Kommentszűrés
’12 júl
16
15:15

Bándy Kata, a halálbüntetés és a gyász vámszedői

Írta: TuRuL_2k2

halalbuntetes_injekcio.jpg

  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem meglepő, hogy a pécsi pszichológusnő halála is felkorbácsolta az indulatokat, most azonban nem a halálbüntetést újra és újra követelő Jobbik állt elő ezzel a javaslattal, hanem a Fidesz frakciójában ülő kisgazdák.

  A Kisgazda Polgári Szövetségpárt közleménye szerint „elfogadhatatlanok azok az ellenérvek, amelyek azt kívánják bizonygatni, hogy az állam nem jogosult az emberi élet elvételére”. Most tekintsünk el attól, hogy a valaha szebb időket megért, történelmi párt utód-utód-utódentintása még a KDNP-nél is kevésbé létező szervezetként rendelkezik képviselőkkel az országgyűlésben (eddig azt sem tudtam, hogy már így hívják őket, a Szövetségpárt mindenképpen korszakos jelentőségű nyelvi innováció): egy magát minden bizonnyal kereszténynek valló politikai erő hogyan léphet túl ilyen egyszerűen az Újszövetség alapvető tanításain, s miként követelheti vissza az Ószövetség szemet szemért, fogat fogért törvényét? 

  A demokrácia, a népfelség egyik feloldhatatlan – és így korlátjait szépen megmutató – ellentmondása, hogy a nép halálbüntetést akar, választott képviselői viszont kevés országban adják ezt meg neki, sőt, a legtöbb államban komoly nemzetközi szerződések tiltják ezt a büntetésnemet. Éppen ezért nagyon felelőtlen dolog a tömegek indulatára és vérszomjára (keresztre vele!, ugye) játszva napirendre venni a kérdést.

  A végére még egy rövid kitérő. Talán kevésbé veszélyes, de legalább ilyen ízléstelen, ha valaki Bándy halála apropóján csupa felkiáltójel, csupa szirup bejegyzéseivel szörfözik a lakossági lájkok és megosztások áradatán (persze hősünk amúgy sem túl válogatós, máskor koporsókkal pózol egy megindító, exkluzív Facebook-fotó kedvéért). 

Címkék: halálbüntetés Bándy Kata Vujity Trvtko Kisgazda Polgári Szövetségpárt

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr814659903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kik is a legkegyetlenebb gyilkosok? 2012.07.19. 12:03:08

Nemrég olvastam egy érdekes cikket a tényleges életfogytigra ítéltekről. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon ezek közül a legveszélyesebb bűnözők közül mennyi lehet a cigány származású? Lehet-e bármi is a szélsőjobb által hörgött elrettentő, halálos ...

Trackback: Fölmentünk vagy negyvenheten 2012.07.17. 21:37:56

Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Nem voltunk soha puszipajtások, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskoláb...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:51:52

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: Ki a gyilkos? 2012.07.17. 12:50:44

Sok külföldön élő magyart is elért a Facebookon és a többi közösségi oldalon terjedő kérés a múlt héten, hogy keressünk együtt egy lányt, aki Pécsett tűnt el egy éjszakai séta után. Egyedül, buli után hazafelé, egy rossz hírűnek tartott környéken. Érte...

Trackback: A Bándy gyilkosság margójára... 2012.07.17. 12:13:37

Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a Főváros a vidéket, a vidék a Fővárost. Gyűlölik a bevándorlókat és a kivándorlókat, de gyűlölet tárgyai ...

Trackback: Ecce occisor: Bándy Kata, Pécs 2012.07.17. 10:00:56

2266 A közjó védelme követelményének megfelel az állam erőfeszítése annak érdekében, hogy az emberi jogokat és a polgári együttélés alapvető szabályait sértő magatartásformák terjedését megfékezze. A törvényes közhatalomnak joga és kötelessége a vétség...

Trackback: Irgalmat az ártatlanoknak! 2012.07.17. 00:50:56

Köztudomású, hogy a rendőrség határátlépési kísérlet közben elfogta a Bándy Katalin rendőrségi pszichológusnő meggyilkolásával alaposan gyanúsított P. Lászlót. Az is köztudomású, hogy ezt a bűncselekményt az illető töredelmes, bár kevéssé valószerűnek ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.23. 21:29:31

Magyar vállalkozók életveszélyben: elég, ha csak elmennek a nagyáruházba ...

www.borsonline.hu/aktualis/kivegeztek-a-plaza-mellett-az-ingatlanos-vallalkozot/160738
"Hajnali találkozóra csalhatta el gyilkosa V. Lászlót, aki a Pólus Center melletti Szilas patak bozótos részénél parkolta le Mercedesét. Később egy kutyasétáltató talált rá a férfi vérbe fagyott holttestére.

Üzleti vita, esetleg személyes konfliktus áll a rejtélyes rákospalotai gyilkosság hátterében? Korai találgatni, a rendőrség forró nyomon keresi a tettest, és a helyszínről származó információink szerint nem kizárható, hogy konkrét elképzeléseik vannak az elkövető kilétét illetően.

Az ingatlanközvetítéssel foglalkozó, 49 éves V. László holttestére csütörtökön kora reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a Szilas patak melletti bokros, fás területen. A bozótos néhány száz méterre esik a Pólus Center parkolójától. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.24. 14:28:02

Nem jött össze a közösülés, erre a férfi megölte a nőt. Hanyadik ilyen eset?

magyaridok.hu/belfold/egy-nap-alatt-iteltek-el-a-gyilkost-3505172/
"A törvényszék elfogadta a vádirati tényállást. Eszerint a hajléktalan K. Attila február 18-án a kora délutáni órákban, Debrecen főterén találkozott áldozatával, akit korábbról látásból ismert. Együtt ittasodtak le. Megállapodtak, hogy kimennek a Nagyerdőre, ahol közösülni fognak. Mire kiértek, a férfi már cselekvésre képtelennek bizonyult. A nő ekkor visszakozott, mire a tettes összeverte áldozatát, majd addig fojtogatta, míg az asszony meg nem halt. Két nap múlva pedig Debrecen belvárosában támadta meg a nőket."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.24. 20:26:19

index.hu/belfold/2018/09/24/jaszai_rendorseg_felgyujtas/

Szóval a főváros egyik forgalmas, belvárosi terén felgyújtottak egy embert, aki ebbe bele is halt.

Hol vagyunk mi a nyugat-európai polgárháborútól, kérem?

(És természetesen a minősítés egyelőre testi sértés.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.25. 16:10:48

@Counter:
Elképesztő, ez bárkivel megtörténhet, Budapest kellős közepén?

Nem szeretnék felgyújtva lenni, az tudomásom szerint nagyon fájdalmas halál.

Valaki tegyen már valamit, hogy biztonságban legyek ettől a szomorú végtől!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.25. 18:28:14

Apa-fiú összecsapás. A fiú győzött.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/dobbenetes-gyilkossag-hodmezovasarhelyen-sajat-apjat-verte-halalra-egy-ferfi/xzyjrer
"Olyan súlyosan bántalmazta a saját apját hétfőn este egy hódmezővásárhelyi lakos, hogy az idősebb férfi belehalt a sérüléseibe – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a két férfi között tettlegességig fajuló vita alakult ki: az apa egy nagyméretű üstkavaró lapáttal fejbe ütötte a fiát, aki ezt ököllel viszonozta. A két-három ütés erejétől az apa eszméletét vesztette. A férfit fejsérülésekkel a mentőszolgálat kórházba vitte, ahol csaknem egy óra múlva meghalt."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.09.29. 09:48:59

Kettős gyilkosság Várpalotán, a gyanúsított 40 éves férfi már rendőrkézen.
Az áldozatok egy 22 éves nő és 2 éves gyermeke.

Migrációs háttért sejtek a borzalmas bűncselekmény mögött. Halálbüntetés után deportálni!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.09.29. 20:18:20

@Counter:
A magyar nő visszatért a korábbi élettársához. Nem élte túl se ő, se a gyereke.

www.borsonline.hu/aktualis/horror-varpalotan-ez-a-ferfi-olhette-meg-az-anyat-es-keteves-kisfiat/161301
"Egy egész település gyászolja a 22 éves P. Enikőt, akit kisfiával együtt brutális módon meggyilkolt volt szerelme, B. Zsolt. Mint a Bors arról beszámolt, Enikő és a mindössze 2 éves Gergő holttestét pénteken találták meg egy várpalotai házban, mindkettőjüket brutálisan meggyilkolták. A nőt agyonverte, a kisfiú nyakát pedig késsel elvágta."

Fényképek a cikkben, nyilván azért vannak kihomályosítva az arcok, hogy a migrációs hátteret eltitkolhassák a magyar emberek elől. Mivel az ilyen brutális tett a magyar magaskultúrára egyáltalán nem jellemző.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.03. 07:41:54

@Doomhammer: Gergő nem sejtette, hogy Anikó életében van egy harmadik férfi is. Anikónak és Gergővel közös gyereküknek a gyilkosa azonban nem ez a harmadik, hanem egy negyedik férfi lett.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/aniko-show-szereples-meggyilkolt-anya-kisfiu-varpalota/xggqjzw
"Mint a Fókusz adásából kiderült, a fiatal anyuka néhány hónappal ezelőtt az RTL Gold Anikó Show című műsorában tűnt fel, ahol, miután viharos magánéletről beszélt, újra szerelmet vallott gyermeke apjának, Gergőnek. Az adásban feltűnt egy másik férfi is, akiről kiderült, szintén Enikő után sóvárog. A fiatalember abban bízott, hogy a nő megromlott kapcsolata esélyt teremthet számára, hogy az édesanya közelébe kerüljön, Enikő azonban világossá tette a választását: Gergő mellett akarja folytatni az életét. Ezt a választ kapta a közeledésére Enikőtől későbbi gyilkosa, B. Zsolt is.

P. Gergő édesanyja jól emlékszik, hogy a fiát mennyire felzaklatta a televíziós szereplés.

– A gyerekem nem is igazán akart elmenni, nem egy szereplős fajta. Bármilyen hihetetlen is, de csak ott, a stúdióban tudta meg, hogy a szerelme, Enikő életében van egy másik férfi is. Nagyon megdöbbent, fogalma sem volt róla, hogy a párja szíve már nem csak az övé. Szerencsére Enikő időben észhez tért, és Gergőt választotta, nem azt a férfit – mondta Ica néni a Blikknek."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.03. 08:32:44

www.blikk.hu/aktualis/krimi/bortonben-kellett-volna-ulnie-gyurik-krisztina-soroksari-gyilkossag/03tnsse

A soroksári gyilkosnak már börtönben kellett volna lennie, amikor ölt.

Az ember azt hihetné, ilyen felelőtlen, agyalágyult állapotok csakis a balliberális, migrációpárti, anarchista kormányzatok idején lehettek.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.03. 10:52:36

@Counter:
Arra emlékszik, hogy Péntek Lászlónak is megjött már a bv-behívója, amikor volt az az eset a pszichológusnővel?

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar-baranya/eltemettek-bandy-katat-pecsen-ket-csoport-demonstralt-451544/
"Az elmúlt napokban felmerült, hogy P. Lászlónak a gyilkosság idején már rég börtönben kellett volna ülnie egy korábbi ügye miatt. "

Meg van az a furcsa tény, hogy a soroksári ügyet mindig is a pszichológusnő ügyéhez hasonlították.

444.hu/2013/09/30/ez-nem-par-cigany-kolok-csinytevese-volt/

Teljesen egyetértek, ez az ország balliberális módon a gyilkosok pártján áll, ahol a magyar nők nem érezhetik magukat biztonságban. Önvédelmi kiképzést a soroksári lányok-asszonyoknak, mint Pécsen történt!

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.04. 09:51:37

A soroksári ügyben nincs indíték se.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/soroksari-kocogo-no-gyilkossag-szakertoi-jelentes-nem-volt-eroszak/z2f3qgk
"Miután a gyilkossággal gyanúsított R. Szilveszter ügyvédje áttanulmányozta az ügy több ezer oldalnyi iratanyagát, kiderült: Gyurik Krisztinát (†36) bestiális támadója az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem erőszakolta meg.

– A szakértő ezen megállapítása rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz – közölte lapunkkal dr. Lichy József."

ekszvájzed 2018.10.06. 17:09:06

Csak nem unjátok ezt még, szánalmas. Mondom, ennek, amit időt, fáradságot nem kímélve összehordtok, és egymásnak passzolgattok, hónapok, évek óta, ennek több mint a fele jól sejthetően CB, és amit nem tesztek hozzá, az ennek a többszöröse. De csak szeressétek édes testvéreiteket, szellemi és lelki félisteni rokonaitokat, ezen ország angyali jótevőit, földre szállott megváltóit csak még jobban.

A kocogó hölgy ügye ott lett gajra vágva, már az első napon, hogy apdétnorbi belekürtölte a fészbúkba, kik is a valószínűsíthető tettesek, ekkor pedig ugyanaz történt, mint korábban, Horák Nóra meggyilkolása, és a helyi poolgármester közvetlenül ezután tartott, a helyi fiatalkorú CB-bandára rámutató beszéde kapcsán: a felháborodott / feldühödött szélsőliberális "jogvédők, és "roma" szervezetek követelésére egyszerűen kötelező lett valami "nemcigány" elkövetővel előállni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.06. 18:28:47

@ekszvájzed:
Mondhatta volna szebben is ... itt van ez a betörő, akinek nincs indítéka, van egy eléggé hihetetlen története, ami azonban a dolgok jelenlegi állása szerint nem cáfolható és egészen elképesztő módon rejtőzködött a kulcsbizonyítékokkal együtt az igazságszolgáltatás elől. Ez kétségkívül érdekes történet.

Viszont amit maga csinál, az ez:
"268. § (1) Aki

a) mást hatóság előtt bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol,

b) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Úgyhogy csak óvatosan.

ekszvájzed 2018.10.07. 11:26:29

@Doomhammer:

Hát akkor elnézést. Ez csak vélemény - ha ugyan még szabad. Semmi konkrétum nincsen benne, nem vádolok nevesített személyeket, csak azt idézem fel, hogy az ügyekben először megszólalók mire utaltak a szavaikkal.

És nem tudom, nem vagyok képben, hogy itt milyen HATÓSÁG működik, amelynek itt a tudomására hozhatnak bármit, azt azért jó lenne, ha tudnám, mert akkor a továbbiakban ennek fényében szűröm a mondandómat.

És semmiféle bizonyítékról, feltárt tényről nem beszélek, tehát kegyelmezz meg árva fejemnek.

Ha úgy kívánja a magasságos, akkor befogom a pofámat, és hagyom ezt a parttalan áradást a fenébe, hisz úgysem szabja gátját a tiltakozás, úgy már rendben? Gyanúval élni kételkedni azért lehet, az eddigi jelenségek kapcsán, legalább a koponyámon belül, vagy előbb-utóbb már ott se, értem ...

Őszintén sajnálom, ha sértettem volna valamit itt, de talán mégsem az vagyok, akit ez a kemény rámolvasás tételez. Na jó, majd igyekszem egyetérteni, és bólogatni, meg helyeselni, hogy szó ne érhesse a ház elejét. És azt sem itt már, na. Megfélemlítés rulez.

ekszvájzed 2018.10.07. 12:15:57

@Doomhammer:

Mondjuk életemben most először kapok ilyen figyelmeztetést, az is igaz. Életemben ne legyen több ilyen, őszintén mondom. Ledöbbentem ...

Más oldalakon tájékozódva, ahol a témakör kevésbé velős kitárgyalása történik, nem röpködnek effélék. De eddig talán még ezen a blogon sem. És mások még akkor sem eresztenek meg ilyet, mikor a konkrét személyeskedésig, az anyázásig mennek.

Egy biztos, igyekeztem most is nem adni alapot a fenti pontoknak.

Fel kellett volna tűnjön, hogy rajtam kívül, aki (azért nézegettem bele néha, érdeklődéssel, (hogy van-e még benne különvélemény) mert rekord-hozzászólásos, már 2012 óta), ez a téma itt csak ezt a 2-3 egymásnak egyetértőleg felelgető személyt foglalkoztatja, és az is, hogy ennek mekkora az intenzitása.

Nagy hülyeség felhúznia magát az egyszeri embernek ezen, mikor mindenki, aki más véleményen volt, már rég kiszállt, ez is igaz. Na, most egy gonddal megint kevesebb ... :)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.08. 11:56:47

@ekszvájzed:
Jobb később, mint soha.

Többször elmondtam, hogy mi itt abból dolgozunk, amit nyilvánosan elénk löknek. E szerint hosszú ideig ismeretlen volt a gyanúsított a soroksári esetben, most viszont van egy nagyon érdekes gyanúsított. Érdeklődve várom a fejleményeket.

Maga itt viszont Norbit védi aki nem is értem, hogy lehet még szabadlábon. Ugyanis mindenféle alap nélkül százezres nagyságrendű közösséggel osztott meg egy "gyanút", aminek semmi alapja nem volt. Erre van a Btk.-nak nem is egy cikkelye. Lehet, hogy meglepi, de az alaptalan gyanút is büntetni rendeli ez a jogszabály.

Látja, én például nem tudom és ezért nem is mondom, ki ölte meg a soroksári futónőt. Viszont kapkodom a fejemet attól, amit a sajtóban leírtak, kezdve a találkozóról, ahová és ahonnan futott, a kondíciótól, amiben volt, vagyis hogy alig tudta-tudták legyűrni erős férfi-férfiak (volt olyan verzió, hogy ketten voltak), hogy volt egy szeretője, hogy a férje meglepően beszédes a sajtóval, hogy a feltételezett gyilkosa és a legfontosabb bűnjel évekig rejtőzött egy börtönben és hogy az egyik állítólagos támadójáról kiderült, hogy tévedés miatt gyanúsították meg, mivel halott volt már a gyilkosság idején. Ezek után én már nem lepődök meg semmin.

ekszvájzed 2018.10.08. 12:28:25

@Doomhammer:

Igaza van, a gyanúsítás nem egészséges. Felettébb rosszul teszem, az igazság a fontos. Derüljön ki mihamarabb, én csak azt kívánom.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.08. 18:02:16

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-szentpeterszegen

Késsel _megsebesítette_ feleségét, aki erre föl fogta magát és meghalt.

Fotó a helyszínről. Nekem konszolidált környéknek tűnik.

Ugyanakkor kétségtelenül igaz, hogy felháborító bűncselekményeket kizárólag cigányok követnek el, tehát attól tartok, most is ennek kellett történnie.
Vagy nem kell felháborodnunk, az is lehet.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.10. 20:15:49

Idegenek vették birtokba a lakást.

www.kisalfold.hu/soproni_hirek/csaladi_tragedia_sopronban_-_fel_kellett_menteni_a_szulogyilkost/2576054/
"Elmeállapota miatt felmentették a soproni férfit, aki brutálisan végzett szüleivel tavaly november 2-án. A pszichiáter-szakértők véleménye volt a perdöntő: K. Róbert a valóságtól elszakadt, nagyon súlyos állapotban volt, és sajnos gyógyíthatatlan.
...
Az elmeszakértők azonban ugyanazt erősítették meg szerdán, amit régebben leírtak: K. Róbert a valóságtól elszakadt, s a cselekmény idején nagyon súlyos pszichikai tünetekei voltak. Cselekménye következményeit nem ismerhette fel.

A 12 évig pszichiátrián kezelt K. Róbert azon a napon bomlott tudatával azt észlelte, hogy szülei eltűntek, idegenek vették birtokba a lakást, akik hasonlítottak anyjára, apjára. Gázzal akarták őt megmérgezni, s az apahasonmás a kalapácsot keresi. A férfi a kalapáccsal szétverte szülei koponyáját, idősödő anyja fejét kilenc, apjáét hét ütés érte, a 64 éves asszony nyakán vágást találtak. Felismerhetetlen állapotban találtak rájuk másnap, amikor rá kellett törni az ajtót, mert az ámokfutás során eltört vízvezeték eláztatta a szomszédokat. Tűzoltók törték be az ajtót a második emeleten, s a beteg lesben várt, kezében kalapáccsal, elszánva mindenre. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 05:35:28

magyaridok.hu/belfold/zombira-szivhatta-magat-a-kozma-utcai-bortonben-meghalt-rab-3565247/

Érdekes, fene se gondolta volna, hogy a gyógyszermérgezés és a koponya traumás sérülése így és ennyire hasonlíthatnak, hogy még szakértők is összekeverjék.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.11. 09:33:47

@Counter:
Ez aztán a pompás, ínyenceknek való jogi eset! Ha két ok miatt is meghalhat valaki, akkor melyik ok a fontosabb az ügy szempontjából?

24.hu/belfold/2018/10/10/kozma-utcai-borton-rab-halal/
"Tudomása szerint az ügyészség most egy olyan szakértői véleményre alapítja a vádat, ami azt mondja, hogy a halálhoz vezető úton két folyamat zajlott párhuzamosan. Az egyik ez a bizonyos gyógyszermérgezés, aminek a szakértői vélemény szerint mindenképp halálos kimenetele lett volna, ahogy lett is. A másik pedig a bántalmazás, aminek ugyancsak nagy valószínűséggel halálos kimenetele lett volna. De a gyógyszermérgezés miatti halál megelőzte a bántalmazás miatti, esetleg időben később bekövetkezendő elhalálozást. Tehát jelen állás szerint a halál oka nem a bántalmazás volt, hanem a gyógyszertúladagolás miatti mérgezés."

Majd ha legközelebb a betörő megveri az idős tulajt, de az áldozat mondjuk a kihülésbe hal bele, akkor elő lehet venni ezt az érvelést megint.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 09:40:08

@Doomhammer: Ahhoz nehezebb lesz szakértőt találni.

Ehhez se ment olyan gyorsan, de végül csak lett - úgy tűnik.

(Azért érdekelne a szakértő úr korábbi és leendő későbbi pályája, csak a megnyugvásom végett. Ez egy kicsit meredek.)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.11. 10:02:34

@Counter:
Nekem úgy tűnik, magának nem tetszik ez a gyönyörű, kompromisszumos szakértés.

Először volt egy, aki szerint a verésbe halt bele.

Aztán volt egy, aki szerint a gyógyszermérgezésbe.

Most jön a harmadik, aki szerint mindkettőbe belehalt volna, de a gyógyszermérgezésbe előbb, tehát az a halál oka.

Lesz-e vajon negyedik kör, vagy elméláznak azon, mi volt előbb?

Én egyébként azt gondolom, ha egy bűncselekmény során nagy valószínűséggel halált okozó sérülés keletkezik, akkor az minimum halált okozó testi sértés. Mindegy, hogy az áldozat abba hal-e bele vagy a sokk miatti szívrohamba.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.11. 13:48:04

@Doomhammer: Az ember azt hinné, hogy ilyen tankönyvi típusú bonyodalmakkal csak tankönyvekben lehet találkozni.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.12. 20:16:50

24.hu/belfold/2018/10/12/pilisi-gyilkossag-itelet/

"M. Gergely, az elsőrendű vádlott már több mint tíz éve járt az egyetemre, az anyjával élt és nem dolgozott, különböző szerepjátékok töltötték ki az életét. Barátja, T. András is rajongott a videós szerepjátékokért. Ő teológiát tanult, de a spirituális érdeklődése mellett késeket és szúróeszközöket gyűjtött, és késharcot oktatott.

A két barát a Gyűrűk ura világában érezte igazán jól magát. Egy ilyen játék alkalmával ismerték meg Krisztiánt, akit tíz évvel később meggyilkoltak a vád szerint."

index.hu/belfold/2018/10/12/eletfogytiglant_kaptak_a_szerepjatekos_gyilkosok/

"Az elsőrendű vádlott és a sértett közösen követett el bűncselekményeket, főként külföldiek által kedvelt fürdők, szállodák öltözőszekrényeiből loptak el értékeket.

Egy elszámolási vita miatt úgy döntöttek, megölik a sértettet, ezért egy újabb lopás tervére hivatkozva elcsalták a Nagy-Kevély hegyhez, ahol a másodrendű vádlott legalább háromszor megszúrta. A sértett a helyszínen meghalt.

A bíróság "tényként tekintett a vádlottak antiszemita nézeteire is, illetve arra, hogy a sértett az identitását fölvállalta, és a vádlottaknak a vállalkozásuk beindításához nyújtott kölcsönt visszakérte" - írták a közleményben."

Krisztián, a sértett felvállalta az identitását?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.15. 10:00:36

Rendőrbűnözés sok csavarral.

"A kisfilmet az az Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense rendezte, akinek 2011-ben Pécsen visszavonták a rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, egy nővel találtak rá egy autó motorháztetején.

Az oktatóvideó elkészítésében a hallgatók és Angyal mellett résztvevő rendőr őrnagy – aki a lap szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda egyik vezetőjének a fia – az Átlátszó szerint már nem dolgozik a NKE-n, mert néhány hónapja bedrogozva, meztelenül sétált a Kopaszi-gáton, ami miatt eljárás alá vonták."

.
.
.
.
.
.

Páratlan esetleírás, nem?

444.hu/2018/10/15/figyelmeztetest-kapott-az-nke-kriminalisztikai-intezet-tanszekvezetoje-egy-kukizos-puncizos-kisfilm-miatt

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.15. 15:09:45

Újabb súlyos bűncselekményben játszanak főszerepet a cigányok:

index.hu/belfold/2018/10/15/roma_gyilkossag_zsarolas/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.15. 23:53:10

@Counter:
"Krisztián, a sértett felvállalta az identitását? "

Migráns volt. Benne van a cikkben.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.17. 09:52:27

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/utolertek-a-bizonyitekok

"pár nappal a gyilkosság előtt ügyvédi letétbe adta férje lőfegyverét, amit az a párnája alatt tartott, ezzel megakadályozva, hogy az áldozat védekezhessen"

Hmm.
Gyakran adnak lőfegyvert ügyvédi letétbe Magyarországon?

mno.hu/migr_1834/szikinger-istvan-a-birosag-elott-446554

Azt hiszem, nem olyan gyakran.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.18. 10:47:38

Alkoholbűnözés Rápolton. Az alkohol és a bűnözés összefüggései miatt érthetetlen okból nincs pánik a magyarok körében, pedig igen gyakran kezdődnek úgy a bűnügyi tudósítások, hogy "italozás közben/után"...

ugyeszseg.hu/tojast-akart-rabolni-a-fiatalkoru-fiu/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 08:17:13

@Counter:
Továbbá a család és a munkahely a bűnözés melegágya, ki csinál már végre valamit, hogy ezeket betiltsák?

kgb2781.uw.hu/hargita_eroszak.jpg

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.19. 10:05:07

@Doomhammer: Az ember utazik szülővárosa villamosán, és erre mindenféle kaposvári idegenek támadnak rá és életveszélyesen megsebesítik.

Mit keres egy kaposvári Budapesten? Minden jel szerint képtelen beilleszkedni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 11:56:09

@Counter:
Kaposvárról mindenféle szörnyű bűnesetek jutnak az eszembe, például Szita Bence vagy a trafikoslány brutális meggyilkolása.

Veszélyes népek laknak arrafelé, semmi keresnivalójuk Budapesten.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.19. 19:46:23

@Counter:
"Gyakran adnak lőfegyvert ügyvédi letétbe Magyarországon?"

Nem, ezúttal is csak juttatás történt.

444.hu/2018/10/18/mikor-tuntette-el-ferje-fegyveret-a-meggyilkolasara-bergyilkost-fogado-no
"Fülöp állítását igazolandó beidézte az ügy felderítésén dolgozó nyomozó 2017. május 17-én kelt jelentésének egy bekezdését. Az abban leírtak szerint L.-né már férje ("élettársa") lelövése után rejtette el a fegyvert a rendőrök elől, és csak a gyilkosság után két nappal juttatta el azt egy ügyvédhez."

Nincs bérgyilkosság ügyvéd nélkül, ezt már megtanulhattuk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.24. 12:17:18

A soroksári futónő presztízsügyében most van egy mondás, miért úszhatta meg a gyanúsított olyan sokáig.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/soroksari-kocogono-gyilkossag-rendorseg-dns/kghm73y
"Kardos Lajosnét még 2012-ben futás közben érte támadás, a tettes a Soroksár és Pesterzsébet közötti bicikliútról egy közeli erdős részre vonszolta a nőt, ahol bántalmazta, majd egy kötéllel megfojtotta. A tettes a nő ruháját és telefonját is elvitte a helyszínről.

A készülék papírjait, többek között a gyári számot Krisztina férje még a nyomozás elején átadta a rendőrségnek, ám az ilyenkor szokásos rutin elmaradt, vagyis az arra illetékes zsaru nem vitte be az adatokat a rendszerbe. Így, amikor egy hónappal a bűncselekmény után a nő meggyilkolásával gyanúsított R. Szilveszter betörés közben lebukott Siófokon, az ügyben eljáró rendőr hiába ütötte be a központi nyilvántartásba a férfinál talált telefonok számát, ott semmiféle egyezést nem talált. Épp ezért teljesen szabályosan kerültek a mobilok a börtönbe, amikor a sorozatbetörések miatt bevonult a rácsok mögé."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.28. 22:11:36

Brutális gyilkos ölte meg a magyar gyereket.

24.hu/belfold/2018/10/27/sulysap-csecsemogyilkossag-gyanusitas/
"Korábban megírtuk, hogy Sülysápon, egy családi házban négyhónapos gyermeket találtak holtan pénteken este, a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja az esetet.

Szombaton délután a rendőrség azt közölte, hogy a gyermek 35 éves édesanyja ellen indítottak eljárást, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nőt őrizetbe vették.

A 24.hu úgy értesült, hogy a nő a gyermeket a kádba fojtotta. Ezután öngyilkosságot akart elkövetni, annak sikertelensége után pedig vonatra ült, Szolnokra utazott és ott adta fel magát a rendőrségen. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.10.29. 10:03:25

Felmerült már az elharapózó fiatalbűnözés kapcsán, hogy mind a testi fenyítés, mind a szülő megbüntetése okszerű lehetne.

E kettő kapcsolódott össze a sajnálatos egerbaktai eseményekben:

ugyeszseg.hu/brutalisan-megverte-majd-a-kutyajat-is-rauszitotta-az-edesanyjara-az-egerbaktai-ferfi/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.29. 10:53:42

@Counter:
Ha a magyar pedagógia időben ismerte volna meg a NEVELÉS fontosságát az OKTATÁSSAL szemben, akkor ez a sajnálatos eset nem történt volna meg. Ez az eset is azt mutatja, hogy a NEVELÉST nem lehet a szülőkre bízni, az állami feladattá vált.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.10.29. 10:54:29

Migránsok öltek Szlovákiában.

444.hu/2018/10/29/egy-kecskemeti-es-egy-zebegenyi-ferfit-is-kihallgattak-a-szlovak-ujsagiro-megolese-miatt-mert-toluk-szarmazhatott-a-fegyver
"Az aktuality.sk újságíróját és barátnőjét, Martina Kusnirovát februárban ölték meg nagymácsédi otthonukban. A szlovák ügyészség nemrég jelentette be, hogy négy férfit vádoltak meg az ügyben: a magyar származású Sz. Tamást, aki valószínűleg leadta a lövéseket, a szintén magyar származású A. Zoltánt, aki a közvetítő volt, illetve a sofőrként-segítőként közreműködő M. Marček-et, valamint az akciót szervező, többieket kifizető A. Zsuzsovát. "

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.06. 19:06:16

Soroksári presztízsügy: egyéni mulasztás és rendszerhibák.

magyaridok.hu/belfold/soroksari-gyilkossag-hibat-talaltak-a-nyomozasban-is-3631895/
"Egyéni mulasztás mellett rendszerhibák miatt nem azonosították korábban a soroksári emberölés vélt elkövetőjét, tudta meg a Magyar Idők.
...
A Magyar Idők értesülései szerint a tényfeltáró vizsgálat a nyomozás egészét górcső alá vette. Vizsgálták egyebek mellett, hogy volt-e személyi mulasztás vagy volt-e olyan rendszerhiba, ami nehezítette a felderítést.

Úgy tudjuk, megállapították, hogy az áldozat telefonjának tárgykörözési listába vételével késlekedtek a vizsgálatot megkezdő BRFK nyomozói, az csak azután történt meg, hogy a gyanúsítottat más bűncselekmények miatt őrizetbe vették Siófokon. Így a siófoki rendőrök ­hiába kérdeztek rá a tárgynyilvántartásban, abban még nem szerepelt a futónő telefonja.

Amennyiben akkor elszámoltatták volna, sor kerülhetett volna DNS-azonosításra is, ami szintén elmaradt. Amikor a telefont köröztetni kezdték, már nem futott össze ez az információ az R. Szilveszternél talált telefonnal."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.11.19. 18:17:34

A jellegzetes nevű B. Zsolt, akit a berhidai kettős gyilkossággal gyanúsítanak, beismerésből tagadásba váltott.

index.hu/belfold/2018/11/19/mindent_tagad_a_varpalotai_brutalis_kettos_gyilkossag_gyanusitottja/

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.20. 11:59:16

@Counter:
De hiszen ott van egy csomó tárgyi bizonyíték is.

A fekete autóval érkező izomemberig nem jutott el Zsolti?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.21. 10:55:24

@Counter:
Egy magyar nőt csak úgy lelőnek az utcán? Ami itt van, az nem közbiztonság.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.22. 19:59:25

Rómeó és Júlia Békásmegyeren.
Ki állítja meg a családbűnözőket?

444.hu/2018/11/22/egy-duhos-apa-lotte-le-a-bekasmegyeri-ovonot
"Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy a 67 éves L. József azért ölte meg szerda hajnalban a békásmegyeri óvónőt, mert dühös volt, amiért a lánya és az áldozat fia összeköltöztek. A fiatal párt pedig a nő fogadta be."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.11.22. 20:38:01

@Doomhammer: Migrációs becsületgyilkosságokéra emlékeztet az indíték.

Íme, a folttalan magyar népet is megfertőzte a kerítésen túl gomolygó ragály.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.25. 12:49:36

@Counter:
A magyarok számára a legfontosabb a család. Így aztán nem is meglepő, hogy ha a családot támadják, akkor a magyar ember akár ölni is hajlandó.

A migránsoknál minden teljesen másként van, ők akár ölni is hajlandók, hogy a családot támadják.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.25. 12:59:22

Szikszói kettős gyilkosság, hét éve történt.

Természetesen ilyen brutális bűncselekményt magyar ember nem követ el, csakis a cigányok lehettek.

kuruc.info/r/2/77917/

Aztán a mostani elfogás alapján úgy tűnik, hogy mégis egy ismerős volt.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/het-es-fel-eve-tortent-gyilkossag

Ez a magyarbűnözéses elkövetői forma egyébként jellemző, mivel a magyar emberek vendégszeretetete olyan szintű, hogy idegenre sose emelnének kezet.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.11.25. 13:07:50

@Doomhammer: Tudjuk, hogy a rendőrségi videókat gyakran Hollywoodban retusálják.
De ha mégis fehér volna a tettes, akkor is a cigánybűnözés, a cigányok terjesztette drog stb. kellett hogy a bűnbe vigye.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.11.26. 15:38:12

"Családi tragédia" Ózdon.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/csaladi-tragedia-ozdon

"Késsel sebesítette meg élettársát egy ózdi férfi, aki nevelt fiaira is rátámadt, akik a helyszínen az életüket vesztették."

Nem ám kettős emberölés - nem is ölt meg a tettes senkit, csak "rátámadt". A rátámadásba belehaltak.

Micsoda szövegezés, elképesztő.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.26. 18:33:41

@Counter:
"késsel megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették. "

Megszúrta. Megesik. Én is megszúrtam egy almát éppen az imént.

Aztán olyan is van, hogy valaki belehal a sérülésekbe.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.11.28. 08:53:18

@Doomhammer: index.hu/belfold/2018/11/28/ozdi_gyilkossag_elvagta_a_fiuk_torkat_csaladi_tragedia_reszletek/

A gyanúsított fajtajellegzetes névvel rendelkezik: Sz. Ádám.

Most akkor megszúrta vagy elvágta a torkukat?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.11.28. 11:01:24

@Counter:
A szerető család néhány tagjának fotója a lentebbi cikkben megtekinthető.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkos-anya-ozd-fogva-tartotta-bezarta-haz-gyerek-gyilkossag/9bnwhxq

Krisztián, az egyik áldozat. Az anyuka, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani, de túlélte. A családfő, akin ugyancsak életmentő műtétet kellett végrehajtani, egyben kétszeres gyilkos.

Magánvéleményem szerint a családfő egy igazi magyarbűnöző, süt róla a brutalitás.

Két saját gyerekük is van, ők oviban!
www.atv.hu/belfold/20181127-ujabb-reszletek-derultek-ki-a-brutalis-ozdi-gyilkossagrol/
" A pár valamin összeveszett tegnap, ezután került elő a kés. Stábunknak a lakók azt mondták, hogy van két közös gyerekük is, akik az utcabeliek szerint óvodában voltak már, amikor a férfi megtámadta a családtagjait. "

Békés, nyugodt emberek voltak, soha egy hangos szó se ...

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.01. 08:23:57

www.blikk.hu/aktualis/krimi/nyiregyhaza-keselo-gyilkos-eladono-csomagtarto-telephely-rendorseg/3ne5j0n

A cikkben állókép a tettest éppen legyűrő rendőrharcosokról. A késsel támadó, megrögzött, brutális bűnöző bőrszíne világosan látható.

15 évvel ezelőtt meggyilkolt áldozatát rejtegette egy csomagtartóban.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.01. 08:44:12

@Counter: Egyelőre még nem sikerült kihámoznom a bulvárhíradásokból, hogy mi ez az állítólagos, 15 évvel korábbi eset. (15 nap, csak elírás történt?)

A csomagtartóban talált holttest a Kisvárdáról november 16-án eltűnt L. Erzsébeté. Élettársa, Máté, és 4 éves kislányuk, Emmi várták volna haza a kenyerét az utcán kereső áldozatot - hiába.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-nyiregyhaza-keselo-edesanya-csomagtarto-megszolalt-elettars/453pyr0

Pedig Kisvárda egy dinamikusan fejlődő, polgári város mostanában.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.02. 01:50:55

@Counter:
"É. Imre azt állítja, megőrzésre adták oda neki a kocsit, és ő valójában a maffiózók elől segített a villanyszerelőknek megszökni."

Kigyúrt, fekete autós emberek fenyegették a villanyszerelőt, akit egy rendes magyar emberrel láttak utoljára? Ilyen nincs (és mégis van)!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.02. 09:17:07

@Doomhammer: Mindenesetre nem hibáztatható a rendőrség az ügyben.

Miért gyanakodtak volna tisztességes, fehér magyar emberekre?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.02. 12:17:08

@Counter:
Embereknek joga van eltűnni, nem? Az meg, hogy É. Imre ismerősei eltűnnek, lehet a véletlen műve.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.03. 08:05:28

Szikszón betörtek egy idős házaspár otthonába, megkötözték és brutálisan meggyilkolták őket.

Mindenki tudja, hogy cigányok voltak, aztán most a helyi polgárőrség vezetője lett gyanúsított.

Videóriportot is forgattak anno.

index.hu/belfold/2011/04/23/szikszoi_kettos_gyilkossag/
www.blikk.hu/aktualis/belfold/ujabb-brutalis-tamadas-szikszoi-rem-fordulat-kihallgatas/twz55rh

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.03. 12:17:40

@Counter:
És miért tudta mindenki, hogy cigány volt a tettes? Mert ezt mondta a polgármester. És ha valaki még kételkedett volna, a gárdafelvonulás megmutatta neki, mit kell gondolni.

magyarnarancs.hu/belpol/szikszo_a_garda_demonstracioja_utan_-_alakulasok-69231
"Hogy mit keresett a Magyar Gárda Szikszón, senki sem tudja. A megjelenésekor a romák oldalán álló Füzesséri József polgármester szerint a helyi romák többsége dolgozni akar, és Szikszó olyan település a térségben, ahol az együttélés korrektnek mondható. A rendezvény óta atrocitás ugyan nem történt, de a városházán megfagyott a levegő. Azóta egyetlen rendkívüli ülés volt, ahol a felek kínosan kerülték a várost egy napra a híradók élére röpítő esemény taglalását. A szocialista Füzesséri kisebbségből vezeti a várost nyolc, a legutóbbi választásokon a Fidesz és a Jobbik támogatását élvező képviselőtársával szemben. A fagyos hangulatból kijut a Narancsnak is, amikor a jegyző asszonyt és a hivatal másik, a gyűlésen részt vevő tagját faggatnánk ottlétükről. Hűvösen és határozottan hajtanak el minket.

"Itt mindenki fél, hiszen köztisztviselők, elveszíthetik az állásukat, ahogy az a gárdista, akit emiatt rúgtak ki egy boltból" - ezt már a hivatal egy neve elhallgatását kérő tisztviselője osztja meg a Narancscsal. A város főterén lévő érintett bolt vezetője nem fogadja a Narancsot, de úgy tudjuk, az elbocsátásnak más oka volt. A Jobbik azonban ügyvédet keres a nőnek.

Több, általunk megkérdezett többségi nem érti a romák félelmét. "A Jobbik egy törvényesen működő szervezet, amely gyűlést tartott. Ha a szocialisták hívnak valakit, nem megy oda, aki nem szimpatizál vele" - érvel Puskás Ferenc. A jobboldali blokk támogatását élvező alpolgármester egyetértett a gyűlésen elhangzottakkal: szerinte nem történt uszítás, a szónokok csak a tényeket sorolták. "Hány magyar fél a térségben, hányan csukják az ajtót-ablakot? Sokan érzik úgy, köztük én is, hogy a gárda végre ki mer mondani olyan dolgokat, amiket gondolunk" - mondja az alpolgármester, aki szerint a térségben aggasztó méreteket öltött a "cigánybűnözés", aki megtermel valamit, attól rögtön elveszik. Az elmúlt időszakban két brutális gyilkosság történt, mindkettőt cigányok követték el. "Húszezer forint felett számít csak bűncselekménynek a lopás, az ez alatti kárt be sem jelentik az emberek. A 27 éves kisebbik lányom egyetemet végzett generációja menekül a térségből. Mire szülni fog, a vele egykorú cigány lányok már a harmadik-negyedik gyermeküket hozzák a világra. Véglegesen eltolódnak az arányok." "

És ezek a politikusbűnözők nem ülnek börtönben, hanem továbbra is helyi hatalmasságok.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.03. 12:28:42

@Doomhammer: "Húszezer forint felett számít csak bűncselekménynek a lopás, az ez alatti kárt be sem jelentik az emberek." - panaszolja a vidéki magyarság képviselője 2008-ban.

S lőn, a Nemzeti Ügyek Kormánya meghallgatta a nép jajszavát és a szabálysértési értékhatárt 50.000 Ft-ra csökkentette.

A Narancs-riport 2008-as, a polgárőrbűnözés esete viszont 2011-es.
Mindenesetre tűrhetetlen, hogy a brutális, lassú népirtást végző cigánybűnözők már a polgárőrségbe is beszivárogjanak.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.03. 13:22:44

@Counter:
Milyen jól mondja a szikszói cigányasszony:
magyarnarancs.hu/belpol/roma_ellendemonstracio_szikszon_-_farkasszem-69161
" Van köztünk is söpredék, és van köztetek is söpredék. Nem mi raboltunk bankot Móron, nem mi fosztottuk ki a Postabankot" - érvel Erzsike. "

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.05. 09:19:21

Szót váltottak, majd családi tragédia történt. Aki el akarja kerülni a családi tragédiát, ne álljon szóba családtagjaival - rossz vége lesz.

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/csaladi-tragedia-szomolyan

Fotók a bűncselekmény helyszínéről, fajtajellegzetes környék és épület.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.08. 10:11:18

Esetleg sorozatgyilkosság történt Pest megyében?
www.origo.hu/itthon/20160113-pest-megye-gyilkossag-rablas-csemo.html

Nem, csak H. Tünde futott ki a pénzből.

A bűn arca (egyben háromgyerekes családanya) itt megtekinthető.

www.borsonline.hu/aktualis/kalapacsos-gyilkossag-nyugodt-embernek-ismertek-tundet-megis-agyonvert-egy-idos-hazaspart/151562

Békés, nyugodt embernek ismerték ... de nem is folytatom.

Szöveg innen:
24.hu/belfold/2018/12/07/eletfogytiglant-kert-az-ugyesz-az-erdi-pedagogusok-megolesevel-vadolt-asszonyra/
"Az orvosszakértő meghallgatásával és a vádbeszéddel folytatódott pénteken a Budapest Környéki Törvényszéken annak az érdi nőnek a pere, akit egy, a nyolcvanas éveiben járó házaspár meggyilkolásával gyanúsítanak. A letartóztatásban lévő nőt bilincsben, farmerban és egy kapucnis sötét felsőben hozták a bíróságra. Családtagjai közül senki sem volt jelen az ítélethozatal előtti utolsó tárgyaláson. Pedig ügyvédje, Szepesi László szerint tartják a kapcsolatot védencével a szerettei.

H. Tünde az édesanyjával, élettársával, három közös gyermekükkel, valamint az élettársa édesanyjával lakott együtt a bűncselekmény előtt. A család nehéz anyagi körülmények között élt. A családnak sokmilliós hiteltartozása volt, és jelzálog az otthonukon. Egyre lejjebb csúsztak és az ismerőseiktől kért kölcsönökből próbálták meg fedezni a kiadásaikat. A nő mindent bevetett, hogy pénzt szerezzen. Olyasmiket állított, hogy azért kell neki a pénz, mert súlyos beteg az egyik gyereke.

Az asszony az élettársán keresztül ismerkedett meg a 81 és 83 éves, zárkózott életet élő pedagógus házaspárral. Mivel párja kiskora óta ismerte az idős tanárokat, ezért az asszony tudott arról, hogy a két nyugdíjasnak spórolt pénze van és viszonylag jó anyagi körülmények között él. Többször megpróbált tőlük pénzt kérni telefonon, de a két pedagógus nem adott kölcsön neki. Ennek leginkább az idős asszony volt az oka, aki lebeszélte a rendszeresen adakozó férjét arról, hogy pénzt adjon a nőnek. A vád szerint ekkor döntötte el a nő, hogy végez velük.

...
Azt állította, azért ment át az idős házaspárhoz, hogy egyeztessék a szőnyeg kitisztításának a részleteit. Ám amikor közölte az asszonnyal, hogy el akarja hagyni a gyerekei apját, akkor a nő szidni kezdte, amitől annyira dühös lett, hogy felkapta a kalapácsot és megölte.

H. Tünde erről így beszélt a vallomásában:

A kalapács a jobb kezemben volt. Azzal a feje irányába ütöttem, a nyaka közepénél találtam el. Térdre rogyott, nagyon kiabált. (…) Megmaradt bennem viszont, hogy folyamatosan kérdezgette: mit csinálsz?

A háromgyermekes asszony ezt követően még kilencszer sújtott le az idős nőre, majd hogy leplezze a bűncselekményt, végzett a konyhaasztalnál bóbiskoló, nagyothalló, látássérült férjével is."

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.08. 12:50:11

@Doomhammer: A bíróságot bűnös mulasztás terheli, hogy elmulasztotta feltárni a kisebbséghez vezető szálakat.
A vádlottak padján ott kellene ülnie mindazoknak az elvetemült cigánybűnözőknek, akik korábbi bűncselekményei elültették a rablógyilkosság ötletét a magyar családanya fejében.

A rendőrség pedig kizsarolta a beismerést a törékeny, háromgyermekes magyar anyából. Nyilván a cigányoknak falazva.

"H. Tünde a bíróság előtt tagadta a bűnösségét: azt mondta, azért tett csak beismerő vallomást, mert a rendőrök alkut ajánlottak neki, miszerint egy rövid időre láthatja a kisfiát."

Egy esküdtszék bizonyára felmentette volna.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.08. 19:18:39

Ha már az ártatlanul meggyanúsított családanyákról beszélünk: ki rabolta ki a nagydobszai takarékot?

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar-baranya/kiengedtek-a-bankrablassal-gyanusitott-not-472041/

Ha jól tudom, senki sem rabolta ki. Kirablódott.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.11. 22:16:38

@Counter:
A magyar embereknek az első a család. Barbara csak azért ölt, hogy a családját mentse.

www.borsonline.hu/aktualis/kislanyaval-zsarolta-barbarat-a-szektavezer/165346
"2013-ban került Margit hálójába az a nyugdíjas nő, akinek – mint hétfőn megírtuk – azért kellett meghalnia, mert ki akarta húzni a szektavezér nevét a végrendeletéből. A kivégzést a magyar társára bízta. Barbara sírva közölte, hogy nem képes megtenni, de a szektavezér nem engedett. Azzal érvelt, hogy a nyugdíjas a halállal fog megtisztulni. Azonban ezzel sem ment semmire, ezért a középkorú magyar nőt a hat­éves kislánya halálával zsarolta meg. Még azon az estén a kislány belázasodott, így Barbara úgy érezte: most eleget kell tennie az utasításnak. A felbujtó később azt mondta: szomorú volt, amikor megtudta, hogy meghalt a nyugdíjas."

Belázasodott a kislánya, nem tehetett mást, ölt.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.20. 18:28:05

A férj és a feleség szétköltöztek. De azért a pincét együtt kezelték, italoztak, majd ...

hirtv.hu/ahirtvkekhirei/tizenot-evet-kapott-a-ferjet-leszuro-zalai-no-2473568
"
15 évet kapott a férjét leszúró zalai nő. Az 55 éves elkövető és férje négy éve költöztek szét.

Az áldozat és a tettes közösen gondoztak egy nagykanizsai pincét, és annak környékét. 2017. augusztus 5-én együtt italoztak, a sértett napközben késsel fenyegette a nőt, majd egy hintaágyban elaludt, gyilkosa álmában szúrta le. Az ítélet jogerős."

Van kép is a gyilkosról, hátulról.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.21. 13:30:24

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/emberoles-csepelen-0

A helyszínről fotókat is közlő - jól szituált családi háznak tűnik - Blikk szerint anyagyilkosság történt.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyilkossag-csepel-fiu-gyilkolta-meg-anyjat/w1df458

A cigánybűnözői vonal felderítésére még várunk.
Természetesen amíg a határkerítés áll, nincs ok rettegésre, akárhány és akármilyen sajnálatos eset is történik.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.23. 08:25:31

Egy eladónőt megtámadott, egy prostituáltat megölt a mátészalkai lakos. Az etnikai háttér a történet további részeinél kezd szétesni.

index.hu/belfold/2018/12/22/30_milliot_sikkaszthatott_a_ferfi_akinek_csomagtartojaban_megtalaltak_a_fiatal_prostitualt_holttestet/
"Az RTL információi szerint a férfit újabb bűncselekményekkel gyanúsíthatják meg hamarosan, mivel korábban győrteleki munkahelyéről 30 millió forintot sikkaszthatott. Úgy tudják, azt saját maga ismerte be, hogy a gyilkosság előtt néhány nappal hamis rendszámot tett fel apja kocsijára, egy benzinkúton teletankolta az autót, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrség ezt a két esetet is vizsgálja.

Miután kiderült, hogy sikkaszthatott, elbocsátották könyvelői állásából, erről azonban senkinek, még apjának sem beszélt, hangzik el a csatorna riportjában. Információik szerint az elmúlt egy évben minden reggel úgy indult el otthonról, mintha dolgozni menne. Úgy tudják, rendszeresen keresett fel prostituáltakat, a pénz nagy részét erre költhette. Ha később vádat emelnek ellene, és a bíróság elítéli, élete végéig is fegyházba kerülhet, mondja az RTL."

Van fénykép is, konszolidált középkorú úriember az illető.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2018.12.23. 17:29:14

A csepeli anyagyilkos gyógyszeres kezelés alatt állt.

A gyógyszere azonban az elmúlt hetekben - feltehetően átmeneti ellátási zavaroknak betudhatóan - nem volt beszerezhető.

csepel.info/?p=67254

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2018.12.26. 12:52:58

A csepeli anyagyilkos csendes, békés ember volt ...

www.blikk.hu/aktualis/krimi/csepel-gyilkossag-elvagta-anyja-torkat/n5ybk0w
"Az ismerősök véleménye megoszlik B. Krisztiánnal kapcsolatban. Van, aki csöndes, békés férfinak írja le, mások azonban már jó ideje sejtették, hogy komoly mentális betegséggel küzd.

– Krisztiánt ritkán láttuk az utcán, az édesanyja szerzett be mindent, amire szükségük volt. Amikor nagy ritkán felbukkant, udvariasan köszönt, váltottunk pár szót, aztán már sietett is el, látszott rajta, hogy nem igazán akar beszélgetni. Agressziót vagy zavartságot azonban én nem láttam rajta – árulta el a Blikknek egyik ismerőse.

Egy másik helybéli idősebb nő ezzel vitába szállt, ő ugyanis úgy látja: kódolva volt a férfi személyiségében, hogy előbb vagy utóbb valami végzetes tettre szánja el magát.

– Azt mesélte, hogy ő csak éjjel szeret fent lenni, mert akkor a csillagok és a hold különös jeleket küld neki. Meg hogy ő híres író, de csak akkor tud alkotni, ha sugallatot kap fentről. Az édesanyjával három éve költözött ide. Ildikó nagyon kedves nő volt, mindenki szerette a környéken. Nagyon sajnálom, hogy pont az fordult ellene, akit a világon a legjobban szeretett – sírta el magát az idős nő."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.02. 22:29:22

P. László majdnem öngyilkos lett.

24.hu/belfold/2019/01/02/pentek-laszlo-bandy-kata-gyilkossag-borton/
"Tavaly év elején öngyilkossággal fenyegetőzött és felvágta az ereit. A börtönőrök azonban résen voltak és megakadályozták, hogy komolyabb kárt tegyen magában. Utána több balhéja is volt. Folyamatosan belekötött a börtönőrökbe és a rabtársaiba. Hetente többször is pszichológus kezeli. Ez jót tett neki, mert mostanra lenyugodott. Valószínűleg rájött, hogy a saját életét teszi nehezebbé azzal, ha állandóan kötekedik"

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.01.03. 15:04:36

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/csaladi-tragedia-2

Testvérbűnözés, a gyilkosság elkövetése után a tettes magával is végzett.
Nincs ok felháborodni, így megy ez.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.07. 23:25:01

Természettörvény működésben: két férfi megvívott a nőért és a nő a győztesé lett. A vesztes meg meghalt.

Nem értem, miért kell a jognak belepsizkítania ebbe a hősi párviadalba.

www.borsonline.hu/aktualis/bujtatta-szerelme-gyilkosat-a-pecsi-no/166753
"A férfi és a nő barátok voltak, a nő ugyanis segített a férfinak a börtönből való szabadulás után visszailleszkedni a társadalomba. A viszony közöttük szigorúan baráti volt, ezt az asszony többször is leszögezte, kiemelte, hogy barátja van, akit szeret, együtt élnek.

A férfi azonban – úgy tűnik – ezt nem értette meg, ugyanis többször is koslatott a nő után, egyik nap hazáig követte. Ez már élettársának is sok volt, erélyesen rászólt a frissen szabadult zaklatóra, hogy hagyja békén a barátnőjét. Őt ez nem érdekelte, a férfit kicselezve elrohant mellette, megragadta a lakásban ácsorgó döbbent nőt, és maga után rángatta, míg az idő közben odaérő pasija a másik karjánál fogva ragadta meg a sikoltozó asszonyt, akit kétfelé kezdtek húzni.

A dulakodás közben mindannyian a lakás konyhájába sodródtak, ahol a ház ura még egyszer megkérte a barátnőjét rángató férfit, hogy menjen el, de ekkor már nem volt visszaút: annyira elszabadultak az indulatok, hogy a két férfi egymásnak esett. A nő barátja egy letört késsel ment neki a zaklatónak, majd puszta kézzel ütötték egymást, végül az börtönből szabadult férfi baltával zárta le a vitát: úgy összeverte vele ellenfelét, hogy az helyben meghalt.

A nő ekkor pánikba esett, és teljesen érthetetlen döntést hozott: bár szólt a rendőröknek, azt állította, hogy egy idegen gyilkolta meg szerelmét, a valódi gyilkost pedig lemosdatta, átöltöztette, majd elbújtatta a fészerben. A volt sittes így a melléképület rejtekéből nézte a helyszínelő rendőröket, amikor pedig elmentek, együtt bujkáltak Pécsen.

Persze hiába, a rendőrök nem sokkal később elfogták a párost, így különös húzása miatt hétfőn az asszony is ott ülhet a vádlottak padján."

Jogos önvédelem, semmi kérdés.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.09. 22:32:20

Újra a természettörvény: az apa nem nyugodott bele, hogy lánya vonzódni kezdett a vőlegénye családjához, a vőlegény anyja után az egész családdal végezni akar.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/gyilkos-fenyeget-ovono-borton-bekasmegyer-budapest/4jz4g3s
"István, ahogy közvetlenül a tragédia után, most sem haragszik fia barátnőjére.

– Ő nem tehet semmiről, nem az ő felelőssége, amit az apja tett. Sokan azt gondolták, szétszakítja szerelmüket ez a borzalom, ezzel ellentétben a fiammal még szorosabb lett a kapcsolatuk. A lány megpróbálta felvenni a börtönben ülő apjával a kapcsolatot, de ő kizárólag az ügyvédjével beszél. Egy ismerősünkön keresztül viszont megtudtuk, hogy a rácsok mögött állandóan azt hangoztatja: amint kijön, végez velünk is. Nem félünk, hiszen bízunk benne, hogy nagyon hosszú ideig a börtönben marad!"

Hacsak a magyar emberek életét semmibe vevő bíróság rá nem szabadítja ezt a vadállatot a társadalomra!

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.01.10. 19:33:44

444.hu/2019/01/10/ot-es-fel-evet-kapott-a-szalkszentmartoni-ferfi-aki-tarkon-lotte-ismeroset

"A táblabíróság döntésével megváltoztatta az első fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék ítéletét, és a vádlott bűncselekményét emberölés kísérlete helyett életveszélyt okozó testi sértésnek minősítette, büntetését pedig hét év tíz hónapról öt és fél évre mérsékelte."

Nem értem.
Pisztollyal tarkón lőtte körülbelül egy-másfél méterről. Az mégis hogy nem emberölés, illetve annak kísérlete?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.11. 11:16:05

@Counter:
Azért ezt az Sz. Zoltánt szereti az élet.

Betörés közben megöl egy nőt, de életfogytiglan helyett csak 5 évet kell leülnie, folyamatosan büntetőügyei vannak (köztük egy angliai csalás), de sose ítélik el, most homályos körülmények között tarkón lövődik a szomszédja, de a volt kecskeméti rendőrkapitány az ügyvédje.

www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar-bacs-kiskun/ujra-emberoles-a-vad-a-szalkszentmartoni-ferfi-ellen-692553/

A szomszéd nem akarta eladni a földjét, erre orvvadászok tarkón lőtték.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.11. 11:33:24

@Counter:
Nem terrortámadás volt, hanem leszámolás.

www.origo.hu/itthon/20190111-lovoldozes-gyilkossag-kaptalanfan.html

Mi a túró???

"Csordás Gáspár polgármester a Veol.hu-nak elmondta, hogy egy rendes, dolgos családban történt a tragédia, az apa közmunkásként dolgozott az önkormányzatnál. Tudomása szerint a szülőknek tizenegy gyermeke van."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.13. 12:17:28

Szerelembűnözés áldozata lett a köztiszteletben álló, 11 gyermekes apa.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/tuzet-gyujtott-es-a-menekulokre-lott-az-osztrak-halaloszto/qf9nelp
"A férfiban fékeveszett düh munkálhatott, amikor sötétszürke BMW-jével leparkolt O.-ék Veszprém megyei otthona előtt: először rá akarta gyújtani a családra a házat, majd lövöldözni kezdett. Valóságos vérfürdőt rendezett, még a menekülő gyereket sem kímélte. W. M. és a 22 éves magyar nő Ausztriában ismerkedett meg. Ám információink szerint kapcsolatuk annyira megromlott, hogy a lány visszaköltözött szülei házába. Az O. család tizenegy gyermeket nevelt, a tragédia idején a házban összesen kilencen voltak."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.01.29. 11:12:36

Aztán mégsem baleset volt.

hir.ma/18-2/brfk-gyilkossag-aldozata-lett-a-vii-keruleti-lakastuz-oltasa-kozben-talalt-ember/742911
"Hétfő délután lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat, akik az István utcai tűzeset helyszínén egy elszenesedett holttestet és több helyen vért találtak. A rendőrségi adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint a lakásban leszúrta 49 éves főbérlőjét, majd felgyújtotta a lakást.

A BRFK nyomozói a 27 éves sátoraljaújhelyi B. János Norbertet emberöléssel gyanúsították meg, kihallgatták, őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik - közölte a rendőrség a police.hu."

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.02.03. 13:03:55

Emlékszünk a meggyilkolt Csengére és az ő Jobbikos kapcsolataira?

magyaridok.hu/belfold/vona-helyettesenek-szeretoje-lehetett-a-borsodnadasdon-meggyilkolt-tinilany-2952988/

Van vádirat, indul a per.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/birosag-ferfi-borsodnadasd-aldozat-lany-gyilkos/02rg5zc
"Hétfőn fog bíróság elé állni B. Roland, akit újdonsült barátnőjének, a 17 éves Csengének a gyilkosságával vádolnak. Ahogy arról a Blikk is beszámolt már, a fiú egy átbulizott délelőtt után (ahol az alkohol mellett drogot is fogyasztott) úgy döntött, randira hívja későbbi áldozatát. Egy erdős területnél találkoztak még aznap este, ahol a kezdeti beszélgetés után összeveszhettek a felek, a 24.hu szerint a lány megcsókolta a fiút a templom közelében, ám Roland titokban akarta még tartani kapcsolatukat. A vita eredményeképp többször ökköllel fejbeverte Csengét, aki eszméletlen állapotba került. Roland levetkőztette barátnőjét, majd háromnegyedórán át ült mellette, végül úgy döntött, egy közeli esővíztározóba dobja a holttestet - ám Csenge akkor még életeben volt. A templom melletti, több, mint két méter mély aknába dobta fejjel lefele a fiatalt, amelyben 40 centiméternyi víz állt. A lány halálát fulladás okozta."

Nem vállalta fel.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2019.02.06. 14:42:38

www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/tobb-not-is-bantalmazott

S. Krisztián, a népligeti gyilkos a nők réme volt. A linken videó az elfogásáról (0:44 környékén), a fajtajellegzetesen hóka bőrszín tagadhatatlan.

14 900 oldalas a vádirat.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.02.08. 22:40:00

@Counter:
Volt, amilyen volt, de ő egy jó ember volt.

hirpress.hu/index.php?pg=cikk&id=38474

Prostituáltak megölése, tipikus magyarbűnözéses eset.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.02.08. 22:40:53

@Counter:
Várjunk, ez nem egy migráns? Mint tudjuk, a nők főleg a migránsoktól retteghetnek. Az nem számít, hogy fehér a bőre, lehet ő egy kelet-európai migráns is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2019.02.14. 09:33:10

Migránsok ölik a nőket Ausztriában. Természetesen európai migránsok.

ripost.hu/cikk-becs-gyilkossag-migracios-hatter/
"A bécsi rend­őr­ség je­len­tése sze­rint egy 53 éves bos­nyák férfi lőtte fejbe 48 éves szerb szár­ma­zású volt ba­rát­nő­jét, majd ön­ma­gá­val is vé­gezni pró­bált.
...
A bosnyák férfi titokban követte exbarátnőjét, és néhány méterre a kávézótól váratlanul lőni kezdett. A hatóságok megerősítették, hogy a helyszínen lefoglalt fegyver illegálisan volt az öngyilkosságot elkövető férfi birtokában.

Mint arról a is beszámolt már korábban, rekordszámú gyilkossággal indult az év idén Ausztriában. Január elseje óta hét nőt öltek meg országszerte, a legtöbb esetben párkapcsolati vita vezetett a gyilkosságokhoz. A rendőrségi jelentések szerint idén eddig átlagosan négy naponta volt egy ember gyilkosság áldozata Ausztriában. A feltételezett elkövetők 70 százaléka migrációs hátterű. "