A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel
2013. május 07. írta: Lakner Dávid

A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel

63934_vona_anticionista.jpeg

Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevistatüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes bűnért valamilyen szinten Izrael, a cionisták és a bolsevisták a felelősek. A nemzeti radikálisnak nevezett párt képviselője, Gyöngyösi Márton kettős mércét kiáltott az önkényuralmak megítélésének tekintetében, majd közölte: túl sok pénzt kapnak a holokauszt áldozatai, és egyébként, is a túlélők száma „a természeti törvényekkel dacoló módon az idő előrehaladtával egyre szaporodik”. Murányi Levente a Jobbikot nácinak nevezők kapcsán megkérdezte, „melyik idegen haderőt hívta be a Jobbik?”, majd a jelenlegi parlamenti baloldal kapcsán közölte, „ők ezt végrehajtották, már 1945-ben”. Hegedűsné Kovács Enikő (ifjabb Hegedű Lóránt felesége) pedig felszólította a Zsidó Világkongresszus képviselőit: határolódjanak el a '19-es vörös kommün népbiztosaitól és az '56 utáni megtorlások végrehajtóitól. Miért, tehetnénk fel az álnaiv kérdést? Már miért kéne a Zsidó Világkongresszus bármely tagjának is elhatárolódnia ezektől?

Mi köze van az 1944-es születési Ronald Laudernek és a Zsidó Világkongresszus tagjainak ezekhez? És annak a Laudernek a cionizmushoz, akit izraeli cionista rabbi, Shlomo Aviner szólított fel Izrael szuverenitásának tiszteletben tartására? Lauder ugyanis még 2008-ban arra kérte Ehud Olmer izraeli miniszterelnököt, ne hozzon Jeruzsálem státusának kapcsán olyan döntést, melyről nem egyeztetett korábban az össz-zsidósággal. Laudernek épp annyira kell bocsánatot kérnie az úgynevezett cionizmusért (tehát: Izrael állam érdekeinek képviseletéért, ami ellen a Hegedűsné által citált Neturei Karta szervezetbe tömörülő anticionista rabbik felszólalnak), mint a hazai zsidóságnak „a Tanácsköztársaság és a Rákosi-rendszer idején elkövetett gyilkosságokért”. Esetleg mint a Jobbiknak Szálasi Ferenc vérgőzös uralmáért – tenném hozzá, ha jobbikos képviselő ne nevezte volna már Szálasit az utolsó törvényes miniszterelnöknek. Ellenben napjaink magyar zsidóságának nem igazán szokása pozitív kontextusban nyilatkoznia Rákosi Mátyásról.

De felesleges játszani az értetlenkedőt: a Jobbik képviselői gondoltak egyet, és a beszédeikben felbukkanó összes „zsidó”-t behelyettesítették a „cionista” jelzővel, hogy aztán az antiszemitizmus vádját úgy tolhassák el maguktól, miként azt a zsidó állam létrejöttét hitelveik miatt kritizáló anticionista rabbik joggal teszik. Az, hogy Hegedűsné rájuk hivatkozik, majd Gyöngyösi Márton a nemzeti szuverenitással ellentétesnek nevezi, hogy „Köves Slomó tollba mondja a Büntető törvénykönyv gyűlöletbeszédét szankcionáló passzusait”, nos, ez finoman szólva is nevetséges.

Ahogy a Hegedűsné által szerényen csak Magyarország leendő külügyminiszterének nevezett Gyöngyösi egyéb kijelentései is azok. Annak a Gyöngyösi Mártonnak a szavai, aki Balogh Gábor szerintkörültekintő és támadhatatlan külpolitikai helyzetelemzéseiről” ismert, ugyanakkor korábban a Parlamentben képes volt rendkívül körültekintő módon „zsidó származású” emberekről beszélni ott, ahol állítólag „izraeli-magyar kettős állampolgárokat” értett. Gyöngyösi az anticionista rabbik helyett inkább Erdogan török államfőre hivatkozik („a cionizmus olyan, mint a fasizmus”), majd gyorsan fel is emlegeti Szamuely Tibort, a kuláklistákat és a „szovjet hordák által megerőszakolt nők”-et. Nyilván mind-mind a cionizmus következményei és nyilván Erdogan is hasonlók miatt ítélte el Izrael állam tevékenységét. Az meg már-már a történelemhamisítás határait súrolja, hogy Gyöngyösi (karöltve társaival) a „zsidók” nyakába próbálja varrni a Szovjetunió rémtetteit – miközben maga újból és újból biztosítja híveit, hogy legjobb lenne Oroszország kegyeit keresni a történelem mostani állása szerint. Gyöngyösi nemzeti szuverenitásról beszél – miközben az azeri baltás gyilkos kiadatása után egy rossz szó nem hagyta el a száját Azerbajdzsánt illetően, szinte már tapsolt is hozzá, hogy a keleti ország ennyire megalázó módon szegje meg az ígéretét.

Mert a Jobbik és a kettős mérce kéz a kézben járnak: van, akiknek szabad belénk törölnie a lábát és sértenie nemzeti szuverenitásunkat, van, akiknek pedig nem. Van, akiknek vállalniuk kell a kollektív felelősséget általuk el nem követett bűnökért, de van a Jobbik, amelynek nem kell ilyet tennie. Kölcsönös kiengesztelődésre és az önkényuralmi rendszerek azonos megítélésére van szükség – ugyanakkor ez az azonos megítélés szerintük inkább csak a kommunizmusra kell vonatkozzon, a másik rendszer által elkövetett bűnöknél megengedhető a relativizálás és a megkérdőjelezés. Képmutató módon a palesztin nép önrendelkezéséről beszélnek, majd Köves Slomóról tesznek dehonesztáló kijelentéseket és a Rákosi-rezsimet kárhoztatják: mert nekik tényleg csak az a fontos, hogy zsidózni lehessen.

Persze, ez valóban nem elég ok tüntetésük betiltására. Bár magam is úgy gondolom, hogy az anticionizmus leple alatt bírálnak mindent, aminek a zsidósághoz szerintük köze van, de ettől még demokráciában ugyanúgy joguk van gyülekezni és tiltakozni, mint akárki másnak. Hiába írt a jelenlegi kormány új alkotmányt és hiába gondolja, hogy ha egyszer szerintük az ilyen tüntetés Alaptörvény-ellenes, akkor az is: az átemelt demokratikus jogok nem fognak attól még más jelentést nyerni. Ráadásul ezzel csak a Jobbik malmára hajtják a vizet: kellő indokot szolgáltatnak a megjelenteknek, hogy elhiggyék, itt valóban „bizonyos körök ellen már felszólalni sem lehet”. És már miért ne lehetne: rendben, Orbán Viktor szeretné meggyőzni a Zsidó Világkongresszust az antiszemitizmus nemlétéről, de ezt egy tiltással nem fogja tudni elintézni. Ráadásul fel is értékeli a jelentőségét egy olyan demonstrációnak, amit eleve a frusztrált össze-vissza beszélés jellemez, az átlagpolgárt pedig elbizonytalanítja annak kapcsán, valóban szabadon lehet-e kritizálni demokráciában bárkit és bármit.

Vona Gábor pedig vérszemet kap és sokat sejtetően magyarázza: nem azt mondják neki, hogy nincs igaza, hanem hogy sérti mások méltóságát. Mert Vona szerint igaza van, amikor összemossa Simon Pereszt a Tanácsköztársasággal és a Rákosi-rendszerrel, a holokauszttúlélőket az izraeli-magyar kettős állampolgárokkal és a palesztin áldozatokkal. A Jobbik elnöke úgy véli, igaza lehet akkor, amikor az Olaszliszkára tervezett siratófalat kapcsolatba hozza Szögi Lajos brutális meggyilkolásával, Petrás és Szaniszló „meghurcolását” pedig izraeli érdeknek tekinti. Persze, a Szaniszló-légkör nagyon is belengi az egész tüntetést: összeesküvés-elméleteknek nem vagyunk híján, ráadásul megtudhatjuk Murányi Leventétől azt is, hogy „1776 május elsején Adam Weishaupt létrehozta az illuminátusok rendjét, amelynek első tevékenysége az volt, hogy az istenközpontú világot emberközpontúvá változtatta”. Első lépésként megváltoztatták a világot – szép kis nyitány ez egy társaság életében, nemde? Kérjen ezért is bocsánatot a Zsidó Világkongresszus, gondolom. Ja, meg persze a hazai zsidóság.

Az említettek amúgy persze nem azt jelentik, hogy ne lenne miért kritizálni Izrael politikáját, az antiszemitizmussal való folyamatos riogatást vagy az adóelkerülés nagymestereként is ismert, Sukoró kapcsán is érintett Ronald S. Laudert. Lehet bőven mit felpanaszolni a Mazsihisznek is – azon szervezet viselkedését, amelynek bizonyos tagjai úgy vélik, őket támadni egyenlő az antiszemitizmussal. Az áldozatoknak kegyelet, a nyerészkedőknek kritika jár – ám elfogadhatatlan, hogy valakinek a szótárában a holokausztról csak a „holokausztipar” jusson eszébe. Hogy valaki a zsidóságot egybemossa a bolsevizmussal, hogy valaki a palesztinokat arra használja fel, hogy rajtuk keresztül kritizálhasson mindent, ami éppen csak eszébe jut Izrael és a „zsidók” kapcsán.

Kölcsönös kiengesztelődés ott sosem lesz, ahol csak azt várják el a „sértett” felek, hogy akit megvádolnak történelmi sérelmükkel, az rögtön kérjen azért bocsánatot. Álságos azoktól az önkényuralmak azonos megítélésére vonatkozó papolást hallgatni, akik a legkevésbé sem valósítják meg ezt a saját gyakorlatukban. Az igazság felemlegetése pedig nevetséges attól a Vona Gábortól, aki csak a Szaniszló-féle összeesküvés-elméleteket képes vegyíteni sérelmi politikával, mások fájdalmának-tragédiájának kihasználásával. És valóban, a méltóságomat nem sérti, ha valaki úgy véli, Petrás János, a demagóg és kőegyszerű szövegekkel operáló mulatós rockzene meghonosítója, illetve a paranoiás Szaniszló Ferenc állami kitüntetést érdemel. Pusztán nincs igaza annak, aki így vélekedik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr585282017

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.07. 11:00:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A Jobbik esete a túltolt zsidóbiciklivel 2013.05.07. 08:39:03

A Jobbik és a kettős mérce kéz a kézben járnak: van, akiknek szabad belénk törölnie a lábát és sértenie nemzeti szuverenitásunkat, van, akiknek pedig nem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vantaan 2013.05.07. 07:21:01

Ez a műmagyari még mindig zsidó és cigány fóbiába szenved? .....még szerencse, hogy vannak zsidók és cigányok az országba, mert képes lenne a saját nemzetére támadni mint anno a böszme lovas tengerész!

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2013.05.07. 07:41:29

Ne bántsátok Vonát, neki se könnyű. Nagyon szorongatják a tökeit a szaudi megbízói.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 07:58:35

@Lakner Dávid:

Ez egy gagyogó, zavaros, túlírt, izzadságszagú poszt. Az olvasót csak arról győzi meg, hogy a szerzője sincs megyőződve arról, amit ír. Azaz épp az ellenkező hatást váltja ki, mint ami szerzője szándéka volt: akinek eddig nem voltak gyanúsak "ezek a zsidók", e szöveg abban is gyanúkat ébreszt.:-]

A Jobbikra nagyon is ráférne, hogy komolyan "szétkapják", azaz szembesítsék ellentmondásaival (csak hasznukra válna!). De annak a módja nem az üres(fejű) fölényeskedés és az alamuszi f*sfröcskölés, hanem kőkemény szembesítés saját (történelmi) referenciáikkal. Persze, ahhoz a kritikus részéről is komoly felkészültségre volna szükség:-)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2013.05.07. 08:06:23

@bbjnick: Tulajdonképen mindent leírtál, amit a poszt kapcsán megjegyezni érdemes. Itt lehetne lezárni.

Valandil 2013.05.07. 08:19:53

B+! Hozzatok/hozassatok olyan törvényt, hogy szeretni kell a zsidókat!
Már csak ennyi hiányzik a boldogságotokhoz.

Én meg megyek a börtönbe.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 08:35:52

Vonáék csak retorikailag nekiszegezték a cionistáknak a saját kedvenc módszerüket, az elhatárolósdit. Mit nem lehet ezen érteni? Még ma is csuknak le aggastyánokat, mert mondjuk Auschwitzba voltak beosztva katonaként. Mikor nyilatkozhatja diadalmasan egy keresztény/muzulmán, stb. Utolsó Esély akció szóvivője, hogy lecsuktak néhány izraeli aggastyánt, akik részt vettek a Deir Jasszini mészárlásban?

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2013.05.07. 08:36:30

Üzeneted hosszabb, mint 5000 karakter! Legyél tömörebb!

Mondjuk így:

Zsidózás helyett cionistázni olyan fokú kognitív disszonanciát mutat, hogy arra kár a szót pazarolni, az illető menthetetlenül buta. Persze erről már maga a zsidózás is épp elég hiteles tanúsítvány... 4724

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 08:40:56

@Noferheperuré Uaenré: Vannak zsidók, akik elítélik a cionizmust. Tehát miért vonod kétségbe, hogy a cionistázók tudatosan nem zsidóznak? Nyilván előfordul, hogy csak álcázásból kódolják, de nem mindenkire igaz. Mi a helyzet a zsidókat gyilkoló cionistákkal?

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.07. 08:50:06

ezt az ostoba faszt nem kéne már elzavarni a mandarinkörnyékről?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 08:51:15

"Mi köze van az 1944-es születési Ronald Laudernek és a Zsidó Világkongresszus tagjainak ezekhez? És annak a Laudernek a cionizmushoz, akit izraeli cionista rabbi, Shlomo Aviner szólított fel Izrael szuverenitásának tiszteletben tartására? Lauder ugyanis még 2008-ban arra kérte Ehud Olmer izraeli miniszterelnököt, ne hozzon Jeruzsálem státusának kapcsán olyan döntést, melyről nem egyeztetett korábban az össz-zsidósággal. Laudernek épp annyira kell bocsánatot kérnie az úgynevezett cionizmusért (tehát: Izrael állam érdekeinek képviseletéért, ami ellen a Hegedűsné által citált Neturei Karta szervezetbe tömörülő anticionista rabbik felszólalnak), mint a hazai zsidóságnak „a Tanácsköztársaság és a Rákosi-rendszer idején elkövetett gyilkosságokért”."

Tényleg, ez a Lauder egy tipikus békepárti galamb, köze nincs az úgynevezett cionizmushoz:

"Lauder a közép-kelet európai óvodák, általános- és középiskolák mellett egy másfajta, róla elnevezett iskola, a Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy bőkezű szponzora is Izraelben a herzliyai Interdisciplinary Center nevű "magánegyetemen", amit mindenki a Moszad intézményének tart.

A Jerusalem Post cikkéből, 1999: 'A helyek kb. 15 %-át minden osztályban elit katonai alakulatok olyan végzőseinek tartják fenn, akik felvételi vizsgái esetleg nem látványosak, de számottevő vezetői képességeket mutattak fel. Az ilyen jelentkezőket személyes elbeszélgetésre hívják, és a korábban a Moszadot vezető Shabtai Shavit nézi át katonai személyi aktáikat a legigéretesebb jelentkezők kiválasztása céljából.'

Herzliya történetesen a Moszad székhelye is és érdekesség, hogy a város hazánk fiáról, a cionista Alapító Atyáról, Herzl Tivadarról van elnevezve. (Megdobban a magyar szív...) Ennek a Moszad-egyetemnek a természetes rekrutációs bázisa pl. a Lauder Javne? "

tevevanegypupu 2013.05.07. 08:59:43

Ugy megis Vonaek mikor tartsanak anticionista es antibolsevista tuntetest mint akkor, mikor itt van az esszencia Budapesten? Nem mintha ezzel barmit is meg tudnanak akadalyozni - marmint Vonaek - de legalabb igazoljak, hogy igenis minden tiltakozas ellenere is van antiszemitizmus es ez igy helyes.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 09:12:07

Mi köze is lehetne Laudernek az úgynevezett cionizmushoz:

www.jnf.org/about-jnf/our-leadership/board-members/ronald-s-lauder.html

Lauder korábban 10 évig volt a Jewish National Fund elnöke, ennek lejárta óta máig az igazgatótanács elnöke.

Mi is ennek a Zsidó Nemzeti Alapítványnak a történelmi szerepe:

en.wikipedia.org/wiki/Jewish_National_Fund

"A Zsidó Nemzeti Alapítványt (héberül: קרן קימת לישראל, Keren Kayemet LeYisrael) 1901-ben alapították földvásárlás és ingatlanfejlesztés céljából Ottomán Palesztina (később Palesztinai Brit Mandátumterület, majd Izrael és a Palesztin Területek) területén zsidó telepítés érdekében. A JNF egy kvázi-kormányzati, nem nyereségérdekelt szervezet. 2007-re Izrael összterületének 13%-át birtokolta."

"A JNF-t az Ötödik Cionista Kongresszuson alapították Bázelben, 1901-ben Herzl Tivadar támogatásával a német zsidó matematikus, Cví Hermann Shapira javaslata alapján.[7] Kezdetben Judea és Alsó-Galilea területén vásárolt földeket. 1909-ben a JNF központi szerepet játszott Tel Aviv alapításában."

toportyánzsóti 2013.05.07. 09:22:31

@bbjnick: Már az első mondatod minősít.Két istenes füles járna tanáraidnak,neked meg pár botütés...

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 09:50:00

Ez a Gyöngyösi elvtárs elszámolt már az apja kommunista és besúgó múltjával,bocsánatot kért már az apja által elkövetett kommunista gazemberségekért, jóvátételt fizetett már a magyar nemzetnek?

Más!
Igazán hozhatna a 2/3 egy olyan törvényt, amely genetikai és DNS vizsgálatra kötelezi a parlamenti díszmagyarkodó köcsögöket, szerintem kisebb lenne a pofája az összes megélhetési díszmagyar köcsögnek Vonának, Orbánnak, Gyöngyösinek, Kövérnek vagy a Hegedűs némbernek.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 10:00:40

Lakner Dávidnak erről az egész rituális főnök-vazallus szertartásról, ahol a vidéki helytartócskának derékig be kell bújnia a Főnökség seggébe, az jut eszébe megírandó problémaként, hogy a Jobbik túltolja az antiszemita biciklit.
De kinek tűnik fel, hogy egy szabad ország szabad sajtója normális körülmények között mindenfélét megírna a hozzánk érkező egzotikus szervezet nagyhatalmú vezetőjéről, akinek jópár magyarországi ügye is van, meg a nagymamija is nálunk élt annak idején? Ebbe még a bizonyjtatlan (?), de mindenképpen érdekes pletykák is bele kell, hogy férjenek, még a konteók is.
De melyik sajtótermék írta meg Lauderről, hogy az internetes angol nyelvű konteók világában ő az egyik sokat emlegetett háttérfigurája a 9/11 merényletre vonatkozó alternatív elméleteknek, ezek értelmében egy tömeggyilkos?:

"Pragmatic Witness: 9/11: Israel’s Masterpiece

Ronald Lauder, a híres izraeli Estee Lauder milliárdos, aki a The Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy-t építette a Moszad kiképzőközpontja céljára Herzliyában, New York Állam Privatizációs Bizottságának és New York Állam Privatizációs Kutatási Tanácsának egyaránt elnöke volt. 2000-ben Lauder elősegítette, hogy a légierő New Windsor, NY területén található Stewart légibázisát egy másik cionista, William Rollason és az ő National Express Group-ja kezeibe privatizálják.
Hátborzongató "egybeesés", hogy a tornyokba csapódó két repülőgép, a 175-ös és a 11-es járat útvonala a Stewart Légibázis területén keresztezte egymást pontosan ugyanabban az időpontban. Minden valószínűség szerint a repülőgépek fedélzetén nem volt egyetlen utas sem és leszálltak a bázison, amely egy biztonságos, izraeliek által irányított végső ellenőrzőpont volt, innen küldték őket halálos küldetésükre. Lauder szintén hatalmát és befolyását felhasználva kezdeményezte és nyomta keresztül agresszíven az új koncepciót, hogy a WTC-komplexumot privatizálják a Kikötői Hatóságnak."

"Christopher Bollyn: The Israeli Connection to 9-11

Ronald Lauder,a Zsidó Nemzeti Alap elnöke és George Pataki, New York állam kormányzója Privatizációs Bizottságának volt elnöke a kulcsszereplő, aki keresztülnyomta a WTC és a volt Stewart légibázis privatizációját, ahol az ikertornyokba csapódott két repülőgép útvonala furcsán találkozott. Lauder döntő, bár nem emlegetett szerepet játszott a 9-11 előkészítésében. Pataki felesége, Libby, legalább 2002 óta Lauder fizetési listáján szerepelt és hivatalos információ szerint 2004-ben konzultánsként $100,000-t keresett. A Village Voice szerint 1994 és 1998 között Pataki kormányzó kb. $70,000-t keresett Lauderhez kötődő társaságok előtti beszédeivel."

Ráadásul Lauder vazallusa, Pataki egy fontos összekötő a Fidesz-felé is, a sukorói kaszinó-ügyben is, meg a Likuddal fennálló, a sokat emlegetettnél sokkal mélyebb kapcsolatok terén is:

"Ám a január végi találkozón - melyről még hétfőn a kormányfő környezetének nem volt "tudomása", majd kedden már emlékeztek rá - nemcsak hárman voltak. Információink szerint Orbánon, a "házigazda" Martonyin és Lauderen kívül jelen volt George Pataki, New York állam volt kormányzója is. (...) Információink szerint Orbán az üzletember értésére adta azt is: Blumnál szívesebben látná a beruházásnál George Patakit."

Index, 2012. április 27: Amerikai specialisták ötleteiből tankol a Fidesz

""A Birnbaum-cég, a GEB International weboldala azt állítja, hogy 2008-ban, még az ellenzéki időszak alatt jött létre a kapcsolat a Fidesszel. 2010-ben pedig, miközben a régióban bedolgoztak a cseh ODS, és Petr Necas győztes kampányába, Budapesten is a GEB „csapatának stratégiai szolgáltatásit használták, és segítségükkel Orbán Viktor megszerezte a miniszterelnöki posztot, pártja pedig a parlament kétharmados többségét”."

"Birnbaum számos kongresszusi választáson dolgozott az Egyesült Államokban, mielőtt 1998-ban Izraelbe költözött, ahol Benjamin Netanjahu tanácsadója, majd miniszterelnöki kabinetfőnöke lett."

"Finkelstein, aki az Egyesült Államokban is nagy feltűnést keltett azzal, hogy konzervatív politikai tanácsadói múltja ellenére 2005-ben polgári házassággal legalizálta több évtizrdes homoszexuális kapcsolatát, életrajzában azt állítja, jelentős szerepe volt abban, hogy a 90-es években felívelt George Pataki karrierje. Érdekes egybeesés, hogy New York állam korábbi magyar származású kormányzója látja el január óta a Századvég tanácsadó-testületnek elnöki tisztét."

"Birnbaumék munkasikereiből, már a Netanyahu-kabinetfőnöki poszt utánról:

"Nekik köszönhető Ariel Sharon Izrael miniszterelnökévé választása, (...)

2008-ban segítették Nir Barkat Jeruzsálem polgármesterévé választását, 2009-ben pedig segítették Avigdor Lieberman Yisrael Beiteinu pártját Izrael harmadik legnagyobb pártjává válni, ami lehetővé tette, hogy Lieberman úr Netanyahu miniszterelnök kormányának külügyminiszteri posztjára kerüljön. "

vantaan 2013.05.07. 10:11:21

@Putyilov gyári melós: Gyöngyösi elvtárs lószar elvtárs! A többi mint mutyi Orbán Viktor vagy mutyi Kövér László is elmehet a 3,14Chsá-ba!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 10:18:44

@vantaan:

A pártállamban nem nagyon vettek fel az elvtársak szocializmus exportjára nemelvtársakat. Gyöngyösi elvtárs apja komcsi külkeres káder volt és hírszerző. Gyöngyösi elvtárs pedig kádergyerek, akinek a papája Egyiptomba, Irakba, Afganisztánba, Afganisztánba exportálta a szocializmust és a szocialista gagyit. Gyögyösi elvtárs pedig ezeken a missziókon töltötte a gyerekkorát.

Úgyhogy mikor kér bocsánat az apja miatt, mikor fizet a magyar népnek kárpótlást?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 10:21:10

Azon túl, hogy nagyon primitívnek tartom a "De a Pisti ííííííííííííííííís!"-érvelést, a Jobbik jogosan mutat rá arra, hogy a zsidók 65 éve mást sem csinálnak, mint kollektíve megbélyegezve a tengelyhatalmak országainak és csatlósainak teljes többségi lakosságát náciznak.

És ténylegesen soha sem kértek bocsánatot a judeobolsevizmusért. Pedig ténykérdés: zsidók nélkül Magyarországon nincs vörösterror abban a formában, ahogyan lezajlott. Károlyi nem egy Kun Béla, Imrédy és Kádár sem egy Rákosi. Ténykérdés, hogy az ÁVH felsővezetésében erősen felülreprezentáltak voltak a bosszúzsidók.

Ráadásul ameddig ilyen Zoltai Gusztávokat megtűrnek a soraikban, az egész egyszerűen groteszk lesz...

Summa summarum: megérdemlik egymást a zsidók és a Jobbik.

thetriggerhappy 2013.05.07. 10:21:40

elmesélhetné valaki a kíváló történelemismeretről tanúbizonyságot tévő jobbikosoknak, hogy mi is volt a helyzet a szovjet blokk és a cionista izrael között és, hogy a szovjet elvtársak kiket is támogattak anno a közel-keleti konfliktusban. a jobbik csak viszi tovább a chrudinák féle stílust. akkor vörösben, ma nemzeti színekben, de főleg árpád sávokban.
azt is megsúghatnák, hogy miként árusították ki zsidajaikat jó pénzért a cionizmus szolgálatába szegődött komcsik, hiszen mint tudjuk a cionizmus és a bolsevizmus egy tőröl fakad és kéz a kézben rágják a szent nemzettestet.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.07. 10:23:43

@poszt

Ki engedi ezt a Laknert ide?

"a Jobbik „anticionista és antibolsevista” tüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint "

b+, hát egy anticionista tüntetéstől mit vár ez a balf.sz dávidka

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.07. 10:29:07

@thetriggerhappy:

"hiszen mint tudjuk a cionizmus és a bolsevizmus egy tőröl fakad"

jól mondod, hiszen mindkettő zsizsikbiznisz

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 10:32:34

@thetriggerhappy: A jobbikosok közt tényleg ritka a történelemtudori felkészültség, de akkor segjtsünk be nekik:

A szovjet blokk és a cionista Izrael között olyan volt a helyzet, hogy a Nagy Színjáték pár felvonása után, amikor lefújták a szovjet projektet, a KGB személyi állományából (ahogy a csatlósállamok hasonló szolgálataiéból is) ezrek távoztak Izraelbe. Márpedig ezek működtették a nagy anticionista szovjet rezsimet...
(azóta hazajárnak üzletelni)

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.05.07. 10:36:54

A magyar neonácikról egy 70-es évekbeli orosz vicc szokott eszembe jutni:

Két szovjet állampolgár beszélget:
- Ki az a Golda Meir? Lenin húga esetleg?
- Honnan vetted ezt?
- Mert a rádió fél napig az egyikről, fél napig a másikról beszél.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 10:39:07

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: A rádióműsort megszabó elvtársaknak rokona volt mind a kettő.

Omár mollah 2013.05.07. 10:42:17

"Gyöngyösi az anticionista rabbik helyett inkább Erdogan török államfőre hivatkozik („a cionizmus olyan, mint a fasizmus”)"

Pedig hivatkozhatott volna egy 1975-ös ENSZ határozatra is, miszerint a cionizmus a rasszizmus egy formája. Kár, hogy - példátlan, az ENSZ történetében egyedüli módon - 91-ben visszavonták.

Egyébként a cionistázás arra jó, hogy rávilágítson, a zsidók is követnek és követtek el bűnöket. Ideje lenne leszállni arról kurva magas lóról, és leereszkedni az átlag népek szintjére, ahova valók.

thetriggerhappy 2013.05.07. 10:43:12

@TaTa86.:

a zsidó származású bolsevikoknak semmi közük nem volt a zsidósághoz, sem vallási, sem cionista szemszögből. pont, hogy kompenzálni akaró, asszimilálódott zsidók voltak, zsidóságukat és később izraelt is megtagadva voltak anticionistábbak az arab államoknál is.

kicsit úgy képzeld el őket, ahogyan falafelt.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 10:44:03

@thetriggerhappy:

Ez így van, a Jobbik antiszemitizmusa, anticionizmusa a KGB által kidolgozott és használt panelokon nyugszik, amely a szocializmus és a szovjet imperializmus testvéri arab országokba való exportját készítette elő, azt szolgálta.
Chrudinák elvtárs volt a KGB magyar ideológiai rezidense, akinek ez volt nálunk a feladata.
Páran még emlékszünk Kadhafi elvtárssal, és az akkor még palesztin szocializmusért harcoló antiimperialista, felszabadító mozgalom jeles alakjaival készített agit-prop interjúira, akik egymásnak adták a kilincset Moszkvában.
Nem véletlen a Jobbik oroszbarátsága sem, volt komcsi katonatisztek, a szocializmus exportjával foglalkozó kommandósok, hírszerzők, besúgók és hasonlóak veszik körül őket.

thetriggerhappy 2013.05.07. 10:44:49

@ArmaGedeon:

ebben mi az ellentmondás? sokukról kiderült, hogy semmi közük a zsidósághoz, egyszerűen izraelbe volt a legkönnyebb kijutni, csak be kellett mondani, hogy zsidó vagy és máris mehettél.

mellesleg lsd előző hozzászólásom.

orosz medve náci olló 2013.05.07. 10:46:21

Nem hittem volna, hogy ilyet írok valaha is a jó mandinerre de ennek a cikknek egyszerűen semmi értelme nincs. A legtávolabb álljon tőlem a Jobbik védése, de a fent említett beszólások, "botrányok" felidézése csak a vádlók szemszögéből került ismertetésre. Az, hogy a magyar törvényhozásban ülő (akármilyen) kettős állampolgárságú személyről legalább tudjuk, hogy kettős állampolgár, egyáltalán nem hülyeség. Sőt. Az USA-ban ezek sokkal nehezebben, megszigorított eljárás után férhetnek hozzá titkosított anyagokhoz pl.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2013.05.07. 10:47:32

@ArmaGedeon: Nem sikerült dekódolnod nem túl bonyolult mondanivalómat. Juszt sem segítek. 4906

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 10:51:43

@addes:

És a díszmagyarkodó köcsögök kötelező genetikai és DNS vizsgálatához mit szólnál?
Vagy ahhoz, hogy megnyíljanak végre azok a kurva besúgóakták és tudjuk meg kinek a szülei szolgálták a szocializmust, milyen mai kádergyerekek alapozták erre és a papa/mama elvtársi kapcsolatrendszerére a karrierjüket?
Lásd Gyöngyösi elvtárs esetét.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.07. 10:52:28

tudja valaki, hogy

mi az antiszemitizmus mértékegysége?

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 10:54:32

@gróf Szopatzky-Weretzky:
1 Zazrivetz :O)))

Jut eszembe, megmutatta már a pöcsét a parlamenti budiban az elvtársainak?
Mert egy időben ezzel nyomult.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 10:54:34

@Noferheperuré Uaenré: Én mindig a magamét mondom a másokéba belekötés ürügyén! :-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 10:56:56

@thetriggerhappy: @gróf Szopatzky-Weretzky: @ArmaGedeon:

A kommunizmus (s annak szovjet változata a bolsevizmus) tényszerűen zsidó projekt. A kommunizmus alapítóatyái és -anyái között nyomokban is alig találni nem zsidó származásút. A bolsevizmus szintén az: a legmezeibb történeti munka is megemlíti, hogy '17 vezetői és moderátorai jórészt zsidók voltak. Sztálin, amikor a hatalmat átvette, és a totalitárius ateista, materialista, messianisztikus, apokaliptikus világforradalmi kísérletet egy ateista, materialista, önkényuralmi, államkapitalista, imperialista, totális állam kiteljesítésére hangolta át, a nagy terrorban, a vezető zsidók többségével leszámolt. A zsidók ebből azt a nyilvánvaló konzekvenciát vonták le, hogy nem túl szerencsés szem előtt lenniük és a későbbiekben inkább a szovjet adminisztrációban és a technokráciában kamatoztatták képességeiket.

Valamint: a Szovjetunió arabbarátsága és anticionizmusa hatalmi érdek volt és nem ideológiai kérdés: az érdekszférák újraosztásánál az izraelbarát USÁ-val szemben az arabokban találtak politikai szövetségest.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:05:34

@bbjnick: Szó sincs róla, hogy a vezető zsidó káderek zömével egy nemzsidó számolt volna le valamiféle "antiszemitizmus" miatt. A zsidó terroristák szívbaj nélkül irtották egymást is. Általában a forradalmi rezsimekben ez alapvető sajátosság, a francia forradalomban is, meg a mi 1848-as radikálisainknál is megvolt a vágy erre.
Sztálin egyáltalán nem szakította ki a SZU-t az azt létrehozó globalista bankárkörök által neki szánt pályáról. A II. Világháborúban is úgy terelgették, ahogy jónak látták. Teljesen tudatosan játszották a kezére az atombombát is. Aztán a zsidó Berija tette el láb alól Sztálint, akit aztán a nemzsidó Hruscsov. Őt is simán lecserélték és Brezsnyevet zs neje által tartották a családi körben. Ahogy Gorbit is, Andropov meg teljesértékű zs volt, bár Gorbinál se zárom ki. Putsinról, Medvegyevről is vannak ilyen pletykák, izraeli lapokban is.

vantaan 2013.05.07. 11:06:07

@bbjnick: "A kommunizmus (s annak szovjet változata a bolsevizmus) tényszerűen zsidó projekt."
No azért ennél többre becsültelek.... ennyi erővel azt is írhattad volna a kereszténység az tényszerűen zsidó projekt! .... mint a trafik törvény!

thetriggerhappy 2013.05.07. 11:07:30

@bbjnick:

te meg tényszerűen hülye vagy. ezt akár axiómának is veheted.
lenin, sztálin nem volt zsidó. ennyit az alig találniról. sztálin szisztematikusan likvidálta a zsidókat, a szerencsésebbeket pedig birobidzsánba telepítette.
de persze a szálakat, mint mindig, akkor is a zsidók mozgatták, akik valamiért ebből is csak prodfitáltak, mint a holokausztból.

thetriggerhappy 2013.05.07. 11:09:03

@ArmaGedeon:

éjszakánként tudsz aludni vagy azért be-belesel az ágy alá, nem bújkál-e ott egy rejtőzködő zsidó?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:10:46

@thetriggerhappy: Ettől eredetibb válaszokat is kaptam már néha okos zsidóktól. Kár, hogy ritka az olyan, mint a fehér holló... :-)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:11:57

@vantaan: A kereszténység egy zsidóellenes projekt. Központi figurának egy olyan szimbolikus alakot építenek fel a vallásalapítók, akit A ZSIDÓK ÖLTEK MEG. Ez egy zsidó projekt???

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:12:28

@bbjnick:
Sztálin állama nem igazán volt ateista, hisz Sztálin nagyban hasznosította a keresztény-egyházi iskolában szerzett tanulmányait a személyi kultusza kiépítésében vagy a kommunizmus államvallássá való tételében.
A szocializmus grandiózus, monumentális emlékművei a kommunista szentek zarándokhelyeinek feleltek meg, a hatalmas szobrok a katolikus és pravoszláv Istenszobrokat másolták, a Pártbizottság 12 fős volt, mint Jézus tanítványai, az egyedüli és kizárólagos, vallásos szektás hit a Pártban és a vezetőiben ugyanaz volt, mint a keresztény hívek vallásossága.
A Párt vezetője ugyanúgy bírálhatatlan és csalhatatlan volt, mint a keresztények pápája.
Hosszan lehetne sorolni Sztálin mennyire építkezett a kereszténység tanaira,liturgiáira, szokásaira.

Ugyanezt a személyi kultuszos államvallást teremtette meg Orbán is maga körül, ő is csalhatatlan, bírálhatatlan akárcsak a pápa.

Az Észak-Koreai kommunista párt fejlesztette ezt tökélyre, a Kim Ir Szen által kidolgozott Dzsucse tanaiban.

Dzsucse
hu.wikipedia.org/wiki/Dzsucse
"A dzsucse vagy csucshe (koreaiul 주체사상), magyar jelentése: önbizalom, autarkikus politikai és vallási eszme, Észak-Korea hivatalos ideológiája és a rajta alapuló államrendszere, a Kim-dinasztia rezsimjének szerves része. Politikai eszmeként a modern diktatúra egyik formája.

A történelem fő mozgatóerői a modern korban immár nem az osztályok, hanem a nemzetek.
Az antiglobalizmus filozófiájának integrálása a kommunista elméletbe.
A forradalmi világnézet alapja a Párt és a Pártvezető iránti megkérdőjelezhetetlen hűség.
Kim Ir Szen halála után vallási elemekkel gazdagodott a dzsucse-ideológia: Kim Ir Szen halhatatlan lélekként halála után is jelen van."

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:13:41

@thetriggerhappy: Kit Birobidzsánba küldött, kit meg Pestre helytartónak, négyesfogatba, párt, ÁVH, hadsereg vezetésére...

thetriggerhappy 2013.05.07. 11:15:30

@ArmaGedeon:

ja, a zsidók buták is. csak azt tudnám, hogy akkor mégis hogyan tudják kézben tartani egyszerre a kapitalizmuson, a kommunizmuson, a liberalizmuson és a multikulturalizmuson keresztül az egész világot.
erre a kérdésre, lévén magam is buta vagyok, nem tudom a választ, de hamarosan megírom, mihelyst elérem a tel aviv-new york tengelyben felettem szolgálatot teljesítő megszálló tisztemet.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.07. 11:16:52

@Holger Hartland: ugyan miért? ő a rejtőzködő zs a saját ágya alatt?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:17:31

@thetriggerhappy: ethnic networking, gátlástalanság. Nem MINDEN zsidó buta. Az okos és gonosz zsidók egy kézreálló felforgató ideológiával megszerveztek csupa ilyet. A magadfajtát ebbe nem avatják be, te a darálóba kellesz nekik.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:21:44

@Putyilov gyári melós:

Ja és az internacionalizmus is a kereszténység találmánya, hisz egy keresztény nem saját nemzeti Istenében hisz, mert Istennek nincs nemzete, se hazája, ő egyszerűen csak mindenhol ott van, ahol keresztények élnek.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 11:23:04

@ArmaGedeon:

B*szkikám, ez nem ér!:-D

Épp most akartam válaszként írni @thetriggerhappy: nicknek, hogy a zsidóság ereje nem az okosságában rejlik, hanem a szívósságában és gátlástalanságában:-D

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:24:43

@ArmaGedeon:

És téged miért nem tettek bele a darálóba, ezek az okos és gonosz zsidók?

Gyanús vagy te nekem, baszod,te valami Moszad ügynök lehetsz valójában, aki a holokausztbizniszt szolgálja!
Kibaszottul sokat kaszálnak ám a magadfajtán!

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:26:22

@gróf Szopatzky-Weretzky: A nagy érdekesség számomra már nem az, hogy a nagyzsidók a levesbe küldték a kiszsidókat a holó idején, mert ez passzolt a terveikbe. Az érdekes az, hogy a túlélők és leszármazottaik ezt jelentős részben lényegében tudják és utólag helyeslik...

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:28:43

@Putyilov gyári melós: darálnak mindenkit, ha úgy adódik. Mit kaszálnának rajtam?
A végcél minden elpusztítása, saját maguké is....

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 11:31:26

@Putyilov gyári melós:

Ateista volt az! Az ateizmus is ölthet vallási formát.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:31:34

@ArmaGedeon:

Ezen mit lepődsz meg?
Ti is fényesre nyaljátok annak a pénzes zsidók bérence Horthynak a seggét, aki több százezer magyar vérét áldozta tucatnyi zsidó család háborús megrendeléseiért.
A Chorinok, Weissek halálra keresték magukat a hadimegrendeléseken, aztán élete végéig pénzelték, tartották luxuskörülmények között Estorialban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 11:33:02

@vantaan:

És mi a (meg)mondás? Mert ez a kommented csak idióta brünnyögés.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:33:43

@bbjnick:

Ő volt az Isten, baszod. A pápának, az egyháznak nem volt akkora hatalma, mint neki.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:43:15

@Putyilov gyári melós: Pont nem vagyok egy Horthy-rajongó, ezen állításaiddal komolyabb vitám nincs. Horthy a zs nagytőke és az Antant embere volt. Viszont az egész nagy világháborús színjátékot egy központból irányítottták, röhej Horthy felelősségén rugózni, bár az átállást megcsinálhatta volna.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 11:44:06

@Putyilov gyári melós:

Dehogy volt Sztálin isten! Isten létét a kommunisták tagadták/tagadják. Hangsúlyosan ember volt Sztálin, rendkívüli ember. Istennek nem lehet személyi kultusza, egy rendkívüli embernek annál inkább.

thetriggerhappy 2013.05.07. 11:46:21

@ArmaGedeon:

:-)

az a jó, hogy mindenre van valami okos zsidózós válasz. amikor látszólag semmi logika nincs benne, akkor az a válasz, hogy pont az ördögi terv átláthatatlansága a cél és a megtévesztés.

most már tudjuk, hogy melyik ideológia zsidó kreáció. de melyik az, amelyik nem?

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.07. 11:49:05

Végre egy írás, ami alatt adekvátan lehet zsidózni.

LD ráérzett a közönség vágyaira.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:50:35

@thetriggerhappy: Ez olyan kérdés tőled, mint a vizsgán, amikor a diák tudtta a világháború halottainak számát. "És név szerint???"

Az egyes ideológiák kialakulásának története nyomozható, feltárható, történészek, egyebek foglalkoznak is vele. Konkrétan a kommunizmus zsidó gyökerei jól ismertek, dicsekszenek is vele. Pl. egy kulcsfigura Moses Hess, Marx beavatója, a cionizmus és a szocializmus közös atyja, Izrael díszsírhelyre temetettje.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 11:52:19

@Hepci: Micsoda erőltetett dolog olyankor zsidótémájú blogbejegyzést írni, amikor a fővárosban ülésezik a Zsidó Világkongresszus és ez ellen a Jobbik tüntet... :-)

Hepci · http://gasztrojazz.blogspot.com 2013.05.07. 11:54:58

@ArmaGedeon: még a közlekedési dugó is a zsidók miatt volt, egyszerűen hemzsegtek a kipás autósok az exMoszkva téren.

Így kissé elkéstünk a pedikűrről.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 11:59:16

@bbjnick:

Talán tanulmányozd néhány kommunista szent uralkodása alatt írt hivatalos önéletrajzát. Mindegyikük csodákat tett már gyerekkorában.
Például Kim Ir Szen már hatévesen imperialista hadsereg ellen harcolt és győzött le. Ez volt az isteni hatalma, a kiválasztottsága ideológiai alapja.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 12:03:53

@thetriggerhappy: Az a gáz, hogy pont ugyanazok a zsidó bankárok, gyártulajdonosok pénzelték a komcsikat, mint a cionistákat.

Innentől annyira nem hihető a sztori.

(A Napfény ízében egyébként tök jól bemutatták, hogy a zsidó családon belül az egyik gyerek "magyarkodik", a másik komcsi, a harmadik meg cionista.)

Btw: Még egyszer, amit akarok az azonos mérce.

Vagy ne legyen egy a magyar társadalmon belüli szűk kisebbség vérengzése érv 70 év után akármire is, vagy, ha ezt nekünk magunkra kell vennünk, bár fogalmam nincs katolikus konzervatívként mi közöm van a progresszív nácikhoz, akkor a zsidók is számoljanak el a saját selejtjeikkel.

Pl Zoltai személye nagyon nem kóser. Egyébként a zsidók körében van Rákosi-nosztalgia, sokkal inkább mint nálunk Hitler-, vagy Szálasi-nosztalgia. Csak ugye ez kínos téma, erről nem beszélünk. A zsidó áldozat, per definitionem nem lehet szélsőséges.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:04:49

@ArmaGedeon:

Tudom, jómunkásemberelvtársam, Horthy nem volt felelős semmiért, és Tisza se az előző háborúért.

1989 előtt ez a volt a kollektív felelőtlenség elve, ma is ugyanez megy, ezért van az ország a béka segge alatt.
A zsidók, meg a segédmunkás, zsellér tehet minden elkúrásról ezer éve, az elit az mindig ártatlan, sőt, mártírként belekényszerítik hogy élvezze a luxust.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:07:30

@TaTa86.:

Na most nekem van olyan radiJobbikos ismerősöm, aki imádja Gerő Ernő műveit és Rákosival is csak annyi a baja, hogy zsidó volt, amúgy az életműve bejön neki.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:13:30

@TaTa86.:
"A Napfény ízében egyébként tök jól bemutatták, hogy a zsidó családon belül az egyik gyerek "magyarkodik", a másik komcsi, a harmadik meg cionista."

Tudok olyan vidéki zsidógyerekről, akinek a kocsmája tele van Árpád sávos zászlóval, magyar királyok képeivel és a kocsmájában gyülekezik és tölti fel magát piával a dzsemborik előtt a helyi Gárda. Ja, és olyan veszettül cigányozik, hogy Vonának is becsületére válna.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 12:15:05

@Putyilov gyári melós:

A kommunizmus egyik alaptétele, hogy a világot a történelmi szükségszerűség irányítja (ezt a tételt Marx Hegel világtörténet-filozófiájából vette (a dialektikával együtt), csak a fejetetejéről a talpára állította:-)). Azok a rendkívüli emberek, akik ezt a történelmi szükségszerűséget felismerik, megértik (ők válnak az élcsapattá), a legrendkívülibbek pedig a szeretett vezetővé.

A kommunizmus (ha már!) sokkal inkább valamiféle misztikus, apokaliptikus, messianisztikus ateista szektára hajaz, mint bármely épeszű vallásra.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 12:22:00

@TaTa86.: Volt egy angol arisztokrata család, az egyik lányuk kamaszként lelkes náci volt, a nővére meg nagy kommunista. A közös hálószobában az egyik ágy felett horogkereszt volt a falon, a másikon vörös ötágú csillag. Húztak a padlón egy vonalat a két zóna között...
A náci csaj aztán Hitler nagy kedvence és barátnője lett Németországban, miközben rokonuk volt Churchill is, a névére meg a brit fasiszták vezéréhez ment hozzá (nem a komcsi). A kis náci lány a család alaszkai aranybányájának bányatelepén fogantatott, amit Szvasztikának neveztek és máig ez a neve. A bányavállalat eredeti neve Tavistock...

Nem konteós fantázia műve, ezek tények:

en.wikipedia.org/wiki/Unity_Mitford

Nero Bianco 2013.05.07. 12:28:51

@TaTa86.:
"Egyébként a zsidók körében van Rákosi-nosztalgia"

Ejnye de pontos képed van erről.
Honnan lehet az ilyet ennyire biztosan tudni?

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:31:20

@bbjnick:
És mi volt a kereszténység 2000 éve?
Szekta!
Méghozzá olyan szekta, amelyet üldöztek, mert felforgatónak tartotta a hatalom.

Ma és több száz éve az egyház és a konzervativizmus egyik alapelve az antropológiai pesszimizmus, amely szöges ellentétben áll Jézus tanításaival.
Az antropológiai pesszimizmus ellenére az egyház egyre több iskolát követel.
No, itt vissza is kanyarodtunk a kommunista szentekhez.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 12:32:49

@Putyilov gyári melós: Persze, tudjuk jól, hogy a jobbikosok nagy része zöldkomcsi. Mi ebben a különös? ^^

Lényeg a lényeg: a legtöbb zsidó is először zsidó, ha tagadja is, aztán akármi. A neolib nem rúgja össze a port túlságosan soha a vörössel, a hippi a cionistával, az ateista az ortodoxxal. (Persze vannak kivételek.)

Ebben egyébként nincs semmi kivetnivaló, a magyaroknak is így kéne működniük, legfeljebb a sunyiság, ahogy tagadják.

@Nero Bianco: Biztosan sehonnan. :) De nem is kell, hiszen ez nem tárgyalás és nem is matematika.

Nero Bianco 2013.05.07. 12:38:37

@TaTa86.:
"Biztosan sehonnan"

Szóval állítottál egy méretes ökörséget.
Jó, nem vagy ezzel egyedül.
Itt zsidózik a mandi széljobb rajongóinak a fele.
:)))

random guy 2013.05.07. 12:39:04

Nem tudom, a szélsőjobb a rosszabb, vagy a buta, érveket nélkülöző, provokáló baloldal.

Elmondom, mit kellene tennie a zsidóknak, ha fel akarnák számolni az antiszemitizmust: arról kellene beszélniük, hogy ők elsősorban magyarok, és emellett zsidó vallásúak. Én is ismerek zsidó embert, és soha nem gondolnám, hogy más, mint én, mert nem érezteti. Semmi baj nincs vele az ég világon, rendesebb, mint sok magyar.

Nem az a megoldás, hogy 60 év után is a holokauszttal foglalkozunk, de lehurrogjuk, ha valaki felhozza a kommunizmust. Ez kettős mérce, és természetesen a Jobbik fordított nézőpontja se jobb.

Az se megoldás, hogy be akarják tiltani a szélsőjobbot. Mégis, mit oldana meg? És csodálkozunk, ha nagy az antiszemitizmus? Észérvek, tettek helyett csak fröcsögés megy, és agresszív hatalomfitogtatás.

Szánalmas mindkét fél. :)

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:40:32

@Nero Bianco:

Ráadásul úgy, hogy Orbán elvtárs hangzatosan meghirdette a zéró toleranciát az antiszemitizmussal szemben :O)))

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:44:36

@random guy:

"de lehurrogjuk, ha valaki felhozza a kommunizmust. Ez kettős mérce"

Tévedés jómunkásember elvtársam! Az a kettős mérce, amikor komcsik komcsiznak és antikommunista harc zászlaja alatt építenek személyi kultuszon, leánykori nevén sztálinizmuson alapuló bolsevizmust.

vantaan 2013.05.07. 12:45:16

@ArmaGedeon: ...hát már hogyne lenne zsidó projekt! A pénz beszél a pártfőtitkár és a püspök csak ugat! Az hogy vannak áldozatok? Hol nincsenek?

Az egyház szakadás a pénz miatt történt! ...mint a zsidó-keresztény és mind a katolikus (görög-római) és mind a reformációnak nevezettnek is!
Maga Jézus a kufárokat üldözte ki a templomból! (akik adnak vesznek vala az imádságnak házába).
...de Luther is a búcsúcédulák biznisze miatt szakított.

De csak gondolj bele hogyan halmozott fel oly hatalmas vagyont a katolilkus egyház?
....hogyan lehet milliárdokat sikkasztani például magyar egyház megyéknél? (győri, pécsi egyház megye)

Mert mitől is zsidó a zsidó amely oly undort keltő számotokra? ...vagy csak egyszerűen IRIGYEK vagytok?

S vajon miért is nem állnak ki pl a magyar keresztény egyházak a szegény magyar emberekért , miért asszisztál a nemzet tönkre tételéhez, miért gyűjthet templomokban aláírást a Fidesz????
....mert a hatalom megveszi a papot a püspököt! S már el is árulta jó zsidó módjára a hívőit! .... mint Kajafás vagy a 30 ezüst pénzért Judás!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:46:05

@bbjnick:

Vazze, kipörög a szemed a szinkronfordulattól :O)))

Legalább saját magad olvasd vissza, te szerencsecsomag.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 12:49:10

@Putyilov gyári melós:

"Ma és több száz éve az egyház és a konzervativizmus egyik alapelve az antropológiai pesszimizmus, amely szöges ellentétben áll Jézus tanításaival." --- írod.

Mennyiben is áll szöges ellentétben az, amit te antropológiai pesszimizmusnak nevezel az egyház tanításban szöges ellentétben Jézus tanításával?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 12:50:38

@Putyilov gyári melós:

Ez nem válasz, ez csak fröcsögés.

Idézz egy zsidózó hozzászólást!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 12:51:50

@bbjnick:

Mennyiben is áll szöges ellentétben az, amit te antropológiai pesszimizmusnak nevezel az egyház tanításban szöges ellentétben Jézus tanításával? = Mennyiben is áll szöges ellentétben az, amit te antropológiai pesszimizmusnak nevezel az egyház tanításban Jézus tanításával?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 12:52:03

@Nero Bianco: 1 bites srác vagy, látom. :) Amire nincs közvetlen bizonyíték, az ökörség. :D

Egyébként nem vágom, mitől lennél széljobber(, főleg ahogyan te érted), azt sem, hogy miért zsidózás, ha valaki leírja a zs-betűs szót. Szerintem ugyanolyan emberek mint a többi, ugyanúgy vannak gyarlóságiak közösségi szinten, és ezekről ugyanúgy lehet beszélni.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 12:52:13

@vantaan: pont a fidesz aláírásgyűjtő kufárt kiűzte egy templomból a plébános! :-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 12:52:38

@Putyilov gyári melós:

Idézz egy zsidózó hozzászólást tőlem!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 12:56:20

@bbjnick:

"bbjnick · bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 11:23:04
@ArmaGedeon:

B*szkikám, ez nem ér!:-D

Épp most akartam válaszként írni @thetriggerhappy: nicknek, hogy a zsidóság ereje nem az okosságában rejlik, hanem a szívósságában és gátlástalanságában:-D "

Ezt hívják antiszemitizmusnak, rasszizmusnak, korlátoltságnak amikor valaki egy népet ein-block egy kalap alá vesz és minden tagjára érvényesíti az általa vélt negatív tulajdonságokat.

vantaan 2013.05.07. 12:56:34

@ArmaGedeon: 1 azaz egy plébános!!! Aki még hisz Jézusban ! .... és a többi???

vantaan 2013.05.07. 13:00:33

1 azaz egy plébános! ..... és a többi? Azok újra keresztre feszítenék Jézust! Micsoda kéjjel törik az ostyát s isszák a bort! Zabálnak Jézus testéből és isszák szent vérét! .... már rég csak az áldozat kell nekik amire hivatkozva dőzsölhetnek.

vizipipa 2013.05.07. 13:00:34

@Putyilov gyári melós:
"a Pártbizottság 12 fős volt, mint Jézus tanítványai, az egyedüli és kizárólagos, vallásos szektás hit a Pártban és a vezetőiben ugyanaz volt, mint a keresztény hívek vallásossága"

Ekkora hülyeséggel azért nem találkozni minden nap. Ezek szerint bármi ami nem először fordul elő, csak a korábbi másolása lehet?

Nyilván gyereked is csak azért van/lesz mert apádnak is volt. Sima utánzás. Más ok szóba se jöhet.

Nero Bianco 2013.05.07. 13:01:06

@bbjnick:
"Idézz egy zsidózó hozzászólást tőlem! "

Parancsolj:
"A kommunizmus (s annak szovjet változata a bolsevizmus) tényszerűen zsidó projekt. "

Ostoba és történelmietlen előítéletesség amit állítasz.
Nem igazolható tényszerűen semmivel, viszont remekül alkalmas mondjuk a zsidók en block inszinuálására.

De ilyenekből tele a padlás meg az itteni hozzászólások. Vannak, akiket ez éltet, hát istenem, egészségükre.
Én magam nem tartom lehetségesnek az olyan mélyen gyökerező társadalmi mítoszok elleni sikeres harcot, mint pölö az antiszemitizmus.
El kell fogadni, hogy létezik, és ott kell tartani, ahova való, a szemétdombon.

vantaan 2013.05.07. 13:02:44

@bbjnick: olvasd vissza miket írsz le!

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 13:06:46

@vantaan: Ha a bolhának levágják a lábát, megsüketül? Vagy Jézusban hisz, vagy a Fideszt utálja, vagy ragaszkodik hozzá, hogy a templomban ő a főnök... :-)
Tévedés a katolikus papokról egy adott pártszimpátiát feltételezni. Pl. a lengyel papok közt sok a baloldali. Szidják is egymást pártalapon.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 13:17:18

@Nero Bianco: Amikor minden valami való komcsi zsidó volt(, amíg az adott rezsim ki nem irtotta őket is) mitől is történelmietlen?

Ajánlom a Romsics-Gerő vitát a témában.

A mítoszok ellen viszonylag nehéz a valóság konok tagadásával harcolni.

Persze ha egy társadalmi álproblémát keresel, amivel lefoglalhatod magadat, akkor tökéletes erre az antiszemitizmus elleni küzdelem.

vantaan 2013.05.07. 13:19:02

@ArmaGedeon: ...tévedés? Mégis láttál keresztes zászlót vagy papot az éhségmeneten szolidaritásból a kisemmizettek az éhezők mellett? Nem ott lett volna a helyük? - már ha tényleg az elesettekért a megalázottakért a szegényekért is prédikálnak! De talán láttad azt a kiírást amellyel elüldözik a kéregetőket, a koldulókat a templomok környékéről Pécsen. No hol a jézusi szeretet, az együttérzés?
.... vagy csak a hatalom birtokosai iránt van? Lásd a veszprémi püspök sggnyalását Kövérnél (aki amúgy pár éve Térdre csuhások " pártjában volt, mára lett "keresztény")

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 13:24:00

@vantaan: Az éhségmenet szoci politikusok akciója volt, az lett volna a pártpolitika, ha ott papok lettek volna, és amúgy is demagóg akció volt. Én a templom körül megélhetésszerűen kolduló, munkaképes élősködők, agresszív bűnözők közé lövetnék is. (aki nem ilyen, ne vegye magára)
Kövér és pártja vezetői köpönyegforgatása e téren valóban visszataszító.
Persze, hogy vannak bűnös papok. A keresztényi tanítás ezt eleve biztosan bekövetkező eseménynek veszi... :-) Ettől még demagóg erre hivatkozni a keresztényellenes vallási alapon álló ballib ideológiák képviselői részéről. (a felforgatás alapja a gnoszticizmus) A mai Vatikán már rég az ellenség kezén van, röhej, hogy a ballibek tulajdonképpen saját ügynökeiket támadják már.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:29:30

@vizipipa:
Mondj egy okot, miért 12 tagú volt a PB a komcsi országokban.

Ott van ez a 12es szám a görög mitológiában(Az Olümposzon 12 főisten lakott), ott a Bibliában(A Bibliában Izrael népe tizenkét törzsből áll), ott van Jézus 12 apostolában, vagy Jákob 12 fiában.

A 12 egy varázsszám, ez a legkisebb bővelkedő szám
hu.wikipedia.org/wiki/B%C5%91velked%C5%91_sz%C3%A1m

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:30:37

@Nero Bianco:

Most fog az jönni, hogy neki vannak zsidó barátai :O)))

Nero Bianco 2013.05.07. 13:31:09

@TaTa86.:
"mitől is történelmietlen? "

Attól, hogy a történelmi tények nem igazolják vissza ezeket az ostoba mitoszokat.

Amúgy harcol a rosseb az antiszemitizmus ellen.
Én jellemzően inkább kiröhögöm.

Meggyőzni ugyanis elenyésző réteget lehetne.
Akkor meg kár bele az energia.

vizipipa 2013.05.07. 13:32:53

@vantaan:
"Mégis láttál keresztes zászlót vagy papot az éhségmeneten szolidaritásból a kisemmizettek az éhezők mellett?"

Melyik éhségmenetre gondolsz? Arra a borsodira amit egy MSZP képviselő vezetett? És egy Fideszes várta őket a saját településén egy kosár élelemmel? És nem akarta elfogadni? És mondta neki: ha most nem vagy éhes tedd el nyugodtan későbbre, elfér a Jaguárodban?

Mert egyébként jól ismerik egymást.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:34:30

@ArmaGedeon:
"Én a templom körül megélhetésszerűen kolduló, munkaképes élősködők, agresszív bűnözők közé lövetnék is. "

Ezek szerint egy szarházi szociáldarwinista magyargyűlölő fasz vagy, aki gyűlöli a szegény magyart, az áldozatait.

Mondom én, hogy Moszad ügynök vagy te!

Nero Bianco 2013.05.07. 13:35:09

@Putyilov gyári melós:
"Most fog az jönni, hogy neki vannak zsidó barátai :O))) "

Minden kis tetves antiszemitának vannak képzelt zsidó barátai.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 13:37:27

@Nero Bianco:

Marx, Engels, Eduard Bernstein, Rosa Luxemberg, sőt, még maga a nagy Lenin is (egy Blank nevű zsidó orvos unokája volt) (nem nagy tudomány, ott van az életrajzukban, ha elolvasod azokat, láthatod). Ezen nem szörnyülködni kell, hanem megérteni az összefüggést a társadalmi státusz, a kulturális háttér és a radikalizálódás között.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:37:35

@vizipipa:

Menj a picsába, az éhségmenetben lehet, hogy voltak szocik, de a menet általatok IS tönkretett, általatok IS lenézett szegény magyarokból állt, a mocskos magyargyűlölő rendszeretek áldozataiból.

Amúgy ha visszaemlékszel rá, akkor köcsög Orbán és a Fideszes magyargyűlölők hasonlók hátán kapaszkodtak fel a hatalomba, hasonlókat csaptak be és hülyítettek a hatalomért.

vizipipa 2013.05.07. 13:37:36

@Putyilov gyári melós:

...a magyar kommunista pártok Politikai Bizottságainak taglistája...A névsor után zárójelben a tagok száma szerepel..

11, 9, 14, 13, 13, 11, 14, 12, 17........

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 13:38:55

@Putyilov gyári melós: A hivatásos koldusok kivétel nélkül cigányok. A szegény magyaroknak az ilyenek vágják el a torkát.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:42:35

@bbjnick:

Igen, az antiszemita Herman Fehst és a Gee testvérek műveiben.

Hogy te milyen gyáva patkány vagy, még nácinak is gyáva szar vagy. Tipikus sunyi, cseléd.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:45:06

@ArmaGedeon:

Meg a magyargyűlölő idesapád hódkóros fasza!
A KSH adatai szerint a magyar népesség 40%a A HIVATALOSAN MEGÁLLAPÍTOTT LÉTMINIMUM ALATT ÉL!

Alonee 2013.05.07. 13:48:14

@ArmaGedeon: Miért lövetnél? Miért nem Te lőnél? Miért nem lősz? Megmondom én, mert csak egy szájjártató, ócska, kis, okoskodó, seggfej vagy. Az, hogy hülyeségeket beszélsz és minden sarkon min. 4 zsidó összeesküvést sejtesz, azzal tudok együtt élni, istenem, hát ilyen ártalmatlan hülyékkel van tele a világ, de, hogy férfi létedre csak egy gyáva pöcs vagy, az bosszantó. Menj mutasd meg a világnak, tegyem hozzá, könnyen beszélek, úgysem fogsz csinálni semmit. Téphetitek a szátokat, tőletek nem kell félni, kicsi farkasok. A beteg világképeddel nem tudok mit kezdeni, még érvelni sem vagyok hajlandó, semminél is kevesebb, azt tartom érdekesnek, hogy a társaiddal együtt, ti mindig buzdítotok valamire, zsidók ellen vagy íme te koldusokat lövetnél le, de ezt mindig mással csináltatnátok meg, hitvány dolog ez barátocskám, hitvány.

Nero Bianco 2013.05.07. 13:49:02

@bbjnick:

"Marx, Engels, Eduard Bernstein, Rosa Luxemberg, sőt, még maga a nagy Lenin is"

Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy a kommunizmus az német (porosz, bárakármi) projekt volt.
Pont annyira lenne igaz.

thetriggerhappy 2013.05.07. 13:49:21

@TaTa86.:

"Az a gáz, hogy pont ugyanazok a zsidó bankárok, gyártulajdonosok pénzelték a komcsikat, mint a cionistákat. "

tudnál nekem erre hiteles forrást?

a szűk kisebbség a magyar nemzet volt, horthyval, zsidótörvényekkel, nyilasokkal, fajvédőkkel, asszisztáló államgépezettel. a kisebbség a tevékenyen ellenálló, segítő volt. lsd epa.oszk.hu/00000/00017/00129/pdf/7kilaki.pdf

zsidók közti rákosi nosztalgiáról pedig még nem hallottam. a vallásosokat elnyomta, a polgárságot kiforgatta mindenéből, nem hinném, hogy igazad lenne, de ismét sokat segítene valami forrásféle.....

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:49:38

@Putyilov gyári melós:
De mondok jobbat, a volt MSZMP tag Bogár László szerint ezeket a magyarokat egyszerűen ott kell hagyni megdögleni az út szélén.
A kurva kormány ezt teszi.

Pénzért viszont lehet ide jönni, államkötvényért lehet állampolgárságot venni Magyarországon.
Ezt pedig úgy hívják szó szerint, hogy hazaárulás.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 13:54:25

@Putyilov gyári melós:

"Ezt hívják antiszemitizmusnak, rasszizmusnak, korlátoltságnak amikor valaki egy népet ein-block egy kalap alá vesz és minden tagjára érvényesíti az általa vélt negatív tulajdonságokat." --- írod.

1) Tehát csak a negatív tulajdonság általánosítása elítélendő, a pozitív nem?:-)

2) Ha készül egy felmérés, amelyben az szerepel, hogy a magyarok pesszimisták vagy az amerikaiak kudarckerülők, akkor az is rasszizmus?:-)

3) A "zsidóság", a "magyarság", a "németség" a "cigányság" fogalmak nem pusztán embercsoportokat jelölnek, hanem azok közös tulajdonságait is (ahogyan pld. a kereszténység sem csupán a keresztények összességét jelenti, hanem az őket összekapcsoló közös tulajdonságokat is: magát a közös vallást). Tehát, akkor ezen fogalmak használata önmagában is rasszizmus?

3+1) Látod, milyen különbözőek vagyunk!:-) Én nyíltan és bátran beszélek, merek megállapításokat tenni a zsidóságról, a magyarságról, a kereszténységről stb. (ami szerinted bűn:-), míg tízszer is meggondolom, hogy egy konkrét személyről bármiféle megállapítást tegyek, ellenben te látható élvezettel úgy köpködöd, mocskolod itt a neked nem szimpatikus konkrét közembereket, amire én sohasem vetemednék, míg egy általános megállapítástól vinnyogni kezdesz, mint akit b*sznak!:-)

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:56:36

@Alonee:
"Miért lövetnél? Miért nem Te lőnél? Miért nem lősz? "

Mert ugyanolyan gyáva szar élősködő, mint amilyen élősködők voltak a komcsi vagy a náci nagyfejűek.

Mind mással végeztette el a piszkos melót, az általuk hergelt csőcselékkel, és a csőcselék hergeléséhez kellett egy stabil ELLENSÉGKÉP!

Ellenségkép, ellenségképzés az antiszemitizmus és a bolsevizmus alapja, sőt, az összes diktatúráé.
Stabil és megbízható ellenségkép nélkül szétszéledne a birkanyáj, a farkastól való félelem tartja őket egyben.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 13:59:34

@bbjnick:

Te fasz, és ugyan mit cáfolsz ezzel?

Csak a beszari gyávaságodat, a sunyi cselédmentalitásodat bizonygatod, hogy még antiszemitának is GYÁVA FOS ALAK VAGY!

A nácikban legalább volt annyi gerinc, hogy ezt bevallották, nyiltan hirdették, a magadfajta élősködő köcsög, viszont ehhez is gyáva.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 14:00:18

@Putyilov gyári melós:

"Igen, az antiszemita Herman Fehst és a Gee testvérek műveiben. Hogy te milyen gyáva patkány vagy, még nácinak is gyáva szar vagy. Tipikus sunyi, cseléd." --- írod.

Minden Marx, Engels stb.-életrajz a Herman Fehst és a Gee testvérek műveiből átvett idézet?:-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 14:03:08

@Putyilov gyári melós:

Látom, kimerült az érvkészlet, elkezdtek csattogni a vámpírfogak:-D

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:05:09

@vizipipa:

Akkor még ássál és nézz utána a póttagság intézményének, meg annak, amikor egymást gyilkolászták halomra és nem volt idejük feltölteni a létszámot.

Nero Bianco 2013.05.07. 14:06:31

@bbjnick:

"Amennyiben? "

Amennyiben ugye németek voltak az említettek, vagy az őseik részben németek.

De persze szelektálhattál volna másképp is, és akkor kinevezhetnél bűnbaknak egy másik csoportot.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:08:48

@bbjnick:

Ugyan milyen érvkészlet szükséges egy hazudozó patkánymentalitású, sunyi cselédhez?

Tök mindegy a magyargyűlölő fajtádnak, hiába verik bele az orrod a szarodba, rögtön hárítasz, vetítesz másról kezdesz beszélni.

Vissza a kályhához: zsidóztál, korlátolt faszságokat hordtál össze vagy nem?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:17:27

@Putyilov gyári melós: Viszont, mindazokat a jókívánságokat, amit te nekem. Mellőzzük az ilyet, automatikusan vedd kiosztottnak a jókjvánságokat oda-vissza.
Tartalmilag pedig az élősködő bűnözők nem a nemzet (társadalom, közösség, stb.) tagjai, hanem annak kártevői és egy normális időben egy normális társadalom az ilyeneket kiirtja.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 14:18:31

@Nero Bianco:

Jó. Hát, ha németek, akkor legyenek németek:-D

vantaan 2013.05.07. 14:18:40

@vizipipa: ...melyik éhségmenetre?? No pl arra amikor városunkban 1 ANYA két kis GYERMEKKEL a kukában keresgél! ....vagy arra amit az egyik kora reggel láttam kb 2 hónapja: rokkant elektromos kocsi a kuka mellett s egy féllábú vörös hajú férfi ember két karján "tornázva" bújt ki a kukából.
Addig nem hittem a 4 millió szegényt az éhező 500 ezer gyermeket. Most már hiszem! ...mert Magyarország jobban teljesít! Ugye?

A mutyi Orbán Viktor miniszterelnök úr meg csak annyit mond "szóljatok s megcsinálom a törvényt".

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:19:46

@Alonee: Katona voltam, fegyveres testületi tag voltam, lőttem már életemben (még löveggel is), nem hiányzik, de ha kellene, lőnék éles helyzetben is. De most arra megy ki minden, hogy fegyver csak bűnözők, közel-keletről importált rendfenntartók és rezsimhű erők kezében legyen, a polgárságéban ne.

Tehetetlen Dodó 2013.05.07. 14:20:36

@Hepci: 48-as lábra mennyi a felár?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.07. 14:24:23

@Putyilov gyári melós:

Hát, elég hígagyú és puhap*csű vagy, ha ilyen hamar elfogy a tudományod és csak a mocskolódás marad! De, igazság szerint, ez (mármint a szánalmas mocskolódásod) engem sem izgalomba nem hoz, sem meghatni nem tud. Úgyhogy, ha valami érdemi közölnivalód van, azt meghallgatom (elolvasom), de hőbörgéssel, köpködéssel ne fáraszd magad, mert fölösleges:-)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:25:40

@Putyilov gyári melós:

Jászi Oszkár, bécsi emigrációjában (1920) a kommünről: a világtörténelem első forradalma, amelyben „a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat”.

Magyar kálvária – magyar feltámadás. A két forradalom értelme, jelentősége és tanulságai (Bécs: Bécsi Magyar Kiadó, 1920); az idézet az újabb kiadásban (Budapest: ÁKV – Maecenas, 1988): p. 129.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 14:26:39

@Nero Bianco: Tartsd meg jó szokásodat, sőt terjeszd! :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:28:02

@Putyilov gyári melós:
"De mondok jobbat, a volt MSZMP tag Bogár László szerint ezeket a magyarokat egyszerűen ott kell hagyni megdögleni az út szélén."

Bogar Laszlo Professzor Ur szavait gatlastalanul kiforgattak. O csak azt akarta mondani, hogy a felelosseg azoke, akik roncsletre karhoztattak a tarsadalom also osztalyait.

tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/01/a-moralis-nihil-gyermekei.html

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 14:28:46

@vantaan: Mielőtt nagyon belelovalnád magad: ezek a szerencsétlenek Orbán előtt és Orbántól tök függetlenül szerencsétlenek.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:29:07

@ArmaGedeon:

És azt, hogy ki az élősködő, a kiírtandó, persze te határoznád meg.

Aztán ki vagy te, Isten?
Vagy csak egy köcsög, aki annak hiszi magát :O)))

vantaan 2013.05.07. 14:31:18

@TaTa86.: NEM! ...ilyet 2010 előtt nem láttam!

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:31:49

@ArmaGedeon: bővebben:

„Ez a típus nemcsak nem ismerte a falut, a magyar társadalom legalább háromnegyed részét, de ezt a világot ösztönösen gyűlölte is, mint idegent, ostobát, elmaradottat. A paraszt számukra a butaságot és a reakciót jelentette, akivel szemben a legfiatalabb és a leghosszabb hajú propagandista gyerek is azt a megvetést és lenézést érezte, mint az átlag amerikai a négerrel szemben. Micsoda alacsony és alárendelt embertípus az, mely hagyományosan vallásos és nemzeti, s melynek durva agya nem akar megnyílni a marxizmus egyedül üdvözítő igazságainak és a freudizmus misztériumainak.
Ez a kommunista átlagtípus némi részben feleletet ad arra a kérdésre, hogy miért került ki a kommunista vezérkarnak legalábbis 95%-a a zsidóságból? Az is kétségtelen, hogy most volt az első alkalom, amikor egy világtörténelmi mozgalomban a zsidóság minden fék és korlát nélkül érvényesülhetett, tehát szabadon fejthette ki a benne évszázadokon át szunnyadó erőket és tendenciákat. Mégis, tökéletesen hibás az a gyakran hallható reakciós vélemény, hogy a bolsevizmust egyszerűen a zsidók csinálták. Igaz csak annyi, hogy a föloszlás, a forradalom és a kommunista istenországnak lelki szintézise iránt a zsidóság különös hajlamosságot tanúsított.”

Jászi Oszkár, zsidó származású országvesztő

Utolsó mondata próbálja elkenni, nyilvánvaló, hogy álltak a kommunisták közé nemzsidók is, de a kezdeményezés a zsidóság nélkül elmaradt volna.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:32:20

@Putyilov gyári melós:

Ja, és baromira el tudom képzelni, hogy mi a faszt keresel te templom környékén :O)))

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 14:33:07

@Putyilov gyári melós: A mindenkori társadalom értékrendje határozza meg, hogy mik a bűnök és azon belül mik az olyan fokban tolerálhatatlanok, hogy elkövetőjét kivégzik.

Tehetetlen Dodó 2013.05.07. 14:40:48

@vantaan: Persze, hirtelen 2010 májusában lett 3 millió koldus, miután Orbánék pár hét alatt felfalták az összes kolbászból font kerítést, kivedelték a tejjel-mézzel folyó folyókat és levágták az összes aranytojást tojó tyúkot is.
Még szegény pannon pumát is fölzabálták, mi?

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:43:58

@Doomhammer:

Bogár elvtárs csak a Marxista-Leninista Foximaxiban tanultakat fogalmazza meg: FELFELÉ NYALNI, LEFELÉ TIPORNI!
Ez ennek a hererétegnek az életfilozofiája. A 70 éves vén köcsög Bogár elvtárs életében nem dolgozott egy percet se, egy vasat nem tett hozzá soha a GDPhez, annál többet vett ki belőle. Akárcsak a Fideszes vagy szoci-jobbikos-Lmps pártnómeklatúra élősködői.
Több százezer magas fizetésű szarzsák!

"Nem bírunk a gazdagokkal

És ezeknek a társadalom középosztályától leszakadó embereknek is mondani kell valamit. Orbán Viktor látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról - mondja a közgazdász. Nem derülhet ki, hogy ezeket az embereket igenis ott kell hagyni az út szélén, mert ha nem így teszünk, akkor a többiek soha nem fognak célba érni. Bogár László szerint ugyanígy nem érdemes foglalkozni a felső tíz százalékkal sem, mert velük úgysem bírunk, nem fizetnek adót, elmennek offshore-ba, ugyanakkor az is tény - állítja -, hogy az Uniós csatlakozás szinte egyetlen pozitív hozadékénak tekinthető kohézió források túlnyomó részét éppen ez a szűk társadalmi szegmens fölözi le, vagyis a leszakadó tömegeknek lényegében nincs hasznuk az európai közösségből."

vantaan 2013.05.07. 14:46:07

@Tehetetlen Dodó:... így igaz! Tudod Mutyiország mutyi vezetői fölzabálnak mindent! ...nyomukban csak romhalmaz, éhezők milliói, s az éhségtől kitántorgó fiatalok Angliába és Németországba. ....mert azért éhen mégsem akarnak dögleni a mutyi miniszterelnök kedvéért sem!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 14:48:29

@ArmaGedeon:

Te annyira kretén vagy, hogy azt se tudod, hogy a jelenlegi társadalmi értékrend nem ismeri el a halálbüntetést.

Tehát a saját értékrendszered szerint egy antiszociális, társadalomba nem illő köcsög vagy, ergo a saját értékrendszered szerint bárki szabadon kivégezhet :O)))

Érted faszomöccse díszkretén, magad mondod ki saját magadra a halálos ítéletet. :O)))

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 15:05:11

@vantaan: Az a vicces, hogy Orbán isteni erejében kb ő meg az Orbán-gyűlölők hisznek a legjobban.

Hidd el, kormányfüggetlenül is el tudja b*szni az ember az életét. Ha kukáznia kell valakinek Magyarországon, abban nagyon erősen benne van az individuum is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.07. 15:16:43

@Putyilov gyári melós:
"Bogár elvtárs csak a Marxista-Leninista Foximaxiban tanultakat fogalmazza meg: "

Ott azert nem tanulhatott a nemzet letharcarol es a szakralitasrol.

" A 70 éves vén köcsög Bogár elvtárs életében nem dolgozott egy percet se, "

Helyesen 62.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 15:29:19

@Doomhammer:

Akkor 62 évesen ítélne halálra magyar fiatalokat, hogy ő a túlélők között legyen.
Méghozzá mivel gyenge szar és öreg és életképtelen köcsög, ezért a hatalom, az állam erejét használná fel a saját jólétéhez, túléléséhez, mások megdöglesztésével.

Én elveszem, te meg megdöglesz = szociáldarwinizmuson alapuló bolsevizmus.

"Politikai pályafutása során számos párthoz csatlakozott. 1978-tól 1989-es feloszlásáig tagja volt az Magyar Szocialista Munkáspártnak (MSZMP)."
hu.wikipedia.org/wiki/Bog%C3%A1r_L%C3%A1szl%C3%B3

vantaan 2013.05.07. 15:34:22

@TaTa86.: ... a nagy lófszt van Orbánnak ereje! mutyi Orbánt azért tartják mert Ő mutyi! ... a mögöttes pénz hatalom (Simicska, Nyerges, Széles, Demján) kihasználja tartatlanságát! ...vagy a "szart is lopó?" Mészáros Lőrinc! Ne hogy már mutyi Orbán erejéről hadoválj. Orbán csak egy báb, egy szerencsétlen tartatlan báb akinek mentális problémáit maximálisan kihasználják a fentiek .... tudod " csak szóljatok s megcsinálom a törvényt". Figyeld a beteges(?) fogalmazását!

A király sajnos meztelen!!!! .... s nincs kedvünk még röhögni sem .... egy sajnálatra méltó mutyi!!!

Kandeláber 2013.05.07. 15:47:36

@Putyilov gyári melós: Tényleg, Bokros elvtárs, a kiemelkedő tudású közgazdász, egykori MSZMP-majd MSZP-tag, ÁVÜ igazgatótanácsi tagként a nemzeti vagyon elkótyavetyéléséért is felelősként hány percet dolgozott életében?
És kéretik mellőzni a mítosz ismétlését, hogy megmentette az országot stb...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.07. 15:52:18

@Putyilov gyári melós:
Azert en ovatos lennek a bolsevizmus gyalazasaval. Az a sokat emlegetett demokracia mekkora letgyarapodast hozott a magyar nepnek?
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/01/az-en-igazsagom.html

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:00:45

@Kandeláber:

Képzeld, Vona vagy Kövér elvtársat se nevesítettem.

Pedig mindkettejük kb. ugyannyit élősködött a magyar népen és mindnek az a szándéka, hogy élete végéig ezt folytassa.

De ez még csak hagyján, a gond az, hogy több százezer efféle nómenklatúra tag van, aki életében egy szál szalmát se tett arrébb, viszont kurva jól megélt a pofázásból, szarkavarásból, haveri lenyúlásból, minisztériumi, önkormi faszverésből.

Ha egyszer ráérsz, akkor írd nekem össze az összest! :O)))
Szerintem ma már többen vannak, mint anno a 800 ezer párttag.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.05.07. 16:11:27

@vantaan: Nagyszerű, de a csövik akkor is leginkább saját maguk miatt vannak ott, ahol vannak.

Alfőmérnök 2013.05.07. 16:21:40

@thetriggerhappy: Szerintem Falafel inkább a nagyszüleire hasonlít, akik, ha jól értettem, asszimilálódott (magyar) nacionalisták voltak, csak a származásuk miatt deportálták őket a Bell&Sebastian-félék.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:25:55

@Doomhammer:
"1978 kulcsdátum. Azért kulcsdátum, mert azóta állomásozik Magyarországon a külföldi tőke. "

Eddig olvastam. Na most 1978 előtt is volt Magyarországon külföldi tőke. Elég csak a Forint fedezetét megteremtő szovjet Marshall segély utánzatot említeni.
Aztán egy rakás magyar-orosz, magyar-szocialista országbeli vegyesvállalatot.
Kevesen tudják, hogy a Paksi atomerőmű 40%a az oroszoké az építésétől kezdve, ma is.
De voltak kapitalista vegyesvállalatok vagy kizárólagosan nyugati kézben levő cégek, pl a Győr-Sopron-Ebenfurti vasút.

De belemélyedhetünk a 45 előtti időkbe is, a Horthyék által felvett Népszövetségi hitelekbe, az USAban kibocsájtott magyar államkötvényekre, ami miatt tulajdonképpen hadat üzentünk nekik, mert ha fizetni kell, akkor nyílt államcsőd lett volna. Ezt pl. az első IMF megállapodással fizették ki a komcsik. Ez volt a további hitel feltétele.

archivnet.hu/gazdasag/magyarorszag_csatlakozasa_az_imfhez_es_a_vilagbankhoz__ii._resz.html

Aztán ragozhatnánk a királyaink adósságait, amelyek már az 1200as évekre katasztrófát hoztak a magyarságra. Lásd Tatárjárás.
Gyakorlatilag évszázadok óta államcsődben vagyunk :O)))

de karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna 2013.05.07. 16:28:44

@ArmaGedeon:
Ha Horthy Miklós 1941 ben a moszkvai csata után semlegességet hirdet -mondván- a németekkel nem éri mag együtt háborúskodni. Akkor most csupán a néprajzi múzeumban tablóról lehetne zsidót látni. Mert a megszálló SS csapatoknak négy éve lett volna arra, hogy a zsidóság írmagját is kiirtsák.

de karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna 2013.05.07. 16:32:10

A diaszpórazsidók és sunyi lakájaik két pofára ordítják "le a cionistákkal".
Ma megkérdeztem 30 fiatal járókelőtől, hogy mi a CIONIZMUS? Egyik sem tudta. A jobboldaliak sem tudják! Ezt használják ki a sunyi , judeobolsevik gyökerű és plutokrata valamint diaszpórazsidók (bár ezek a fogalmak mindig takarják egymást) és azok is, akik magukat nemzetinek álcázva ezek mögött állnak.
TEHÁT MIRŐL VAN SZÓ?

RÖVIDEN:
A vallásos zsidóságot a tanítás azaz a TÓRA, Mózes öt könyve, a szekularizált zsidóságot pedig SIONT/CIONT, az 1948 május 14-én megalapított és a CIONIZMUST megtestesítő zsidó nemzetállam Izrael tartja össze!
Ha valamivel el lehet érni, hogy a zsidóság valaki és valami ellen összefogjon és egy emberként fellépjen, akkor ez minden olyan személy vagy szervezet , aki a zsidó nemzetállamot támadja.
A zsidó nemzetállam a világ zsidóságának legkisebb, de leginkább mozgósító erejű közös többszöröse!
Aki a világ zsidóságának ezt a "szimbólumát" kikezdi támadja, az a világ zsidóságának gyűlöletét vívja ki a a Déli-sarktól Vlagyivosztokig!

de karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna 2013.05.07. 16:32:58

KÉRDEZEM!
MIÉRT KELL A MAGYAR NEMZETI RADIKALIZMUST EZZEL MEGTERHELNI?
Miért?
Kérem figyeljenek ide!
A jobboldal tömegbázisának, (de a politikusaira is igaz) --sajnos-- fogalma sincs a CIONIZMUS lényegéről.
A zsidósággal kapcsolatban a cionizmus, cionista szavakat szinte állandóan mellérendelve szitokszóként használják. Ez pedig végtelenül nagy ostobaság.
Egy igazi vérbeli magyar nacionalista elfogadja és tiszteletben tartja egy másik etnikum nacionalizmusát. Még akkor is, ha az zsidó nacionalizmus!
Két nacionalista tisztességesebb megállapodást tud egymással kötni, mint egy nacionalista és egy sunyi liberális. Mert liberálisokkal tisztességes megállapodást talán még senki nem kötött.
A CIONIZMUS nem egyéb, mint zsidó nacionalizmus. Nem árulok el titkot azzal, hogy a 19. század végi és 20. század eleji magyar nacionalista mozgalmak bizony támogatták a magyarországi cionistákat, akik 1928-ra bontottak zászlót.
Miért támogatták?
KÉREM MOST FIGYELJENEK!
Mert tisztában voltak azzal, hogy a magyartól teljesen eltérő, attól teljesen idegen és csupán felületesen asszimilálódó zsidó etnoszociokultúra egymás mellett élése nem tekinthető végleges és konfliktusmentes állapotnak. Ez az állapot, --amelyben magyar és zsidó együtt él--, sem a befogadó magyarság, sem pedig a megtelepedő "galuti" zsidóság hosszútávú érdekeit nem szolgálhatja.

de karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna 2013.05.07. 16:33:49

A cionizmus középpontjában a zsidó nemzetállam megalapítása, megszervezése állt. Valamennyi társadalmi, gazdasági struktúrával rendelkező és azok egészséges egyensúlyával működő önellátó, más államoknak nem kiszolgáltatott zsidó nemzetállam megteremtése áll.
Olyan állam ahol a paraszttól kezdve a munkásokon át, a fizikai és a szellemi, művészeti élet valamennyi szereplője zsidó.
A cionista "forradalom" permanens forradalom a zsidó történelem hatalmas erői ellen.
MILYEN ERŐK ELLEN?
Azon erők ellen, --amelyek legalább részben magában a zsidó népben lakoznak--, és amelyek a zsidóságot, mint korábbi önálló autonóm, egynyelvű népet a kényszerű szétszóratás által, a "galutban" (a száműzetésben), a diaszpórában, az idegen népek országában, idegen etnikumok közösségének peremén, vagy éppenséggel ezen idegen népekből, idegen etnikumokból élő ( vagy azon parazitáló), hoé üldözött, hol pedig befogadott, megtűrt sajátos néppé formálták át.

A zsidóság ezen kényszerű történelmi pályán olyan népek társadalmában foglalta el sajátos helyét, amely népnek, népeknek a történelme, az etnoszociokultúrája, történelemtudata, etnogenezise, spirituális világa, törekvései és érdekei eltértek és idegenek voltak a zsidóság számára. De olyan világok és környezetek voltak, amelyekhez a zsidóságnak a túlélés érdekében bármi áron (!) alkalmazkodni kellett, még ha felületesen, színlelten is. Ennek az alkalmazkodásnak, sikeres alkalmazkodásnak kellett lennie.
A CIONIZMUS arra törekszik, hogy a zsidó életben újra meghonosítsa a közösségi és társadalmi aspektus elsődlegességét az egyéni jóléttel és a burzsoá kényelmemmel szemben! Azzal a jelenséggel szemben, amely által zsidóság, mint etnocentrikus értelmiségi kaszt bebábozta magát más etnikumok, népek, nemzetek középosztályába, miközben, mint valami zárvány megtartotta különállóságát. Vagyis a zsidóság ne egy mimikrivel álcázott (kimondva vagy kimondatlanul) idegen etnocentrikus, többnyire értelmiségi kasztként éljen más népek között, hanem saját államban, ahol ugyanúgy vannak zsidó bányászok, zsidó fölművelők, zsidó szakmunkások, mint zsidó művészek és zsidó bankárok.
Aki mást állít a cionizmus lényegéről, legyen akár zsidó, vagy antiszemita, hazudik és torzítja az igazságot! Ha zsidó, akkor azért hazudik, mert vonakodik attól, hogy a saját zsidó nemzetállamában éljen. Ha antiszemita, akkor meg azért, mert fogalma sincs a cionizmus lényegéről.
Az anticionista zsidó gyakran bújnak az antiszemita tömegek mögé!

Dávid Ben Gurion 1974-ben "Az osztálytól a nemzetiségig" című gondolatmenetében kifejti (idézem)
"A cionizmus létrejötte önmagában is a HÉBER nép életének mélységes történelmi átalakulását kívánja elősegíteni. Ez az átalakulás nem korlátozódik a földrajzi aspektusra, a zsidó tömegek migrációjára a diaszpóra országaiból újjászülető hazájukba --társadalmi, gazdasági átalakulást is jelent: azt jelenti, hogy a gyökértelen, elszegényedett, terméketlen zsidó tömegeket, amelyek egy idegen gazdaság testén ÉLŐSKÖDNEK, s mások támogatására kell hagyatkozniuk, a cionizmus termékeny és kreatív életbe vezeti át: letelepíti őket az új földön, beilleszti őket a mezőgazdaságba, az ipari termelésbe és a kézművességbe-- gazdaságilag önállóvá teszi őket."

Dávid Ben Gurion azt is mondta, hogy " Minket az nem érdekel, hogy mit mondanak a gojok! Minket az érdekel, hogy mit mondanak a zsidók!"

MIT AKAR EGY TISZTESSÉGES FELVILÁGOSULT MAGYAR NACIONALISTA?
Magyarország a magyaroké legyen!
Magyarország sorsáról csak a magyar milliók dönthessenek!
Friss vért a közéletbe!
Gazdasági és társadalmi megújhodást!

EZT AKARJUK! ERRE SZAVAZUNK!
Minket nem érdekel a zsidók és sémi rokonaik az arabok belpolitikai és külpolitikai küzdelmei!
Minket saját magyar jövőnk érdekel! Akik ezzel a jövővel nem képesek megbékélni, azok költözzenek el, telepedjenek vissza saját etnoszociokultúrájukba, saját nemzetállamukba, legyenek bármilyen nemzetiségűek is!
Tehát itt, ennél a pontnál az igazi öntudatos magyar nacionalista és a CIONISTA egyet akar!
Azt akarja, hogy a más népek között elégedetlenkedő zsidók, költözzenek vissza zsidó őseik nemzetállamába, Izraelbe!

M I K O R lesz végre magyarságára olyan büszke és becsvágyó magyar politikai vezető, aki Dávid Ben Gurionhoz hasonlóan, de annak magyar megfelelőjeként azt ordítja oda, hogy "Minket az nem érdekel, hogy mit mondanak nyugaton és mit mondanak a zsidók! Minket az érdekel, hogy mit mondanak a magyarok!

HA LESZ ILYEN POLITIKUS, AKKOR Ő LESZ MAGYARORSZÁG JÖVŐBELI VEZETŐJE!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:35:41

@de karatna:

Ez kb. olyan magvas megállapítás és logika, mintha azt mondanád, hogy ha Mari néninek pöcse lett volna, akkor Mari bácsi lenne :O)))

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:39:48

@TaTa86.:
Bizony, az állam vezetőinek indivídiuma, önzősége, egoizmusa!

Ha kinézek az erkélyről, akkor elég sok kukázót látok reggel és este, köztük van a szomszéd ház peagógusnénije is.

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:42:35

@ArmaGedeon:
"Katona voltam, fegyveres testületi tag voltam, lőttem már életemben (még löveggel is"

Ezt vegyük coming outnak faszikám?
Párttagsági számod, alapszervezeted?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.07. 16:46:46

@Putyilov gyári melós:
"Eddig olvastam. Na most 1978 előtt is volt Magyarországon külföldi tőke."

De a szovjet-KGST toke korantsem volt olyan rablo, mint az u.n. "demokratikus" rezsimek letfosztasa. A szamok vilagosan beszelnek: a szovjetek hiaba viseltek haborut a nemzet ellen, ezt olyan balfek modon csinaltak, hogy a magyarsag paratlan letgazdagodast elhetett meg.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2011/01/szamok-nyelven.html

Amikor azonban kimentek a tankok es bejottek a bankok, egybol megtort ez a fejlodesi iv es azota stagnalas van es toporodes. Ezert lennek en nagyon ovatos a bolsevizmus gyalazasaval. A teny az, hogy a "demokracia" sokkal kevesebbet adott, mint a Rakosi- majd Kadar-rendszer.

de karatna · http://www.youtube.com/user/DeKaratna 2013.05.07. 16:46:54

Hegedüs Lórántné szégyen szemre ezeknek a rabbijától idézett: i.imgur.com/EAx2DZm.jpg Kicsit többet kellene ezzel a területtel foglalkoznia annak, aki mikrofon elé áll! Képtelenek kezelni ezt a problémát! Vagy éppenséggel nem akarják! Jó lenne ha a párt felépítené magát a valóságos és hiteles defenzív magyar nemzeti radikalizmus szintjére! Mert attól még nagyon messze áll!

vantaan 2013.05.07. 16:51:44

@TaTa86.: ... na ja! Majd ha Te sem kapsz munkát 2 diplomával 50 évesen a rezsit meg fizetni kell , akkor Te is lehetsz rövid időn belül CSÖVI! (Ismerek ilyen embert!)

.... pedig majd akkor is ember leszel, sokak szemében majd alkoholista CSÖVI (pedig lehet hogy csak az éhségtől lesznek vérbe a szemeid) Én majd látom benned akkor is az EMBERT! Talán mások is.

Persze ne legyél soha csővi!!!!

Putyilov gyári melós 2013.05.07. 16:56:09

@Doomhammer:
"A teny az, hogy a "demokracia" sokkal kevesebbet adott, mint a Rakosi- majd Kadar-rendszer. "

Attól függ, hogy kinek.
Van 2 millió, akinek bejött ez a buli, van 3 millió aki tántorog és van 4 millió, aki szarban él, ebből két millió éhezik, nyomorog.

Az elembertelenedés a szörnyű, a szociáldarwinizmus államideológiává válása.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.07. 16:58:58

@Putyilov gyári melós:
"Attól függ, hogy kinek."

Atlagrol beszelek. 1938 es 1978 kozott ketszeresere nott az eletszinvonal, mig 1978 es 2018 kozott jo, ha 15%-ot fog.

Ezt tette a demokracia. A demokracia nem a magyarsagnak valo.

Fejesrob 2013.05.07. 17:22:47

Szerintem a zsidó szót kicserélni cionistára nagyon is okos dolog.

Zsidók a szomszédok. Cionista Feldmáyer, Lauder, Izrael kül és belpolitikája.

csavari 2013.05.07. 17:44:24

Lakner Dávid

Örülök, hogy megírtad ezt a cikket mert saját magad és a zsidókat röhögteted ki! Ha ti és a többi zsidó nem vagytok bűnösök a ruszki bolsevizmus által elkövetett mészárlásokért akkor a Magyarok miért felelősek hitleri fasizmus Magyarországon elkövetett bűnökért?
Miért kell nekünk egyre több jóvátételt (holokamú pénzt) fizetni ki tudja kinek mert nem a halottak családjai részesülnek ezekből a pénzekből? Érdekes, hogy amikor szerintetek titeket valamilyen sérelem ér akkor rögtön zsidók vagytok, de az általatok elkövetett bűnök esetén Magyarok és azon országok népeinek nevezik magukat ahol elkövetik!
Még sok ilyen cikket írj és akkor még nagyobb lesz a "fasizmus" Magyarországon és az egész földön!

zobod 2013.05.07. 17:49:10

Ez az egész kongresszus egy Orbán szívatás volt, semmi más célja és haszna nem volt, mint a Sukoróról kisöpört Lauder pitiáner bosszúja. Tanúba illő, előre megírt ítélettel Orbánról.

Kerek négyszög 2013.05.07. 17:50:45

@csavari: A kommunizmusnak mi köze a zsidókhoz? Tán így lehet mosdatni a náci gyilkosokat?
Eléggé kilóg a lóláb.

Kerek négyszög 2013.05.07. 17:53:53

@zobod:

"Sukoróról kisöpört Lauder ..."

De most bezzeg milyen jól jönne most az a Sukoró, ami a büszkén átadott Mercedes beruházásnál is jelentősebb beruházás lett volna.

De hát a gyűlölet fontosabb volt mint a Magyar emberek.

csavari 2013.05.07. 17:56:00

@kerek négyszög:
Már mitől lógna ki a lóláb amikor a bolsevizmust és a fasizmust is a zsidók hozták létre és üzemeltették!

zobod 2013.05.07. 18:00:26

@kerek négyszög: nem kell minden pénzes seggbe belebújni. A Velencei tó természeti érték, annak a beruházásnak nem volt társadalmi támogatottsága. Nem kell ide a pornóbirodalmak mellé még kaszinócentrumot is csinálni, mintha valami elcseszett korhatáros Disneyland volna ez az ország.

vantaan 2013.05.07. 18:21:34

@csavari: ... és még a Jobbikot is!

Tehetetlen Dodó 2013.05.07. 18:22:00

@Kandeláber: Ugyan, ugyan, hiszen Bokros színtiszta konzervatív...

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 18:32:34

@zobod: A kongresszus a Jobbik reklámja volt, OV mellékszereplő volt.

Fejesrob 2013.05.07. 18:35:49

@Nero Bianco: Mivel a felmérések szerint a lakosság 60%-a antiszemita, de egy átlagos ballibsinél ez a szám felmehet akár 90%-a is, simán lehet, hogy minden antiszemitának vannak zsidó barátai.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 18:36:01

@de karatna: Istóczy helyeselte a cionizmust. Szerintem naív volt. A német cionisták mennyből az angyalként üdvözölték Hitlert, mert a német zsidók jókora része közel állt a teljes beolvadáshoz, illetve nem kis része már teljesen németnek érezte magát. A cionizmus erőszakkal ki akarta őket ebből szakítani, meg is tette, kit Palesztinába, kit a halálba. Nincs semmi tiszteletreméltó ebben a terrorizmusban.

Fejesrob 2013.05.07. 18:38:30

@ArmaGedeon: Ebben van valami, mert én a BBC videóján hallgattam meg Vona beszédét.

Bár folyamatosan a Magyar Gárdát vágták be, szóval militárisra vették, hogy a laikus is elhiggyem Vonáék nácik, Vona beszédébe én nem tudtam belekötni, de egy átlag angol szerintem pláne nem . (Angol felirattal volt).

Fejesrob 2013.05.07. 18:41:49

@Putyilov gyári melós: Ha erről szavazást rendeznél, a többség helyeselné a halálbüntetést.

Nem véletlenül nincs róla szavazás.

Ashi Valkoinen 2013.05.07. 18:47:18

"Mi köze van az 1944-es születési Ronald Laudernek és a Zsidó Világkongresszus tagjainak ezekhez?"

Amennyi nekünk, ma élő magyarokhoz a holocausthoz. Az ég világon SEMMI.

Nero Bianco 2013.05.07. 19:11:24

@Fejesrob:
"Mivel a felmérések szerint a lakosság 60%-a antiszemita"

Ilyen felmérések persze konkrétan nincsenek, de akinek képzelt zsidó barátai vannak, az hivatkozhat képzelt felmérésekre is.

Adj gázt! 2013.05.07. 19:41:51

Az azért rendes dolog a sukorói kaszinóiparostól, hogy nagyvonalúan elnézést kért Orbántól, amiért lenácifasisztázta.

Most már Orbán tartozik neki.

És újra le is lehet nácizni, ha legközelebb zsidótól kérnek buszjegyet, vagy más antiszemita gyűlöletesemény kapcsán.

Plumper 2013.05.07. 19:56:22

a mi nácijaink gyávák. még ebben sem vagyunk túl jók.

Fejesrob 2013.05.07. 20:05:36

@Nero Bianco: Te nem tudsz róla, ezért nincs. Az Index itt reklámozta vagy 2 napig a zsidó konferencia előtt.

contractor 2013.05.07. 20:06:44

Nagyon jó a cikk. Pedig a jobbiknak még 2010 környékén voltak néha tiszta pillanatai, de nem tartott soká. Azóta viszont inkább egy tébolydára hasonlítanak.

Fejesrob 2013.05.07. 20:08:30

@Plumper: Viszont te bátran nácizhatsz.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.05.07. 20:20:48

10 évente akar választást a fidesz.

A Mazsihisz belső információi alapján meglepő eseményekről értesült az ujasz.hu. Információink szerint a Zsidó Világkongresszus előtt nem sokkal kapott a kormánytól 50 millió forintot a Mazsihisz. A pénz rendeltetéséről nem tudunk, de azt is megtudtuk, hogy eredetileg nem volt tervbe véve Orbán Viktor felszólalása. Feltehetőleg ez a rendkívüli, hirtelen érkezett győzte meg a rendezőket, hogy érdemes lenne mégis szerepeltetni Orbánt, akinek ez komoly marketing esemény volt, már a választásra készülve.

ORBÁN BANDA TAKARODJ!

soproni1 2013.05.07. 20:28:51

Izrael állam sokat tanult a Holocaust-ból. Főleg azt, hogy nem engedheti meg a valós náci eszmék elterjedését. Ahogy hallottam kb. 20 éve, a világon mindenütt ellenőrzés alatt tartják a szélső jobboldali szervezeteket, hogy az erre fogékony néprétegeket kordában tudják tartani. Aki valós veszélyt jelent, azt likvidálják. Érdekes, ahogy a titkosszolgálatok cserélgetik, pihentetik a vezéreket, gyártanak hozzájuk legendát, álnevet stb. Ez a profizmus. Mint ahogy a Redbull megtalálja a közönségét, úgy az eszméknek is gyártanak szimbólumokat. Ha ezt Lauder irányítja ( kétlem), le a kalappal előtte.

contractor 2013.05.07. 20:29:10

Izraelre a legnagyobb veszélyt nem az antiszemiták, nem az arabok vagy a perzsák jelentik hanem az ortodox zsidók. Ezt minden Moszad főnök tudja

contractor 2013.05.07. 20:35:48

"Even a former head of the Mossad, Israel's foreign intelligence agency, is now warning that the ultra-orthodox are a bigger threat to the country than the Iranian nuclear program. US Secretary of State Hillary Clinton said recently that the conditions in Jerusalem remind her of Iran."

Forrás: www.spiegel.de/international/world/advance-of-the-zealots-the-growing-influence-of-the-ultra-orthodox-in-israel-a-808252.html

soproni1 2013.05.07. 20:36:47

A legideálisabb vallás a zsidhista. Okos, mint egy zsidó, bölcs, mint egy buddhista.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 20:42:34

"Miért, tehetnénk fel az álnaiv kérdést? Már miért kéne a Zsidó Világkongresszus bármely tagjának is elhatárolódnia ezektől?

Mi köze van az 1944-es születési Ronald Laudernek és a Zsidó Világkongresszus tagjainak ezekhez?"

hogy azokkal érintkezik, azokkal ápol büszke kapcsolatot, akik büszkék a vörös terrorra, a károlyi-korra? a szovjet "felszabadításra"?
én nem vagyok büszke a német megszállásra, se a nácikra, nincs is sok közöm a holokauszthoz. amúgy se lenne, ha nem a fasiszták uralkodnának már 70 éve, és a tömeggyilkosok fiaival paroláznék, üzletelnék

kifordított nagyanyó 2013.05.07. 20:49:56

Na megint egy kis jobbikfikázás.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 20:49:57

"Ellenben napjaink magyar zsidóságának nem igazán szokása pozitív kontextusban nyilatkoznia Rákosi Mátyásról."

dehogynem, itt egy kifejezetten pozitív értelmezés:
Vitray Tamásról derült ki, hogy a kis zsidót invitálták az ÁVH-ba, egy nagy kaland a zsidóknál az ÁVH.
mazsihisz.hu/vitray,-akit-gyerekkent-kisneufeldnek-hivtak-240.html

a szovjet megszállásról, a Horthy-korról a zsidóknak megvan maga sajátságos véleménye, miközben a románok megtagadták a deportálást, és maguk kezdték el a zsidók irtását, a szlovákok pedig fizettek a németeknek hogy vigyék el a zsidóikat, de mindig a magyar a legnagyobb náci.
www.holokausztmagyarorszagon.hu/index.php?chapter=13_4_1&section=1&type=content

Tehetetlen Dodó 2013.05.07. 20:50:13

@Hepci: Vicc vót.
Egyébként Isten éltesse sokáig a kedves hölgyet.

Fejesrob 2013.05.07. 20:52:30

Mindenesetre ezek frankón bemutatkoztak itt Bp-en.

Tényleg igaz, az, hogy ha a zsidó hülye, akkor nagyon hülye. Itt van Mo-n egy csomó zsidó és egy nem volt aki megkérdezte volna tőlük a kurva nagy arcával, te öreg, nem ciki, ha nácizzuk Orbánt, egyáltalán hogyan viselkedjünk.

Aki ezekkel szemben nem antiszemita, az nagyon nagyon türelmes ember. Ezt a kibaszott nagy arcot egy vendégségben, nem semmi. Gyakorlatilag belehánytak a leveses tálba, majd lebaszták a háziasszonyt miután jóllaktak, hogy nagyon gáz ahogy főz.

soproni1 2013.05.07. 20:56:02

@tesz-vesz: a tömeggyilkos fia mit tehet a szülei dolgairól ? Ő oda született. Bár leszületés előtt lehet, hogy vállalt egy nehéz sorsot azzal, hogy azt a családot választotta. Az egykori orosz cár gyermekeit is kivégezték, de azok akkor is ártatlan gyerekek voltak, akármilyen jólétben nevelkedtek. Az utódokat csak akkor szabad elővenni, ha hangosan fikáznak egy eszmét és kiderül, hogy a papa is olyan volt. Ellenben, ha valaki azt mondja, hogy az is a nemzetünk gyelekedete volt, de mindent megteszünk azért, hogy mégegyszer ne forduljon elő, akkor el lehet engedni a múltat vagy a múlthoz való viszonyulásunkat. Amíg azonban a saját nemzetünket ketté bontjuk jókra ( mi ) és rosszakra ( ők), addig nem lesz normális nemzet.

Fejesrob 2013.05.07. 21:06:52

Azért az eléggé ül, hogy pénteken a Jobbik tiltakozik a cionista befolyás ellen, ország-világ folyamatosan nácizza Vonát, majd vasárnap egy idegen ország küldöttei, pontosan megmondják, utasítják Orbánékat, pontosan mit is csináljanak.

Vonának teljesen igaza van.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:12:29

Gyöngyösi nemzeti szuverenitásról beszél – miközben az azeri baltás gyilkos kiadatása után egy rossz szó nem hagyta el a száját Azerbajdzsánt illetően, szinte már tapsolt is hozzá, hogy a keleti ország ennyire megalázó módon szegje meg az ígéretét."

jaj :D de primitív mondat írókám :)
ezek a szemét azeriek megszegték az ígéretüket! nyilván nem mondhatja viktor a parasztoknak hogy le volt zsírozva minden, a gumigerincű viktor nem mer alkudozni, inkább a magyarok legyenek a birkák, minthogy azeriek ne vegyenek kötvényt. tehát ne meri azt kérni valójában az azeriektől, hogy de tényleg ne engedjék ki, min egy évig a gyilkost, hanem inkább belehazudják a magyar médiába, hogy megszegték az azeriek a kormánynak tett ígéretet.

érdekesen mosod össze a mondatokat.. szerintem jobb lenne pontos idézeteket használni, ahogy a profik szokták, nem pedig a te szádból alakítgatni a következtetéseket a hamis félmondatokból. ciki ma már ez a megmondás pontos idézet, visszakereshetőség nélkül. indexcsőcselékírók szokása

inkább tolja túl valaki a zsidóbiciklit, mint nevezze a zsidóságot Isten ajándékának, teljesen egyértelmű.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:14:21

@soproni1: olyan unalmas vagy már, aki védi a bűnt, az cinkos, aki nem engedi bíróság elé, az cinkos.
aki a gyilkosság révén jut vagyonhoz, generációkon át, az hullagyalázó bűnöző.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:19:02

dávidkám amúgy még mindig adós vagy egy jó l. simon verssel,
neki biztos állami kitüntetést adatnál

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:20:23

Híjnye, de alacsonyan röpködtek itt a lófaszok máma, nyilván betért pár ciánpista műveltségi metéltkedni.

Asszem a cionizmus fogalmát illett volna tisztázni, ugyanis tágabb értelmű némi Herzlkedésnél. Világunalom, hegemónika, ilyesmi.

Kemény 0,2 százaléka a világnak, nosza melléjük hamar-gyorsan pár, gangeszparty székeli, segédcsapatnak.

A rejtett tartalék, az. Wunderwaffe csütör tökön.

Nero Bianco 2013.05.07. 21:21:25

@Fejesrob:
"majd vasárnap egy idegen ország küldöttei, pontosan megmondják, utasítják Orbánékat, pontosan mit is csináljanak. "

Ez persze konkrétan nem igaz.
Magyarországon direkt utasítási joga az 5 fős fidesz köménymagnak van országos politikai ügyekben.
Ennyi.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:23:04

@Nero Bianco: Legalább minden ujjára jut egy.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:23:27

@Putyilov gyári melós: igen, gyöngyösi apja, anyja engem is nagyon zavar, mégse lehet más a politika?

soproni1 2013.05.07. 21:26:21

@tesz-vesz: sajnos sok nemzet jutott vagyonhoz gyilkosságok árán, de már nem tudjuk visszaadni az egykori tulajdonosok életét. Szerintem senki nem védi a gyilkosokat, hiszen azok is mi voltunk úgy, mint az áldozatok. Ha unalmas, ha nem. Kérdés, hogy neki merünk-e menni a szüleinknek, rokonainknak azért, amit az előző rendszerben elkövettek, vagy a bűnök következményeit élvezték? Ez örök dilemma .....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:29:45

2001: ...a konferencián kiadott nyilatkozatban népirtással és háborús bűnökkel vádolják a zsidó államot. A nyilatkozattól több emberi jogi szervezet is elhatárolta magát. A dél-afrikai Durbanban az ENSZ rasszizmusról szóló konferenciájával párhuzamosan folyó Rasszizmus-ellenes Konferencia "apartheid államnak" nyilvánította vasárnap Izraelt, mely "háborús bűnökben, népirtásban és etnikai tisztogatásban" bűnös - jelentette a CNN
edition.cnn.com/2001/WORLD/africa/09/02/durban.racism/index.html

A zsidó államot elítélő deklarációt a 3000 küldött többsége elfogadta. A nyilatkozat jelentős támogatottsága sokkolta a zsidó képviselőket, akik kivonultak a találkozóról. Egyes nemzetközi emberi jogi szervezetek, például az Amnesty International és a Human Rights Watch elhatárolta magát a deklarációtól.

Simon Perez izraeli külügyminiszter kormányának aggodalmát fejezte ki. "Ez az antiszemitizmus és anticionizmus kirobbantotta gyűlölet híján van bármiféle megfontolásnak"

persze ez nem olyan fontos téma, hogy dávidka foglalkozzon vele, a fidesz-likud kapcsolat se olyan fontos dolog

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:29:51

@soproni1: A T-100 -as modellt javaslom, talpig ciceszköténykébe burkolva.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.05.07. 21:32:48

@soproni1: nem nemzetekről van szó, hanem emberekről!
és itt nem nekimenésről van szó, mert ezek a gyilkos szülők küldték a fiaikat a politiákba, legyenek ők az ellenzékeik, persze hogy nem fognak nekimenni.
hol láttál te kommunista elszámoltatást? miről beszélsz?

"Szerintem senki nem védi a gyilkosokat, hiszen azok is mi voltunk úgy, mint az áldozatok. "

aha

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:34:18

@tesz-vesz: Boldogok a lélekben koldusok (kérők), mert képtelenek megkülönböztetni két zsidót? Orra hosszú, már végeztünk is.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:36:02

@tesz-vesz: Hallotta Tőkés felhívását? Tessék rávallani a tartótisztekre, nem a sneciget fogdosni.

soproni1 2013.05.07. 21:40:53

@tesz-vesz: ha holnap neked kellene elszámoltatnod, akkor hol kezdenéd és hol fejeznéd be ? Ha én eljutnék a rokonaimig, nem tudom, mit tennék. Sőt, ha eljutnék magamig? Pedig csak 42 éves vagyok, de talán én is húztam hasznot abból, hogy az a rendszer eltette láb alól az ellenségeit. Nyílván a primitívje felsorol öt nevet, de ennél lényegesen több felelős és haszonélvezője volt a rendszernek. Szüzek meg nem születtek 1989-ben.

soproni1 2013.05.07. 21:42:59

@Bell & Sebastian: Tőkésre rávallott a felesége. Ki gondolta volna, mekkora egy ganaj ember.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:44:30

@soproni1: Az a helyzet, ha magára kötözött dájnamájttal berohant volna valaki a lakitelki sátorba, mára már sörnyitóvá nemesedett volna a túlparton.

soproni1 2013.05.07. 21:45:42

@Bell & Sebastian: igaz.... :)))

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:46:21

@soproni1: Modern szent, anyaszülte mind.

Napkutya 2013.05.07. 21:51:24

"Kölcsönös kiengesztelődés ott sosem lesz, ahol csak azt várják el a „sértett” felek, hogy akit megvádolnak történelmi sérelmükkel, az rögtön kérjen azért bocsánatot."

Egyik sem tud bocsánatot kérni, mert BÜSZKE rá, hogy az azonosítja csoportként a közösségében, amit a másik tagad.

Mindenesetre jó, hogy ez a blog legalább kimondja ezt, szemben, a barokkosan szar Véleményvezérrel, aki azt sem tudja eldönteni, hogy kinek tartaná oda a hátsóját három klikkért...

Bell & Sebastian 2013.05.07. 21:57:47

@Napkutya: Csak azt árulja el -ha tudja-, hogy mi a kutya picsájáért lettünk ennyire fontosak?
Csak nehogy azt mondja ezek mind Szvatopluk rokonai, akik a lovukat követelik.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 22:00:14

@Fejesrob: A reklám célcsoportja nem nyugati közönség volt, hanem magyar. Idehoznak egy undorító bandát, akikről ők is nagyon jól tudják, hogy a hazafias közönség undorodik. A banda egyértelműen egy magyarországi politikai csoportosulást szid, teljes médiafelületen. Ezek is ki tudják számolni előre, hogy ezzel az akcióval beleégetik a fogyasztókba a márkahűséget... Aki azt mondja, hogy a Lauder-félék erre nem is gondolnak, az komolytalan.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.07. 22:00:46

Azt gondolom, hogy _alapvető_ hiba értelmet keresni egy jobbikos szónoklatban, és azt gondolni, hogy bármiféle logikai ellentmondás leleplezése releváns. Ez akkor lenne fontos, ha a célközönség racionális alapokra helyezett, érzelmi befolyásoltságtól mentes intelligens közösség lenne.

A szónoklat lényege az, hogy a motiválandókat motiválja. A célközönség az a réteg, akinek megvan a 80-es IQ-ja, érti hogy a cionista zsidót jelent, és tetszik neki bármi, ami a zsidókról szóló negatívum. A szónoklat megszerkesztésében csak az a kihívás, hogy a jobbikos mérsékeltebb szavazóréteget nem szabad elrettenteni.

Már most mi van, ha konkrétan néhány dologban pontatlan volt, vagy önellentmondásos? Attól még ő és a szavazói együtt nemszeretik a zsidókat, és ha kötekedel zsidóvagy. Nincs itt semmi probléma.

soproni1 2013.05.07. 22:01:37

@Bell & Sebastian: én nem szídhatom egyik rendszert sem, mert mindkettőben sok jóban volt részem. Mondjuk a családomban sem azok azok anyáznak leghangosabban, akiknek rossz volt. Az ember mindenkori világnézete függ a belső harmóniájától, ami hatással van a külsejére, ezáltal a sikereire is. A tüntető üvöltözők arcberendezkedése nem genetikailag diszharmonikus, hanem a gondolataik teszik azzá. Milyen érdekes, hogy minnél kopaszabb, agresszívabb tetováltabb egy férfi, annál szebb, törékenyebb lánya születik. Érdekes....

Bell & Sebastian 2013.05.07. 22:03:14

@ArmaGedeon: Estéenek is van főnöke, aki a kezébe nyomta az újságot, amibe jó előre belenyilatkozott Ovi.

Mentőkérdés a kettesért:
- Na most akkor, itt ki kit szopatott meg, de jó alaposan?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.07. 22:04:12

@bbjnick: "A Jobbikra nagyon is ráférne, hogy komolyan "szétkapják", azaz szembesítsék ellentmondásaival"

Minden ilyen megmozdulás erősíti a jobbikot, de nem azért, mert igazuk van, hanem mert a hívek támadásként értékelnek minden ilyesmit, és összetartanak.

Olyan ez, mint a jehovatanúk, akik párosával járnak, és minél többen magyarázzák el nekik hogy hülyék, annál biztosabbak tőle.

Napkutya 2013.05.07. 22:05:26

@Bell & Sebastian: Mondok egy vicceset:. Igaz, a Jobbikos sem tud felsorolni a saját ismeretségi körében 20 zsidót, akit személy szerint utál, DE ez, fordítva is így van! A legtöbb zsidó, NEM tudna felsorolni 20 Jobbikost.

Miről szól a történet?

Gumicsont, a szavazó parasztoknak, akik bejuttatják a politikust MINDKÉT oldalon a a húsosfazék mellé.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 22:07:23

@soproni1: Jó gondolat, akárha magam mondám. Aki látott embert megőszülni 24 óra alatt, ami elvileg lehetetlen és mégis van.

soproni1 2013.05.07. 22:10:44

@Bell & Sebastian: csak legendát hallottam egy emberről, aki ugrás előtt vette észre, hogy nincs a medencében víz. De az sem 24 óra volt.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.07. 22:14:38

@Bell & Sebastian: Nem látok it semmilyen szopatást, közönségkábítást látok. OV rutinosan eljátssza a szerepét, ráadásul a zsidóseggnyalást régóta szívesen, lelkesen, emlékszünk a Likud-szerelemre és idéztem, hogy a választási tanácsadói tényleg likudos törzsgárdatagok, tehát ez nem üres retorika volt. Neki az üzlet bitztosításához meg se kottyan, hogy látszatra megalázták. Színdarab, a hazai alattvalók irányjtása amúgy is a hülyék átverése-erőszak-választási rendszer buherálása kétharmaddal módon zajlik, tehát nem oszt, nem szoroz, hogy tetszett-e a közönségnek a "megalázkodása".

Bell & Sebastian 2013.05.07. 22:17:34

@Napkutya: Játsszuk azt, hogy játszunk megint..., mert ki az a Szibinyáni Jank, aki elhiszi, hogy a politika boszorkánykonyhája a Parlamentben van és a népek sorsát önrendelkezésük írja?

Szabadság a madáré, egyenlőség az egyenlőtlenségben lehetséges és a testvériesség csak egy anyától születhet.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 22:24:12

@ArmaGedeon: Na de drága Gedeon, ha náluk a lóvé, mijafaszt tudna még csinálni? Ha pénzt nem?

Enyhít a feltételeiken, de sem átugorni, sem megkerülni nem tudja őket!

Válság is csak itt van, ahol zsidó befolyás. Az meg adottság. Örüljünk annak, hogy ránk száradnak a lakóparkok, vagy annak inkább, hogy befuccsolt az építőbiznisz?

Amikor a 6 db T-55 -ösünket úgy lövik szarrá, hogy még a híradó sem hozza.

soproni1 2013.05.07. 22:30:09

@Bell & Sebastian: lehet, ha nem tiltakoznánk a munka ellen, nem lenne válság? Persze akkor dolgozni kellene, mi pedig uralkodásra termettünk ! Már el is hessegettem a gondolatot.

zobod 2013.05.07. 22:32:54

@Hogy lopta ki a Fidesz a titkos Portik anyagot?: akárhogy is érte el Orbán a szereplési lehetőséget, de a lényeg az, hogy Lauder megint csúnyán felsült vele szemben. Épp most néztem a hirtv-ben a felvételt, majd felrobbant a dühtől, megalázottságtól RL, mikor meg kellett követnie Orbánt. Addig kavart, míg megint alulmaradt Orbánnal szemben.

Bell & Sebastian 2013.05.07. 22:35:52

@soproni1: Sajnos nem ilyen egyszerű, de Bretton Woodstól most nem veszem végig a leckét.

Alapból fedezeti probléma, mert a munka és a szebb jövőbe vetett hit (azaz a bővülés) a dollár támaszai.

Munka a kiváltságosoké, demográfia halt, cserearányok megpiszkálva. Ilyenkor háború szok jönni.

Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07. 22:39:19

@csavari: Téged is a zsidók hoztak létre, te kis fattyú! És ők is üzemeltetnek, droid.

soproni1 2013.05.07. 22:42:01

@Bell & Sebastian: háború mindig lesz. De mint feljebb írtam, mostmár okosabbak a az irányító hatalmak. Az elég beszédes, hogy az arab tavaszt ráfogták a Fészbúkra. Vicces volt, ahogy a bahreini fiatal tört zúzott. Mostmár csak polgárháborúkat tudok elképzelni. A világ egyre komfortosabb lesz.

zobod 2013.05.07. 23:13:04

@soproni1: pedig nagyon úgy tűnik, nagyot koppant Lauder, legalábbis a hirtv képriportból ez jött át. A lényeg, hogy az utca embere ebből az egész cirkuszból nem sokat érzékel, inkább csak a fejét vakarja... az El Al már jumboval küldi Bp.-re az izraeli turistákat, akik remélhetőleg majd jól érzik itt magukat. Egy-egy ilyen járat több ezer vendégéjszakát + költést hoz a pesti szállodáknak. Szállodások szerint a japánok, usákok, és az izraeliek a legjobb vendégek de míg előbbiek általában csak 2-3 éjszakát maradnak, utóbbiak tovább.

Kancsendzönga 2013.05.07. 23:25:58

@Fejesrob: nagyjából ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem is.
Azt azért megmondhatná egy, a témában járatos szakértő, hogy mégis mi a lószart akarnak a zsidók tőlünk?
Azon túl, hogy általuk bevallottan antidemokratikusnak tartott módszerként, de betiltatnának egy parlamenti pártot? (gyk. Jobbikot)? És ezt így most hogy? Egyáltalán mi közük van a belügyeinkhez. Egyáltalán mit számít egy tenyérnyi ország, maroknyi lakossága a számukra?
Ja, hogy itt él Európa egyik legnagyobb zsidó közössége? Szóval mégsem annyira kurvaszar itt, hogy mégiscsak jó itt lenni?

A legjobb úton haladnak ahhoz, valóban, hogy az is utálja őket, aki eddig nem.

Ja, hogy ez a cél? Vajon miért?

Juteszembe... hol is lőttek le zsidó kisgyerekeket néhány éve az iskola előtt? Ja, hogy Franciaországban? Nahát. Oda miért nem hívtak össze világkongresszust?

MetálFater (törölt) 2013.05.07. 23:47:42

Teljesen felesleges, a napi szinten tucatjával megjelent, és a Jobbikot gyalázó - és természetesen a zsidókat mentegető - cikkek és blogok garmadája.

Ha a fene fenét eszik, akkor is rühellni fogom a zsidókat.
Ez van.

Tudom, minimum nácigeci vagyok.
Vagy szemét komcsi.
Csak attól függ, melyik oldalról nézzük...

Bell & Sebastian 2013.05.07. 23:50:34

@soproni1: Derága a benzin, rohamozzon gyalog. Üljön a kémény mögé, Zajcev!

Bell & Sebastian 2013.05.07. 23:56:28

@MetálFater: Áá dehogy, csak nincs még felvilágosodva, nézegessen sok Schmoll pasztás dobozt.

Larry Silverstein 2013.05.08. 00:06:25

A zsidók már 1933ban az amszterdami JCW-n megmondták, hogy Adolf Hitler monnyonle, és van emberük a kancellárságra/No. akkor 0,5%-ban volt zsidó/. Mondták nekik a németek hogy kapjákbe, mire a zsidók ahol tudtak bojkottot követeltek a világon a német termékek importja ellen. Ők így vettek részt No. újjáépítésében, és így kívántak asszimilálódni.

A birkatürelmü Hitler még évekig várt és minden lehetőséget igyekezett felhasználni hogy megoldja a kútmérgező fajta problémáját, de amaz tovább pofátlankodott, így végül munkatáborba csukták, igaz, főleg a keleti nyomoronc zsidókat. Ezt azóta sem heverték ki.

Lehet nyomni a polkorrektet, ha még nem láttál zsidót, de nem olyanok mint te vagy én, vagy más nép. És nem is akarnak olyanok lenni. A bizalmatlanság irányukban teljesen indokolt, hogy finoman mondjam.

MetálFater (törölt) 2013.05.08. 00:09:13

@Bell & Sebastian:

Ön pedig látogasson el Ciszjordániába, vagy Palesztinába.

Ott megláthatja és megtapasztalhatja kedvenc népének valódi arcát...

vantaan 2013.05.08. 00:13:16

@MetálFater: A Jobbik azon zsidók/cigányok gyülekezete akik fóbiájukat saját magukon élik ki!
Lásd a gatya vizit eredményét ! Szegedi Csanád, Vona Gábor, Zagyva György Gyula, ... a nem tag de naccságosasszony Morvai Krisztina.
Emberek csoportja akik jó pénz reményébe a saját anyjukat is megb....nák! Offshore lovagok akik utálják az offshore lovagokat, mutyi királyok akik utálják a mutyizókat, közpénz eltüntetők akik utálják a közpénz eltüntetőket ......
A Jobbik egy halom/shalom szar leborítva Árpádsávos és nemzeti színű és "székely/zsidó zászlóval!

Bell & Sebastian 2013.05.08. 00:19:11

@MetálFater: Megvót, köszi. Különösen az izraéli, katonai biztosítás tetszett. Egy rövid elöl (jeep), egy hosszú középen (busz), egy rövid a végén.

Úgy nézem, pont az R (mint robbantás) morzejele.

Bell & Sebastian 2013.05.08. 00:25:25

@vantaan: Összekeverte a mellső lábát, a Balliben van a nagypapi órája. A Jobbik nélkül örömtelen lenne az élete.

vantaan 2013.05.08. 00:38:56

@Bell & Sebastian: ....no béküljön már ki magával, Maga szerencsétlen hontalan. .... ha már nem költözött ki Israelbe! Szerethető ez az ország akkor is ha zsidók, cigányok és árja pirézekkel van tele
. Örüljön a tájnak, a nagyszerű történelmünknek, a sok sok zsidóból lett echte magyarnak pl. Vámbérynek, Radnótinak, Kertészeknek ....soroljam?, irodalmunknak, művészetünknek. .... nekünk akik haszon reménye nélkül csak úgy "magyarságunk" miatt vagyunk itt!
Azért még búsuljon egyet ..... s tente baba tente, aludjon álmodja hogy maga a nagy Góliát aki legyőzi Dávidot!

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.08. 03:44:22

@flugi_:

a célközönség reakciója itt olvasható. :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.08. 03:48:29

@Napkutya:

„A legtöbb zsidó, NEM tudna felsorolni 20 Jobbikost.”

Azért úgy elképzelem azt a los angelesi zsidót, és erősen gondolkodom, mi a faszért is kellene neki tudnia akár egy darab jobbikos nevét is. én hibám egyébként, mindig abban a buta hitben élek, hogy magyarországon kívül is van élet.

csavari 2013.05.08. 05:29:42

@Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok:

Genetikai hulladék az igazságon meg vagytok sértődve!
Pedig csak emberi módon kellene viselkednetek és nem utálnának benneteket az egész földön!

vantaan 2013.05.08. 06:00:42

@csavari: Mi a bajod a magyarokkal?
S nem genetikai hulladékok hanem sokszínűek! Miért talán azt hiszed a 7-8 törzs, a besenyők, a tatárok, az itt lévő tótok, rácok, a törökök, a németek, az oroszok, a svábok, a románok .... mind mind csak onanizált?
Pont ez a sokszínűség "hibrid hatása" a sok sok Nobel-djjas, a sok olimpiai bajnoki cím, a sok nagyszerű művész s kiváló ember!
Persze a hibrid hatás mellett néha felszínre kerül a leromlás is, az atavizmus ..... no a sok homlok ereszes no azok a fóbiás jobbikosok!

csavari 2013.05.08. 06:25:22

@vantaan:
Hozzászólásaid alapján te messze vagy a Magyaroktól!
Te csak egy betolakodó élösködő vagy!

nincs1itt 2013.05.08. 06:34:51

@vantaan: "sajnos" ez van, amit írtál. Egy guruló 10 centesért tényleg bármit vállalnak. Vona identitásáról szóló meskete is megdőlt, hiszen van olyan honlap, hivatalos stb., ahol olvasható, hogy Vona nagypapa és Zazrivecz "nevelő"-nagypapa 1944.ben elhunytak 2 hónap különbséggel a II. VH.-ban. Balczó még a daliás Fidesz-Miép időkben Csurka és Orbán "összekötője" volt. Morvai naccsád se semmi, Szegedi a non plus ultra. Novák gyerek apucija az MSZP színeiben rajtolt 2010-ben, valahol Budán.
Elég lenne annyi, hogy jól átbaxták a szavazóikat.

vantaan 2013.05.08. 06:37:25

@csavari: ...s még az is lehet Én betolakodó csináltam az öcséd bátyját!

bgp 2013.05.08. 06:46:38

@vantaan: És ezt így hogy, Krisztinának csak nincs metélnivalója.

vantaan 2013.05.08. 06:52:33

@bgp: ..... neki nincs metélni valója??? Ő nem metéli Ő egészbe veszi be! Csak előnybe van nála a metélt!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 06:56:05

@flugi_:

Igazságról a Jobbik esetében azért is volna nehéz beszélni, mert a jelenlegi (posztmodern) magyar nemzeti radikalizmus nem egy ideológia képviselete, hanem egy állapot manifesztációja.

Amit ma Magyarországon nemzeti radikalizmus néven illetnek, az úgy jött létre, hogy az elmúlt huszonegynehány évben a posztkommunista elitek hatalomfenntartó és -megőrző stratégiaként alkalmazták a "megbélyegzés, kirekesztés" módszerét. Mindent, mindenkit, amiben vagy akiben pozícióikra, hatalmukra veszélyt láttak vagy véltek, amivel nem boldogultak vagy nem akartak foglalkozni, azt "kitoltak/kitolták széljobbra". Lett légyen szó társadalmi vagy akár kulturális jelenségről, társadalmi/politikai konfliktusról, hagyományokról, bárkiről, bármiről, ha útban volt, terhes volt, került ki a jobbszélre, a gajdecba.

Igen ám, csakhogy az évtizedek alatt a szélen, a peremen iszonyatos mennyiségű és súlyú társadalmi-kulturális "mindenféle" halmozódott fel, torlódott egymásra. Ennek (ma még) nincs egyértelmű formája, mert annyira heterogén: s ennek a heterogén karakterű társadalmi-politikai-szellemi peremlétiségnek a manifesztációja a posztmodern magyar nemzeti radikalmizmus.

(A tragikomikus az, hogy az elitek máig ezzel a módszerrel próbálnak megszabadulni a számukra terhes, kezelhetetlen jelenségektől --- pedig nem nehéz belátni, hogy mi történik akkor, ha a perem súlyosabbá válik, mint a centrum.)

csavari 2013.05.08. 07:09:36

@vantaan:

Ahhoz te selejtes vagy! Esetleg az alföldi robertának tudnál csak de annak is csak benyalni. Az a te köröd de nem a Magyarok.

vantaan 2013.05.08. 07:14:43

@bbjnick: "Igazságról a Jobbik esetében azért is volna nehéz beszélni, mert a jelenlegi (posztmodern) magyar nemzeti radikalizmus nem egy ideológia képviselete, hanem egy állapot manifesztációja."

No ez ami nincs! A posztmodern magyar nemzeti radikalizmus! .... az amit annak mondasz az egy a múltban és álomban tévelygő , inkább a résztvevők lelki frusztráltságát némileg elnyomó,eltakaró gyökértelen bűzös mákony! Talán nem véletlen hogy a kulcsi, a tárkányi család irtást vagy a soproni kettős gyilkosságot elkövetők is ehhez a szerencsétlen csoportosuláshoz tartoztak.
S a nemzetre való veszélyessége ebben van nem csak a zsidózásban a komcsizásban.
Kialakult eltorzult lelkület előbb utóbb nem elégszik meg sima cigányozással-zsidózással el kezdi irtani a sajátjait is! Persze ideig-óráig ezt el lehet nyomni ..... de meddig? Mikor lesz a "hosszú-kések éjszakája" ... az megjósolhatatlan még
. A veszély valós és nagy a nemzetre nézve!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 08:16:04

@vantaan:

Mivel kommentemből nyilvánvalóan egy szót sem értettél meg, így elég nehéz válaszolni:-]

De hogy ne hagyjam "szó nélkül" "észrevételeidet", ezért linkelem neked a legutóbbi mediános közvéleménykutatás eredményeit összefoglaló táblázatot --- hogy (te is) frusztrálódj egy kicsit:-)

www.median.hu/kepek/upload/2013-05/1abra20130503v.png?options=width:645;height:420;quality:100;

hoplita 2013.05.08. 08:26:19

@bbjnick:
Nagyjából igazad van. Egész jól összefoglaltad a lényeget.

Occam beretvája 2013.05.08. 08:29:41

@vantaan:
Te is rettegsz?
Én is.
Itt ülök a bőröndömön, nevem pedig Bőrönd(Braun) Ödön
De vacillálok.
Minden héten átiratom az EL AL jegyemet.
Rettegjünk együtt, üdvözlöm kegyedet.

vantaan 2013.05.08. 08:30:38

@bbjnick: ...hát, hogy is érthetném? Esetleg ha magyarul írnál! " mert a jelenlegi (posztmodern) magyar nemzeti radikalizmus nem egy ideológia képviselete, hanem egy állapot manifesztációja."

Kérlek az Én tudatlan szintemre méltóztassék le szökkenni és elmagyarázni ..... miért is találtak a kulcsi mészárosnál, a soproni gyilkosoknál Árpádsávos zászlót? S van-e más kiút mint a totális megsemmisítése a kevésbé radikális/radikálisabb jobbnak s ezzel a mai manifesztálódott káosz közeli állapotban valami rendet tenni?
Látható hogy ma már csak a teljes leszámoláshoz megoldást .... csak a kérdés Orbánnal vagy Vonával számolnak le? A legutóbbi Orbán nyilatkozat alapján Vonának vége! .... ha Vona nem tesz valamit.

vantaan 2013.05.08. 08:34:47

@Occam beretvája: Miért is rettegnék? ....mert Te rettegsz? Rettegj nyugodtan! Nekem semmi bajom. Süt a nap, süt a pék, csicseregnek a madarak .... ja hogy pár nemzet idegen jobbos hőbörög ...hát Istenem DEMOKRÁCIA van!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 09:30:13

@vantaan:

Én a helyedben nem tenném ilyen kacéran közszemlére a beteg pszichémet; de a te dolgod!:-]

thetriggerhappy 2013.05.08. 09:33:56

@de karatna: és tegyük hozzá, hogy feldmáyer sem. feldmájer annál inkább.

thetriggerhappy 2013.05.08. 09:39:39

@tesz-vesz:

és az invitálták szó nálad mit jelent?

vantaan 2013.05.08. 10:09:45

@bbjnick: ....háááát ,hogy kinek is van beteg pszichéje?

.....mert ugye a zsidó biznisz esete a bbjnickkel rá a példa! De tiszteletem az orvosodnak! Önbizalmad legalább van.

a_fater 2013.05.08. 10:12:30

Miért, kedves szerző, te tán szereted a zsidókat és a kommunistákat? Nem ártottak még eleget Magyarországnak?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 10:57:47

@vantaan:

Ezt felesleges! Ez már csak gyatra utánlövés!:-)

vantaan 2013.05.08. 11:56:11

@bbjnick: .... csak személyeskedsz s választ nem adsz!

még-egyszer!: "..... miért is találtak a kulcsi mészárosnál, a soproni gyilkosoknál Árpádsávos zászlót? S van-e más kiút mint a totális megsemmisítése a kevésbé radikális/radikálisabb jobbnak s ezzel a mai manifesztálódott káosz közeli állapotban valami rendet tenni?"

Bell & Sebastian 2013.05.08. 12:15:58

@vantaan: Mert odatette az elhárítás, ennyire egyszerű.

vantaan 2013.05.08. 12:26:57

@Bell & Sebastian: .... mindig az teszi oda?

Ha így van akkor már tényleg választ kell adni az alábbira.

S van-e más kiút mint a totális megsemmisítése a kevésbé radikális/radikálisabb jobbnak s ezzel a mai manifesztálódott káosz közeli állapotban valami rendet tenni?"

Jöjjön a "hosszú kések éjszakája"?! ....addig úgy sem lesz rend és fegyelem a jobb oldalon!

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.08. 12:29:56

@Bell & Sebastian:

Hát, vagy odatette vagy nem (egyébként korántsem kizárt, hogy odatette), de ha a lakosság tizenakárhány százaléka, a "nemzeti radikális" szavazók, mind pszichopata gyilkosok volnának, mint @vantaan állítja, akkor ez az ország nem egészen így nézne ki:-)

vantaan 2013.05.08. 12:46:02

@bbjnick: " a lakosság tizenakárhány százaléka ...."

1952-ben 100 ezer ember éltette Rákosi Mátyást Kisújszálláson! kb. 100 km-es körből önként mentek tapsolni!
1956-ban ha tudták volna fölkötik!
1957-ben május 1-én 300 ezer ember éltette Kádár Jánost azon a Budapesten ahol 5 hónappal előbb még lőttek!

Tízen valahány százalék? ... s ki mérte?
Sajnos 2002-óta hiteltelenek a közvélemény kutatók! Emlékezzünk,hogy adott 4-5%-os előnyt a választások előtt Machin Róbert és Kolosy Tamás vezette cég - csak hát előtte 3 nappal kaptak a kormánytól többszáz milla megrendelést!
S most? .... az az évi 5 ezer millió /5 milliárd amit a huszadvég kap ... s az azért már lehet kihozni tizen százalékokat!!!

Kandeláber 2013.05.08. 12:57:17

@vantaan: Kispofi, 2010-ben a Jobbik 12.18 százalékot kapott.
Nem a közvélemény kutatóktól, hanem a választópolgároktól. 855 436 magyar ember szavazott rájuk az első fordulóban.
Kérdés?

vantaan 2013.05.08. 13:03:58

@Kandeláber: ...és???

Lehet hogy pont ezért kell leszámolni vele vagy Ő számol le a másik jobb oldali pártot!
Várom és szemlélem majd a magyar "hosszú kések éjszakáját"!

Kandeláber 2013.05.08. 13:11:38

@vantaan: És ezt a bizonyos leszámolást hogyan képzelted el?
Ensz-csapatok segítségével?
Vagy olyan választójogi törvénnyel, hogy a jobbikra adott szavazat csak a negyedét éri a dékásnak, és a felét az esernyősnek?

vantaan 2013.05.08. 14:43:56

@Kandeláber: Attól függ ki számol le kivel. Mert ha a mutyi Orbán Vonával akkor hoz egy törvényt s lecsukatja oszt jó napot s kész, de Vona számolna le a mutyi Orbánnal az másképp nem megy mint erőszakkal vagy valami totális intenzív lejáratással.

Mindenesetre én karos székből hátradőlve figyelek!

Occam beretvája 2013.05.08. 15:34:36

@vantaan: Már ha az ápolók úgy kötik meg a muszájkabátot hogy hátradőlhess.

vantaan 2013.05.08. 16:31:25

@Occam beretvája: no nézd csak ...
. " A Jobbikkal kapcsolatban elmondta: „Lehet azt mondani, hogy szeretnénk, hogy a Jobbikot betiltanák, csak nagyon nehéz azt elképzelni, hogy lehet ezt megtenni.
Nekem vannak elképzeléseim persze, de én nem vagyok egy objektív személy ebben”.
Hozzátette: „Itt az ideje (…), hogy a Legfőbb Ügyészség – aki erre hivatott – megvizsgálja annak a lehetőségét, van-e elég bizonyíték arra, van-e elég tény arra, hogy pert indítson a Jobbik ellen és kérje a Jobbiknak a betiltását a bíróságtól”.

atv.hu Feldmájer Péter

Orbán meg mintha azt mondta volna csak kérjetek és megcsinálom a törvényt! Igaz más ügyből kifolyólag .... de ha netán majd Felmayer kéri?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 13:06:28

@bbjnick: ez nagyjából igaz, tényszerűen a legigénytelenebb nemzeti radikalizmus a kommunizmusellenességből úgy épül fel, hogy amit tiltottak a komcsik, az jó, azt kell csinálni. Itt tehát összefolyik a nemzeti giccs a rasszizmussal, valóban csak azért, mert ezeket következetesen szidták a kommunisták.

Érdekes módon a gazdasági kommunizmus, az tetszik nekik, államosítások, nyugatellenesség :)

Szerintem azért, mert alapvetően a kommunista mentalitás neveltetése nehezen levetkőzhető, de könnyen átöltöztethető. Nemzetiszínbe öltöztetni a dolgokat könnyű, de lényegében nem változik ettől meg. Máig sokan szeretik a forradalmakat, noha a forradalom dicsőítése tipikus kommunista eszme. Máig sokan gondolják, hogy az jó, ha egy kormány emeli a szociális kiadásokat, emeli a minimálbért, vagy hogy a lakosságnak kompenzálja azt, amit az ipari szereplőkön lever. Ezek tipikus kommunista mintázatok, de amíg nem vörös zászlóba vannak csomagolva, nem zavarják azokat, akiket ha megkérdezel, utálja a kommunistákat.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 18:07:33

Lecsukták Auschwitz egykori szakácsát. Ha meghal, tényleg jönnek a magyar váltóőrök is.
Melyik nemzetközi bíróság jár el a deir jasszini és hasonló népirtások zsidó hóhérai ellen, jópáran élnek, mert ma is csinálnak ilyeneket???

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 21:51:57

EZEK tényleg valami csúnyát igyekszenek kiprovokálni. 3 suhancot rögtönítélő bíróság kemény évekre ítélt olyan szövegelésért, amit izraeli fiatalok köpködéssel, veréssel megtoldva naponta elkövetnek "gojok" ellen, miközben mygarokat aljasul legyilkoló cigányokat szabadlábra kell helyezni, mert a bíróság évekig nem ért rá foglalkozni az ügyükkel. Olyan ez a kétharmados kormány, mint az 1933-as fordulat, amikor a nép sok jót várt a Megváltó politikustól, aztán arra ébredt a választás másnapján, hogy nincs többé jogállam. Csak most a zs-k az uralkodó védett faj, amit nem szabad bírálni...

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 22:02:16

@ArmaGedeon: ezek a fiatalok eddig is ostobák voltak, lévén nyilvánosan hangosan zsidózni ugye feltételezi azt, hogy az illető nem százas. A baj az, hogy politikailag is rendkívül szűklátókörűek, most, hogy van vonatkozó paragrafus, és amikor a kormány megfeszül a zsidó kongresszus kedvére tevésben, most játsszák a keményfiút.

Szerintem a letöltendő éveket kapó visszaeső igazán tudhatta volna, hogy ez lesz a vége. Nem zárom ki a lehetőségét annak, hogy szándékosan mártírféleséget akar magából csinálni, ha lehet mártírnak tekinteni egy csökkent értelmi képességű bajkeresőt. Egy egészséges társadalomban ezekre a srácokra rászólt volna egy rendőr, és visszakergeti őket az oviba.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:07:03

@flugi_: Itt nem ez a témánk. Izraelben elítélik-e a keresztény papokat rendszeresen leköpdöső , szidalmazó zsidó polgárokat, köztük fiatalokat? NEM! Tartanak-e keresztény világtalálkozót Jeruzsálemben, ahol a miniszterelnök elhatárolódik a szélsőséges gojellenes izraeli politikai csoportoktól??? Ki az elnyomó?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:08:45

@flugi_: A minap helyeztek szabadlábra egy cigánybandát, akik magyar öregeket gyilkoltak kis értékekért, ez ügyben nem volt sürgős a rögtönítélő bíróság, azok csak magyarokat öltek, ezek a - talán nem túl okos - magyar fiatalok a védett nép tagjait csúfolták szavakkal - ez tűrhetetlen, ha lenne halálbüntetés, megkapnák... Lehet, hogy az ilyenek miatt lesz is???

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:16:04

@ArmaGedeon:
"A minap helyeztek szabadlábra egy cigánybandát, akik magyar öregeket gyilkoltak kis értékekért, "

Egyelőre nem voltak képesek bebizonyítani, hogy valóban ők követték el a gyilkosságokat. Persze lehetett volna máshogy; például el lehetett volna ítélni őket azért, amit beismertek és közben folytatni a vizsgálatot. Meg az előléptetett bíró is befejezhette volna az első fokú tárgyalást, mielőtt elfogadja az új címét, amint azt a csepeli kettős gyilkosság bírája tette.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.09. 22:16:36

@ArmaGedeon: Ne pampogj, enyhe ítélet volt. Csak a priuszos kapott letöltendőt, a másik két magyarbűnöző megúszta felfüggesztettel. Pedig:

"a Nemzeti Nyomozó Iroda civil ruhás munkatársainak közbelépése akadályozta meg, hogy a vádlottakkal lévő 10-20 fős csoport fizikailag is bántalmazza a külföldieket"

index.hu/belfold/2013/05/09/harom_evet_kapott_zsidozasert/

Beszólás, fenyegetés, fizikai erőszak veszélye, csoportos elkövetésben - ugyan, mi is akkor a különbség a nácik meg a cigánybűnözők között? Az ilyen cselekmények elkövetőire a bőrszínüktől függetlenül le kell csapni.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:37:51

@Holger Hartland: Hány ilyen izraeli zsidóra csaptak le, akik leköpik a keresztény turistákat?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.09. 22:40:26

@ArmaGedeon: szerintem döntsd el, hogy utánozni akarod-e a zsidókat, vagy utálni. A kettő együtt bizarr.

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.09. 22:42:10

@flugi_: Miben akarom őket utánozni? Zsidóterror van.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.09. 23:26:53

@ArmaGedeon: jogos felvetés, csak nem releváns, mivel az erec nem magyar fennhatóságú

nagy szükség van itthon arra hogy egyszer végre már elkezdjen egyenló mércével mérni a jogszolgáltatás

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 06:49:02

@flugi_: @Holger Hartland:

Normálisak vagytok?!

Két év, három évre felfüggesztett börtönbüntetés --- gyorsított eljárásban --- azért, mert azt kiabálta valaki az utcán, hogy "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!".

Szerintetek ez rendjén van?

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:08:39

@gróf Szopatzky-Weretzky: De releváns. Idejöttek a faszik Izraelből és követelőztek, hogy nálunk ezt tiltsák be, meg azt tiltsák be. A küldötteiket ért utcai verbális "agressziót" a kormányunk által maga alá gyűrt bíróság rögtönítélő üzemmódban azonnal drákóian megtorolja. Akkor releváns, hogy viszonossági alapon ugyanezek otthon ugyanígy torolják meg a keresztény turistákat rendszeresen fizikailag is megtámadó zsidókat.
Más kérdés, hogy persze egyáltalán nem kell elítélni azokat, qakik élnek a szólás szabadságával az utcán. Amikor haszidok táncolnak a pesti metróban, az csak a sajátos kultúrájuk megnyilvánulása, vagy amikor magyar faluban magyar nőknek tesznek tömegesen ajánlatot a pajeszos zarándokok, azt nem sújtja hasonló büntetés.
Az SS szakácsát is azonnal lecsukják, csak mert az SS-ben volt, de az izraelita palesztinmészárlókat nem üldözik semmilyen UtolsóEsély akció keretében. Pedig jóldokumentáltak az ügyek, nem a szakácsaikat lehetne lecsukni, hanem igazolt háborús bűnösöket.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:30:29

@ArmaGedeon: kicsit olyan az érvelése, mint az "amerikában meg verik a négereket"

a szidó befolyás ellen nem így kell küzdeni

annyiban igaza van, hogy a magyar kisebbség helyzetét tekintve látható, hogy a környező államokban mindenhol megtalálják az adminisztratív ill. jogalkalmazási módot, hogy a többségit előnyben részesítsék a magyart meg hátrányba hozzák, ezt nekünk is meg kellene tanulni: csakhogy ehhez a többségi társadalom körében nagyobb összefogás kellene (és kevesebb komcsikeltetős, sokszor épp zsidó hazaáruló a dönbtési pozíciókban)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:33:02

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nem vagyunk kivétel. A mi Erős Emberünk (a legfőbb döntési pozícióban) is előnyben részesíti a saját etnikumát, sőt családja mindkettőjét. Pech, hogy a magyar nincs köztük.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 08:35:05

@ArmaGedeon: @gróf Szopatzky-Weretzky:

Ez mind nagyon érdekes, de engem most leginkább az érdekelne, hogy van-e egyáltalán (Magyarországon kívül) a világon olyan ország (Izraelt is beleértve), ahol azért, mert valaki azt kiabálja az utcán, hogy "Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!", gyorsított eljárásban két év, három évre fölfüggesztett, börtönbüntetésre ítélnék?!

Mert én gyanítom, hogy nincs!:-]

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:37:55

"Fejlett" országok sorában hozatott erre feljogosító törvényeket a zsidólobbi. A c"rebvízionista" történészeket is több helyen lecsukják, pl. Németország, Kanada, stb.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:41:55

@Holger Hartland: maga egy rohadt pondró, akit vascsövezni kéne.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:44:06

@ArmaGedeon:
de legalább kiderült, hogy a hollóknak külön szakácsuk volt. a szegény németek meg ették a szar menzakosztot.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 08:45:58

@jose maria padilla:

Ez a rohadt pondró szerintem nagyon találó megfogalmazás:-(

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:49:26

@jose maria padilla: A németek szakácsa volt. A sajtó nyjltan megírja, hogy semmivel nem gyanúsítható, de van német bírósági precedens, hogy aki SS-tag volt, azt már ezért automatikusan lecsukják. Genetikailag alattvalók...

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:51:33

@ArmaGedeon:
A németek szakácsa volt

és maga ezt elhiszi ? :)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:54:27

@jose maria padilla: A szóbanforgó népcsoport értelmisége által gyártott ideológiában a pondróé egy büszkén vállalt szerepkör:

" Mááriv: Mi a helyzet az Ön vallási áttéréseivel? Hogyan változott a vallási élménye, miközben felvette a kereszténységet, az iszlámot és a buddhizmust?

REB YAKOV LEIB HAKOHAIN: Először is, vallási áttéréseim célja, akárcsak elődeim, Sabbatáj Cví és Jacob Frank esetén, nem az volt, hogy megjavítsam önmagam, hanem, hogy megjavítsam Istent. A Neo-sabbateánus Kabbalában az egész hangsúly nem önmagamon van, nem az én üdvözülésemen, vagy átalakulásomon, hanem Isten üdvözülésén és átalakulásán. (...) Tehát Sabbatáj Cví, Jacob Frank és jómagam Szent Aposztázisai nem "a test" áttérései voltak, hanem "a szívé". Az összes vallásba való betérés célja a bennük rabul ejtett Szent Szikrák kiszabadítása volt, nem pedig az, hogy vallási közösségeik gyakorló tagjaivá váljunk.

Az ilyen neo-sabbateánus VALLÁSI ÁTTÉRÉSEK CÉLJA tulajdonképpen ANNAK A VALLÁSNAK A SZÉTROMBOLÁSA, AMELYBE BELÉPÜNK, NAGYRÉSZT ÚGY, AHOGY A FÉREG SZÉTRÁGJA AZ ALMÁT, NEM PEDIG RÉSZÉVÉ VÁLIK. "

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:55:33

@bbjnick: @Holger Hartland:

no igen, azért ez is egy bizonyítvány ám - kicsit súlyosabbnak érződik szimpla cinikusságnál

pedig a elvakult idealisták mellé már a szimpla gecinikusokat is oda kellene állítani a falhoz

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 08:56:56

@jose maria padilla: csak nem arra a gondol, hogy a zsidók még a táborban is meglopták a gojokat? :)

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 08:57:14

@jose maria padilla: El. Akkor nyilatkozta a fickó, amikor még nem volt lecsukva, nem érezhette magát megfélemlítve. Nyilván külön főztek a két csapatnak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 09:00:47

@ArmaGedeon:

"A c"rebvízionista" történészeket is több helyen lecsukják, pl. Németország, Kanada, stb." --- írod.

Ezt én tudom és értem, de itt nem erről van szó. Engem kölyökkoromban --- a kádártrutymóban --- számtalanszor vegzáltak a rendőrök, mert csak. Volt olyan, hogy csoportosan, irredenta dalokat gajdolva, mentünk az utcán, jöttek a rendőrautók, valamennyiünket igazoltattak, fölírtak, volt olyan, hogy utazás közben megmotoztak, csomagomat átnézték, fölírtak, volt olyan, hogy vasútállomásról hazafelé menet, pesti antikváriumokban vásárolt könyveimet szétrakatták velem ez esőben és (mivel állítólag problémás irodalom is volt közöttük) referálnom kellett a nyomozótisztnek a könyvek tartalmáról (mondom, az utcán, esőben!), fölírtak stb. stb. stb., de egyszer sem ítéltek gyorsított eljárásban két év, három évre fölfüggesztett, börtönbüntetésre...

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 09:01:15

@ArmaGedeon:

nem gondolja, hogy démont csinálunk a féregből és ezzel nyer igazi hatalmat?

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 09:04:32

@ArmaGedeon: azért diogenésznek tán csak megvolt még a fitymája :)
manapság azonban kétségtelen hogy a világtóristák körében nagyon dívik a cinikusság, főleg mikor idegen közegbe helyezkedve működnek

ArmaGedeon · http://kitalaltujkor.blogspot.com/ 2013.05.10. 09:06:13

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nem. Azt gondolom, hogy a démon régóta létezik, történelmileg ősidők óta és nagyon pusztító. Az más kérdés, hogy hatalmához őszinte hazafiakat is tudatosan felhasznál. Pl. az antiszemitizmus provokatív felszításával rendszeresen idomítja, terrorizálja a kiszsidókat, ezáltal magához, ügyeihez láncolva őket. E köröknek a zsidó-nemzsidó ellentétek léte és állandó izzásban tartása egy erőforrás.
Ettől még nem megoldás azt mondani, hogy ne is törődjünk az egésszel.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 10:00:24

@bbjnick: A hír szerint a kiabálók mögött ott volt egy 10-20 fős, verekedésre kész csoport, akiket a nemzetbiztonságiak fellépése fékezett meg. Nem ismerős a jelenet? Persze más etnikai leosztásban. Ott is, itt is elkél a felfüggesztett, akinek meg már éppen van egy, annak ugye letöltendő. Ezt hívják rendnek.

@jose maria padilla: Nem gondoltam volna, hogy lesz még hová süllyednie, de az elalfisodása rám cáfolt.

@gróf Szopatzky-Weretzky: Nézd el nekem a provincializmusomat, de engem elsősorban az érdekel, hogy mi van Magyarországon, és nem érdekel, hogy mi van Izraelben. Az izraeli rendészeti problémákat beszéljétek meg egy izraeli fórumon.

gróf Szopatzky-Weretzky 2013.05.10. 10:16:39

@Holger Hartland: ez így alapvetően jogos, de úgy emlékszem saját bevallásod szerint is cinikus vagy
- azok pedig ugyanolyan károsak, mint a társadalom-mérkösködők

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 10:41:53

@Holger Hartland:

A hír úgy szól, hogy a három kiabáló mögött tíz-húsz fős csoportot kellett megakadályozni a tettlegességben (amit erősen kétlek, mert olyan biztosítás mellett, ami ott volt, kizárt, hogy bármi sanszuk lett volna a kongresszus tagjainak akár a közelébe is kerülniük:-)). No, most, ezek szerint a kiabálóknak (akiket elítéltek) eszébe sem jutott a tettlegesség. (S tekintve, hogy egyikük az érettségiéről késett el a tárgyalása miatt, kötve hiszem, hogy valami rém nagy provokációszervező-művészek lettek volna.)

Tudja, én egy mocskos diktatúrában nőttem fel. Fentebb írtam, kölyökkorunkban minket rendszeres vegzáltak a rendőrök.

mandiner.blog.hu/2013/05/07/a_jobbik_esete_a_tultolt_zsidobiciklivel/fullcommentlist/1#c19732636

De soha nem ítéltek el gyorsított eljárásban!

Volt olyan esetem is, amikor a középiskolai MSZMP-ifjúságpolitikai megbízott többünk kirúgását és az ország valamennyi középiskolájából való kitiltását kezdeményezte. És tudja mi történt?! A tanári kar (majdnem egyöntetű) ellenállásával megakadályozta őt ebben! (Az egyik barátom édesanyja, aki a középiskolámban tanított, részletesen beszámolt otthon a történtekről, onnét (a barátom révén) tud(hat)om mindezt.)

Nem szeretném úgy érezni (azt tapasztalni), hogy ma egy fiatalnak kiszolgáltatottab az élete a hatalom kényének-kedvének, mint a kádárvilágban volt! Ezeknek a kölköknek sanszuk sem volt, hogy bárki is kiálljon mellettük! S tudja mit mondok: valószínűleg mersze sem lett volna hozzá!

No, ezt dugja föl, abba a jogkövető ánuszába!:-(

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 11:17:17

@bbjnick: Nem kiszolgáltatottak, és nem igaz, hogy nem áll ki mellettük senki (maga pl. senki? :)), mert megilleti őket a tisztességes eljárás joga, nyilván van ügyvédjük, és amelyik letöltendőt kapott, az már fellebbezett is. Tudja, ezek azok a bizonyos "emberi jogok", amiket odaát a konzin fikáznak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 11:58:36

@Holger Hartland:

Hát, ha magának megnyugtatja a lelkiismeretét, ha ezzel nyugtatgatja magát, akkor, hajrá, tegye azt!

vantaan 2013.05.10. 12:03:47

A múlt elkezdődött! .... vagy a jövő? Esetleg a folyamatos ma van?

A jobbiknak vége! ..... egyenként vadásszák le őket!
A szavazók meg birka módra átterelve a mutyi Viktor alá! Oszt jó napot.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 12:18:34

@Holger Hartland:
ne alfizzon. alfi nem mindig igazságosan méri a vascsövezést. maga meg kiérdemelte.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 12:41:39

@jose maria padilla: Szóval szerinted is degradáló, ha lealfizlak? De mit csináljak, ha egyszer oda süllyedtél. Arról meg nem tehetek, ha vascső nélkül kevesek vagytok. De nyugodj meg, azzal is.

Alfőmérnök 2013.05.10. 13:32:49

@jose maria padilla: Mikor nem mértem igazságosan a vascsövezést?
Egyébként ez tényleg egy pondró. Már akkor nyilvánvaló volt számomra, mikor a másodnikkjén elkunyizta egy ismerősöm tanulmányát.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2013.05.10. 14:06:57

@Alfőmérnök:
például én gloárt fele annyit vascsövezném, mint te. :)

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.10. 14:10:35

@bbjnick: mint mondtam, egy egészséges társadalomban visszazavarták volna az oviba, hogy egy kis alapvető értelmet, vagy ha az nem megy, legalább egy kis illemet tanuljék.

Alfőmérnök 2013.05.10. 14:15:20

@jose maria padilla: Én mást nem is nagyon vascsöveznék. Őt viszont annyira, hogy annak a fele is sok. :)
Loxit és MézesRozit inkább csak megleckéztetném, hogy tanuljanak egy kis illemet. Gloirepatkány nevelhetetlen.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.10. 14:21:11

@bbjnick: tényleg nincs, mert máshol a magyar rigmusokat nem értik :)

Ha pedig a fiatalkorodban megpróbáltál volna a szovjet KB vendégek közelében hasonló módon keménykedni, rosszabbul jártál volna, mint ezek a gyerekek. Még elképzelni is nehéz a szituációt, hogy egyáltalán esélyed lett volna Gorbi arcába kiabálnod valami ruszkitavarist.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 14:50:49

@flugi_:

No, b*'zdmeg! Ezt értsem úgy, hogy Magyarország izraeli megszállás alatt áll és a Moszad olyan jogosítványokkal mászkál-intézkedik nálunk, mint egykor a KGB? Mert másként az analógiádnak nem sok értelme van.

De arra jó volt, hogy eszembe juttasson egy régi esetet:

Annak idején (a nyolcvanas évek első felében) az MSZMP KB kihelyezett ülést tartott abban a városban, ahol gimnazista voltam. Bennünket is kivezényeltek a fogadásukra. Rendőr-munkásőr-sorfal mögött álltunk (képeztünk tömeget), s amikor elvonultak előttünk a "nagyfejűek", többek között maga Kádár János, akkor (mint idióta kölykökhöz "illik") füttyögtünk, tapsoltunk, éljeneztünk, mint egy rockkoncerten:-) A tanáraink, természetesen, nyomban fojtott-suttogó hangon ordították le a fejünket, egyikünket-másikunkat, talán még meg is rángatták; produkciónkat bizonyosan hallotta valamennyi egyenruhás és titkosrendőr a környéken, de még csak arra sem méltatták, hogy észrevehetően "odafigyeljenek ránk".

Erről ennyit!

(Igaz-igaz, egyszer egy b*szott nagy nyaklevest is kaptam ilyen típusú kreténkedés miatt (tehát, fizikai inzultus is ért ellenzékieskedésem miatt:-)): egy iskolai ünnepségen twiszteltünk a szovjet himnusz alatt és a párt ifjúságpolitikai megbízottja ránkförmedt, hogy "nem szégyeljük-e, hogy egy nép himnuszát meggyalázzuk?!". Erre én a h*lye fejemmel mosolyogva megkérdeztem, hogy "melyik nép himnusza ez?" Akkora fülest kaptam, hogy azt hittem, leszakad a fejem:-D)

Alfőmérnök 2013.05.10. 17:20:03

@bbjnick: Gondolom nem ez volt az első és utolsó pofon, amit kiosztottak neked.

Alfőmérnök 2013.05.10. 18:38:01

@jose maria padilla: Mondjuk érthető, hogy nem akarod annyira vascsövezni, mert veled nem volt olyan patkány. (Mivel valamiféle tekintélyed van a jósdán, nem rajtad töltötte ki a frusztrációját. Ahhoz gyáva, gyenge.)

tevevanegypupu 2013.05.10. 19:46:12

@Alfőmérnök:

Alfi ..legyen eros, gloire-nak ugyanolyan tekintelye van.:)

Alfőmérnök 2013.05.10. 20:05:40

@tevevanegypupu: Az ostobák és a birkák között bizonyára.

Alfőmérnök 2013.05.10. 20:32:36

@tevevanegypupu: Egy normális közösségben egy ilyen görényt nem tűrnek meg, nemhogy "moderátori" jogokat adnak neki. (Egy normális közösségben nem a kurvaanyázás a ciki, hanem gloire mentalitása.) Ahogy a mandarinról is azonnal kibaszták, nagyon helyesen, mikor rájöttek, hogy mekkora jellemtelen patkány.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 21:24:52

Összehasonlítási alap bbjnicknek és a gyorsított eljárások iránt érdeklődőknek: már ma megkapta az egy év felfüggesztettjét a tegnapi buszrongáló.

index.hu/belfold/2013/05/10/mar_el_is_iteltek_a_buszrongalot/

Law and order.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 21:27:29

Eközben Tiszaföldváron:

"A kutyái védtek meg egy idős tiszaföldvári férfit, akire rátámadt egy tolvaj, amikor a házigazda megpróbálta feltartóztatni - közölte a rendőrség.

A 72 éves férfi csütörtök éjszaka érte tetten a portáján a tolvajt, de mivel nem hagyta futni, a tettes nekiesett. Az idős férfi kutyái a gazdájuk védelmére kelve rárontottak az ugyancsak tiszaföldvári, 38 éves K. Róbertre, akit ezt követően mentővel szállítottak kórházba.

A házigazda a történtekről azonnal értesítette a rendőrséget. A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanújával indított nyomozást."

index.hu/belfold/2013/05/10/tolvajok_tamadtak_ra_kutyai_vedtek_meg_egy_tiszafoldvari_ferfit/

Ha nincs gyorsított eljárás, kutya is jó.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 21:46:10

@flugi_:

az ilyenek vannak úgy, hogy deazsidók utálják a buzikat, meg hogy deazsidók gerjesztik a buzulást, deazsidók bolsik, és deazsidók rohattőkések, és így tovább, és egy pillanatra sem jut eszükbe, hogy itt-ott azért van némi ellentmondás.

S=klogW 2013.05.10. 22:10:41

@Holger Hartland: aztán majd kiskorú K. Armando és K. Dzsoki majd bedob valami fűszeres husit a kutyusnak

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 22:31:27

@Holger Hartland:

"Ha nincs gyorsított eljárás, kutya is jó." --- írja.

Magának kib*szott fogalma nincs, hogy mi van a magyar vidéken! Én személyes dolgokról nem szoktam beszélni a fórumokon, blogokon, kommentsorokban, de ha már kihozza belőlem, akkor tessék: egy egészen közeli hozzátartozómon most diagnosztizáltak rákot. Mivel a családunkban közel s távol sehol egy rákos sincs, s egy olyan ráktípus alakult ki nála, ami az ő korában rendkívül ritka, az orvosok a stresszel magyarázták neki a betegségét. Ennek az embernek a vagyona és az egészsége is ráment a cigányvircsaftra.

Így poénkodjon a vidékiek életén!

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 22:59:11

@bbjnick: Poénkodik a fene. Konstatáltam, hogy a történet a kutyáknak köszönhetően ezúttal jól végződött. Sajnos ez a ritkább eset. Hogy miről van fogalmam és miről nincs, arra ne kössön fogadást.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:07:36

@Holger Hartland:

márpedig igen is te tehetsz arról, hogy bébézsuzsika rokona rákos. meg persze a cigányok.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.05.10. 23:16:17

@mavo: Hagyjuk ezt. Ne toljuk túl a biciklit.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.10. 23:19:13

@mavo:

Azt nem tudom, hogy @Holger Hartland:-nak mihez mi köze van és mihez nincs, de azt sejtem, hogy a te elmeállapotodhoz az intenzív vérfertőzésnek igen sok köze lehet:-[

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:20:40

@Holger Hartland:

bakker, már viccelődni se szabad? :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:22:03

@bbjnick:

a hangnemed kérd még ki magadnak légyszi, és megnyugszom. :) te keresztény. :D

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.05.10. 23:36:06

@Holger Hartland:

nézd, valahol igazad volt, hogy beszóltál, tényleg kicsit túltoltam. :)

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 01:50:13

@bbjnick: "Mert másként az analógiádnak nem sok értelme van."

a kormány által körbelihegett vendégekről van szó mindkét esetben.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 01:56:27

@mavo: viccelni mindennel lehet, csak van amivel nehéz. Ez itt most neked nem sikerült, szerintem.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 02:01:48

@bbjnick: off: az orvosok elsősorban segíteni akarnak, és csak másodsorban mondanak igazat. Nagyon gyakori, hogy akkor is mondanak okokat egy-egy betegségre, ha úgy gondolják, hogy a tudat segít legyőzni a betegséget. A stresszt okolni tudományos szempontból valószínűleg hibás állítás, de kiváló motiváló tényező a gyógyuláshoz akaraterőt igénylő páciensnek. Hasonlóképpen, a legtöbb orvos akkor is ajánl homeopátiás szert, ha ő maga is jól tudja, hogy biokémiailag hatástalan, csak hogy a páciens esetleges pszichés motiváltságát kihasználja az állapotának javítása érdekében. /off

S=klogW 2013.05.11. 09:50:29

@bbjnick: @flugi_:

a krónikus stressz jelentős faktor _bármilyen_ betegségben

S=klogW 2013.05.11. 09:56:11

@S=klogW: a krónikus stresz megváltoztatja a hormonszinteket (főleg mellékvesekéreg hormonjainak szintjét) ezzel befolyásolva az immunrendszert, gyulladásos folyamatokat

tumoros genetikai elváltozás folyamatosan képződik szervezetben, mindnyájunkban folyamatosan keletkeznek tumorgenetikájú sejtek, csak egyrészt az ép immunrendszer ezeket eliminálja illetve a sejtmagban működnek dnshiba-felsimerő mechanizmusok melyek aztán vagy javítják a hibát vagy öngyilkosságba (apoptosis) kényszerítik a sejtet

a tartós sztresz ezeket a mechanizmusokat károsítja

S=klogW 2013.05.11. 10:00:42

@flugi_: "legtöbb orvos akkor is ajánl homeopátiás szert"

mindig legnagyobb hülyék nyilatkoznak a legnagyobb magabiztossággal
:)

Alfőmérnök 2013.05.11. 13:26:20

@bbjnick: Nahát ez is egy tipikus bbjnick-i kreténség.
Ezeregy példát fel lehet hozni, ami azt mutatja, hogy vidéken óriási problémát és konfliktusokat okoz a cigánykérdés, erre te pont egy olyanról írsz, ahol az ok-okozati viszony finoman szólva kérdéses.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 16:26:37

@Alfőmérnök:

:-D (...) :-D (...) :-D ...

Igazad van;-) [......................................................................../.]

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 18:20:32

@Alfőmérnök:

:-D (...) :-D (...) :-D ...

Mint mindig;-) [....................................................................../.]

Alfőmérnök 2013.05.11. 18:22:30

@bbjnick: Ahogy Őze mondta a Megáll az időben: Itt min-den-ki-nek i-ga-za van! :)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2013.05.11. 19:30:50

@Alfőmérnök:

Őze jól mondta a Megáll az időben; ott, akkor valóban "min-den-ki-nek-i-ga-za" volt!

No, de most?!

Alfőmérnök 2013.05.11. 19:49:36

@bbjnick: Akkor sem volt. :) Van abban valami keserű irónia, ahogy Őze ezt mondja.
www.youtube.com/watch?v=cxIzPx1AgwM#t=15m22

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 21:39:38

@S=klogW: off: más az orvosi gyakorlat, és más a tudományos megalapozottság. Jelenleg nem ismert bizonyíték arra, hogy tartós stressz, mint önálló és egyetlen ok képes rákos megbetegedést okozni. Lehetséges faktorként tekint rá az orvostudomány, olyan folyamatok alapján, amiket idéztél is. /off

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 21:45:43

@S=klogW: tapasztalat :)

ott ülünk az orvosnál, jön a tapogatózás, hogy van egy szer, ami elég hatásos, érdekelne-e minket, homeopátiás.. és amikor röhögünk, akkor meg mosolyog, hogy akkor jól van, értjük hogy nincs nagy baj.

S=klogW 2013.05.11. 22:14:20

@flugi_: látom, nagyon azt hiszed, hogy értesz a tudományhoz. az elbizakodott okoskodás a hülyék pajzsa.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2013.05.11. 23:24:12

@S=klogW: igen. Bár azt nem tudom, hogy ad-e okot elbizakodottságra, hogy eltaláltad :)

S=klogW 2013.05.12. 05:53:12

@flugi_: igazán semmiség, az esetedben biztosra mentem :)
süti beállítások módosítása