Vonják gyámság alá Magyarországot vagy sem?
2013. július 17. írta: Redakció

Vonják gyámság alá Magyarországot vagy sem?

Női kvóta, romahelyzet, oligarchák elüldözése és kétosztatúságba ragadt politika – többek között ezekről vitázott Puzsér Róbert, Istvánffy András, Farkas Attila Márton és Gödri Bulcsú a Mika Tivadar Mulatóban. A rendszerkritikusok sok mindenben egyetértettek, de a nemzeti függetlenség ügyében csak előjött a kuruc-labanc ellentét.

Rendszerkritikusok, ha összejönnek – gondoltam még a beszélgetés előtt, hiszen a négy vitapartner közül egyikről sem gondoltam volna, hogy politikailag gyökeresen eltérő véleményt képviselne a többiektől. Mindannyian valamiféle harmadik erőt keresnek, gondoltam én, a 4K!-s Istvánffy András és Farkas Attila Márton pedig talán nem kérni magának a baloldali címkét. Bizonyos kérdésekben (például a kuruc-labanc szembenállásban) viszont többféle perspektívával szolgáltak az est folyamán.

Az Apu azért iszik, mert te sírsz! beszélgetéssorozatnak minden kedd este ad helyt a Kazinczy utcai Mika Tivadar Mulató. Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton szoktak beszélgetni mentális betegségekről, drogról, iszlámról, Hamvas Béláról meg mindenről, ami éppen csak eszükbe jut. A július 16-ai esemény viszont izgalmasabbnak ígérkezett: meghívták a Reklámtörvényszék videókban, Budapest TV-s poénműsorokban és egyéb helyeken Puzsér mellett felbukkanó Gödri Bulcsút, illetve a 4K! elnökét, Istvánffy Andrást. Ugyan ígéretes témákkal csábították az érdeklődőket (Nyuggerkérdés és elvándorló fiatalok tömegei. Mit kezdjünk fasisztáinkkal? Lehet e még baloldali politikát csinálni Magyarországon, s ha igen, pontosan mit?), de végül nagyjából ráhagyták a nézőközönségre, kérdezzenek, ami akarnak.

Lakner Dávid tudósítását híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr195411602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.07.17. 17:19:31

gyámság alá a megjelent díszes társaságot kellene vonni

egytelen pozitívumot tudok említeni, hogy a 4K! újra felvetette a 65 év feletti ingyenutazgatás eltörlését

Bell & Sebastian 2013.07.17. 19:13:47

Höhö, pár napja elmagyarázták, hogy a labanc a helyre kis, osztrák lófarokból (lobonc) ered, a kuruc meg a cruxtürk -ből (valószínűleg), ami muzulmán törökökkel lepaktált keresztényt jelent(ett). Mit monnyak, sem Rákóczi sem Kossuth nem cáfolta kifejezetten az állítást.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.07.17. 19:34:15

@Bell & Sebastian: És mit szól a kurafi hucul eredethez? Elvégre arról a környékről indult a féleszű vak tamás féle csőcselék.

Bell & Sebastian 2013.07.17. 21:22:46

@gróf Szopatzky-Weretzky: Egy szamojédnak ez Scheißegal. A fele húzna nyugatnak, a többi meg keletre, oszt mégis mind itt marad a lavórban és jól összevesznek azon, hová nem mentek, amíg csak bótiszarkává nem válnak. Izé..., bódhiszattva.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.07.17. 21:44:29

@Bell & Sebastian: már nincs scharfes s

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.07.17. 21:53:58

@Bell & Sebastian: a bótiszarkák sokkal inkább bódigusztik szoktak lenni, persze ha valaki elég nagy bótiszarka, valóban lehet - legalább is a magyar ugaron - bódiszatva

Smasszer 2013.07.21. 00:35:45

@gróf Szopatzky-Weretzky: TÉGED mikor vonnak már gyámság alá te szellemileg sérült nyalonc? Az ilyenek mint te csicskák szoktak lenni, beállnak az erősebb mögé aztán örülnek ha moshatják a gatyáját.
süti beállítások módosítása