá a nagy összefogókra??? Itt van például ez a Gyurcsány. Hallott róla valaki valamit? ;)))))

2014.01.24. 17:53:22

"nem leszünk gyarmat"
"ja, orosz gyarmat, az leszünk! mi az hogy, nagyonis!" :)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2014.01.24. 18:08:27

@Jack Torrance:
A magyar politika egyensúlyozó képességéért fognak békemenetet tartani.
Mit nem lehet ezen érteni?
Az lösz a plakátokra írva:
"Támogatjuk a magyar politika egyensúlyozó képességét."
S kétmillió ember fogja követni Bencsiket és Bayert.

Vén Csataló 2014.01.24. 19:09:53

@Jack Torrance: Na elmagyarázom. Az állampárt maradványai úgy gondolják, hogy a hatalmukat az garantálja, ha egy nagyhatalom zsoldjába szegődve azt csinálják, amit mondanak nekik. Így vannak szocializálva, a rendszerváltáskor csak tartótisztet váltottak, de rendületlen lelkesedéssel árulják a hazát, a szovjetek helyett immár a nyugatnak. Ők a született stréber csicskák, a kápók, akik már csak azért is ragaszkodnak a csicska szerephez, mert sok évtized kontraszelekciója következtében agyilag amúgy totál zoknik, így ha magukra maradnának tényleg fogalmuk nem lenne róla, hogy mi a fenét kezdjenek az országgal.

Ehhez képest a jelenlegi hatalom patrióta politikát folytat és nem az vezérli, hogy az immár nyugati tartótisztek elégedetten vakargassák a fülét, meg klasszul fényképezkedjenek vele, hanem az, hogy hogyan tudja a lehető legtöbb magyar érdeket érvényesíteni.
És ma, ebben a nagyon is turbulens világban a legtöbb magyar érdek akkor érvényesíthető, ha nem kötjük magunkat feltétlenül, minden áron egyetlen nagyhatalomhoz, hanem több nagyhatalommal is jó a viszonyunk.
A nyugat az elmúlt 24 évben méltatlannak bizonyult arra a bizalomra, amit a kommunista blokkból kiszabaduló országok az irányukban tápláltak. Kiderült, hogy pont leszarják, hogy hogyan élünk, nekik mi csak egy olyan terület vagyunk ahol végre jóval nagyobb pénzeket bírnak szakítani a szabályozatlanság valamint a csicska politikai elit jóvoltából, mint saját anyaországaikban, ahol ezeket a húzásokat rég nem engedhetik meg maguknak a börtönbe kerülés kockázata nélkül.

Szóval a kormány nagyon is jól teszi, ha beint ennek a nyugatnak, mert az ugyan lehet, hogy a volt komcsi eftársak beígérték nekik Magyarországot tokkal- vonóval, de sajnos elfelejtették megkérdezni a lakosságot arról, hogy vajon tetszik-e nekünk, ha itt háromszor-négyszer akkora profitot realizálhatnak mint otthon.
Jó lenne a nyugattal rendes partneri kapcsolatban állni, de ez egyelőre nem megy. Ezek azt hiszik, hogy nekik valamiféle előjoguk van megmondani, hogy itt mi merre hány méter legyen, ami nem csupán felfuvalkodott bunkóüság, de komoly tévedés és hülyeség is egyben. És ha az kell a nyugat észhez térítéséhez, hogy az oroszokkal, a kínaiakkal üzleteljünk, akkor az oroszokkal és a kínaiakkal kell üzletelni. Persze velük is csak úgy, hogy világossá tesszük, hogy ez a hatalom nem azonos azzal a korábbi vörös söpredékkel, aki az anyját is eladja nekik szarér-hugyér csak igazolják a legitimitását nyilvánosan.

Tehát lehet Putyinnal üzletelni, de csak úgy, ahogy a nyugat is teszi: kölcsönös előnyök alapján. Lehet Kínával üzletelni, de csakis ugyanígy. És persze lehet a nyugattal is, de abból elég volt, hogy ez a nyomorult kis ország pl. 8%-os állami profitgaranciával privatizáljon vállalatokat nyugati cégeknek - ahogy azt Horn eftársék tették. Ebből a förtelmes szemétségből elég volt.

Vén Csataló 2014.01.24. 19:13:19

@somewhat damaged: És persze, ha franciák építenék az erőművet, akkor francia gyarmat lennénk. Ha meg japánok, akkor meg japán gyarmat lennénk. Ugye, agyhalottkám?

Szindbad 2014.01.24. 19:17:50

@tesz-vesz: Na ne tegyél úgy, mintha te tudnád, hogy mit jelent :))

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2014.01.24. 19:31:17

@Vén Csataló: Te vagy a legótvarasabb utolsó komcsi csatlós az egész magyar nyelvű interneten. Maradj meg ilyennek, koma, élve ki szeretnélek állítani a szoborparkban. :-D

Vén Csataló 2014.01.24. 19:58:49

@Kettes: Nem morog, nem csahol! Feksziknyugszik!

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2014.01.24. 20:04:42

Kádár milyen boldog lenne, amennyiben feltámadna.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 20:05:43

@Vén Csataló:

Demagóg vagy! Nem konkrétan az erőműépítéssel van a baj! Hanem a módszerekkel meg az undorító pálfordulásokkal, csúsztatásokkal!

Vén Csataló 2014.01.24. 20:10:21

@Nyekenyóka.: Igazán kár, hogy pont 0 azaz nulla értéke van annak, hogy szerinted és a fajtád szerint mi demagógia és mi nem az. Annyit sem számít, mint egy darab használt klozettpapír.
És tudod miért? Mert sajnos szart sem ér sem a szavatok, sem a véleményetek. 24 év alatt kifejezetten világossá vált, hogy kishazán komcsi-libsi gyülekezete ha éppen az állna érdekében akár egy marék homokért is eladná az anyát a szervkereskedőknek. Hát ilyen rongy mentalitással bizony nem sok hitelességetek maradt az elmúlt 24 évben.
Ezért van az, hogy több mint 3,5 év permanens hisztériája sem volt elég arra, hogy akár csak megközelítsétek a kormányt.
Mene, mene, tekel, ufarszin!

Jack Torrance 2014.01.24. 20:17:30

@Vén Csataló: ostoba vagy és az is maradsz. Minden szavad vagy hazugság, vagy hülyeség, vagy mindkettő. Menj te is békemenetelni és hirdesd ezt büszkén, lehet, hogy te leszel ott a leghülyébb :)

Gyorgy Nagy 2014.01.24. 20:17:45

A piacon ma azt beszélték,hogy aki részt vesz a márciusi békemeneten az 2500ft kap.Csizmadijàéknak honnèt van erre pénzük?

Vén Csataló 2014.01.24. 20:20:11

@Nyekenyóka.: Perszepersze. Te aztán biztos, hogy Fidesz-szavazó voltál mindig is. Már az oviban is Fidesz-szavazó volt a jeled.
Bocs, de a magad intellektuális minőségéből indulj már ki.

ephart 2014.01.24. 20:20:17

kis ország kelet nyugat között.jó ha nem egyoldalú a függés.Orbánék okos döntést hoztak.remélem a kommunikációjuk is ilyen jó lesz és érthetően mondják el az átlag magyarnak is

Vén Csataló 2014.01.24. 20:22:06

@Jack Torrance: Remélem, nem hiszed, hogy érdekel a véleményed, meg hogy te vagy a vörös söpredék bármelyik hozzád hasonló tagjának mi a véleménye rólam, vagy úgy egyáltalán bármiről.
Kússz fel szépen Gyurcsányi eftárs seggébe a forró szarig, ott a helyed.

csárli hárper 2014.01.24. 20:23:44

@Vén Csataló: "24 év alatt kifejezetten világossá vált, hogy kishazán komcsi-libsi gyülekezete ha éppen az állna érdekében akár egy marék homokért is eladná az anyát a szervkereskedőknek. Hát ilyen rongy mentalitással bizony nem sok hitelességetek maradt az elmúlt 24 évben. "

na de ilyet írni a kisztitkárelvtársúrról meg a többi köpönyegforgató fidesznyikről, elvtárs nem lesz ebből baj?

nick papagiorgo 2014.01.24. 20:24:17

Végigolvasva a linkeket, a cikk végletesen demagóg, a saját igazának érdekében a tényeket negligálja ill csak azokat veszi figyelembe, amelyek saját elméletét (amely a tények "továbbgondolása") támasztják alá.
Ennél azért több is telhetett volna.

Vén Csataló 2014.01.24. 20:25:09

@Gyorgy Nagy: Hüjeség. Mindenki 100.000 forintot kap, meg egy dedikált fotót Orbán Viktorról. De holnap már 250.000 lesz a fejpénz. Március 29-ig pedig fejenként 3600 milliárd.
Na kérem ilyen pletyó kell agyhalott kommancs söpredéknek!

Vén Csataló 2014.01.24. 20:28:23

@csárli hárper: Ne erőlködj öcsi! Az ordas bolsik akkor is nálatok vannak, ha néha eleresztitek ezt a bágyadt visszakomcsizást.
Az utolsó szálig minden káderetek az MSZMP-ből származik vagy valamilyen MSZMP-s vagy (liberáliséknál) valamilyen MKP-s familia kölyke.
A komcsizó komcsi meg a világ egyik leghülyébb állatfajtája.

Vén Csataló 2014.01.24. 20:30:44

@Nyekenyóka.: Csak annyi hogy nem hiszem el, amit mondtál. Szerintem hazudsz. Akkor voltál te Fidesz-szavazó, amikor Lenin eftárs elsőáldozó.

Steve the Great 2014.01.24. 20:31:53

@Nyekenyóka.: Ő gyárilag ilyen. Egy darabig szórakoztató, de inkább jobb kiszűrni

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 20:33:19

@Vén Csataló:

Tényleg mindig a Fideszre szavaztam. Nem emiatt az atomos dolog miatt pártoltam el tőlük, hanem más okból kifolyólag, még ezelőtt. De felőlem azt hiszel amit akarsz, te dolgod.

dos passos 2014.01.24. 20:33:22

Кто может быть свободным, России не будет охотно слуга.

Лайош Кошут

_most_ 2014.01.24. 20:34:17

a birkamenet eddig is a május elsejei felvonulásokra hasonlított, most már legalább nem kell tagadniuk, mekkora kommunisták, mondjuk így lengyel menetelőkre ne számítsanak.

csárli hárper 2014.01.24. 20:35:31

@Vén Csataló: "Az utolsó szálig minden káderetek az MSZMP-ből származik"
"A komcsizó komcsi meg a világ egyik leghülyébb állatfajtája."

na de elvtárs, ilyet nem illik mondani a fideszre, hiszen minden erejükkel azon munkálkodnak, hogy ez nehogy kiderüljön, mit szólna kövér elvtárs a vérkomcsi ha ez kitudódna? vagy bencsik elvtárs aki épp most próbálja lehazudni a csillagot az égről a kisztitkárelvtársúrról nem is beszélve, kerényi elvtársat vagy széles elvtársat már meg sem említem...

draft22 2014.01.24. 20:37:32

@Vén Csataló: Menj a picsába büdös bolsi!

2014.01.24. 20:39:26

@Nyekenyóka.:

Hidd el, a szűrés gomb csodákra képes, ha összefutsz egy ilyen trollal! ;)

Vén Csataló 2014.01.24. 20:43:14

@draft21: Na akkor neked is: feksziknyugszik! Nem volt ugatni!

Vén Csataló 2014.01.24. 20:44:41

@csárli hárper: Ideje lenne befújnod magad valami dezodorral, mert idáig érzem a szagod, ahogy izzadsz ezzel a komcsizással.

Anarchista Nyárspolgár 2014.01.24. 20:45:56

@Vén Csataló: Szerintem te nagyon zsákutcába futsz. Amit az MSZP-ről írsz, az egy az egyben a Fideszre is igaz. A lista hoszú, lusta vagyok utánakeresni.
Eurázsia és Óceánia. Emlékszel még? Mert erről (is) szól a poszt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 20:47:23

A szerzőtől TuRuL_2k2-től ez a kedvenc bejegyzésem:

metro4.blog.hu/
Mi, a Négyes Metró Barátai üdvözöljük, hogy Demszky Gábor Főpolgármester Úr végre a sarkára állt és megmondta: nem hogy drágán, hanem egyenesen áron alul építik a főváros polgárainak álmát a metrón dolgozó fő- és alvállalkozók.

Elég a metróellenes uszításból! Elég a milliárdos rémisztgetésekből! A Metro4 megfizethetetlen.

Vén Csataló 2014.01.24. 20:47:25

@Nyekenyóka.: Perszepersze. Az pont úgy szokott lenni, hogy a volt Fidesz-szavazók kifejezetten a komcsi-libsi média gyűlöletpaneljeit visszhangozva bírálják a Fideszt. Nem kellene ezzel erőlködnöd, nem otthon vagy.

csárli hárper 2014.01.24. 20:47:40

@Vén Csataló: gondolj bele elvtárs, hogy izzadhatnak a fent említett elvtársak amikor eszükbe jut a múltjuk...

Vén Csataló 2014.01.24. 20:50:12

@Anarchista Nyárspolgár: Hát persze, hogy én futok zsákutcában nem pedig a vörös söpredék, akiknek 2010-ben azt mondták a vezetői, hogy Paksot tovább kell fejleszteni és persze csakis az oroszokkal, most meg ááá, dehogy. A legjobb amikor ezzel párhuzamban a Fidesz pálfordulásaira mutogattok. Tulajdonképpen szórakoztató, amikor valakik ennyire végtelenül hülyék.

Void Bunkoid 2014.01.24. 20:52:07

Nem rossz a cikk, egyetlen hatalmas baj van az oroszok gazdasági sorvégén kullogását boncolgató bekezdéssel.

Az oroszok igen, arra építenek, hogy mindenki energiahordozót vásárol tőlük, deee bezzeg a többi, mai divatos szóval tudásalapú cuccban bezony még a csőd szélén álló olaszok is lenyomják őket.

Az egyetlen bökkenő abban van, hogy az energiahordozók primer termékek, anélkül NINCS tudásalapú gazdaság. Áram meg üzemanyag nélkül nem fogsz jólfizetős autót, kütyüt, ájfónt meg internetet termelni (valamint irdatlan mennyiségben eladni sem, mert a logisztika is erősen energiahordozófüggő).

Kb. kaját meg ruhaneműt fogsz tudni termelni, de traktor híján mehetsz ki kaszával meg a marokszedő jányokkal a rétre, valamint megint lehet összegyűlni énekelni a fonóban, mert rádió nem lesz áram híján.

Na ezért nincsenek azért annyira elveszve a ruszkik.

genyamagyar 2014.01.24. 20:57:39

@Vén Csataló: Te egyszerűen BETEG vagy! Ennyi zagyvaságot ritkán lehet olvasni.

Azon gondolkozz, hogy hol élnél szívesebben: Münchenben vagy Novoszibirszkben?

Á, hagyjuk! buta vagy mint a föld....

TBone 2014.01.24. 20:57:56

Növekedni fog a függetlenségünk? Ha-ha! A sok békemenetesnek ajánlom a "szívember" kifejezés értelmezésének tanulmányozását.

dudenbuch.blog.hu/2009/03/07/szivember

genyamagyar 2014.01.24. 20:58:22

@Vén Csataló: A vörös söpredéket úgy hívják, hogy: fidesz!

genyamagyar 2014.01.24. 20:59:13

Hihetelten: Orbán elzavarta a ruszkikat, most meg benyal nekik csontig. Egészségetekre!

Húsleves 2014.01.24. 20:59:20

Ennyit erről a szánalmas baloldali összefosásról, már a kormánykritikát is a kormányblogtól bérlik.

Vén Csataló 2014.01.24. 21:02:53

@csárli hárper: Hát tudod egyiknek sincs olyan múltja mint a vén hárpia Lendvai Ildikónak, aki nálatok még mindig a passzáteszelet fújja. Majd ha ezeket a vén főállású, vezető beosztású bolsikat kirugdaltátok, na majd akkor kukorékolhatsz arról, hogy Kövér egyszer fél évig gyakornok volt egy MSZMP-s kutatóintézetben.

Húsleves 2014.01.24. 21:05:12

@genyamagyar:
Orbán elzavarta a ruszkikat? Ott voltál? Láttad? Nem készült esetleg valami freskó, hogy mi is láthassuk, hogyan szaladnak fejvesztve Orbán elől az oroszok?

nick papagiorgo 2014.01.24. 21:07:39

@Void Bunkoid:
a cikkel több baj is van:
- izzadságszagúan megpróbálja fenntartani a Paks/oroszok témát (semmi más gond nincs? csak ezen kell rugózni?)
-ahogy te is említed, temeti az oroszokat, de azért megjegyzi, hogy ők azért még mindig mennyire komolyak
- azon törpöl, hogy az oroszok aggódnak a magyar demokrácia miatt (ez egy vicc)
- feltételezi, hogy a CÖF oroszbarát tüntetést fog szervezni (most vagy a CÖF teljesen hülye, vagy a cikkíró, de szerintem az utóbbi)

meg még sorolhatnám

pregoka 2014.01.24. 21:08:44

@Vén Csataló:
Egy kis történelem:
Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Vén Csataló 2014.01.24. 21:09:36

@genyamagyar: Öcsi! Bocsesz, de nem gondolhatod komolyan, hogy számít, hogy te hol például Münchenben élnél szívesebben. Én mondjuk itt vagyok itthon és eszembe sincs azon gondolkodni, hogy München vagy Novoszibirszk. Ehhez egy olyan hazátlan típus kell, mint pl. a fajtád. Részemről már akár holnap is elhúzhatsz, ha annyira szörnyű itt. (Persze tudjuk mindketten,. hogy éhen halnál Münchenben, úgyhogy fenéket mész innen, inkább tovább rinyálsz, azért legalább jár a bögre.)

martineden 2014.01.24. 21:17:10

@Vén Csataló: Es ez valasz volt szerinted te budos fideszcsicska?Annyi erved sincs mint a lencsesnek,,akkor mit irogatsz.Azt hiszed kapsz meg egy trafikot,mikor a masik kettot mar csodbe vitted ,annyira hulye vagy

tobeor 2014.01.24. 21:17:33

Én már párszor nagyon kritizáltam a mandinert, szóval a korrektség jegyében most el kell ismernem hogy ez egy jó és igaz poszt.

Egyszer talán eljön az idő, amikor nem csak a jobboldal majmairól mertek így írni, hanem a főnökeikről, megrendelőikről is, akik nagyságrendekkel nagyobb károkat okoznak mint ez a kesztyűbáb.

(Valójában le van osztva az egész, a magukat polgárnak képzelőket a Heti Válasszal és társaival fedik le, az elborult gyűlölködőket Echo Tv-vel és társaival etetik, a biológiai agyhalottakat meg a bérencmenettel szellőztetik a friss levegőn. Mindenkit a saját szintjén, nyelvén, kódján hülyítenek, a lényeg hogy be legyen fogva a táborba. Ezzel a poszttal Bencsiken keresztül az utóbbi réteget is kritizáljátok. De ez most mindegy)

martineden 2014.01.24. 21:19:00

@jobbdemokrata: Fos.......Kossz hogy legalabb bemutatkoztal

Vén Csataló 2014.01.24. 21:24:36

@pregoka: Hát ez nagyon komoly. Nyilván nem tudsz róla, hogy ilyen szövegeket szövegszerkesztő segítségével szokás előállítani.
És akkor ilyenek történnek: figyelj csak!

Sobri Jóska - MSZMP-tag

Kakukk Marci - MSZMP-tag

Karel Gott - KISZ-titkár

Lolka Bolka - MSZMP KB-tag

II. Erzsébet királynő - KISZ-titkár

és így tovább.

Mivel biztos vagyok benne, hogy amennyi agyad van, így nem értheted a finom célzást, mi szerint szart sem számít, hogy miféle listákat eszkábáltok össze, mivel például egy alapszervi KISZ-titkár súlyát, szerepét és felelősségét csak 15 IQ-pontos bolsi aggyal lehet egy lapon említeni egy országos KISZ-führer súlyával, szerepével és felelősségével.
De azért csak erőlködj tovább, nem vitatom, hogy rajtad kívül van még pár százezer agyhalott, aki álmában kaszára-kapára kap, mert Fónagy János – MSZMP-tag volt. (Igaz, 1985-ben kilépett, amikor még húzós volt kilépni, de hát mit érdekel az egy ilyen sakkszövetségi sötét gyalogot.)

Vén Csataló 2014.01.24. 21:25:23

@martineden: Sajnos saglassz. Úgyhogy feksziknyugszik.

martineden 2014.01.24. 21:26:07

@tesz-vesz: de mit érnek vele? mindig a hülyjobb és a hülyebal lesz kormányon.
főleg hoyg nem is jobbok, meg nem is balok.....De azert a leghulyebb jobb biztos nem,ha csak nem kot nyiltan is koaliciot a csuti cigannyal a sotetben nyalas utan.

dos passos 2014.01.24. 21:30:34

@Vén Csataló:

Valójában a honfoglalás óta minden kormányunk ezt a "kölcsönös előnyök alapján" történő üzletelést űzi, csak valami furcsa fénytörés miatt utólag mindig rábaszásnak látszik az egész.

stefiapo 2014.01.24. 21:31:59

Én nem tartozom egyik oldalhoz se, rühellem mindet. De! Ne mosdassátok most Orbánt, oké? Nem egy zsák krumplit vett hanem egy atomerőművet!! Szóval ezt nem kenhetitek senkire! Be kell ismerni ezt nagyon elbaszta. Tán ért az atomfizikához is?

lpt1 2014.01.24. 21:32:07

@vizipipa: Hát, amikor francia cuccal váltottuk ki az oroszt, az nem sűlt el túl jól, még a helyrehozáshoz is kellettek az oroszok.

wwwold.kfki.hu/fszemle/archivum/fsz0308/szatmary0308.html

martineden 2014.01.24. 21:32:31

@Vén Csataló: Na elmagyarázom. Az állampárt maradványai úgy gondolják, hogy a hatalmukat az garantálja, ha egy nagyhatalom zsoldjába szegődve azt csinálják, amit mondanak nekik. Így vannak szocializálva, a rendszerváltáskor csak tartótisztet váltottak, de rendületlen lelkesedéssel árulják a hazát, ....Ennyire ismered a fideszeseket es veded oket?PART es KISZ TITKAROK es BESUGOK GYULEKEZETE.De hat te ugyis tudod,azert nyalsz nekik.

Mitzimackó 2014.01.24. 21:33:24

@jobbdemokrata: te hülye te, itt arról van szó, hogy meg se próbáltak partnert választani valami úton-módon, hanem a zsebnéró felébredt hagymázas álmából, lehet, hogy putyin a tökeit is megszorította, és kötött egy szerződést, amit a birkakétharmad törvénygyári szavazógép nyilván jóváhagy, mint minden egyéb baromságot eddig. erről van itten nagyba szó.

dos passos 2014.01.24. 21:34:07

@Vén Csataló:

"2010-ben azt mondták a vezetői, hogy Paksot tovább kell fejleszteni és persze csakis az oroszokkal"

Ezt hol is mondták a "vörösök" vezetői egészen pontosan?

Talán, ha idézni tudnád, előbbre jutnánk a párbeszédben ...

Vén Csataló 2014.01.24. 21:35:39

@dos passos: Hát ha lehet választani, akkor én inkább egy 30 éves lejáratú orosz kölcsönt választanék, mint egy 5 éves lejáratú IMF-et, aminek a végén még tulajdonrészt is kapnak a kölcsönadók, csak hogy még véletlenül se lehessen bármink, amibe nem ugathatnak bele.
Van ám referenciája a komcsi-libsi politikai elitnek a magyarok bőrére kötött üzletekből. Csak hát kicsit ordenáré ez a referencia. Úgyhogy ha valaki, hát pont ez a söpredék nem áll azon a morális magaslaton, ahonnan hitelesen aggódhat a magyar érdekekeért.

dos passos 2014.01.24. 21:36:12

Egyébként, csak megjegyzem, hogy amit Orbán kötött Putyinnal odakint, azt idehaza zsebszerződésnek hívják.

martineden 2014.01.24. 21:36:44

@Vén Csataló: Te mar ott vagy a csuti nciganyeban es jol erzed magad.De azert nem kellene vilagga kurtolni

dos passos 2014.01.24. 21:37:04

@Vén Csataló:

"2010-ben azt mondták a vezetői, hogy Paksot tovább kell fejleszteni és persze csakis az oroszokkal"

Ezt hol is mondták a "vörösök" vezetői egészen pontosan?

Talán, ha idézni tudnád, előbbre jutnánk a párbeszédben ...

Vén Csataló 2014.01.24. 21:39:47

@dos passos: Rögtön idézek, amint sikerül szó szerinti forrással igazolnod, hogy a következő Békemenet Oroszországért fog indulni.

maroz 2014.01.24. 21:39:54

@Húsleves: Nagyon jó és találó.

Ugye a balliberális oldal azzal volt és most is azzal van, hogy ők az ország esze. Hát, ennyit bírtak összehozni. Orbán tényleg akár piramisokat is építtethet Felcsúton, ez a ballib még csak megkarcolni sem bírja.

Én meg már lassan oda jutottam, hogy kezdem szánni szegény hárdkór ballib drukkereket. Most mondd meg, azzal vannak, hogy az ő csapatuk a Bajnokok Ligájában játszik és akkor mit látni? Hogy még a pingvinek is megverik őket. :)

Vén Csataló 2014.01.24. 21:41:01

@martineden: Ja hogy te egy rasszista komcsi vagy! No hát akkor tényleg feksziknyugszik.

ember100 2014.01.24. 21:42:36

@jobbdemokrata:
Helló !
Azért vágod hogy nem a kivel kötöttünk szerződést hanem a hogyan kötötte meg Fénylő Dicső Emberünk Aki Elhoza az Áramot :)
arról az apróságról ne is beszéljünk hogy nemrég az oroszok még ellenségek voltak .

martineden 2014.01.24. 21:42:51

@Vén Csataló: Ehhez egy olyan hazátlan típus kell, mint pl. a fajtád. ...MAR TOBB EMBERNEK IS EZT IRTAD.ARULD EL MAR ,A TE FAJTAD MI?VALAMI KULONLEGES?OSSZD MEG VELUN K LEGYSZI,LEGYSZI

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 21:42:52

@pregoka:

Azt szeretem ezekben az MSZMP KB tag listákban, hogy felsorolsz 20 Fideszest aki MSZMP tag volt.

Gyanítom nem voltál még 1990-ben gondolkodni képes észlény, mert akkor tudnád, hogy az MSZP 100%-a MSZMP tag volt.

Mi több kb 50.000 MSZMP tag volt az országban.

Az MSZMP KB tag az más kérdés.
Ilyenből nincs a Fideszben, szöges ellentétben az MSZP-vel.

Aztán Pufajkás is csak az MSZP-ben van igaz miniszterelnöki pozícióig vitte.

Ahogy D-209 és Gyurcsány is spicliskedett, jelentgetett az MSZMP KB-nek, amiért cserébe Gyurcsánynak az egyetemi vizsgáira is leszóltak az MSZMP KB-ből:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

A KISZ-eseknél meg elfelejtetted leírni, hogy ezek középiskolában voltak KISZ-esek, nem pedig az MSZP prominenseivel ellentétben egyetemeken.

Valamint azt a tényt is elfelejtetted leírni, hogy az összes ellenzéki vezetőt, az egykori MSZP (MSZMP) parancsára megfigyelték, így Orbánt és Lévai Anikót, Fodorékat, Kövéréket is, ahogy Torgyánékat, Antal Józsit meg mindenkit.

dos passos 2014.01.24. 21:42:54

@Vén Csataló:

"én inkább egy 30 éves lejáratú orosz kölcsönt választanék, mint egy 5 éves lejáratú IMF-et, aminek a végén még tulajdonrészt is kapnak a kölcsönadók, csak hogy még véletlenül se lehessen bármink, amibe nem ugathatnak bele."

neked legyen mondva,

nekem viszont az az öreg zsidó boltos jutott eszembe, aki fiatal feleséget vett el, és amikor megrótta a rabbi, hogy mekkora marha, hát nem látja, hogy a háta mögött megcsalják, akkor azt felelte, inkább vagyok egy jó üzletben csendestárs, mint egy lerobbant kócerájban vezérigazgató.

dos passos 2014.01.24. 21:44:36

@maroz:

"Orbán tényleg akár piramisokat is építtethet Felcsúton, ez a ballib még csak megkarcolni sem bírja"

Tudod mit, ha tetszik a felcsútiaknak, építse. Ők fogják nézegetni ...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 21:45:38

@dos passos:

Az Országgyűlés 2009. március 30-án több mint 95%-os támogatottsággal jóváhagyta a Pakson új atomerőművi blokk(ok) létesítésének előkészítését szolgáló tevékenység megindítását. Ezt követően az Országgyűlés 2011. október 3-án elfogadta a Nemzeti Energiastratégiát, amely az atomenergia részarányának hosszú távú megőrzését tartalmazza.
„A beruházás, majd az üzemeltetés több évtizedes munkalehetőséget biztosíthat a közreműködő hazai vállalatok és intézmények részére. A paksi kapacitás-fenntartás során célunk a 30%-os magyar beszállítói arány elérése. A tervezett beruházás volumenét jellemzi, hogy több tízezer tonna berendezés beszállítására, legyártására és szerelésére, több százezer tonna építőanyag felhasználására lesz szükség, és a kivitelezés alatt várhatóan több ezer ember helyszíni munkavégzését, elhelyezését kell biztosítani. Egy ilyen mértékű beruházás hatalmas lendületet adhat az egész gazdaságnak.” – mondta a program elindításának kapcsán Nagy Sándor, az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. vezérigazgatója.

pregoka 2014.01.24. 21:45:51

@Vén Csataló: Az biztos, hogy közel se vagyok olyan hülye, mint amennyire te elvakult, húzd ki szépen a fejed bizonyos emberek seggéből! Engem csak az akaszt ki, hogy az ilyen birkáknak szavazati joga van!:)

dos passos 2014.01.24. 21:48:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"az összes ellenzéki vezetőt, az egykori MSZP (MSZMP) parancsára megfigyelték, így Orbánt és Lévai Anikót, Fodorékat, Kövéréket is, ahogy Torgyánékat, Antal Józsit meg mindenkit. "

Jó, legyen igazad, megfigyelték.

És?

Talán elvitték őket a Gulágra?

Vagy elvették tőlük a tokaji birtokot?

Vagy bármi következménye lett ennek az állítólagos megfigyelésnek azon kívül, hogy (esetleg) készült néhány rossz minőségű hangfelvétel a taggyűlésekről, ahol Orbánék eldöntötték, hogy ki ne nyerje a legtöbbet?

ember100 2014.01.24. 21:48:31

@Vén Csataló:
Helló !
Kár érted :( Az IMF hitel , nagyjából arra költöd amire akarod , ha látják hogy vissza tudod fizetni gond nélkül nem szólnak bele semmibe !
Orosz hitel -építenek egy atomerőművet oszt fizesd vissza különben nincs áram és még fel is robbanhatsz :(

Vén Csataló 2014.01.24. 21:49:03

@dos passos: Hát ja. Mert a komcsi-libsi söpredék által gründolt kócerájok úgy az elmúlt 24 évben annyira de annyira faszán mentek, hogy a Pannon Puma egyenesen a gyorsulásba döglött bele.

martineden 2014.01.24. 21:49:06

@Vén Csataló: hát akkor tényleg feksziknyugszik. ......Sejtettem,hogy ez a helyzet,de ez a te es a feleseged problemaja.Ne itt duhongj miatta,hidd el ettol nem fog felallni.Amugy meg magad is elismered hogy ven vagy,akkor ne erolkodj,mert agyverzest kapsz.Ja azt nem ,mert agyad az nincs

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.24. 21:50:58

Mellesleg Paksot az oroszok építették és ők tartották karban eddig is.

Pontosabban szólva egyszer nem.
Akkor egy francia-német cég, és egyből a legismertebb üzemzavar keletkezett, amit az oroszok hoztak rendbe:

www.origo.hu/itthon/20030422apaksi.html
A paksi erőmű kártérítést kér a fűtőelemek tisztítását végző francia cégtől.

dos passos 2014.01.24. 21:52:23

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

„Az Országgyűlés előzetes, elvi hozzájárulást ad az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény 7. §-ának (2) bekezdése alapján – összhangban a 2008-2020 közötti időszakra vonatkozó energiapolitikáról szóló 40/2008. (IV.17.) OGY határozat 12. f) pontjával –, a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez.”

„40/2008. (IV.17.) OGY határozat 12. Az Országgyűlés az 1–11. pontokban foglaltak megvalósítása érdekében felkéri a Kormányt, hogy ... f) kezdje meg az új atomerőművi kapacitásokra vonatkozó döntés-előkészítő munkát. A szakmai, környezetvédelmi és társadalmi megalapozást követően a beruházás szükségességére, feltételeire, az erőmű típusára és telepítésére vonatkozó javaslatait kellő időben terjessze az Országgyűlés elé.”

Hol olvasol te ebben oroszokról, meg arról, hogy Orbán először egyezzen meg Putyinnal, aztán jöjjön haza sikerpropagandát játszani, és UTÁNA döntsön az országgyűlés?

csárli hárper 2014.01.24. 21:53:06

@Vén Csataló: "Majd ha ezeket a vén főállású, vezető beosztású bolsikat kirugdaltátok"

látod elvtárs, ide jutott a fidesz, ki kell rugdalni a soraikból a komcsikat, na de akkor ki marad? az autista vitézy meg a filipkálmán?

martineden 2014.01.24. 21:53:13

@dos passos: Vagy bármi következménye lett ennek az állítólagos megfigyelésnek ...Persze,beszerveztek oket es azota elnek mint hal a vizben.Persze a papirok eltuntek,de azert biztos ami biztos alapon az ugynoktorveny nem lett megszavazva.

Vén Csataló 2014.01.24. 21:54:07

@ember100: Persze persze. Az IMF semmibe, de semmibe nem szól bele. Romániában se.
Ember! Az internet korában mit erőlködsz ilyen hülyeségek bizonygatásával, mikor minden információ másodperceken belül eljut ide is.

Aztán. Az oroszok - ha akarják - kicsivel könnyebben tudják elzárni a gázcsapot, mint az atomerőművet, ami - minő meglepetés! - nem úgy működik, hogy az oroszoknak minden áldott nap fűtőelemeket kell szállítaniuk hozzá, különben mindennek vége.
Kíséreld meg végiggondolni.

Rich.mond 2014.01.24. 21:54:11

@Vén Csataló: "Kemény vagy, Csoki!"
Egyébként a szerzőt van szerencsém ismerni azokból az időkből - lassan 12-13 éve is lesz, amikor mindketten azt hittük, hogy A avagy B párt irányvonala hosszú távon jó lesz - egyikünk ide, másikunk oda húzta volna az X-et.
Én már jó régen felhagytam ezekkel az ábrándokkal, magyarán renegát lettem, de nem jelent meg a fekete autó. De legalább elmondhatom, hogy van véleményem. BÁG-nak is van, még ha bizonyos körökben nem is túl népszerű.
Egyébként te ki a faszom vagy, hogy fenyegetőzöl?

pregoka 2014.01.24. 21:55:03

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Sosem állítottam, hogy az mszp sokkal különb lenne, én csak azt nem értem, hogy miért kell mindig elvakultan védeni a fideszt, még az egyértelmű hazugságoknál is, képtelenek vagytok egy kicsit is gondolkodni, abszurdum....még azt is elmagyarázzák, hogy az ócsai lakópark bukása miatt is gyurcsány a hibás, néha tényleg kész röhej társaság vagytok, és ez a hozzáállás úgy általában tőletek amúgy is vicc, hogy aki nem fideszes, azt már egyből az mszpvel általánosítjátok...

dos passos 2014.01.24. 21:55:41

@Vén Csataló:

Tudod mit, ha te most jobban élsz, mint mondjuk 2006 tavaszán, akkor saját magad vonatkozásában neked van igazad.

Ha meg neked csak az a lényeg, hogy Orbán legyen a miniszterelnök, akkor mindegy is, hogy hogyan élsz.

Vén Csataló 2014.01.24. 21:56:02

@pregoka: Bocsika! Hanyadik nickeden csaholgatsz már itt. A fene se győzi már számontartani ezt a sok senkit.

dos passos 2014.01.24. 21:57:30

@pregoka:

Hívővel vitatkozni arról, hogy létezik-e isten, fölöslegesebb, mint mezítláb elindulni a holdra.

pregoka 2014.01.24. 22:00:16

@Vén Csataló: óó de, az lesz a legjobb szórakozásom, hogy 10 névvel regisztrálok, és majd mindegyikkel hirdetem az igét..:D bár tény, hogy a fidesznél ahogy látom facen nagyon bevált módszer, az impotenciád miatt vagy ilyen mániás?

Vén Csataló 2014.01.24. 22:01:42

@Rich.mond: Én nem fenyegtőzök balfasz, csupán felhívtam a kedves barátod figyelmét arra, hogy a renegátokat jobbára használat után eldobják.
És nyalhat amennyit akar balra, mivel egyszer már elárulta a sajátjait, hát sosem lesz elég megbízható ahhoz bekerüljön a tutiba. Teljesen azért a kommancsok se hülyék. Lásd Debreceni eftárs sorsát, aki trambulinról árulta el a rendszerváltást, és most egy félretolt, megkeseredett senki.

2014.01.24. 22:03:41

Vonuljanak csak! A sötét fideszeseknél jobban senki nem mozgatja meg az ellenzéki szavazókat:)

Vén Csataló 2014.01.24. 22:04:06

@pregoka: Na most balfasz, be kell lássam, teljesen leérveltél ezzel az impotenciával.
Ja mégsem.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:06:32

@dos passos: Na most ez aztán piszkosul koherens érv volt a komcsi-libsi kócerájok hallatlanul nagyszerű minősége mellett, amiben érdemes csendestársnak lenni. Egy másodpercre azt hittem az átlagnál valamivel jobb vagy.
De hát erare humanum est.

Mérges 1234 2014.01.24. 22:07:08

@Vén Csataló:

"marék homokért is eladná az anyát a szervkereskedőknek. "

Na mert az elmúlt 3.5 fél évben nem játszottak át mindet a haveroknak....... :(

Észre kellene venni még a legsötétebb népeknek is, hogy nem sokkal különbek ezek.

Most éppen az oroszoknak adtak el minket, ki tudja jővőre kinek. Fidesz MSZP egy kutya....

pregoka 2014.01.24. 22:09:21

@Vén Csataló: értem, de azért, mert nincs életed, és megpróbálod kompenzálni ezzel a "mindenkinek keményen beugatok" szánalmas stílussal most neked jobb lesz? Annyi értelem szorult beléd, mint egy mekis (kisadag) sültkrumpliba...

Vén Csataló 2014.01.24. 22:12:44

@Mérges 1234: Akkor megismétlem, mert neked is annyi eszed van, mint a másik retardáltnak: Ezek szerint ha a franciák építhetnék az erőművet, akkor a franciáknak adtak volna el minket? Ha meg a japánok, akkor japán gyarmat lennénk?
Érdemes lenne újratervezni ezt az eszmefuttatást, mert annyira gyökérostoba, hogy a hullámvasúton is felfelé sikít.

martineden 2014.01.24. 22:16:28

@Vén Csataló: @pregoka: Na most balfasz, be kell lássam, teljesen leérveltél ezzel az impotenciával.
Ja mégsem. .....Huuu,ez aztan a fordulat.Sorold fel az erveidet legyszi.Mar egy oraja varom.Mert neked eddig nem volt,mint ahogy erekciod es eszed se,de ezt mar elismerted egyszer

Vén Csataló 2014.01.24. 22:16:29

@pregoka: Tévedsz. Kifejezetten szórakoztat, hogy agyilag mennyire zoknik vagytok és hálát adok az égnek, hogy ti itt még jó ideig nem fogtok beleszólni semmibe.
Értelem ügyben pedig erős tréfa lenne, ha számítana a véleményed.

Rich.mond 2014.01.24. 22:18:14

@Vén Csataló: Tehát ha nem ért egyet Bencsikkel, akkor már biztosan MSZP-s.
Logikus.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:18:48

@martineden: Feksziknyugszik! Ez pont egy olyan érv, ami kompatibilis az intelligenciáddal. Nem véletlenül használta Gyurcsányi eftárs is, hogy elkusshadjatok, ő pedig biztos jól ismeri a fajtádat.

pregoka 2014.01.24. 22:19:58

Mit értesz a "ti" alatt? Akik nem olyan mélységesen sötétek, hogy éltessék a nagy vezért?
"Hamarosan befagy a Duna lehet koronázni!" gondolom az első lennél az éljenző tömegben:)

pregoka 2014.01.24. 22:22:05

@Vén Csataló: csak hogy értsd Mr. Tökéletes (-okosabb vagyok mindenkitől, de ez a sok hülye meg folyton szembejön az autópályán-), hogy neked szántam, elküldöm megint!:)
Mit értesz a "ti" alatt? Akik nem olyan mélységesen sötétek, hogy éltessék a nagy vezért?
"Hamarosan befagy a Duna lehet koronázni!" gondolom az első lennél az éljenző tömegben:)

Vén Csataló 2014.01.24. 22:24:13

@Rich.mond: Nem. De ha MSZP-s illetve libsi panelekkel szól be Bencsiknek, illetve az egész atomprojektnek, akkor vagy MSZP-s vagy libsi.
Sok éves tapasztalat van emögött.
Egyébként meg mindig mondom: van mit bírálni a Fideszen, de BÁG ahhoz nem elég tökös, hogy saját bírálattal merjen előállni. Ő csak elhiénázik a libsi csaholás farvizén, és másodközli a Mancsot és társait.
Szánalmas.

martineden 2014.01.24. 22:24:24

@Vén Csataló: Nem véletlenül használta Gyurcsányi eftárs is, hogy elkusshadjatok, ő pedig biztos jól ismeri a fajtádat. ....Latszik hol tanultal kimosakodott budos komcsi.Mar szgyelled,hogy veletlenul elismerted, impotens ven fasz vagy,fideszcsicska

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:25:03

Hööö, de szép a narancsbolsi seggnyaloncok érvrendszere...
Akkor nézzük, orosz elvtársaik, azok európai szócsövei, weboldalai mit is mondanak:

"Az orosz lapok is bőven foglalkoznak az atompaktummal: éljenezek, amiért újra Oroszországot választottuk, az Európai Unió helyett.
Az orosz sajtóban a szokásosnál nagyobb terjedelmet kapott a magyar-orosz atom-megállapodás, mondja Deák András Oroszország-szakértő.
A lapokban győzelmi jelentések jelennek meg, s Magyarországot is részletesen bemutatják: „rengeteg konfliktusa van az EU-val, és visszatér Oroszország anyácskához”.
A Regnum szerint a kormány egyenesen a volt kommunista vezér, Kádár János útját járja."

Szóval az Oroszország anyácska... Mármint Piktoréknak, meg a többi bolsevik elvtársának!
Mert nekem nem, meg a qrva anyját annak, akinek ott az anyácskája!
Persze KISZ TITKÁROKTÓL, MSZMP TITKÁROKTÓL, III/izéke csicskáktól - röviden a kormánytól - mit várjunk, nekik hol is van az anyácskájuk?

Vén Csataló 2014.01.24. 22:26:19

@pregoka: Sok hülye szemben az autópályán? Nézz már meg egyszer egy aktuális közvélemény kutatást, ki megy itt szembe az autópályán! Az hogy itt vagytok négyen 11 nickkel, nem ám autópálya, csak néhány nyamvadt mozgalmár eftárs.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:26:57

@Vén Csataló:
Izé, most zavarban lennék...
Te arról a Bencsikről beszélsz, aki '89 előtt a Népszabadság és a Munkásőr c. újságok zsurnalisztája volt?
Érdekes egy zsinórmérték... persze a te liberális világképedbe beleférhet... nem gond...

Mérges 1234 2014.01.24. 22:28:31

@Vén Csataló:

A 3000 milliárd Forint hitellel meg ne is törödj..... :(

Komcsi vagy te..... De még hogy.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:31:29

@Mérges 1234: Te meg azzal ne törődj, hogy ugyanezt nem 30, hanem 5 évre vették volna fel az eftársaid, és ráadásul még tulajdonrészt is nyomtak volna a hitelezőknek.
Na, komcsizz tovább, többet úgyse tudsz.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:32:02

@Nyekenyóka.:
Én meg szűretlen búzasört ittam! :)

Jut eszembe, azt a ... személyt... nem lehet libsibolsinak hívni, aki 6 évig KISZ titkár volt, majd 8 évig a Liberális Internacionálé alelnöke?
Csak úgy kérdem, hátha TI jobban értetek ehhez...

dual824 2014.01.24. 22:33:56

@Vén Csataló: Hölgyeim és uraim! Íme a megtestesült fidesz. Minden szava aranyat ér! iszom szavait.

dual824 2014.01.24. 22:33:56

@Vén Csataló: Hölgyeim és uraim! Íme a megtestesült fidesz. Minden szava aranyat ér! iszom szavait.

Mérges 1234 2014.01.24. 22:34:02

@Vén Csataló:

Ember nincsenek elvtársaim, csak te vagy olyan, hogy szerinted csak MSZP meg Fidesz van, van még sok szín a palettán és, aki kicsit okosabb, mint te az tud másként is gondolkodni.

Én jobboldali kormányt szretnék, aki valóban szem előtt artja az oszág érdekeit, ilyet én enm látok.

Te sem csak hiszed....

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 22:34:37

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja hát akkor más világ volt...ha a liberalizmus az szdsz-t jelenti, akkor nem csoda hogy sokan kifaroltak mögülük.

CyranodeBergerac 2014.01.24. 22:34:51

@Vén Csataló: Elolvasgattam a hozzászólásaidat. Igazából felesleges volt nekifogni, de arra mégis jó volt, hogy ismét meggyőződjek arról, kik azok, akik ezt a békemenetesdit, ezt az öntelt, arrogáns és dilettáns kormányzást támogatják. Te, ember (bár ez túl hízelgő) képtelen vagy trágárkodás nélkül leírni egyetlen gondolatot. Azt hiszed, annak van igaza, aki ocsmányabbul és hangosabban üvölt? Arról nem beszélve, hogy idetolod a troll képedet, beleböfögsz a nagyvilágba nyilvánvaló hazugságokat, majd fennkölten kijelented, hogy az ellenvéleményt formálókat magasról leszarod és egyáltalán nem érdekel, hogy mi a véleményük és az érveik. Nos, akkor ezt most csak neked: Te kihypozott agyú, seggnyaló fideszbuzi. Mi a ferde fasznak jelensz meg olyan oldalon, ahol csak égeted magad? Minek szólsz hozzá bármihez, ha nem érdekel mások véleménye? Milyen alapon szólítasz fel bárkit is te senkiházi, hogy húzzon el ebből az országból? Menjél hamar vissza a gazdád segglyukába és vegyél néhány mély lélegzetet. Ja, és ne válaszolj, mert konkrétan szarok a véleményedre. Te paripa.

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 22:35:33

És Oroszország sem Szovjetúnió! Tehát ez is nagy demagógia az ellenzék részéről.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:35:55

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na még egy klón...
Te meg annak a pártnak a fizetési listájáról kommentelsz ide, amelyik jogelődje pl. koncentrációs tábort működtetett Magyarországon.@martineden:
A helyedben nem forszíroznám a moralizálást.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:36:59

@martineden: Na öcsi, töröld meg a szád, meg a monitort, mert lassan belefulladsz a saját hányadékodba. Szörnyű nagy kár lenne érted! :D

Mérges 1234 2014.01.24. 22:38:21

@Nyekenyóka.:

Ez tényleg így van, sőt azért a többség egyetért, hogy szükség van egy újabb atomerőműre is. Itt a tálalás, súnyiskodás (10 évre titkosított szerződés ugye), az újabb inmár sokadik köpenyeg forgatás nem tetszik a népeknek.

Paks II. jó.
Bencsik féle szervilis seggnyalás, hazudozás, köpönyg forgatás nem jó.

Csak úgye a békemenetelők nem képesek ilyen elválasztásra, MINDEN JÓ oszt pont....

Mérges 1234 2014.01.24. 22:40:17

@Vén Csataló:

"@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na még egy klón...
Te meg annak a pártnak a fizetési listájáról kommentelsz ide, amelyik jogelődje pl. koncentrációs tábort működtetett Magyarországon"

Olyan ember veszel a védelmedb, aki ennek a pártnak a tagja volt, sőt hőskölteményeket adott elő a párt védelmében......

Konzisztencia..... :(

martineden 2014.01.24. 22:40:35

@Vén Csataló: Te viszont jobb ha megfurodsz.mert tetotol talpig szaros vagy.Tudod .hiaba duhongsz itt,az asszonyod miattad dug felre,de tudod te ugy is

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 22:40:53

@Mérges 1234:

Habár a Putyini demokráciát meg lehet kérdőjelezni, de az, hogy most megint jönnek a szovjetek már ló túlsó oldala! (Nem a vén csatalóé)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:41:28

@Vén Csataló:
Gebe pajtás... elég szánalmas és ecceri vagy!
Szintén KISZ titkár múltad van, mint a törpe vezénylónak?
Akkor érthető a frusztráltságod... Nem gond, csak szedd te is a tablettáidat!
A KISZ után te is a Libsi Internacionálé tagdíjfizetője voltál?
Nem szégyen, evégre Piktorod nyóóóócévig alálnokoskodott ott...

Vén Csataló 2014.01.24. 22:42:01

@CyranodeBergerac: Jajj egy újabb klón! Most akkor eldobáljuk a korábbi sültparaszt nickeket és akkor most az lesz a döfi, hogy jön egyszercsak egy ilyen "mérsékelt" entelektüel balfasz?
Istenem, micsoda nyeretlen kétévesek vagytok.
A fél fogamra nem elég az egész csóri hiszerolibsi banda. :D

dual824 2014.01.24. 22:42:50

@martineden: Figyeljetek már! Ne süllyedjünk le már az ő szintjére.

Mérges 1234 2014.01.24. 22:43:27

@Nyekenyóka.:

"Habár a Putyini demokráciát meg lehet kérdőjelezni, de az, hogy most megint jönnek a szovjetek már ló túlsó oldala! (Nem a vén csatalóé)"

Ennyi... Faszás volt túltolni, de végül is a politika nálunk így működik sajnos.

Bencsik meg visszatolta azzal, hogy lassan barátságmenetet szervez nekik...... :(

Agyrám ami itt ebben az országban van, kiegyezés kellene, nyugpdt építkezés, rend, stb...

De Csataló szerű hülyék mindkét oldalon vannak, így sosem lesz béke.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:43:31

Értem én, ha a ruszki így dicsér, milyen lesz, ha alázni akar:

"Az orosz lapok is bőven foglalkoznak az atompaktummal: éljenezek, amiért újra Oroszországot választottuk, az Európai Unió helyett.
Az orosz sajtóban a szokásosnál nagyobb terjedelmet kapott a magyar-orosz atom-megállapodás, mondja Deák András Oroszország-szakértő. A lapokban győzelmi jelentések jelennek meg, s Magyarországot is részletesen bemutatják: „rengeteg konfliktusa van az EU-val, és visszatér Oroszország anyácskához”. A Regnum szerint a kormány egyenesen a volt kommunista vezér, Kádár János útját járja."

m.hir24.hu/hirek/kulfold/A-Fidesz-Kadar-utjat-jarja-unnepel-az-orosz-sajto

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 22:43:44

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Amúgy a KISZ-be kötelező volt belépni tudtommal, illetve ha valaki nem volt tagja, akkor különböző szankciók érhették. Attól még lehet valaki antikommunista (tényleg az) hogy KISZ tag volt. Sok ilyen embert ismerek.

Vén Csataló 2014.01.24. 22:43:49

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te tényleg azt hiszed, hogy számít, hogy te vagy bármelyik hozzád hasonló szerencsétlennek mi a véleménye rólam?
Ne reméld. :D

martineden 2014.01.24. 22:44:02

@dual824: Tul van targyalva.Reszemrol befejeztem.

pregoka 2014.01.24. 22:44:41

@Vén Csataló: Aktuális közvéleménykutatást???? Azért, mert a kormány a tvben az emberek arcába nyomja pofátlanul a hazugságokat -és sok ember sajnos más információt nem is kap ezen kívül- ezért van a jelenlegi állás, és hogy sajnos ilyen sok hiszékeny ember van.. a nagy rezsicsökkentés, pont a választások előtt, milyen meglepő, még jó, hogy nagymamámék nyernek rajta 2000 forintot -amit aztán a boltban ötszörösen visszafizetnek az e-útdíj, és hasonló finomságok miatt- addig talpnyalók, és/ rokonok a sokszorosát nyerik az egészen... Na igen, ez a nem semmi! A fantasztikus adórendszerről már nem is beszélek, SIKERTÖRTÉNETEK egymás hegyén-hátán.. még a csapból is ez a hazugság folyik, aztán ezek után közvéleménykutatás.. hagyjuk már, majd ha nem lesz tele a város hazugságokat ontó óriásplakátokkal!!
-minden kulcspozícióba narancs pártkatonák kinevezése 9évre (legfőbb ügyész,választási bizottságok,legfelsőbb bíróság,alkotmánybíróság,médiahatóság,stb.) SIKER!
-az oktatás szétzilálása,államosítás,a felsőoktatásban megfizethetetlen tandíj (tandíj?? hát ugye a vezér ez ellen van, és mégis?) SIKER
-az Alkotmány helyett narancsszínű"gránitszilárdságú" Alaptörvény,melyet már ötször módosítottak SIKER
-trafikok SIKER
-Felcsút SIKER
és itt meguntam, de félelmetesen hosszú már a lista... és mégis ezek a közmédiában mekkora szerepet kaptak? ami nem jó, azt nem tudja meg az átlagnép....

maroz 2014.01.24. 22:45:48

@dos passos: Ez kicsit olyan, mint a székely vicc, amelyikben nagy felindultan odafordul a nej az urához:

-Áron! Hallom, hogy a Marcsa terhes!!!
-Ű dóga!
-De azt mondja, hogy kendtű'!!!
-Én dógom!
-De hát akkor velem mi lesz?!?
-Te dógod!

;)

Vén Csataló 2014.01.24. 22:46:02

@martineden: Ej már, nem való neked ez a fórumozás, lassan megüt a guta!
Lélegezz!
Lélegezz!
Ne úgy!
Ne a seggeden keresztül! :D

mpa68 2014.01.24. 22:46:23

@Vén Csataló: mekkora egy kib*****tt seggfej vagy. Tudom, fekszik, stb.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:46:59

@Mérges 1234:
A tezsvéri lengyel bértüntetőkkel nehéz lesz azért megetetni, hogy a ruszki mellett kell majd itt tüntetniük!
Persze semmi sem lehetetlen, majd valami jó indok kell csak... pl. a cica elvitte a tolmácsot és a "Putyin a mi tezsvérünk - orosz atom jó atom!" azt jelenti lengyelül, hogy "Putyinnal nem alkuszunk!"

Nyekenyóka · http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/02/19/itt-a-bizonyitek-a-netes-trollok-pszichopatak/ 2014.01.24. 22:47:42

@pregoka:

Én mondjuk havi 5 ezer forintot nyerek a rezsicsökkentéssel, habár az új adórendszer miatt közel 10 ezer forinttal kevesebb a fizum.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:48:12

@Vén Csataló:
Szerinted ostoba fideszbolsi, én hol nem sz.rlak le?
Szolga voltál, az is maradsz kis csicska életedben...

Vén Csataló 2014.01.24. 22:48:31

@pregoka: Perszepersze. Csak a kormány nyom hazugságokat az emberek arcába, ugye? Bezzeg az ellenzék! Annak minden szava igaz. Leginkább az, hogy "Végighazudtuk az elmúlt másfél évet. Reggel, délben meg este."
Lassan kezdlek sajnálni.
(Csak vicceltem. Nem sajnállak.)

martineden 2014.01.24. 22:48:42

@Nyekenyóka.: Amúgy a KISZ-be kötelező volt belépni tudtommal, ...Ezt rosszul tudod.En a MAHART-nal dolgoztam 76-tol.Vilagutlevelem volt es se kisz se part tag nem voltam soha.A munkatarsaim kozul nagyon sokan voltak igy

Gabbesz 2014.01.24. 22:49:27

A sok fideszkomcsit szerintem még az sem zavarná, ha egyenesen Orbán pisálna a szájukba. Jönne Bencsik és megmagyarázná nekik, hogy most éppen az miért is olyan jó...

Vén Csataló 2014.01.24. 22:50:44

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát mondjuk pont nem valami komcsi-libsinek kellene lecsicskáznia a engem, mert hát hogy 24 éve abból éltek, hogy pofátlanul szarért-hugyért eladjátok az ország erőforrásait a nyugatnak.
Ha van itt stréber csicska, hát akkor azok éppen hogy ti vagytok.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:51:13

@Nyekenyóka.:
Nem volt kötelező...
A Liberális Internacionálé alelnökének lenni sem volt az... minden híreszteléssel szemben!
Persze Piktorunk volt a ott a partizán! Soros bácsi pénzén...
TUDTAM!!!

martineden 2014.01.24. 22:53:12

@Vén Csataló: Ne a seggeden keresztül!..... Ott nem tudok.mert ott a fejed.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 22:54:11

@Vén Csataló:
Balfaszka, libisibolsi a Piktor haverod, ellentétben veletek én nem voltam KISZ csicska, nem voltam párttag, nem voltam spicli.
A kormányod igen.
Ostoba muzsik...
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa."

pregoka 2014.01.24. 22:54:29

@Vén Csataló: értsd már meg, hogy nem vagyok balos! Sok nyomorék csak ezzel tud jönni, hogy bezzeg az mszp.. hárítás ezerrel, szelektív felfogás..
Szánalmas vagy, ezzel a kettős mércéddel...tipikus, ha nem a vezéred hazudik akkor felháborodsz, ugyanakkor ha a ő teszi ezt akkor az nem probléma, miért vagy ilyen begyepesedett?

Vén Csataló 2014.01.24. 22:56:28

@mpa68: Nem tanulsz. Egy egész kommentzónát telehánytatok az én minősítéseimmel és még mindig nem sikerült felfognotok, hogy pont leszarom. ;)
Döbbenet, hogy mennyire ostoba, fejlődésképtelen, indulatvezérelt nyomorultak vagytok.
De persze a hatalom az nagyon kellene. Nem hiszem, hogy jó helyen lenne nálatok. És sajnos, bár itt most egyedül vagyok, a többség az én álláspontomat osztja. Esetleg, ha lecserélnétek a választókat. Akkor, talán lenne esélyetek.

martineden 2014.01.24. 22:56:59

@Vén Csataló: hogy 24 éve abból éltek, hogy pofátlanul szarért-hugyért eladjátok az ország ....Te ezert nem fognak megdicserni.Abbol a 24-bol mar 8 a csuti ciganye.Mit fogsz te kapni a vajdatol.Hatha meg azt is megirod hogy ez alatt a 8 ev alatt tobbet lopott mint az osszes egyutt

Vén Csataló 2014.01.24. 22:58:57

@pregoka: Ja. Akkor libsi vagy. Tökugyanaz.

Vén Csataló 2014.01.24. 23:00:01

@martineden: Legyél már egy kicsit kevésbé rasszista gyökér. Hát mi lesz így a baloldal antirasszista imázsával! Teljesen elcseszed a renomét.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:00:07

@martineden:
Aki nem ért egyet a bolsikkal, az mind komcsi!
Értem én... :)
Ilyen IQ light balfaszokkal, mint ez a gebe, tele a fidesz.

pregoka 2014.01.24. 23:00:11

Még azt megértem, hogyha valaki azt mondja, hogy nincs kire szavazni..
de hogy ezután a 4 év után ennyi egyértelmű hazugság és lopás után felsorakozni a fidess mögött, tényleg minimális intelligenciaszintre utal.

pregoka 2014.01.24. 23:03:16

@Vén Csataló: neked ez a kedvenc szavad, hogy libsi, talán már kiskorodban is így hívott anyukád?
Ha valaki nem ért egyet veled, akkor az libsi? te tényleg ennyire hülye vagy?

mpa68 2014.01.24. 23:05:39

@Vén Csataló: ha leszarnád, ki mit gondol, nem válaszolnál mindenkinek, aki lehülyéz.

martineden 2014.01.24. 23:06:00

@Vén Csataló: Ne az en imazsomat feltsd.Tanulj meg szamolni inkabb impotens ven fasz.Arra ugass hogy a vajdad lopott 8 evig a 24-bol, amirol ugatsz lo letedre.Amugy meg dugulj mar el fideszkocsog.Vagy meg sem,nagyon tanulsagos ,hogy milyen egy fideszes.Hahaha

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:06:12

@pregoka:
Akkor O.V. nevű egyént hogyan gyalázhatja!
Evégre nincs még egy ember idehaza, aki komolyabban libsi lett volna, mint Piktorunk!

Vén Csataló 2014.01.24. 23:13:30

@pregoka: Nem öcsi! De ismerem azt a fajta ballibet, aki nem is "balos". Az általában valami SZDSZ-árva szokott lenni. Az MSZP-s paraziták hiperparazitája.
Egyébként a puszta egyet nem értés nem elegendő ahhoz, de a panelek használata tökéletesen azonosít. Persze, ha lenne saját szókincsed saját érvkészleted, akkor alaposan megnehezítenéd a dolgom, de nincs. Ahogy a többi itt tobzódó komcsi-libsi trollnak sincs.
Így aztán piszkosul könnyű levenni, honnan szalajtottak benneteket.

biobender 2014.01.24. 23:16:54

hat igen, a ketharmadnak a KGST meg az oroszok kellenek. Nejez lesz am az elejen a mandineres tagsagnak, de idovel meg lehet ezt is szokni. Eljen a magyar jobboldal es a teszveri oroszorszag orok es megbontahtatalan baratsaga!

1956? Ugyan mar.

pregoka 2014.01.24. 23:16:57

ha valaki nem ért egyet a fidessel, akkor a hívők ellenérveit 99%-ban jellemezhetjük a következőkkel - ami máris jellemzi a szabad eszmefuttatásaikat, és hatalmas IQ-jukat-
"- libsi vagy
-komcsi vagy
-bezzeg az mszp, elmúlt 8 év"
és most komolyan, mással nem is tudnak érvelni, már ha ezt érvnek lehet felhozni a kormány hazugságai ellen, mert szerintem nem az, csak terelés, bár ezt már megszokhattuk.
Számomra ez egyszerre nevetséges, és elkeserítő, hogy ennyien, ilyen mérhetetlenül buták:D
lásd a 99% egyikét a véncsataló korlátolt személyében, mert ezen kívül tényleg semmit nem tudott felhozni 2-3 óra alatt, ami szintén őt minősíti:)

Vén Csataló 2014.01.24. 23:18:16

@martineden: Bocsi, de kicsit analfabéta vagy, mert nem a te imázsodat féltem, hanem a Mozgalomét ami állítólag elutasítja a rasszizmust. Persze tudom, csak akkor, ha nincs éppen haszna belőle, de hát épp ettől focizhatsz te is ebben a végtelenül gyökér csapatban. Hidd el a te imázsodon nincs féltenivaló, onnan már a cserebogárpajorokhoz is felfelé vezet az út.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.24. 23:18:49

@pregoka:
Dehogynem...
"Aki nem ért egyet a bolsikkal, az mind komcsi!" :)
Kivétel a mai kormány tagjai...

martineden 2014.01.24. 23:23:17

@Vén Csataló: Bocsi, de kicsit analfabéta vagy,...Igen az vagy es szamolni se tudsz.Arrol hadovalj ,hogy a vajdad 8 ev alatt tobbet lopott mint a tobbi egyutt..Miota megirtam,nem ugatsz 24 evekrol,impotens fasz.Mondtam az asszonnyal torodj ha van meg ,habar ugysem tudsz mit kezdeni vele.Hahaha

Vén Csataló 2014.01.24. 23:26:41

@mpa68: Sajnos összetéveszted a véleményetek iránti érdeklődést azzal a szórakozással, amit az nyújt, hogy pillanatok alatt bármilyen állatot ki tudok hozni belőletek.
A szitkozódókat szétbassza az ideg, én meg jól szórakozom. Mellékhatásként meg szépen prezentálja a haladó, felvilágosult balliberális kommentelő társaság, hogy micsoda sötét söpredék akarja itt a kezébe kaparintani a hatalmat.

martineden 2014.01.24. 23:28:07

@Vén Csataló: Bay,bay fidesz kocsog.Szo szerint ,mert egy fideszesnek arra meg jo lehetsz,de azert ne orulj,mert ez nem biztos.

HaCS 2014.01.24. 23:30:19

@Vén Csataló:

Nem értem mi a fenéért szajkózod ezt a kérdést.

A válasz:
IGEN

Ha háttérben, mutyival, a nyilvánosság teljes kizárásával döntenek egy harminc évig tartó eladósodásról, akkor az az ország jövőjének a zálogba adása. Ha az oroszoknak, akkor is, ha a franciáknak, akkor is, ha a japánoknak, akkor is, ha az IMF-nek, akkor is.

Remélem megválaszoltam a kérdést, és többet már nem kerül elő.

Pszt! 2014.01.24. 23:31:30

Szegény viktorimádó trollok már csak mocskolódni, átkozódni tudnak kínjukban, annyira gázos lett ezeket az idióta tolvajokat védeni. Sajnálom ezeket a szerencsétlen, flusztrált ördögöket. Pont olyan függőség ez a fideszesség, mint a dohányzás. Tudják, hogy káros, de mégsem tudják abbahagyni.

Pszt! 2014.01.24. 23:33:59

Bocsánat, a fidesz-vezérkar nem idióta, csak a holdudvar. A Viktor pontosan tudja mennyi fog a haveri cégek zsebébe befolyni az oroszoktókl kapott, az ellopott magánnyugdíjpénztári megtakarításunkkal megegyező összegből.
Mert EZ ITT A LÉNYEG!!!

Vén Csataló 2014.01.24. 23:43:12

@HaCS: Öööö, pontosan milyen háttérben és milyen mutyival?
Ja hogy gőzöd nincs róla, csak visszanyávogod az indexet, meg a 444-et?
Hát az nagyon komoly. :D

bgp 2014.01.24. 23:43:52

A lengyel vonalat el is felejtettem. Milyen szép is lenne ha pár Katyini leszármazott itt tüntetne az orosz befolyás növeléséért. Vagy esetleg el se mondják szegény birkáknak, hogy miért is tüntetnek ma?

bgp 2014.01.24. 23:45:50

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sose volt liberális vagy konzervatív. Csak a zsebét tömő populista.

Vén Csataló 2014.01.24. 23:59:29

Egyébként a "háttérben", meg "titokban" összehozott megállapodásról itt egy jó kis Portfolio.hu cikk, még tavaly decemberből, amikor a méltóságos ellenzék volt oly kedves nem részt venni azon a bizottsági ülésen, amelyen tájékoztatást kaphatott volna a tárgyalások állásáról, egy teljes hónappal a megállapodás előtt:

www.portfolio.hu/vallalatok/lazar_elorehaladott_magyar-orosz_targyalasokrol_beszelt_paks_kapcsan.193142.html

Még az Portfolio.hu is is lehozta, akkora bazi nagy titok volt! :D

Persze tudom, mindez nem csökkenti a Fidesz, azon belül Orbán Viktor bűnét, hogy nem tájékoztatta egyenként személyesen az ország összes komcsi-libsi kommentelőjét részletesen a Paksi bővítés részletes terveiről.

bkkzol 2014.01.25. 00:00:38

Igen, függünk enegetikailag. Na most, hogy az oroszokkal kötöttek szerződést miért fáj? Oroszoknak van atomenergetikai tapasztalatuk, olajuk, földgázuk... Mennyivel jobb a német magáncégtől venni az orosz földgázt? Ha egy francia cég épített volna német hitellel reaktort akkor minden rendben lenne.
Lengyel barátaink talán nem orosz földgázzal fűtenek?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 00:08:04

@bgp:
Na jó, nem veszünk össze rajta, evégre azok a köpenyek koptak rendesen...

Erre másnap, ahogy eladta az országot Piktorunk, az oroszok azért még odapörköltek neki:

"Az orosz külügy kritikái a magyar demokrácia helyzetéről

Magyarországon lábbal tiporják az alkotmányosságot: Az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak, ráadásul öt hét alatt, érdemi vita nélkül fogadták el.
Nem biztosított a bíróságok függetlensége.
Regisztrációhoz kötötték a választási részvételt (amit csak az Alkotmánybíróság akadályozott meg).
A politikusok döntenek arról, hogy mi lehet egyház.
A tiltakozások hatására ugyan enyhítettek a sajtó szabadságát korlátozó törvényeken, de a médiafelügyeletben még mindig garantált a kormánypárti kontroll. ..."

m.cdn.blog.hu/fi/fideszfigyelo/image/Orban_putyin_pincsi_szelkakas_politikus_hazugsag_palfordulas_orosz_barat_kulpolitika_politika_Oroszorszag.jpg

Legközelebb azért remélem Piktor nem azzal zárja a beszédét, hogy "Mü ne búgyem kolonija!" - még Putyin elvtársa félreérti...
Pusztán annyit kérek, engem ne oktatgassanak ki demokráciáról azok, akik végigszolgálták a diktatúrát, és az oroszok szekerét tolták.
Orbán Viktor (Nógrád Megyei Hírlap, 1996. szeptember 28.)

Csak az a biztonságos atomerőmű, amely nem működik.
Illés Zoltán (Népszava, 2003. május 13.)

Nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni.
Orbán Viktor (Magyar Demokrata, 2007. január 4.)

Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.
Orbán Viktor (Orbánviktor.hu, 2007. október 1.)

Nyugaton van keresnivalónk, Keleten semmi keresnivalónk nincs.
Orbán Viktor (Magyar Hírlap, 2007. november 17.)

Mi nem hidat képezünk Kelet és Nyugat között, hanem a Nyugat rendíthetetlen része vagyunk.
Orbán Viktor (Lánchíd Rádió, 2007. december 2.)

A Fidesz készült rá, hogy négy évtizednyi hallgatás után végre kimondjuk: oroszok haza, diktatúra a szemétdombra, kommunisták nyugdíjba!
Orbán Viktor (Magyar Nemzet, 2009. június 20.)

"Történik valami Magyarországon, ami mindannyiunk számára figyelmeztető lecke. Anélkül, hogy külpolitikai kalandokba bocsátkoznék, szeretném önöket tájékoztatni arról, hogy Magyarországon éppen puccs van. A magyar kormány puccsot hajt végre a magyar parlament ellen, a magyar kormány puccsot hajt végre a saját népe ellen".
Orbán Viktor a magyar kormány és Oroszország közötti titkosított energetikai szerződésről (MTI, 2008. február 28.)

Hiába, álmodni csak nagyot... Akik akkor és ott lelkesen tapsoltak, azok ma itt is lelkesen tapsolnak.
Ők már ideológiailag eléggé képzettek, azért! :D

pregoka 2014.01.25. 01:06:08

@Vén Csataló:
Csak átfutottam az eddigi kommenteket, és most nézem, hogy milyen érdekesen gondolkodsz, nem vagy semmi:
-leírtam ugye a sikertörténetek egy részét (minden kulcspozícióba narancs pártkatona oktatás, trafikok, Felcsút, KÖZGÉP, alkotmánymódosítások agyba-főbe, magánnyugdíjpénztár lenyúlása)
-erre te nagyon jó ellenérvekkel rám cáfoltál, kiálltál a fidesz mellett: " Perszepersze. Csak a kormány nyom hazugságokat az emberek arcába, ugye? Bezzeg az ellenzék!...", ezzel lényegében elismerted, hogy hazudik a kormány, elkezdtél terelni, mivel te is tudod, hogy ha nem is minden, de ezeknek egy nagy része tény.
-ezután jeleztem feléd, hogy nem vagyok mszp szimpatizáns
-amire te meghökkentően éles logikával megbélyegeztél libsinek:"Ja. Akkor libsi vagy. Tökugyanaz. " TIPIKUS BIRKA-effektus, hoztad a formád, hoztad a hívők formáját!:)

JohnHenry 2014.01.25. 01:22:32

@Void Bunkoid: aha, és paks 2 fogja ellátni árammal a német ipart, mert már ezt is mondta valamelyik okos a kormányból. ti komolyan ilyen buták vagytok?

J.László 2014.01.25. 01:26:30

Európa utolsó reménye Oroszország.

JohnHenry 2014.01.25. 01:28:10

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: az ugye megvan, hogy a fideszed kivételével az összes párt támogatja az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát?

A.J. Finkelstein (törölt) 2014.01.25. 01:30:48

@Vén Csataló: egyszer voltam a lendvai utcaba, prominens fideszest megkerdeztem, te mennyi szart tudunk lenyomni a szavazoitok torkan? MOST FIGYELJ! azt mondja, ha beleszarunk a szajaba, es azt mondjuk, hogy csoki, megnyaljak a szajuk szelet, es kernek meg! mondom neki, ez lehetetlen, erre behiv egy ilyen hozzad hasonlot, leadja a musort! hat baszod le a kalappal a partod, es kormanyod elott!

pregoka 2014.01.25. 01:37:54

a vén csatalónak nem számít... ha a vezére azt mondta, hogy márpedig az finom, akkor ő azt gondolkodás nélkül lenyeli, mindegy mi legyen az!:)

2014.01.25. 01:53:17

@Vén Csataló: nem akarok érdemi társalgásba kezdeni, csak ténymegállapításként leírom, hogy még egy ilyen undorító, arrogáns, ostoba és gerinctelen alakot nem láttam magyar interneten. talán a lindalinda ér fel a magasságodba. szégyellem, hogy egyáltalán értem, amit a szádon kifröcsögsz...

üdv, egy buzi zsidó kommunista aberrált balliberált állat (én).

osztjónapot 2014.01.25. 02:22:56

Orbánt megsértette a 'nyugat' amikor paraszti származását említették. Ezért van Paks 2.
A többi mellébeszélés.

mement 2014.01.25. 02:57:46

Ez milyen harmatfos gyenge.

Az hogy telitalpal tolja rá az ország fejét az orosz faszra a kormány, annál talán kicsit többet érdemel mint hogy Bencsik elvtársat ekézgeted kicsit.
Jobb helyeken ezt hazaárulásnak hivják, titeket meg cinkosnak.

zorki 2014.01.25. 07:10:48

@vizipipa: Meg arra is vannak példák, hogy az alatt az idő alatt, míg más alapanyag után nézünk, az orosz fél megemelheti a gázárát vagy elzárhatja a csapot.

A paksi bővítéssel az a legnagyobb hiba, hogy még senki sem igazolta -legfeljebb csak mondta/hazudta-, hogy tízen valahány év múlva szükség lesz rá ilyen áron.
(Aki azt állítja, hogy a harmincéves hitel jobb az ötévesnél, az valszeg nem tud számolni!:DDD
Nem tom milyen pénzben veszik fel a hitelt az oroszoktól, de valszeg nem forintban, Most számoljunk pl. utána, hogy az elmúlt napokban mennyit is drágult az erőmű bővítés ára.)

"A magyar politika egyensúlyozó képessége fontos a számunkra, ..."
Számomra azért furcsa dolog ilyeneket hallani. Ismereteim szerint két szövetségnek is a tagjai vagyunk.
Az egyik a NATO. Szal, a szövetségesünk (USA) ellen az oroszok védelmét kérjük?:DDD
A másik szövetség az EU. Szal, az EU ellen is véd a SZU vagy mi is épp most, Oroszország?
Tetszenek tudni ők, a muszkák harcoltak ellenünk 48-ban, ők a ruszkik harcoltak 45-ben itt Magyarországon, aztán ideiglenesen itt maradtak addig, míg Orbán Viktor ki nem űzte őket! Most meg visszahívja?
Azt mára már elfelejtettétek, hogy ez a Putyin egy KGB-s? Tetszenek tudni ezek voltak, akik mindenkit beszerveztek, és mindenkit lehallgattak! Miért tetszenek gondolni, hogy az mszmpés az nem változik, a kgbés meg igen?

hoplita 2014.01.25. 07:16:06

@Vén Csataló:
Hát öreg, azt nem tudom, hogy mindig az volt-e...

De te, látva a jellemző neofita dühöt és buzgalmat, biztos vagyok benne, hogy valaha komcsi csecset szoptál. Azok szoktak ilyen kétségbeesetten segget nyalni és kompenzálni..
Jobb lenne, ha csendben lennél, nyuggergeci.:)

Jó Mercutio halott 2014.01.25. 07:38:25

Ez a bencsik napjaink egyik legsiralmas bohoca, a szellemi nyomor, maga a moralis puhatestuseg. de mint ilyen, jelkep is egyben. mindannak a jelkepe, amit itt a ven csatalovak, kint a bekamenet fajankoi hoznak, es mindannak a jelkepe ami miatt ez az orszag mindig is sajat maganak volt legnagyobb ellensege. Eszitek a szart, masok szarat, bencsikek, csatalovak, barmok, a barna mocsok a fogatok kozul folyik ki, ez maganugy lenne, ha a szatok buze nem lengene be a teret.

Kandeláber 2014.01.25. 10:22:43

@Jó Mercutio halott: Kis vörös buteráns, ti meg kóser szart zabáltok reggeltől estig.
Tóta Weiszeken, Kálmánolgákon, Bartuslászlókon meg Drágabolgárurak nyáladzására recskáztok.
Találó volt Vágó Gábor definíciója a politikusaitok szánalmas erőlködésére: "ellenzéki összefosás."
Ja, leszarom a békemenetet.
De a ti "élet menetének" nevezett kóserkedéseteket is, kis sémi.

Húsleves 2014.01.25. 10:55:34

@JohnHenry:
"az ugye megvan, hogy a fideszed kivételével az összes párt támogatja az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát? "
A dicsőséges baloldalnak is volt már kétharmada, így hát róluk is tudjuk, hogy csak a pofájuk jár, és ha rajtuk múlik, sohasem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat. Ugyanúgy, mint ahogy a NAV ügyben is hangosan jártatják a pofájukat, de a vizsgálathoz nem adták az aláírásukat. Úgyhogy nem kell a púder.

csak egy néző 2014.01.25. 11:01:00

"Orbán Viktor olyan géniusz, amilyen egyszer születik egy évezredben. De ő is ember. Gondterhelten rendezgette a terveket, láttuk rajta, hogy nem aludt eleget. Hosszút kortyolt a kávéjából, aztán elnézést kért és kisietett a mellékhelyiségbe. Majd kisvártatva visszatért és újult erővel vetette magát a munkába. Néhány perc múlva magam is kénytelen voltam kikéredzkedni. Amikor beléptem az apró fülkébe, még csak azt vettem észre, hogy valami különös van a levegőben. Édeskés, bódító, de csodálatos illat. A bibliai mirha lehetett ilyen. De nem volt időm ábrándozni, visszavárt a munka. Felhajtottam az ülőke fedelét és könnybe lábadt a szemem. Milyen fáradt lehet Orbán Viktor! Milyen nagyszerű akarat hajtja ezt az embert, hogy még most is, utolsó erejével is dolgozik! Nem pihen, nem nyugszik, teljes erejével húzza Magyarország szekerét. Pedig oly elcsigázott már, hogy elfelejti lehúzni!...."
Birkamenetelők a továbbiak itt.
fedor.blog.hu/2014/01/23/bencsik_es_a_napfeny_ize

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 11:13:36

Alig vannak itt a szokásos fideszgecik.
De azért a jó édes retkes telibebaszott kuva anyját az összes elvtelen gerinctelen hazaáruló féregnek!

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 11:35:50

Minek nyivákolnak itt (is) a libsibolsik?
Unom őket.

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:40:55

Bencsik elvtárs erosen hazudik ! Az oroszok a megállapodás után adtak ki kritikus írást a magyar politiki viszonyokról...ellenben az USA óvatosan és mérsékelten fogalmaz !
Még a demokráciánkat is kritikával illettek ! Igen... az oroszok...

♔batyu♔ 2014.01.25. 11:47:04

Az nem csoda, hogy az EU-ért már szinte senki sem rajong.

Bár azt sem értem, hogy egy atomerőmű oroszok általi felépítésének helyeslése mitől orosz rajongás?

Nyilván mindenki jobban szerette volna, ha teljesen magyar a beruházás, de ez nem jön össze.

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:47:13

@Húsleves:
"A dicsőséges baloldalnak is volt már kétharmada, így hát róluk is tudjuk, hogy csak a pofájuk jár, és ha rajtuk múlik, sohasem hozzák nyilvánosságra az ügynökaktákat. "

Ezzel most felmented a Fideszt ??

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:48:43

@♔batyu♔:
"Az nem csoda, hogy az EU-ért már szinte senki sem rajong."

Miért is ?
Te kretén, ha nem lenne EU éhen halnál ...hány ezer milliárdot nyomtak már az országba ????

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:50:23

@Kandeláber:
"Ja, leszarom a békemenetet.
De a ti "élet menetének" nevezett kóserkedéseteket is, kis sémi. "

Akkor te "csak" simán náci vagy !

dr kíváncsivagyok 2014.01.25. 11:52:35

@pezsmapatkánykenguru:
"@Vén Csataló: nem akarok érdemi társalgásba kezdeni, csak ténymegállapításként leírom, hogy még egy ilyen undorító, arrogáns, ostoba és gerinctelen alakot nem láttam magyar interneten. talán a lindalinda ér fel a magasságodba. szégyellem, hogy egyáltalán értem, amit a szádon kifröcsögsz... "

Nono,...vannak még páran : Lencsés , karakán , batyu , stb...

Magna cum laude Tigeri másztesz digrii 2014.01.25. 11:56:34

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii@dr kíváncsivagyok: Mi a jó édes anyádat keresel itt?

♔bаtyu♔ 2014.01.25. 12:05:22

@dr kíváncsivagyok: Te kretén. Te tényleg azt hiszed, hogy a befolyó milliárdok, amelyek nagyrészt még csak nem is hazai cégek költenek el, egálban vannak azzal, hogy egy csomó mindent itt termelsz?

Húsleves 2014.01.25. 12:25:48

@dr kíváncsivagyok:
"Ezzel most felmented a Fideszt ??"

Miért menteném fel? Én nem mosdatom a maffia egyik műszakát sem, mert nyilvánvaló, hogy egyik kutya, másik eb.

doubting thomas 2014.01.25. 12:33:02

Torgyán Józsi bácsi a kilencvenes évek legelején azt mondta Fidesszel kapcsolatban, hogy - idézem - "A narancssárga is csak a vörös egyik árnyalata".

Akkor ezen röhögtem. Most visszavonom. Ez az ember zseni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:34:37

Erre megjöttek a szokásos fideszgyökerek!
Engem meg valaki közben klónozott.

Kandeláber 2014.01.25. 12:43:37

@dr kíváncsivagyok: "Simán".
Te meg simán cionista.
Manapság mi is a különbség?
Hogy a cionisták lődöznek le fegyvertelen gyerekeket, a "nácik" pedig nem bántanak semmit.

Húsleves 2014.01.25. 12:46:42

@doubting thomas:
Torgyán azt is elmondta egyszer a tévében, jókat röhögcsélve a riporter egyik kérdésére válaszolva a FIDESZ-szel kapcsolatban, hogy "Jobboldali? Jobboldalra tolt! Mi az, már mindenki elfelejtette, milyen vadliberálisok voltak, és hogy ezek ordítoztak a parlamentben, hogy csuhások térdre, imára?"

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:49:56

@Vén Csataló: Jelenleg a sötét söpredék kezében a hatalom.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 12:51:34

"A fidesznek nincsenek elvei,érdekei szerint cselekszik."
Jól írta anno a tisztelt fórumozó.

Kandeláber 2014.01.25. 12:57:08

@Húsleves: Nem felejtette el mindenki.
A taxisblokád idején a szadeszesekkel vállvetve uszították a bunkókat.
Amikor meg a kormány kalasnyikokokat szállított a horvátoknak, hogy valamennyire megvédhessék magukat a vörös csillagos tankokkal támadó szerbektől, a fidesz versenyt visított a parlamentben a szadesszel.
Amúgy a fidesz Likud-testvérpárt, bevallottan.
Never forget.

doubting thomas 2014.01.25. 12:58:00

@Húsleves: Emlékszem egy fidesz gyűlésre amikor az MDF volt kormányon még anno... akkor azt mondta Viktor az MDF-re, hogy "ezeknél nagyobb családi összefonódás van, mint az mszmp-nél volt".

Két év múlva olyan örömmel összefeküdtek velük hogy ihaj. Nagyjából akkor ábrándultam ki az egész bagázsból.

Khonsu 2014.01.25. 13:12:34

Azt kár lenne vitatni, hogy szükségünk van az atomra még akár egy kicsit drágán is, kifejtették már miért. Az is valószínűtlen, hogy az oroszokon kívül más épített volna nekünk reaktorokat hitelbe. De ezzel a békemenettel olyan szinten alázkodnak meg, hogy azzal lényegében azt a látszatot keltik majd, hogy valóban orosz befolyás alá kerültünk. Garantált, hogy a külföldi sajtóban ez le fog jönni és ismét rajtunk röhög majd az egész világ (szerintem az oroszok is).

Amadeus62 2014.01.25. 13:21:38

@Khonsu:

"De ezzel a békemenettel olyan szinten alázkodnak meg, hogy azzal lényegében azt a látszatot keltik majd, hogy valóban orosz befolyás alá kerültünk. "

Annyiban hibádzik a gondolatmeneted, hogy ehhez nem kell "békemenet", hogy látszódjon, hogy orosz befolyás alá kerültünk, ezt a vak is látja ugyanis. Aki meg nem, az hülye mint a segg.

mement 2014.01.25. 13:24:58

@Khonsu: Ez egy vélemény, hogy szükség van az atomra. Az is egy vélemény hogy az oroszokkal járunk a legjobban ha megépitik.
De ezek csak vélemények, nem tények. A tények a szerződésben és az előzetes hatástanulmányokban vannak, amit visszont eltitkol előlünk Viktor és a többi vezérkari hazaáruló. Igy gyakorlatilag még csak vitatkozni sincs miről.

A népszavazásról nem is beszélve amit illik kiirni egy ekkora beruházásnál, és amiért telesirta a Viktor a médiát annakidején.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 13:29:38

@Khonsu:
Tényleg nem olvastad? Piktor elvtársai az Oroszország Anyácskához történô visszatérésrôl beszélnek. A hivatalos Webes csatornáikon... Kádárt emlegetnek...

nincs1itt 2014.01.25. 13:31:12

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Agyadra ment a Hefeweißbier!
Nem érted esztet. Véletlen - na persze - épp akkorka ez a "hitel", mint a MANYUP pénzek voltak, megvédés előtt. Lassan elő kell állni a frankó számokkal az EU felé, különben megint jön a szopóroller, meg a túlzottan deficites el járás! Szóval, majdeccercsak lessz ebből atomerőmű, az majd akkor lesz gond, mert ugyi ezt a hitelt gyakorlatilag a kivitelező Roszatomnak kell kifizetni, mint építési díjat. Mint tuggyuk, az orosznak erősen javallott fizetni, a gyógyszerészek és a sebészek szerint is. Vagyis, most kell a zsé, mert szerintem, megint nyakig vannak a xarban, költségvetésileg, meg rohadtul kopik a valutatartalék is a MNB-ben, kb 943 millió EUR-val csökkent. Befektetés nincs, beruházás nincs, a banki alapkamat vadul vágva, viszont a GDP növekedés ismét alulmúlja a várakozásokat...
Szóval,nem bonyolult ez, csak a túlélés és a szavazósdi a lényeg!

csivava ellen dobócsillag nuncsaku 2014.01.25. 13:33:45

@Kara kán: És téged ki nem szar le? Tőled még a fidesznyikek is hánynak.

nincs1itt 2014.01.25. 13:33:46

@Amadeus62: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Khonsu:
Csak halkan merem megjegyezni, hogy vessetek egy futó pillantást Európa térképére, azon a jobb oldalra, tehát a keleti felére. A földrajzi adottságok makacs dolgok. Nem védekezzel senki és semmit, csak egyszer maga az USA nagykövet mondta O.V.-nek, hogy "az USA MESSZE VAN"...

Kandeláber 2014.01.25. 13:35:20

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...@Amadeus62: A ruszkikat is utálom, de az Izrael seggében vájkáló, nyíltan cionista kipás balos dékát-mszp-t-e-2014-et mindennél jobban.
Ezek a nyomorultak állandóan csak a hitsorsosokról ugatnak, mintha más nem is élne ebben a kibaszott országban.
Persze a kriptocionista fidesz meg beszállt a holo-bizniszbe az emlékművekkel meg egyebekkel.

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:35:50

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku: Te csak ne ugass te kis pöcs liberális! A fidesz csökkentette az államadósságot! Csökentik a rezsit! javula forint! Nő a gazdaság. Orbán Viktor a nemzetmentő kormány élén!!

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:37:11

@Kandeláber: Na! Te is itt vagy te moszados provokátor? Nagyon megszaporodtatok! Fenn kell tartani az antiszemitizmustól való rettegést, hogy nagyanyád megkapja a segélyt?

Κara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 13:39:26

@Vén Csataló: Milyen állatot? Csak röhögünk rajtad, hogy pszichiáter helyett internetre költöd a pénzed. :-))

nincs1itt 2014.01.25. 13:40:16

@Κara kán: Akkorát javult, hogy már megint 300 fölött, nektek tényleg nem világos ez az egész?

nincs1itt 2014.01.25. 13:41:33

@Vén Csataló: Majd ha téged küldenek a hajótaton a kabinba, vasárnap...
Gondolom ismered a viccet...

Kandeláber 2014.01.25. 13:48:07

@Κara kán: Te, a zárt osztályon engedélyezett az internet-használat?
Amúgy ki a fasz vagy te, netán lézerjani személyesen?
Szopd csak bő nyállal a cionista gazdáidat, nyomorult.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 13:50:22

Sajnos a ballibek mindig is külföldi szervezetektől kaptak pénzt arra, hogy hatalomra kerülvén, kiárusítsák az országot.

El is privatizáltak mindent közművestül, gyárastul, ...
Rommá adósították az országot, és embereket uralmuk alatt.

A munka javát, amiért a külföldi tőkések pénzelték az MSZP-t már elvégezték.
Mostani hatalomra kerülésük esetén örök rabszolgaságba döntenek mindenkit az országba.

Visszafizethetetlen adósságba verik az országot, miközben, ahogy 2010-ig is az egész EU legszarabb gazdasági mutatóit elérve, utolsó helyre degradálják országunk, és csődbe viszik.

A kiszolgáltatott ember a szoci bázis alapja.
Cél a totális kiszolgáltatottság.
Ez az MSZP igazi programja !

Veridicus76 2014.01.25. 13:54:06

Végtelenül szánalmasak ezek az Amerika-seggnyaló kis nyálgépek.

Kandeláber 2014.01.25. 13:57:26

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Plusz állandóan sulykolni a Rákosi-Gerő- féle "utolsó csatlós" mantrát.
Egyébként korrekt a kórisme, Szanyi-féle kipás prolizsidók visítoznak állandóan a náciveszélymeg egyebek miatt, a Kovács "merjünk kicsik lenni" László-félék pedig megpróbálják elegánsabb csomagolásban eladni ugyanazt a szart.
De a legvisszataszítóbbak az ilyen Kerék-Bárczy- féle renegátok, akik belaharapnak abba a fenékbe, amelyik enni adott nekik.

mement 2014.01.25. 14:11:10

@Κara kán: Te szerencsétlen gyökér, 369 forintért adtam el egy GBP ért és 304 hufért eurot.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2014.01.25. 14:32:33

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku:

Így van, ezt eltaláltad: a zavarosban halászók, az aljas emberek - pártállástól függetlenül - mindig is „hánytak” tőlem, én meg ennek örülök. :-))

Kolb Ace 2 2014.01.25. 14:51:17

Ez a bencsik egy igazi zsidócigány kommunista hazaáruló. Miért nem takarodik haza oláhlandba, a szekus tartótisztjeihez?

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.25. 15:44:53

@Kandeláber:
Az miért van, hogy a kánkános csávóról mindenkinek ez ugrik be?
Meg a seggnyalás...

kamerasmobil 2014.01.25. 19:07:18

@bkkzol: "Lengyel barátaink talán nem orosz földgázzal fűtenek?"

Olvass hireket. A lengyelek iden kezdik el kitermelni a sajat foldgazukat. Tobb szaz milliard kobmeter palagazon ulnek.

hoplita 2014.01.25. 19:11:28

@dr kíváncsivagyok:

Szerintem anyádat nyomták telibe.
Netto befizetők vagyunk a kezdetek óta...nem kell a rizsa a zilyen-olyan beruházásokra adott pénzekről. Azoknak a 90%-a úniós multik zsebében tűnik el, neked meg marad a felújított főtér, ahol orkok grasszálnak, te gyökér.

kamerasmobil 2014.01.25. 19:19:11

Az IMF hitel korul is tragikusan nagy meg mindig a sotetseg... Az allamadossag folyamatosan lejaro allamkotvenyek formajaban mukodik. Lenyegeben egy csomo kicsi rovid lejaratu hitel. Ezert allandoan vissza kell ezeket fizetni (kamattal) es helyettuk uj hiteleket felvenni.
Egy gazdasagi valsag idejen elviselhetetlenul megradulhatnak ezek a hitelek (megemelkedik az allamkotvenyektol elvart hozam) vagy akar el is apadhatnak (egyaltalan nem akar senki hitelezni az allamnak). Ilyenkor lehet ezt a sok kis hitelt egy nagyobb hitellel kivaltani amit maganbefektetok helyett az IMF ad.

Amit ebbol meg kene erteni: az IMF-tol felvett hitelt egyebkent is fel kell venni. Orbanek is felvesznek nagyjabol ugyanannyi hitelt ahogy lejarnak az allamkotvenyek. Csak ok most az IMF helyett megint maganbefektetok penzet kerik kolcson az allamadossag megujitasahoz. Sokkal dragabban.

Tovabba a fentiek miatt az IMF hitel nem hasonlithato ossze az oroszoktol felvett hitellel mert az utobbit nem a meglevo allamadossag finanszirozasara akarjak forditani.

kamerasmobil 2014.01.25. 19:20:10

@hoplita: Hazudsz. Nem vagyunk netto befizetok.

hoplita 2014.01.25. 20:26:30

@kamerasmobil:
Keresd meg az ékezeteid és kussolj. Anyád hazudott apádat illetően.

Pelso.. 2014.01.25. 20:51:02

@hoplita: Egy eus-s projekt: 12,2 Mrdft értékben, új kórházi tömbök építése Nyíregyházán, kivitelező: Magyar Építő Zrt.
Ez ugyan egy a sok közül, de remek lehetőség, hogy példákat hozz fel a 90%-os állításod alátámasztására.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2014.01.26. 01:47:52

@Nyekenyóka.:
Ha oroszország nem szovjetúnió sőt ezek az oroszok egyáltalán nem komcsik....

Akkor gondolom semmi gond nem lenne abból ha a szabadságtéri SZOVJET emlékművet elvinnék mondjuk a szoborparkba. Gondolom Putyinnak a szemöldöke sem rándulna... :D

Void Bunkoid 2014.01.26. 13:46:50

@JohnHenry: ezt egy szóval sem mondtam, nem én vagyok az idióta, te nem tudsz olvasni :)

azt mondtam csak, hogy Európa jelentős részében azért nem olyan rettenet nagy százalékban van saját energiatermelés, és bizony igencsak az oroszoktól függnek ők is.

Az állítólag elhangzó majd paks2-ad-áramot-Európának kijelentésről nekem is csak annyi a véleményem, hogy igazából velünk egyetlen nagy baj van, még mindig görcsösen nagyhatalom akarunk lenni, és nagyon meg akarjuk mutatni a világnak (igen, a Viktor is), pedig rájöhettünk volna, hogy már nagyon-nagyon kishalak vagyunk még Európára nézve is, nemhogy az egész világra.

Csak szeretünk egyes kisebb teljesítménnyel hatalmasakat kérkedni. A legtipikusabb közelmúltbeli példa erre Szávay Ági, az azóta már visszavonult teniszező lány, aki egy, valamelyik Williams ellen szerencsésen végződött meccse után kikiáltottak világklasszisnak.

A helyzet az volt, hogy a Williams csaj utcáról bejött parasztnak nézte az Ágikát, és egyáltalán nem készült ellene, így sikerült kikapnia.

Ezen meccs után a világklasszikusok rájöttek, hogy Ágika tehetséges, és egészen jól játszik, így onnantól kezdve készültek, ha meccsük volt ellene - és annak rendje-módja szerint verték el rendszeresen 6-0, 6-0 arányban.

Tehát ja, Szávay Ági tényleg tehetséges teniszező volt, de azé' kuuuurvára messze volt még az igazi világklasszis játékostól :P

Kandeláber 2014.01.26. 15:01:46

Amikor a Moszkva teret visszanevezték Széll Kálmánra, Gyurcsány visítani kezdett, hogy az ország most aztán végleg elvágta magát az oroszoknál, meg hogy ő Putyinnal vacsorázott stb...
Aztán nem rendelték be a moszkvai magyar nagykövetet az ottani külügybe.
@Void Bunkoid: Ebben igazad van, középszerű sportolókról is úgy tudósítanak, mint világsztárokról.
Amikor Németh Krisztián a Liverpool sokadik csapatában gólt rúgott, a "Nemzeti" Sport fél oldalt szentelt az eseménynek.
Energiaügyben pedig bárki igyekszik bagatellizálni, Európa igen nagy része igenis az oroszoktól függ.
De egyeseknek jobban esik baromságokat firkálni palagázról stb...
süti beállítások módosítása