Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr874659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.07. 21:50:54

Erőszak, gyilkosság, rablás - ilyen az igazi német multikulti

www.origo.hu/nagyvilag/20190306-nemet-multikulturalizmus-egy-honapja-eroszak-gyilkossag-rablas.html

"Megkezdte a Zalaegerszegi Törvényszék annak a rezi férfinak a tárgyalását, aki 11 évvel ezelőtt megfojtotta az unokahúgát, majd a holttestét elásta a pincében. A vád szerint a férfi 2006 előtt szexuális viszonyt tartott fenn az akkor 16 éves unokahúgával.

A lány még 2007-ben tűnt el Rezi településen. A szülei azóta keresték. Kiderült, hogy pont az a rokonuk végezte ki a szeretett lányukat, aki végig úgy tett, mintha segítene nekik a keresésben.
...
A nyomozókat végül az egyik tanú meghallgatása vitte közelebb a megoldáshoz. A baráti körhöz tartozók egyike elmondta, hogy egyszer szemtanúja volt egy olyan jelenetnek, amikor a lány nagybátyja pénzt adott át unokahúgának. Elmondta azt is, hogy furcsállotta e pénzátadás körülményeit, túlzottan bizalmaskodónak és intimnek találta, ahogyan a nagybácsi a lánnyal viselkedett.

B. János végül bevallotta, hogy ő ölte meg az unokahúgát. Részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy egy zsineggel megfojtotta áldozatát. Kihallgatásán azt kérte, hogy ne kelljen abba a házba kimennie, mely jelenleg is családjának tulajdonát képezi. Teljes pontossággal elmondta, hogy hova rejtette a holttestet 2007-ben. B. János az elásott holttest fölé egy bútorlapot, arra pedig egy szekrényt helyezett. Miután elhúzták a tárgyakat és ásni kezdtek, elő is került a lány csontváza.

A nagybácsi a gyanúsítotti kihallgatása során azt mondta hogy a lány az eltűnés napján meglátogatta őt, és pár ezer forintot kért tőle. Amikor ő ezt megtagadta, unokahúga elhagyta a házat, azonban később ismét visszatért, és még nagyobb összeget követelt. Később azt is elmondta, hogy a lány öngyilkos akart lenni, bár arra, hogy ezt miért tette volna, nem adott magyarázatot. Azt viszont elmesélte, hogy ő meg akarta győzni unokahúgát arról, hogy nem szabad véget vetnie az életének, mert az roppant fájdalommal jár.

Elmondta, hogy amikor kettesben az ágyon ülve beszélgettek, a lány leszedett a ruhájáról egy zsinórt, majd a saját nyakába akasztotta. B. János azt állította, innentől már nem sok mindenre emlékszik, a következő tiszta képe az, hogy unokahúga holtan fekszik mellette az ágyon. Ezt követően a pincébe vonszolta, majd elásta."

Bocs, azt hiszem, elszúrtam a linket, helyesen:

24.hu/belfold/2019/03/07/kilenc-evet-kertek-arra-a-ferfira-aki-11-eve-megfojtotta-majd-elasta-a-pinceben-az-unokahugat/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.08. 23:54:12

Újabb magyar nő esett a migráció áldozatául. Meddig még?

www.borsonline.hu/aktualis/aldozata-mobiljarol-uzengetett-zsuzsanna-gyilkosa/170766
"Megölte magyar szeretőjét egy brit férfi, a testét a csomagtartóba rejtette, majd egy öbölben próbált megszabadulni a holttesttől – írja a Jersey Evening Post nevű brit lap. Mint arról tavaly a Bors is beszámolt: a 37 éves B. Zsuzsanna holttestét tavaly május 16-án sodorta partra a tenger a Franciaország és Anglia között fekvő Jersey-szigeten.

Az 55 éves Jamie Lee Warnt már a hét éve a szigeten élő magyar nő holttestének partra sodródása után meggyanúsították a gyilkossággal. Lassan az is összeáll, hogyan is követte el a bűncselekményt.

Zsuzsanna és későbbi gyilkosa évek óta ismerték egymást, mivel munkatársak voltak egy hotelben. A férfinak régóta barátnője volt, Zsuzsanna pedig egy „se veled, se nélküled” kapcsolatban élt. Május 10-én, hat nappal a holttest megtalálása előtt, Zsuzsanna a férfi házához hajtott, hogy egy bizonyos pénzösszeget gyűjtsön be tőle. Azután kezdték el keresni, hogy a magyar nő a fodrászánál és a kozmetikusánál sem jelent meg a megbeszélt időpontban.

A nyomozók szerint a gyilkosság valószínűleg a nő kocsijában történt. Bár mobilját nem találták meg, így is sikerült olyan üzenetekre bukkanni, amelyeket vélhetően a gyilkos küldött Zsuzsanna telefonjáról. Ezzel azt akarhatta elhitetni, hogy a szerencsétlen nő még életben van. Zsuzsanna autóját egy öbölben hagyta, a holttestét pedig vélhetően a tengerbe dobta, de a víz kibabrált vele: a partra vetette a tetemet. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.09. 16:33:04

@Counter:
Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!

Bocs, ez nem a cikk, ez a hirdetés a cikk mellett.

www.origo.hu/itthon/20190309-a-helyiek-szerint-egy-drogos-pszichopata-az-a-ferfi-aki-meggyilkolt-egy-5-eves-kislanyt-szekszardon.htm
"

Egy 5 éves kislány holttestét találták meg Szekszárdon péntek este. A gyereket brutális meggyilkolták, szilánkosra volt törve a koponyája. Azt sem lehet kizárni, hogy a gyilkos meg is erőszakolta a kislányt. A helyi tévé információi szerint az unokatestvére ölhette megy a lányt, a rendőrség pár órával a bejelentés után elfogta a férfit. A helyiek szerint a gyilkos nem rég szabadult a börtönből, valamint egy drogos pszichopata volt.

A helyiek azt mondták, a kislányt az egyik unokatestvére gyilkolta meg, aki nem rég jött ki a börtönből. A Tolnatáj tévének az egy szomszéd elmondta, hogy a férfi két évet volt börtönben kábítószer miatt, nem régen szabadult ki. Elmondása szerint a férfi pszichopata volt.

Ahogy korábban megírtuk, a kislányt a gyilkos meg is erőszakolhatta, mivel nem volt a holttesten nadrág. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.09. 21:28:28

@Doomhammer: Egyszerű hírolvasóként az a benyomásom támadt, hogy egyre több a bv-ből frissen szabadulva azonnal visszaeső elkövető.

Érdekelne, hogy ez már az új, liberalizmustól megtisztított büntetőpolitika eredménye-e, vagy pont fordítva, idő kell, hogy kiforrja magát és ez még a liberalizmus átka inkább.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.10. 23:44:34

@Counter:
Egyszerű újságolvasóként nekem elsősorban a migrációhoz kapcsolódó bűncselekmények elharapózása üt szíven.

De ha maga a visszaesési mutatókra akarja terelni a szót, itt van néhány meglepő szám.

Forrás: Börtönstatisztikai Szemle, 2018/1, a BV saját kiadványa.

bv.gov.hu/sites/default/files/Bortonstatisztikai%20Szemle%202018%201.pdf
12. oldal.
"A visszaesési adatok alapján az összes fogvatartott csaknem fele első bűntényes, 40% körüli a
visszaesők aránya, melyből 10,40%-ot a visszaesők, 17,25%-ot a többszörös visszaesők,
11,17%-ot a különös visszaesők, 2,42%-ot az erőszakos többszörös visszaesők tesznek ki."

Vagyis ha egyszer bűnözött, akkor igen jó eséllyel továbbra is bűnözni fog. Nem véletlen tehát, hogy a rendőrség nyilvántartja a szabadult elítélteket és elsőként őket nézi meg, ha bűncselekmény történt a területen.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.11. 15:47:11

www.borsonline.hu/aktualis/nyelvet-nyujtogatta-a-szekszardi-gyerekgyilkos-ezt-nektek/170986

A kapcsolódó riportokból sok minden kiderül. Az is érthetővé válik, hogy miért nem rázta meg a magyar társadalmat a brutális gyerekgyilkosság: a törzsi határok nem sérültek.

Ilyenkor nem kell halálbüntetést követelni vagy fáklyás vonulást tartani.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.11. 16:44:05

@Counter:
Azért nem rázta meg a magyar társadalmat ez a gyilkosság, mert senki nem akarta, hogy megrázza. Az esemény nem volt úgy tálalva, hogy az egyszerű hírfogyasztó úgy érezze, hogy ez vele is megtörténhet.

Szemben a pszichológusnő esetével, aki egyszerűen csak hazament egy baráti összejövetel után ... te lehetsz a következő!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.11. 17:56:46

@Doomhammer: Szerintem pedig a törzsi határok átlépésével, illetve tiszteletben tartásával elkövetett bűncselekmények közötti határvonalat látjuk ismét működésben.

Kiskunlacházán a polgármester állt az élére a rendpárti tömegnek, és emlékezhetünk, a Pénzes Henrietta-gyilkosságon sem tért napirendre a rendpárti többség. A Szita Bence-gyilkosságban is a törzsi határvonal megszegése okozta az országos felháborodást.

Itt meg csak megöltek egy gyereket. Az - mint látjuk - más elbírálás alá esik a közhangulatban (vagy a közhangulat irányítására megválasztottakban).

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.11. 19:02:25

@Counter:
Emlékszik a szigethalmi késelésre? Szilveszteri mulatság közben megkéseltek egy fiatal bokszolót.

www.borsonline.hu/aktualis/janos-nem-szurtam-meg-senkit-a-veceben/65886

Semmiféle törzsi határ nem volt, mégis csúcsra járatták a felháborodást.

Erre írta Bayer Zsolt ma már elérhetetlen esszéjét a következő szárnyas gondolatokkal:
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózolnak a Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a „megélhetési bűnözők”. Nézzétek meg a Sávoly Gergőt leszúró patkányt és haverjait a Facebookon: látni fogjátok, hogy mindhárom potenciális gyilkos. Eo ipso gyilkos. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni."

Jobbik is volt! (akkor még)

Miért pont ebben az esetben? Amikor még halott sem volt? A hörgés jóindulatú homályt borít ezen kérdésre adott válaszra.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.11. 21:02:24

@Doomhammer: A sport: szakralitás? Ld. Cozma-ügy, ahol még a törzsi határ is sérült. Volt is irgalmatlan felháborodás és 'Szíven szúrt ország' című filmalkotás.

Hamarjában nem tudok másik olyan filmet mondani, amelyet kifejezetten egy bűncselekmény ihletett. A martfűi rém, esetleg, de az már történeti távolság.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.12. 09:45:51

@Counter:
Dehogynem, a viszkis rabló filmje, akiből annak idején a média modern Robin Hood-ot csinált, újfent bizonyítva, hogy a sportolóbűnözés tabutéma.

Én még most is emlékszem, mekkora volt a megdöbbenésem, amikor egy gátlástalan bankrablót valami hősnek próbált beállítani az akkori sajtó.

Vitatkozhatunk, hogy a történelmi távolság megvan-e, én inkább közelmúltnak mondanám.

Azt tudja, hogy Sávoly késelője sose lett meg? Akikről a fenti cikk szól, mind felmentették. Homályos mendemondák szólnak a helyszínről autóval elmenekített tettesről, de a részleteket jó minőségű homály takarja.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.12. 22:47:06

A szekszárdi kislány gyilkosai: a jogok és a jogvédők.

kiettemeg.pestisracok.hu/2019/03/a-pszichiatriai-beteg-gyilkos-es-a-dilere/
"Most egy hat és fél éves kislány halt kínhalált, mert senki nem vállalja a felelősséget, hogy kimondja: Vannak embernek kinéző olyan lények, akik nem valók közénk, és nem feltétlenül csak a gyilkos az. Vegyük észre már, a későbbi elkövetőnek csak a jogai számítottak addig, amíg nem ölt meg egy gyereket. Ha a józan ész is számított volna, akkor az a kislány ma is élne.

Ismeretlen összetételű, szintetikus drogokat áruló véglények császkálnak szabadon, hasonlóan azokhoz a fogyasztókhoz, akik az utcákon őrjöngenek, betépve száguldoznak az utcákon, és mindegyiknek csak jogai vannak, amíg meg nem sérül, meg nem hal valaki. És mindig akad egy olyan díler, aki egy fogyatékos, nyilvánvalóan beteg kamasznak is hajlandó eladni drogot.

A fogyatékosság, a pszichiátriai betegség persze nem mentség, mert akkor előre adunk felmentést, de a közösség felelőssége, a társadalom felelőssége mindenképpen nagyobb, mint egy belátóképessége teljes birtokában lévő ember esetében.

Sem egyedül, sem közösségként nem védhetjük meg magunkat, mert minden a józan észből következő megelőző intézkedés kirekesztés, jogsértés és mindig felbukkan egy mocsok „jogvédő”, aki elintézi, hogy jogsértő legyen annak tartani valakit ami, például szexuális szadista elmebetegnek, közveszélyes drogos dühöngőnek.

Ma semmilyen devianciának nincs igazán következménye, jelen esetben egy állatkínzóról, egy drogos pszichopatáról beszélünk, aki a szűkebb környezete szerint is beszámíthatatlan volt már régóta. Pszichiátriai kezelés alatt állt. De a jogai erősebbek voltak minden józan számításnál. Mert drogozni ugyebár szabad. "

De hát nem arról volt szó, hogy drogozni nem szabad?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.13. 11:07:13

A szekszárdi kislány gyilkosa: a büntetésvégrehajtás.

www.borsonline.hu/aktualis/hateves-kislany-brutalis-halala-elobb-szabadult-leonetta-gyilkosa/171095
"A Bors úgy értesült, hogy K. Dániel 2016-ban, életveszélyes fenyegetőzések miatt került a Debreceni Javítóintézet Nagykanizsai Telephelyére. Folyt a nyála, olyan volt, mint egy zombi, folyamatosan gyógyszeres kezelés alatt állt. Az intézetben többször nyelt tűt, és öngyilkossággal is fenyegetőzött.
...
Úgy tudjuk, Dánielnek három évet kellett volna bent töltenie, de a hozzátartozók elmondása szerint egy éve szabadult, vagyis talán harmadolták a büntetését. A fiatalkorúak egyébként 21 éves koruk betöltéséig maradhatnak a javítóintézetben, ha büntetésüket addig nem töltik le, átkerülnek a felnőttkorúakhoz. Vajon milyen jellemzést ka­pott, és miért engedték el a javítóintézetből Dánielt? A büntetéséből mennyit töltött le pontosan? Esetleg jó magaviselet miatt mehetett előbb ha­za? Utóbbi a tűnyelések és az öngyilkossággal fenyegetőzés fényében rendkívül meglepő lenne."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.13. 22:40:42

@Doomhammer: Valóban, a szerek hatása alatt elkövetett bűncselekményekért feleljen tettesként a szer előállítója is.

Kérdés, mi lesz az "italoztak, majd..." kezdetű, rendkívül tipikus elkövetési móddal, persze.
De majd megoldjuk, ha odaértünk.

"A fogyatékosság, a pszichiátriai betegség persze nem mentség, mert akkor előre adunk felmentést, de a közösség felelőssége, a társadalom felelőssége mindenképpen nagyobb, mint egy belátóképessége teljes birtokában lévő ember esetében."

Ezt nem is értem. Ha az elkövető elmebeteg, a bűncselekményért akkor is felelnie kell valakinek, és kinek másnak, mint a társadalomnak?

"Sem egyedül, sem közösségként nem védhetjük meg magunkat, mert minden a józan észből következő megelőző intézkedés kirekesztés, jogsértés és mindig felbukkan egy mocsok „jogvédő”, aki elintézi, hogy jogsértő legyen annak tartani valakit ami, például szexuális szadista elmebetegnek, közveszélyes drogos dühöngőnek."

Ezt sem értem. Ha az elkövetőt a társadalom azelőtt gyilkosnak tartotta volna, hogy gyilkolt volna, az gyilkosságot nem előzte volna meg - viszont a társadalom jövőbelátó képességét igencsak feldicsérné.

Tényleg, Soros és Brüsszel miért nem hagyja, hogy előre lássuk a bűncselekményeket és a bűnözőket még azelőtt bezárjuk, hogy elkövetnék a bűnt?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.15. 15:27:37

@Counter:
"Tényleg, Soros és Brüsszel miért nem hagyja, hogy előre lássuk a bűncselekményeket és a bűnözőket még azelőtt bezárjuk, hogy elkövetnék a bűnt? "

Azt hiszem, ez a vita kissé félrement. A szekszárdi kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi nevelője elmondta, hogy ők az IMEI-ből kapták a beteget és oda is javasolták visszaküldeni. Nem volt itt szó jogvédésről, az illető már a büntetésvégrehajtásnak ebben a speciális ágában volt, ahonnan ismeretlen okokból szabadon engedték.

Vagyis a jog vs. józan ész egy álvita, porhintés. A valós kérdés, hogy miért küldenek vissza rutinszerűen a szüleikhez veszélyes pszichiátriai betegeket. Évente több haláleset van e miatt.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.15. 16:26:41

@Doomhammer: A jogvédők miatt, ez egyértelműnek tűnik.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.18. 11:38:19

@Counter:
Hát nem egészen, hanem azért, mert erre sincs pénz. Arra viszont van, hogy bértollnokokat foglalkoztassanak, akik mindenért az aktuális ellenséget hibáztatják.

De ne essünk ki a szerepünkből, kit is ölt meg ma egy migráns?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.18. 11:43:51

Kinga zárkózott lány volt. Most romokban a család.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/remtett-zichyujfalu-csecsemogyilkos-terhesseg-anya-tikolta-terhesseg/b715489
"Az újszülött édesanyja, Kinga Sáregresen élt együtt a barátjával, Lászlóval, aki a Borsnak elmondta, nem tudta, hogy Kinga terhes. A fiatal lány puffadással magyarázta, hogy megnőtt a pocakja.

A lap úgy értesült, hogy Kinga szombaton reggel egy zichyújfalui családi ház sufnijában hozta világra gyermekét, majd a helyszínről véresen tért vissza. Kinga azt mondta, a nadrágja és cipője a havi vérzése miatt lett foltos. Ezt követően cigarettára gyújtott és kávét ivott. László azonban nem hagyta annyiban, ezért kórházba ment a párjával, ahol fény derült az eltitkolt terhességre és a szülésre is. Sáregresen és Zichyújfaluban is értetlenül állnak a történtek előtt, mivel Kingát becsületes lánynak ismerték a helybéliek. Most emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, tettét pedig beismerte a kihallgatáson.

A Borsnak Kinga nevelőapja is nyilatkozott.

– Kingának sosem kellett nélkülöznie, mindent megkapott, amire szüksége volt. Mindig nagyon zárkózott volt velünk is, de hogy a terhessége hogyan maradhatott rejtve... Beszélni sem tudtam vele, csak jöttek a rendőrök és elvitték. Romokban a családunk. Meg lehet ezt bocsátani? A lányom és az unokám is elvesztettem – mondta a lapnak a 23 éves lány nevelőapja."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.19. 09:05:35

Szörnyű bűncselekmények történnek máshol, ahol vannak migránsok.

ripost.hu/cikk-kivegzes-titkosszolgalat-migrans/
"A 29 éves várandós Leilát saját férje lőtte fejbe a közös otthonukban 2016 június másodikán. Amint arról több francia lap is beszámolt, később a férfi maga tárcsázta a rendőrséget, amikor is bevallotta, hogy gyilkosságot követett el. Aazizi kihallgatása során újra elismerte tettét, majd közölte, azért végzett a nejével, mert kiderült, hogy szeretője van, és egy vita során többször is azt hangoztatta, hogy nem is ő az apja az úton lévő gyermeknek.

A migrációs háttérrel rendelkező férfit neve egyébként a francia hatóságok úgynevezett S-aktájában szerepel."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.19. 15:27:45

@Counter:
Hát az fenomenális, hogy védett személyeknek luxusbörtön dukál.

V.ö.:
www.jobbik.hu/hireink/gaudi-nagy-tamas-megrogzott-es-javithato-bunozok-jovojerol
"A „konok javíthatatlan, megrögzött bűnözőket le kell választani a társadalomról, nekik nem luxusbörtön jár” – szögezte le Gaudi-Nagy Tamás, aki példának hozta fel az évi kétmilliárdba kerülő szombathelyi luxusbörtönt, ahol a „börtöntöltelékek jobban élnek, mint az a bv-őr, aki kockára teszi testi épségét, életét”. Gaudi hozzátette: „Ha a börtönök nem rendeltetésszerűen működnek, azaz nem védik meg a társadalmat azoktól a bűnözőktől, akik helyrehozhatatlanok, a visszatéríthető embereket pedig nem javítják meg, akkor nem jutunk sikerre, bármilyen büntetőtörvénykönyvet is alkotunk meg.”"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.21. 09:58:16

Vad népek, vad szokások (Borsodnádasd).

www.blikk.hu/aktualis/belfold/gyasz-borsodnadasd-gyilkossag-csenge-edesanya-megszolal/lbq8leg
"– A fiú anyja a házunktól 200 méterre dolgozik, mégsem jött be egyszer sem, hogy beszéljünk – mesélte Róza, aki azt is sérelmezi, hogy sokan rá és a családjára neheztelnek, mert nem vettek elégtételt a gyilkossággal vádolt fiatal családján."

Természetesen a kisebbség tagjairól van szó, képük a cikkben megtekinthető (anya+áldozat+vádlott).

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.21. 14:41:06

@Doomhammer: A kommenteket érdemes olvasni, abban van az igazság.

Felelősségre kell vonni az elkövető szüleit, az elkövetőnek ki kell nyomni a szemét, hagyni felépülni és újra kinyomni (???), s persze "DURVA KEGYETLEN BRUTÁLIS MEGALÁZÓ módon bánni velük életük végéig mindennap".

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.21. 14:44:40

www.blikk.hu/aktualis/belfold/masfel-eve-nem-tudjak-feldolgozni-csenge-kivegzeset-borsodnadasdon/d0gwfk4

"Szigorítani kellene az élet elleni bűncselekményekért kapható ítéleket. Ilyen esetben azonban a tényleges életfogytiglan kellene, hogy a minimum legyen."

De mi legyen a maximum?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.23. 22:08:06

@Counter:
Ez lenne az a kedves hölgy, aki a főzés mellett a közelharcot kedveli?

És tényleg lenne már egy 14 évnyi börtön-ítélet? Én ragaszkodnék a 10 évhez.

Engem ez a részlet sokkal inkább érdekel:
"Egyelőre nem tudni, miért, de a fiatalok összevesztek, Roland ököllel kezdte ütni a lányt. Csenge agyrázkódást szenvedett, elvesztette az eszméletét. Roland a vád szerint ezután lemeztelenítette a testét, majd elvonszolta egy közeli vizesaknához, ahol fejjel lefelé bedobta a több mint két méter mély vízgyűjtőbe. "

És nem emlékszik semmire, a gyilkosságot se ismerte be.

Hadd fogalmazzak meg egy szigorúan megalapozatlan magánvéleményt: mit szívtak ezek. Amúgy déja vu.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.24. 08:36:51

@Doomhammer: Sajnos nem jártam utána, melyik kommentelő milyen érdeklődési körrel rendelkezik még a büntetőjogi és büntetésvégrehajtási jogi de lege ferenda elemzések készítése mellett.

Arról sincs információm, hogy az eljáró igazságügyi szakértő talált-e szermaradványokat a sértett szervezetében.

Az elkövető viszont állítólag herbált. Ma már a 10 éves falusi gyerekek is tudják, hogy melyik házban szerezhető be 2-300 forintért egy-egy szál belőle, ami épp elég a másnapig tartó filmszakadás előidézésére.
Az pedig egyre többek számára nélkülözhetetlen a vidéki élet elviseléséhez.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.03.25. 06:37:38

Elkerülte volna a figyelmünket, hogy Jászalsószentgyörgyön darabolós gyilkosság történt?

www.blikk.hu/aktualis/krimi/egy-levagott-kez-hullott-ki-a-zsakbol/08xtd6s

3 hete kerültek elő a maradványok.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.25. 10:23:19

@Counter:
Az semmi, de az exrendőr élve temette el áldozatát.

Bevallom, nem emlékeztem az esetre és az archívumban is van ott egy lyuk.

www.borsonline.hu/aktualis/ujra-jelenese-van-a-birosag-elott-a-gyilkossaggal-vadolt-exrendornek/171846
"Újabb tárgyalás vár a jövő héten Sz. Attilára, aki 2017 áprilisában különös kegyetlenséggel ölt meg egy 52 éves asszonyt. A férfi korábban rendőrként dolgozott, de a leszerelése után a magánnyomozásba és őrzés-védésbe is belefogott. Később egy élelmiszerboltban dolgozott, de valószínűleg eladósodott, ezért gyilkolta meg – a vád szerint – T. J.-nét. A nővel egy üzleti megbeszélés miatt találkozott 2017. április elején – lényegében pénzt akart tőle kicsikarni –, de akkor az asszony nemet mondott neki, így megfenyegette.

2017. április 27-én délután Dunaharasztin találkoztak, és a nő átült a férfi autójába, aki elvitte őt Újlengyel közelébe. Sz. A. itt, egy erdős részen támadt rá a védtelen asszonyra. Először ötször megütötte, majd a zsebkésével háromszor hátba szúrta, aztán egyszer a mellkasán, kétszer a nyakán. A nő még élt, amikor a férfi elásta. Két évvel ezelőtt tartóztatták le Sz. A.-t, akinek kedden és csütörtökön folytatják a tárgyalását."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.25. 12:28:14

@Counter:
Egyébként volt hír, csak akkor mi a darnózseli ítéleten borongtunk.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/holttestre-bukkantak-jaszalsoszentgyorgy-kulteruleten/t21lk07
"A police.hu közlése szerint Jászalsószentgyörgy külterületén egy férfi holttestet találtak március 2-án délután. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személyazonosságú férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen."

Ez nem érte el az ingerküszöböt akkor.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.28. 09:42:52

@Counter:
Magyar nők, migránsok, brutális bűncselekmények. Van ok a félelelmre.

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/leszurta_majd_feldarabolta_elettarsat_egy_27_eves_jaszladanyi_no_-_video_fotok/2592438/
"
Elrendelte a letartóztatását a szolnoki bíróság annak a 27 éves jászladányi nőnek, akit azzal gyanúsítanak, hogy Bécsben leszúrta 32 éves élettársát, majd a feldarabolt holttestet anyjával a jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornába rejtette - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes szerdán Szolnokon, sajtótájékoztatón.
...
A nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy tavaly ősszel ismerkedett meg a sértettel, akivel Bécsben élt egy albérletben, de a férfi később erőszakossá vált és többször bántalmazta.

Egy reggeli vita során szúrta le a nő az élettársát. A holttestről levágta a kezeket, lábakat és a fejet, majd háztartási sósavval leöntötte őket. Bécsből telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította Magyarországra a testet, majd anyja segítségével elrejtette Jászalsószentgyörgy külterületén, egy öntözőcsatornában.
...
A közös munka eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az elhunytat; egy 32 éves, nem magyar állampolgárságú férfit, aki a német hatóságok adatbázisában szerepelt. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.28. 09:51:42

Mihály mentálisan sérült volt, gondnokság alatt állt. A többi kitalálható.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/pandi-gyilkossag-tulelo-csilla-megszolalas-emberoles-gyilkos/81zy5v1
"Mint arról már tegnap beszámoltunk, iszonyatos dolog történt Pándon, ahol egy 24 éves férfi március 22-én bemászott szomszédai házába, majd egy lapátnyéllel agyonverte az ott élő 88 éves férfit, illetve bántalmazta annak 53 éves élettársát is. A Blikk úgy tudja, hogy a tettes olyan erővel ütötte áldozatát, akit a fején talált el, hogy a fanyél egyszerűen eltörött. Tóthné Csilla ugyan megpróbált védekezni, de esélye sem volt a menekülésre.
...
Úgy tudni, hogy Mihály, aki mentálisan sérült, már jó ideje nem hagyta békén az idős párt, a hatóságok szerint pedig azért ölte meg a férfit, mert megharagudott rájuk, amiért feljelentették.

"Mélyen aludtam. Ahogy kinyitottam a szemem, azt láttam, hogy a plafonról ereszkedik le Misi a lapáttal" - folytatta Csilla, aki kénytelen volt végignézni, ahogy a 24 éves férfi összeveri Gyula bácsit.

"Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le. Úgy éreztem, hogy engem is megfog ölni"

Csilla elmondta, hogy Mihály megpróbálta őt megerőszakolni, ám amikor rendőrért kiáltott a férfi valószínűleg megijedhetett és elhagyta a helyszínt.

A véres gyilkossággal gyanúsított férfit – aki egyébként 2013 óta gondnokság alatt áll – előzetes letartóztatásba helyezték. A helyiek tudták, hogy Mihály mentálisan sérült, illetve ha iszik, akkor veszélyessé válik, emiatt sokan féltek is tőle a környéken. "

Nyilván ezért is a jogvédők felelnek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.28. 23:20:53

A soroksári futónő feltételezett gyilkosa megnémult.

www.lokal.hu/2019-03-elmeorvos-vizsgalja-a-soroksari-gyilkost/
"Attól a pillanattól kezdve, hogy R. Szilvesztert a soroksári gyilkosság miatt letartóztatták, nem hajlandó tudomást venni a külvilágról. Sem a a többi rabbal, sem a börtönőrökkel nem kommunikál, még arra sem tudják rávenni, hogy kimenjen az udvarra sétálni. Naphosszat a cellájában ül, és a plafont bámulja.

Ügyvédje, dr. Lichy József megerősítette információinkat, és elmondta, hogy tudomása szerint csak vele hajlandó beszélni, senki mással, a hozzátartozói és barátai közül még kapcsolattartásra sem adott engedélyt senkinek.
– Valóban elrendelték ügyfelem igazságügyi elmeorvosi vizsgálatát, ennek eredményéről azonban nincs információm – nyilatkozta az ügyvéd, és hozzátette: a fentiek miatt a nyomozók vallomástételre sem tudták rávenni R. Szilvesztert. Más forrásból úgy értesültünk, hogy a soroksári ügyben történt meggyanúsítása előtt a börtönben nem zárkózott magába, és viselkedési problémái sem voltak."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.03.29. 10:13:11

@Counter:
Migránsok bűnöznek Bécsben. Meg lett mondva, hogy a migránsok miatt veszélyes az a hely és tessék.

Az áldozat nemzetiségét persze titkolja a sorosista sajtó. Biztos azért, mert fehér bőrű, keresztény volt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.01. 11:53:24

@Counter:
Szilvi, a bécsi migránsbűnöző nem bűnös: drog hatása alatt cselekedett.
www.borsonline.hu/aktualis/bedrogozva-darabolta-fel-elettarsat-szilvia/172365
"– Tette ellenére kiállunk Szilvi mellett, úgy tudjuk, hogy a gyilkosságot önvédelemből, hirtelen felindulásból követte el. A darabolást pedig drog hatása alatt csinálta. Még most sem fogtam fel az egészet. Szilvin nem látszott semmi, én sem tudtam semmit az egészről – ma­gyarázta telefonon a Borsnak a gyilkossággal gyanúsított nő testvére, Katalin. Hozzátette: édesanyjuk teljesen kikészült idegileg, senkivel nem szeretne beszélni. Úgy tudják, az áldozat drogdíler lehetett, a család tart egy esetleges bosszútól."

Azért a bűn eredménye a bűnhődés legyen, még ha a családnak is kell azt elszenvednie!
"Az utcájukban rengeteg kisgyermek él, a helyiek szeretnék, ha a kétes ügybe keveredett fa­mília minél hamarabb to­vább­állna. Információink szerint a család szinte ki sem mozdul a takaros házukból."

Nagyon fáj!!!!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.01. 21:47:30

@Counter:
Szűkölhetnek a jogvédők, Icu vendéglátói csak rendet tettek a rendetlenségben. Ha elkóborol, meg kell láncolni. Mér, a rácsos ágyban nem ez van?
www.origo.hu/itthon/20030617azapolokat.html

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.02. 10:46:50

Magyar nő a muszlim migráns célkeresztjében! A tragikus végkifejlet teljesen előre látható volt.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/jaszfelsoszentgyorgy-gyilkossag-szerelem-vendegmunkas-feldarabol/y0yg7eb
"Az már korábban is kiderült, hogy Szilvia az élettársát egy vita közben szúrta le, ám a Blikknek a pár egyik barátja részleteket árult el Szilviáékról. Informátorunk szerint a gyilkosság február 24-én történt, az áldozat pedig egy tunéziai vendégmunkás, A. K.

– Bár sokszor hevesek voltak, és a szóváltás sem volt ritka köztük, a férfi nagyon szerette Szilvit. Normális volt, bár heves vérmérsékletű, persze, Szilvit sem kellett félteni. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, de összeillettek, közösen tervezték a jövőjüket. A végzetes napon valószínűleg a férfi féltékenysége miatt kezdtek balhézni, és odáig fajult a vita, hogy Szilvinek védekeznie kellett – mesélte a gyanúsított egyik ismerőse. "

A civilizációk igazi összecsapása zajlott le a migráció által sújtott osztrák fővárosban. Szilvi csak azt tette, amit az egész fehér, keresztény világnak tennie kellene: védekezett. Aztán feldarabolta és feloldotta sósavban az anyja segítségével, hogy aztán a maradványokat a jászfelsőszentgyörgyi gyerekek találják meg.

Meddig még???

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.03. 22:27:05

A feldarabolt migráns rokonai Magyarországra látogatnának, de nem kapnának vízumot úgyse a migránsveszély miatt, mivel a migránsok bűnöznek és meg kell védeni tőlük a magyar nőket.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/sajat-nyomozasba-kezd-a-feldarabolt-ferfi-rokona-szilvia-jaszladany-gyilkossag/0jy0h9g
"– Semmit nem tudtunk róla, csak hogy nincs meg. Hiába írtunk neki, se az üzenetekre, se a hívásokra nem reagált. Aztán egyszer csak láttuk a videót, amit a rendőrség tett közzé. Szinte egyből az jutott eszünkbe, hogy a nőnek köze van hozzá. Úgy tudjuk, hogy büntetett előéletű, de hogy mit csinált, arról sejtésünk sincs. Az biztos, hogy A. pénze eltűnt, és szerintünk Szilvia vitte el – folytatta a férfi, aki saját nyomozásba kezdett. Először megpróbált kapcsolatba lépni a magyar hatóságokkal, hiszen szeretne minél többet megtudni az ügyről.

– A. családja Tunéziában él, és valószínűleg nem kapnának vízumot, hogy ide jöjjenek. Engem kértek meg, hogy menjek Magyarországra, derítsek ki minél több mindent. Szeretném látni a holttestét, mert nem akarjuk elhinni, hogy ez tényleg megtörtént – mondta szomorúan a férfi."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.04. 17:03:55

index.hu/belfold/2019/04/04/ujkenez_asszony_ferj_eroszak/

Kitartó feleségbűnözés.

A gyanúsított a sértett halálát kívánva (és ezt hangosan kimondva) több ízben is rátámadt a sértettre, baltával, ásóval és vasvillával, miközben a támadások közötti időben is naponta fenyegette a sértettet azzal, hogy megöli.

A rendőrség szerint tehát ez mi más is lenne, mint súlyos testi sértés és zaklatás.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.05. 09:29:02

Illegális migráns keveredett bűncselekménybe a migrációtól sújtott Bécsben.

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/becs-kiderult-az-igazsag-verfurdo-helyszinen-vasarolt-lakast/jte22te
"Ahogy azt korábban megírtuk, P. Szilvia február 24-én egy konyhakéssel szúrta halálra tunéziai barátját, majd a holttestet feldarabolta, végül egy bőröndbe csomagolva jászalsószentgyörgyi otthonába hozta. Hazaérve sósavban akarta feloldani szerelme maradványait az édesanyja, Andrea (51) segítségével. Letartóztatását követően P. Szilvia mindent bevallott, a tunéziai származású A. K.-t (†32) pedig a tetoválása alapján azonosították.

Továbbra is kevés információ áll rendelkezésre az áldozatról. Az orvoscsaládból származó vendégmunkás állítólag illegálisan tartózkodott Ausztriában, és sajtóhírek szerint drogkereskedésből élt. Hozzátartozói a jövő héten érkeznek Bécsbe, de ez is nehézségekbe ütközött, mert sürgősségi vízumkérelmüket csak a hirtelen szerződtetett bécsi ügyvédjük tudta elintézni."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.08. 14:02:11

Szilvia édesanyjának leblokkolt az agya.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/sosav-jaszladany-darabolos-gyilkos-gyanusitott/s05x2h8
" – Épp a kertben foglalatoskodtam, amikor Szilvia Bécsből hívott, és keservesen sírva annyit mondott: „Megtettem.” Azonnal éreztem, hogy nagyon nagy a baj, mert korábban többször is elpanaszolta, hogy Achrefnek nagyon el tud járni a keze, amikor be van drogozva. A kislányom méhe is megrepedt, amikor egyszer hasba vágta. A lányom sokat szenvedett mellette, és egyszer szakítottak is, de újra összejöttek. Szilviának Bécsben nem volt hová mennie, és drogokat kapott a fiútól. Biztos vagyok benne, hogy ez lett a lányom keresztje.

A drámai telefon másnapján állt meg a telekocsi a jászladányi ház előtt. – Már este volt, de azt láttam, ahogy a sofőr segít a lányomnak kivenni a legnagyobb bőröndöt a csomagtartóból. Szilvia még két kisebb bőröndöt hozott Bécsből, de egyiket se vittük be a házba. Leblokkolt az agyam, amikor a lányom elmondta, a szerelme van a bőröndjeiben. Csak arra emlékszem, egyikből sem csöpögött semmi, amikor másnap délelőtt beraktuk őket a bérelt autóba, amit közösen béreltünk – idézte fel az asszony és felsóhajtott."

Szilvia édesanyjának fotója a cikkben megtekinthető, az etnikai háttér természetesen megfelel a gyanúnak.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.08. 18:10:30

Idős embert öltek meg a brutális betörők Borsodban.

Tipikus eset. Hát persze, hogy az unokája volt.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/letartoztattak-a-sajoszentpeteri-gyilkossag-gyanusitottjait/9jemq2p
"Horváth Dóra tájékoztatása szerint a gyanúsított férfi - aki a sértett unokája - és élettársa betört az idős férfi otthonába; értékek után kutattak és eközben az egyik szobában rátaláltak az alvó emberre. Félve, hogy az idős férfi felébred és felismeri őket, először egy nagyobb követ dobtak a fejére, majd több késszúrással végeztek vele. A sértett a helyszínen meghalt."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.08. 19:05:11

Veszélyes bűnözők kerülhetnek szabadlábra mondvacsinált ürüggyel:

www.blikk.hu/aktualis/krimi/szabadlab-kaposvari-diakgyilkosok-borton/x6metq0

Milyen börtön az, ahonnan élve ki lehet jönni?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.09. 12:41:34

@Counter:
Miközben magyar emberek vannak eltűnve - lehet, hogy meghalva! - aközben a korábbi gyanúsított otthon eszi a finom ebédet.

www.borsonline.hu/aktualis/eltunt-villanyszerelok-finom-ebeddel-varja-felesege-a-gyanusitottat/172916
"É. Imre érzelemmentesen fogadta a nyomozási bíró döntését. Nem úgy, mint a felesége, aki kis híján elsírta magát a telefonban.

– A szívem nagyon örül és várom már, hogy ne csak a gyerkőcöknek csináljak ebédet, hanem a férjemnek is. Egy finom étellel és sok öleléssel, szeretettel fogom várni otthon. Sokan nem számítottak volna rá, hogy hazaengedik, de végre győzött az igazság – kommentálta a fejleményeket a Borsnak É. Imre felesége.

Míg az egyik oldalon öröm, a bíróság döntése után a másikon érthető keserűség és csalódottság szörnyű érzése lett úrrá a hozzátartozókon.

– Úristen! Zoltán eltűnése kellett ahhoz, hogy a férjemmel is foglalkozzanak. Még átölelni, sőt eltemetni sem tudjuk a férjeinket, felháborító, hogy a feltételezett gyilkosukat pedig hazaengedik a családjához – mondta tegnap Orlik Vilmos felesége."

Miért nem ül senki a börtönben az ügy miatt???

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.10. 13:01:47

A kölni szilveszter ismétlődött meg Budapesten, az Országház közelében.

A példás büntetés nem maradhatott el.

index.hu/belfold/2019/04/10/csoportosan_szemeremserto_fiatalok/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.11. 09:22:12

@Counter:
Várható volt, hogy a migránsterror a magyar nőket is célba veszi. Az Index persze elhazudta a bűncselekmény migránshátterét, de a magyar embereket nem lehet becsapni!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.11. 09:31:39

Mi kell ahhoz, hogy a bántalmazott nő kilépjen egy bántalmazó kapcsolatból?

Válaszol a pszichológus.
tv2.hu/mokka/289353_pusztito-lelkiallapotban-lehetett-a-darabolos-jaszladanyi-gyilkos.html

A pszichológus szerint az, hogy megölte az élettársát, feldarabolta és telekocsival hazaszállította, az nagyon drasztikus módszer az ilyen kapcsolatból való kilépésből.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.11. 17:43:49

Félhetnek a magyar emberek: kegyetlen gyilkosok vadásznak rájuk.

index.hu/kulfold/eurologus/2019/04/11/gyilkosok_es_ongyilkosok_europaban_eu_adatok/
"Az emberölések nyilvántartásba vétele viszonylag következetes, és meghatározásuk kevésbé tér el az egyes országokban, mint a többi bűncselekmény-kategóriáé. Az itt bemutatott eredmények a tényleges emberöléseket tükrözik.

Ezek alapján tehát elmondható, hogy arányaiban a legtöbb emberölést a balti államokban követik el,

a lista élén Lettország áll, 5,64 eset jut százezer lakosra, Litvániában valamivel kevesebb, de még így is kiugróan sok (4,92), tőlük jelentősen leszakadva, azonban stabilan a harmadik helyen áll Észtország (2,51). Két közepes méretű tagállam követi őket: Belgium és Magyarország. Belgium esetében csak a 2015-ös adat áll az Európai Statisztikai Hivatal rendelkezésére, ami azért lényeges, mert éppen 2016-ban volt a 32 áldozatot követelő kettős merénylet, a zaventemi repülőtéren és a brüsszeli metróban. Mindezzel együtt a belga adat illeszkedik az ország korábbi évekre visszanyúló adatsorába és csökkenő tendenciát mutat. Magyarország kapcsán meglehetősen hullámzó adatokkal találkozhatunk, 2015-ig folyamatosan csökkent az emberölések száma, akkor azonban hirtelen megugrott és ezen a magasabb szinten van azóta is. Ez egyáltalán nem illeszkedik az európai folyamatokba."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.11. 22:23:51

Baltásgyilkos unokabűnöző. Mindössze 20 év nem jogerősen, pedig különös kegyetlenséggel, kifosztással halmazatban követte el.

index.hu/belfold/2019/04/11/husz_ev_fegyhaz_a_nagymamajat_baltaval_agyonvero_nonek/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.11. 22:30:25

@Counter:
Hanyadik eset ez, ahol az unoka pénzt megy kunyizni a nagyszülőhöz, nem kap, és megöli? A magyar nagyszülőket viszont senki sem figyelmezteti, hogy vérszomjas unokabűnözők törhetnek az életükre, mindenhonnan ezek a migránsok ömlenek, amelyek viszont nem törnek a magyar nagyszülők életére.

Baj van a kommunikációval, azért olyan rossz a magyar gyilkossági statisztika. A magyar emberek nem azoktól félnek, akiktől félniük kellene (a saját közeli rokonaiktól/ismerőseiktől/munkatársaiktól).

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.12. 17:15:38

@Counter:
"A sztereotíp rasszista véleményeket megelőzendő: a 38 éves nő nem cigány származású."

Höhöhö, ugyan ki gondolná azt, hogy egy csecsemőbántalmazó apa cigány lenne? Az itteni esetek alapján ennek kisebb a valószínűsége, mint annak, hogy magyarbűnöző volt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.13. 23:48:49

Megerőszakolta halott áldozatát.

Ezek viszont cigányok.

www.borsonline.hu/aktualis/megeroszakolta-halott-aldozatat-janos/173252
"A vád szerint P. János 2017 októberében bestiális kegyetlenséggel végzett egy 88 éves zsámboki asszonnyal. Előbb alaposan benyakalt borból, sörből és pálinkából, majd a település utcáin ténfergett. A nagybeteg Bözsi néni, aki nyitott ablaknál aludt a házában, már jó ideje ágyhoz kötve élt. P. János elhatározta: megerőszakolja a magatehetetlen asszonyt. Egy vascsővel bemászott az ablakon, négyszer – a vádirat szerint „emberi erőt meghaladó erővel” – lesújtott a néni fejére, majd megerőszakolta. Amikor szállására visszaért, bevallotta, hogy mit tett."

Kép a cikkben.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.15. 09:36:03

Gyanú szerint a szikszói kettős gyilkossággal gyanúsított volt polgárőr egy másik rablást is elkövetett.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/szikszoi-baltas-gyilkos-masik-aldozat-uj-fejlemeny/fpcr7jf
"Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói Sz. Sándort (58) – tudta meg a Blikk. A településen korábban polgárőrként dolgozó férfit eddig egy nyolc évvel ezelőtti kettős gyilkosság hozták összefüggésbe a nyomozók, most azonban kiderült: a kegyetlen emberölések után három héttel újra lecsaphatott.

Információnk szerint valamilyen ürüggyel jutott be a településen élő egyik idős férfihez, akit egy eddig ismeretlen tárggyal többször fejbe vágott. Miután áldozata elvesztette az eszméletét, és mozdulatlanul feküdt a padlón, támadója átkutatta a házat, hogy elvigye a bácsi értékeit. A készpénzen kívül magához vette az idős ember számláit és banki kivonatait is. Lebukásához is többek között ez vezetett, a nyomozók átkutatták a házát, ahol megtalálták az idős férfi hivatalos papírjait. A csodával határos módon a volt polgárőr áldozata túlélte a támadást, de mivel a rabló hátulról támadt rá, személyleírást sem akkor, sem később nem tudott adni róla. "

Emlékeztetőül: ez volt a kettős gyilkosság után.
www.atv.hu/belfold/20110422_gyilkossagi_forum_szikszon_rendorok_nincsenek_polgarorok_vitaznak
"Vagy nyolc rendőr támasztja a szikszói aszfaltot, sorban szedik ki a kocsikat, igazoltatnak. „Megint ledobták a készenlétiseket kisbusszal, aztán ez a rend”, hangzik a lakossági komment. Pedig rendáhítás van itt, kettős gyilkosság bolydította a várost – idős házaspár az áldozat. Kúszik a pletyka a kertek alatt, idegenek jöttek, azok öltek. Az idegenek olykor módosul, és azt mondja a kisváros szája, hogy cigányok. Egyelőre azonban hallgat a rendőrkapitányság, intő jel a hajdúhadházi kapitány, aki nem kezelte kellően diplomatikusan és határozottan a polgárőr-affért, meg is érkezett a selyemzsinór a belügyminisztertől. És mielőtt elkezdődik a közbiztonsági fórum, a rendőrkapitány-helyettes benéz a polgármesterhez, és jelzi, hogy a rendvédelmisek nem mehetnek. Bővebben nem indokol. Annyit mond, hogy Szikszó emelt rendőri figyelmet kap, lerendelik a készenlétiseket is. A gyilkosok fejére egymillió forint a vérdíj. Úgyhogy a rend képviseletében jönnek a klasszikus polgárőrök, illetve érkeznek a Szebb Jövőért Polgárőr egyesület tagjai is. "

Ezen a fórumon ott volt és felszólalt a gyanúsított is, fénykép van róla. Majd a gyanú szerint elment a bácsihoz és őt is megtámadta, majd 8 évig élte az életét háborítatlanul.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.17. 10:25:27

Aztán a felesége helyett a családsegítőt ölte meg. Legalábbis a feleség vallomása szerint.

24.hu/kozelet/2019/04/16/feltem-hogy-engem-is-megol-mondta-az-inarcsi-gyilkos-felesege/
"Az asszony ezt követően a félelmeiről beszélt. Úgy érezte, hogy a férje nem tud nélküle élni és nem engedné el korrekt módon. „Az volt az érzésem, hogy ha elhagyom, akkor engem is megöl” – mondta.

Az asszonynak a gyilkosságot megelőző nap azt mondta a férje, lehetséges, hogy az önkormányzat nem talál nekik lakást. A felesége azt válaszolta neki, miért nem mennek ki Ausztriába dolgozni, hogy kihúzzák a bajból a gyerekeiket? A férfi azonban hallani sem akart erről. Az asszony ezt követően közölte vele, hogy másnap elköltözik a szüleihez és munkát keres. A férje azt kérte, hogy ne szakítsa el a gyerekektől és legalább a kislányuk, Kamilla hadd maradjon vele.

...
Felidézte, hogy mivel nem tudta, hogyan fogadja majd a férje azt, hogy másnap elköltözik, este elkezdte összecsomagolni a holmijait. Aznap éjjel egyikük sem aludt. Mint mondta, azért imádkozott, hogy reggel elhagyhassa a házat, az utóbbi időben ugyanis olyan érzése volt, hogy csak a lányuk, Kamilla miatt nem végez vele. „Úgy éreztem, hogy feladta és nem akar élni. Amikor megjelentek a rendőrök, azt hittem, hogy öngyilkos lett” – tette hozzá az asszony."

Mondani se kell, a vádlottnak is volt egy története.

"Cs. Attila az előző tárgyaláson azzal állt elő, hogy a családsegítő hozzávágta az iratokat, azt mondta, hogy felelőtlen, és ne tőle várja azt, hogy eltartsa a gyerekeit. Cs. Attila azt mondta, akkor vette elő a táskájából a kést, amikor a családsegítő közölte vele, hogy elveszi tőle a gyermeket.

Cs. Attila azt állította, hogy nem a családsegítőbe, hanem magába akarta szúrni a kést, de amikor ezt V. Andrea meglátta, akkor ráugrott. Állítása szerint dulakodni kezdtek, és amikor egymásra estek, véletlen az ügyintéző nyakába állt a kés."

Minden tanú és a szakértők szerint sem így történt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.18. 22:13:57

@Counter:
Békés, nyugodt, hagyománytisztelő emberek voltak.

Egy lány, aki egy drogmámoros vita hevében megöli migráns barátját és feldarabolva hazaviszi. Egy öccs, aki drogkereskedésért ül. És egy nővér, aki mindezt elmeséli.

Ezeket kell megvédeni a migránsoktól.

"– Nem tudtam róla, hogy prostituáltként dolgozott. Tudja jól, hogy én nagyon hagyománytisztelő vagyok, 17 éve egyedül élek. Az ilyesmi olyan távol áll tőlem, hogy ha ez igaz, akkor nem tudta volna nekem elmagyarázni – mondta Andrea (51).

Kérdésre válaszolva, P. Szilvia nővére azt is elmondta, hárman vannak testvérek. – Van még egy öcsém, de ő most börtönben van. Átvett egy Spanyolországban feladott csomagot, amelyben 11 kiló drog volt. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.19. 10:06:54

Döbbenet: gátlástalan propagandisták a bűncselekményeket tömegmanipulációra használják fel.

hvg.hu/itthon/20190416_EP_valasztasok_Fidesz_Orban_Viktor_Facebook_KESMA_Szazadveg_manipulacio
"Az internetóriás alkalmazottjai az olaszországi Perugiában győzködték a nemzetközi újságíró fesztivál (IJF) résztvevőit arról, hogy a Facebook ezúttal mindent megtesz az álhírek terjesztése és a választások befolyásolása ellen. "Nincs olyan nagyváros, amelyben ne lennének bűnözők, ahol sok ember van, ott törvénysértések is történnek" – mondta a rendezvény hivatalos részén mentegetőzve Jesper Doub, a Facebook médiakapcsolati igazgatója (felelősségi körébe tartozik Európa, a Közel-Kelet és Afrika)."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.20. 08:51:13

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/halalt-okozo-testi-sertes-veszpremben

Italozásra szolgáló helyiségben dulakodtak - talán előzetes szóváltást követően? -, majd egyikük a gyanú szerint halált okozó testi sértés tényállását valósította meg.

A kocsma bejárata, valamint a heti lottónyeremények összege (a galériát megnyitva látható) felismerhetetlenné lett téve a fotókon, ki tudja, miért.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.22. 00:29:16

Magára hagyta csecsemőjét, mert az apja egy migráns volt.

www.kisalfold.hu/belfold_hirek/magara_hagyott_csecsemo_mariabesnyon_-_az_anya_magyarazata_felt_attol_hogy_kiderul_a_gyereke_apja_kinai/2594903/
"Csütörtökön egy férfi talált rá a Gödöllőhöz tartozó Máriabesnyő egy füves területén az élő újszülöttre. A 28 éves anyát a rendőrök néhány órán belül azonosították, előállították, kihallgatták, meggyanúsították és őrizetbe vették.

Az illetékes bíróság vasárnap döntött a nő előzetes letartóztatásának elrendeléséről. Sajtóinformációk szerint a nő azzal magyarázta tettét, félt attól, hogy kiderül: a gyereke apja kínai. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.04.23. 12:35:24

Jogos védelmi helyzet alakult ki Nyárlőrincen.

444.hu/2019/04/23/bejelzett-a-mozgaserzekelo-a-nyarlorinci-gazda-pedig-eletveszelyesen-megverte-a-tanyajabol-tavozo-baracktolvajt

"Ekkor a lopáson felháborodott, jelentős erőfölényben lévő vádlott az autóhoz rohant, dühében a lehúzott ablakon keresztül a sértett ruháját megragadta és jobb öklével több nagy erejű ütést mért a mellkasára.

Az ütésektől a sértett öt bordája eltört és mellkasa bal oldalán légmell alakult ki, amely közvetlen életveszélyes sérülésnek minősül."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.24. 10:10:43

@Counter:
Az.
www.ma.hu/kekhirek/328880/Sajat_rokona_miatt_halhatott_meg_az_aknaba_zuhant_taktaharkanyi_kisfiu
"A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a baleset okát, körülményeit."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.24. 10:21:41

@Counter:
Kár, hogy mindenhol ugyanazt a szöveget hozták le kép nélkül. Mert a "jelentős erőfölényben lévő vádlottra" kíváncsi lennék, mondjuk képpel demonstrálva. Ez nem valami izomtibor volt?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.04.28. 14:25:14

A migráció miatt félhetnek a magyar nők.

www.borsonline.hu/aktualis/reszegen-eroszakolta-meg-husvetkor-70-eves-szomszedjat-a-nogradi-ferfi/174262
"Minden előzmény nélkül, alaposan leittasodva jelent meg a szomszédjánál, majd szó nélkül elkezdte ütlegelni a nógrádi férfi.

A hetvenes éveiben járó asszonyt többször fejen és arcon ütötte, a rengeteg ütéstől a földre került, ahonnan a részeg férfi előbb felrángatta, majd tovább verte. Amint kis időre abbahagyta az ütlegelést, a nő menekülni akart, de a férfi követte.

Ekkor már egyáltalán nem tudott védekezni az ütések ellen: a férfi megerőszakolta az egyébként is mozgáskorlátozott nőt, majd magára hagyta. A bántalmazott asszony pedig meghalt."

Az elkövető a keresztény ünnepet se tisztelte, sőt, bizonyára annak megszentségtelenítésére törekedett. Ez veszélyes.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.03. 23:01:07

Egy hétgyerekes magyar családanyát végzett ki egy gyilkos brutálisan.

Nem, most nem az élettársa volt, hanem a fia.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/anyak-napi-unnepseg-utan-vegezete-ki-zsanettet-a-fia/v1xsjy9
"Az ott élő G. Krisztián (20) késsel támadt az édesanyjára, Sz. Zsanettre, akit kegyetlenül lemészárolt. Mindössze tizenöt éves öccse az anyjuk segítségére sietett, ám az őrjöngő fiú őt sem kímélte.
...
Az öt nagyobb gyermek Zsanett első házasságából született. Tatabányán éltek, ott ismerkedett meg a káldi származású emberrel. A két kisebb lánynak ő az édesapja. Egy évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy a Vas megyei kistelepülésre költöznek. Krisztiánt, a nagyfiút hamar megismerte a környék: nem dolgozott, folyamatosan fekete ruhákban járt, a játszótéren aludt, a gyerekeket ijesztgette, az autósokat késsel riogatta. Drogot használt, és többször is megfordult a pszichiátrián, volt, hogy a rendőrök vitték be. Nemrégiben udvarolni szeretett volna egy közelben lakó lánynak, ám amikor az visszautasította, kővel betörte az ablakukat, majd a kisebb testvéreit rémisztgette.
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint a hozzátartozók ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények legnagyobb része testi sértés, 1,5 százaléka pedig emberölés. A legtöbbször a partner az elkövető, az esetek 20 százalékában a gyermek vagy az unoka."

Van unakbűnözés, ezt mindig is mondtam, akárhogy is akarta volna az ultraliberális média a szőnyeg alá söpörni!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.06. 14:24:27

Újra egy migráns csapott le egy magyar anyára.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/krisztian-nem-fogta-fel-megolte-anyjat-birosag-ele-allt-a-kaldi-gyilkos/2w0qk5s
"A fiúval már korábban is voltak problémák, drogokat használt, rendszeresen kezelték pszichiátrián. A diagnózisa személyiségzavar volt."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.10. 23:46:37

Ne sikkadjon el ez az eset: anyák napján verte agyon az édesanyját.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/halalosan-bantalmazta-az-edesanyjat
"A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki egy makói férfit, aki bántalmazta az édesanyját. A nő később belehalt a sérüléseibe.

Az eddigi adatok szerint a 23 éves elkövető 2019. május 5-én a délutáni órákban közös otthonukban bántalmazta az asszonyt. A nő ennek következtében életét vesztette. A rendőrségre 2019. május 7-én érkezett bejelentés az esetről."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.11. 10:11:16

@Doomhammer: Anyák napi anyagyilkosság-hullám söpört végig az országon. A sajtó - talán központi utasításra - hallgat.

Viszont legalább migránsok nincsenek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.13. 11:58:52

@Counter:
A brüsszeli elit aláásta a magyar családokat, azért gyilkolják a magyar anyákat pont anyák napján.

Volt óriásplakát arról, hogy védjük meg az anyákat Brüsszeltől? Nem volt. Talán ezért.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.13. 12:03:21

Hogyan válik valaki gyilkossá? Hát úgy, hogy férfinak születik.

divany.hu/eletem/2019/05/11/hogy-lesz-valakibol-gyilkos/
"Habár a nők többségben vannak a világon, a gyilkosságok nagy többségét, mintegy 85 százalékát mégis férfiak követik el. Ennek rengeteg különböző oka lehet, a kutatók szerint az egyik, hogy a nők jobban tartanak tettük következményeitől, például attól, hogy gyermekeiknek anya nélkül kell felnőniük. Az evolúciókutatók szerint az anya elvesztése nagyban csökkenti a kisgyermekek túlélési esélyeit, míg az apa hiánya nem tesz különbséget ezen a téren."

Szavannán vadászó őseink ...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.19. 15:26:01

444.hu/2019/05/19/fiatalkoruakat-gyanusitanak-a-hajduhadhazi-gyilkossaggal

Gyilkosság történt Hajdúhadházon, de a sajtó - sejthető okokból - inkább hallgatott.

Azért 3 gyanúsított így is akadt.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.19. 16:58:38

@Counter: 4 gyanúsított és egy rendőrségi videofelvétel.

index.hu/belfold/2019/05/19/6000_forintert_es_nemi_edessegert_utottek_agyon_vascsovel_egy_66_eves_ferfit/

Hol vannak a rendet, biztonságot követelő tömegek?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.20. 11:38:09

index.hu/belfold/2019/05/20/toalmas_gyilkossag_emesztogodor/

Újabb anyagyilkosság a Föld legcsaládbarátabb országában. További horrorisztikus részletek a cikkben.

Semmi pánik, urai vagyunk a helyzetnek!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.20. 11:41:41

@Counter: www.borsonline.hu/aktualis/nem-lehetett-leallitani-mondtak-a-toalmason-megolt-es-emesztobe-dobott-norol/175686

A jogos önvédelmi helyzetbe keveredett gyermek neve: Botond.

A szubkultúrára jellemző névadási szokás tehát tettenérhető, ahogy az is árulkodó, hogy Botond meggyilkolt anyjának hét gyereke született számos apától.

Az emésztőben a hulla mellett talált magzati combcsont körül azonban még sok a kérdőjel, úgy hiszem, hiába is menti föl a békés, rendpárti helyi közösség a megtévedt anyagyilkost.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.20. 14:37:05

@Counter:
"A gyerekeknek végre nyugtuk volt – mondta a volt após."

Csak az élettől elrugaszkodott jogászkodók és a kákán is csomót kereső jogvédők tagadják azt a tényt, hogy a gyilkosság lehet végső megoldás.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.20. 14:42:51

@Doomhammer: Mink szeressük a nyugalmat, mit lehessen tenni, ha máshogy nem lehetett... Így köllött annak lönni! Hát!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.20. 14:47:57

@Doomhammer: Mintha már használták volna politikusaink is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.21. 10:01:42

@Counter:
Nekem új volt ebben a formájában. Arra volt célozgatás, hogy régebben migráltak más problémás kisebbségek is, de így egyben még nem hallottam.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.21. 10:02:41

@Counter:
Arra emlékszik, amikor a fiú bedobta a kötekedő apját a pöcegödörbe (bele is fulladt), de a falu a fiú pártján volt?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.21. 18:22:50

@Doomhammer: Csak valami baltás apagyilkosság rémlik, aminek ilyen megítélése volt. Elképzelhető, hogy nem példa nélküli eset a gyilkos pártját fogó falué?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.23. 11:03:45

index.hu/belfold/2019/05/23/szigetszentmiklosi_panzio_mosoda_gyilkossag/

Munkatársa magára hagyta az őrjöngő elmebeteggel, aki agyonverte egy székkel.

Büntetése: hát az nem lesz. Kényszergyógykezelést indítványozott az ügyészség.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.24. 17:24:13

@Counter:
Igaza volt, előbb agyonverte a baltával az apját, utána dobta a pöcegödörbe. A falu a gyilkossal érez együtt!

www.borsonline.hu/aktualis/nem-az-aldozatot-az-apagyilkost-sajnalja-a-falu/62200
"Erősen ittas, agresszív apjától védte magát K. Ádám. A 20 éves nagyfügedi fiú baltával megölte apját, holttestét az emésztőgödörbe dobta, majd feladta magát a rendőrségen. A nagyfügediek mellette állnak."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.05.24. 20:15:07

@Doomhammer: És az emésztőgödör is közös pont.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.24. 23:36:20

@Counter:
Lemaradt a lényeg. A gyilkos migráns volt.

www.maszol.ro/index.php/kulfold/93196-reszletek-a-gyilkossagrol-rjongott-a-haromszeki-kamionos
"F. Zs. Lóránd egy nagy fuvarcég alkalmazottja. Sepsiszentgyörgyön él, és csak a munkája miatt szokott szállodában megszállni Magyarországon. A gyilkosság napján egy másik motelban próbált szobát kivenni, de az megtelt, így került Szigetszentmiklósra. Már az elején feltűnt a személyzetnek a furcsán viselkedő férfi – számolt be rendőrségi forrásokra hivatkozva a Duna TV. Kihallgatásán úgy fogalmazott, társaságra vágyott. A nyomozók elmondták, hogy a szálloda édességkészletét felvásárolta, majd azt osztogatva próbált magának társaságot találni. Majd éjjel 11 körül látszólag céltalanul kóvályogni kezdett a hotelben. Benyitott a vendégek elől elzárt részlegekbe is, ami miatt az alkalmazottak többször rászóltak. A férfi kétszer vissza is ment a szobájába. Aztán harmadjára a mosókonyha felé vette az irányt.

Miután felszólítás ellenére nem tágított a mosókonyhából, a takarítónő utána ment, hogy megnézze ott van-e még. A tettes közben elbújt a lepedők mögött és elszántan várt. Amikor a takarítónő belépett, a gyilkos nekiesett és ököllel ütni kezdte a nő fejét. Az asszony sikítozva kért segítséget, de mire a gondnok és egy másik takarító odaért, már élettelenül feküdt a földön. A gyanúsított egy szék lábával a gondnokot is leütötte, akinek a fején széttört a bútordarab és később súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Így a segítségül érkező alkalmazottak menekülni kényszerültek, értesítették a rendőrséget. Bár az egyenruhások hamar kiértek, de addigra a takarítónő már halott volt. Gyilkosát a szállodában fogták el. A férfi zavart állapota a rendőröknek is feltűnt: artikulálatlanul őrjöngött, és azt mondta, hogy felsőbb hatalom parancsolta neki. A sátánt látta a nőben, és ezért végzett vele. Később azt állította, hogy korábban már kezelték pszichiátrián is. - a Maszol.ro portálról"

Őrült migráns kamionosok ölik a magyar nőket. Van ok a félelemre.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.05.25. 19:02:49

Migránsbűnözés árasztja el Bécset, a migráns Szilvia leszúrta a migráns tunéziai Achref-et, majd a darabokat telekocsin Magyarországra hozta és szétszórta Jászalsószentgyörgy környékén. A saját családja is kemény büntetést követel, bár nem halált.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/eltemettek-a-magyar-no-feldarabolt-aldozatat-jaszalsoszentgyorgy-darabolos-gyilkos/82feqgw
"Mint kiderült, nemcsak az áldozat családja, hanem Szilvia rokonai is azt szeretnék, ha a gyilkos kemény büntetést kapna. Korábban a nő testvére azt nyilatkozta lapunknak: reméli, hogy Szilvia legalább húsz év börtönbüntetést kap majd. "

Magyarországon ilyen nem történhet meg, mert meg vagyunk védve a migránsoktól.
"A megölt külföldi Angliában élő unokatestvére jött Magyarországra azonosítani a holttestet, miután két gyerek Jászalsószentgyörgyön rábukkant a testet rejtő zsákokra. A rokon a család kérését is teljesítette, miszerint a fiukat Tunéziában kell végső nyugalomba helyezni.

– Achref szülei nem tudtak ideutazni, ezért minden feladat rám hárult. Az azonosítás után, a hatóság engedélyével elhamvasztattam az unokabátyámat, a hamvakat pedig repülővel vittem ki. Ott, Tunéziában volt a szertartás, ami nagyon megható volt – kezdte lapunknak Wajih."