Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr164659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.15. 10:19:34

@Counter:
Andika közölte, hogy értesítenie kell a gyámhatóságot.

faktor.hu/faktor-el-zetes-letartoztatas-inarcs-gyilkossag
"Mivel a gyanúsított nem tudott a gyermekek elhelyezéséről gondoskodni, segítséget kért a Dabasi Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ inárcsi kirendeltségén. A sértett, az inárcsi kirendeltség családsegítője próbált szállást találni a gyanúsítottnak és családjának, de nem járt eredménnyel.

A gyanúsított július 11-én reggel bement a családsegítői irodába, és megkérdezte a sértettet, sikerült-e szállást találnia a számukra. A családsegítő nemleges választ adott neki, és azt is közölte, hogy értesítenie kell a gyámhatóságot, és ha a gyanúsítottat és a családját kilakoltatják, intézkednie kell, hogy a gyámhatóság helyezze el a gyerekeket. A gyanúsított ettől dühös lett, elővette a magával vitt mintegy 10 centis pengéjű kést, és egy alkalommal nyakon szúrta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt. Ezután a gyanúsított átment a közelben levő polgármesteri hivatalba, egy ügyintézővel közölte, hogy megölte a nőt, majd a helyszínen megvárta a rendőrök kiérkezését."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.17. 11:58:47

Most akkor mélyszegénység van vagy nincs mélyszegénység? Inárcs a Parlamentben.

infostart.hu/belfold/2018/07/16/inarcsi-gyilkossag-nyoman
"Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egyetértett abban, hogy megrázó tragédia történt, azzal viszont nem, hogy egyre többen nyomorognak Magyarországon.

Pozitív tendencia indult meg Magyarországon 2010-2012 között, hiszen a mélyszegénységben élők - akik érintettek voltak a jövedelmi szegénységben, a súlyos anyagi nélkülözésben és alacsony munkaintenzitású családban éltek - száma 500 ezerről 125 ezerre csökkent.

375 ezerrel élnek kevesebben a nagy reménytelenségben

- mondta Rétvári Bence, aki ezt a 750 ezer új munkahellyel, a devizahitelek kivezetésével és a rezsicsökkentéssel magyarázta. Elmondta, a szociális ágazatban dolgozók bérpótlékkal és bérkiegészítéssel 65 százalékkal többet keresnek, mint korábban.

Az államtitkár felsorolta az Orbán-kormányok szociálpolitikai intézkedéseit, a családsegítők napjának megalapításáról szóló szocialista javaslatra viszont nem reagált."

Arról szó se esett, hogy a bajba került családokat rutinszerűen gyerekeik elvételével fenyegetik meg (és azt végre is hajtják). Ezért általános a vélemény, hogy bajba került család ne forduljon a családsegítőkhöz, mert elveszik a gyerekeiket.

ekszvájzed 2018.07.18. 07:06:49

Inárcson a "roma" MENTALITÁS döfött. Egyébként mindent tudsz az ex-rendőrről? Teljes nevét, etnikumát, családi hátterét, szüleit, nagyszüleit? Amíg nem világos, micsoda is ő, addig TELJES NYUGALOMMAL LEHET rá is mondani, hogy valahol ő is érintett a kérdéskörben, így vagy úgy. A stílust mindenesetre onnan vette át, az hétszentség, megint nem magyar néphagyományról és ősi magyar szokásról beszélünk.

ekszvájzed 2018.07.18. 07:20:40

* Mondjuk az is igaz egyszer, hogy ebben az országban NEM a cigányokat szokás vegzálgatni és léthelyzeti csapdába szorítani olyasmivel, amivel ezt az ex-rendőrt, és a hozzátartozóit. Viszont ami a szokást illeti, amit mondtam, azt fenntartom ...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.18. 13:08:09

@ekszvájzed:
" Egyébként mindent tudsz az ex-rendőrről? Teljes nevét, etnikumát, családi hátterét, szüleit, nagyszüleit?"

Bizonyára tudja, hogy a jogosulatlan adatgyűjtés bűncselekmény. Ezért aztán én ilyet nem is csinálok, kizárólag nyilvános forrásokat idézgetek. Például ezt:

www.youtube.com/watch?v=tTiTdXsNalg

Itt viszik a hős gyerekvédőt, aki újabban azt állítja, jogos önvédelemből szúrt. Minden magyarbűnöző ezt teszi.

Aminthogy magyarbűnöző volt az a másik hős is, aki Kiskunhalason géppisztollyal akarta kinyírni a főügyészt (már a lépcsőn tartott, amikor lekapcsolták)

www.blikk.hu/aktualis/krimi/b-janos-bucsulevelet-irt-mielott-a-birosagra-ment/gsfsf2w

meg az is, aki a Nagykörúton járőröző rendőröket akart felrobbantani.

hirtv.hu/ahirtvhirei/kezdodik-a-koruti-robbanto-pere-2443956

továbbá az is magyarbűnöző volt, aki lelőtte a rendőrnyomozót géppisztollyal.

www.borsonline.hu/aktualis/rendorgyilkos-vallomasa-gyorkos-istvan-azt-hittem-a-felesegemet-lottem-le/152092

Ilyenek ezek a magyarbűnözők.

ekszvájzed 2018.07.18. 21:09:02

Tényleg visszatszító ez az állandó magyarozás ... Mikor értitek már meg, a bűnözők 90+ százaléka akkor is cigány, vagy félig-negyedéig az, vagy valahogy ezekkel függ össze, ha ezer és egy magyarnak tűnő, avagy csak papírmagyar illetőt húztok elő a varázskalapotokból, akár tizedmásodpercenként is.

Mondom, bizonyítsátok be, hogy az általatok felsoroltak, ide-citáltak vagy száz százalékig "roma"mentes háttérrel rendelkeznek, vagy hogy nem valami "roma" hatásra csinálták, vagy épp nem a "roma" terítésű drogok miatt, vagy más módon a "romák" által belehajszolva, kényszerítve. Akár uzsorások, akár más bűnözők, pl. a "roma" gyermekbűnözők által, a fiatalabb magyarok meg pláne. És nem ritkán az ország túlnyomó többségben "romák" lakta településein, település-részeiben, vagy azok környékén.

Az elmebetegek szabadon eresztése, vagy szabadon hagyása ha meg már őket hozod, mint a robbantós majmot, az sem a magyarság műve, hanem azé a kormányzaté, amely veszett szélsőliberalizmustól hajtva

bezáratta a közveszélyesek biztonságos elkülönítését, a szervezett mentális beteggondozást, és lehetetlenné tette az efféle delikvensek erőteljes eltávolítását a normálemberek közül. És ezt a mostani álnemzeti bagázst, amelyik érdekes módon a korábbi állapotot nem csinálta vissza. Tehát kérdezd a Gyurmány, a "jogvédőket", meg a Zorbányt.

És nézd meg, melyik etnikumhoz köthető bűnözés okoz több kárt, idéz elő nagyobb félelmet, terrort, és hány emberben, szerte az országban.

Szóval ne tettessétek magatokat vaknak, meg süketnek, kérlek, mikor a társadalom erjedését, züllesztését, a romló közbiztonsági állapotok terjedését , a "no-go zónák" hazai felszaporodását, s tehetetlenségből, vagy épp alantas érdekből / szándékból ide-oda tologatását, a lassan, de biztosan az egymilliós létszámot is meghaladó "roma" népesség hatását, befolyását, szerepét a bűnözés általános alakulásában is már bizonyosan lemérhetitek.

Komolyan mondom nem értem, minek hajtjátok ezt. Mi értelme van? Teljesen kontra-produktív a magyarságra mutogatni, mint bűnözőre, a társadalmunknak arra a max. 5 százalékára, amelyikből is csak 1-2 százalék az életvitelszerű, és aki ebből börtönbe megy, ott a "romák" között még azt is megbánja, hogy megszületett, és hogy valaha is bűnözni jutott az eszébe. Kivéve a totál pszichopatákat, akikből minden egyes államban és korban akad egypár, akármit csinálunk.

Mit erőlködsz te is? Hány darab esetet cibálsz ide, feltételezett "magyarokról", mikor lehetnek azok akár svábok, szlovákok, románok, rutének, hogy most épp mást ne mondjak, egyéb asszimilánsokat, Minden figyelmesen szemlélődő ember tisztában van a dolgokkal, aki a híreket érti is. Az ország egyharmadán már rég nem a "magyarbűnözés" látszik.

(Egy fontos jellegzetességként pl. 1945 óta még magyar stricik sem léteznek, a cigányok mellett max. ukránok töltik be ezt a szerepet, azok is csak 1990 körültől. Hogy a háború előtt meg hogy volt, az is érdekes kérdés, én merem állítani, hogy magyar strici, mint per "magyar" korábban sem létezett. S az 1990 körül megalakult maffiákban sem magyarok a tagok, meg a vezetők, csak a neveik azok. Még úgyis, ha nem is cigányok.)

"Magyarbűnözés", mint olyan nincs, mert nem tudod jól elkülöníteni a bűnözési világátlagtól, viszont a c-bűnözés rendesen körülírható, jellegzetes vonásokkal, jellemzőkkel bír. Nem tudnád te lexikális, vagy épp profilírozói igényességgel definiálni, mi a "magyarbűnözés" igazából, nagyon úgy érzem.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.19. 11:50:49

@ekszvájzed:
Ez a fajta visszataszítózás a politikailag korrekt ultraliberálisokra jellemző. Nagyon ideje, hogy őszintén kimondjuk az igazságot, bármennyire is érzékenyen érintheti a bűnöző rétegeket. Az állam szervei ellen elkövetett brutális bűncselekmények 100%-ban magyarbűnözők számlájára írhatók!

Az inárcsi eset csak egy a szomorú sorban.

Facsarhatja maga itt a szót, próbálhatja összemosni a kiskunhalasi vagy a bőnyi géppisztolyost cigány zsebesekkel, de a magyar emberek tudják, érzik a valóságot. A következő hős Andika gyilkosa már ott lappang közöttük és ha nem állítják, állítjuk le, újabb magyar hivatalnok fog meghalni szörnyű módon.

A hagyományoknak megfelelő házmester-rendszer bevezetésében látom a megoldást. Minden háznak lenne egy házmestere, aki időben szólhatna, ha egy magyarbűnöző lecsapni készül. Vidéken lehetne egy utcafelelős.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.21. 23:27:08

Európai embert ölt a migránsnő. Hazájában a liberális bíráskodás miatt idő előtt szabadult a luxusbörtönéből és most talán újabb áldozatra vadászik.

Figyeljünk egymásra!

www.borsonline.hu/aktualis/szokesben-van-szabo-sandorne-egy-idos-gorog-ferfi-gyilkosa/157093
"Nem jelent meg pártfogójánál a gyilkosságért tizenkét év börtönre ítélt, de tavaly decemberben feltételesen szabadult Szabó Sándorné – értesült a Blikk. A nőt még 2012-ben ítélték el, miután párjával brutálisan megöltek egy görög férfit.

Az asszony (leánykori nevén: Juhász Zsuzsanna) a kétezres években Görögországban dolgozott, azonban 2003-ban a helyi hatóságok elfogták illegális munkája miatt, és kiutasították az országból. Később húga útlevelével tért vissza. Ekkor prostítúció miatt állították elő, és ujjlenyomatot vettek tőle, amit testvére adataihoz rendeltek hozzá.

2006-ban csatlakozott hozzá férje, aki akkor kétéves börtönbüntetése elől menekült el hazánkból. Korinthosz városában kerestek munkát és szállást, egy helyi férfi be is fogadta őket. Amikor Szabó Sándorné és az idős szállásadó kettesben maradt a lakásban, utóbbi megpróbált közeledni a nőhöz, de nem sok sikerrel. Az asszony ellenállt, többször is megrúgta a férfit. Ekkor érkezett meg a férje, hogy aztán együtt verjék félholtra idős szállásadójukat, majd az ablaktalan fürdőbe vonszolják, megkötözzék és rázárják az ajtót. Ezután elvitték az autóját, és komppal Olaszországba, onnan pedig Magyarországra utaztak. Később visszamentek Görögországba. Ekkor már folyt a nyomozás. A nő csak akkor adta fel magát, amikor kiderült, hogy – mivel testvére útlevelét használta – húgát gyanúsítják a gyilkossággal, és éppen kiadni készülnek őt a görög hatóságoknak."

A brutális migránsbűnöző fotója megtekinthető a cikkben.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.22. 17:15:55

@Doomhammer: Ha eleget kapirgált volna, biztosan talált volna a szörnyű bűncselekmény hátterében "valamit".

Hiszen éppen elénk lettek tárva a meggyőző bizonyítékok, miszerint a bűncselekmények 98-99%-a mögött roma háttér, roma hatás, roma drogok, vagy valami más, akaratot megtörő kényszert gyakorló roma bűnözői csoport áll.

Ez így van, ennek tehát így kell lennie a most felhozott esetben is.
Cherchez les gitans!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.23. 00:15:00

@Counter:
Lehet, hogy Szabó Sándorné egyszerre volt migráns ÉS cigány?

Ez sok mindent megmagyarázna.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.23. 07:45:16

@Doomhammer: Vagy a háttérből cigányok irányították, esetleg kényszerítették.

Tudományosan igazolt, tehát további vizsgálat - tulajdonképpen - szükségtelen.

Úgy volt, mert úgy kellett lennie.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.23. 09:47:43

@Counter:
Az összeesküvés elleni bármely bizonyíték igazából bizonyíték az összeesküvésre.

QED.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.24. 08:57:42

Magyar nő a migráns gyilkos célkeresztjében. Kezdődik nálunk is a migránsterror?

24.hu/belfold/2018/07/24/fonyodi-keseles/
"A Somogy Megyei Főügyészség indítványt tett annak a román állampolgárságú 47 éves férfinak a letartóztatására, aki a megalapozott gyanú szerint súlyosan bántalmazta nőismerősét Fonyódon.

A Somogy Megyei Főügyészség keddi közlése szerint a gyanúsított és a sértett között 2018. július 17. napján az esti órákban szóváltás alakult ki a nő fonyódi házában, melynek során a gyanúsított előbb tenyérrel arcon ütötte, majd a földre lökte az asszonyt. A férfi ekkor magához vett egy 7 cm pengehosszúságú kést, amivel a háta jobb oldalán megszúrta a sértettet, ezért fennállt lehetősége az életveszéllyel járó sérülés bekövetkezésének. A nőnek emellett eltörte az egyik csigolyáját is.

A bántalmazásnak szemtanúja volt az asszony négy kiskorú gyermeke, a gyanúsított végül az ő kérlelésükre hagyta abba a sértett bántalmazását. A férfit korábban Romániában emberölés bűntette miatt 15 év szabadságvesztésre ítélték, melyből 2017 decemberében szabadult."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.25. 13:21:07

@Doomhammer:
A magyar nő felidézi, milyen érzés volt a gyilkos migráns célpontjának lenni.

www.szeretlekmagyarorszag.hu/azt-uvoltotte-hogy-en-tettem-a-batyjat-a-sirba-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-fonyodi-keselesrol/
""Váratlanul olyan pofont kaptam, hogy a földre zuhantam. Fel sem ocsúdtam, amikor már egy késsel esett nekem, pokoli érzés volt, a hátamban éreztem a penge hasítását. A nagyobbik fiam ráugrott, erre odébb is vágta őt, de legalább időt nyertem, és talán az életemet mentette meg. Ezután a lányom érkezett a segítségemre, de őt is arrébb taszította.

Végül sikerült bemenekülnünk a szobába, és eltorlaszoltuk az ajtót. Rettenetesen hosszú percek teltek el így, fogalmam sem volt, mi fog történni, csak akkor hagyott minket békén, amikor a gyerekeim zokogva könyörögtek, hogy ne öljön meg"

- nyilatkozta a lapnak. Az is kiderült, hogy a férfi a támadás közben azt üvöltötte, hogy az asszony tette a bátyját a sírba.

A támadóval, Tiborral egyébként már régóta ismerték egymást, ugyanis Zsuzsa korábban együtt volt a férfi testvérével, miután azonban szakítottak, volt párja öngyilkos lett. Tibor nyár elején bukkant fel váratlanul, és, mint Zsuzsa mondja, heteken át ostromolta őt: elvitte enni és ruhákat is kapott tőle. Azt azonban az asszony is csak utólag tudta meg, hogy Romániában 15 évet töltött börtönben gyilkosság miatt."

Tehát a korábbi élettárs, akit Tibor szerint Zsuzsa tett a sírba, szintén migráns volt.

Csak úgy lehet a magyar nőket megvédeni a migránsokról, ha nem engedjük, hogy találkozzanak.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.26. 12:09:01

Miért mentegeti a média Ahmed "Tibor" ibn Hasszánt, a jatagános gyilkost?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.26. 16:50:43

@Counter:
Mert Soros György zsoldjában vannak a magyar nőknek ezen elárulói.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.27. 11:24:19

A migránsgyilkos simogatása egy európai ember életébe került. Más kultúrákban az ilyen esztelen brutalitás nem ritkaság, csak Európában szoktak el tőle a jóllakott és lusta európai emberek. Ha Brüsszelen múlik, továbbra is hullani fogunk, mint a legyek.

www.dehir.hu/vilag/elutasitottak-az-eletfogytiglanra-itelt-magyar-gyilkos-fellebbezeset-irorszagban/2018/07/26/
"Egy magyar férfi 2014-ben egy baseballütővel egy csapással megölt egy 20 éves helyi férfit Írországban, mert az az autójára ütött - írja a helyi Leinster Leader.

A csomagkihordóként dolgozó A. Zoltán a lakásából látta, ahogy a barátaival arra sétáló ír férfi rácsap a fehér Mercedes furgonjára, ekkor rohant ki a lakásból, és sújtott le az áldozat fejére, aki ebbe belehalt.

Az akkor 44 éves A. Zoltánt 2016-ban életfogytiglanra ítélték a gyilkosság miatt.

A férfi fellebbezett a döntés ellen, ügyvédje provokációra hivatkozva, mondván a futárként dolgozó férfi az autóját munkaeszköznek használta, és a megélhetése függött tőle, ő pedig azt látta, hogy részegek rongálják a furgonját. Az ügyvéd védekezése szerint nem egyszerűen rácsaptak a magyar férfi autójára, hanem hangosan ütögették, ezért lett dühös az ügyfele. A bíróság azonban csütörtökön elutasította a fellebbezést, mondván a férfi nem vesztette el teljesen az önkontrollját a provokáció miatt.

A. Zoltán férfi Szerbiában született, de 2007 táján magyar állampolgár lett, nem sokkal ezután költözött Írországba."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.27. 16:17:38

@Doomhammer: Magyarországon persze 5 év múlva már szabadulna a gyilkos romabűnöző.

Mert hát ne tagadjuk, romának kell lennie, hiszen súlyos, erőszakos bűncselekményt követett el. Ez fajtajellegzetesség.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.07.28. 19:41:40

Nőismerőse sérelmére emberölési kísérletet követhetett el.

Fajtajelleg a fotón, mint mindig.

index.hu/belfold/2018/07/28/emberolesi_kiserlet_miatt_keresnek_egy_kapuvari_ferfit/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.29. 01:30:47

A magyar emberek nincsenek biztonságban. Bizonyára a migránsok miatt.

privatbankar.hu/makro/kibujik-a-szog-a-zsakbol-magyarorszag-megsem-biztonsagos-320376
"Miközben egyes politikusok Magyarországot különösen biztonságosnak próbálják feltüntetni, a gyilkosságok száma majdnem kétszerese a németországinak és közel háromszorosa az Ausztriában regisztráltnak. Mivel a migránsoktól már jól megvédtek bennünket, ebben alighanem a saját állampolgárainknak van döntő szerepe.

...
Miközben az ország távirati irodája terroristákkal riogat és bagatellizálja a fukushimai atomerőmű által okozott károkat, a statisztikákból az derül ki, hogy a biztonság talán csak látszólagos.

Erre utal a gyilkosságok száma, amely Magyarországon bizony sokkal magasabb, mint számos más, migránsok által állítólag elözönlött országban, sőt, az egyik legmagasabb Európában. Százezer főre 2016-ban – ez a legújabb európai adatsor – Franciaországban például 1,31 gyilkosság jutott, Magyarországon ez a szám 2,05."

Hát ha nem a migránsok, akkor talán a cigányok.

Mert hogy becsületes magyar emberek ölnék a magyar embereket, az el sem képzelhető.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.07.30. 10:46:23

Migráns ölt meg egy fehér bőrű, német nőt brutális módon. Ez az, amiről az európai liberális elitek nem akarnak beszélni.

www.kalohirek.hu/homokmegy/felesege-megolese-utan-fejbe-lotte-magat-a-porsches-nemet-ferfi-homokmegy-hillyen-43-milliot-rejtett-a-tetthelyen-kihuzott-fiok
"Az elhunyt asszonyt a házban, fején műanyag zacskóval találták.

Információnk szerint a szobában, az egyik fiókból 43 millió forint készpénz került elő, melyet a helyi polgármesteri hivatal hagyatéki leltár ügyintézője vett át. A pénz kivételéről szóló banki kivonat szintén előkerült.

A férfit az udvaron lévő, használaton kívüli, már a típusát sem felismerhető állapotban lévő kisbuszban, egyes elmondások szerint fején lőtt sebbel találták meg, más vélemények szerint viszont más módját választotta az öngyilkosságnak."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.01. 18:26:23

A soroksári futónőnek szeretője volt, de az azóta meghalt. Öngyilkos lett az az ismeretlen munkás, akinek a volt élettársa most azzal jött elő, hogy ez a munkás ölte meg a futónőt.

www.borsonline.hu/aktualis/megdobbento-rendorsegi-vallomas-a-parom-olte-meg-a-soroksari-kocogo-not/157695
"A nő özvegye, Kardos Lajos korábban Krisztina szeretőjére gyanakodott, de a férfi azóta meghalt, így arra nem maradt remény, hogy valaha is beismerő vallomást tegyen. Most mégis lehet esély a titokzatos ügy lezárására. Nemrégiben ugyanis Kardos Lajost megkereste egy ismeretlen nő, akinek szent meggyőződése, hogy volt élettársa, egy bizonyos N. ölte meg Krisztinát.

– N. akkoriban közvetlenül a gyilkosság helyszíne mellett dolgozott házszigetelő munkásként. Volt élettársa nagyon agresszív embernek írta le nekem, a szakításuk után öléssel is fenyegetőzött.
...
A tragédia első évfordulóján futással emlékeztek Krisztinára a gyilkosság helyszínén. Lajos elmondása szerint a nyomravezető végignézte a sajtóban megjelent fotókat az eseményről, s az egyik felvételen felismerte a párját, N.-t.

– Ez azért érdekes, mert akkor N. már 250 kilométerre lakott, tehát több mint két órát kellett utaznia az emlékfutásra. A nő szerint lelkiismeret-furdalása lehetett. Az emlékfutás után nagyjából három hónappal a volt élettársa elmondása szerint N. öngyilkos lett. A halála napján állítólag elmondott volna valamit neki, de erre végül nem került sor – magyarázza Lajos. Az erős fizikumú N. egyébként ipari alpinistaként is dolgozott, bármilyen csomót képes volt akár csukott szemmel is megkötni."

Már csak Kardos Lajos, a volt férj él.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.02. 12:50:49

@Doomhammer: N-ről., a soroksári futónő állítólagos gyilkosáról kamerafelvétel is van. A fajtajegyek világosan felismerhetők (kép a cikkben):

www.borsonline.hu/aktualis/ujabb-reszletek-a-rendorsegi-vallomasbol-ez-a-biciklis-olte-meg-a-soroksari-kocogo-not/157763

Schobert Norbertet mikor ítélik el?
444.hu/2013/09/30/ez-nem-par-cigany-kolok-csinytevese-volt/

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.08.03. 19:14:44

Az őcsényiek nem akarták, hogy leányaikat idegen gyüttmentek erőszakolják meg.

index.hu/belfold/2018/08/03/letartoztattak_a_lanyat_megeroszakolo_ocsenyi_ferfit/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.06. 20:13:04

@Counter:
Túl sokat hazudtak az őcsényieknek, méghogy ez a fehér bőrű családapa?

Biztos egy migránsgyereknek maszkírozott migránsbűnöző volt.

index.hu/belfold/2017/09/29/orban_ocseny_menekultek/
"A Tallinnban uniós csúcson lévő miniszterelnök egy újságírói kérdésre azt mondta, véleménye szerint semmi kivetnivaló nincs abban, hogy Őcsényben tiltakoznak a menekült gyerekek táboroztatása ellen, mert annyit hazudtak már a magyaroknak migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyermekek érkeznének.

Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba. Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni.
"

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.06. 20:14:44

@Counter:
"a magyar ember szereti a gyerekeket, "

Milyen igaz, el se tudom dönteni, hogy sírjak vagy nevessek. De azért mégis sírok.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.13. 09:24:37

@Counter:
Sanyi jó ember volt, de ha iszik, megvadul.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/atvagta-sajat-sogora-torkat-sandor-a-kavai-lecsofesztivalon/vss1e8x
"– Ilyen emberemlékezet óta nem történt nálunk, szörnyű, hogy a mi kis településünknek emiatt kell híresnek lenni, és nem a lecsófesztivál miatt! Pedig az is rendkívüli volt, harmincketten indultak rajta – sopánkodott egy idős asszony.

– Sanyi és Jani rokonok voltak, egy házban laktak. Sanyi nővére volt Jani párja, gyermeke is született tőle. Aztán az asszony meghalt, ezek meg ketten maradtak. Nem volt felhőtlen a viszonyuk: sokszor veszekedtek. Sanyi jó ember, de ha iszik, akkor megvadul.

Ez történt szombat este is. A férfiak a lecsófesztiválon szórakoztak, és bizony felöntöttek a garatra. Összevesztek, majd K. Sándor a sógorára támadt: előbb a nyakánál vágta meg, majd hátulról bele is mártotta a kést."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.08.16. 12:17:58

@Doomhammer: Beszéljünk a lecsófesztiválról inkább! Jó híreket akarunk.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.08.16. 12:20:47

@Counter: Most olvasom a linken, hogy Káván tökkel készül a lecsó. Ha már "horrorfilmbe illő jelenetek" szerepelnek a cikkben.

A fajtajellegzetes bőrszínű tettesről is akad kép, lehet menni szörnyülködni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.16. 14:55:29

@Counter:
Tessék, egy jó hír. NEM kezdett ki Baby Gaby-val, az este sztárvendégével a kávai gyilkos. Mert voltak ellenkező hírek.

ripost.hu/cikk-a-helyiek-szerint-baby-gabival-is-kikezdett-a-lecsofesztivali-gyilkos
" ""Ezen a fesztiválon semmilyen incidenst nem tapasztaltam. A koncert rendben véget ért, engem senki sem molesztált. Láttam már verekedést egy-egy hasonló fesztiválon, de amíg én Káván voltam, addig nem tapasztaltam rendbontást ""

- mondta a -nak Baby Gabi."

Kinek áll érdekében a magyar nők riogatása a valóságnak nem megfelelő molesztálási pletyka terjesztésével?

Neveket akarunk. Soros ...

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.29. 11:08:14

Mindketten italozó életmódot folytattak.

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/agyonverte_szallasadojat_mert_az_nem_gyujtott_be_telen/2571479/
"A közlemény szerint a bíróság K. I.-t különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál és fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés és rablás bűntettében mondta ki bűnösnek. A férfi legkorábban 25 év múlva szabadulhat feltételesen.

Miután 2006-ban leégett a lakóháza, a vádlott hajléktalan lett. 2015-ben egy idős, mozgásában korlátozott férfi fogadta be vámospércsi lakóházába. A vádirat szerint mindketten italozó életmódot folytattak. Tavaly január 21-én a vádlott felszólította a szállásadóját, hogy rakjon tüzet a kályhában, de nem volt hajlandó rá. K. I. emiatt ideges lett, és a kályha közelében lévő baltával háromszor nagy erővel fejen ütötte a sértettet, majd faággal bántalmazta és egy fűrésszel is fejbe vágta. A vádlott ezután a faágat felvágta, begyújtott vele a kályhába és visszafeküdt aludni. Másnap reggel észlelte ugyan, hogy a férfi nem mutat életjeleket, de nem tett semmit. Január 23-án délután látogatók fedezték fel a holttestet.

A törvényszék hangsúlyozta, hogy a vádlott rendkívüli embertelenséggel, brutalitással, gátlástalanul, emberi mivoltából kivetkőzve vitte véghez tettét. Az elkövető előbb beismerő vallomást tett, később viszont már tagadta a bűncselekmény elkövetését, de a bizonyítékok ellene szóltak. A vádlott agresszív és domináns volt a sértettel szemben, aki többeknek is panaszkodott, hogy a lakója rendszeresen bántalmazza."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.30. 14:27:32

Megölte-e a vállalkozó a villanyszerelőket vagy sem?

Volt már, hogy négy villanyszerelőt kerestek rajta.
www.borsonline.hu/aktualis/negy-villanyszerelot-rabolt-el-imre/152023

Most kettő sorsa kérdéses.

www.borsonline.hu/aktualis/dobbenetes-vallomas-eletben-vannak-a-kamforra-valt-villanyszerelok/159335
"Döbbenetes vallomásra készül az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán meggyilkolásával gyanúsított és immáron a 2015-ben eltűnt Orlik Vilmossal is összefüggésbe hozott É. Imre. A vállalkozó ügyvédje, dr. Bagó Ottó lapunknak elmondta: védence biztos benne, hogy a két férfi életben van.

– Védencemnek nyomós oka volt rá, hogy eddig nem beszélt erről, de a következő gyanúsítotti kihallgatáson majd beszámol róla, hogy a két eltűnt személy hol lehet és miért tűnhetett el – közölte a Borssal dr. Bagó Ottó.

– Arról is beszámol majd, hogy Orlik Vilmos tavaly megváltoztatott külsővel tűnt fel Magyarországon. Következésképpen ő is él. A vé­dencem előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról szóló végzésben szerepelt, hogy a bíróság szerint védencem megbukott a hazugságvizsgálaton, és a poligráfos vizsgálat azt az eredményt hozta, hogy a védencem megölte Mácsik Zoltánt, legerősebben égetésre és vízbe rejtésre reagált. A bíróság szerint lőpornyomjeleket is találtak védencem kezén, ő ugyanakkor azt állítja, fogalma sincs, honnan származhatnak ezek. A hazugságvizsgálat eredménye nem változtat a védelem álláspontján, mivel védencem következetesen tagadja a bűncselekmény elkövetését, és továbbra is eltűntként tekintünk Mácsik Zoltánra és Orlik Vilmosra. Szeretném hozzátenni: osztozunk a hozzátartozói fájdalmában, és soha nem beszéltünk tiszteletlenül az üggyel kapcsolatban – hangsúlyozta az ügyvéd."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.08.31. 12:06:27

index.hu/belfold/2018/08/31/felholtra_vertek_egy_munkast_kobanyan_a_lakok/

A helyben lakók egyértelműen és határozottan fejezték ki véleményüket: nem kértek a betelepülő multik sefteskedésével járó zajból.
Aki Magyarországra jön, alkalmazkodjon a nyugalmat és csendet kedvelő magyarok szokásaihoz!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.08.31. 19:30:13

@Counter:
Óvatosan kérdezek csak: lehet, hogy ezek a "munkások" migránsok voltak, akik a magyar érdekek ellen túrtak-fúrtak?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.02. 11:46:37

@Doomhammer: Csak a halálbüntetés statáriális alkalmazása - nyilvánosan, hogy lássuk a pofájukat - jelenthet elfogadható megoldást.

Ilyenkor az ember még a fake news médiával szembeni ellenérzéseit is félreteszi.

badog.blogstar.hu/2018/08/31/ezeket-miert-nem-lovik-agyon-/57770/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.02. 18:01:53

@Counter:
Félhetnek a magyar emberek, ami van itt, az nem közbiztonság.

"Úgy tudjuk, hogy a támadókat nagyon jól ismerték a környéken, mivel régóta terrorizálják az ott élőket. Ennek is tudható be, hogy noha a rendőrök sok tanút beidéztek, sokan nem mertek vallomást tenni, tartva a támadók bosszújától."

Magyar embereket kell baltacsapás érjen, hogy végre valaki felszólaljon a terroristák ellen?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.03. 09:05:22

Magyar emberek tűnnek el, ha kapcsolatba kerülnek a gyanús vállalkozóval. Meddig kell még félnünk?

www.blikk.hu/aktualis/krimi/eltunt-villanyszerelo-ikreny-szomszed/2z95zq9
"Még egy rejtélyes eltűnés történt É. Imre környezetében, akit az eltűnt villanyszerelők megölésével vádolnak.

Zsuzsa, É. Imre telekszomszédja volt évekig. Köztudott volt, hogy Imre fel akarja vásárolni a szomszédságában lévő telkeket, majd azokat egybenyitotta és egy hatalmas kerítéssel az egészet elkerítette. A szomszédok szerint a telkeken hatalmas gödröket ásott, illetve rendszeresen égetett valamit. A helyiek az óriási füstfelhők és az orrfacsaró bűz miatt már az önkormányzathoz is fordultak.

Az egyik szomszéd ingatlant, amit Imre mindenképpen meg akart szerezni, két évig bérelte egy középkorú nő, Zsuzsanna. A nő a telken lévő rozoga házban lakott, ami tavaly rejtélyes okok miatt leégett. A tűz után Zsuzsa az autójában húzta meg magát, majd egyik pillanatról a másikra eltűnt, így É. Imre megszerezhette a hőn áhított ingatlant. A nőt a lánya augusztusban látta utoljára, az eltűnése után három hónappal pedig a Győri Rendőrkapitányság is keresni kezdte. Zsuzsa lányának gyanúja szerint É. Imrének köze lehet az anyja eltűnéséhez."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.03. 19:48:41

index.hu/belfold/2018/09/03/kaposvar_gyilkossag_diakok_szabadulas/

Gyilkosokat akarnak közénk engedni, 27 évesen. Rá a védtelen magyar öregekre.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.04. 11:17:17

@Counter:
Ne feledjük a védtelen magyar nőket se.

Továbbá a gyerekeket, akiknek szülei joggal aggódhatnak.

Tulajdonképpen nincs biztonságban senki.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.05. 10:53:20

@Pelso..:
A magyar rendfenntartás legyen csak a magyar emberek pártján és ne az idegenekén vagy az idegenszívű magyarokén (ld. B.).

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.05. 10:54:57

Bármelyikünkre lecsaphat egy gyilkos. Magyarországon senki nincs biztonságban.

nepszava.hu/3007270_uvegpoharral-vagtak-at-egy-biciklis-torkat-mert-rosszkor-volt-rossz-helyen
"Nyolc év börtönt is kaphat az a Győr-Moson-Sopron megyei férfi, aki tavaly ősszel hirtelen ötlettől vezérelve majdnem megölt egy ismeretlent az utcán.

A megyei főügyészség szerint a támadó egy kocsmában ivott ismerősével, akivel összekaptak valamin; hogy levezesse dühét, a vádlott sértegetni kezdett egy arra járó kerékpárost, majd „megöllek” felkiáltással rá is rontott.
A vádlott kezében üvegpohár volt, ezzel csapta nyakon a biciklis férfit; az ütéstől széttörő pohár szilánkjai pedig felszakították a sértett nyaki ütőerét, erős vérzést okozva.

A tántorgó biciklisnek még sikerült bejutnia a vendéglőbe, és ott segítséget kérnie – a kialakult vérveszteség miatt azonban azonban válságos állapotba került, életét később a kórházban mentették meg. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.06. 18:23:52

birosag.hu/szakmai-informaciok/altalanos-sajtokozlemeny/szegedi-itelotabla-tizennegy-ev-fegyhazzal-buntettek

"Végül 2016. január 6-án rendelték el ismét a nyomozás folytatását, mert ekkor olyan adatok birtokába került a rendőrség, amely egyértelműen arra utalt, hogy az emberölést a vádlott követte el. Az emberölés után nyilvántartásba vett DNS-profil ugyanis megegyezett egy rablás miatt indult eljárás során a vádlottól vett DNS mintával. (Ez ügyben egyébként a vádlottat végül felmentették.)"

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.07. 14:49:47

index.hu/belfold/2018/09/07/kettos_hajlektalan-gyilkossag_tatabanya_targyalas_kiskoru_vadlott/

Pigmentációs vizsgálatokra alkalmas fotókkal!
(Fogalmam sincs, kicsoda-micsoda lehet a fakóvörös kapucnis felsőt viselő úr a közönség soraiban, de elképesztő tekintete van.)

M. Apolló kicsit kigyúrja magát a börtönben és már jöhet is vissza közénk gyilkolni, kb. 23-27 évesen...
Valaki most már tényleg megvédhetne minket, magyarokat!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.07. 15:56:44

@Counter: 444.hu/2018/09/07/13-es-fel-ev-bortonre-iteltek-a-kamaszt-akit-annyira-elhanyagoltak-a-szulei-hogy-mergeben-megolt-ket-embert

"A fiúval 7 éves kora óta problémák voltak, ekkor került először a helyi családsegítő szolgálat látóterébe a rossz tanulmányi eredménye és a magatartása miatt. 2009 óta pedig többször is védelembe vették, majd a helyi általános iskolából áthelyezték egy speciális iskolába. Végül mindez 2016-ra odáig jutott, hogy a fiú besétált a helyi gyámhatóságra, és maga kérte, hogy vegyék állami gondozásba, mert a családja nem szereti, de erre nem került sort.
[...]
Az ügyész kiemelte, hogy miután a családjában nem talált szeretetet, a helyi Új Nemzedék központba ment, mert ott hajlandóak voltak meghallgatni a problémáit. Tanúkét kihallgatták a központ vezetőjét is, aki azt mondta, másnap már mindenki tudott a gyilkosságokról, neki meg csak az járt a fejében, hogy csak ne az Apolló legyen az elkövető. Rögtön ő jutott az eszébe."

"A tárgyalással párhuzamosan a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség is lépett, és még májusban vádat emeltek a fiú anyja ellen kiskorú veszélyeztetése miatt.

Az ügyészségi közlemény szerint az asszony évekig megszegte szülői kötelezettségét, így a gyermekei érzelmileg súlyosan sérültek. A nagyobbiknak, azaz M. Apollónak már kisiskolás korától magatartási problémái voltak, ezért kezelték és gyógyszer szedését javasolták.

Az anya azonban az orvosságokat nem váltotta ki, gyermekét a vizsgálatokra nem vitte vissza.

Az asszony az iskolás nagyobb fiára bízta a kisebbet, de a ruházatáról, higiéniájáról nem gondoskodott, a gyereknek csak egy melegítője és egy pólója volt, amit egész héten viselt, a ruhákat maga mosta. A fiú műanyag szatyorban hordta iskolai felszereléseit, a nő szülői értekezletre, fogadóórára sem járt - közölte a főügyészség."

Az erélyes hatósági beavatkozással meg kellett várni, hogy vér folyjon.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.10. 10:06:36

Újra megvan a soroksári futónő gyilkosa.

www.borsonline.hu/aktualis/osszekarmolt-arccal-lattak-a-hajlektalant-a-soroksari-kocogo-no-halala-utan/160052
"Szenzációs bejelentést tett a rendőrség a hétvégén: van gyanúsítottjuk a 2013. szeptember 25-i, azóta az egész országot lázban tartó soroksári kocogós gyilkosságban. Az akkor 35 esztendős (ma 40 éves) R. Szilveszter alig egy hónappal azután vonult börtönbe, hogy – a rendőrség gyanúsítása szerint – a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron megerőszakolta és megölte a futni indult Kardosné Gyurik Krisztinát. Ám ehhez képest piti ügy miatt varrták be: víkendházakba tört be Siófokon, az egyikbe pedig be is költözött, így kapták el a rendőrök. A szakmája szerint asztalos, de betörésekből és tolvajlásból élő hajléktalan férfitól akkor nem vettek DNS-mintát, mert öt éve ez még nem volt kötelező.

Hátborzongató, de a nagydarab, hosszú hajú, ezért nagy feltűnést keltő Szilveszter napokkal a gyilkosság után megjelenhetett egy soroksári rendezvényen. Egy, a Borsnak megszólaló helybélinek gyanús is volt: – Ott állt ez a hatalmas ember egy kisebb, általunk is ismert hajléktalannal, az arca pedig össze volt karmolva. Most, hogy látom a róla közzétett képet, biztos vagyok benne, hogy ő volt az – mondta."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.11. 09:42:08

A futónő feltételezett gyilkosának most fel kell épülnie.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/soroksari-futono-kocogo-no-gyilkossag-gyanusitott-korhazba-kerult/zmprx14
"Súlyos betegséggel küzd a soroksári kocogó nő megölésével gyanúsított R. Szilveszter (40) – tudta meg a Blikk. Információink szerint a férfi jelenleg is a rabkórházban van, ahol szakszerű ellátásban részesül, ám az még kérdés, mikor épül fel."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.13. 06:41:20

444.hu/2018/09/12/gyerekeit-akarta-ovni-a-hentes-aki-miutan-megolte-darabokra-apritotta-feleseget#

A nemesgörzsönyi hentesbűnöző, aki végzett feleségével, majd a holttestet szaktudását is felhasználva eltüntette - nem összekeverendő a darnózseli hentesbűnöző-vádlottal, akinek az ügyét visszadobták elsőfokra -, úgy tűnik, gyermekei védelmében ölt.

Így érthető, hogy mindössze hat és fél évre ítélték, halált okozó testi sértésért.
A tényállás újra diadalmasan igazolta saját létének szükségességét, én azonban a jogos védelmi helyzetet is alaposabban vizsgáltam volna.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.14. 11:13:57

Íme a bizonyíték, hogy van ok a félelemre a hentesbűnözőktől.

Boris Vian: Venyigeszú és a plankton
"Én azonban mindig puha ágyban aludtam, nemigen bagózom, a plankton hidegen hagy, ésha egyáltalán loptam volna valamit, az hús lett volna. Márpedig a hentes vérmesebb természetű lévén, mint a pék, akinek az ereiben jobbadán lekváros bukta csörgedezik nem adja csendőrkézre az embert egy szelet nyavalyás vesepecsenye miatt (ilyen nincs a lisztesképűnél), hanem úgy vesz elégtételt a rajta esett sérelemért, hogy lendületes rúgásokkal halmozza el a vétkes személy ülepe tájékát"

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.17. 15:54:53

birosag.hu/szakmai-informaciok/altalanos-sajtokozlemeny/szombathelyi-torvenyszek-elokeszito-ules-kulonos

A bíróságok még mindig érzékenyítve vannak, a bűnözők jogait védik az állampolgároktól. Pedig mi igenis azért zárjuk őket böribe, hogy ott jól szétszívassák egymást!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.19. 10:53:05

A soroksári futónő mobilja bravúros nyomozással előkerült.

hvg.hu/itthon/20180919_soroksari_gyilkossag_r_szilveszter_borton_mobiltelefon_dns
"Öt év telt el a soroksári gyilkosság óta, és a kihasználható jogorvoslati lehetőségek miatt akár újabb évek telhetnek el a végleges lezárásáig, viszont a hvg.hu forrásai szerint gyakorlatilag megdönthetetlen bizonyítékok szólnak R. Szilveszter ellen. Ezek közül az egyik az, hogy a kocogni induló Gyurik Krisztina megölésével gyanúsított R. Szilveszter úgy került be öt évvel ezelőtt betörések miatt a sopronkőhidai börtönbe, hogy nála volt a megerőszakolt és megfojtott nő Sony Ericsson telefonja – derült ki egy ügyhöz közel álló, ezért névtelenséget kérő forrásból.

Amikor több mint egy hónappal a soroksári gyilkosságot követően a vagyon elleni bűncselekmények miatt Siófokon elkapott R. Szilveszter bekerült a börtönbe, a nála lévő mobilról nem tudhatták, hogy valójában bűnjel egy gyilkossági ügyben. Az ilyenkor szokásos protokoll szerint letétbe került, ahogy R. Szilveszter többi tárgya is. Miután a korábban Soroksár környékén hajléktalanként csövező férfi a profilja alapján a nyomozók látóterébe került, lefoglalták Sopronkőhidai Fegyházban tőle letétbe vett dolgokat. Ezek közt találták meg a Sony Ericsson készüléket – ami tehát végig ott volt azok után, hogy a férfi pár héttel a gyilkosság után rendőrkézre került."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.19. 16:02:21

index.hu/belfold/2018/09/19/targyalas_nelkul_buntetoeljaras_nyiregyhazi_gyilkost/

@Doomhammer: Miből állna a bv-be bevonulók egyedi jelleget (pl. IMEI szám) hordozó tárgyait végigfuttatni egy nyomjegyzéken?
(Na persze ezek után ki vinné magával a bv-be ezeket...)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.19. 16:29:58

@Counter:
www.borsonline.hu/aktualis/soroksari-gyilkossag-europai-dns-bazisban-keresik-a-meszarost/106984
"A rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztálya folytatja a nyomozást, a presztízskérdésnek számító ügyben a legjobb szakembereket vonták be, a legfejlettebb technikát használják, és külföldi hatóságok segítségét is igénybe veszik."

Ehhez képest úgy tűnik, hogy azért tudott eltűnni, mert a börtönben a legnagyobb biztonságban volt a nyomozással szemben ő is, meg a legfőbb bizonyíték???

Egy kicsit túl okos módszer egy hajléktalantól egy presztízskérdésnek számító ügyben.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.19. 18:09:02

@Doomhammer: Lehet, hogy egy hajléktalantól túl okos volna, de a rendőrségünktől épp eléggé buta!
Ne feledjük, ezek azok, akik nem tudták kinyitni Rezesova "iPhone egységét" a céleszköz híján.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.22. 17:52:59

A soroksári futónő gyilkosa újra rendőrkézre került.

ripost.hu/cikk-ma-reggel-besetalt-a-rend-rsegre-ujabb-ferfi-tett-beismer-vallomast-a-soroksari-futo-n-ugyeben/
"Néhány órával ezelőtt egy vidéki kapitányságon jelentkezett egy férfi, hogy köze van a gyilkossághoz, és beismerő vallomást akar tenni. A Ripost információi szerint a rendőrség meghallgatja, hogy kiderüljön: van-e alapja annak, amit állít, komolyan lehet-e venni beismerő vallomását.

A tettesnek számos olyan részletről kell tudnia, amiről csak azok tudhatnak, akik jelen voltak, így ki fog derülni, valóban vannak-e információi a jelentkezőnek Kardosné Gyurik Krisztina meggyilkolásáról, vagy más okból akart a figyelem középpontjába kerülni."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.23. 21:29:31

Magyar vállalkozók életveszélyben: elég, ha csak elmennek a nagyáruházba ...

www.borsonline.hu/aktualis/kivegeztek-a-plaza-mellett-az-ingatlanos-vallalkozot/160738
"Hajnali találkozóra csalhatta el gyilkosa V. Lászlót, aki a Pólus Center melletti Szilas patak bozótos részénél parkolta le Mercedesét. Később egy kutyasétáltató talált rá a férfi vérbe fagyott holttestére.

Üzleti vita, esetleg személyes konfliktus áll a rejtélyes rákospalotai gyilkosság hátterében? Korai találgatni, a rendőrség forró nyomon keresi a tettest, és a helyszínről származó információink szerint nem kizárható, hogy konkrét elképzeléseik vannak az elkövető kilétét illetően.

Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó, 49 éves V. László holttestére csütörtökön kora reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a Szilas patak melletti bokros, fás területen. A bozótos néhány száz méterre esik a Pólus Center parkolójától. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.24. 14:28:02

Nem jött össze a közösülés, erre a férfi megölte a nőt. Hanyadik ilyen eset?

magyaridok.hu/belfold/egy-nap-alatt-iteltek-el-a-gyilkost-3505172/
"A törvényszék elfogadta a vádirati tényállást. Eszerint a hajléktalan K. Attila február 18-án a kora délutáni órákban, Debrecen főterén találkozott áldozatával, akit korábbról látásból ismert. Együtt ittasodtak le. Megállapodtak, hogy kimennek a Nagyerdőre, ahol közösülni fognak. Mire kiértek, a férfi már cselekvésre képtelennek bizonyult. A nő ekkor visszakozott, mire a tettes összeverte áldozatát, majd addig fojtogatta, míg az asszony meg nem halt. Két nap múlva pedig Debrecen belvárosában támadta meg a nőket."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.24. 20:26:19

index.hu/belfold/2018/09/24/jaszai_rendorseg_felgyujtas/

Szóval a főváros egyik forgalmas, belvárosi terén felgyújtottak egy embert, aki ebbe bele is halt.

Hol vagyunk mi a nyugat-európai polgárháborútól, kérem?

(És természetesen a minősítés egyelőre testi sértés.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.25. 16:10:48

@Counter:
Elképesztő, ez bárkivel megtörténhet, Budapest kellős közepén?

Nem szeretnék felgyújtva lenni, az tudomásom szerint nagyon fájdalmas halál.

Valaki tegyen már valamit, hogy biztonságban legyek ettől a szomorú végtől!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.25. 18:28:14

Apa-fiú összecsapás. A fiú győzött.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/dobbenetes-gyilkossag-hodmezovasarhelyen-sajat-apjat-verte-halalra-egy-ferfi/xzyjrer
"Olyan súlyosan bántalmazta a saját apját hétfőn este egy hódmezővásárhelyi lakos, hogy az idősebb férfi belehalt a sérüléseibe – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a két férfi között tettlegességig fajuló vita alakult ki: az apa egy nagyméretű üstkavaró lapáttal fejbe ütötte a fiát, aki ezt ököllel viszonozta. A két-három ütés erejétől az apa eszméletét vesztette. A férfit fejsérülésekkel a mentőszolgálat kórházba vitte, ahol csaknem egy óra múlva meghalt."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.29. 09:48:59

Kettős gyilkosság Várpalotán, a gyanúsított 40 éves férfi már rendőrkézen.
Az áldozatok egy 22 éves nő és 2 éves gyermeke.

Migrációs háttért sejtek a borzalmas bűncselekmény mögött. Halálbüntetés után deportálni!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.29. 20:18:20

@Counter:
A magyar nő visszatért a korábbi élettársához. Nem élte túl se ő, se a gyereke.

www.borsonline.hu/aktualis/horror-varpalotan-ez-a-ferfi-olhette-meg-az-anyat-es-keteves-kisfiat/161301
"Egy egész település gyászolja a 22 éves P. Enikőt, akit kisfiával együtt brutális módon meggyilkolt volt szerelme, B. Zsolt. Mint a Bors arról beszámolt, Enikő és a mindössze 2 éves Gergő holttestét pénteken találták meg egy várpalotai házban, mindkettőjüket brutálisan meggyilkolták. A nőt agyonverte, a kisfiú nyakát pedig késsel elvágta."

Fényképek a cikkben, nyilván azért vannak kihomályosítva az arcok, hogy a migrációs hátteret eltitkolhassák a magyar emberek elől. Mivel az ilyen brutális tett a magyar magaskultúrára egyáltalán nem jellemző.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.03. 07:41:54

@Doomhammer: Gergő nem sejtette, hogy Anikó életében van egy harmadik férfi is. Anikónak és Gergővel közös gyereküknek a gyilkosa azonban nem ez a harmadik, hanem egy negyedik férfi lett.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/aniko-show-szereples-meggyilkolt-anya-kisfiu-varpalota/xggqjzw
"Mint a Fókusz adásából kiderült, a fiatal anyuka néhány hónappal ezelőtt az RTL Gold Anikó Show című műsorában tűnt fel, ahol, miután viharos magánéletről beszélt, újra szerelmet vallott gyermeke apjának, Gergőnek. Az adásban feltűnt egy másik férfi is, akiről kiderült, szintén Enikő után sóvárog. A fiatalember abban bízott, hogy a nő megromlott kapcsolata esélyt teremthet számára, hogy az édesanya közelébe kerüljön, Enikő azonban világossá tette a választását: Gergő mellett akarja folytatni az életét. Ezt a választ kapta a közeledésére Enikőtől későbbi gyilkosa, B. Zsolt is.

P. Gergő édesanyja jól emlékszik, hogy a fiát mennyire felzaklatta a televíziós szereplés.

– A gyerekem nem is igazán akart elmenni, nem egy szereplős fajta. Bármilyen hihetetlen is, de csak ott, a stúdióban tudta meg, hogy a szerelme, Enikő életében van egy másik férfi is. Nagyon megdöbbent, fogalma sem volt róla, hogy a párja szíve már nem csak az övé. Szerencsére Enikő időben észhez tért, és Gergőt választotta, nem azt a férfit – mondta Ica néni a Blikknek."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.03. 08:32:44

www.blikk.hu/aktualis/krimi/bortonben-kellett-volna-ulnie-gyurik-krisztina-soroksari-gyilkossag/03tnsse

A soroksári gyilkosnak már börtönben kellett volna lennie, amikor ölt.

Az ember azt hihetné, ilyen felelőtlen, agyalágyult állapotok csakis a balliberális, migrációpárti, anarchista kormányzatok idején lehettek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.03. 10:52:36

@Counter:
Arra emlékszik, hogy Péntek Lászlónak is megjött már a bv-behívója, amikor volt az az eset a pszichológusnővel?

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar-baranya/eltemettek-bandy-katat-pecsen-ket-csoport-demonstralt-451544/
"Az elmúlt napokban felmerült, hogy P. Lászlónak a gyilkosság idején már rég börtönben kellett volna ülnie egy korábbi ügye miatt. "

Meg van az a furcsa tény, hogy a soroksári ügyet mindig is a pszichológusnő ügyéhez hasonlították.

444.hu/2013/09/30/ez-nem-par-cigany-kolok-csinytevese-volt/

Teljesen egyetértek, ez az ország balliberális módon a gyilkosok pártján áll, ahol a magyar nők nem érezhetik magukat biztonságban. Önvédelmi kiképzést a soroksári lányok-asszonyoknak, mint Pécsen történt!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.04. 09:51:37

A soroksári ügyben nincs indíték se.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/soroksari-kocogo-no-gyilkossag-szakertoi-jelentes-nem-volt-eroszak/z2f3qgk
"Miután a gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta az ügy több ezer oldalnyi iratanyagát, kiderült: Gyurik Krisztinát (†36) bestiális támadója az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem erőszakolta meg.

– A szakértő ezen megállapítása rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz – közölte lapunkkal dr. Lichy József."

ekszvájzed 2018.10.06. 17:09:06

Csak nem unjátok ezt még, szánalmas. Mondom, ennek, amit időt, fáradságot nem kímélve összehordtok, és egymásnak passzolgattok, hónapok, évek óta, ennek több mint a fele jól sejthetően CB, és amit nem tesztek hozzá, az ennek a többszöröse. De csak szeressétek édes testvéreiteket, szellemi és lelki félisteni rokonaitokat, ezen ország angyali jótevőit, földre szállott megváltóit csak még jobban.

A kocogó hölgy ügye ott lett gajra vágva, már az első napon, hogy apdétnorbi belekürtölte a fészbúkba, kik is a valószínűsíthető tettesek, ekkor pedig ugyanaz történt, mint korábban, Horák Nóra meggyilkolása, és a helyi poolgármester közvetlenül ezután tartott, a helyi fiatalkorú CB-bandára rámutató beszéde kapcsán: a felháborodott / feldühödött szélsőliberális "jogvédők, és "roma" szervezetek követelésére egyszerűen kötelező lett valami "nemcigány" elkövetővel előállni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.06. 18:28:47

@ekszvájzed:
Mondhatta volna szebben is ... itt van ez a betörő, akinek nincs indítéka, van egy eléggé hihetetlen története, ami azonban a dolgok jelenlegi állása szerint nem cáfolható és egészen elképesztő módon rejtőzködött a kulcsbizonyítékokkal együtt az igazságszolgáltatás elől. Ez kétségkívül érdekes történet.

Viszont amit maga csinál, az ez:
"268. § (1) Aki

a) mást hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,

b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Úgyhogy csak óvatosan.

ekszvájzed 2018.10.07. 11:26:29

@Doomhammer:

Hát akkor elnézést. Ez csak vélemény - ha ugyan még szabad. Semmi konkrétum nincsen benne, nem vádolok nevesített személyeket, csak azt idézem fel, hogy az ügyekben először megszólalók mire utaltak a szavaikkal.

És nem tudom, nem vagyok képben, hogy itt milyen HATÓSÁG működik, amelynek itt a tudomására hozhatnak bármit, azt azért jó lenne, ha tudnám, mert akkor a továbbiakban ennek fényében szűröm a mondandómat.

És semmiféle bizonyítékról, feltárt tényről nem beszélek, tehát kegyelmezz meg árva fejemnek.

Ha úgy kívánja a magasságos, akkor befogom a pofámat, és hagyom ezt a parttalan áradást a fenébe, hisz úgysem szabja gátját a tiltakozás, úgy már rendben? Gyanúval élni kételkedni azért lehet, az eddigi jelenségek kapcsán, legalább a koponyámon belül, vagy előbb-utóbb már ott se, értem ...

Őszintén sajnálom, ha sértettem volna valamit itt, de talán mégsem az vagyok, akit ez a kemény rámolvasás tételez. Na jó, majd igyekszem egyetérteni, és bólogatni, meg helyeselni, hogy szó ne érhesse a ház elejét. És azt sem itt már, na. Megfélemlítés rulez.

ekszvájzed 2018.10.07. 12:15:57

@Doomhammer:

Mondjuk életemben most először kapok ilyen figyelmeztetést, az is igaz. Életemben ne legyen több ilyen, őszintén mondom. Ledöbbentem ...

Más oldalakon tájékozódva, ahol a témakör kevésbé velős kitárgyalása történik, nem röpködnek effélék. De eddig talán még ezen a blogon sem. És mások még akkor sem eresztenek meg ilyet, mikor a konkrét személyeskedésig, az anyázásig mennek.

Egy biztos, igyekeztem most is nem adni alapot a fenti pontoknak.

Fel kellett volna tűnjön, hogy rajtam kívül, aki (azért nézegettem bele néha, érdeklődéssel, (hogy van-e még benne különvélemény) mert rekord-hozzászólásos, már 2012 óta), ez a téma itt csak ezt a 2-3 egymásnak egyetértőleg felelgető személyt foglalkoztatja, és az is, hogy ennek mekkora az intenzitása.

Nagy hülyeség felhúznia magát az egyszeri embernek ezen, mikor mindenki, aki más véleményen volt, már rég kiszállt, ez is igaz. Na, most egy gonddal megint kevesebb ... :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.08. 11:56:47

@ekszvájzed:
Jobb később, mint soha.

Többször elmondtam, hogy mi itt abból dolgozunk, amit nyilvánosan elénk löknek. E szerint hosszú ideig ismeretlen volt a gyanúsított a soroksári esetben, most viszont van egy nagyon érdekes gyanúsított. Érdeklődve várom a fejleményeket.

Maga itt viszont Norbit védi aki nem is értem, hogy lehet még szabadlábon. Ugyanis mindenféle alap nélkül százezres nagyságrendű közösséggel osztott meg egy "gyanút", aminek semmi alapja nem volt. Erre van a Btk.-nak nem is egy cikkelye. Lehet, hogy meglepi, de az alaptalan gyanút is büntetni rendeli ez a jogszabály.

Látja, én például nem tudom és ezért nem is mondom, ki ölte meg a soroksári futónőt. Viszont kapkodom a fejemet attól, amit a sajtóban leírtak, kezdve a találkozóról, ahová és ahonnan futott, a kondíciótól, amiben volt, vagyis hogy alig tudta-tudták legyűrni erős férfi-férfiak (volt olyan verzió, hogy ketten voltak), hogy volt egy szeretője, hogy a férje meglepően beszédes a sajtóval, hogy a feltételezett gyilkosa és a legfontosabb bűnjel évekig rejtőzött egy börtönben és hogy az egyik állítólagos támadójáról kiderült, hogy tévedés miatt gyanúsították meg, mivel halott volt már a gyilkosság idején. Ezek után én már nem lepődök meg semmin.

ekszvájzed 2018.10.08. 12:28:25

@Doomhammer:

Igaza van, a gyanúsítás nem egészséges. Felettébb rosszul teszem, az igazság a fontos. Derüljön ki mihamarabb, én csak azt kívánom.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.08. 18:02:16

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-szentpeterszegen

Késsel _megsebesítette_ feleségét, aki erre föl fogta magát és meghalt.

Fotó a helyszínről. Nekem konszolidált környéknek tűnik.

Ugyanakkor kétségtelenül igaz, hogy felháborító bűncselekményeket kizárólag cigányok követnek el, tehát attól tartok, most is ennek kellett történnie.
Vagy nem kell felháborodnunk, az is lehet.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.10. 20:15:49

Idegenek vették birtokba a lakást.

www.kisalfold.hu/soproni_hirek/csaladi_tragedia_sopronban_-_fel_kellett_menteni_a_szulogyilkost/2576054/
"Elmeállapota miatt felmentették a soproni férfit, aki brutálisan végzett szüleivel tavaly november 2-án. A pszichiáter-szakértők véleménye volt a perdöntő: K. Róbert a valóságtól elszakadt, nagyon súlyos állapotban volt, és sajnos gyógyíthatatlan.
...
Az elmeszakértők azonban ugyanazt erősítették meg szerdán, amit régebben leírtak: K. Róbert a valóságtól elszakadt, s a cselekmény idején nagyon súlyos pszichikai tünetekei voltak. Cselekménye következményeit nem ismerhette fel.

A 12 évig pszichiátrián kezelt K. Róbert azon a napon bomlott tudatával azt észlelte, hogy szülei eltűntek, idegenek vették birtokba a lakást, akik hasonlítottak anyjára, apjára. Gázzal akarták őt megmérgezni, s az apahasonmás a kalapácsot keresi. A férfi a kalapáccsal szétverte szülei koponyáját, idősödő anyja fejét kilenc, apjáét hét ütés érte, a 64 éves asszony nyakán vágást találtak. Felismerhetetlen állapotban találtak rájuk másnap, amikor rá kellett törni az ajtót, mert az ámokfutás során eltört vízvezeték eláztatta a szomszédokat. Tűzoltók törték be az ajtót a második emeleten, s a beteg lesben várt, kezében kalapáccsal, elszánva mindenre. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 05:35:28

magyaridok.hu/belfold/zombira-szivhatta-magat-a-kozma-utcai-bortonben-meghalt-rab-3565247/

Érdekes, fene se gondolta volna, hogy a gyógyszermérgezés és a koponya traumás sérülése így és ennyire hasonlíthatnak, hogy még szakértők is összekeverjék.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.11. 09:33:47

@Counter:
Ez aztán a pompás, ínyenceknek való jogi eset! Ha két ok miatt is meghalhat valaki, akkor melyik ok a fontosabb az ügy szempontjából?

24.hu/belfold/2018/10/10/kozma-utcai-borton-rab-halal/
"Tudomása szerint az ügyészség most egy olyan szakértői véleményre alapítja a vádat, ami azt mondja, hogy a halálhoz vezető úton két folyamat zajlott párhuzamosan. Az egyik ez a bizonyos gyógyszermérgezés, aminek a szakértői vélemény szerint mindenképp halálos kimenetele lett volna, ahogy lett is. A másik pedig a bántalmazás, aminek ugyancsak nagy valószínűséggel halálos kimenetele lett volna. De a gyógyszermérgezés miatti halál megelőzte a bántalmazás miatti, esetleg időben később bekövetkezendő elhalálozást. Tehát jelen állás szerint a halál oka nem a bántalmazás volt, hanem a gyógyszertúladagolás miatti mérgezés."

Majd ha legközelebb a betörő megveri az idős tulajt, de az áldozat mondjuk a kihülésbe hal bele, akkor elő lehet venni ezt az érvelést megint.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 09:40:08

@Doomhammer: Ahhoz nehezebb lesz szakértőt találni.

Ehhez se ment olyan gyorsan, de végül csak lett - úgy tűnik.

(Azért érdekelne a szakértő úr korábbi és leendő későbbi pályája, csak a megnyugvásom végett. Ez egy kicsit meredek.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.11. 10:02:34

@Counter:
Nekem úgy tűnik, magának nem tetszik ez a gyönyörű, kompromisszumos szakértés.

Először volt egy, aki szerint a verésbe halt bele.

Aztán volt egy, aki szerint a gyógyszermérgezésbe.

Most jön a harmadik, aki szerint mindkettőbe belehalt volna, de a gyógyszermérgezésbe előbb, tehát az a halál oka.

Lesz-e vajon negyedik kör, vagy elméláznak azon, mi volt előbb?

Én egyébként azt gondolom, ha egy bűncselekmény során nagy valószínűséggel halált okozó sérülés keletkezik, akkor az minimum halált okozó testi sértés. Mindegy, hogy az áldozat abba hal-e bele vagy a sokk miatti szívrohamba.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 13:48:04

@Doomhammer: Az ember azt hinné, hogy ilyen tankönyvi típusú bonyodalmakkal csak tankönyvekben lehet találkozni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.12. 20:16:50

24.hu/belfold/2018/10/12/pilisi-gyilkossag-itelet/

"M. Gergely, az elsőrendű vádlott már több mint tíz éve járt az egyetemre, az anyjával élt és nem dolgozott, különböző szerepjátékok töltötték ki az életét. Barátja, T. András is rajongott a videós szerepjátékokért. Ő teológiát tanult, de a spirituális érdeklődése mellett késeket és szúróeszközöket gyűjtött, és késharcot oktatott.

A két barát a Gyűrűk ura világában érezte igazán jól magát. Egy ilyen játék alkalmával ismerték meg Krisztiánt, akit tíz évvel később meggyilkoltak a vád szerint."

index.hu/belfold/2018/10/12/eletfogytiglant_kaptak_a_szerepjatekos_gyilkosok/

"Az elsőrendű vádlott és a sértett közösen követett el bűncselekményeket, főként külföldiek által kedvelt fürdők, szállodák öltözőszekrényeiből loptak el értékeket.

Egy elszámolási vita miatt úgy döntöttek, megölik a sértettet, ezért egy újabb lopás tervére hivatkozva elcsalták a Nagy-Kevély hegyhez, ahol a másodrendű vádlott legalább háromszor megszúrta. A sértett a helyszínen meghalt.

A bíróság "tényként tekintett a vádlottak antiszemita nézeteire is, illetve arra, hogy a sértett az identitását fölvállalta, és a vádlottaknak a vállalkozásuk beindításához nyújtott kölcsönt visszakérte" - írták a közleményben."

Krisztián, a sértett felvállalta az identitását?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.15. 10:00:36

Rendőrbűnözés sok csavarral.

"A kisfilmet az az Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense rendezte, akinek 2011-ben Pécsen visszavonták a rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, egy nővel találtak rá egy autó motorháztetején.

Az oktatóvideó elkészítésében a hallgatók és Angyal mellett résztvevő rendőr őrnagy – aki a lap szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik vezetőjének a fia – az Átlátszó szerint már nem dolgozik a NKE-n, mert néhány hónapja bedrogozva, meztelenül sétált a Kopaszi-gáton, ami miatt eljárás alá vonták."

.
.
.
.
.
.

Páratlan esetleírás, nem?

444.hu/2018/10/15/figyelmeztetest-kapott-az-nke-kriminalisztikai-intezet-tanszekvezetoje-egy-kukizos-puncizos-kisfilm-miatt

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.15. 15:09:45

Újabb súlyos bűncselekményben játszanak főszerepet a cigányok:

index.hu/belfold/2018/10/15/roma_gyilkossag_zsarolas/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.15. 23:53:10

@Counter:
"Krisztián, a sértett felvállalta az identitását? "

Migráns volt. Benne van a cikkben.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.17. 09:52:27

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/utolertek-a-bizonyitekok

"pár nappal a gyilkosság előtt ügyvédi letétbe adta férje lőfegyverét, amit az a párnája alatt tartott, ezzel megakadályozva, hogy az áldozat védekezhessen"

Hmm.
Gyakran adnak lőfegyvert ügyvédi letétbe Magyarországon?

mno.hu/migr_1834/szikinger-istvan-a-birosag-elott-446554

Azt hiszem, nem olyan gyakran.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.18. 10:47:38

Alkoholbűnözés Rápolton. Az alkohol és a bűnözés összefüggései miatt érthetetlen okból nincs pánik a magyarok körében, pedig igen gyakran kezdődnek úgy a bűnügyi tudósítások, hogy "italozás közben/után"...

ugyeszseg.hu/tojast-akart-rabolni-a-fiatalkoru-fiu/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 08:17:13

@Counter:
Továbbá a család és a munkahely a bűnözés melegágya, ki csinál már végre valamit, hogy ezeket betiltsák?

kgb2781.uw.hu/hargita_eroszak.jpg

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.19. 10:05:07

@Doomhammer: Az ember utazik szülővárosa villamosán, és erre mindenféle kaposvári idegenek támadnak rá és életveszélyesen megsebesítik.

Mit keres egy kaposvári Budapesten? Minden jel szerint képtelen beilleszkedni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 11:56:09

@Counter:
Kaposvárról mindenféle szörnyű bűnesetek jutnak az eszembe, például Szita Bence vagy a trafikoslány brutális meggyilkolása.

Veszélyes népek laknak arrafelé, semmi keresnivalójuk Budapesten.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 19:46:23

@Counter:
"Gyakran adnak lőfegyvert ügyvédi letétbe Magyarországon?"

Nem, ezúttal is csak juttatás történt.

444.hu/2018/10/18/mikor-tuntette-el-ferje-fegyveret-a-meggyilkolasara-bergyilkost-fogado-no
"Fülöp állítását igazolandó beidézte az ügy felderítésén dolgozó nyomozó 2017. május 17-én kelt jelentésének egy bekezdését. Az abban leírtak szerint L.-né már férje ("élettársa") lelövése után rejtette el a fegyvert a rendőrök elől, és csak a gyilkosság után két nappal juttatta el azt egy ügyvédhez."

Nincs bérgyilkosság ügyvéd nélkül, ezt már megtanulhattuk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.24. 12:17:18

A soroksári futónő presztízsügyében most van egy mondás, miért úszhatta meg a gyanúsított olyan sokáig.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/soroksari-kocogono-gyilkossag-rendorseg-dns/kghm73y
"Kardos Lajosnét még 2012-ben futás közben érte támadás, a tettes a Soroksár és Pesterzsébet közötti bicikliútról egy közeli erdős részre vonszolta a nőt, ahol bántalmazta, majd egy kötéllel megfojtotta. A tettes a nő ruháját és telefonját is elvitte a helyszínről.

A készülék papírjait, többek között a gyári számot Krisztina férje még a nyomozás elején átadta a rendőrségnek, ám az ilyenkor szokásos rutin elmaradt, vagyis az arra illetékes zsaru nem vitte be az adatokat a rendszerbe. Így, amikor egy hónappal a bűncselekmény után a nő meggyilkolásával gyanúsított R. Szilveszter betörés közben lebukott Siófokon, az ügyben eljáró rendőr hiába ütötte be a központi nyilvántartásba a férfinál talált telefonok számát, ott semmiféle egyezést nem talált. Épp ezért teljesen szabályosan kerültek a mobilok a börtönbe, amikor a sorozatbetörések miatt bevonult a rácsok mögé."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.28. 22:11:36

Brutális gyilkos ölte meg a magyar gyereket.

24.hu/belfold/2018/10/27/sulysap-csecsemogyilkossag-gyanusitas/
"Korábban megírtuk, hogy Sülysápon, egy családi házban négyhónapos gyermeket találtak holtan pénteken este, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az esetet.

Szombaton délután a rendőrség azt közölte, hogy a gyermek 35 éves édesanyja ellen indítottak eljárást, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nőt őrizetbe vették.

A 24.hu úgy értesült, hogy a nő a gyermeket a kádba fojtotta. Ezután öngyilkosságot akart elkövetni, annak sikertelensége után pedig vonatra ült, Szolnokra utazott és ott adta fel magát a rendőrségen. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.29. 10:03:25

Felmerült már az elharapózó fiatalbűnözés kapcsán, hogy mind a testi fenyítés, mind a szülő megbüntetése okszerű lehetne.

E kettő kapcsolódott össze a sajnálatos egerbaktai eseményekben:

ugyeszseg.hu/brutalisan-megverte-majd-a-kutyajat-is-rauszitotta-az-edesanyjara-az-egerbaktai-ferfi/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.29. 10:53:42

@Counter:
Ha a magyar pedagógia időben ismerte volna meg a NEVELÉS fontosságát az OKTATÁSSAL szemben, akkor ez a sajnálatos eset nem történt volna meg. Ez az eset is azt mutatja, hogy a NEVELÉST nem lehet a szülőkre bízni, az állami feladattá vált.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.29. 10:54:29

Migránsok öltek Szlovákiában.

444.hu/2018/10/29/egy-kecskemeti-es-egy-zebegenyi-ferfit-is-kihallgattak-a-szlovak-ujsagiro-megolese-miatt-mert-toluk-szarmazhatott-a-fegyver
"Az aktuality.sk újságíróját és barátnőjét, Martina Kusnirovát februárban ölték meg nagymácsédi otthonukban. A szlovák ügyészség nemrég jelentette be, hogy négy férfit vádoltak meg az ügyben: a magyar származású Sz. Tamást, aki valószínűleg leadta a lövéseket, a szintén magyar származású A. Zoltánt, aki a közvetítő volt, illetve a sofőrként-segítőként közreműködő M. Marček-et, valamint az akciót szervező, többieket kifizető A. Zsuzsovát. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.06. 19:06:16

Soroksári presztízsügy: egyéni mulasztás és rendszerhibák.

magyaridok.hu/belfold/soroksari-gyilkossag-hibat-talaltak-a-nyomozasban-is-3631895/
"Egyéni mulasztás mellett rendszerhibák miatt nem azonosították korábban a soroksári emberölés vélt elkövetőjét, tudta meg a Magyar Idők.
...
A Magyar Idők értesülései szerint a tényfeltáró vizsgálat a nyomozás egészét górcső alá vette. Vizsgálták egyebek mellett, hogy volt-e személyi mulasztás vagy volt-e olyan rendszerhiba, ami nehezítette a felderítést.

Úgy tudjuk, megállapították, hogy az áldozat telefonjának tárgykörözési listába vételével késlekedtek a vizsgálatot megkezdő BRFK nyomozói, az csak azután történt meg, hogy a gyanúsítottat más bűncselekmények miatt őrizetbe vették Siófokon. Így a siófoki rendőrök ­hiába kérdeztek rá a tárgynyilvántartásban, abban még nem szerepelt a futónő telefonja.

Amennyiben akkor elszámoltatták volna, sor kerülhetett volna DNS-azonosításra is, ami szintén elmaradt. Amikor a telefont köröztetni kezdték, már nem futott össze ez az információ az R. Szilveszternél talált telefonnal."