Egy pilóta, aki mindent megtenne a Malévért
2012. március 02. írta: Redakció

Egy pilóta, aki mindent megtenne a Malévért

  Négy hét telt el a Malév leállása óta, ami miatt több ezren veszítették el állásukat és kerültek teljes bizonytalanságba. Mi történt azóta? Van-e még remény, illetve szándék a magyar légitársaság újraindulására? Erről kérdeztük Radnóthy Zsoltot, aki a Malév pilótájaként repült 25 évet. Belülről látta a rendszer összeomlását és a mai napig bízik abban, hogy nem itt volt a vége. Interjú egy súlyos repülőbalesetből felépülve újra pilótának állt emberrel, aki soha nem adja fel.

  Terján Nóra interjúját híroldalunkon olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr614284522

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kell nekünk magyar légitársaság? 2012.03.19. 08:43:23

2012 nagy események éve: Londonban olimpia lesz, a mozikban várva várt filmek kerülnek bemutatásra, talán egy népszavazás is összejön. Mit hagytam ki? Ja igen, a MALÉV megszűnt létezni.Megy a jajgatás a médiában; újság cikkek és Facebook oldalak gyászo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szempontpuska 2012.03.02. 18:30:30

Node mitkeresoszkópéterawizzairben????

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2012.03.03. 22:16:59

", magát magyarnak mondó légitársasághoz (nem Magyarországon adóznak, tehát nem itt van a bázisuk)."

Amikor az interjualany ilyen hatarozott indoklassal kepes megindokolni egy legitarsasag eredetet, akkor azert adott fegyvernemben (interju) nem lett volna bravur (csak sima papirforma) visszakerdezni, hogy a Malev pontosan hol adozott. Ez fedezte-e egyaltalan a bele pumpalt osszegeket, mennyi adot engedtek el neki.

Nem ez a szakmam, nem ertek hozza, de kontarkent ugy erzem, hogy amikor az interjualanyom negativ modon beszol, vagyis kiszol az interjubol, akkor vissza kell kerdezni:(
süti beállítások módosítása