Tovább pampog a zsidózó csürhe
2012. november 30. írta: rajcsányi.gellért (ergé)

Tovább pampog a zsidózó csürhe

csend.jpg

Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba szerveződik”; utalva arra, hogy Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, Mesterházy Attila, az MSZP vezetője és az Együtt 2014 Választói Mozgalom nevében Bajnai Gordon volt miniszterelnök is felszólal a Kossuth térre tervezett vasárnapi, antináci tüntetésen. Szerintem meg az a szánalmas, hogy a Jobbiknak köszönhetően erről kell beszélnünk, ezzel kell foglalkoznunk.

Nem szokásom a létező társadalmi és politikai feszültségek, veszélyek túlreagálása, hiszterizálása, de ami hétfőn a parlamentben elhangzott (és az, hogy elhangozhatott), az mindennek az – eddigi – legalja, már ami közbeszéd minőségét és tematizálását jelenti.

Tudjuk, hogy az örök magyar glóbuszban élünk, küzdünk és beszélünk; ahol az egymásra rakódó hülyeséghullámok alatt már észre sem vesszük a közbeszéd nem hogy további romlását, hanem feneketlen mocsárba süllyedését. Aki egy kicsit is ki tud látni az országból, akár külföldre utazva, akár csak külföldi híreket olvasva, az végtelenül elszomorodhat azon a különbségen, hogy még a szinte mindenhol jelen lévő, adott országra jellemző belterjes, provinciális nyűgök és a hazai, hétfői parlamenti böfögéshez hasonló ügyek között is minőségi különbség van.

Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is. A parlament falai között is zsidózó csürhe ebbe gyalogol bele, újabb és újabb provokációkkal, hogy most már ott tartsunk: alappal terjedhet országunkról az a hír, hogy egy parlamenti erő listázni akarja az ország állampolgárait származásuk alapján.

Jobbikosok, van egy hírem: a Fidesz, az MSZP és az Együtt 2014 nem kívánja származásuk szerint listázni a honfitársainkat, ti meg igen, bárhogy csűritek és csavarjátok a saját szerencsétlen provokációtokat. Ez pedig minőségi különbség közöttük és közöttetek, nyilván az előbbiek javára. Nekik kell eltakarítaniuk az ország hírnevére csöppent hányásotokat. Úgyhogy, ha már az régóta beígért két pofon nem csattant még el az állam részéről, legalább azt a szívességet tegyétek meg, hogy ebben az általatok kiprovokált, nyomorult ügyben befogjátok a szátokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr534937840

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Út a gonosznak 2012.12.02. 11:51:26

Nincsenek sem biztonságot adó anyagi, sem szellemi javaik, nincsenek öntudatot adó törekvéseik, sikerre vivő eszméik, támasztékot nyújtó ideológiáik és most kétségbeesetten ődöngenek, ide-oda, valamerre. Mindenre vevők. Mindennek utat engednek....

Trackback: Anti-anti-antiszemitizmus 2012.12.01. 02:40:26

A Bölcs Boldi Bácsi tanácsai 4.Kedves baloldaliak és liberálisok!A mai alkalommal arról írok, mihez kezdjetek, ha nem tetszik nektek, hogy jobboldaliak is kiállnak az antiszemitizmus ellen. Mert látom, néhányotoknak nem tetszik. (Akinek nem inge, az pe...

Trackback: Mikes a Mandinerről 2012.11.30. 11:59:48

nagyít: jobb egér, kép megjelenítése, nagyít  

Trackback: A Gyöngyösi-gumicsont 2012.11.30. 11:56:23

egy újabb gumicsontot generálnak a komcsik. nem érdemes foglalkozni vele hogy sivítanak, hogy hiszterizálnak. mindenki tiszteleg a zsidóknak, szalutáljunk egyszerre, együnk rétest estére. amúgy se éri el az ingerküszöbömet az ügy. ugye mi nem állun...

Trackback: Tovább pampog a zsidózó csürhe 2012.11.30. 09:39:01

Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok maradék jó hírére is. A zsidózó csürhe ebbe gyalogol bele, újabb és újabb provokációkkal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinyílott a pitypang. Megírom. 2012.11.30. 07:44:14

Ojvé, mit fog ehhez szólni egy rakat törzskommenter!?

szempontpuska 2012.11.30. 07:49:08

@Dr. Zerge: :-)
Hát igen. Pár órára olyan lett az ogy. mint egy átlagos nap a mandineren

Slaanesh 2012.11.30. 08:21:18

Én azért arra kíváncsi vagyok, hogy miért van az, hogy Európa közepén egy gyakorlatilag jelentéktelen országban, elhangzik egy olyan kijelentés miszerint a zsidó képviselőket listázni kellene. Utána még Afrika legsötétebb bugyraiban élő hadurak is egy emberként ítélik el Gyöngyösi Márton felszólalását.
Oké hogy lehet benne kifogást találni, de ekkora hisztériát??
A reakciókból ítélve, minimum olyat kellett volna mondania hogy minden zsidót gettóba kellene záratni.
Például amerikát mi a tökömért érdekli hogy mit mond egy kis ország egyetlen képviselője???
Kezd olyan lenni a helyzet, hogy már várom mikor közlik ( természetesen "hiteles" történészek) hogy a magyar emberek önként és dalolva kezdték üzemeltetni a haláltáborokat és hogy a németek am megakarták ezt akadályozni :D

Steve the Great 2012.11.30. 08:21:19

Ez így egy tisztességes kiállás, az viszont biztos, hogy lesz nagy felháborodás a userek között... :) Mondjuk én is rendszeresen megkapom odaát a hírblogon, hogy mekkora judeoliberálkommunista vagyok, amikor csürhének nevezem a csürhét, szóval előre is részvétem.

kalhana 2012.11.30. 08:21:27

Na, ez most már igazán meg van mondva!

nyugger100 2012.11.30. 08:22:05

Ergé! Van aki mindenről tud írni, ha megfizetik!
rd.hirkereso.hu/rd/14908418?url=http://mandiner.blog.hu/2012/11/29/paraszt_parizs_peldat_mutat
Ezért a pampogásért is megkapta a Júdás pénzt vagy csak úgy befektetésként sikerült ezt a szart felböfögni?

Vidéki 2012.11.30. 08:38:31

Nem szokása a szerzőnek a létező társadalmi és politikai feszültségek, veszélyek túlreagálása, hiszterizálása,

Mégis most valamennyire ebbe a hibába esik.

Nem veszi észre, hogy azok, akik hisztérikusan sárga csillagot tűztek magukra, semmit sem tettek, amikor Kertész Ákos elképesztően aljas szövegével alázta azokat, akik Magyarországon magyarnak merik gondolni magukat. A most sárga csillagot kitűző alakok teljesen helyénvalónak tartották a magyarellenes mocskolódást.

Jellemzően megnyilvánult ez az irracionális, mély és vad magyargyűlölet Kertész Ákos Kossuth-díjas, díszpolgár, magyar író műveiben:

Kertész Ákos tanai (Állítása szerint : "a magyar genetikusan alattvaló.” „röfögő, moslékot zabáló disznó."...)

mutatis mutandis, lényegében megegyeznek Alfred Rosenbergnek, Hitler fő ideológusának tanításaival, aki a magasabb rendű (északi) fajról és az alacsonyabb rendűekről (zsidók, szlávok stb.) „értekezett”.

Egyetértő követői azzal magyarázgatják az elképesztően arcátlanul mocskolt, sértegetett magyarok dühét, hogy nagyon rossz érzés, amikor tükröt tartanak az ember elé és abban nem azt látja, amit addig elképzelt magáról!

Kifacsart, nyakatekert érvelésük alapján lehetne azt is mondani, hogy Hitler is csak tükröt tartott a genetikusan alacsonyabb rendűnek tartott népek elé.

Sok Kertész Ákossal egy húron pendülő irracionálisan gondolkodó alak él a világon és érez gyűlölködve azokkal szemben, akik Magyarországon magyarnak merik gondolni magukat.

Ezek megpróbálják feltupírozni a Gyöngyösi kijelentéseit aki aznap fogalmazásgátlót vehetett be, de hamarosan korrigált és elnézést kért

"zsidó honfitársaitól".

"Gyöngyösi Márton kedden azt közölte a történtek kapcsán az MTI-vel, hogy az államtitkárhoz címzett kérdésében félreérthetően fogalmazott akkor,

"amikor a kormány egyoldalú Izrael-pártiságát számon kérve

a magyar kormányban és országgyűlésben potenciálisan jelen levő izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatra" hívta fel a figyelmet.

A Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését - ahogy azt Vona Gábor pártelnök a Jobbik múlt heti tüntetésén is kijelentette

- kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak -

tette hozzá, rögzítve:

a félreérthető kijelentéseiért "zsidó honfitársainktól" elnézést kér." (Népszava)

tsk 2012.11.30. 08:42:15

Ha akarmilyen politikai akalutot ugy jelemzunk hogy "csurhe" akkor oriasi lepest tettunk hogy vegre kimasszunk ebbol a mocsarbol. Sot kenyes kerdesekben nem is kellenek ervek, nem kell ujra atgondolni az egeszet, eleg ha indulatbol reagalunk, az is hatalmas lepes elore.
Az ertelmes vitakultura ott kezdodik hogy ha kell, ezerszer, ezer kulonbozo szempontbol elmondjuk hogy miert rossz vagy erkolcsileg tarthatatlan a nezopontjuk. Ha utana sem sikerul , hagyjuk az egeszet ugyse valtoznak meg. De ha bunkozunk, csurhezunk majd ket pofonnal elkuldjuk oket a busba, semmivel sem leszunk jobbak naluk, csak tovabb sullyedunk az o szintjuknel is lejjebb.
Jelen esetben csak annyi kellett volna kedves erge hogy, erzelemmentesen ezeregyedjere is leird miert tarthatatlan a jobbikos allaspontja (mindig lesznek "ujszulottek" akik akkor kezdenek politikaval foglalkozni, jo lenne ha ok ugy ismernek meg ezt a vilagot ahol az ervek a dontoek nem a erzelmek/dogmak). Aki erre nem kepes ne alljon ujsagironak se politikusnak. Ha viszont ugy gondolod hogy vannak esetek amikor megengedheto sot szukseges a masik fel bunkozasa, akkor ne csodalkozz hogy minden napra fog jutni valami es az egesz politika/kozelet nem lesz mas csak cirkusz vagy ahogy irtad szellemi mocsar.

freehckr 2012.11.30. 08:51:21

Tovább értetlenkedik a liberális csürhe...

OmegaMale 2012.11.30. 09:21:13

@szempontpuska: Vigyázz, Ti is a mindennapok részei vagytok itt a mandineren...

Kandeláber 2012.11.30. 09:24:25

Sztem Rogánt simán kifütyülik majd.
Tegnap belenéztem az ATV betelefonálós műsorába,a végén egy pali indulatosan követelte, hogy ne engedjék felszólalni.

Gorgiasz 2012.11.30. 09:30:15

Ezzel a felszólalással mindenki jól járt. A baloldali politikusok és szimpatizánsok fasisztázhatnak, nácizhatnak, sárga csillagot viselhetnek, és azzal a kellemes érzéssel feküdhetnek le, hogy ők állnak ellen az antiszemitizmus térnyerésének. A Fidesz a kezdeti ballépések után maga is kiáll a fasizmus ellen, bizonyítva szalonképességét, és végre nem Matolcsyról beszélnek az emberek. A Jobbik a kizárások után ezzel az üggyel maga mellé állíthatja a radikális nemzeti oldalt, akik felesleges hisztit látnak csak a reakciókban. Az újságíróknak meg pár hétre megvan miről írjanak cikkeket.
Egyedül a magyar zsidók nem jártak jól. Ugyanis mindaz ami történt és történik, semmit nem javít a magyar antiszemitizmus helyzetén. Nekik az utcán, a munkahelyen, az interenet, a mindennapokban ugyanúgy szembesülniük kell a parlementen kívüli antiszemita megnyilvánulásokkal mint eddig.

samtelen 2012.11.30. 09:42:52

Szerintem a Jobbik a magyar közélet Jackassa (bár Johnny Knoxville-ék ezt tutira kikérnék maguknak).

tevevanegypupu 2012.11.30. 09:49:25

Azert nem eros egy kicsit Mesterhazival es Bajnaival egyutt tiltakozni..ha mar muszaj? Tenyleg..Zuschlag kiszabadult mar? Mi van vele? Ha jol emlekszem egy eleg eros - es nem ilyen - zsidozas utan azert meg ott volt eleg sokaig az antifasiszta mszp-ben.

Omár mollah 2012.11.30. 10:00:21

"... erről kell beszélnünk, ezzel kell foglalkoznunk."

Nem kell. Foglalkozhatsz a választási regisztrációval, a leminősítéssel vagy egyéb kudarcokkal is.

vantaan 2012.11.30. 10:06:38

@tevevanegypupu: Lopják a xart Felcsúton! Ez itt a probléma nem Zuschlag! Már a xar sincs biztonságba Magyarországon! A Bicskei Rendőrség meg a füle-botját sem mozdítja. Ez itt a probláma. ..... ha a felcsúti parasztra rájön a xarás ...leguggol ... s volt nincs xar! Mert ezek még azt is ellopják!

Kuktamaki 2012.11.30. 10:07:36

Szerintem azért 'zseniális' húzás volt ez a Jobbiktól, ahelyett, hogy elítélte volna Izrael újabb agresszív terjeszkedését, határrajzolgatását (Trianonról nem beszélünk, erről sem) és több gyerek és civil áldozattal járó gusztustalan zavarosban halászását az amerikai elnökválasztás alatt, ehelyett ni má, megint üldözőkből üldözöttek lettek szegénykék, ezt egy jól elhelyezett angol cikkíró jól elhelyezett képével valahol Reuters szócsőnél sikerült világméretű felháborodássá fújni fel, bőven elfedve vele az eredeti kiinduló pontot és többek között egy választási törvény módosítást.
Egyetértek, nem akarok listát. A Jobbik beszólása viszont megint pont a sárgacsillagos szomorú szemű színészek malmára hajtotta vizet. De jó, ahelyett, hogy Izrael ötven éve tartó abszolút jogtalan népirtása és terjeszkedése elleni tüntetés helyett, most megint zsidókat védő antirasszista tüntetés lesz. Ennyire elfogult a sajtó az egész világon, hogy elfedje a lényegi kérdéseket. És hogy leírjam a saját véleményem: nincs bajom a zsidó nagymamával rendelkező magyarországi emberekkel, ha attól még jó emberek. Viszont igenis, számomra az, hogy valaki nem szégyenkező állampolgára egy állami és vallási szinten rasszista, sunyi, gyűlölködő országnak, mint ami Izrael, igenis rosszt fényt vet arra az emberre.

kumkum 2012.11.30. 10:13:12

Egy pozitivuma lehet a jobbikos provokacionak: Talan kizokkenti a fideszt a szelsojobb iranyaba kacsingato poziciojabol.
Nekem visszatetszest kelto volt, ahogy nehany fideszes megmondoember szelsojobbos retorikaval probalta bevonzani a szavazokat, OV pedig semmit sem reagalva konzervativan nyilvanult meg. (Talan a miép bedaralasakor volt ez a legerosebb.) Ha most a radikalisokat ellenzok koze allnak, akkor legalabb nem csusznak tulsagosan a jobbszelre.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2012.11.30. 10:19:21

Az igazi csürhe vasárnap majd csontig benyal az ártatlan kisgyerekeket legyilkoló háborús bűnösöknek. Szégyen amit műveltek, igazi szarházi férgek vagytok. Bezzeg ha kárpótlásról lenne szó nem háborognátok, mi? Pfejj, mocskosgecik...

Viktus 2012.11.30. 10:20:24

A jobbikban az a probléma, hogy az egész egy reálpolitikai viccpárt azt hiszik, azért mert Novák azt mondja a szlováknak nincs joga olyat kérnie a felvidéki magyarok tekintetében, mint Gyöngyösinek, akkor a szlovák parlamentben kiröhögik a kis szétálló fülükét. Koncerten jól hangzik, hogy nincsen Szlovákia meg Felvidék ihaj-csuhaj csak közben meg van az a politikai realitás.
A jobbik fantasztikus megnyilvánulásai előtt mérlegelni kellene.

freehckr 2012.11.30. 10:38:17

@kumkum: „legalabb nem csusznak tulsagosan a jobbszelre”

A baloldali liberális Fidesznek elég sokat kellene dolgoznia azon, hogy egyáltalán valahogy jobbközépre keveredjen, nem hogy a jobboldalra, vagy akár azon is túl... :)

Oblomov 2012.11.30. 10:59:24

Illyést lehet parafrazálni, aki megaszondta, hogy a hazafi jogot véd, a nacionalista viszont az, aki jogot sért.

A szalonnácik jogot védenek.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.11.30. 11:00:35

A cikkben egyetlen darab érv sincsen. Itt be is lehetne fejezni, de inkább menjünk tovább.

A sort a stumpfbandi nyitotta meg, amikor lenácizott minden jobbikost. most a rajcsányi van soron. Mindeketten a heti válasz újságírói, amely újság és a hozzá köthető szerveződések (mandiner, konzervatorium, mos maiorum stb) a fidesz közvetlen-közvetett irányítása alá tartoznak.

a Deutungshoheit felől nézve: ki adta rajcsányi gellértnek az erkölcsi felhatalmazást, mi teszi rajcsányi gellértet erkölcsi magaslattá, morális lángoszloppá, aki valamiféle elképzelt morális felsőbbrendűség fellegvárából mondja meg a tutit??

KI adta rajcsányi gellértnek a _szakértelmet_, hogy ezt a politikai kérdést megítélje? Írt szakcikkeket, tanulmányokat a témában? egyet sem.

1) a Heti Válasz nem szakújság- így az odaírt cikkek -hacsak más hitelt érdemlőbb forrásból, pl. egyetemi oktatótól, az adott témával mondjuk 20-30 éve foglalkozó kutatótól származnak -_nem_ számítanak szakcikknek. A terjedelem amúgy sem teszi ezt lehetővé.

2) a Heti Válaszban írt külpolitikai "fejtegetések" általában _egy_ szerzővel foglalkoznak, azt fűzik kétes színvonalon tovább, semmiképpen sem tekinthetőek a témával érdemben foglalkozó tanulmánynak.

Ennek fényében tehát a szerző egyértelműen alkalmatlannak bizonyul arra, hogy bármilyen (szakértő, erkölcsi) szempontból ex cathedra-véléményt próbáljon formálni.

Pénzügyi szempontból pedig:
a heti válasz újságírócskájának követnie kell a hivatalos vonalat: kiadták nekik, hogy jobbikot mindenáron ütniük kell. Az újságírónak fontos a kenyéradó gazda parancsait végrehajtani, különben elvesztheti az állását. Ez fontos tényező manapság.

Meg kell dolgozni a gempáért.

A szerző egy skribler. Tintanyaló papírtigris, aki pénzért a megmondó ember-véleményvezér szerepét játssza.

Konkrét dolgokra reagálva:

"Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is. "

Nem csak te szereted a hazádat, ezért rajtad kívül mindenki véleménye ugyanolyan releváns, aki szereti Magyarországot.

idejétmúlt "romantikus" Vátesz-atittűd. A hazaszeretet kisajátítása. Az írástudó prófétát játszik. De csak egy szúnyogcsődör zizegése hallatszik.

Egyébként, ha elemezni akarunk, akkor meg kell állapítani, hogy ezen kérdés kapcsán vált el végre a szar a májtól, és derült ki, hogy Magyarországon kik azok, akiknek a -gyakorlatban számos alkalommal megbukott- liberális elvek, és kik azok, akiknek a nemzeti elvek számítanak. Magyarul: kik a nemzeti oldaliak, és kik a liberálisok.

Ez a két alapvető tábor, felfogásmód van ma Magyarországon. A nemzeti és a liberális. (a "baloldal" a liberális fogalomkészletet használja, tehát nem tekinthető önállónak). Ez a két tábor élet-halál harcát vívja egymással. ezek a frontok tisztázódtak le végleg: ki áll itt és ki áll ott.
A Jövő, világgazdasági helyzet tovább romlása -és vele a liberalizmus tovább hanyatlása-, valamint a hazai médiaviszonyok részben való átalakulása - mind-mind a nemzeti gondolatot erősíti. Úgy rövid, mint hosszú távon.

A vasárnapi megemlékezés is a egyértelműen a Jobbikot fogja erősíteni, valamint számos fideszes meg fog az ügy kapcsán hasonulni (ha eddig elmulasztotta megtenni).

Úgyhogy mindkét oldalnak azt tudom mondani: csak így tovább.

aczél gyuri bácsi megsemmisítette a népi írókat, és az urbánusokat hozta ki győztesnek. Most fordul a kocka. Eléggé itt volt már az ideje.

Kandeláber 2012.11.30. 11:05:10

Én kezdetben azt hittem, hogy a Jobbik egy a Le Pen-féle Nemzeti Fronthoz hasonló párt lesz, és mint ilyen, tényező a magyar belpolitikai életben.
Mostanság úgy tűnik, hogy a Jobbik, ha önkéntelenül is, de a FIDESZ és az ún. "demokratikus ellenzék" malmára hajtja a vizet. A Szegedi Csanád-ügy óta sajnos folyamatosan öngólokat lövöldöznek maguknak, a magas labdákat pedig sorra feladják.

==T== 2012.11.30. 11:07:22

Gellért!

Bár a tízparancsolatnak része a "ne hazudj" is: Ne hazudj,mások becsületében kárt ne tégy!/Ne tégy hamis tanúságot.

Bár GYM a viszontválaszában valóban a zsidókat mondott, de te nem GYM-ről, hanem a jobbikról írsz, akik viszont előtte is/utána is izraeli állampolgárókról beszéltek.

Milyen erkölcsi fölényről beszélsz te ezek után?

Mellesleg egyáltalán nem hülye ötlet a dolog, főleg a Perez elszólás után.

Érdekes ugyanis, hogy a fiszes és a ballib milyen hamar össze tud borulni, ha a zsidók védelméről van szó, bezzeg ha a magyar nemzeti érdekeket kell képviselni, akkor ez nem igazán megy. Meglehet mégiscsak igazat szólt Perez...

==T== 2012.11.30. 11:09:51

Ja, még valami Gellért.

Az ország hírnevének szeretett minidúcsédnél többet mostanság senki sem árt.

Oblomov 2012.11.30. 11:10:31

@Schwerer Gustav:
Egyszer talán - a drága Dúró Dóri szóhasználatával - a "Csonkaország" egy menekülttábor lesz.

Pentastar 2012.11.30. 11:11:46

Értem az indulatot. Egyetértek. És tudom, hogy ízlés kérdése, de: ne csürhézzünk már! Annyira népszavás.

InTheGajd 2012.11.30. 11:15:00

"Aki egy kicsit is ki tud látni az országból" - Nahát, kiláttam és mit látok? A nagy usában is létezik ilyen nyilvántartás, hogy ki milyen állampolgárságú, vallású. De máshol sem csinálnak belőle világharsogó károgást, csak itt nálunk. Pedig ilyen lista sok helyen létezik. Csak hát ugye elhangzott a varázsszó és akkor már rögtön megint lehet antiszemitázni, rasszistázni, gyűlöletbeszédről ordibálni stb.. Pedig én is halottam GY. M. szavait. Egyik szavával sem buzdított senkit sem a zsidók kiirtására. Ennek ellenére pont, hogy ezt próbálják ezzel a közös színjátékkal elhitetni nekünk. Ahogy az egyik fórumtárs megfogalmazta fentebb: "Én azért arra kíváncsi vagyok, hogy miért van az, hogy Európa közepén egy gyakorlatilag jelentéktelen országban, elhangzik egy olyan kijelentés miszerint a zsidó képviselőket listázni kellene. Utána még Afrika legsötétebb bugyraiban élő hadurak is egy emberként ítélik el Gyöngyösi Márton felszólalását.". +1

De a kérdés továbbra is megválaszolatlan maradt. Nálunk lesz ilyen nyilvántartás a képviselőkről, hogy ki milyen vallású, állampolgárságú stb.?

negyven rabbi 2012.11.30. 11:16:52

a nácik után

a zsidóknak is mi akarunk az utolsó csatlósa lenni?

winerprince 2012.11.30. 11:26:43

"Szerintem meg az a szánalmas, hogy a Jobbiknak köszönhetően erről kell beszélnünk, ezzel kell foglalkoznunk."
Ugyan már,inkább hálás vagy nekik hogy megint erről sivalkodhatsz...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2012.11.30. 11:32:42

@Oblomov: "A szalonnácik jogot védenek."

Megtisztelő lenne, ha ezt bővebben kifejtené.

Kandeláber 2012.11.30. 11:35:36

Mit mondtam? Rogánt simán el fogják zavarni. Még tiltakozni is csak a körön belül levőknek lehet. www.millamedia.hu/2012/11/29/szerk-a-sziven-szart-orszag/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211

Andriana44 2012.11.30. 11:46:27

@Slaanesh:
Azért keltik a hisztériát, mert fáj az igazság.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 11:48:28

"Úgyhogy, ha már az régóta beígért két pofon nem csattant még el az állam részéről, legalább azt a szívességet tegyétek meg, hogy ebben az általatok kiprovokált, nyomorult ügyben befogjátok a szátokat."

Erős szavak ezek attól a szerkesztőtől, aki elvi alapon nem moderálja a náci beszédet a saját portálján.

maskep 2012.11.30. 12:03:05

@tevevanegypupu: "Azert nem eros egy kicsit Mesterhazival es Bajnaival egyutt tiltakozni..ha mar muszaj?"

De igen. Egymás nélkül nem volna elég erős, mert még valaki azzalvádolná őket, hogy pártpolitikát csinálnak alapvető emberiességi ügyből.

Vagyis: Nem kicsit erős így, de nagyon!

Oblomov 2012.11.30. 12:05:40

@Holger Hartland:
Deffenzív, sumákolós süniállást jelent. Definiálhatatlan az ellenség, de mi őket megvédjük, ha báncsák őket.

maskep 2012.11.30. 12:06:31

@xanax: "Az igazi csürhe" nem szok sárga csillagban békésen tüntetni: Az igazi csűrhe elkendőzött arccal kukát szok borogatni, ezenkívül autókat és tévészékházakat szok gyújtogatni. Meg táborozó szerszámokkal a kabát alatt szok menni ünnepelni az utcára.

Az igazi csűrhe ugyanis erről ismerszik fel...

maskep 2012.11.30. 12:10:29

@Pentastar: Mármint a csűrhe népszavás? Nem szoktak Népszavát olvasni...

Megértem az érzékenységedet: Én is - jobb híján a baloldal híveként - nehezen viselném, ha Magyarországon a baloldal széle volna csűrhe. De hát, nem az...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.11.30. 12:10:53

"Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is"

Kivéve, ha a Fidesz csinál szemétségeket. Akkor posztot írok a badacsonyi levelibékák nemi életéről és a maják páratlan kulturális kincsiről.

Írtam már mennyire mérsékelteurópaijobbközépnagyonközép vagyok?

Abban egyébként igaza van a Dzsobbiknak, hogy komcsikkal, magyarellenes sovinisztákkal, nyíltan cionistákkal elítélni a náczikat roppant hiteles dolog.

(Ja, és Jobbik monnyonle!)

maskep 2012.11.30. 12:14:28

@TaTa86.: Mondanál egyetlen példát a "magyarellenes sovinisztákra"? Csak úgy játszásiból...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.11.30. 12:18:05

@maskep: DK. Úgy en block.
Mazsihisz.

Tudod azért vicces, amikor előmásznak a fekáliából ezek a komcsi utódszervezetek, és ők akarják megmondani, ki a szélsőséges ki nem. Akkor is, ha momentán igazuk van.

freehckr 2012.11.30. 12:18:46

@maskep: mondjuk a határainkon túl élő honfitársaink kettős magyar állampolgársága ellen gyűlöletkampányt szervezni, annak tükrében ráadásul hogy most viszont a saját esetleges kettős állampolgárságukat szeretnék titokban tartani ezen politikusok, finoman fogalmazva sem túl patrióta hozzáállás... :)

maskep 2012.11.30. 12:19:17

@TaTa86.: Abba már nem is akarok belemenni, (Áááh, de unom már a hülyeséget!) hogy a cionizmus annak a mozgalomnak a neve, miszerint a zsidóknak vissza kell települniük Izraelbe...

maskep 2012.11.30. 12:21:11

@TaTa86.: ...És ha indokolnád is! Tudom, néhány-ezer DK-sra nehéz, megelégszem egyetlen egy példával. Tehát: A DK-ban (meg a Mazsihiszben) kinek, mikor, milyen megnyilvánulásában volt egyáltalán egyetlen egyszer tettenérhető "magyarellenes sovinizmus"?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.11.30. 12:21:50

@maskep: Belemehetsz. Cionizmus az Izraelt támogató nacionalista politikai is. Ld: Hitgyüli.

De egyébként én is imádom a légboxolást. :D

Oblomov 2012.11.30. 12:22:31

@Schwerer Gustav:
Nem hümmögök. Csak elméláztam valódi tavarisod álmáról, egy fajmagyarországról.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.11.30. 12:24:10

@maskep: Nem fogom összegyűjteni. Szerintem azok.

Más meg nyugodtan gondolja rólam, hogy antiszemita vagyok. (Pedig nem.)

tevevanegypupu 2012.11.30. 12:24:13

@maskep:

Semmikeppen nem tiltakoznek az mszmp utodpartjaval (amihez szorosan kotodik Bajnai is) emberiesseg elleni ugyekben. Egyebkent ez nem partpolitika, nem eberiesseg elleni dolog: Gyongyosi feltett egy rosszul megfogalmazott kerdest, amit aztan kijavitottak, bocsanatot kertek erte - ezt altalaban el szoktak fogadni - viszont tovabbra is kivancsiak arra, hogy ki kettos allampolgar a kormanyban es a kepviselok kozott, es ha van ilyen, milyen allam polgara. Ha erre nem lehet valaszolni, mert szemelyisegi jogokat sert, akkor meg kell mondani, hogy nem lehet ra valaszolni, mert szemelyisegi jogokat sert. Ennyi.

Schwerer Gustav · http://menekulttabor.blog.hu 2012.11.30. 12:30:12

@Oblomov: Ha a cigánygettóval szemben ez az alternatíva, akkor én inkább ezt választanám. persze semmiféle ilyet ("fajmagyarország") nem mondott, ezt te haluztad bele. Látod ez van, ha elfelejted bevenni a gyószered.

tevevanegypupu 2012.11.30. 12:30:49

@freehckr:

Errol van szo: akik 2004. december 5-en megtagadtak a hataron tuli magyaroknak az allampolgarsag megadasat (raadasul sokan ugy, hogy kettos allampolgarok) azok most ne beszeljenek emberiessegrol, azok kimondtak, hogy gyulolik a Romaniaban, , Csehorszaban, Szlovakiaban, Ausztriaban es minden egyes orszagban elo mas magyart. Szoval az mszp-vel egyutt tuntetni, az megcsalasa megint csak 2004. december 5-nek.

Slaanesh 2012.11.30. 12:33:59

@tevevanegypupu:

Kíváncsi vagyok én is mi lesz ebből a balhéból.
Ha netán ( és ez a valószínűbb) bejelentik hogy hát mégse kell elmondani mert személyiségi jogokat sért, akkor az azért van mert tényleg sérti a személyiségi jogokat, vagy csak ráfogják hogy ne kelljen.
Tipikus eset, amikor valaki feltesz egy kérdést, legyen akármilyen és nem érkezik rá válasz, mindenféle indokkal. Mondjuk ha nem lesz válasz, hogy akkor mégis ki a kettős állampolgár, sokaknak eszébe jut hogy bakker, miért is nem mondják am el?? Lehet hogy azok a képviselők jobban járnának akik bemondják állampolgárságaik(-uk)-at

tevevanegypupu 2012.11.30. 12:41:45

@Slaanesh:

Persze, jobb lett volna ra valaszolni. Ha meg lehet mondani azt, hogy ki kettos allampolgar, akkor jogos a kerdes. Ha azt nem lehet megmondani, hogy melyik orszag allampolgara az illeto, akkor mondjak meg, hogy azt viszont sajnos nem lehet. De ez a cirkusz..ez borzaszto, meltatlan es foleg a fidesztol - ketharmados kormanytol! - az. Edekes, van azert, ahol tartozkodnak..:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 12:43:09

nyugodj meg gellért, menj haza, öleld meg a szeretteidet, sírd ki nekik a problémáidat, frusztrációdat - őszintén. ne hallgass el semmit, addig is nehogy összeroppanj, relaxálj, hallgass egy kis Wagnert!

www.youtube.com/watch?v=RJNNJTRD1GQ

igaz a csürhe része, de nem is játsszák izraelben soha a zenéjét, ez a korrekt hozzáállás, hitler is csak addig szerette kálmán imrét, amíg meg nem tudta hogy zsidó. (ő is siófoki, mint te, sokban hasonlítotok egymásra), de lényeg, hitler kirekesztő volt és antiszemita, hitler nem szerette a zsidókat, wagner nem szerette a zsidókat, ezért a zsidók se szeretik wagnert, de attól még nem kirekesztőek. nem lehet amúgy hogy a zsidók nem szerették a németeket, és ezért utálták őket hitlerék, wagnerék? wagner egy értelmes ember, csak el tudná mondani mért nem szereti őket nem?
nem, ő is a csürhe része.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 12:44:59

mármint nem hitler siófoki, hanem kálmán. bár gellért kirekesztésben és gyűlölködésben nagyon hasonlít hitlerre

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.30. 12:49:35

hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben_(m-z)#R

Egyetértek, Gyöngyösi Márton egy ostoba kretén. Aki egy zsidók által megszállt ország parlamentjében zsidózni kezd, az nem lehet normális. A magyarországi közéletben szinte csak zsidók vannak, hát ugatásuk elhallatszik a holdig. Ugatják is rendesen.

Amikor Simon Perez kijelentései elhangzottak, nem volt felzúdulás. Pedig nem kevesebbet mondott, mint azt, hogy Magyarország izraeli gyarmat.
Amikor Akos Kertesz a magyarokat egységesen genetikailag alattvalónak, moslékzabálónak nevezte, nem volt felzúdulás.
Amikor a Jobbik parlamentbe jutott, a Fidesz és a baloldali parlamenti pártok nemzetbiztonsági kockázatként kezelték a Jobbikot, összeültek, huhogtak, mint valami köcsög metélt kuvik.

Ellenben, - és ezt mindenki vegye tudomásul - a Magyarországot gyarmatosító Izrael állampolgárai nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot. Idáig jutott az ország, idáig jutott a fülkeforradalom. Nincs jobb-, meg baloldal, csak zsidók és magyarok állnak szemben, csak zsidók és magyarok érdekei ütköznek egy kis országban, amelynek, ha így megy tovább, 10 éven belül neve sem lesz magyar. A Fideszről végérvényesen kiderült, melyik oldalon áll. Orbán és bandája elárulta a nemzetet, amely az államot alapította. S nem csupán elárulta, de már nyíltan is részt vállal a lemészárlásában.

freehckr 2012.11.30. 12:55:25

@tevevanegypupu: Meg hát ugye nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy Gyöngyösi ellen most hasonló „köteles beszéd” kampányt szerveznek, mint anno Kövér ellen. Annak ellenére csapódik most a Fidesz a rettegdéhez, hogy velük is eljátszották már ezt, és ezen a „köteles beszéd” kampányon is múlt a 2002-es választások végeredménye...

tarackos 2012.11.30. 12:55:28

A zsidózás sérthet vagy 100 ezer embert. Az előzetes regisztráció de facto korlátoz 10 millát.

Még is, egész héten csak az elsőről hallani.

Véletlenek márpedig vannak?!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:00:57

Orbán Viktor hangsúlyozta: a beszélgetésből számára "az tűnt ki", hogy reális a remény egy olyan rendezés és változás létrejöttének a Közel-Keleten, amely egyszerre szolgálja Izrael biztonságát, és képes stabilizálni az egész térséget. Hozzátette: a Izrael ebben mindig partnerként számíthat a Fideszre, amely éppen Izrael biztonságát tekinti az egyik legfontosabb kérdésnek a térség biztonságához vezető úton.

Közölte: a külügyminiszter meghívta egy izraeli látogatásra, és amint lehet, eleget tesz ennek. Kérdésre válaszolva elmondta: szeretnének szorosabb kapcsolatot kiépíteni a Likuddal - a jelenlegi koalíció nagyobbik pártjával -, amelyet természetes politikai partnernek tekintenek. Ezen régóta dolgoznak, tette hozzá.

2005.03.02

szeretem a Hazámat. nem vagyok labanc, nem vagyok liberálbolsevik, nem vagyok áruló. humanista vagyok, felvilágosult, magyarszívű, aki elítéli a hazugságokat, az igazságtalanságokat és a népirtást, elítélem a gyengék és ártatlanok megveretését és megölését, elítélem a gyerekgyilkosságokat, ezért kényes vagyok Hazám belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is. A parlament falai között és a médiában a filoszemita, cionista csürhe ebbe gyalogol bele, újabb és újabb provokációkkal, újabb és újabb tettekkel, újabb és újabb milliárdos korrupciókkal, amiket én igazi 48-as módon statáriális bíróságokkal torolnék meg.

"Egy ország hírneve attól függ, hogyan viszonyul a zsidóihoz. Minden más csak másodlagos."

Aki egy kicsit is ki tud látni az országból, akár külföldre utazva, akár csak külföldi híreket olvasva, az végtelenül elszomorodhat azon a különbségen, amit az országra jellemző belterjes, provinciális nyafogó, panaszkodó hírek, és a külföldi ejrópai hírek közötti különbség mutat

2001: ...a konferencián kiadott nyilatkozatban népirtással és háborús bűnökkel vádolják a zsidó államot. A nyilatkozattól több emberi jogi szervezet is elhatárolta magát. A dél-afrikai Durbanban az ENSZ rasszizmusról szóló konferenciájával párhuzamosan folyó Rasszizmus-ellenes Konferencia "apartheid államnak" nyilvánította vasárnap Izraelt, mely "háborús bűnökben, népirtásban és etnikai tisztogatásban" bűnös - jelentette a CNN
edition.cnn.com/2001/WORLD/africa/09/02/durban.racism/index.html

Egy 2004-es videót közölt a napokban több magyar hírportál is. Az Európai Parlament képviselőinek napidíj-ügyéről készült felvételt a Privátbankár publikálta (újra) először a Nemzeti Civil Kontroll TV nyomán.
a BBC 2005-ben foglalkozott vele, a Red Ice Creators 2009-ben írt róla, újabb két év múlva a Gigamaster blog írt posztot a felvételekről. A magyar sajtó egy része 2012-ben, nyolc évvel az anyag készülte után vette elő az ügyet.

a hipersebesség a magyar szervilis médiában mindig is a jellemző tulajdonságok közé tartozott
pont 2004-ben léptünk be az unióba... mikor a videó készült..
kkbk.blog.hu/2012/05/02/botrany_az_europa_parlamentben

Carlos> · http://banana-daiquiri.blog.hu 2012.11.30. 13:05:36

Az a helyzet, RG, hogy ez itt egy folyamat pillanatképe. És ezt a folyamatot orbán politikai haszonszerző taktikája hozta lendületbe.

Szóltunk akkor is, időben. Azt is mondtuk, később nem lehet majd leállítani. Félúton kiszállni, hogy köszi, most már nincs szükségünk a felkorbácsolt primitív indulataitokra.

tevevanegypupu 2012.11.30. 13:06:53

@freehckr:

Na ezert kellene a kormanynak nyugodtan kozbeavatkoznia es nem tulreagalni egy kerdest, amit egyebkent ugy tudom egy szabad Parlamentben fel lehet tenni. Talan ha Balczo nem csorompol olyan vadul, akkor Gyongyosi sem zavarodik bele es "izraelitat" mond "zsido" helyett, az elobbi ugy tunik pc-bb mint az utobbi, noha evtizedekig ugy tudtam, hogy a ketto ugyanaz. A fidesz mindent megtett azert, hogy sajat allampolgarai egyeno jogokkal rendelkezzenek, ebben a tekintetben nem kellene allando lelkiismeretfurdalastol gyotorten (miert is kell egyre nagyobb hulyesegeket elkovetni..es foleg nem az mszp-vel karoltve tiltakoznia mestersegesen felfokozott hangulatot meg jobban fokozni.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:08:10

Gellért ma már nem tankokkal gyarmatosítanak, megmondta a védenced is, ugye mi nem állunk be a balliberális rettegdébe?
mármint mi magyarok, nem rólatok - fideszes labanc komcsivérű senkiháziakról - van szó.

ez az ország MAGYARország, nem zsidóország, Gyöngyösi kijelentése nem tényező ebben az országban.nem tényező most, nem tényező holnap se.
a holokauszt szörnyű dolog volt, ahogy szörnyű dolgok voltak a lenin-fiúk és a vörös hadsereg tettei is. lépjünk túl az ártatlan áldozatokkal járó gyilkosságok közti különbségtételen.
"Egy ország hírneve attól függ, hogyan viszonyul a zsidóihoz. Minden más csak másodlagos."

Ahogy a vállalkozók és politikusok sztereotípiája a bűnöző, hogy mind bűnöző, úgy a zsidók sztereotípiája az idegenszívű. Az antiszemita az összes zsidót gyűlöli, a filoszemita az összes zsidót szereti, de aki filoszemita, az magyarellenes lehet, hiszen a zsidók javára dönthet minden egyes kérdésben, érdekben, ideológiában a magyarok kárára, de akár az angolok, franciák ellenében is. De míg az antiszemita és a filoszemita elméletileg csupán egy előjelben változik egymástól, hiszen ugyanúgy elfogultak, mégis a filoszemita az, aki nagyobb veszélyt jelent a magyarság és más nemzetek számára, mint az ellentétpárja, akinek érdekei nem ütköznek a nemzetek érdekeivel, csak az emberi humánum, a morál ítélheti el az antiszemitizmust, azt hogy csak azért utáljuk a zsidót, mert zsidónak született, azelőtt még, hogy megismernénk a véleményét bizonyos kérdésekben. Mert ha a zsidó, gyűlöli a magyar nemzetet, nemzeti jelképeket, már nem azért utáljuk mert zsidó. Beleillik az izraelita sztereotípiába, az igaz, de az ellenszenvünk forrása az ő taszító állásfoglalása.

Természetesen erkölcstelen a filoszemitizmus is.

a jobbik nem náci, a jobbik nem nemzeti szocialista
mert bár a jobbik nemzeti is és gazdasági balos is, de ettől még nem lesz nemzetiszocialista, mert ennek olyan tartalmi jelentése van, amely nem azonosítható a nevében rejlő két tagszóval.
tehát a náci elveti a demokráciát, a jobbik pedig elfogadta a parlamentáris kereteket. a náci elveti a vallást, a jobbik pedig pártolja a kereszténységet.
a zsidózástól nem lesz valaki náci, ahogy a cionizmustól se lesz valaki szociáldemokrata.

egy demokratikus országban az történik, amit a választók akarnak, ezért demokratikus.
a magyar Nemzet csak akkor kiált fel ha a magyarokat bántják, a zsidó nemzet felkiált egy zsidózáson, utóbbi hír izraelben, előbbi hír MAGYARországon

Akiknek ennyire fontosak a zsidók, semmi keresnivalójuk nincsen egy magyar parlamentben!

tevevanegypupu 2012.11.30. 13:09:10

@tevevanegypupu:

(miert is kell) lemaradt egy zarojel..

élesi 2012.11.30. 13:10:10

A sárga csillagot amúgy a mindennapokban, az utcán, a buszon, villamoson, vonaton, a boltban, az iskolában, munkahelyen, mindenhol tessék viselni, ne csak performansz-jelleggel, kamerák kereszttüzében! :D

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 13:11:38

@rajcsányi.gellért (ergé):

Hmmm! Amikor M.-et meghurcolták kussoltatok (s ma, amikor már az egzisztenciájára törnek, ma is kussoltok), amikor Sch.-t lincselték, tapsoltatok, éljeneztetek, amikor J. és S. megfojtásán serénykedt/nek alakoskod/ta/tok, amikor a legsötétebb, legszemérmetlenebb és legaljasabb módon (ávóstempó) a seggfej Gy. és bandája (s velük a törvényesség utolsó szikráinak is) elpusztításán munkálkodnak, együtt röhögtök, hörögtök, vonyítotok a gazemberekkel --- amikor ti kerültök sorra, @rajcsányi.gellért (ergé):, már nem lesz, aki megszólaljon (vagy akár csak egy imát is elmondjon) értetek.

ü
bbjnick

Oblomov 2012.11.30. 13:18:29

@Mr Falafel:
Ha nem vagy rajta a listán, akkor olvasd fel tenmagad. :)
Ráférne egy alapos forráskritika amúgyis, tudóskám. Csanád nincs rajta, Gellért meg nem az.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:19:50

@Pigsy: ezzel KELL foglalkozni. olvass a sorok között
én megmondtam: egy újabb gumicsontot generálnak a komcsik, amit rágatnak majd velünk, ez unalmas.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.11.30. 13:23:34

@Oblomov: Marhaság az egész, de legalább vicces.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:27:19

@Mr Falafel: Aki egy zsidók által megszállt ország parlamentjében zsidózni kezd, az nem lehet normális"

vagy legalábbis nem gyáva :)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 13:27:45

@tevevanegypupu: Neked nagyon kéne már egy decens antiszemita párt. Ugye, vén ribanc?

Oblomov 2012.11.30. 13:29:42

@Kettes:
Teveanyó konkrétan egy szdsz-árva. :)

maskep 2012.11.30. 13:32:02

@freehckr: A határon túli magyarok először is nem honfitársaink, tekintettel arra, hogy a határon túl, másik hon lakosai.

Az állampolgársági népszavazás ellen nem gyűlölet-kampány volt. Milyen megejtő, hogy mennyire tagadta akkoriban a Fidesz azon hátsó szándékát, hogy a határon túliak szavazataival akarnák bebetonozni a hatalmukat húsz évre! ((c.) 2006. Mikola doktor)

Egyébként kéretik figyelmesen meghallgatni Gyöngyösi képviselő úr parlamenti felszólalását, ahol is a "zsidó származású" (sic!) képviselő-társainak a nyilvántartását kezdeményezte. Utána persze megmagyarázta - volna...

Szóval, ha szélsőséges magyarellenes sovinizmus az a nézet, hogy ne befolyásolja azoknak a szavazata a választást, akik nem itt élnek, akkor 2004.-ben, a népszavazáson résztevők (illetve a csapda-helyzet miatt szándékosan részt nem vevők) nagy része magyarellenes soviniszta volt. Ami Magyarország polgárai esetében, lássuk be, jelentős teljesítmény... (Én egyébként érvénytelenül szavaztam, igennel is meg nemmel is, mondván: Igen, szolidáris vagyok a magyarokkal, és nem, nem akarom, hogy szavazzanak Magyarországon.)

A szélsőséges magyarellenes sovinizmus része nyilván az is, hogy az RMDSZ ellenezte ezt a népszavazást, illetve az is, amit a mostani ellenzék (mínusz Jobbik) megígért, hogy ha kormányra kerül, nem szűkítik vissza a határon túli magyarok demokratikus jogait.

Mer a szélsőségesen magyarellenes sovinisztáknak nem szokása a demokratikus jogok megvonása. Még származási alapon sem. Ez csak a nem-magyarellenes szélsőséges soviniszták, meg a Fidesz szokása.

tevevanegypupu 2012.11.30. 13:32:27

@Kettes:

Miert, megalapitana? Mar masodszor kerdi, gondolom ez ajanlkozas lenne..

maskep 2012.11.30. 13:35:01

@tarackos: Németh Zsolt válaszát nézve, nem tűnik koincidenciának... De attól, hogy a választási rendszer a legfontosabb most, a nácizmus még nem sompolyoghat be oldalvizeken, még alibiból sem!

sztd 2012.11.30. 13:35:43

Eredetileg ki voltam akadva a Jobbiktól, de most már árnyaltabban látom a helyzetet.

Egyrészt nemzeti radikális szempontból sincs semmilyen értelme ennek a mániákus zsidózásnak. Kinek jó ez?
Komolyan Izraelt kell nekik b*szogatni, miközben a palesztinok sokkal jobban járnak a külső megszállóikkal, mint a szomszédban a szírek a saját vezetőikkel? Vajon mit csinálnának, ha a saját kezükben lenne a sorsuk, és nem Izrael ellen harcolnának? Élnének még?

Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai? Tényleg? Nálunk is 5 gyerek születik átlagban egy családban?

Egyáltalán mióta állunk olyan jól, hogy több ezer km-re levő fegyveres konfliktusokba aktívan beleugassunk? Nincs nekünk elég bajunk?

Lehet, hogy Gyöngyösi Márton nyelvbotlást követett el, de Novák Előd a hülyeségen kívül a gondolatait is ékesen bizonyította. Nála tényleg az antiszemitizmus a mozgatórugó. De minek? Tud egyáltalán bármit is a zsidókról? (Persze lehet, hogy akkor is antiszemita lenne, ha jól ismerné a kultúrájukat és a szokásaikat, de szerintem nem erről van szó.)

Persze erre jön Szegedi Csanád, aki kb. 10 hónapon belül ítéli el Izraelt, és közli, hogy milyen tiszteletreméltó és békés.

Komolyan mondom, itt mindenkinek elment az esze.
Igen, mindenkinek!

Az, hogy valaki másik állampolgársággal rendelkezik, az hosszú távon jelenthet nemzetbiztonsági kockázatot, és ezt mindenki tudja, aki 2008-ban már elmúlt 10 éves, néz tévét, és érdekli a politika. Akkor rohanta le ugyanis Oroszország Grúziát, mert Grúzia a saját tartományaiban (konkrétan Dél-Oszétiában) helyre akarta állítani szuverenitását.
A hivatkozási alap az volt, hogy ott orosz állampolgárok élnek (mivel addigra az ott lakók orosz állampolgárságot kaptak).
Szóval betiltják, hogy a parlamentben valaki jelezze, ha bizonyos másik ország állampolgárait kockázatosnak tartja. Tudom, hogy a szomszéd országokban a magyarokkal is ezt csinálják, de erre az a megoldás, hogy megvizsgáltuk, és az eredmény az, hogy ők most nem kockázatosak. Vagy igen?

Végül ugye jönnek a tüntetők, akik már azon összeugrottak, hogy a zsidó származású Rogán Antal felszólalhat-e az antiszemitizmus ellen. Ezek után persze lehet azon elmélkedni, hogy a politikai szereplőket maga az antiszemitizmus, vagy maguk a zsidók úgy egyébként érdeklik-e, de ha valakinek erre nincs ideje, akkor segítek: NEM.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:37:36

@élesi: :) vicces, remélem idővel majd önként nem is fognak jelentkezni egyetemekre, hogy ezzel is tüntessenek, sőt! még a végén elviszik magukat táborozni is

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 13:42:55

@bbjnick: azért nekem több mint gyanús ez a tölgy, hogy ennek a patkány semjén funkcinak a konzulense, az még nekem is új, mesélt semjénről valaha is? mit tud róla?
tölgy is a posztkommunista rendszer része vagy csak naiv?

élesi 2012.11.30. 14:07:09

@tesz-vesz: Saját zsebből ilyesmire nem költenek, megint nekünk kell állnunk a cechet...

Jack Torrance 2012.11.30. 14:09:33

@Vidéki: nyilvan pont egyforma sulyu az, ha egy kulfoldon elo magyar szarmazasu iro leirja a maganvelemenyet a magyarokrol, es az, hogy a magyar orszaggyulesben egy kepviselo listazni akarja a zsidokat.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 14:18:45

@Jack Torrance:

Itt egyedül te és a hozzád hasonlók listáznak: ti magatok készítitek a listát, ti magatok írjátok föl a neveteket a hazugok listájára.

Hol van itt szó listázásról?

„... épp itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai... [itt a levezető elnök belefolytja a szót Gyöngyösibe ]”

ü
bbjnick

maskep 2012.11.30. 14:19:44

@sztd: "Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai? Tényleg? Nálunk is 5 gyerek születik átlagban egy családban?"

Ezzel szemben rengeteg párhuzam vonható nagyon sok szempontból az izraeli palesztinok és a magyarországi cigányok külsőségei, sorsa, politikai és társadalmi helyzete, valamint a helyi szélsőséges jobboldali pártok megítélése és probléma-megoldási javaslatai között...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.11.30. 14:24:46

@sztd:
"Másrészt mi vagyunk Európa palesztínjai?"

Nem, mi Europa indianjai vagyunk, akiket a megszallok es kollaboransaik ki akarnak irtani.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.hu/2012/10/indianok-vagyunk.html

Jack Torrance 2012.11.30. 14:30:37

@bbjnick: azt mondod, a felmeres eredmenye nem egy nevsor, csupan egy szam? igazabol ennyit szeretett volna?

tarackos 2012.11.30. 14:56:13

@maskep: Ahol a parlamentben sokadjára zsidóznak ott már nem szivárog. Ott az a kérdés térdig vagy nyakig merülünk el benne!

Pelso.. 2012.11.30. 15:21:09

@Doomhammer: Félázsiai indiánok, inkább. S korántsem mindegy, amonnan jöttünk át a Bering-szoroson, vagy fordítva.

Google 2012.11.30. 15:21:21

Hát ahogyan látom, a baloldalt jobban megviseli, hogy a fideszeseket is zavarja, ha valaki jódolgában most éppen listázni akar.
Pedig örvendeni kellene, hogy vannak közös pontok is a történeteinkben.
Eddig elmondhattuk, hogy a Jobbik szavazói nem tudják, mit képvisel a pártjuk, Szegedi Csanáddal megfejelve, de hogy ezután se tudnák, azt ezek után már nem hiszem.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 15:27:07

hallod ergé, navracscis azt mondja, hogy nem lehet az interneten gyűlölködni, akkor ezt azonnal fejezd abba! :) te lázárvédő labanc, gyakoroljál önkritikát, de azonnal

www.youtube.com/watch?v=RIha2oBcUUQ&feature=player_embedded

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.11.30. 15:32:20

@élesi: a sárga csillagokat is saját zsebből fizették, vagy ez is állami támogatás volt? kisebbségi önkormányzatok fizetik majd a szimbolikus munkatábort is, kirándulásokat, és a dízelt a vagonokba. így tüntetnek a nácik ellen. lehet fel bele is lövik magukat a dunába, mint a japán kamikázék, ők is hősi halált halnak tüntetés, petíciózás, aláírásgyűjtés közepette

szempontpuska 2012.11.30. 15:37:51

@OmegaMale: ebbe azért ne éld bele magad...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 16:25:00

@Jack Torrance:

"igazabol ennyit szeretett volna?" --- írod.

Hogy igazából mennyit szeretett volna, azt te is tudod (és valamennyi hasonszőrű hazug hisztériakeltő uszító is pontosan tudja): annyit szeretett volna, hogy az országgyűlési képviselők, kormánytagok stb. hozzák nyilvánosságra kettős (többes) állampolgárságuk tényét (amennyiben azok), mivel ez (az adatvédelmi biztos állásfoglalása szerint is) közérdekű adat és az érintettek vonatkozásában adatszolgáltatási kötelezettség áll fenn.

ü
bbjnick

Jack Torrance 2012.11.30. 16:57:21

@bbjnick: a kettos allampolgarsagrol csak masnap beszelt. A felszolalasban nem ezt mondta. Amugy leszarom, nekem teljesen mindegy, hogy listazas vagy sem. Ha nem csak az izraeli-magyar kettos allampolgarsagrol van szo, akkor akar jogos is lehet, ellenkezo esetben szimpla zsidozasrol van szo.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2012.11.30. 17:22:01

@Pelso..:
Ne szőrözzünk itt a részleteken. A lényeg az, hogy a Nyugat nem lacafacázik, ha a bennszülötteket ki kell irtani ahhoz, hogy megszerezzék a földet, a vizet és a levegőt.

Ha nem harcolunk az utolsó töltényig, akkor úgy járhatunk, mint az indiánok. Mondjuk ők is az utolsó töltényig harcoltak.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.11.30. 17:36:54

@Jack Torrance:

Jó, akkor hallgasd meg, hogy pontosan mit mondott Gyöngyösi:

www.youtube.com/watch?v=QAdQHUcFlu4

A viszontválaszban egy 2003-as Eurobarométer felmérésről beszél, ami szerint a polgárok többsége nem ért egyet Izrael politikájával (inkább Izrael az, aki ezzel a világbékét veszélyezteti --- a polgárok 59%-a szerint), újra megjegyzi, hogy ezért is furcsa, hogy a külügy csak a zsidók felé (és a palesztinok felé nem) nyilvánította ki szolidaritását a konfliktus kapcsán és megnyugtatja az államtitkárt, válaszára reagálva, hogy ő is tisztában van azzal, hogy hány Magyarországon született honfitársunk él Izraelben, hány izraeli születésű honfitársunk él Magyarországon és ezért „... épp itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai... [itt a levezető elnök belefolytja a szót Gyöngyösibe ]”

A szövegkörnyezetből egyértelmű, hogy a zsidó származás itt zsidó elszármazást jelent (csak könnyen lehet, hogy Gyöngyösi számára ez fogalom nem ismert:-)), tehát lényegében izraeli állampolgárságot. Mivel a zsidó-palesztin konfliktusról beszél, nyilván, nem hozza szóba chilei- vagy a kenyai-magyar állampolgárokat.

Ez van.

ü
bbjnick

Jack Torrance 2012.11.30. 17:48:21

@bbjnick: sajnos megnezni nem tudom (nem engedelyezett itt), de hiszek neked.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 17:54:01

önök fizetett hirdetést hallottak

a műsort a reklám után folytatjuk

Pelso.. 2012.11.30. 18:05:01

@Doomhammer: Az eszesebbek inkább befogják orrukat, s kollaborálnak a Nyugattal. Közben rajtunk röhögnek.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 18:10:54

@Schwerer Gustav:

az érem másik oldalán pedig:

- nyivák emőke csont nélkül beszopta a lömpik humorizálgató levelét, amihez ugyancsak erős mértékű ciánfrász kell

- ha a jobbik jóhiszeműen feszegeti a képviselők többes állampolgárságának a kérdését (ami önmagában véve jogos kérdés és más országokban is bevett dolog tisztázni), akkor azt általános jelleggel teszi, hisz nem csak a siratófal mögül érkezhet setétben bujkáló ügynök. ehelyett frankón kilengett megint a klezmerallergia, noha az köztudottan max arra jó hogy beinduljon a hisztispirál. vagy túl hülye a jobbik, hogy számoljon ezzel, vagy nagyon is tudatosan zsidózgat, hogy a szegedi csanád ügy után frankón hiteles legyen a kocsmaszittyák szemében. egyik opció sem éppen bölcsességről tanúskodik

na mindegy, mindenki a maga módján retardált abszurdisztánban

:DDDD

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2012.11.30. 18:14:38

@Pelso..:

a fidemszp tengely a létező leghasznosabb dolog a konkurens országoknak, hisz amíg a rendszerváltás és a térség bezzegországa voltunk, mihozzánk jött a működőtőke, amióta faszok váltogatják egymást, inkább a többi visegrádiba megy a zseton és ők jobban is forgatják a nemzetük javára

a mi hülyeségünk mások haszna...

Pelso.. 2012.11.30. 18:26:20

@Herr SturmLikudnik: Akkor is mi nevetünk a végén! -legfeljebb saját magunkon:
"Jó esély van arra, hogy Magyarország és Albánia a következő évtizedek európai nyertesei közé tartozzon - mondta a két ország gazdaságára utalva Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Tiranában, miután tárgyalt Sali Berisha albán kormányfővel."

nagykerek 2012.11.30. 18:40:06

"Szeretem a hazámat. Ezért kényes vagyok annak belső, maradék jó ízlésére és külső, maradék jó hírére is."

Az újszülöttnek minden vicc új. És feledékeny emberek is vannak. Szóval,

"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack."

Mondotta Landeszmann György, budapesti vezető főrabbi, 1993-ban.

index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/02/26/1993/

andga 2012.11.30. 19:36:36

Nem értem hiszen a Fideszhez tartozik a Jobbik.Ővelük rendezték a TVszékházi balhét .

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 20:40:51

Zsidózni tilos, ellenben a magyarokat nácizni trendi. Vajon hogyan kell értelmezni egy ilyen posztot?
A Jobbikos képviselő egy fogalomképtelen suttyó. Ugyanakkor a kettős állampolgárok igenis jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot. Amerikában is így kezelik az arab származásúakat, de az EU-ban sem más a helyzet. Gyöngyösi kijelentésével az egyetlen probléma, hogy a zsidókat találta meg. Amiből megint az derült ki, hogy vannak a mindenkik, és vannak a zsidók, akik érinthetetlenek, bírálhatatlanok, felsőbbrendűségük megkérdőjelezhetetlen. Most, ha ettől a nagy nemzeti és szociálliberális összeborulástól bárki is azt várja, hogy a zsidók iránti ellenérzés majd csökken, az téved. Annyi történik, hogy biztosítanak a Jobbiknak kb. 500 ezer szavazót. Legalább.
Őszintén megmondom, én már abban sem vagyok biztos, hogy a Fidesz kormányozni szeretne 2014 után is. A Kossuth téri buli gyakorlatilag nem más, mint a nemzeti politizálás rituális kivégzése, a Fidesz nevű borzalom rituális öngyilkossága.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 21:02:03

@Shyad-Khourongai:

1. A magyarokat trendi nácizni? Tényleg? Hol? Ugyanabban az országban élünk, vagy ez a rutin válasz? Egy álagos helyen szerinted tényleg a magyarok lenácizása folyik? Ha lemegyek a sarki csehóba, ott szerinted a magyarok lenácizását fogom hallani és nem zsidózást? Becssz?
2. A zsidók milyen terrorcselekményt követtek el az utóbbi években, hogy úgy kelljen őket kezelni, mint a muzulmánokat az Egyesült Államokban?
3. Ha már szóba került az első pont, ne haragaudj, de nagyon sok ember zsidózik. Mindenhol. Itt is. Ha tilos a zsidókat bírálni, akkor ez hogy a csudába lehetséges?

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 21:02:25

@Shyad-Khourongai: Itt senki sem nácizta a magyarokat. Itt a nácikat nácizták, akik - történetesen és sajnálatosan - magyarok. Kurva nagy különbség.

És hogy világos legyen: a Jobbik telibe leszarja, hogy kinek milyen kettős állampolgársága van, kivéve, ha a másik állampolgársága izraeli. A Gyöngyösi nevű fasz nem pongyolán fogalmazott, hanem nagyon is pontosan, és ez az akció pontosan az volt, aminek látszott: listázni akarták a zsidókat.

Ami a kettős állampolgárságot mint nemzetbiztonsági kockázatot jelenti: baromság. A nemzetbiztonsági kockázat a Jobbik mögött álló iráni és orosz pénzekben van. Na erről kéne csicseregnie Nováknak.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:08:04

@Kettes:
te kutya, aztán ismered a ruszki pénzek terroristákhoz/nácikhoz juttatásának módját, mi? :))

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 21:22:22

@pushalias: @Kettes: Amit maguk mondanak, az egy szűk réteg igazsága. Már csak azért is, mert nem volt az olyan régen, amikor egy magukféle genetikázni kezdett, s maguk mind vokáloztak hozzá. Egyikük sem mondta, hogy Kertész Ákos egy náci, pedig az. Azért nem mondták, mert ő is zsidó, mint maguk. Amit Kertész Ákos mondott, az soha egyetlen magyar sem fogja elfeledni, és mindörökké gyűlölni fogjuk érte. S mindazokat, akik őt nem ítélték el, hanem pártolták. A holokauszt nem mentség mindenre.
Maguk nem ismerik el a kauzalitást, mert kiválasztott nép. Maguk nem ismerik az objektivitást, mert zsidók, és mindent magukhoz mérnek. Maguk egy eltévedt nép, sajnálom magukat.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:35:10

De legalább a haza látszólag ellenségei beszélhetnek hazszeretetről.....
endresy.blogspot.hu/2012/11/orbania-hazaszeretet-deficitje.html

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 21:44:17

@Shyad-Khourongai: Nem vokáloztunk hozzá és nem pártoltuk. Én még csak zsidó sem vagyok. Így is ki tudod rakni a baromságodat?

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 21:45:40

@jose maria padilla: Orbánék? Nyugodtan. Tele vannak doktorokkal. Olyan Semjénfélékkel :-)

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 21:49:27

@Shyad-Khourongai:

Írtam Kertész Ákosról akár egyetlen szót is? Ha nem írtam róla, akkor honnan tudja, hogy mi a véleményem? Mesélje már el nekem! Kertész Ákos egy magamféle? Nem tudom, ön ki, nem tudom, önnek mi a származása, de tulajdonképpen nem is érdekel. Írtam önnek pár sort és máris zsidó lettem. Apámat ismeri? A nagyszüleimet? Tudja, hogy honnan származott az anyai nagyanyám? Nos? Ha igen, akkor írja le. Gondosan levezette, hogy engem gyűlöl azért a véleményemért, amit le sem írtam, és közben objektivitásról prédikál nekem. Lezsidózott abban az országban, amelyikben állítólag ön nem zsidózhat, és gondolom már várja, hogy lenácizzam. Nem fogom. Maga nem náci. Maga beteg.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 22:04:11

A beteg jelzőt visszavonom, és elnézést kérek öntől! Ahogy önnek engem, úgy nekem sincs jogom önt ismeretlenül megítélni. Mentségem, hogy a hozzászólása miatti felháborodásom vezetett, és az nem jó tanácsadó.

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 22:13:35

@Kettes: Ó, maga szegény! Még nem mondta meg magának az anyukája? Igyon meg egy üveg fagyállót, és fogja a nyuszira!

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.11.30. 22:20:15

@pushalias: Mondtam volna olyat, hogy nem zsidózhatok? Azt mondtam, ha valaki a bűvös szót kimondja, félévig ezt hallgatjuk. amikor maguk, - maga ostoba zsidó - genetikáznak, az nem probléma.
Maga is nácizik faszverve bőszen, azt' mégsem megyek a Hősök terére zsidótlanítást kérni. Maguk a zsidó szó hallatán meg rohannak a Kossuth térre. Maguknál undorítóbb népség nincs a földön.

2012.11.30. 22:27:16

Ide figyelj, Gellért öcsém! Nem feltétlen van szükség zsidólistára. Különben is adminisztrációt igényel mindenfajta lista naprakészen tartása, azt meg nem szeretjük. Teljesen elegendő lenne, ha a delikvensek valamiféle megkülönböztető jelzést viselnének (akár önként - erre úgy látom egy részüknél megvan a hajlandóság-, akár kötelezően.)

Nem kell semmi új förtelmességet kitalálni, megfelelő lesz a régi jó héber csillag. A zsidók az elmúlt 2000 ezer év nagyobb részében meg voltak jelölve, csak a legutóbbi 200 évben terjedt el ama pongyolaság, hogy nem tartjuk számon őket. Ennek meg is van az eredménye, nézz körül. Eleink tudták, hogy nem mindenki születik éles érzékekkel, kell a fogodzó vaksi vagy tompább elméjű embertársainknak is.

A kereszteződésekből is leszereltetnéd a jelzőlámpákat? Ugye nem?

Ez nem az olyanok miatt kell, mint én, hanem az olyanok miatt, mint te. Könnyebben tudnál tájékozódni az életben, átláthatóbbak lennének számodra a szociális, politikai viszonyok.

Ha pedig attól tartassz, hogy neked is viselni kell majd egy ilyet, megnyugtatlak, az az egy dédnagymami, aki nem is biztos, hogy létezett, sajnos (vagy nem sajnos) még nem elegendő, hogy kiérdemesülj. Ahhoz legalább egy nagyszülő kellene. Ilyen cikkek írása pedig - fájdalom - ezen nem segít.

Szervusz, pajtikám.

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.11.30. 22:32:58

@Shyad-Khourongai:

Fenntartom, hogy elnézést kérek öntől, mert ennyi mindenkinek jár, de megkérem, hogy a továbbiakban ne terheljen a gyűlölködésével. Nekem semmi szükségem nincs rá, és ahogy elnézem, az ön vérnyomásának is jobbat tesz, ha elkerüljük egymást. Én most megyek is és keresek magamnak egy jobb elfoglaltságot, mint ön. Tudom, hogy több milliárdan állnak előttem a sorban, akiktől szívesebben elfogadna egy tanácsot, de szerintem pár oldalnyi Mikszáth önnek sem ártana így elalvás előtt.

GeoCracker · http://endresy.blogspot.com/ 2012.11.30. 23:13:59

@jose maria padilla: Komoly érkészlet. Igazi szélsőjobbos. Mintha csak Novák Előd mondta volna :-)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.11.30. 23:41:39

@Shyad-Khourongai: Haha, szóval zsidó az, akit te zsidónak nevezel. :-) Akkor végül is mi a fene bajod van azzal, ha mocskos náci disznónak nevezlek?

hacsaturján 2012.12.01. 06:43:04

és még mindig pampog a zsidózó csürhe.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 08:23:56

@pushalias: A magyarokat ti nácizzátok, ez nálatok trend. Látom, neked úgy könnyebb aljas féregnek lenni, hogy identitásodat tagadod. Felőlem viszont lehetsz hottentotta, akkor is áll rád a tételezés, hogy hungarofób faszkalap vagy.
Miután a lélekszámotok kicsi, így a romkocsmákban előadott nácizásotok nem számottevő. ellenben a közéletben, annak minden szegmensében ti vagytok többségben, úgyhogy alaptalan ajvékolásotok a tejút széléig elhallatszik. Csoda, hogy nem jöttek az UFO-k, hogy kimentsenek titeket ebből a pokolból. Jöhetnének, hogy basszák meg!

A zsidók terrorcselekményeit nem szokás terrorcselekménynek nevezni, úgy hívják, önvédelem. Habár az ikertornyok lerombolását a világ legtöbb országában nektek, zsidóknak tulajdonítják. A ti terrorizmusotok, hogy ártatlan embereket üldöztök a halálba nácivadászat címén. Nem egy áldozatról bizonyosodott be, hogy a velük szemben alkalmazott zsidóterror alaptalan volt. Tudósokat gyilkoltok, mert szerintetek Iránnak nincs joga atomtechnikához. Mi a terrorizmus, ha nem ez, te szerencsétlen? Más tudósokat elraboltok a hazájukból, mert az atombombáitokról beszélt. Válogatás nélkül öltök gyerekeket, nőket. A szövetséges Törökország békeaktivistáit lemészároltátok, bocsánatot sem kértetek. Terroristák vagytok, veszélyt jelentetek mindenhol, ahol felütitek a fejeteket.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 08:39:21

@csi: Mit vartyogsz itt, biboldó, milyen megkülönböztetésről? Senki nem kért ilyet a fajtádtól. Még az a félkegyelmű Gyöngyösi sem.

Volt egy mese, valami olyasmi, hogy a mesehős meg akarta számolni az állatokat, de azok tiltakoztak ellene. Valahogy úgy kezdődött a számolás, hogy "én, az egy, a tehén, az kettő"...stb., már nem emlékszem. A számolás rossz, ti nem szeretitek. A mesében aztán bebizonyosodott, hogy nem minden számozás rossz.
A te fajtád szerint mindenki terrorista, a maradék meg náci. Mármost, ha azt vesszük, hogy a magyar parlamentben legalább 200 izraeli-magyar kettős állampolgár van, akkor a nemzetbiztonsági kockázat igenis fennáll, mert potenciális céltáblái lehetnek csúnya turbánosok terrortámadásainak. És ugyebár mi van akkor, ha a csúnya turbánosok éppen akkor robbantanak fel titeket, amikor 200 kisiskolás van látogatáson a parlamentben? Ki szeretné, ha a zsidók miatt meghalna a gyereke? Vagy ezt az áldozatot mindenkinek kötelessége vállalni értetek? S hogy miként jutnak be a csúnya turbánosok a parlamentbe? - Zsidónak adják ki magukat. Tesók vagytok, tevebaszó formák, én ugyan meg nem tudlak titeket különböztetni. A Jó Vámbéry is arabnak álcázva járt-kelt útja során.

Hozzáteszem, a világon egyedüli ország Magyarország, ahol ennyi kettős állampolgár van a parlamentben. Ha nem zsidóból lenne is, hanem hottentottából, nekem akkor sem tetszene. A kettős identitást tolerálni szokás, nem általánossá tenni. Érted a különbséget, faszikám?

pushalias · http://winmagazin.blog.hu 2012.12.01. 08:47:27

@Mr Falafel:

Még ha zsidó lennék, akkor is nyugodtan kikérhetném magamnak azt, amit ide kiadtál magadból. Komolyan azt gondolod, hogy minden magyarországi zsidó hungarofób terrorista? Felelős azért, ami Palesztinában történt? Nem veszel zsömlét a boltostól, ha az zsidó, mert nőket és gyerekeket mészárol? Állítólag sok a zsidó orvos, azokkal mi van? Pestissel fertőzik a magyarokat? Leteszik a sztetoszkópot, aztán mennek Iránt bombázni? Neked is azt tanácsolom, forró tea, Mikszáth. Lazíts! Szomorú volna, ha sírba vinne ez a terrorista zsidókkal teli rémálom, amiben élsz.

hoplita 2012.12.01. 08:50:11

@Kettes:
".... A nemzetbiztonsági kockázat a Jobbik mögött álló iráni és orosz pénzekben van. Na erről kéne csicseregnie Nováknak...."

Nyihahahaha...!

Akkor most csicseregjél te, köcsöggeci...:))))
Vagy metéltfasszal a szájban nem megy a fütyülés?:)

hoplita 2012.12.01. 09:00:09

Ja, a poszthoz meg annyit, hogy amíg húzzák a talpalávalót, addig táncolnak az ergé-féle fizetett csicskák.
Képzelje mindenki magát a helyébe, milyen szar lenne eccer dógozni menni a két kis nyeszlett kezecskéjével....

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2012.12.01. 11:03:49

@hoplita: Már megbocsáss, de kíméld meg a mandiner választékos olvasóközönségét a buzoid fantáziálásaidtól.

janos444 2012.12.01. 12:00:05

@Kettes: szívemből szólsz. A Mandiner már-már kibírhatatlan a kommentelők náci fröcsögése miatt. Az embernek (már annak, akinek speciel nem a zsidó-szidalmazás a napi trip-je) az az érzése, hogy a posztokat, cikkeket (főleg az "ellenoldaliakat") kizárólag köpőcéltáblának teszi fel. A Mandinert súlyos felelősség terjedi a netet elöntő zsidózás és összeesküvés-elméletes náci szövegelés terjedéséért.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.01. 13:07:40

@janos444: Apádat meg azért, mert egy ilyen ostoba korcsot rászabadított a világra.

hoplita 2012.12.01. 14:35:19

@janos444:
Akkor mi a jó édes kurvanyádért esz ide a fene?
Miért nem húzol a a magadfajta köcsögök közé?
Ketteskével egyetemben....

Én speciel nem látogatom a faszfejvincenteket....illetve ha eccer meglátogatom az nyóc napon túl fog gyógyulni.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.12.01. 15:10:37

"...a cél most már a mindent felforgatás, a mindenből botrányt keverés. A magyarságtól el kell venni önhite, méltósága, önbizalma utolsó szikráját is. Érezze azt, hogy itt minden rohadt, lássa be, hogy tehetetlen. És adja fel."

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2012.12.01. 15:50:25

@Alfőmérnök:

Látom, te már feladtad, @Alfi!

ü
bbjnick

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.01. 19:17:32

@Kettes: Nyugodtan nácizzon csak, engem nem zavar. Egyet azért áruljon el nekem legyen olyan jó. Gyöngyösi felszólalásában hol kell keresni problémát? Őszintén kérdem, mert nem jövök rá. A kettős állampolgárok a hatóságok eleve nyilvántartják, tehát pontosan tudják, kicsoda izraeli-magyar kettős állampolgár.
S talán megválaszolhatná nekem azt a kérdést is, hogy mitől nemzetbiztonsági kockázat egy Jobbikos képviselő, s nem az egy potenciális célpont izraeli állampolgár? Konkrétan a Staudt-esetre gondolok. Folytassunk érdemi vitát erről! Szeretném megismerni a maga nézeteit, s önön keresztül a magához hasonlókét.

hammerferenc 2012.12.01. 22:02:44

Rajcsányi Gellértről írásai alapján eddig azt tartottam, hogy (ízlés- és világlátásbéli okok miatt) benne van abban a ≤3 számosságú csoportban, akikben az a közös, hogy ha lakatlan szigeten ketten kötnénk ki, akkor a hullámsírt választanám. És még ilyen is lehet a politika. Thnx RG, Hammer F.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2012.12.01. 22:06:35

@Shyad-Khourongai: először telibezsidózod a másikat - minden alap nélkül, aztán sírsz mint a fürdős kurva, ha ezért esetleg lenáciznak.

látod majom, sikerült pontosan lemodellezni a patkány fajtád viselkedését

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.01. 22:30:25

@.Pierre Bezuhov.: Hogyne, Mócika, taknyom összefolyik a könnyemmel, annyira meghat, amiket maguk rám mondanak.

hacsaturján 2012.12.02. 05:08:18

továbbra is pampognak....

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.02. 10:14:04

@Shyad-Khourongai: Nem sikerült még kiismerned őket? Sunyi féreg mind, mindegy, minek mutatja magát.

Szentpeter 2012.12.02. 12:27:02

A melegek is büszkék, és a zsidók is... mi a különbség ?

Szentpeter 2012.12.02. 12:29:36

A zsidóvallású emberek rendszerint a pénzvilágban teljesednek ki...
Van egyfajta agresszív magatartásuk, ezért sűrűn emlegetik a felmenőiket...

De hogy hátrányosan lennének megkülönböztetve...

...mikor csak az előnyöket élvezik...

pandaagi 2012.12.02. 14:25:05

Menjek? Ne menjek?

Már két napja azon tépelődöm, melyik a kevésbé rossz döntés. Ez egy igazi helleri csapda: ha a szívemre hallgatok, megyek, tiltakozom, de ezzel a magukat demokratának, antirasszistának hazudó áldemokraták és álantirasszisták szalonképessé tételében segédkezem. Ha az eszemre hallgatok, és nem megyek, mert nem akarok a színjátékhoz asszisztálni, akkor pont azt az ügyet árulom el, ami igazán fontos nekem.
Nincs jó döntés, nincs jó megoldás.
És ez nem minden.
Ez a színjáték sokkal fontosabb kérdésről terelte el a figyelmet: 8 millió ember választójogának megszüntetéséről. Ugyanis nem csak arról van szó, hogy megnehezítette a szabad választójog gyakorlását a fidesz, hanem arról, hogy aznap, amikor a köztársasági elnök aláírja az új választójogi törvényt, megszűnik a választójog Magyarországon. Ugyanis csak regisztrált szavazópolgár szavazhat. És, ugye, most még nem lehet regisztrálni.
De mikor lehet regisztrálni? Hát, amikor majd készen lesz a regisztrációhoz szükséges rendszer.
És mikor lesz ez? Hát, amikor a kormány/fidesz úgy akarja. Ha nem akarja, akkor soha.
Ami itt folyik napok óta, látszólag az ominózus Gyöngyösi-féle parlamenti uszítással kezdődött, folytatódott a Novák-féle stand-uppal Ertsey Katalin piréz-izraeli kettős állampolgárságáról, és most eléri a csúcspontot: fidesz politikusok fellépése az antirasszista megmozduláson.
Azért írtam, hogy látszólag, mert ez egy nagyon komolyan kimódolt, minden részletre odafigyelő, az ellenfél lépéseit előre kiszámító forgatókönyv alapján eljátszott színdarab. A fidesz és a jobbik jól megkomponált jutalomjátéka, aminek célja a totális átverés, az emberek teljes megtévesztése. A figyelem elterelése a harmadik magyar köztársaság legrosszabb, legantidemokratikusabb törvényének megalkotásáról és megszavazásáról. Oscar-díjat érdemelne a gondolat is, a végrehajtás is.
És ki a vesztes?
A magyar demokrácia. A magyar demokraták.
Mi mind.

Panda Ágnes Tünde
szociológus

pandaagi 2012.12.02. 15:35:19

@jose maria padilla:
ez aztan a valasz :-D
gratulalok, seggfej

2012.12.02. 15:36:43

Mindig mondom, hogy a szociológusképzést fel kellene számolni. Ha legalább a CEU-n képeznék őket! Nagyon kínos, hogy a saját hülyítésünket mi magunk finanszírozzuk.

jose maria padilla · http://gozdom.blogspot.com/ 2012.12.02. 15:40:02

értem én, hogy valaki magyarosít. de pandára? hát milyen egy balfasz kínai név ez? :)

Shyad-Khourongai · http://hulyeseg-lexikon.blog.hu/ 2012.12.02. 18:07:34

@jose maria padilla: Mag jól beletrafált, mert ez a panda a Galamuson él.

szellemkor 2012.12.02. 23:26:45

@Mr Falafel: "ha azt vesszük, hogy a magyar parlamentben legalább 200 izraeli-magyar kettős állampolgár van"

Minek számolni ha úgyis tudjátok észkombájnok? :-)
Nektek tényleg elmentek otthonról!!!!! :-D

szellemkor 2012.12.02. 23:30:06

@janos444: Nincs igazad, ezek a posztok olyanok mint a légypapír, összegyűjtik a nemzet szemetjét, addig sem mérgezik máshol a közéletet amíg ideragadnak.

szellemkor 2012.12.03. 01:00:05

@pandaagi: Kérdés persze hogy Joseph Helleri, vagy Heller Ágnesi az a csapda, viccelhetném el, de hát a humorérzékemet annyian teszik próbára hogy ezen a kézenfekvő zicceren már magam sem tudok jóízűt nevetni.

De hogy legyen egy konkrét gondolati kapocs is a habzó szájú jobbikos zsidózása és az Ön választójogi ajvékolása között, az csak az a párhuzam lehet amit a Galamus-szellemű eszmeközösségek a náci-kiáltás és diktatúra-jajveszékelés terén előadtak.

Mert most lehet hangosan nácizni, de tudjuk mindketten hogy az Önök szájából már hiteltelen ez a szó, mert lépten nyomon rásütötték bárkire aki nem a szociokulturális holdudvarukhoz tartozott.

Ezért éppúgy nehéz elképzelnem, hogy ha teszem azt egyszer tényleg valaki megvonná a választójogot, miként hangzana a demokráciatemető huhogás az után.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2012.12.03. 08:53:51

@szellemkor: Azért, hogy te tudjál szmájlizni, idióta.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.03. 09:37:52

és Vona használja ellene az orbáni pofátlanságot, hogy a jobbikkal együtt 1 millió embert is megfélemlítenek, akik rá szavaztak.

ez akkora marhaság, mint amikor orbán azt mondja, hogy az országot meg a nemzetet támadják, mikor őt támadják...

kumkum 2012.12.03. 13:12:28

@freehckr:
Retorikaban termeszetesen. :-)
A gazdasagi lepeseik tenyleg inkabb baloldaliak (csak a kozeposztalynak kedvez a munkasosztaly helyett), mintsem konzervativak.

közösperonos átszállás 2012.12.03. 14:15:29

@kumkum: "A gazdasagi lepeseik tenyleg inkabb baloldaliak (csak a kozeposztalynak kedvez a munkasosztaly helyett)"

Akkor már kapásból nem lehetnek baloldaliak.

Oktogon8 2012.12.03. 18:22:39

Fidesz-Jobbik összefogás a Belvárosért
2006.09.05 |

Teljes körűvé vált a jobboldali összefogás Budapest V. kerületében azáltal, hogy a balodali városvezetés leváltásának lehetőségét erősítő megállapodást kötött a Fidesz és a Jobbik. A megegyezést Rogán Antal, a Fidesz V. kerületi elnöke, aki egyben pártja – a KDNP és a MIÉP által is támogatott – polgármester-jelöltje, Vona Gábor, a Jobbik alelnöke és Rétháti György, a Jobbik megbízott kerületi elnöke írta alá.

A megállapodás értelmében a Jobbik támogatja Rogán Antalt, mint a jobboldali erők közös polgármester-jelöltjét. A Jobbik és a Fidesz kijelenti továbbá, hogy a kerület melletti elkötelezettségük és az itt élő emberek iránti felelősségvállalásuk jegyében egyesítik erőiket, mivel elsődleges céljuk, hogy a jobboldal győztesként kerüljön ki az önkormányzati választáson. Az összefogás hosszú távra szól: közös kompenzációs lista támogatására szólítanak fel, és a választás után közös frakció alakul amellett, hogy a Jobbik megtartja önállóságát.

Szabó Gábor,
a Jobbik pártigazgatója

centenárium 2012.12.03. 20:04:48

""Munka alapú társadalmat kell építenünk""
hallottátok vagy nem? Tehát nem ""kúfár"" ország kell
hogy legyünk.
Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!

kumkum 2012.12.05. 17:53:30

@közösperonos átszállás:
A besorolast meglehetosen neheziti, hogy unortodox. :-)
De "inkabb baloldaliak", mert ott az epitkezik hasonlo elemekbol: allamositas, a gonosz tokesek utalata, kulso osszeeskuves elmelete, arszabalyozas. Csak igy kapasbol.

mk27soundmaster · http://mk27.blog.hu 2012.12.07. 19:54:43

A(z) (közszereplők) állampolgárság(a) érzékeny adat, annak nyilvánosságra hozása méltóságot sért, de a felekezeti hovatartozás az nyilvános.

hetivalasz.hu/itthon/felekezeti-alapon-listaz-a-hvg-58093/

Helyes.

Szív küldi szívnek szívesen (a HVG-s köcs_göknak ajánlom):

www.youtube.com/watch?v=-PSeAfSKQe4
süti beállítások módosítása