Fodor Gábor: Rágalom, hogy a Liberálisokat a jobboldalról finanszíroznák
2014. január 11. írta: Redakció

Fodor Gábor: Rágalom, hogy a Liberálisokat a jobboldalról finanszíroznák

Fodor Gábor pártja hónapok óta az önálló indulásra készül, de megvárják, hogy mi lesz az újranyitott ellenzéki összefogásból. Nincs meg a 106 jelöltjük, de szerinte még nem késő keresgélni. Nem érez felelősséget az SZDSZ adósságaiért, az LMP-t pedig anarchobaloldali pártnak tartja. A Liberálisok elnöke ezek mellett arról is beszélt a Mandinernek, hogy miért nem csap össze Vona Gáborral Gyöngyösön.

„A szerintem sikeresnek induló programom akkor fulladt kudarcba, amikor néhány hónap után világossá vált, hogy a Kóka János vezette frakció semmiben sem hajlandó kooperálni velem. Nyilvánvalóvá vált, hogy a frakció és a párt két különböző úton indul el, ami egy választás előtt megengedhetetlen. Amikor ez kiderült, az első gondolatom az volt, hogy felállok. Végül erről a barátaim lebeszéltek, ezért vállaltam, hogy ebben a lehetetlen helyzetben az EP-választásig még elvezetem a pártot, miközben a saját programomat nem tudom megvalósítani. Ez komoly hiba volt, amiből megtanultam, hogy nem szabad szolidaritásból végigvinni egy olyan programot, amiben az ember nem hisz. Az SZDSZ kudarca tehát nem valamiféle fátum, hanem politikai hibák sorozatának eredménye. Ezekben a hibákban nekem is megvolt a felelősségem.”

Balogh Ákos Gergely interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr745752901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.11. 16:09:05

fodor gábort is el kéne már számoltatni, nem interjúvoltatni kéne.

"az LMP-t pedig anarchobaloldali párt"

annyira utálom már a politikában az ilyen analfabétákat, turul meg asszisztál, rá se kérdez, hogy vajon miért anarchobal az lmp? mert rászállt a nav-ügyre? bal egyáltalán a lmp? erről se lehet nagyon hallani
lehet belekiabálni ostobaságokat a nagyvilágba?

Jack Torrance 2014.01.11. 18:10:29

@tesz-vesz: manapság egyik riporter sem kérdez vissza a legképtelenebb baromságokra sem. Kérdeznek, kapnak egy választ, köszönik.

vantaan 2014.01.11. 18:45:27

@Judenrein:Mi a fszért copyzol? Te beteg vagy??

Urfang 2014.01.11. 19:41:55

Fodor jó fej és kitart az elvei mellett, az ilyen pedig nagyon ritka a magyar politikusok között. Róla lehet tudni, hogy ha bekerül a parlamentbe, akkor a liberális értékeket fogja képviselni, nem zsákbamacskát árul, mint a totálisan elvtelen Orbán&Gyurcsány, akik úgy váltogatják az elveiket mint az alsógatyát és bármelyik elvet készek meggyalázni a saját hatalmuk érdekében.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2014.01.11. 20:38:27

Az egy százalékosok támogatásából lehet még egy darabig agonizálni, lásd MIÉP.

Urfang 2014.01.11. 20:40:26

@Lovag Mihály:

Én csak azt mondom, hogy Fodor mindig kitartott az elvei mellett és kitart mellette akkor is, még ha azzal be sem kerül a parlamentbe. Sőt, amikor látta hogy a fidesz megtagadja a meghirdetett liberális elveit Orbán első köpönyegforgatásakor, még a mandátumáról is lemondott, ezt sem sokan mondhatják el a magyar politikusok között.

Persze akit nem érdekelnek az elvek, csak a hatalom meg a szavazatmaximum, az váltogassa csak a liberális, polgári, konzervatív, keresztyény, populista, nemzeti, zemberi, és ki tudja még milyen elveket úgy mint a szaros gatyát.

A fidesz hívei is ott ácsorognak az ilyen lobogók alatt lelkesen és naivan, de csak a pőre orbanizmus az amit kaphatnak, Fodornak legalább vannak elvei amit képvisel, és nem rendeli alá olyan elvtelen, jellegtelen, értéktelen fodorizmusnak, mint amilyen az orbanizmus vagy a gyurcsányizmus.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.11. 21:07:42

valaki gyorsan egy orvost, @Urfang: nem érzi jól magát

Urfang 2014.01.11. 21:42:02

@tesz-vesz:

Inkább te nem érzed jól magad, mert te is ott állsz a jobboldali konzervatív zászlóalj lobogója alatt, de közben a kőbalos rezsicsökinek kell tapsolni, vagy a marxista hanyatló nyugatozásnak és gyarmatosító multikbankok elleni harcnak, vagy éppen annak amit aznap az orbanizmus megkíván.

Fodor soha nem hagyta így cserben a meghirdetett elveit, ha jövőre nem jut be ő akkor is a liberális pártot fogja csinálni, Viktor elvtárs meg akkor is ott lesz ahol a magyarországi többség van, az pedig nem a jobboldali konzervativizmus, hanem a balos konzumkádárizmus.

vizipipa 2014.01.11. 22:18:13

Olvastam az MSZP egy nem nyilvános felméréséről. Eszerint Schmuck 0,7%, Fodor 0,3%.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2014.01.11. 22:26:57

@Urfang: menj már baszki, ezt direkt írtad mert épp akkor jött be a második slukk után a hotyhíják és már kurvára eleged van ebből a kiszámított faffopásból.
Nem sajnos Fodor még azt a minimumot se tudja meglépni, hogy felkel reggel 7:00 kor és 8:00-ra beér. Szerintem ez lenne az egyik minimum egy országfelelőssel szemben. Vazz. Mint a suliban nem?
AMikor még nem zsidózik meg nácizik a zember gyereke.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.12. 02:19:55

@Urfang:

jaj ne izélj, gyere énekeljük el együtt a rosenberg danit, együtt:
♪ Ha a vonatok indulnaaak ♫

erre tapsolj, mert kőbalost én sehol nem látok,
jól érzem magam itt a táncparkett közepén, gyere táncold át velem az éjszakát! jó ételek, jó zene

még fodor nemlétező elvei sem tudnak rosszkedvem telén szembehanyatlani, de a viktor elvtársban igazad van. vajon ki lehet fodorgabinak is az apja, hogy hagyja a fiacskáját bukott szdsz-es üzletekben lubickolni? melyik kommunista? tipp van?

toportyánzsóti 2014.01.12. 08:13:43

Ez a szerencsétlen is a fityuszkában kezdte,szellemi szintje jelenleg is oda kalibrálja ezt az undormányt.

poor 2014.01.12. 08:33:02

@tesz-vesz:
Látod mikor nincs érv akkor jön a dal. A vonat remélem veled indul, mielőtt kiszednek orbánod s ggéből!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.12. 11:59:05

@poor: há milyen vonat indulna velem? nem én írtam erről dalt, az egy dolog, hogy vonatoznék a számra, mint ahogy az esküvőkön szokás

hogy én lennék orbánimádó? kattints már a környező posztok egyikére

és milyen érv kéne? mi sz*rt csinált fodorgabika az elmúlt 20 évben?! mi csinált azonkívül hogy vette fel a sok állami lét? semmit, semmit nem tudott letenni az asztalra, még most is anarchobalozza az lmp-t, még most is teljesen primitív. felszólatl a nav-ügyben? felszólalt 2006 miatt? a földügybe felszólalt? felszólalt a kommunista lusztráció miatt, felszólalt az állami szervek pártossága miatt?

"Ő volt azon kevesek egyike, akik a nemzetbiztonsági bizottság tagjaként láthatták Németh Miklós által Antall Józsefnek átadott ügynöklistát, melyben az akkori Országgyűlés „érintett” tagjai, illetve közéleti szereplők neve szerepelt."

ügynökakták miatt felszólalt? a határontúli magyarok jogaiért felszólalt?

" Nagy vihart kavart azon írása, melyet a középiskolákban osztatott ki és a homoszexualitás elfogadását, tisztelését kérte"

ennyit csinált csak ez a szerencsétlen, ostoba elkényeztetett bolsevik korcskölyök.

"Miniszteri tevékenységének egyik legfontosabb lépése volt az 1996-tól bevezetett felsőoktatási tandíj előkészítése is"

ez aztán nagy teljesítmény! szdsz-esként újabb adót kivetni! mikor az állam legyen náluk kicsi, ugye "hagyjuk több pénzt az embereknél" volt a szlogen, az aztán teljesítmény

ez egy rohadt ingyenélő, posztkommunista eltaposnivaló rovar, aki még nincs börtönben, ilyen sikeres az orbáni elszámoltatás. és a magyar állampolgárok egyes poshadt, agyilag tespedt, fogyatékos része még élteti is ezt a proliparasztot.
liberalizmusra már nincs szükség, mert már mindenki liberális, aki meg még ezenfelül is az akar lenni, pl melegimádó, az már a többség rovására lesz "liberális", neoliberális, nagy érdem!

Kandeláber 2014.01.13. 10:57:14

@tesz-vesz: Fodorgabika '95-ben kultuszminiszterként Horngyufát is megvezette, amikor egy pedagógus-béremelésről teljesen fals számokat adott neki, amit az meg fölolvasott valami fórumon, utána meg nem győzött elnézést kérni.
Fodor a tipikus, konkrétan semmihez sem értő eszdéesz-csinovnyik, akit a melegeken-cigányokon kívül semmi sem érdekel igazán, és ugyanazokat a baromságokat szajkózza már huszonvalahány éve.
Viszont az ilyen kummogó-ciántablettás Kunczéhoz, vagy pannonpumás Kókához, esetleg hungarofób Eörsihez-Bauerhez képest kiemelkedett az eszdéeszes csürhéből.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.13. 13:20:27

@Kandeláber: ja, szellemileg nagyobb formátum, mint dajcstomi, de még mindig nem éri el az emberi kategórát sajna, ez van. mélyen a szint alatt vegetál a pénzesproli söpredékével együtt

Kandeláber 2014.01.13. 13:41:52

@tesz-vesz: Jó, én sem mondtam azt hogy az emberi fajhoz tartozik, csak a többihez hasonlítottam. :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2014.01.13. 16:29:55

@Kandeláber: tudom :) de nézd meg ezt a @calabria007: -t, ez is mekkora egy állat már, hát nem?

Kandeláber 2014.01.13. 16:49:19

@tesz-vesz: Nagy az Isten Állatkertje, de ő ott is csak a rovarházban kapna helyet. :D

kispufi 2014.01.14. 09:27:54

@Urfang: menjetek már az ún. elveitekkel a faxomba, Horn elvtárs antikommunista bokrétái.
süti beállítások módosítása