Jön a szörny – A Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt?
2011. szeptember 15. írta: Doktor Kottász

Jön a szörny – A Jobbik a legnagyobb ellenzéki párt?

  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a Nincs alternatíva címet viseli, úgyhogy ennek okát már tudjuk is.

  Aztán nagyon szépen látszik az is, hogy a kormánypártok stabil előnye az összes megkérdezett körében azért fogyogat, és körülbelül ilyen ütemben nő a bizonytalanok száma. Úgyhogy egyrészt ezért érdemes foglalkozni azzal, hogy a második helyen ki szerepel, még a nagy különbség ellenére is. A másik ok pedig az, hogy a Nézőpontnak be szoktak jönni az ilyen derült égből érkező eredményei, emlékezzünk: ez az intézet jósolta meg először, hogy parlamenti párt lehet az LMP-ből.

 

  A derűlátó jobbos nyilván úgy fogadja mindezt: immár számokkal is bizonyítható, hogy a balliberalizmusnak, a posztkommunizmusnak vége és lassan eltűnik az MSZP. És végre befut Pestre is a varsói gyors. Ebben csak az a szépséghiba, hogy kevés annál nagyobb maflást tudok elképzelni a kormánypártok számára, mint hogy regnálásuk alatt erősödjön meg egy szociális ígéretekkel dobálózó radikális párt – ez bizony azt jelentené, hogy a polgári erők nagyon elhanyagolták a polgárokat.

 

  Jön a szörny! – ez volna a chartás, népszavás verziója a hír tálalásának, mert ugye Orbán Viktor nem tudta őket megállítani és különben is annak idején egy polgári körben cseresznyéztek Vona Gáborral és így fog onnantól újra összenőni, ami összetartozik. Ezt a narratívát a magam részéről onnan tudom – ismét – elképzelni, hogy a Jobbiknak például érdeke lehet, hogy liánmód ránőjön a Fideszre. Sőt, ha nem tudja látványosan növelni támogatottságát, csak a Fidesz-KDNP lepattanóit gyűjti be (most szerintem ez történik), akkor várhatóan erre fognak feltenni mindent. És akkor a Fidesznek már csak egyet kell hibáznia, de akkor nagyon.

 

  Aztán ha úgy alakul, és a jelek meg Zoellick szerint úgy alakul, hogy még egy darabig gazdasági szabadságharcot kell vívnunk, akkor jól fog majd jönni az a kétharmad, ami egyáltalán nem biztos, hogy meglesz egyedül 2014 után is. Különösen akkor kell majd, ha most ősszel csupa-csupa kétharmados sarkalatos törvény születik majd, amiket az államadóssággal folytatott háború megnyerése érdekében folyton módosítani kell majd.

 

  De hogy a fentiek miért értendők szigorúan jövő időben, azt illusztrálja egy sokatmondó idézet, amely amely demonstrálja, hogy hogy is áll mindezekkel maga a Jobbik. „Vona Gábor szerint Magyarország 'súlyos társadalmi és gazdasági robbanás, válsághelyzet felé robog', de a kormány - a néha egészen pozitívnak tekinthető kijelentései ellenére - az intézkedéseivel sok esetben még mélyítette is a válságot. A pártelnök úgy fogalmazott: 'a Jobbiknak már nem pusztán saját maga, hanem az ország szempontjából is fel kell készülnie a kormányzásra'.” Az ország szempontjából is? Hát pusztán saját maguk miatt esküdtek fel a jobbikosok a Szent Koronára?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr153227971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

málnási · http://gozdom.blogspot.com/ 2011.09.15. 07:09:47

jézusmáriám, turul és gellért urak! most ezt tényleg minek kell? ordító butaság, a felszínesség felszínét karcolgatás, ostobaság, agyatlanság, és még szegény lola volt itten bántva.

"Ebben csak az a szépséghiba, hogy kevés annál nagyobb maflást tudok elképzelni a kormánypártok számára, mint hogy regnálásuk alatt erősödjön meg egy szociális ígéretekkel dobálózó radikális párt – ez bizony azt jelentené, hogy a polgári erők nagyon elhanyagolták a polgárokat."

ez micsoda? ezt bárki komolyan?
elolvasta valaki, szerkesztő, ezt a förmedvénynek sem nevezhető semmit?
na mindegy a mélyrepülés egy újabb szakasza.
de ha javasolhatom, és az utánam következők gondolom megerősítik, amíg lehet rúgjátok ki ezt a csávót még a környéketekről is.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 07:23:36

Egyetértek az előttem szólóval, a boldogult UFi-hoz képest ez már a Blikk színvonala. Pucér mellek mikor lesznek?

Ha a szerző felkészült volna, akkor tudná, hogy 2012-ben lesz biztos a nyerés a Jobbik számára.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/2009/08/2012-vilagvege.html

tevevanegypupu 2011.09.15. 07:36:03

Egyreszt nem olyan nagy baj, hogy erosodik a jobbik. Vegulis eleg erosek voltak a valasztasok elott is, es aztan mikor konkretumokra kerult sor, akkor azert sokkal kevesebb szavazatot kaptak mint ahogy a kozvelemenykutatasok utan szamithattak ra. Masreszt Orban es Vona tenyleg egy talbol cseresznyeztek a polgari korokben, ezt felesleges tagadni. Akkoriban volt is miert kozoskodniuk, minden epeszu ember elszornyedt a Gyurcsany fele kormany mukodesetol, ebben az egyben egyetertettek a polgarok, hogy katasztrofa zuhant rank. Kozos az erdek abban is, hogy a szamonkerest - amit mindket part megigert, torvenyesen es minel elobb megkezdjek es befejezzek, akar be tudjak bizonyitani mondjuk Gyurcsany bunosseget vagy sem.
De aztan kette is valnak utjaik..

betyár (törölt) 2011.09.15. 07:50:46

@tevevanegypupu:

a 2006-os rendőrattak és csatolmányai most évülnek el. én nem látom a szándékot sem arra, hogy a számonkérés összejöjjön.

@málnási:

a kép sem tetszik?:)

málnási · http://gozdom.blogspot.com/ 2011.09.15. 07:55:19

@betyár:

mondjuk az is gigantikus tahóságról vall :)

tevevanegypupu 2011.09.15. 07:55:33

@betyár:

Voltak mar iteletek ezzel kapcsolatban, de az teny, hogy a legnagyobb felelosoket egyelore meg nem sikerult racs moge dugni. Pedig legalabb valamifele pozitiv elmozdulas jo lenne.,nem a bosszu , szimplan az igazsag miatt. De ezt nem lehet ugy intezni mint Gyurcsanyek tettek, hogy osszefogjak akiket gondolnak, aztan bent a rendorseg udvaran jol vegigvernek rajtuk..

betyár (törölt) 2011.09.15. 08:01:01

@tevevanegypupu:

szóval nem lesz ebben az ügyben semmi komoly felelősségre vonás: ki volt a felelős a tv-nél történtekért?

istvankah 2011.09.15. 08:06:14

Ezért van ismét nyílas szenny a parlamentben,mert a feljelentések és írígység földjén kinyították a rossz palackot!A sok szennyet pedig már nem tudják vissza lapátolni bele!Ehhez már a fő-kondás kakaka sem elég!Majd jőn a jobb-kor!/száj-és körömfájással/

tevevanegypupu 2011.09.15. 08:06:20

@betyár:

Ilyen kerdesekre cinikusan azt szoktak valaszolni, hogy Al Caponet is adocsalassal kaptak el. Ez olyan, hogy mindenki tudja, Gyurcsanyek voltak felelosek, sot talan meg azt sem tulzas kijelenteni, nagyon jol jott volna nekik valami nagyon sulyos vagy vegzetes sebesules is.. De ha nem lehet bizonyitani, ha az akkoriak mind osszefognak es kussolnak, ha iratok nincsenek, ha az esetleges tanukat megfelemlitik..na akkor megis hogyan? Abban az idoben tortent annak a lanynak, Zsanettnek az esete is..az sem tisztazodott meg maig sem, csak iteletek szulettek. Rendorokkel pereskedni Magyarorszagon remenytelen ugy es tokmindegy ki a belugyminiszter agy akar a miniszterelnok.

jan 2011.09.15. 08:23:11

Rég olvastam szöveget, ami ennyire vegytisztán nem szól semmiről.

Inkább ne posztoltatok volna semmit, komolyan...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.15. 08:26:12

@Doomhammer: A pucér mellek határozottan emelnék a cikk színvonalát. Főleg, ha közben minden mást kihúznának belőle.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2011.09.15. 08:36:44

@Kövér: Egy rettegés a Jobbik kormányra/hatalomra jutásától.
Ami jelen pillanatban esélyes is, de ugye a választásokig még van két évünk...

Nemzeti nagy nulla 2011.09.15. 08:59:03

Századvég, Nézőpont..mindkettő Fidesz Propaganda központ, a a közvélemény eredmény amita Fidesz Banda és a kis szarcsősz előrír... HAZUDIK MINDKÉT PROPAGANDA IRODA, FÉL A FIDESZ BANDA ÉS EZZEL PRÓBÁLJA sulykolni hogy mennyien vannak..pedig már csak 22 százalék és kb. 1 milló Fideszbarát alatvaló van----JÖN A FORRADALOM ÉS ELZAVARJÁK A fIDESZ BANDÁT ÉS A nEMZETI KIS SZARJANKÓT FÉLNEK a rohadékok!

Puncijós Pinátus 2011.09.15. 09:01:43

@Nemzeti nagy nulla: Vigyázz, nehogy pörköltszaftos legyen a csegevarás pólód…!

Alfőmérnök 2011.09.15. 09:16:06

@betyár: Ez az elévülés übergáz. Ezért írtam egy korábbi posztban, hogy most nem a biszkuk „elszámoltatásáról” kéne beszélni (az a hajó ugyanis már egyértelműen elment), hanem a beígért elszámoltatással. Amiből eddig még csak kirakatpereket láttunk. És amit szerintem meg lehetne oldani jogállami eszközökkel (és akkor nem tiltakozna TGM sem:).
Ismét bemásolom Morvaiék jelentését:
„A szeptember 18-ai MTV ostrom kapcsán a kérdés úgy merül fel:
utasíthatta volna-e a miniszterelnök akár közvetlenül, akár a rendészeti miniszter útján a
rendőri vezetést, konkrétan az országos rendőrfőkapitány-helyettesét arra, hogy
haladéktalanul küldjön erősítést a televízió székházához. A választ a Rtv. alábbi rendelkezései
alapján adhatjuk meg. A vonatkozó jogszabályokból kiderül, hogy ilyen utasítás adásának
nem lett volna akadálya. Kívülállók számára is nyilvánvaló: egy ilyen országos jelentőségű,
politikailag erősen színezett, nagy nyilvánosság előtt zajló akció esetén a rendőri vezetés
elsősorban a szűkebb értelemben vett rendőrszakmai döntésekért felel. A stratégiai jellegű,
politikai következményekkel is járó döntések a kormány kezében vannak.

api01.jobbik.net/Morvai%20jelentes.pdf

Itt tehát nem arról van szó, hogy mit csinált a miniszterelnök, hanem hogy mit NEM csinált. Erre van bizonyíték: ugyanis nem érkezett erősítés a TV székházhoz. Tehát lényegtelen, hogy beszélt-e gyurcsi telefonon, mert ha beszélt is, biztos, hogy nem azt, amit beszélnie kellett volna. És:

„ A későbbi tények, események kapcsán többször is fel kell tennünk ugyanezt a kérdést, bár
látszólag más előjellel: miért nem állította le a miniszterelnök, a rendészeti miniszter illetve a
kormány azt a tömeges rendőri brutalitást és önkényes letartóztatás-sorozatot, amelynek
megtörténésével tisztában voltak? Különbség a szeptember 18-i események és a másnapi
valamint a harmadnapi események között, hogy a 19-i és 20-i éjszakai rendőri önkénnyel,
brutalitással kapcsolatban a miniszterelnök kifejezetten helyeslően nyilatkozott, s e jogellenes
magatartásra bíztatta, voltaképpen utasította a rendőrséget.

Alfőmérnök 2011.09.15. 09:23:09

@Alfőmérnök: beígért elszámoltatással = beígért elszámoltatásról

Katzenstreu 2011.09.15. 09:29:37

A francot jön a szörny. Elég lesz megnézni a Jobbik fővárosát, vagy Gyöngyöspatát három év múlva. Minden csoda három évig tart.

Oblomov 2011.09.15. 09:29:59

"És akkor a Fidesznek már csak egyet kell hibáznia, de akkor nagyon."

Róna Pétert elhallgatva, a végtörlesztés fideszes verziója kurva jó ötletnek bizonyul erre az egy nagy hibára. Vona Gábornak nics más dolga, mint hátradől kér egy kávét, dohányzik.

atv.hu/belfold/20110914_rona_peter

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 09:37:29

Jobbik ide vagy oda, a Fidesz rendszere "rendszerhibás". A Fidesz Kötcsével, a NER-rel és társaikkal egy fenomenológiai feketelyukat hozott létre, amely lehetetlen helyzetbe hozza a magyar keresztény-nemzeti-konzervatív-jobboldali-stb. értemi(si)séget: nem tudnak milyen érvkészlettel előállni a Fidesz mellett, mert a doktriner demokratizmus és a centrális hatalmi elv (fenomenológiai feketelyukként) elnyel minden történeti-erkölcsi-kulturális-stb. elvet és érvet. Szerintem ezt a Jobbik is látja és egyre inkább rá is fog játszani. Nem az lesz a "nagygáz", hogy egy Jobbik lesz a második legerősebb politikai párt Magyarországon, hanem az, hogy a Fidesz átengedi számára a teljes magyar tradíciót. Ez egyrészt ki********túl meg fogja erősíteni a Jobbikot (a nemzetiek vagy apolitikussá válnak vagy marad a Jobbik vagy esetleg valami sokkal radikálisabb), másrészt itt lesz nekünk egy kétharmados kormányzópárt a maga pőre demagóg demokratizmusával mindenféle elvi és erkölcsi fék nélkül, számonkérhetetlenül.

ü
bbjnick

Bell & Sebastian 2011.09.15. 09:45:04

Jópár hozzászólás kitörlése után azt a felvetést hagynám csak meg, hogy miután Dobó mindent kidobált a várból ami ehető, a hágcsókon felkapaszkodó törökökre, egyedül abban bízhatott csak, hogy hamarabb kotródnak el, vagy jön a felmentés, mielőtt még étlen-szomjan halnának.

Ebből az következik, hogy vakon hitt a győzelemben.

Ha a Jobbik kioson éjjelente, hogy összeszedje legalább a szalonnát, biztosan előléptetik. De ha nem dobál, inkább hogy egyen, akkor mint árulót felakasztják.

A többik simán kinyitnák a kaput, hadd jöjjenek.

Ezt az élőképet próbálják eladni most nekünk. Csakhogy nincs felmentő sereg és az ostromlók sem tágítanak, ebből lehet következtetni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 09:59:44

@Holger Hartland:
Hat persze sok mulik azon, milyenek azok a mellek. Formas, szep mellekkel illusztralva akar az egesz szoveg megmaradhat. Hitvany, azsiai mellek eseten komolyan huzni kell a cikkbol.

Kezdetnek, mi az hogy "fogyogat". Ovodaban vagyunk netan, ahol a tejbepapi fogyogat?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 10:07:20

@Oblomov:

Off! A k*rvaéletbe! Fél éve azt ugatom, amit Róna Péter is bedobott most! Az állam vegye át a devizahiteleket (Róna most elmondta a technikát is: az OTP és az FHB csomagban (kedvezményesen) átveszi a többi banktól a hiteleket, innét az államnak lehetősége van azokat "kezelni").

ü
bbjnick

cutcopy 2011.09.15. 10:09:53

Eléggé összecsapott buta poszt.. számomra ugyanis csak az jött le újfent a legújabb felmérésből hogy gyakorlatilag a kicsik /Jobbik, MSZP és az LMP/ csak egymás százalékain osztozkodnak a 2009-es EP választás óta.. És akkor Seres Mária Civil mozgalmát még meg sem említettük..)
Szóval ilyen tetemes előnynél nevetséges dolog rémeket ill. szörnyeket látni..!

Morbus_Hungaricus 2011.09.15. 10:20:02

@bbjnick: Igazad van a FIDESZszel és az értelmiséggel kapcsolatban. Azt azonban vitatnám, hogy a nemzeti tradíciót, amit a FIDESZ eldobott magától, azt a JOBBIK fel tudná venni. Nem tudja. Egyrészt nincs meg hozzá az intellektuális kapacitása, másrészt nem is célja szerintem. (Elég neki a szegény emberek tömege, akiknek pénz híján a FIDESZ nem fogja tudni "megoldani" a problémáit, plusz a cigányügy.) A FIDESZ pedig ezutánis, mint oly sokszor azelőtt, a "még mindig jobb mint bármelyik másik" gondolat mentén fogja gyűjteni a szavazóit.

Bell & Sebastian 2011.09.15. 10:30:35

@bbjnick: Kedves, jó bbjnick! Ne csak mindig a követel -oldalt tessen nézni, bár az kétségtelenül jó gondolat (Orbáné), hogy egyék meg a javát -a főztjüknek- a trükkös bankok.

A másik oldallal is foglalkozni kellene, a jövedelem-kiáramlással. Elinflálni ugye nem lehet, csak ha Csillámpóni átváltoztatná elébb forintossá, akkor menne a dolog. (Jótündér lebukott.)

De még akkor is ott marad a kérdés, a francnak nem engedik el a gazdaság torkát, minek fojtogatják feszt?

Miért nincs új törvény a lokálpatrióta közbeszerzésre, tolvaj felszámolókra és az egész jogszolgáltatás-vircsaftra? Tán meg van tiltva a törvényalkotás? Nem azon kellene inkább lenni, hogy itt fogjunk minden, általunk befizetett és az EU által visszaosztott fillért?

málnási · http://gozdom.blogspot.com/ 2011.09.15. 10:33:24

@bbjnick:

:)) baszki, ha a jobbik, vagy személyes kedvenced, zagyva gy. gyula kezébe tudja venni a magyar tradíciót, az akkor annyit is. ér. :)

VI. Béla 2011.09.15. 10:43:48

@bbjnick:

"egy fenomenológiai feketelyukat hozott létre"

Maga álnéven posztmodern folyóiratokba szokott publikálni?

Maisie MacKenzie 2011.09.15. 10:44:26

Érdekes lenne egy Jobbik kormány, módosíthatatlan Fidesz Alkotmány alatt, fideszes alkotmánybírákkal, ahol még a legnagyobb ellenzéki párt is a Fidesz lenne.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 10:48:25

@Maisie MacKenzie:
Elszamoltatnak a Fidesz Inc. nehany kulcsemberet es lenne retteges, mint 2002-2003-ban volt.

Persze a Jobbikbol nem neznem ki, hogy meg tudja talalni azokat a kulcsembereket.

Bell & Sebastian 2011.09.15. 11:06:46

A fekete lyuk egy nem létező égitest, kérdésem volna, pálinkát mérnek-e már?

@málnási: Most méltatlanul bánick bbj -vel. Nem hiszem, Hogy Bégyula képét az imakönyvében tartja.

@VI. Béla: Jelenségtani elemzés, ami a semmibe hull, azaz minden rendező elvet/alapot nélkülöző.
(Végtelen ciklusba keveredett magyarázkodás, avagy a saját farkába harapó Fidesz.)

Csak van ebben igazság.

betyár (törölt) 2011.09.15. 11:14:33

@Doomhammer:
"Persze a Jobbikbol nem neznem ki, hogy meg tudja talalni azokat a kulcsembereket. "

ezért lesznek jó váltópárt:)

Oblomov 2011.09.15. 11:23:02

@bbjnick:
Hogy ne offoljunk nagyon. Politikai bűn, ha a terv végül arra fog a gyakorlatban praktikusan kifutni, hogy a nemzeti közösség egésze vállaljon nem kicsi kockázatot azért, hogy az állítólagos középosztály, ami azért elvan a devizatörlesztőkkel is, az forintosíthassa a hiteleit előbb banki áldozatvállalással. Majd amikor a bankok meg visszaperlik a veszteségeiket, akkor államilag helytállunk értük valamennyien.

Ennél jobb céltáblákat nem kívánhat magának a Jobbik. Mert politikailag Vonáék tudnak leginkább a dologból profitálni, nem a balosok.

Alfőmérnök 2011.09.15. 11:40:51

@betyár: Ahogy azt a Móricka elképzeli...
Szeretnéd, mi? :)

Viktus 2011.09.15. 11:48:15

Lényegtelen nagyjából eleve közvéleményesek ízlésvilága szerint változik, hogy éppen az MSZP vagy a Jobbik van előrébb a 15% környékén ... hangyafing amíg a vezető erő elsöprő kormánytöbbséget képes önmagában produkálni.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 11:50:37

@betyár:
Nem lesznek valtopart. A Jobbik legfeljebb akkor kerul a hatalom kozelebe, ha belemegy valamilyen esztergomi tipusu koalicioba.

Sose fognak tudni 10%-nal tovabb erosodni. Egyszeruen nincsenek meg hozza a temaik.

Aztan ha a valsagnak vege egyszer, akkor eltunnek csendesen, mint a MIEP.

Viktus 2011.09.15. 11:59:36

@Doomhammer:

Na jah nem hallgattak Pőszére pedig az az irányvonal jelenthette volna nagyjából a kitörési pontot ...

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.15. 12:06:51

@Doomhammer: Egyezzünk ki abban, hogy legyenek a posztban szép, formás mellek, a szöveget és a szörnyes képet pedig teljes egészében törölni kell. Az új cím az itteni fényképes posztok hagyományaihoz híven lehetne "Julisom" vagy "Bernadettem" vagy ilyesmi, ahogy éppen a modellt hívják.

Alfőmérnök 2011.09.15. 12:08:37

@Doomhammer: Nem tűnnek el, 5-10 % körül fognak maradni. Van a lakóságnak egy stabil kb. 5%-a, ami arra a pártra szavaz, amelyik a zsicikről meg a cigókról "nyíltan" mer beszélni. Mert azt hiszik, hogy azok a tökös fiúk, akik az Igazság birtokában vannak és ezt ki is merik mondani.

Viktus 2011.09.15. 12:10:18

@Alfőmérnök:

Igazad lenne ma nem lenne Jobbik, mert Pista bácsi bekerül 2002-ben is a fazékhoz ... Novák Előd meg a többi meg max. MIÉP-es alapszervezeti vezetőként éldegélnének.

tevevanegypupu 2011.09.15. 12:20:58

@bbjnick:

A Jobbiknak egyetlen jelentos politikusa van es az Morvai Krisztina, aki valoszinuleg az elso lendulet elmultaval talan majd ott is hagyja oket. Es ne haragudjon de melyik tradiciora gondol? A magyarok pogany korszakara vagy pedig arra a mugiccsre amit a Vaczi utczaban arulnak? Tulajdonkeppen nem lehet kifogasunk a Jobbik ellen, hiszen majdnem egymillios szavazotaboruk van, de azert a hagyomanyok orzeset nem biztos, hogy eppen rajuk biznam..

Viktus 2011.09.15. 12:23:06

@tevevanegypupu:

Morvai nem megy sehova a következő EP választáskor az alacsony részvétel mellett megvan a tuti zsíros helye ... még lazán egy öt évet spájzolhat Brüsszelben.

tevevanegypupu 2011.09.15. 12:29:27

@Viktus:

Igen, ugy tunik neki a Jobbik erre (is) kellett. Ettol fuggetlenul es tulzasaitol eltekintve becsulendo, amit 2006-ban tett.

ftk 2011.09.15. 12:37:46

Morvait láttam én már élőben is: egy feminista konferencián volt előadó. Szerintem most azért van ott, ahol van, mert az a legradikálisabb lehetőség. Ha más lesz az, akkor is ott lesz.

Viktus 2011.09.15. 12:41:18

@kriszi:

Tévedésben leledzel, ha nem p*csázzák ki a "magukfajták" , akkor életben nem lett volna "magunkfajta".

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 12:42:10

@Holger Hartland:
Nemnemnem. Meg egy mellekben utazo bulvarlapban is van szoveg. En ugy erzem, a szerzo jo iranyba indult el olyan kozvetlenkedo szovegekkel, mint lepattano meg a fogyogatas. A szorny se rossz figyelemfelkeltesnek, de a szornykepnek, Bernadett melleinek es a szovegnek sokkal szervesebb osszhangban kellene lennie.

Eleve ez a cim. Nem is egy mondat es olyan bonyolult dolgok vannak benne, mint kotojel. Kezdjuk a cimmel.

Mit szol ehhez?
"A pajzan Bernadett nem fel a farkastol"

Ha a cim megvan, akkor helyreranthatjuk a szoveget. Sokkal rovidebbnek kell lennie, ez a kezdet.

Es ha Bernadett az aktualis valosagshow nagymellu sztarja lenne, aki megijedt Vona Gabor oroszlanos mellenyetol, amikor az eltoltott egy napot a villaban vagy a szallodaban vagy a fene tudja mit, ahol azok ossze vannak zarva?

Omár mollah 2011.09.15. 12:43:58

A Jobbiknak nincs értelmiségi bázisa, újságai, tévécsatornája, ami elengedhetetlen lenne a komolyabb eredményekhez. Mellesleg szerintem pont ezért az mszp soha nem fog eltűnni örökre, olyan erősen bele van épülve a rendszerbe.

Viszont van egy nem is annyira vékony mezsgye a Jobbik és a Fidesz között, amin egyszerű szavazókon kívül publicisták, értelmiségiek is vannak. Ha a fidesz hajója valami oknál fogva léket kap, és a Jobbik kellő erőt és potenciált tud felmutatni, akkor ők elsőként fognak átugrálni a Jobbik hajójára, és ők fogják betölteni a hiányzó helyeket.

Ezen kívül a mandiner kommentek tökéletes képet adnak arról, hogy az átlag jobboldali milyen elveket vall, márpedig biztos vagyok benne, hogy ezen elvek kb. 40%-át a Fidesz soha nem fogja képviselni, mert nem az a párt. Ez hosszú távon lemorzsolódáshoz vezethet, és ezek az emberek a következő választáson biztos nem az LMP-re fognak szavazni ...

Alfőmérnök 2011.09.15. 12:52:41

@Viktus: Nem egészen értem, amit írsz, de valószínűleg egyetértünk.
Az állítólagos "új erő" nem csinált mást, mint átvette Pistabácsiék programját, és alacsonyabb színvonalon tálalta. A miépben voltak értelmes arcok (a jobbikban is vannak, de csak egy-kettő, a miép értelmiségi párt volt, a jobbik prolipárt; Morvai nem jobbik tag), és Pistabácsiról azért (a sok rossz mellett) el lehet mondani, hogy egy érdekes egyéniség, jó tolla van és jó szónok. Vona meg egy teljesen szürke, se hús se hal figura.

Maisie MacKenzie 2011.09.15. 12:52:57

@Pigsy:

"Viszont van egy nem is annyira vékony mezsgye a Jobbik és a Fidesz között, amin egyszerű szavazókon kívül publicisták, értelmiségiek is vannak. Ha a fidesz hajója valami oknál fogva léket kap, és a Jobbik kellő erőt és potenciált tud felmutatni, akkor ők elsőként fognak átugrálni a Jobbik hajójára, és ők fogják betölteni a hiányzó helyeket.

Ezen kívül a mandiner kommentek tökéletes képet adnak arról, hogy az átlag jobboldali milyen elveket vall, márpedig biztos vagyok benne, hogy ezen elvek kb. 40%-át a Fidesz soha nem fogja képviselni, mert nem az a párt."

Én is így látom, de ha mégis kormányra kerül a Jobbik ezeknek a mostfideszesdelelkemélyénjobbikos tömegek szavazatával, akkor sem nagyon tud rendszert váltani. Közben meg a Fidesz vagy a szocik visszaerősődnek.

Az LMP meg ha elhagyja az SZDSZ 2.0 témáit lehetne koalíciós partnere a Fidesznek ha úgy hozza a parlamenti matematika. Ehhez kell egy konzervatív fordulat az LMP-ben! Ha nem komolyodik az LMP, akkor meg a szocikat fogják erősíteni.

Veder1 2011.09.15. 12:59:15

Inkább Gólem.

"A nyomomban van a szörny
A Gólem
A Gólem
Jön a Gólem
Jön a Gólem
Mit mond, mit mond?
Jön a Gólem
De mit mond, mit mond?
Gólem
Mit mond, mit mond?

Meneküljünk, iszkoljunk
A Gólem
Jön Gólem"

GGG77 2011.09.15. 13:00:25

Minden egyes nap egyre többen látják be: Orbánék, ideológiáktól független, nettó bűnözők.
Most pedig erősödik az a náci párt, amely a Fidesz kebelén nevelkedett.

Viktus 2011.09.15. 13:01:07

@Pigsy:

Nem nagyon vagy tisztában a valósággal a fiatal értelmiségiek jórészt többségében a jobbikot preferálják elég régen ... az más kérdés, hogy ebben a tekintetben merre lesz elmozdulás.

@Alfőmérnök:

A stabil 5-10%-ra írtam ... ahhoz is kevés a cigányozás-zsidózás lásd. 2002 MIÉP kiesés.
Csurkát nem tudom te élőben hallottad-e szónokolni, mert jó szónoknak nem nevezném hacsak nem fanatikus star wars rajongó v.ki, mert nagyjából darth vader hörgések nélkül egy pár perces beszédet nem tud elmondani.
Itt igazából sok minden attól függ mikor sikerül stabilizálni a helyzetet, ha sikerül ... 2010 előtt sem volt kisebb a bűnözés erre keleten csak nem foglalkoztak vele annyira az emberek max. bosszantó volt, de másnap vettek másik csirkét ... ma meg nem tudnak itt a bibi.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.15. 13:09:10

@Doomhammer: Kitűnő a javaslata, de a cikk úgy már nem volna eléggé mandineres, és a szerző sem tudná tisztességesen megírni. Én arra kerestem a választ, hogyan lehetne a poszt a lehető legjobb úgy, hogy közben tudomásul vesszük a blog hagyományai és a szerző képességei által szabott korlátokat.

vizipipa 2011.09.15. 13:09:37

Amellett, hogy a Nézőpont Fidesz infrastruktúra, emlékeztetnék még valamire. Az elszámoltatás mellett a közbiztonság volt a másik húzó téma a Jobbiknál.
Az elszámoltatásból valami nyögve nyelős még van, a másikból viszont semmi.
Nem igaz egyébként, hogy a rendőrségen nem lehet fogást találni elszámoltatásügyileg. Közismert pl. az a rádióforgalmazási adat, hogy az Astoria helyszín-biztosítási főnöke kétszer is szólt: ne tolják már ide a frontot, mert baj lesz. Baj lett? Tisztázott az ügy? Nyilvánosan nem.
A Balsai jelentésben sok finomság lehet, nem véletlenül titkos. Az meg biztos, hogy ha mégis kiadnák, akkor előbb megfésülnék.
A probléma a közbiztonság nevű pontnál van. Pintér ígért 2 hetet. Így, közel 1,5 év után ez még mindig kínos. Viszont az elmúlt év során 1800 újonccal nőtt az állomány és mindössze ~2500 fő távozott. Ami cirka mínusz 700. A hatásfok javításhoz meg személycserék kellenének. Ilyen viszont csak akkor van, amikor, mondjuk a Pest Megyei RFK-ról kikerül egy mérsékelten optimista szöveg.
Az meg nem hangzana túl jól, hogy: bocs gyerekek, a két hét az jó esetben 5 év lesz. Hogy akkor miért mégis Pintér? Mert OV másban még annyira sem bízik. Szar ügy.
A Jobbik 15% körüli aránya így belátható távra garantált, növekedés nincs kizárva.

A szép mellű svéd modelleket természetesen én is támogatom.

vizipipa 2011.09.15. 13:17:24

@Alfőmérnök:
"A miépben voltak értelmes arcok (a jobbikban is vannak, de csak egy-kettő, a miép értelmiségi párt volt, a jobbik prolipárt"

Minket győzködsz vagy magadat? A választás körüli felmérések világosan mutatták: a Jobbiknál felülreprezentált a felsőfokú végzettség. Azt persze senki sem mondta, hogy ők bölcsészek.
Tedd még hozzá a Wikileaks táviratokból, hogy Szegeden és Debrecenben a hallgatók 1/3-a Jobbik támogató/szimpatizáns.

Alfőmérnök 2011.09.15. 13:19:00

@Viktus: 2002 területi listáson 4.3%-ot szerzett a MIÉP. Az majdnem öt.
Hallottam Csurkát, nekem nem ez volt a benyomásom, lehet, hogy az még a fénykorában volt. Az azonban vitathatatlan, hogy jobban-szellemesebben ír, publicisztikáiban is, mint Vona.

„2010 előtt sem volt kisebb a bűnözés erre keleten”

Szerintem a cigánykérdés mostanra érett be, már a libik se nagyon tudnak hazudni róla. A zsidókérédés meg örök téma, mert egyrészt kulturálisan érdekes (tényleg), talán még fontosnak is mondaható, másrészt a paranoiásoknak és a lúzereknek mindig jó kapaszkodó, hogy magyarázatot találjanak nevetséges és szánalmas életükre.

Alfőmérnök 2011.09.15. 13:28:49

@vizipipa: Elég vicces, hogy egyszer "diplomagyárakról", meg "eltömegesedő felsőoktatásról" beszéltek, máskor meg azzal akarjátok igazolni, hogy a jobbik nem prolipárt, hogy sok egyetemi hallgató szavazott rá.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 13:33:06

@Holger Hartland:
Aha, ertem. Hat ez nehez ugy. A kepessegek lathatoan eleg szerenyek. Meltanylom, hogy a szerzo beletett egy-ket jopofizo kitetelt, talan ha ezekbol tobb lenne?

Vagy mit szol a kovetkezohoz? Az egesz cikket vagjuk meg 5-8 tetelmondatra. Ezek trefas kepalairasok lennenek. A kepek kozott ott lehetne a szorny, Bernadett a melleivel, fegyverekkel pozolo bikinis lanyok es Biro Ica, amint beparasodott szemmel szenvedi a valsagot. Mondjuk valami fiatalabb kori kepe, az olvasok ugy is ertenek.

Maga szerint ez osszejohet?

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.15. 13:54:15

@Doomhammer: Ez jó volna, de a tréfás képaláírásokhoz már inkább Kínai Kálmánékat kellene felkérni.

vizipipa 2011.09.15. 14:01:50

@Alfőmérnök:
Szembe kéne nézned az adatokkal. ÉN nem igazolok semmit. Nyilvános adatokat idéztem.
Cáfold!

Bell & Sebastian 2011.09.15. 14:09:47

A szárnyas fejvadász egy kacsa. Hol a hiba? (ellel liba)

Alfőmérnök 2011.09.15. 14:17:55

@vizipipa: Nem cáfolom az adatokat, miért kéne tennem? Azok az adatok nem cáfolják az állításomat.

parttalan 2011.09.15. 14:18:19

A poszt a Pártnézőpont Intézet hazug felmérésén alapul, így minden végkövetkeztetése téves.

ds9 2011.09.15. 14:23:49

A Nézőpont Intézet a világ legjobb közvéleménykutatója.
Például nem elfogult, Martonyi lánya nem ott dolgozik, nem a Fidesz alapította, etc.
Náluk a Fidesz minden adott pillanatban 2/3-al győz, történjék bármi.
Feltételezem, hogyha az az eset állna fent, hogy a Mediánnál és a Szondánál a Fidesz 10%-on állna, a Nézőpontnál akkor is 2/3-ot kapna. Ezek ilyen stabil dolgok.
A Nézőpont felmérései szerintem hasraütéses módszerrel készülnek, éppen milyen kedvük van, vagy milyen utasítást kell végrehajtani.
3 hónappal ezelőtt az Mszp/Jobbik/Lmp 9/8/7 százalékon állt, ennek a valószínüsége zéró, mert eközben a Mediánnál, Szondánál (még a Tárki/Századvég tengelyen is) ezen pártok között, jelentős különbség volt, a Jobbik előtt az Mszp mindenütt jelentősen vezetett, a Jobbik az Lmp előtt állt több százalékkal, valamint az Mszp minimum 2-3x több szavazóval bírt mint az Lmp. Tehát a 9/8/7 egyszerűen röhejes volt.

A Nézőpont Intézetnek egy feladata van, a valóság ellenére bizonyos körökkel azt láttatni, hogy a dolgok "máshogy vannak".

Egyik fő profiljuk az, hogy a Jobbikot az Mszp elé kell rakni, bármi áron !

A 2010-es választások előtt a Nézőpont azt mérte, hogy a Jobbik, 5-6 %-ot ráver az Mszp-re, mint tudjuk ez pont nem így volt.
A 2010-es önk. választások alkalmával azt jósolták, hogy a Jobbik jobban megveri az Mszp-t mint tavasszal (ami annak fényében érdekes, hogy ez akkor sem történt meg).

A Nézőpontot úgy kell felfogni, mintha átlátnánk egy párhuzamos univerzumba, aminek a fizikai törvényei azon alapulnak, hogy a Fidesznek mindig 2/3-a van.

Ezen törvények igazság szerint a mi univerzumunkra nem alkalmazhatóak, de a Nézőpont Intézet ettől a pici problémától igen szívesen eltekint.

A közvéleménykutatók jelentős része 7-10%-os Fidesz győzelmet jósolt 2002-ben, csak a Median találta el (pontosan) a végeredményt, még a Szonda sem !

Tehát ha valaki relative reális közv.kutatást szeretne olvasni olvassa a Mediant, vagy a Szondát és a kettőből rakja össze, hogy kábé mi a helyzet (ezek a kutatók sem tudják azonban mérni azt, hogyha az emberek félelemből, vagy más okból nem mondanak igazat, ami nem a Fideszt gyengíti!).
A Tárki és Századvég kutatásokat erős fenntartásokkal kell kezelni, igazság szerint a kutatásaik és a valós eredmények között van eltérés és hogy is mondjam, hmm, a náluk dolgozó emberek sem éppen arról híresek, hogy a Fidesztől függetlenek (Giró Szász, Kumin és még sokan mások).
A Nézőpontot meg tényleg egy parallel univerzumba kell sorolni, mert amit csinál az kábé olyan, mintha bárki, aki itt ír/olvas megkérdezné olyan ismerőseit akikről tudja pártpreferenciáikat és ebből írna megrendelésre közv. kutatást.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.15. 14:28:23

@Katzenstreu:

"Elég lesz megnézni a Jobbik fővárosát, vagy Gyöngyöspatát három év múlva. Minden csoda három évig tart."

Érpatakon már öt éve tart a hároméves csoda. Gondolod, hogy Gyöngyöspatán újra hídpénzt fognak szedni az uzsonnásfiókák 3 év múlva?

Jerky_Maistro 2011.09.15. 14:29:16

Magyarország nemzetközi politikai viszonyai nem teszik lehetővé, hogy egy újfasiszta párt kormányozza. Ha igen, Magyarország megint szívni fog a nyilas banda miatt. Semmiféle akaratát nem tudná keresztülvinni, ha hatalomra kerülne. Nem is fog oda kerülni...

irógép 2011.09.15. 14:32:31

@ds9:
ha balos vagy valóban a szondát nézd.
de ezeket összességében érdemes figyelni.
Amúgy lehet fikázni a Nézőpontot, a választások előtt is nagyon fikázták sokan, azt nagyon az lett amit mondtak.
Mindenki annak , hisz aki a neki kedves %-ot mutatja:)
Ezért együtt érdemes figyelni ezeket.
A pártokról meg annyit, jó lenne, ha majd szépen lassan születne egy új baloldali párt akinek semmi köze Fletójékhoz, és egy új jobb oldali akiknek meg Vityáékhoz. Ez az esély itt ma. Mert a jobbik nem alternatíva úgy nézki az LMP nem tud az lenni, az mszp meg a fidesz meg már ne legyen többet.

ephudd 2011.09.15. 14:36:35

A Jobbik teljesen alkalmatlan a kormányzásra, ez egyértelmű. Demagógiát remélem, hogy nem lehet demagógiával megverni. Ráadásul buták ahhoz, hogy az ország sorsán segítsenek: rombolni tudnak, építeni nem... A kérdés inkább az, hogy ki fogja tudni megszólítani azt az 50+ százaléknyi szavazót, aki hányni tudna minden jelenleg a parlamentben ülő párttól és azt szeretné, ha szakértők ülnének ott, olyanok irányítanák az országot, akik hitelesek (és nem svájcifrankos:-) Jöjjön egy ilyen új politikai erő, s simán megnyeri a választásokat... Ha a Jobbik nyer, elmegyek az országból (mondjuk így is...) A magyarkodás, zsidózás, cigányozás, trianonozás éppen elég kárt okozott már, a hőbörgés nem pártprogram...

ds9 2011.09.15. 14:43:00

@irógép:

A választásokon az lett amit a Nézőpont mondott ???
Pont nem az lett !!!
A Fidesz győzelmét mindenki jól tippelte egyedül a Nézőpont hibázott óriásit az Mszp/Jobbik erősorrenddel, ahogy azóta is.
Semmi köze ahhoz, hogy ki balos vagy sem, hogy melyik közv. kutató csinál korrekt kutatásokat.
Az eddig majdnem mindent jól mérő Mediant mondtam tutira utána a Szondát.
A Szonda kevésbé húz balra, mint amennyire a Tárki/Századvég húz jobbra.
Ezért mondtam, hogy a Median és Szonda méréseket kell nézni és abból ki lehet találni, hogy mi van.
H csak a Tárkit és a Századvéget nézed, abból sok jó nem sül ki, a Nézőpontról ne is beszéljünk, ugyanis az csak egy újabb propaganda műsor, és eléggé ciki még annak is.

A Nézőpontra hallgatni cca. annyira okos, mint időközi választásokból megtippelni, hogy mi lesz 1-2-3 év múlva.
A Fidesz mindig hozza az időközi választásokat, ha országgyűlésiről van szó (de általában az önk. választásokat is).
Az Mszp 2000 (!!) óta nem nyert időközi országgyűlésit, de ennek ellenére nyert 2002/2006-ban, a Fidesz ezeket nyerte, de a 2002/2006-oson kikapott.

Egyébiránt a Szonda mérései sem tükrözik az időközik eredményeit, tehát maradjunk a Mediannal, és ne foglalkozzunk azzal, hogy a többi, megrendelésre vagy elfogultság miatt mit irogat.

És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki bal, vagy jobboldali, semmi értelme annak, hogy olyan kutatókat olvasgassunk, amelyek nem korrekt számokat hoznak, mert bár a "wishful thinking" faktor magas lesz, de nem fogunk többet tudni.

Kivlov 2011.09.15. 14:43:38

@ephudd:
nem fogsz hiányozni...

Jerky_Maistro 2011.09.15. 14:43:54

@ephudd: abban az esetben én is távozok innen, mert fasiszta gyilkosok közt nem lehet élni, de az utolsó csavarig viszem, ami az enyém!

Kivlov 2011.09.15. 14:44:19

húúú, pezsgőbontás lesz, ha a zelempé nem jut be legközelebb! :D

ds9 2011.09.15. 14:46:09

Ja és még valami. A Nézőpont (megrendelésre) kihoz egy újabb kamu mérést, amit a másik 4 kutató még véletlenül sem mér.
Ennek következményeképpen (wishful thinking) elkezdenek a jobbosok újabb és újabb cikkeket, meg hozzászólásokat írni, hogy mostmár az mszp-nek kampec.
Erre jó a Nézőpont, másra nem.

Nem horgásztam soha, de azt tudom, hogyha a halakat beeteted, akkor lesz kapás.

ob.szerver 2011.09.15. 14:46:14

"ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből.."

Akkor erről ennyit.
Apropó, hova tűnt a Gallup? Megvannak még vagy a tulajdonosok is megúnták, hogy összetévesztették a közvéleménykutatást a kívánságműsorral?

Jerky_Maistro 2011.09.15. 14:53:57

@Kivlov: azt hiszed, számít az LMP? :-D
de hidd azt, amit akarsz.
úgyis tudod, mire gondolok.:-]

unionist 2011.09.15. 14:59:54

balkáni újrakezdés lesz ebből

bloggerman77 2011.09.15. 15:05:33

Well, Budapestre is befut a varsói gyors? Hmmm... kár, hogy már Varsóból is kifutott két éve. :)) (Már nem Kaczynski az ottani min. elnök, polák barátainknak is elege lett a radikalizmusból ;))

midnight coder 2011.09.15. 15:08:11

Mindenesetre inkább a Jobbik kormányozzon mint az MSZP vagy az LMP.

kierkegaard 2011.09.15. 15:08:14

Szerintem sem jön a szörny. Vagy ha jön is és megérkezik bambán fog állni.
Valljuk meg őszintén a jobbik képtelen vezetni egy országot egész egyszerűen azért, mert nincs mögötte szellemi kapacitás. Nichts.

bloggerman77 2011.09.15. 15:10:20

Ha a Jobbik tovább erősödik, akkor egy magyar SNS lesz lesz belőle.
Slota is csinált egy mini királyságot Zsolnán (cigányok csesztetése, segély megvonás stb.), de az országos politikára ott is gyengusz volt, és - jah igen, végül Slota a szlovák MSZP-vel (SMER) került kormányra ;):))

bájgúnár 2011.09.15. 15:12:47

@Morbus_Hungaricus:
"(Elég neki a szegény emberek tömege, akiknek pénz híján a FIDESZ nem fogja tudni "megoldani" a problémáit, plusz a cigányügy.)"
Ez bizony a többség!

pereszke 2011.09.15. 15:16:25

@Alfőmérnök: ha meg kirendelte volna a hadsereget, és rendesen ahogy megérdemelték volna, megtizedelteti a hőzöngő csőcselék alja népet, akkor most mekkora lenne a hamis felháborodás? Zorbán meg csak röhög a markába, agyatlan majmok.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2011.09.15. 15:30:53

Bocs, de mi az a Jobbik? Az egy párt vagy mi?

(Sajna nem követem a parlamenti közvetítéseket, mióta nincs bent Torgyán doktor.)

2011.09.15. 15:31:59

Milyen szörny jön? Már rég itt van:

amikor a fidesz tartott nagygyűléseket, akkor nem akadályozta, mi?
index.hu/belfold/2011/09/15/nem_tuntethetnek_a_szakszervezetek/

rabszolgatartó MT:
hvg.hu/gazdasag/20110915_kollonay_csilla_munkatorvenykonyv

sajtószabadság NERindex módra:
vastagbor.blog.hu/2011/09/14/leszalamizva#comments

a jobbiknak már nem lesz mit el*szni, mert a kenyéradó gazdáitok addig 20* elkúrnak mindent, a jobbik csak egy totális csődtömeget kapna. Azon meg náculhatna, de csak ha megzakkant orbán addig ki nem lép az EU-ból, a nép akarata szerint, mert akkor választás előtt betiltja a jobbikot is, haha. Szóval a jobbik kaphat 2/3-ot, vagy nyerhet, addigra minden épeszű lelép az országból, csak azért, akinek meg van pénze az elviszi hipp-hopp mondjuk a sógorokhoz, azt kalap-kabát, lehet építeni egy új-albániát, haha
Úgy látszik ez az új trend, hogy a jobbikot kezdik cseszegetni a "lakájmédiáknál", elterelendő a " ne vegyék figyelembe amit mondok a választáskor, és soha nem hazudtam, jobbkezét egy hülyére cserélő" tekintetes miniszterelnökről.

Friedman 2011.09.15. 15:34:32

@Bell & Sebastian: Sőt, szerintem a határokat is zárjuk le, hogy ne mehessenek ki a orvosok, diplomások, stb. Na meg nehogy bejöjjön a nyugati fertő (bár kínából jöhet, szóval a keleti határ nyitva maradhat). Tiltsuk be a Coca-Colát meg a Mekit, mert az USA ezzel gyarmatosít minket. És ezentúl csak Suzukit szabadjon venni! Mobiltelefon meg minek, az úgyis rákot okoz, és csak arra van, hogy a legnagyobb összeesküvő Google lehallgasson mindenkit...

csárli hárper 2011.09.15. 15:35:00

nézőpont, jobbik....
szót sem érdemel egyik sem.

Melchi Zadok 2011.09.15. 15:36:03

@tevevanegypupu: én ehhez csak annyit, hogy azt a kb 1000-1200 szájbatolt taplót sittelném le, akik hosszú hónapokon keresztül teljesen értelmetlenül törtek zúztak, terrorizálták a várost.
de a sepredék amnesztiát kapott a fülkeforradalmi munkás de legfőképpen paraszt kormányunktól, tehát sokmindent nem lehet már tenni. a megrendelő megvédte a megbízottat.
aki meg tudna mesélni azt persze szépen sitten tartja már jó ideje.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 15:38:01

Broaff, látom kezd telecsorogni a "polgári" kommunisták gatyája :O)))

2011.09.15. 15:39:19

@Friedman:
ne aggódj, lesz itt népszavazás, hogy lépjünk ki az EU-ból. D:D:D

s 2011.09.15. 15:44:15

@kierkegaard: fidesz mögött van-e? mszp mögött van-e? bármi mögött van-e? mert nem nagyon látszik.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.15. 15:44:22

@Friedman: a határok lezárása klasszikus baloldali program. Ha belegondolsz, mit jelent elvileg a (szélső)bal/jobboldal, akkor azt is megérted, hogy miért.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 15:45:10

"A másik ok pedig az, hogy a Nézőpontnak be szoktak jönni az ilyen derült égből érkező eredményei"

Lószart!
260 millióért már illik a megrendelőnek teljesíteni.

Ráadásul most mentek ki a manyup pénzek a lakóságnak, és ez boldogsággal tölti el a zselléreket, adott a Viktor egy kis zsebpénzt.

Kámasuka 2011.09.15. 15:46:53

Ma a Fidesz a baloldali, a Jobbik a jobboldali párt a parlamentben. Az LMP vmi zöld-liberális izé, az utódpárt meg néhány milliárdos és egy halom agymosott proli, valamint a külföldi érdekek reménye.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 15:47:58

@Belpo:

"Az Európai Únión kívül is van élet"
"Kelei szél fúj"

Majd nemcsak lózungszinten lesz kimondva.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.15. 15:49:02

Az is egy baloldali szokás, hogy jobboldali ellenfeleiket határok lezárására vonatkozó szándékkal vádolják, miközben ez az eszköz a világon mindig és mindenhol a baloldal privilégiuma volt, mert tudták, hogy az osztályellenség nélkül azonnal felfordulna a sok "tehetséges" jó elvtárs. Érpatakon pl. senkit nem marasztalnak, aki menni akar, azt elengedik, talán még integetnek is neki a boldog maradók.

Kámasuka 2011.09.15. 15:49:35

@kierkegaard: Valljuk meg őszintén a jobbik képtelen vezetni egy országot egész egyszerűen azért, mert nincs mögötte szellemi kapacitás. Nichts. ---Hát a maszop után egy esély mindenkinek jár......:D Az eredményeiken én nem érzem a hatalmas szellemi kapacitást.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 15:51:39

"hogy regnálásuk alatt erősödjön meg egy szociális ígéretekkel dobálózó radikális párt"

Nem ártana Cavinton a szerzőnek, hacsak nem a Fideszről beszél.

Kámasuka 2011.09.15. 15:52:02

@Alfőmérnök: Nem tűnnek el, 5-10 % körül fognak maradni. Van a lakóságnak egy stabil kb. 5%-a, ami arra a pártra szavaz, amelyik a zsicikről meg a cigókról "nyíltan" mer beszélni. Mert azt hiszik, hogy azok a tökös fiúk-----Ja majd ha 50% lesz cigány lehet a 'fasiszták' se 5%-os arányúak lesznek. Ez már nem sok idő.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.15. 15:54:10

A baloldali alapvetően az értelmes embereket próbálja átnevelni korbáccsal és kaláccsal, a jobboldal meg inkább a prolikat, cigányokat. Ezért is van, hogy a baloldalon szokás a határok lezárása, mivel az értelmes ember minden további nélkül le tud lépni, ha már melege van. A jobboldalnak meg még jól is jön, ha tudja mutogatni az ajtót a lumpeneknek. Gyurcsók mondása "ha nem tetszik, el lehet menni" azért talált be ennyire a jobboldalon, mert jobboldali jelszót vágott oda kapitalistáknak. Meg is fogadták a tanácsát sokan, ami stratégiai hibává minősítette a Böszme híres mondatát.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 15:55:10

@kierkegaard:

A Fidesz mögött aztán nagyon látszik a szellemi kapacitás.
Elég csak a "sikeres" gazdpoljukra ránézni és meghallgatni Szíjjártótól, a debileknek felrakott elmúttnyóccév lemezét.

2011.09.15. 15:55:30

@Kivlov:
"nem fogsz hiányozni"
igen, ezt mondták:
- kb 1,5 millió magyarnak, akik 1880-1941 vándoroltak ki, jórészt az USA-ba(bár Feró többről énekel)
- 1956-ban 200e magyar állampolgár ment el, és ugyanezt mondták: nem hiányoztok senkinek
(- és félmillió magyar zsidó+cigány se hiányzott senkinek)

a népesség 10 millió alá csökkent. a gyerekszületés a tavalyihoz képest is csökkent. a fiatalok el akarnak menni, jó részük vissza se jön, csak fesztiválozni. Orvosok, mérnökök, szakemberek, ápolónők, kutatók, művészek, informatikusok húznak el, ők se hiányoznak, igaz?
és csak azért "NEM FOG HIÁNYOZNI" mert nem fidesznyik?

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 15:57:02

@Holger Hartland:
Ha a kepek eleg utosek, a kepalairasoknak nem is kell olyan nagyon vicceseknek lenniuk, eleg, ha jopofiznak.

A jopofizasra a szerzo kepes, nem? A szorny pedig eleg utos kep volt, igy talan a kepek kivalogatasa is menne.

kierkegaard 2011.09.15. 16:00:48

@Csolt nemzettségbeli: igaz-igaz, az inkompetencia az alaphelyzet, de- elnézést a cinizmusért- a mostani és az előző kormányok tagjai legalább tudtak írni és olvasni, és volt egy relative reális világképük.

2011.09.15. 16:01:18

@Sarkalatos hozzászóló:
"A baloldali alapvetően az értelmes embereket próbálja átnevelni korbáccsal és kaláccsal, a jobboldal meg inkább a prolikat, cigányokat."

röhejakadémiáról is lehet internetezni?

Apafarkas 2011.09.15. 16:03:26

@Oblomov: Az anyja p@ja egy nemzet... én lakok a devizában eladósodott szomszéd házában vagy ő? A jó édes anyja fizesse ki helyette a kölcsönét, senki nem tartott egy méretes pisztolyt a fejéhez, amikor aláírta a szerződését!
Ezen most felhúztam magam...buta kommunista ez a Róna...

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 16:06:13

@BenFranklin:

És mi van, ha Vona is bevesz a pártjába egy-két díszcigányt, mint Orbán?
Mi van, ha kimegy ő is Izrelbe egy pofavizitre, estleg keresmagának egy Fellegihez hasonló díszzsidót?

Én emlékszem rá, hogy kussoltak akkor a narancskommunisták,amikor Orbán stratégiai szövetséget kötött a Likuddal.
Azóta Németh Zsolt már azt mondja, hogy a Fidesz számára Izrel biztonsága személyes kérdés.

Ha Orbán mögül kisétálnak a rendszerét fenntartó multimilliárdosok, a multik és Vona mögé állnak, akkor bármi megtörténhet.
Aztán már csak médiafelület kérdése.

Arra pedig vannak jelek, hogy Orbánt ejtik a hatalomra juttató gazdái vagy legalábbis csalódottak benne a töketlenkedéseik, ötleteléseik és a zsarolásai miatt.

midnight coder 2011.09.15. 16:06:44

@Belpo: E miatt ne aggódj. Mire odáig fajulna a dolog, szétesik az magától.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 16:07:17

@kierkegaard:

Mi volt az a világkép?
A hónapról-hónapra való túlélés?

Apafarkas 2011.09.15. 16:11:51

@Alfőmérnök: Aha, tehát egyszer prolipárt, mert nincs köztük diplomás, másszor meg prolipárt, mert a diplomások prolik. Droid.

dr. v.b.1990 2011.09.15. 16:12:15

És mégis mitől nőt volna a Jobbik támogatottsága ?!
Hisz mostanában még egy jót sem cigányoztak vagy zsidóztak ,pedig általában akkor szoktak "növekedést produkálni".

midnight coder 2011.09.15. 16:15:20

@Csolt nemzettségbeli: Ahhoz, hogy itt nyerjen valaki az kellene, hogy hitelesen jobbat tudjon mondani mint Orbán. Az pedig nehéz lesz, mert az hogy mekkora szart hagytak maguk mögött a szocik mára nagyjából az átlagpolgárnak is átjött.

2002-ben az MSZP könnyen győzött - elég volt azt kommunikálni, hogy több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak, meg hogy jóléti rendszerváltást! Mindenki tudta hogy a kassza jól áll, van miből osztogatni, így aztán az "osszuk meg a kiváló makrogazdasági mutatókat a kisemberekkel" dolog értő fülekre talált. Ma viszont az aktuális kormánynak az a dilemmája, hogy melyik ujjamat harapjam - és ez kb. Fletó lemondásakor és az azt követő intézkedésekkel már az ex-munkásőr kisnyugdíjasoknak is lejött.

Azaz itt most elég nehéz Kánaánt ígérni, más meg nemigen érdekli az átlagpolgárt. A demokráciát, sajtószabadságot és hasonlókat magasról szarja le, mivel mára már nagyjából tisztában van azzal mennyit érnek ezek a dolgok - legkésőbb Fletó Öszödi beszéde óta senkinek sem lehetnek illúziói az úgynevezett magyar demokráciával kapcsolatban.

És ez az ami miatt nemigen tolonganak itt új pártok, és ez az ami miatt az ellenzéknek sincs esélye. Igazából, ép ésszel egyik ellenzéki pártot sem engedi kormányra az ember, az MSZP 8 éven keresztül fényesen bizonyította hogy erre tökéletesen alkalmatlan, a Jobbikhoz hasonló társulatot kis hazánkból soha nem fogadnának el Európában - mi nem vagyunk a szlovákok - az LMP pedig unatkozó bölcsészek és liberálisok gyűjtőhelye, és mint ilyennek kis hazánkban szintén nem sok fű terem.

2011.09.15. 16:16:08

@midnight coder:
ne aggódj, nem fog szétesni, úgyhogy savaznod kell

sprenczl 2011.09.15. 16:17:32

Fülöp perjel for president!:-)

Friedman 2011.09.15. 16:19:12

@Sarkalatos hozzászóló: Igazad van. Belegondoltam már többször is. Hol a logikai bukfenc? :)

A Fidesz egy masszívan baloldali párt. Nincs is más Magyarországon. Bokrost ide tudnám persze sorolni, de neki igazából nincsen pártja.

Csak gondolj bele mit is jelent a jobboldali és a baloldali gazdaságpolitika...

2011.09.15. 16:19:46

@midnight coder:
sakk-matt, lehet rágyújtani.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 16:20:35

@v.b.1990:

Pont a lényeget nem veszed észre, JÖNNEK BE KÖZÉPRE!

Friedman 2011.09.15. 16:21:36

@Belpo: Hát én megyek is, kintről nézni egész szórakoztató lesz a magyar politikát, mint valami tragikomédiát. Belülről sajnos annyira nem vicces.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 16:29:32

@Belpo:

A cikkírónak is ettől van tele a gatyája, biztos emlékszik még rá, hogy mivel nyert a Fidesz!
"Ebben csak az a szépséghiba, hogy kevés annál nagyobb maflást tudok elképzelni a kormánypártok számára, mint hogy regnálásuk alatt erősödjön meg egy szociális ígéretekkel dobálózó radikális párt – ez bizony azt jelentené, hogy a polgári erők nagyon elhanyagolták a polgárokat."

Elég megnézni Vona felszólalásait.
Pl. a parlamentben Orbánnak adott válaszát!

A Fidesz gyakorlatilag előlük menekül másfél éve.
A mostani végelszámolási bohózatot is a Jobbik devizahiteleseket segítő aláírásgyűjtése inspirálta.

midnight coder 2011.09.15. 16:31:35

@Belpo: Nem arra utalnak a jelek hogy nem fog szétesni. Az ami most volt válság, csak enyhe szellő. A szélvihar még messze van. De már ez az enyhe szellő is elég volt ahhoz hogy az eurót megrengesse.

kierkegaard 2011.09.15. 16:37:22

@Csolt nemzettségbeli: akár
de legalább nem a Jobbik fejében élő bipoláris világ, hogy
1)mindenki vs. magyarság
2) ha nem lenne mindenki ellenünk (khmm tudjuk kik) akkor minden rendben volna
3) legalább nem tadzsikisztánban kerestünk szövetségeseket

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.15. 16:40:27

@Doomhammer: Ha belegondolok, szerintem ide bármi jó, mi pedig máris több időt töltöttünk egy jó poszt megtervezésével, mint amennyit érdemes. Mondanám, hogy ezek szerint mégis Doktor Kottász nyert, ha nem sejteném úgy, hogy legalább négy órán keresztül dolgozott ezen a poszton.

Kyrie Eleison 2011.09.15. 16:46:35

@Viktus: Na ebből látszik, hogy a környezetedben nem leledzik sok fiatal értelmiségi...

2011.09.15. 16:47:29

@Csolt nemzettségbeli: a cikkírónak attól van tele a gatyája, hogy lassan a jobbik "demokratikusabb" párt, mint az "Orbán talpnyalók pártja" vagyis OTP. Csak tudod ő kint csápolt minden fideszgyűlésen, amelyek természetesen nem akdályozták a forgalmat, ellentétben a bejelentett szakszervezeti tüntetésekkel. Kicsit nehez veszi be a mandineresek gyomra, hogy a banda, akit támogattak, semmivel nem jobb a maszopnál.

doominogame · http://www.doominogame.com 2011.09.15. 16:47:54

Nem értem, miért nácizzák le a jobbikot.
A cigánykérdésről minden párt a következőt mondja: maradjatok a putriban, s kaptok annyi segély, hogy ne haljatok éhen. Ne hőzöngjetek, ne tudjunk rólatok, s nem lesz baj.
A Jobbik ezzel szemben azt mondja, hogy a sorsuknak okaik a cigányok is, tanuljanak, dolgozzanak, ne szarjanak maguk alá, s akkor el tudnak mozdulni az állati életkörülményk közül. Ez miért náci?
Hogy fenyegetnek is? A cigányságnak egy jó korszaka volt, a szocializmus, amikor dolgoztak, tanultak, s rákényszerítették őket a normálisabb életre, kijárt a védőnő, stb. Ehez erőszak kellett, mert maguktól nem tesznek semmit. Ha a Jobbik felszólal a cigánybűnözés, a rabszolgatartás, az uzsora, az állati-ól kinézetű cigányházak-udvarok ellen, akkor náci?
Akkor európai-normális párt, ha ezt hagyja? Ez az európaiság mértéke, ha a cigányok egy országban állati sorban és módon élnek?
Egyedül a Jobbiknak van olyan terve, amely ez ellen tesz.
Érveket kérek!!!

betyár (törölt) 2011.09.15. 16:50:09

@Doomhammer:

azt hiszem, nem bontottam ki minden részletet:).

baloldalon válthatják az mszp-t, esetleg, a fidesz ellenzéke lehetnek, számos előnye lenne ennek a fidesz számára, na meg én sem bánnám, ha ez az mszp eltűnne. nem tehetek róla:). túlságosan ezer szállal kötődnek ahhoz, amiről beszélni se szeretek.

Kassian 2011.09.15. 16:54:57

@www.doominogame.com: Én azon csodálkozom, hogy a jobbik miért van megsértődve azon, ha lenácizzák...
Ha te sem tudod, akkor olvasd a jobbik hivatalos és félhivatalos sajtóorgánumait, fórumait és "politikusainak" megnyilvánulásait. Az igazi, totális mélyrepülése az lenne az országnak, ha egy ilyen piti bűnözőkből, egykori bőrfejűekből, áfa és -adócsalókból, kocsmai hőzöngőkből álló csürhe kerülne kormányra.

isti77 2011.09.15. 17:00:49

A Fidesz sem egy leányálom, de attól mentse meg az Isten ezt az országot, hogy a Jobbik kormányra kerüljön.
Akinek a Fidesz tól demagóg és diktatórikus, annak milyen lenne a Jobbik, még 2/3-ad nélkül is?

popocatepetl 2011.09.15. 17:00:59

@sprenczl: "Fülöp perjel for president!:-) "

Fülöp /

isti77 2011.09.15. 17:03:27

Mellesleg mit csináltak a parlamentben az elmúlt másfél évben? Valaki tud bármit is említeni, ami a nevükhöz fűződik?

betyár (törölt) 2011.09.15. 17:04:00

@Alfőmérnök:

csak tudja, amíg pistabácsi az emberek kávéházi antiszemitizmusából élt, ami napfényt sose látott, addig a jobbik a rögvalóságra, vagyis a valóságban létező és az ország bizonyos részein nap mint nap tapasztalt és elszenvedett problémára épít. ezt meg viktorék nem igen próbálják - még a rendfenntartás szintjén sem - megoldani.

moszkvicssluszkulcs 2011.09.15. 17:17:03

Nem tudom, hogy a hozzászólók az ország mely pontjáról írnak, de elárulom nekik, hogy Kelet-Északkelet Magyarországon a Jobbik borzalmasan erős. Itt olyan szintű a lakosság befeketedése, hogy az embereknek semmi más alternatíva nem marad a választásokon. Rengeteg község, falu képviselő testülete van tele független, de a Jobbikhoz kötődő emberekkel. És és csak erősödik, mert az emberek azt látják, hogy a kárukra történő politizálás a Fidesz alatt sem szűnik meg...

2011.09.15. 17:18:10

Jöhetne már a Jobbik, hogy kisöpörje innen a mocskot.

moszkvicssluszkulcs 2011.09.15. 17:22:10

@isti77: Amit mostanában a Fidesz tesz, azt mind a Jobbiktól ötletelte...

betyár (törölt) 2011.09.15. 17:22:37

@Jerky_Maistro:

szerintem vissza kéne mennie odáig, ahol tisztázta magában a fasiszta és a náci fogalmát. na ott követte el a hibát. próbálja újra.

elsőre.

betyár (törölt) 2011.09.15. 17:23:42

@betyár:

és aztán térjen át a nyilasokra is. ha nem túl bonyolult.

betyár (törölt) 2011.09.15. 17:26:18

@Jerky_Maistro:

ha meg mást is visz, akkor levághatjuk a kezét?

2011.09.15. 17:26:58

@moszkvicssluszkulcs:
"kárukra történő politizálás a Fidesz alatt sem szűnik meg..."

mit értesz ez alatt? pl hogy a gazdagoknak kedvező adórendszert vezettek be? Hogy a térségben alacsonyabbak a bérek, ergo ott sokkal többen jártak rosszul? Hogy a térségben (Kelet-Északkelet Magyarország) óriási a munkanélküliség, ami nem csak a romákat érinti? Hogy a "magyaroknak" a "romákkal" együtt kell majd túrni a földet közmunkásként? 48500 forintért? Hogy a rendőröket nemhogy normálisan megfizetnék, hanem még a tüntetésüket is betiltják a mai nap? a térségetekben kevés a rendőr? a közbiztonság nulla?
akkor ne csodálkozzunk, hogy a jobbik erősödik :)

2011.09.15. 17:28:27

@moszkvicssluszkulcs:
akkor mégse szavazok a jobbikra :D:D:D:D:D:D:D

val 2011.09.15. 17:29:05

@Pigsy:

"A Jobbiknak nincs értelmiségi bázisa, újságai, tévécsatornája, ami elengedhetetlen lenne a komolyabb eredményekhez. "

Értelmiségi szavazóbázisa? Ha igen, akkor értelmiségi bázisa márpedig van. Elég körbekérdezni, vagy megnézni a wikileaks-en, hogy pont ettől retteg Fidesz és az Mszp: ajvé milyen magas a hallgatók között a Jobbik támogatottsága.

Van nekik médiájuk, csak nincsenek mögötte milliárdok.

BTW eben egyetértek, ha van média, akkor a szarból is lehet 2/3-os pártot csinálni. Ha van pénz, akkor van média. Mi következik ebből? Súlyos rendszerhiba, melyet tökéletesen lehetetlen orvosolni.

Kis hazánknak arra kellene fordítania minden pénzét, hogy a titkosszolgálat létrehozzon mondjuk egy pártot az Osztrákoknál (egy Szadesz megfelelőt). Óriási mennyiségű pénzt kell pumpálni beléjük, természetesen millió szálon és anonim módon.

Ez a párt aztán hatalomra kerülve nekünk dolgozna.

Pl. Szövevényes törvényhalmaz útján megtiltja az osztrák bankoknak, hogy nálunk tevékenykedjenek, a magyar bankokat (azt az egyet, ami még pár százalékban a miénk) pedig burkoltan, de biztos előnyben részesíti. Sorolhatnám.
Persze mindezt a legnagyobb titokban és diszkrécióval, szépen lassan, évek alatt.

Persze mindezt úgy, hogy az ottani titkosszolgák ne fogjanak gyanút az első hatalomra kerülésig. Kormányra kerülés után pedig őket is szépen meghackelni, költségvetést kurtítani stb.

Az ebből befolyó pénzből a hazai titkosszolgálat máris dolgozhat mondjuk a románoknál ugyanezzel a stratégiával. És így tovább...

Aki rávilágítana, hogy Mo. hackeli odaát a liberalizmust, azt kb. azonnal kiröhögnék és beállítanák az összeesküvés elmélet barkácsolók, ufo hívők, futóbolondok, sült hülyék és antiszemiták népes táborába. :)

Mire 20-30 év múlva ennek áldásait ott már az emberek is éreznék, már késő lenne, hiszen akkorra biztos gazdasági hatalom lenne a kezünkben. :)

doominogame · http://www.doominogame.com 2011.09.15. 17:29:34

@Kassian: A válaszod tipikus volt, pl. náci, csürhe, stb.
Ennek a csürhének 3 képviselője van az EU-ban, s a magyarok 18%-a egyetért velük. Akkor minden ötödik magyar csürhe-tag?
Bőrfejű?
És aki eddig 4+8+másfél év alatt közép-európa legszarabb helyévé tették az országot? Az szerinted valami?
A kommunista már bizonyított, 100 millió a becsült áldozata a kommunizmusnak a világon. Ezeket véded? Neked a FIDESZ a csúcs? Viktor a legnagyobb valaki?
Érveket kérek, nem szlogeneket!
Érpatakon megszűnt a cigánybűnözés és egyetlen cigánynak sem esett baja. Érv?
Ma minden második gyerek cigány a 10 évesek között. 10 év múlva minden 20 évesnek fele munkanélküli, tanulásra és dologra nem hajlandó cigány lesz? Hogyan tovább?

FENTEtente 2011.09.15. 17:33:02

Világban a politikusok minden hájjal kenettek.Ezekkel még a Jóisten sem bír el.De mivel halálunk után van pokol,ott ördög örömmel pakol be kemencéjébe oda való érdemlőket.Térden őket becsúsztatva,bűneiket Isten előtt nem firtatva?Senki nem úszhatja meg,ami jár az jár.

FENTEtente 2011.09.15. 17:33:39

Világban a politikusok minden hájjal kenettek.Ezekkel még a Jóisten sem bír el.De mivel halálunk után van pokol,ott ördög örömmel pakol be kemencéjébe oda való érdemlőket.Térden őket becsúsztatva,bűneiket Isten előtt nem firtatva?Senki nem úszhatja meg,ami jár az jár.

ménrót 2011.09.15. 17:34:07

A fideszben csalódtak(pedagógusok,orvosok,ápolók,rendőrök,tűzoltók,deviza és egyéb hitelesek,cigányok egy része,16 % -os adó
vesztesei,hazai kisvállalkozók nagy része,mezőgazdaságból élők,munkanélküliek,stb
Ők mind JOBBIK -ra fog szavazni,nem az MSZP-re ,aki már megbukott,s nem a FIDESZ-re akik szintén becsapták a választóit.Ez elég sok embert jelent,akik még hisznek ,tapsolnak a regnáló kormánynak(a 70 és 80 éves agymosott nyuggerek,főleg(fővárosi orbán- fanok

tevevanegypupu 2011.09.15. 17:36:36

@melchi zadok:

Hogy mire adtak amnesztiat azt nem tudom, mindenesetre azt a sopredeket es azokat a rendoroket akik tortek-zuztak-lovoldoztek csak ugy tetszesbol, nehez megtalalni.Jo lenne, ha megtalalnak azokat is, meg azt is aki az egeszet "kitalalta". Gondolom Budahazira celoz azzal, hogy o tudna meselni, csak bortonben van. Mindenesetre o is furcsa figura, mert emlekszem olyan esetre, hogy a rendorseg nagyon kereste, mikozben toluk szaz meterre szonokolt a Kossuth teren..Rejtely.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2011.09.15. 17:43:26

@Holger Hartland:
"Mondanám, hogy ezek szerint mégis Doktor Kottász nyert, ha nem sejteném úgy, hogy legalább négy órán keresztül dolgozott ezen a poszton."

Most elszégyelltem magam. 4 órát szenvedett vele és mi itt gúnyolódunk, mint holmi zsidó skriblerek?
mandiner.blog.hu/2010/07/12/a_ner_rol_es_a_gunyrol

Inkább bátorítással, kedves biztatással kellett volna a minőségi posztírás irányába neveljük.

s 2011.09.15. 17:49:08

Ténytár -on cenzura van.

igazi Lencsés István (törölt) 2011.09.15. 17:51:19

@s: Hogy lenne? popcatepetl még ott van.

Alfőmérnök 2011.09.15. 17:53:41

@betyár: Szerintem tévedsz.
1.A MIÉP beszélt a cigánykérdésről és jóval kulturáltabban, mint a Jobbik (bár, szögezzük le, hogy maga a hivatalos Jobbik-program elég kulturált, csak távol áll a megvalósíthatóságtól). Már nem tudom mikor, talán 2002-ben mutatott nekem valaki egy MIÉP-es programfüzetet, és meglepődtem, hogy gyakorlatilag semmi „szélsőséges” nincs benne, akkor egyedül a cigánykérdésre mondtam, hogy „hát azért erről nem így kéne beszélni”. Azóta durvult a helyzet, meg láttam egy-két dolgot én is, azt hiszem, hogy ma már nem csak én, hanem senki nem tartaná szélsőségesnek azt a megfogalmazást (amire emlékszem belőle).
2.Nem igaz, hogy nem tesz semmit a Fidesz, bár azt a nyilvánvaló pintéri hülyeséget nem sikerült teljesíteni, hogy két hét alatt rendbeteszik a közbiztonságot. Teljesen más szemlélettel nyúlnak a problémához, mint az eddigi kormányok, hogy ez mennyire lesz eredményes, az csak hosszabb távon derül majd ki (mivel hosszú távú stratégiáról van szó). Hogy a rendőrséget/polgárőrséget miért nem erősítik meg jobban? Fasz tudja. Szerintem itt is inkább bénázás megy, amiért a felelősség elsősorban Pintért terheli.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 17:53:42

@midnight coder:

Orbán ugyan miben hiteles?
Ne röhögtesd már ki magad!
Nézd meg mennyire pofátlanul hazudik bele a kamerába:
tv2.hu/tenyek/video/interju-orban-viktorral-a-teljes-beszelgetes-vagatlanul/player/embed

Már mindenkit átqrt, az őt hatalomra emelő tőkét is.

Amikor meg már az a mantra, hogy nincs alternatíva, akkor már legbelül leírtad te is a felcsúti handabandázót és csak azért rettegsz, hogy ne vegyék el azt, amit tőle kaptál.

MINDIG VAN ALTERNATÍVA!
Nem olyan elkefélt ez az ország, hogy két szerencsétlen, beteges hazudozó legyen az alternatíva.

brummnarcisz 2011.09.15. 17:55:34

ez a cikk egy rakás szar

2011.09.15. 17:57:20

@www.doominogame.com:
Hogyan tovább?

Tanultál? Van jó szakmád? Nyelvtudásod? Egyéb külföldön hasznosítható tudásod? Akkor lépj le, ha jót akarsz.

Itt megy a propaganda a nyugat haláláról stb stb, kábé mint komcsiknál, náciknál régen. Írod, mennyi áldozata volt a kommunizmusnak. Na, hát Orbán meg Kínát tekinti az etalonnak. De a Jobbik is ezt nyomatja, ő tudja mi a tuti, azt Iránnal barátkozik. Az is egy diktatúra. Ja, csak az a baj a fideszzel és a jobbikkal is, hogy ők aztán tévedhetetlenek! és nem akarnak demokráciát. Sajnos te se érted, hogy a demokrácia miről is szól. Arról, hogy pártok cserélődnek a kormányrúdnál, és nem egy tévedhetetlen vezér vagy párt van. Hogy a sajtó szaglászik. a bíróságok függetlenek stsbstsb. Mindegy, ha igazi demokráciában akarsz élni, innen nyugatra megteheted. Ha nem, akkor maradj, ha neked vezér kell. (Orbán?, Vona? tökmindegy) Bár azt hittem, 89-ben a tévedhetetlen vezérek korszaka lejárt.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 17:57:53

@Belpo:

Ettől vannak Orbán és a mandíneres haverjai bexarva, tele a Fideszmaszop gatyája:

"
Szakszervezetekkel egyeztetett a Jobbik az új munka törvénykönyvéről
2011.09.08 | Országos hírek
Bertha elmondta: a Jobbik minden támogatást megad a munkavállalói oldal tiltakozásához, így támogatják és részt vesznek a szeptember 29-re tervezett szakszervezeti demonstráción is.

MTI - jobbik.hu"
www.jobbik.hu/rovatok/orsz%C3%A1gos_h%C3%ADrek/szakszervezetekkel_egyeztetett_a_jobbik_az_%C3%BAj_munka_t%C3%B6rv%C3%A9nyk%C3%B6nyv%C3%A9r%C5%91l

bgp 2011.09.15. 17:58:52

@Kivlov: te nagyon akarsz inni :)

s 2011.09.15. 18:00:37

@igazi Lencsés István:
FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Ténytár -on, meg még egy csomó más blogon cenzura van.

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Tidal Wave 2011.09.15. 18:12:37

Igazűból ezek az eredmények nem sok újat mutatnak, ha összevetjük őket a 2010-es eredményekkel, a Jobbik akkor is 17%-ot kapott, most is ott áll.

A Jobbikkal azonban az igazán nagy gond, hogy egyrészt nem tudják eldönteni, hogy egy radikális, utcai harcos irányba menjenek (ezzel viszont elriasztva a középutas szavazókat), vagy pedig mérsékeltebb irányba (ezzel viszont a rendszertagadó jellegüket sutba vágva elveszne az újdonság varázsa). Ugyanabban a csapdahelyezetben vannak, mint Torgyán és az FKGP '95-96-ban

Nemzetközi szinten nagyon nagy probláma az erőteljes antiszemitizmusuk. Alapból nem is értem, hogy miért annyira fontos ez nekik, hiszen ilyen szövegekkel Csurka is csak épp 5%-ot tudott kapni. Az igazán fontos tematikájuk a cigánykérdés, ez hozott sokat a konyhára. Ez kurvára nem izgatna senkit, a cigókat mindenütt mindenki utálja. A Jobbik itt követett el egy nagy hibát, ugyanis létrejöhetett volna, hasonlóan a nyugat európai példákhoz egy nem antiszemita radikális jobboldal.

Ha már a lengyel példát említettük, érdemes megjegyezni, hogy az ottani Kaczynski érában Lech első hivatalos útja az USA-ba vezetett, és az ottani radikális jobboldal például erősen Amerika párti, amely tekintve Lengyelország stratégiai fontosságát, eljelentéktelenít bizonyos antiszemita felhagokat.

A Jobbikról ez messze nem mondható el...

s 2011.09.15. 18:35:16

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

Ténytár -on, meg még egy csomó más blogon cenzura van.

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM!

2011.09.15. 18:36:37

@Tidal Wave:
na ja, és mondjuk az is nehezen magyarázható, hogy a Jobbik miért barátkozik Iránnal :) Hát mit mondjak, az Iráni rezsim nincs túl jó véleménnyel a dekadens nyugatról, amelyik nem által még jórészt keresztény is lenni. nesze neked szent korona tan. Amerika nagy sátán, zizegi a jobbikos is átszellemülten. Az a baj, ha egy ilyen kérdést feltennél egy minden vasárnap templomozó jobbikosnak, hogy hozza össze a kettőt, kiesnének a fogaskerekei. sajnos a jobbik náci párt, ez van

Omár mollah 2011.09.15. 18:46:12

@Viktus: és @val:

Igazatok van, némiképp helytelenül, a "független értelmiség" analógiájára használtam az "értelmiségi bázis" kifejezést. Helyesen úgy állna, hogy a Jobbik híján van olyan bértollnokoknak, spindoktoroknak és seggnyalóknak, akik mindig és mindenhol (tévé, újság stb...) helyeselnek és propagálják a pártjuk programját.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 18:47:32

@Belpo:

Látom, te nem olvasod Novák Attilát! :-D Ha olvasnád, akkor tudnád, hogy a keresztény Európa antijudaista és (manapság) többnyire iszlámbarát, míg a felvilágosult atlantista "zsidókeresztények" izraelbarátok. :-)

Ja, és a nácik kimondottan antikrisztiánusok voltak, tehát keresztényeket lenácizni legalábis "bájosan rosszul informáltságra" ((c) Dosztojevszkij) vall.

ü
bbjnick

2011.09.15. 18:58:32

@Pigsy: "a Jobbik híján van olyan bértollnokoknak, spindoktoroknak és seggnyalóknak, akik mindig és mindenhol (tévé, újság stb...) helyeselnek és propagálják a pártjuk programját."

A mainstream média faji összetételét jól ismerve ez helyesen úgy hangzik, hogy a Jobbik híján van olyan zsidóknak, akik akik mindig és mindenhol (tévé, újság stb...) helyeselnek és propagálják a pártjuk programját."

Ugye még emlékszünk arra, amikor választások előtt a köztévé (MTV) és rádió (MR) hős partizánjai önkényesen bojkottálták a Jobbik hirdetését? És most ugyanezek a képmutató judeoliberális szardarabok tüntetnek a sajtószabadságért...

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 19:04:53

@Morbus_Hungaricus: @tevevanegypupu:

Én nem azt állítottam, hogy a Jobbok elbír a tradícióval (igaz, azt sem mondtam/írtam, hogy nem bír el, mert nem tudom), hanem azt, hogy "a Fidesz átengedi számára a teljes magyar tradíciót". Szegény "magyar tradíció" húsz éve üldözött saját hazájában, akiknek feladata lenne, hogy gondozzák, azok rendre abban lelik örömüket, hogy rúgjanak rajta --- még egy csapnivaló ápoló is jobb, mint tíz "európaiértelembenvett" kápó :-]

ü
bbjnick

31/48 2011.09.15. 19:09:59

végre valami jó hír, bár igaz lenne.

@libbancs: +1 nevetséges ez a ballib fasizmus, ideje lenne a maradékát is eltakarítani.

csuvel 2011.09.15. 19:13:21

Kedves Doktor Kottász!

Erős tévedésben vagy ha azt képzeled hogy a Jobbik a Fidesztől vett el szavazatokat. Az elpártolt és csalódott MSZP szavazók szavaztait gyűjtötte be akik már befogott orral sem tudtak szavazni az MSZP re. Már amelyikük egyáltalán még elment a szavazatát leadni.
És éppen ez a kis részvételi arány kedvezett a Fidesz 2/3 -os győzelmének létrejöttében.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 19:15:14

@Bell & Sebastian: @Oblomov:

Ezt a devizahitel(es) válságot más, mint Magyarország kormánya nem tudja/nem fogja megoldani. Nem igaz, hogy ezt ők nem látják és nincsenek tisztában azzal, hogy ennek mi lehetne a módja! A kérdés csak az, hogy miért nem teszik?!

ü
bbjnick

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 19:17:29

@VI. Béla:

"Maga álnéven posztmodern folyóiratokba szokott publikálni?" --- kérdezi.

Mi az hogy! Nagyon is! :-D

ü
bbjnick

2011.09.15. 19:20:12

@bbjnick:

de, néha, link please, ezt hol

na ja, a nácik azok voltak, ehhez képest keresztény emberek sokasága harcolt szálingrádnál, donnál Hitlerért. ugyanaz a skizo helyzet, miért ne lehetne náci támogató? ha hülye és nem érti vallása lényegét? vagy akkor nem keresztény-csak papíron?

dehát olvasd el libbancsot előtted :) "judeoliberális"
azt a szót nagyon szeretheti. ahogy hitler is gondolom. és jobbikos. mi ez, ha nem faji, és világnézeti megkülönböztetés? :) ahogy a náciknál anno

Omár mollah 2011.09.15. 19:20:21

@libbancs: Helyzetfelismerésnek elmegy, és az sem szükségszerű, hogy mindenhol zsidók űzzék az ipart. Az idő a Jobbiknak dolgozik, és szerintem a lassú felfelé ívelés az első Jobbik kormányig megállíthatatlan. Aztán ha hatalomra kerülnek meglátjuk: vagy beköszönt az aranykor, vagy eltűnik a Jobbik a süllyesztőben. Én erősen szorítok az aranykor eljövetelének.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 19:22:50

@málnási:

":)) baszki, ha a jobbik, vagy személyes kedvenced, zagyva gy. gyula kezébe tudja venni a magyar tradíciót, az akkor annyit is. ér. :)" --- írod.

Van akinek ér annyit, hogy a kezébevegye és van akinek annyit sem.

ü
bbjnick

(u.i.: Ha te azt szeretnéd olvasni, hogy én minden hajnalban zagyva gy. gyulára gondolva verem ki a zuhany alatt, akkor leírhatom neked --- bár nem így van, de a képernyő elbírja.)

ü
bbjnick

Kámasuka 2011.09.15. 19:25:45

@Pigsy: A Jobbik akkor lesz kormányérett, amikor országosan 40%, K-Mon. 60% lesz cigány. Én ezt nem kívánom senkinek de állítólag nincs messze. Ha a cigányok szaporodását kivonnánk az országos fogyásból, katasztrófális számok jönnének ki.

is 2011.09.15. 19:27:16

"Ez olyan, hogy mindenki tudja, Gyurcsanyek voltak felelosek,"

Ja, aki odament a TV ele gyújtogatni, az nyilván nem felelos, tevenagypupu szerint. Általában minden verekedés úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt, nekem ezt már 5 éves koromban megtanították. Nem is csodálkozom ezen a hozzáálláson, legfeljebb 4 évesnek képzelem, aki állítja.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.15. 19:29:04

A beilleszkedésre nem hajlandó cigányokat ki kell zárni a magyar közösségből,állampolgárságból.Vagy önfenntartó rezervátumokba zárni ezeket vagy kiutasítani az országból.Lehet hazamenni Indiába!!

is 2011.09.15. 19:30:38

@poszt: te tényleg elhiszed, amit a Nézőpont kérdez? azt olvastad, hogy ez a felmérés úgy készült, hogy előtte pár bemelegítő 8 évezést csaptak a telefonba? és amikor a kedves telefonálót jól behergelték, akkor megkérdezték, hogy ugye jól csinálja a kormány? és csak ezután kérdezték meg, hogy kire szavazna. ennél jobban manipulált közvéleménykutatást nagyon nehéz csinálni. és még ebből is az jön ki, hogy egyre kevesebb szavazatot kap a FIDESZ. de hát higgyél, amit akarsz, neked is egy életed van, ez az igazi demokrácia, arra cseszed el, amire akarod.

Kapitány_1 2011.09.15. 19:30:38

Egyszer már a normális embereknek is fel kellene lázadniuk és teljesen kisöpörni a politikai-gazdasági oligarchiát. Csakhogy ez egy birka nép, eltűri - ezért pofátlanodik el mindegyik párt. Kisöpörni az eltelt 60 egy-két év összes politikusát, akik állami cuccost szereztek az elmúlt 22 évben vissza, újrakezdeni mint a lengyelek 1990-ben. Akasszátok fel a királyokat! Mondta már a jó öreg Petőfi is hajdanán.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.15. 19:34:12

Annak a vendégnek,aki a szőnyegre szarik és megöli a szüleinket kívül tágasabb!!!

Vezérigazgató elvtárs 2011.09.15. 19:37:18

Vajon kinek az érdeke a magyar népre szabadítani a rabló-gyilkos cigány hordát?
És még etesd is az adódból,zárkóztasd fel!
Oké: hosszú tömött sorokban felzárkóztatom őket!!

kénköves pokol 2011.09.15. 19:39:08

Csak a halott cigány jó cigány! Pusztuljon az összes féreg!

csuvel 2011.09.15. 19:43:24

@Kapitány_1: Na ezzel teljesen egyetértek veled.
Csak az a baj hogy a szavazóbázis erősen össze van kötődve a gazdasági megélhetési bázissal is és hát ugye ki fogja, kik fogják tömegesen elzavarni a munkaadójukat megélhetési forrásukat?

Szóval emiatt ez egy utópisztikus vágy marad a parlamenti pártokhoz nem kötődők csoportjának.

Pobjeda elvtárs 2011.09.15. 19:46:47

Nézőpont?

Ismered azt a kifejezést hogy wishfull thinking?

Vajon miért mutat mindig szignifikánsan mást, egy bizonyos szellemi kör által elvárt eredményt ki a nézőpont? Puszta véletlen?

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2011.09.15. 19:48:22

@Belpo:

"de, néha, link please, ezt hol" --- írod.

Parancsolj: mandiner.hu/cikk/20110910_novak_attila_cionizmusrol_szelsojobbrol_es_a_hazai_zsidosag_utkereseserol

"na ja, a nácik azok voltak, ehhez képest keresztény emberek sokasága harcolt szálingrádnál, donnál Hitlerért" --- írod.

Sztálingrád alatt, a Donnál német, magyar, olasz, román stb. és orosz stb. katonák harcoltak. Nem úri jókedvükben mentek oda, hanem behívták és kivezényelték őket a frontra. Nem kérdezték meg tőlük, hogy ez egyezik-e a meggyőződésükkel vagy nem. Nekem több rokonom esett el a Don-kanyarban: gondolod, a Führer nevével az ajkukon lehelték ki lelküket?

" 'judeoliberális'
azt a szót nagyon szeretheti. ahogy hitler is gondolom. és jobbikos. mi ez, ha nem faji, és világnézeti megkülönböztetés? :) ahogy a náciknál anno" --- írod.

Ez kb. egy olyan szellemes szóösszetételképzés, mint mondjuk a "klerikálfasiszta". Egyik sem légbőlkapott :-)

ü
bbjnick

lucc.gizi 2011.09.15. 20:02:22

A poszt gyenge, ellenben mit szóltok hozzá, hogy hőn szeretett Bonsai Duce-tok úgy be van szarva, h. nem engedi a tüntetéseket,hm?

laci0011 2011.09.15. 20:11:56

Van hozzászólás rendesen,nem érdektelen a téma az biztos.Lehet rémísztgetni a jobbikkal a rendszerváltókat rendesen,de akiknek 22 év is kevés a rendszerváltoztattatáshoz az csak magára vessen,dehát az önérdek mindenekfelettiségének ez az áldásos mellékhatása nemde.

2011.09.15. 20:25:51

@bbjnick:
"Nem úri jókedvükben mentek oda, hanem behívták és kivezényelték őket a frontra."
igen, egy tévedhetetlen vezér miatt(most is van ilyen ugyebár, a mandiner be is állt a propagandagyárba, az ő Lenijük lelkylola:):):). megbocsáss, rengetegen(bár kisebbségben voltak)úri jókedvükbe tapsoltak a Führernek. Csak aztán az oroszok megérkeztek a határhoz. és aztán akkor sokan nekik tapsoltak. olyanok akik azelőtt a Führernek. Na most ugye sokan erősen bizonygatják, hogy a maszopisták a jobbikba mentek át :):)

" 'judeoliberális' v "klerikálfasiszta".

melyiket hörgik többet? :):) bocs, de a "klerikálfasiszta" ritka mint a fehér holló, ezzel szemben judeolibsi :):):)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:28:18

@Alfőmérnök: nem a biszkuk „elszámoltatásáról” kéne beszélni (az a hajó ugyanis már egyértelműen elment),"

miért olyan egyértelmű - és hadd viszonozzam a kedves megszólításod - te ostoba f*sz?

Kámasuka 2011.09.15. 20:28:37

@lucc.gizi: Bármikor 'tüntethetsz' ha tudod hogy az mit jelent..:)

Peter T. Sinclare 2011.09.15. 20:30:39

@BenFranklin: Mármint annyira tehetségtelenek, hogy a Fidesz folyamatosan - legalább retorika szintjén - veszi át a Jobbikos programpontokat és javaslatokat? Lásd a legutóbbi szociális kártya bevezetésének lehetőségét, vagy az uzsorásokkal szembeni zéró toleranciás fellépést.

Peter T. Sinclare 2011.09.15. 20:31:36

@Alfőmérnök: Az emberiesség elleni bűncselekmények tudtommal nem évülnek el.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:33:21

@Oblomov: és miért olyan független/nagy ember ez a róna péter, hogy adni kell a szavára?
komolyan kérdezem

kénköves pokol 2011.09.15. 20:34:28

@tesz-vesz: "@Alfőmérnök: nem a biszkuk „elszámoltatásáról” kéne beszélni (az a hajó ugyanis már egyértelműen elment),"
A jó büdös kurva anyád ment el!Talán a cionista "simonvízentál"-osoknak mondd,te ökör,akik mai napig a háborús bűnösöket keresik (Képíró bácsi).

Yasashi Tanuki 2011.09.15. 20:34:49

A Fidesznek egyetlen esélye van: Ha helyre tudja állítani a vidéki közbiztonságot a cigányok lakta településeken a Jobbik fel fog szívódni.
Úgy tűnik a párt vezetői ezt meg is értették, ezért indult el az országos hajsza az uzsorások ellen, akikkel a helyi cigány vezetőket is sikeresen felszámolják majd, mert a két réteg között nagy az átfedés. Elkészült a javaslat a fegyvertartás legalizálására, ezt is be kell vezetni, akkor talán sikerül drasztikusan javítani a statisztikákon és ami még fontosabb a magyar lakosság közérzetén, élet és vagyonbiztonságán.

Kámasuka 2011.09.15. 20:35:41

@Peter T. Sinclare: szerintem nem nekem akartál válaszolni, egyet is értek 1 kiegészítéssel: magasról lesz*rom melyik pártember fejéből pattannak ki a jobbnál jobb 5letek, CSAK és KIZÁRÓLAG az számít, hogy ki és mit vált valóra belőle.

Kámasuka 2011.09.15. 20:40:36

@kénköves pokol: Simonvízenthálosok 100 év múlva is a nácik leszármazottait keresik majd Új Zsélandon is, mert abból élnek.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:43:09

@Morbus_Hungaricus: a nemzeti tradíciót, amit a FIDESZ eldobott magától, azt a JOBBIK fel tudná venni. Nem tudja. Egyrészt nincs meg hozzá az intellektuális kapacitása"

teljesen egyetértek, amúgy célja ez, de ezek nem keresztények, kincsők és kocsmatöltelékek.
a Balczó-féle kávéházi vonalat kéne erőltetni a nemzeti tradi felvételhételéhez, amit nem igazán értek, miben áll a felvétele, és miért lenne olyan nehéz ugyanúgy egy látványos huszársereget végigbaktatni a kossuth és rákóczi-indulóra a városon.
attól félek a jobbik, saját kocsmatöltelékét bízná meg jelenleg ezzel és vmi romatikus erőszak lenne a zene, persze ez nem lenne így ennyire azért nem ostobák, reméljük.
de még így is ők a valódi nemzeti oldal

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:49:00

@Alfőmérnök: erősödni fognak, azt nem tudom mennyire szorongatják meg a fideszt, de erősödni fognak jelentősen a következő választáson, ez holtbiztos

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:50:15

@tevevanegypupu: A Jobbiknak egyetlen jelentos politikusa van es az Morvai Krisztina"

vagy csak ennyit ismersz

volner pl mi? gaudi?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2011.09.15. 20:51:52

@Pigsy: hihetlenül jó kommentjeid vannak

Alfőmérnök 2011.09.15. 21:06:36

@Peter T. Sinclare: Mivel értelmesebbnek tűnsz,mint a többi kétbites droid, neked reagálok.
Mikor a kampányban az "elszámoltatásról" beszéltek, elsősorban a '89 után és legfőképp az elmúlt 8 évben történtekre értették. Én legalábbis így emlékszem.
Akik valóban emberiség ellenes bűncselekményeket követtek el, azok nagy része már nem él, vagy 80-90 éves. Nem értem, mit nem lehet érteni azon, hogy 89-90-ben kellett volna lezajlani az ilyen pereknek (kezdve azzal, hogy húzunk egy határt, meghatározzuk, hogy kik követtek el emberiség ellenes bűncselekményt és kik azok, akik "csak" a fennálló rendszert szolgálták).

tevevanegypupu 2011.09.15. 21:07:28

@bbjnick:

Nalunk nagyon sokaig nem volt tradicio a tradicio apolasa. Meg kell(ene) tanulni ezt is.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2011.09.15. 21:41:42

"Egyértelmű, hogy a kormány megint nem találta el az európai irányt - fogalmazott Szijj ártó Péter, hozzátéve: az európai kormányok folyamatosan adót csökkentenek, ezzel szemben a Gyurcsány-kormány újabb adóemelési döntéseket akar meghozni. Ez az út azonban kudarcokkal teli, ráadásul a reménytelenséget jelenti Magyarország számára, mert a családok jelentős része már most is rendkívül nehéz helyzetben van, és most azok a költségek fognak megint emelkedni, amelyek a mindennapi fogyasztás szempontjából kihagyhatatlanok - jegyezte meg, hozzáfűzve: az alapvető élelmiszerek és az üzemanyag a családok fogyasztási kosarában az első helyeken szerepelnek.

A Fidesz azonban egy másik utat képzel el Magyarországnak - mutatott rá, hozzátéve: 'mi nem az adóemelés útjára kívánunk lépni, hanem az adócsökkentés útjára'. A kormány adót emel, a Fidesz szerint adót kellene csökkenteni - szögezte le Szijjártó Péter.

(...) A gázolajat terhelő jövedéki adót is növelni fogja a kormány - fejtette ki Szijjártó Péter. Ennek kapcsán kiemelte: a gázolaj jövedéki adójának emelése a továbbgyűrűző hatása miatt a rendkívül drámai, hiszen a fuvarozók költségei növekedni fognak, ami azt jelenti, hogy a termékek szállítási költségei is emelkedni fognak, és ez a termékárakban meg fog jelenni. Ezért, amint a kormány benyújtja a javaslatát a gázolajat terhelő jövedéki adó emelésére, a Fidesz módosító indítvánnyal fog élni, amelyben kezdeményezni fogják a gázolaj jövedéki adójának a jelenlegi szinten való tartását."

Szijj ártó Péter 2009. március 12-én

Anti Anyag (törölt) 2011.09.15. 21:47:21

Egy jobbikos belügyminisztert nagyon tudnék értékelni.

Ráadásul az aligha fújatná le a "demokratákat", ha tüntetnek, mint fordítva.

töreki 2011.09.15. 21:53:53

@midnight coder:

Nem kell ígérni semmit csak a fidesz politikáját kell másolni! A fidesz fogja megnyerni a választást a Jobbiknak mint ahogy az mszp nyerte meg nekik!

hazug fidesznyik (törölt) 2011.09.15. 21:54:40

@midnight coder: "az MSZP 8 éven keresztül"

Már megint a 8 évre vered a farkad, fidesznáci?

hazug fidesznyik (törölt) 2011.09.15. 21:56:34

@brummnarcisz: "ez a cikk egy rakás szar"

Akkor miért etted meg?

2011.09.15. 22:02:26

hvg.hu/itthon/20110915_d_day_birosag

október 1. tüntetést betiltották, mert zavarná az országgyűlés munkáját az indoklás szerint. Kár, hogy szombatra esik, amikor nem is üléseznek. :D:D:D

Kámasuka 2011.09.15. 22:04:49

@Belpo: A rendőrség és egyéb közszolgálatos gyülekezési joga akkor és úgy korlátozható, ahogy jónak látják. Ezt szerződésben vállalta.

2011.09.15. 22:07:28

@BenFranklin:
teljesen igaz :):):) most akkor örülsz, boldog vagy? :):):)

Kámasuka 2011.09.15. 22:10:33

@Belpo: Tulajdonképpen igen. Az adómból inkább dolgozzanak és ne tüntessenek.

egyittlakó (törölt) 2011.09.15. 22:11:51

@www.doominogame.com: "Ennek a csürhének 3 képviselője van az EU-ban, s a magyarok 18%-a egyetért velük. Akkor minden ötödik magyar csürhe-tag?"

Rosszul mondod: minden ötödik magyar hülye.

"És aki eddig 4+8+másfél év alatt közép-európa legszarabb helyévé tették az országot? Az szerinted valami?"

Az a valami ugye, hogy ti elvesztettétek az ország kétharmadát, nemde? Ne a komcsikról papolj nekem, te nyomorék, hanem meséld el, hova tettétek a haza kétharmadát?

fedkvas 2011.09.15. 22:24:52

@BenFranklin:

szerintem másképp van.

a Fidesz inkább bal és jobboldali egyszerre (különadók, bankadó, nincs megszorítás, ne a zemberekkel fizettessék meg, mocskos bankok, mocskos multik, luxusáfa, árfolyamrögzítés vs. egykulcsos SZJA, állampolgárság nemzethez igazítása, az alaptörvény bevezető szövegének pátosza, társasági adó-csökkentés, hazai óriáscégek melletti kiállás, felső-középosztály kedvezései) - más frázissal élve populista-realista centristák, az egyes oldalak populizmusát és tényleges érdekeit adagolják fele-fele arányban. sajnos a populizmus és a tényleges érdekek arányának meghatározásához már nem élnek a középmértékkel. ehhez jön a keresztényszocialista szósz, afféle üzemen kívüli Golgi-készülékként, mely készülékben a jobboldaliságot a pátoszon kívül csak a fegyvertörvények liberalizálásának akarata jelenti.

az LMP sima baloldali, csak nem állampárti, nem szakszervezeti, hanem jogvédő karakterű. természetesen zöld szósszal tálalva. ez az állítás még az SZDSZ-es eredetet sem cáfolja, lévén az SZDSZ rendelkezett afféle idealista hippi, más néven progresszív baloldali vonulattal (pl. Fodor).

az MSZP pedig a legteljesebb katyvasz, egy marxista-leninista eredetmítoszból (70-esek) kivilágló állampárti karakterű (60-asok) baloldali párt (50-esek), a jobboldali-bal populista Gyurcsányékkal (40-esek), és a "neo-balpopulista" (immáron a 20 év kapitalizmusára reagáló) Mesterházyékkal (30-asok) a nyakán.

a Jobbik meg a magyar széljobb eszméit (revizionizmus, radikális nacionalizmus, Trianon-tagadás, esetükben mérsékelt antiszemitizmus, esetükben lefojtott cigányellenesség, török-magyar rokonságelmélet, neopogányság) kombinálja baloldali populista szólamokkal (köcsög multik-köcsög bankok, ne az zemberekkel), klasszikus széljobbos ("nácifasiszta") szólamokkal (köcsög bankok=köcsög bankok=köcsög zsidók), mindezt polgári eredetű politikai radikalizmusban (elszámoltatás, államadósság újratárgyalása, nemzetközi szerződések revíziója) feloldva.

alapvetően hiánycikk az orthodox ideológiakezelés, továbbá egy nem populista baloldali párt, továbbá egy "eszmetiszta", széles spektrumú radikális párt. legelső esetén a Fidesz nem léphetné át a maga jobboldali területének határait (ez persze sem a billegő Orbánnal, sem a nacionalista-szocdem Kövérrel nem elképzelhető), a második jelenti az MSZP 50-eseinek uralmát a párton belül, avagy egy ténylegesen szociáldemokrata 20-as generációs előretörését (utóbbi esetben a rossz klímájú állampárti attitűd is elhagyható lenne), míg a harmadik úgy értelmezhető, hogy a Jobbik nem gyűjtene vállalhatatlan eszmékkel csőcseléket magának, csupán a polgári radikalizmust tekintené vezérelvnek.

Katzenstreu 2011.09.15. 22:25:42

@Sarkalatos hozzászóló: Igen, Érpatakon és Érpatakon, továbbá Érpatakon. Nagyon egyszerű, 2014 elején megnézzük, hogy azon egy falun kívül bejött-e még nekik valami.

2011.09.15. 22:28:42

@BenFranklin:
a demokráciáról mint olyanról van valami fogalmad? vagy amit böfög a vezéred az van nálad?

Viktus 2011.09.15. 22:49:57

Facebookon pedig már mindenkit lever Vona ...

Így jár, aki sokat iszik
Vona Gábor, 2011. szeptember 15., 21:38
Bizonyára mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nagyon kellett pisilnie, de erre nem volt lehetősége, így a gyülemlő szükség végül már bármire rávette volna, csak hogy szabaduljon a helyzetből. Ma fontos találkozókról még fontosabb találkozókra rohantam. A felhörpintett ásványvizek csak gyűltek, de a mosdóba a csúszások miatt nem volt időm elmenni. Délután egy cukrászdában volt az utolsó megbeszélés, ahol már annyira kellett pisilnem, hogy nem tudtam tovább ülni. Elnézést kértem és felálltam, hogy engedjek a természet törvényének. De a cukrászdában nem volt WC. Ekkor - lassan önkívületi állapotba kerülve - átfutottam a szomszédos sörözőbe. Beléptem és a pincérnek azt mondtam, hogy szeretnék elmenni a mosdóra, és kifizetem természetesen. Erre ő azt mondta, ha rendelek valamit inni, semmi akadálya. Amikor kiejtette az inni szót, már attól rosszul lettem. "Ember, majd be..., és még igyak is?!..." Kínomban ösztönösen körülnéztem a kocsma belsejében. Egy hölgy ült hozzám a legközelebb, sapkában, éppen a korsó sörét szürcsölgette. És léptem. "Hölgyem, meghívhatom egy italra?" - kérdeztem. Ő mintha ez a világ legtermészetesebb szituációja lenne: "Egy sörre." Letettem a pénzt a meglepett pincérnek, majd elrohantam a mosdóba. A söröző bevételhez, a hölgy még egy sörhöz, én meg a piszoárhoz jutottam.
És hogy mi a tanulság? Na, ezt majd a kommentekben elmondjátok.

www.facebook.com/notes/vona-g%C3%A1bor/%C3%ADgy-j%C3%A1r-aki-sokat-iszik/10150320708064662

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2011.09.15. 23:13:35

A posztíró téved. A Jobbiknak minden bizonnyal erősödni fog 2014-ig, de a Fidesz, a parlamenti többség érdekében nem velük fog koalícióra lépni hanem az MSZP-vel. "Összenőn, ami összetartozik".

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 23:16:20

@kierkegaard:
Most milyen szövetségesünk is van?
Már akinek nem kell segget nyalni és még jó pofát is vágni hozzá?

Orbán gyakorlatilag teljesen elszigetelődött, nyugaton senki sem veszi számba, megbízhatatlan szélhámos hordószónoknak tartják és úgy is kezelik.

Persze az is igaz, hogy épp most írta alá Pártunk és Kormányunk a tongai-magyar örök barátsági szerződést:
"Fejleszti diplomáciai kapcsolatainkat az Orbán-kormány és Schmitt Pál. Ennek jegyében kitüntették V. George Tupou tongai királyt. Az azerbajdzsáni adminisztráció vezetőit is elismerésben részesítették."

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 23:19:28

Újra "Műveleti terület" a Kossuth tér!
Tele a narancskommunista Viktátor gatyája!
Orbán bő nyállal szembe köpte magát és a demokráciát, no meg a csápolóit!

"Egyébként most derült ki, hogy a Kossuth tér egy részét egy nem régen született rendőrségi határozatban ismét műveleti területté nyilvánították. A fideszes kordonbontó akció után 1686 nappal tehát eljutottunk oda, hogy a polgárok ismét nem gyakorolhatják azon állampolgári jogaikat, amelyekért az akkori ellenzék harcos képviselői keményen felléptek – hangsúlyozta Kónya."

krisz-nagy 2011.09.15. 23:44:13

a poszt szar.
szerintem vesszen az összes politikus (akármilyen párti), és jöjjön valaki ÚJ... erre sajnos nincs remény, mert "tűzközelben" mindnek elmegy az esze.
és ami a fiatal értelmiségieket illeti: magam is az vagyok - és az mszp-re szavaztam. főleg azért, hogy biztosan bekerüljenek a parlamentbe a sunnyogó jobboldal mellé / ellen. tessék lehet sünt szaratni velem :-))

Csolt nemzettségbeli 2011.09.15. 23:47:30

Hehe, már az alkotmányjogász is komcsinak nevezi a narancskomcsikat:O)))

"Ugyanakkor Lövétei szerint is nyilvánvaló, hogy különös döntések születtek, hiszen számos esetben volt már tüntetés a Kossuth téren, s zártak le forgalmas csomópontokat is. Egyébként a rendőrség – amelynek működését a belügyminiszter irányítja – egy hierarchikusan felépített szervezet, s az alkotmányjogász feltételezi, hogy ez a hierarchia most is működött. Vagyis: a hatalom most valószínűleg ugyanúgy eldönt mindent, mint egykor a szocializmusban."

ap · http://premiumlivesets.hu 2011.09.15. 23:51:06

@csuvel: azt ugye nem gondolod komolyan hogy egy bal oldali szimpatizánsból hirtelen szélsőjobb lesz? :D

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2011.09.16. 00:14:05

@Doomhammer: Igaza van, magamba is szálltam, és inkább alkottam. :)

Csolt nemzettségbeli 2011.09.16. 00:23:39

@bbjnick:

NEM IS AKARJA MEGOLDANI!

Ha akarná, akkor a kormány egyesítené 1,2 millió devizahiteles ügyét és pert indítana nevükben a bankok ellen.
De a kormány csak pár ezer VIP hitelesnek akar segíteni, a haveroknak, az amúgy is kőgazdag elitnek!

"A per, amitől a bankok rettegnek

Szentkirályi Balázs
2011. szeptember 15., csütörtök 13:04 |
|

Egy szegedi takarékszövetkezet egyoldalú szerződésmódosításai a Legfelsőbb Bíróság (LB) elé kerültek. Ezt megelőzően, a másodfokú eljárást lebonyolító ítélőtábla jogerősen is kimondta, hogy a pénzintézet összes egyoldalú szerződésmódosítása tisztességtelen volt, így azok három évre visszamenően érvénytelenek. Ha az LB elfogadja a bíróság jogi érvelést, akkor tömeges perek indulhatnak a bankok ellen az elmúlt évek kamatemelései miatt. "
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/15/a_per_amitol_a_bankok_rettegnek/

Kámasuka 2011.09.16. 00:26:06

@fedkvas: Ezt precízen megírtad. Csak az a része nem tetszik hogy nem-populista baloldal kéne. Nem tudom értelmezni, hogy lehetne egy kormányozni kívánó politikai párt nem populista, és aki ilyet állít, arról azt gondolom hogy nagyon demagóg és populista....:DDD

dekol84 2011.09.16. 00:34:27

@isti77: "Mellesleg mit csináltak a parlamentben az elmúlt másfél évben? Valaki tud bármit is említeni, ami a nevükhöz fűződik?"

A tökverésen kívül sokat nem csináltak, de azzal. hogy ezt a fasz fityiszt, meg a zorbánt szembesítették a korábbi hazugságaikkal, már sokat tettek! Igaz, hogy a hithű baromagyú fityisz fanokat ez meg sem legyintette, de legalább megmondták! A fityisz csordából, ha csak egy birka is elgondolkodott, hogy mekkora egy állat a zorbán és csürhéje, akkor már nagy szolgálatot tett a jobbik!

dekol84 2011.09.16. 00:35:39

@dekol84:

Elfelejtettem a Cato idézetet:

Rohadjon meg a zorbán!

dekol84 2011.09.16. 00:36:49

Pöcsök mind ahányan ott meresztik a szaros valagukat a parlamentben! Főleg ez a köcsög zorbán!

Kámasuka 2011.09.16. 00:40:53

@dekol84: Azonkívül hogy van egy igazságos adórendszer, nem vettünk fel újabb IMF-pénzt, nem aláznak már a tótok, lehet 2s áp-ot szerezni, és megint van néhány év után némi gazdasági növekedés, és nincs mindennap újabb korrupciós botrány, tényleg semmi nem történt.

Kámasuka 2011.09.16. 00:43:29

@BenFranklin: Ja és 20 év tervezés után megfelezték a parlamenti létszámot.

Kámasuka 2011.09.16. 00:45:22

@BenFranklin: Ja és adóztatják a multikat, meg a láncokat. Ja és néhány devizahitelest is megmentenek. Ja és 130 milliárdra megvágták az öko-katasztrófát okozó elvtársakat.

röhögő 2011.09.16. 00:51:04

@BenFranklin: Nem kértünk IMF pénzt? Tényleg nem. Nem kértük az 5 százalékos kamatozású IMF pénzt, helyette kibocsájtottak 7 százalékos államkötvényeket és az ebből kitömött valutatartalékból fizették az aktuális adósságokat. A multik láncok adóztatása után nézd meg az élelmiszer árakat, a banki költségeket! A parlament megfelezésével és egyéb választási változtatásokkal betonozzák be magukat. Nagyon igazságos az az adó rendszer, hogy aki 100 ezret keres abból fizet 16 ezret és a 84-ből éppen hogy megél, míg aki 1 milliót keres az fizet 160 ezret. Korrupciós botrány nincs, mert nem szivárog ki semmi. Nyugi azért van!
Gazdasági növekedés? Te nem vagy képben!

röhögő 2011.09.16. 00:52:55

@Csolt nemzettségbeli: Ez az amiért Gyurcsányt kell hibáztatni, hogy ezt hagyta. A kormánynak az a dolga hogy megfelelően szabályozza a folyamatokat. Ezt nem tették, ez most az eredménye.

röhögő 2011.09.16. 00:54:08

@ap: "azt ugye nem gondolod komolyan hogy egy bal oldali szimpatizánsból hirtelen szélsőjobb lesz?" - pedig igen. Én baloldaliként lehet hogy oda szavazok, mert valakinek már a cigányokat helyre kell tenni. Ha másképp nem megy...

Kámasuka 2011.09.16. 00:57:01

@röhögő: Igaz, a zsidókaszinó nem épül meg, hogy a macska rúgja meg.

Nem mindegy hogy kinek tartozol.

Aki egymisit keres az nem 160at adózik. +másik félmisit a munkáltató csenget utána.

Persze, korrupciós botrány mindig van, de ami nem szivárog ki az ugye nincs.

Ja és nincs segélyke alanyi jogon.

Árakat hagyjuk infláció nem nőtt.

Kámasuka 2011.09.16. 01:01:36

@BenFranklin: Igen, gazdasági növekedés. Ja és a gyerekeseknek kedvez az adórendszer.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.16. 01:07:09

@BenFranklin:
Ez se igaz, esetleg a 2014re lesz, ha addig nem változtat rajta a 2/3.
Amúgy a járásokat most hozzák létre, hogy több száz "függetlenített párttitkárnak" és a többezres holdudvaruknak jól fizető bulista állást biztosítsanak.

Csolt nemzettségbeli 2011.09.16. 01:09:19

@röhögő:

Gyurcsány 3 éve le van húzva a klozetba.
Ez a mostani kormány másfél éve a tökeit vakargatja és semmit sem tett 1,2 millió devizahiteles megkárosítása ellen!

Csolt nemzettségbeli 2011.09.16. 01:20:24

@BenFranklin:
1, van egy igazságos adórendszer
"Többkulcsos adórendszerre van szükség"
orbanviktor.hu/cikk/tobbkulcsos_adorendszerre_van_szukseg

2, nem vettünk fel újabb IMF-pénzt
A központi költségvetés nettó adóssága:
2010 április 18,104.2
2011 július 19,337.3 milliárd forint
akk.hu/ktgvetesadossag.ivy

3, nem aláznak már a tótok, lehet 2s áp-ot szerezni,
"Aminek lényege, hogy aki önszántából felvesz egy másik állampolgárságot, attól a személytől megfosztják a szlovákot. Ezzel próbálva (nem kevés sikerrel) elrettenteni a felvidéki magyarságot akár a kérelmezés gondolatától is."
szentkoronaradio.com/elszakitva/2011_09_02_megmozdult-a-felvideki-alloviz

4, megint van néhány év után némi gazdasági növekedés
"Leállt a magyar gazdaság (3.)
2011. szeptember 8. | 09:01"
www.portfolio.hu/gazdasag/valoban_leallt_a_gazdasag_magyarorszagon.155009.html

5, nincs mindennap újabb korrupciós botrány
"Holdudvartartás kétharmaddal:
Simicskáékat üldözi a szerencse"
atlatszo.hu/2011/09/12/holdudvartartas-ketharmaddal-simicskaekat-uldozi-a-szerencse/

röhögő 2011.09.16. 01:37:48

@Csolt nemzettségbeli: Ez igaz, de a helyzet a Gyurcsány alatt alakult ki.

röhögő 2011.09.16. 01:42:28

@BenFranklin: "Igaz, a zsidókaszinó nem épül meg, hogy a macska rúgja meg." - Ja! Zsidózol? Már értek mindent!

"Nem mindegy hogy kinek tartozol." - Tényleg nem, ha az állam kisegíti, akkor azt az én pénzemen teszi, vagyis én állok helyette aki sosem vettem fel hitelt.

"Aki egymisit keres az nem 160at adózik. +másik félmisit a munkáltató csenget utána." - ne keverd a TB járulékot ide meg a többit! Ráadásul ott arányosan az alacsonyabb keresetű fizet többet, mert a TB-nek van plafonja, droidkám!

"Persze, korrupciós botrány mindig van, de ami nem szivárog ki az ugye nincs." - Narancsdroid, stimmel.

"Ja és nincs segélyke alanyi jogon." - Azért ez még nincs így, csak a duma megy róla. Remélem meg lesz, ezzel egyetértek.

"Árakat hagyjuk infláció nem nőtt. " - narancsdroid, te nem jársz vásárolni? A benya mennyi is?

ebfül 2011.09.16. 02:20:19

"Nincs alternatíva", és ez eléggé szomorú. Nagy szükség lenne egy nemzeti elkötelezettségű váltópártra, (és itt nyilván nem a Jobbikra gondoltam, de az LMP-re sem :-)))

Az MSzP bűne ez is, tán nem kellett volna '90-től folytatólagosan minden, a baloldalon jelentkező alternatívát csírájában elfojtani.

A Fidesz most pont olyan helyzetbe került, amilyenbe az MSzP szeretett volna kerülni '90-ben. És ez egészségtelen, bármelyik pártról is legyen szó...

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.16. 02:58:41

@Katzenstreu: azért csak Érpatakot írtam, mert egyelőre csak ott működik Jobbik-konform modell évek óta, és azt szélsőjobboldalisággal, cigány- és persze zsidógyűlölettel kevéssé vádolható hírportálok is elismerik, hogy törvényes rend uralkodik ott, szemben a polgármester megválasztása előtti cigányterrorral.

Gyöngyöspatán egyelőre annyit sikerült elérni, hogy nem szednek hídpénzt az uzsonnásfiókák, a felnőtt orkok pedig szép lassan dolgozó cigányemberré nemesedve vonják újra művelés alá az utóbbi években, évtizedekben széjjeldíbolt Kecskekőt.

Tiszavasváriról kevesebbet tudok, de tizenvalahány uzsonnással már biztosan kevesebb rontja ott a levegőt a polgármester feljelentései nyomán.

De ha csak Érpatakot nézzük, és az 1/1-es mutatót, ez is pont végtelenszer (mínusz egyszer?) akkora teljesítmény, mint amit a te pártod hozott össze, legyen szó egy tekercs vécépapír beszerzéséről, vagy egy település irányításáról.

Kalmár 2011.09.16. 04:38:51

Azért ez az eredmény kijózanító lehet pár helyi kemény bloggernek. Még most is kétharmad???:)))
Hol vannak fletó hívei? Ja, azt tudom, mindannyian összeültek és ultiznak....ha jön még valaki. Kiváncsi vagyok, hogy mivel magyarázzák a zorbánozók a mindent elrabó, cigány náci diktátor népszerűségét.
Persze ilyenkor az emberek hülyék, meg genetikailag alattvalók.

Katzenstreu 2011.09.16. 04:48:49

@Sarkalatos hozzászóló: Mint írtam, majd meglátjuk, mire képesek a fiúk nagy szavakon kívül a nagyobb településeken. Tudnak-e olyat, mint pl. nálunk, hogy a helyi maszop jelöltjéra szavaznak, mert pinceszomszédjuk.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 06:01:43

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS FIDESZ MEGRENDELÉSRE:))))))))
ds9 2011.09.15. 14:23:49
A Nézőpont Intézet a világ legjobb közvéleménykutatója.--hihihi
Például nem elfogult, :D Martonyi lánya "nem" ott dolgozik, ugye?:))) nem a Fidesz alapította, etc.:D

Náluk a Fidesz minden adott pillanatban 2/3-al győz, történjék bármi.
Feltételezem, hogyha az az eset állna fent, hogy a Mediánnál és a Szondánál a Fidesz 10%-on állna, a Nézőpontnál akkor is 2/3-ot kapna. Ezek ilyen stabil dolgok.
A Nézőpont felmérései szerintem hasraütéses módszerrel készülnek, éppen milyen kedvük van, vagy milyen utasítást kell végrehajtani.
3 hónappal ezelőtt az Mszp/Jobbik/Lmp 9/8/7 százalékon állt, ennek a valószínüsége zéró, mert eközben a Mediánnál, Szondánál (még a Tárki/Századvég tengelyen is) ezen pártok között, jelentős különbség volt, a Jobbik előtt az Mszp mindenütt jelentősen vezetett, a Jobbik az Lmp előtt állt több százalékkal, valamint az Mszp minimum 2-3x több szavazóval bírt mint az Lmp. Tehát a 9/8/7 egyszerűen röhejes volt.

A Nézőpont Intézetnek egy feladata van, a valóság ellenére bizonyos körökkel azt láttatni, hogy a dolgok "máshogy vannak".

Egyik fő profiljuk az, hogy a Jobbikot az Mszp elé kell rakni, bármi áron !

A 2010-es választások előtt a Nézőpont azt mérte, hogy a Jobbik, 5-6 %-ot ráver az Mszp-re, mint tudjuk ez pont nem így volt.
A 2010-es önk. választások alkalmával azt jósolták, hogy a Jobbik jobban megveri az Mszp-t mint tavasszal (ami annak fényében érdekes, hogy ez akkor sem történt meg).

A Nézőpontot úgy kell felfogni, mintha átlátnánk egy párhuzamos univerzumba, aminek a fizikai törvényei azon alapulnak, hogy a Fidesznek mindig 2/3-a van.

Ezen törvények igazság szerint a mi univerzumunkra nem alkalmazhatóak, de a Nézőpont Intézet ettől a pici problémától igen szívesen eltekint.

A közvéleménykutatók jelentős része 7-10%-os Fidesz győzelmet jósolt 2002-ben, csak a Median találta el (pontosan) a végeredményt, még a Szonda sem !

Tehát ha valaki relative reális közv.kutatást szeretne olvasni olvassa a Mediant, vagy a Szondát és a kettőből rakja össze, hogy kábé mi a helyzet (ezek a kutatók sem tudják azonban mérni azt, hogyha az emberek félelemből, vagy más okból nem mondanak igazat, ami nem a Fideszt gyengíti!).
A Tárki és Századvég kutatásokat erős fenntartásokkal kell kezelni, igazság szerint a kutatásaik és a valós eredmények között van eltérés és hogy is mondjam, hmm, a náluk dolgozó emberek sem éppen arról híresek, hogy a Fidesztől függetlenek (Giró Szász, Kumin és még sokan mások).
A Nézőpontot meg tényleg egy parallel univerzumba kell sorolni, mert amit csinál az kábé olyan, mintha bárki, aki itt ír/olvas megkérdezné olyan ismerőseit akikről tudja pártpreferenciáikat és ebből írna megrendelésre közv. kutatást.

A Fidesznek már 22 százalékos , és egymillió szavazója sincsen---az is apad---hozhatjátok a hülye pénzért megfizetett határon túli szavazókat és a majmokat az állatkertből---banánért!!!! hehehehe:)

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 06:19:53

Orbán osztályt épít magának---ZÁRTOSZTÁLYT

nu pagagyí 2011.09.16. 07:10:01

A Jobbikot a Fidesz azért hozta létre hogy úgy tűnjön, mintha ők mérsékelt középpárt lennének, mivel tőlük jobbra is van párt. A Jobbik szépen eljátsza a ráosztott szerepet, mindent éppúgy csinálna mint mentora, de rakikálisabban és ki is mondja miért. A Jobbiktól arra kapunk választ mit is gondol a Fidesz valójában a társadalom kizsákmányolandó részéről.

A Fidesz másik innovációja az LMP, amit pufferzónaként hozott létre az általa maffiamódszerekkel szétvert polgári középpártok helyén. Ők a Fidesz "emberi" hangja.

A Fidesznek azért kell a totális médiafölény és a független intézmények megszállása, hogy eladja ezt a mesterségesen kreált választékot a népnek. Ha kezd tele lenni az emberek töke a megszorításokkal, az állami eszközökkel "törvényesen" zajló lenyúlásokkal, akkor a Jobbikot tolja előtérbe. Ha úgy érzi, hogy az embereknek az önkény és a szolidaritás hiánya a gond, akkor az LMP-n hízlal egy picit.

A Jobbikot és LMP-t támogató közemberek őszinteségét nem vonom kétségbe, azonosulnak pártjaik ideológiájával, de sajnos mindannyian a "társadalom mérnökének, a vezénylő tábornok úrnak" a játékszerei és a kiépülő diktatúra elleni hatásos tiltakozás gátjai.

röhögő 2011.09.16. 07:18:40

@nu pagagyí: Na azért ekkora machinációt ne tételezzünk már fel a Patásról! :-))

röhögő 2011.09.16. 07:21:06

@Kalmár: Ha te azt hiszed hogy még megvan a kétharmad, akkor az azt jelenti hogy a környezetedben mindenki tudja hogy vérfideszes vagy és senki sem meri megmondani neked a véleményét. A környezetemben már az egyharmadotok nincs meg, nem hogy a kétharmad.

Oblomov 2011.09.16. 07:28:15

@tesz-vesz:
Hogy független/nagy ember-e Róna?

Miért lenne ez fontos, vagy fontosabb annál, amit éppen konkrétan mond?

Egyébként az LMP jelöltje volt az MNB fb-ba, ahol az a dolga hogy rálátása legyen a monetáris politikára. Kétségtelennek tűnik viszont, hogy valóban nem akkora szaktekintélye az unortodox gazdaságpolitikának, mint Orbán. :)

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 07:31:00

Kedves Rendőr- és Fegyveres Őr sorstársaink!

NE HAJTSÁTOK VÉGRE FŐNÖKEITEK PARANCSÁT!
Polgári engedetlenséget fogunk végrehajtani.
NE ÁLLÍTSATOK MEG SENKIT!

Nem lehet célunk a fegyveres konfliktusig való elfajulása a történteknek, de igen is célunk a diktátor elzavarása!
Ez a TI ÉRDEKEITEK IS!

Ne védjétek azt, aki nyomorba akarja dönteni az Országot.
Ezt minden demokratikus embernek MEG KELL ÉRTENIE!

tevevanegypupu 2011.09.16. 07:43:47

@Nemzeti nagy nulla:

Fel-fel ti rabjai a foldnek, fel-fel te ehes proletar.(:

VI. Béla 2011.09.16. 07:49:52

@tevevanegypupu:

A caps lock a gerjedés jelzése ennél az embernél?

Kalmár 2011.09.16. 07:53:12

@röhögő: Ha a Szondától a Nézőpontig mindenki szerint a legnépszerűbbek, akkor nem lehet, hogy mégis a te szemüveged párás? Kevered a vágyaidat a valósággal. Valóban mindenki tudja a környezetemben, hogy Fidesz szimpatizáns vagyok, jókat szoktunk politizálni, és nagyon is megmondják a véleményüket, mert nincs képmutató hazug alak a baráti körömben. Kerülöm a fajtáját.
"Érdekes" módon nem sok szoci van. Jobbikos még akad de például lmp fanokat nagyítóval kell keresni.
Nincs benne semmi meglepő. A legtöbben olyanok vannak akik senkire nem szavaznának. Szerintük sincs alternatíva. Szerintem sincs, még akkor sem ha pár dolog nekem sem tetszik.

nu pagagyí 2011.09.16. 07:54:11

@röhögő: Pedig az MDF esetében le is bukott a Fidesz titkosszolgálata az UD Zrt. Az SZDSZ szétbomlása is elég különös körülmények közt történt. A korrupciós ügyek hirtelen eszkalálódása is jól megtervezett akció volt. Tényleges ügyek mellé egy csomó hihető, de semmi alappal nem bíró ügyet kevertek. Mostanában mentik fel sorban a megvádoltakat: most éppen Borókai Tímeát, vagy ilyen a kopaszi gát ügye is. Nekem gyanús a Hagyó ügy, a Hunvald ügy. Gyurcsány tervszerű és ocsmány módszerekkel történő lejáratásáról már nem is beszélek. De azért mindennek a koronája a 2006-os örjöngés leszervezése és tartósítása.

A mesterségesen szított apokalipszisből hipp-hopp két új párt emelkedett ki, láthatóan jól kibélelve pénzzel. Az egyiket Orbán asztaltársaságából kiröppenő ifjú titán szervezte, a másikat a Fidesz segédszervezeteként funkcionáló Védegylet és Élőlánc prominensei. Bástyák ők, nem rések.

Kalmár 2011.09.16. 07:58:15

@Nemzeti nagy nulla: Nagy mókamester vagy. Már egyezkedsz a "milliós tömeg" nevében a rendőrökkel? :)))

tevevanegypupu 2011.09.16. 08:01:18

@VI. Béla:

Mindenesetre nagy es tortenelmi tevedesben van szegeny feje. Korulbelul olyan mint a japan katona, aki husz evvel a haboru utan meg mindig harcolt az oserdoben az ellenseggel.

Jerky_Maistro 2011.09.16. 08:08:31

@betyár: hjajjj, neee...megint a fasiszta-náci jogi csűrés-csavarás.:-) öl vagy gyilkol? lop vagy rabol? fisz vagy f@sz? igen, vannak különbségek, de a rohadékok sosem változnak, minden korban léteznek, csak máshogy hívják őket. a tolvaj tagadja, hogy lopott, a nyilas tagadja, hogy szívesen gyilkolna és szimpatizál a nationasozialistische nézetekkel.

Kalmár 2011.09.16. 08:13:01

Ez egy szép grafikon.....ezért kell a rohadék bankokat falhoz állítani. Velünk mindent meg lehet tenni, most remélhetőleg pofán basszák őket úgy, hogy eszükbe jusson legközelebb!!
www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/ez-faj-nagyon-a-magyar-frankhiteleseknek-357906

Koalabeer 2011.09.16. 08:31:48

???????? Volna egy kérésem a hölgyekhez és urakhoz !!
Volt 1956-ban egy magyar író aki megjelentetett többek között egy verset. Sajnos nem emlékszem már rá pontosan. Csak bosszant hogy idős vagyok és már sokat felejtek. Volna olyan kedves valaki aki még emlékszik hogy ide a nettre feltenné az egész verset . Az Író neve Háj Gyula a vers címe : FOLYIK A VÉR A PESTI UTCÁN !!! Arra már nem emlékszem hogy a vers " múlt, jelen, vagy jövő időbeni eseményről szólt !!!!!!!!!!!!!!!!

nu pagagyí 2011.09.16. 08:40:47

@Kalmár: Emlékeztetnélek rá, hogy devizahitel probléma a Fidesz hatalomátvétele óta van. Addig 180 forinton állt a CHF és az országkockázati felár is elfogadható volt. A kamatok emelkedését a Fidesz katasztrófa kommunikációja okozta/okozza. A hatalomváltás előtt és közvetlenül utána az ország összeomlását vízionálta, hogy mindent rákenhessen a szocikra és a propagandát a külföld készségesen el is hitte, nem is kapunk olcsón svájci framkot. Azóta is egyik katasztrófától egy másikkal menti meg az országot. Ilyen balfasz országnak kéne adnom valamit, én is megkérném az árát.

betyár (törölt) 2011.09.16. 08:51:25

@Belpo:

emélkszik e arra, amikor a kárpátok cicerója háza előtt nem engedélyezték a tüntetést, hivatkozva a közlekedés aránytalan korlátozására. pedig megyó a bdai hegyvidék egy csendes mellékutcájában lakik, nem a clark ádám téren. bármi is a véleményem az eszközről, az ötletet a ballibbant kormány adta.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 08:52:37

KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS FIDESZ MEGRENDELÉSRE:))))))))
ds9 2011.09.15. 14:23:49
A Nézőpont Intézet a világ legjobb közvéleménykutatója.
Például nem elfogult, Martonyi lánya nem ott dolgozik, nem a Fidesz alapította, etc.
Náluk a Fidesz minden adott pillanatban 2/3-al győz, történjék bármi.
Feltételezem, hogyha az az eset állna fent, hogy a Mediánnál és a Szondánál a Fidesz 10%-on állna, a Nézőpontnál akkor is 2/3-ot kapna. Ezek ilyen stabil dolgok.
A Nézőpont felmérései szerintem hasraütéses módszerrel készülnek, éppen milyen kedvük van, vagy milyen utasítást kell végrehajtani.
3 hónappal ezelőtt az Mszp/Jobbik/Lmp 9/8/7 százalékon állt, ennek a valószínüsége zéró, mert eközben a Mediánnál, Szondánál (még a Tárki/Századvég tengelyen is) ezen pártok között, jelentős különbség volt, a Jobbik előtt az Mszp mindenütt jelentősen vezetett, a Jobbik az Lmp előtt állt több százalékkal, valamint az Mszp minimum 2-3x több szavazóval bírt mint az Lmp. Tehát a 9/8/7 egyszerűen röhejes volt.

A Nézőpont Intézetnek egy feladata van, a valóság ellenére bizonyos körökkel azt láttatni, hogy a dolgok "máshogy vannak".

Egyik fő profiljuk az, hogy a Jobbikot az Mszp elé kell rakni, bármi áron !

A 2010-es választások előtt a Nézőpont azt mérte, hogy a Jobbik, 5-6 %-ot ráver az Mszp-re, mint tudjuk ez pont nem így volt.
A 2010-es önk. választások alkalmával azt jósolták, hogy a Jobbik jobban megveri az Mszp-t mint tavasszal (ami annak fényében érdekes, hogy ez akkor sem történt meg).

A Nézőpontot úgy kell felfogni, mintha átlátnánk egy párhuzamos univerzumba, aminek a fizikai törvényei azon alapulnak, hogy a Fidesznek mindig 2/3-a van.

Ezen törvények igazság szerint a mi univerzumunkra nem alkalmazhatóak, de a Nézőpont Intézet ettől a pici problémától igen szívesen eltekint.

A közvéleménykutatók jelentős része 7-10%-os Fidesz győzelmet jósolt 2002-ben, csak a Median találta el (pontosan) a végeredményt, még a Szonda sem !

Tehát ha valaki relative reális közv.kutatást szeretne olvasni olvassa a Mediant, vagy a Szondát és a kettőből rakja össze, hogy kábé mi a helyzet (ezek a kutatók sem tudják azonban mérni azt, hogyha az emberek félelemből, vagy más okból nem mondanak igazat, ami nem a Fideszt gyengíti!).
A Tárki és Századvég kutatásokat erős fenntartásokkal kell kezelni, igazság szerint a kutatásaik és a valós eredmények között van eltérés és hogy is mondjam, hmm, a náluk dolgozó emberek sem éppen arról híresek, hogy a Fidesztől függetlenek (Giró Szász, Kumin és még sokan mások).
A Nézőpontot meg tényleg egy parallel univerzumba kell sorolni, mert amit csinál az kábé olyan, mintha bárki, aki itt ír/olvas megkérdezné olyan ismerőseit akikről tudja pártpreferenciáikat és ebből írna megrendelésre közv. kutatást.

A Fidesznek már 22 százalékos , és egymillió szavazója sincsen---az is apad---hozhatjátok a hülye pénzért megfizetett határon túli szavazókat és a majmokat az állatkertből---banánért!!!! hehehehe:)

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 08:54:02

Orbán azt mondta: Akinek lehetősége van a riválisát ellenfelét meggyilkolni az ne habozzon!

Ok. Gonosz Törpe megtanultuk mi is.. meglesz!..:DDD hehe

betyár (törölt) 2011.09.16. 08:54:17

@Jerky_Maistro:

jogi csűrés-csavarás? hát maga tényleg olyan egyszerű, mint az avatarja. de ha már, el ne felejtse a felsorolásból a bolsevikokat. kezdheti rögvest apróval, kádárral, biszkuval, csak hogy a kisvadakkal indítsunk.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 08:57:54

"AZ IGAZSÁG MELLETT" KIÁLLÁS GYURCSÁNY FERENC MINISZTER ELNÖK UR MELLETT! EZT AZÉRT IS TESZEM, MERT MÁR TÜRHETETTLEN A JOBBOLDALNAK, AZ EGÉSZ ORSZÁG LEROMBOLÁSA, AMIT SOKAN NAGYON KEMÉNY MUNKA ÁRÁN ÉPITETTEK FEL. AZ ORBÁN FÉLÉK,SZIJJÁRTÓ FÉLÉK, ÉS MÉG LEHETNE SOROLNI CSAK AZ ÖNÖS ÉRDEKEIKET KÉPVISELIK. A ZEMBEREK SORSA EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKLIK őKET. ILYEN ROMBOLÁS MÉG EBBEN AZ ORSZÁGBAN KEVÉS, VOLT. SAJNOS MIRE A ZEMBEREK, EZT ÉSZRE VESZIK, MÁR KÉSŐ LESZ. NEM VÉLETLEN ORBÁNÉK FÉLELME A GYURCSÁNY MINISZTERELNÖK URTÓL AZ Ő KISUJJÁBAN TÖBB VAN, MINT AZ EGÉSZ "UGY NEVEZETT KORMÁNYBAN" NEM FOGJUK, HAGYNI, HOGY BÁRMIFÉLE KONCEPCIÓS PERBEN IS BEMOCSKOLJÁK A NEVÉT !

Ha kell fegyverrel is harcolunk!!!!!!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 08:58:30

Orbán hamarosan takarodik:))

töreki 2011.09.16. 08:58:34

Yasashi Tanuki

A fidesz gazdái nem fogják engedni hogy a cigányokat megrendszabályozzák mert különben nem tudnának velük riogatni!
A fidesz pedig azt csinálja amit a testvérpárt a likud megenged neki! Éhes disznó makkal álmodik! A fidesz ugyanúgy belenyúlt a szarba és nem tud belőle jól kijönni mert a nép a saját bőrén tapasztaltakat fogja figyelembe venni és nem azt amit be akarnak neki mesélni, különösen úgy hogy már nem lesz lakása ahol meghúzhatja magát a családja és a tőle elrekvirált adókból a cigányokat tartja fenn meg a multikat! Az orsós likud vitya és csapatának napjai meg vannak számlálva!

mérien 2011.09.16. 08:59:25

Siralmas vagy nevetséges lehetőség, vagy a megoldás, de ha a tálcán felkínált 4 fajta romlott alma tovább poshad, akkor bizony a csak poénból megjelent Kétfarkú Kutya párt még a végén kormánypárt lesz, lásd Izland. Na, nekik kellene most okosan gondolkodni, ha a vicc mögött volt valamiféle tisztességes gondolat is.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:00:13

A történelem forgandó szerencséjét ismerő embereknek személytől függetlenül kötelességük tiltakozni a koncepciós perek ellen. Bízom a független bíróságban, ( ami januárig létezik aztán az sem)mert az ügyészségben a sajtóban ismertetett vádak alapján nem lehet.

Ezért kell minél hamarabb megdönteni a Diktatúrát és a gyilkos Nemzeti törpét elzavarni!

töreki 2011.09.16. 09:04:35

Nemzeti nagy nulla

Te aztán tényleg egy nagy nulla vagy! Rajtad kivül kevés élőlény (nem tartozol az emberi fajhoz) van aki ekkora hülyeséget hajtogat hogy a gyúrcsótány nem bűnös! Nem véletlenül menekülnek a tettestársai a közeléből mert abban reménykednek hogy hogy megússzák. Sajnos erre van is példa mint a legutóbbi eset hogy a szintén tettestárs garamvölgyi elvtárs menlevelet kapott tőlük mi több bevették a csapatukba! A szabó zoltánnak igaza volt amikor azt mondta, hogy az az mszmp-és aki a fideszbe váltott az jó elvtárs a többi az nem! Söpredékek vagytok egytől-egyig!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:05:23

Most már mindenki csak arra gondoljon amit Orbán mondott:
AKINWK LEHETŐSÉGE VAN A RIVÁLISÁT, ELLENFELÉT MEGGYILKOLNI AZ NE HABOZZON. Ő is megtanulta ezt, azt azt mondta . HÁT MI IS MEGTANULJUK ÉS ESZÜNKBE VÉSSÜK ÉS ÚGY CSELEKSZÜNK !!!!!!!!
Cselekedjünk!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:06:35

@töreki: hogy anyád miért nem szart ki inkább:)

Alfőmérnök 2011.09.16. 09:07:14

@betyár: Ez egy újabb öngól.
Persze a ballib értelmiség ilyenkor jobban teszi, ha befogja a csőrét, de ha valaki azt mondja, hogy ez egy baklövés, annak végső soron igazat kell adnom.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:07:40

Mi Orbán(at)unk, ki vagy a Parlamentben,
szüntettessék meg a te neved,
lázadjon már fel a te országod,
és töröltessék el a te akaratod
miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is.
Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább,
és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsőség nélkül,
és remélhetőleg az sem soká már.
Ámen..

betyár (törölt) 2011.09.16. 09:08:35

@Nemzeti nagy nulla:

esetleg pontos forrást meg tudna jelölni? mert gyurcsány ugyan hivatkozott erre, de azt elfelejtette mondani, hol és mikor hangzott el. bár látom kisebbíti a mester jelentőségét, hiszen maga már általában beszél ellenségről, gyf. csak magát említette célpontként.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:10:36

ÁLLÍTSÁTOK MEG ARTURÓ UIT.!!!!!!AZAZ A TÚRÓ VIKT !!!!!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:14:49

Ez már nem Párt harc . A Fidesz az nem Párt hanem egy Bűnbanda , Fidesz BT. a Magyar Nép ellen dolgozik...csak a felső tizezernek osztogat .....és a seggnyalóinak alamizsnát osztogat az adófizetők pénzéből ...
Szept.29 től tüntetések, sztrájkok, s még ki tudja mi lehet?...:)Nagygyűlés okt.1 én Budapesten.
Hiába nem engedélyezte a Rendőrség, Polgári engedetlenség lesz... ( a szabadnapos rendőrök is tüntetnek)...." kordont bontunk és az ügyvédek majd rendbe hozzák Oszt jónapot"

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:17:02

@betyár: Orbán nem is cáfolta, mert akkor odatették volna neki az amerikai követség jelentését amit több diplomata előtt mondott a kis rohadék, még nagyobb égés lett volna. A Wikileads az leközölte..minden újságban Európában is lehetett olvasni ( kivéve a fidesz sajtóban nem ..kussoltak róla)

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:19:26

@betyár: mert még név szerint is kimondta Orbán, név szerint: "Gyurcsányt inkább halva szeretném látni, mint sebesülten!!"---ez is benne van a követség jelentésében amit diplomaták előtt tett a kis Gyilkos Nemzeti Szarjankó

tevevanegypupu 2011.09.16. 09:20:53

@Nemzeti nagy nulla:

Ne idegesitsen, pont akkor szeretnek felmenni Pestre megnezni a Munkacsy- trilogiat. Nem lehetne athelyezni a forradalmat par nappal kesobbre? Tudja milyen draga a vonatjegy (errol is Orban tehet), kifizetem aztan nem tudok eljutni a celhelyre..nem tehetik ezt velem, elvegre en is a nep vagyok.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:21:49

és még ezt a kis rohadék alcsúti sutyerákot éljenete a fidesz támogató???????El kéne gondolkodni...!!!!!!!!!
igaz Chausescut, Sztálint, Sadamot, Hitlert, is éljenezték és hova jutottak? mi lett velük?..

tevevanegypupu 2011.09.16. 09:22:29

@Nemzeti nagy nulla:

Rosszul forditottak azt a szoveget, Orban azt mondta:"Gyurcsanyt inkabb alva szeretnem latni mint sebesulten." Nyilvan nem angolul tanult elobb a fordito, hanem talan inkabb oroszul..

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:24:46

@tevevanegypupu: azt szokta mondani erre a seggnyaló Gíró Szász ( aki kálmán Olgánál volt egy hete és Olga megkérdezte miért jó annak az ápolónőnek a 16 százalékos egykulcsos adó--hiszen csak kevesebbet keres) Gíró azt mondta: nem azt kell nézni hanem az ösztársadalmi érdeket.
NA EZ IS ÖSSZTÁRSADALMI ÉRDEK.. sajna Neked most rossz lesz egyénként:))) hehehe Jó Fidesz duma mi?

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:26:07

@tevevanegypupu: hülye..Rossz duma..olyan Fideszes kapálódzó válasz.....te semmilyen nyelven nem tudsz csak seggnyaló nyelven?....

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:27:58

@tevevanegypupu: ez gyenge volt.
:))))).na iratkozz be valami másodikosoknak lévő oltó tanfolyamra...aztán jelentkezz...de most meg megyek WCre - szarni kell, tehát kiteszem a Fideszt!!!:DDD hihi

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:34:34

A seggnyaló Gíró Szász András " közpénzvivő" ( és nem szóvivő)azt mondta( aki Kálmán Olgánál volt egy hete és Olga megkérdezte miért jó annak az ápolónőnek a 16 százalékos egykulcsos adó aki 70 ezert keres--hiszen még csak kevesebbet keres azzal) Gíró azt mondta: nem azt kell nézni az egyéni érdeket, hanem az össztársadalmi érdeket. Jó Fidesz duma mi?
NA EZ IS ÖSSZTÁRSADALMI ÉRDEK.
A kis Diktátor elzavarása. Neki rossz lesz de a társadalomnak nagyon jó:))))) hehehe

tevevanegypupu 2011.09.16. 09:36:54

@Nemzeti nagy nulla:

Egy ujabb Nagy Oktoberi Szocialista Forradalom..az Irani Forradalmi Garda mar keszen all?

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:38:33

ITT AZ IDŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEM LEHET TOVÁBB VÁRNI! Feltette a kis gyilkos Nemzeti Rohadék Gonosz törpe az í-re a pontot.....PÁRTTÓL FÜGGETLENÜL CSELEKEDNI KELL , mert a gyerekünk és unokáink is szenvedni fognak , kizsákmányoltak, becsapottak vagy talpnyalók lesznek hűbéresek!!! Gyilkos Vezető nem kell az országnak!!!

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:40:42

@tevevanegypupu: BAROM...itt már nem páertokról...szocialistákról, liberálisokról van szó, hanem a magyar népről!!!!!!!! A Demokráciájáról, a jogállamáról...az egyeduralkodás és diktatúra ellen...de ezt te nem értheted...... Buta alamizsnért seggnyaló vagy

Jerky_Maistro 2011.09.16. 09:46:42

@betyár: aha, pont lesz@rom. nem róluk volt szó, hanem a te kedvenceidről, akik romokba küldték Európát és élvezettel nyírtak ki 60millió embert.

nu pagagyí 2011.09.16. 09:54:52

Ideje lenne felismerni a Fidesz átlátszó politikáját. A Jobbik arra kell nekik, hogy a szegények még véletlenül se foghassanak össze nyomoruk igazi előidézői ellen. Jól jön egy olyan párt, amelyik irígységet és gyűlöletet szít és ezáltal egymásra uszítja egyik szegényt a másikkal. A Fidesz eközben vígan fosztogatja a társadalmi szolidaritás minden intézményét: a szociális segélyezést, a társadalombiztosítást, oktatást. A források a vagyon hűség és érdemek szerinti gyors átrendezéséhez kellenek. A vagyonátrendezés ennél piszkosabb eszközökkel is folyik, épp most lehetünk tanúi annak, hogyan vesznek el egy övenmilliárd árbevételű céget tulajdonosaitól (MAL) és hamarosan végignézhetjük az OTP és MOL újraosztását is.

A Jobbiknak e folyamat végéig kell kitartania, onnantól már a pénz által kialakított egzisztenciális függés vesz át a társadalom fékentartásának eszközét. Az emberarcú orbánizmus a jutalom és büntetés dinamikus egységén alapuló - és az ország korábbi megszállóitól eltanult - politika a nép kirablására.

Amint a vagyonátrendezés megtörténik, azonnal véget érnek majd a katasztrófák, a termelés beindulása, az olcsó bérű kiszolgáltatott emberek tömege már azoknak hoz hasznot akik a háttérből pénzelik ezt az egész undorító folyamatot. A sok jelenlegi Jobbik szimpatizáns meg akkor fogja majd megérteni, a beígért két pofon után, hogy ő is csak egy eszköz volt és a cigányokkal együtt serénykedhet majd új urainak gyarapodásért.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 09:56:43

@Jerky_Maistro: kár volt megszólalni, csak égő amit mondtál..gondolkozni nem tudsz, nincs mivel.:))) hehe
Csak egy 2006 os Fidesze kreálta csürhe vagy, Te is,... akiket le kellett volna gépfegyverrel lőni...de még arra is sorra kerül....

nu pagagyí 2011.09.16. 09:58:02

@Nemzeti nagy nulla: Az össztársadalmi érdek nyilván az, ami sokaknak rossz és keveseknek jó.

Jerky_Maistro 2011.09.16. 10:00:23

@Nemzeti nagy nulla: ha arra is sor kerül, gyere ide most fegyverrel a kezedben. ja, hogy nem mered? az a te bajod. azért az nbh-nak legalább adsz munkát, csíra.

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 10:03:16

@Jerky_Maistro: megtanultam aBűnöző Orbántól aki ezt mondta: hogy ha alkalmam van a riválisomat, ellenfelemet megölni ne habozzak-----ezért add meg a címed és odamegyek és megöllek:) Orbán javaslatára--hisz te ellenfél vagy nem? vagy ellenség????

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 10:04:51

@nu pagagyí: jah:) a buta Orbán szemlélet ez:) Meg hogy mindenki szembe jön az országúton..csak Ők mennek rendes irányba:))))))))

Jerky_Maistro 2011.09.16. 10:07:03

@Nemzeti nagy nulla: bilibe lóg a kezed, kisfiam. anyád mindjárt jön és rádszól, hogy állítsd le a kecskepornó letöltést. mondd meg neki, küldje vissza az alsógatyámat, mert nála maradt...:-)

Nemzeti nagy nulla 2011.09.16. 10:07:56

Megyek ebédelni , a Hungária Étterembe ott megtalálható vagyok 11-13 óráig. Ismertető jelem, hogy egy Fideszest tarncsírozok fel )
na jó étvágyat a demokráciát féltőknek..és reszketést ( és bugyi cserét) a Diktatúrát imádóknak!!!!!!
Páciusz!!!!

Kalmár 2011.09.16. 10:14:09

@Nemzeti nagy nulla: Te? Kispöcs vagy hozzá:)))
Vergődsz itt, mint egy ovis hülye kölyök, aki az ujjával mutogat és utánozza a pisztoly hangját:))
Bumm bumm..... te kis köcsög.
Nem hiszem, hogy az ápolód kienged olyan sok időre.
Valamilyen nemzeti hulla.

teng-leng 2011.09.16. 10:21:56

@Nemzeti nagy nulla: Remélem, hamar rád találnak az ápolóid. A te érdekedben.

2011.09.16. 11:50:09

Attól tartok, hogy a kommentek nem a poszthoz kapcsolódnak.
Álláspontom az, amit a közvélemény kutatás is biztonyít: visíthatanak a liberóbolsik minden fórumon, a népeket nem lehet folyamatosan átverni, egyszer, kétszer talán de nem örökre.
Beigazolódni a látszik a tétel, mindenki jobbikos de még nem tud róla.

betyár (törölt) 2011.09.16. 17:44:26

@Nemzeti nagy nulla:

egy linket kérek, nyilván nem gond.

kénköves pokol 2011.09.17. 01:01:30

Vona Gábornak a kipárolgásáig sem értek fel aljanépség!

Viktus 2011.09.17. 01:25:57

Most fog jönni a Jobbik ... Matolcsy teljesen megbolondult.

tevevanegypupu 2011.09.17. 07:37:25

@Viktus:

Na csak varjon ezzel a Jobbikkal. Mit gondol, ha kormanyra kerulnek nekik nem koti meg a kezet az orszag adossaga? Az un. "rendet" pedig amire mindnyajan ugy varakozunk, ok sem fogjak tudni eloallitani, hiszen szamolniuk kell a tobbi parttal is. Ketharmadot pedig nem szereznek, az internacionalista kulvilag pedig olyat ad naponta majd a fejunkre miattuk, hogy nezegethetunk..Ezt ugyan ki meri vallalni?

dekol84 2011.09.17. 07:48:27

@BenFranklin:
"Azonkívül hogy van egy igazságos adórendszer, nem vettünk fel újabb IMF-pénzt, nem aláznak már a tótok, ..."

Gyönyörűen felmondtad a leckét, kapsz egy szép narancssárga pontot a pöcsödre! Leülhetsz te fasz!

Rohadjon meg a zorbán!

dekol84 2011.09.17. 07:51:30

@Nemzeti nagy nulla:

Miért mondod! Annyira jó nekünk! A félszemű jobbkéz most talált épp 750 mrd forintot. Ja, hát persze, hogy a zsebünkben! De azért legalább nincs megszorítás, meg nem a zemberrek fizetik meg a hozzánemértő köcsögök elbaltázásait!

Alfőmérnök 2011.09.18. 22:20:30

"Hapci volt a Hótehénkében, állítólag 18 éve már más életet él. Ennek ellentmond, hogy az ezredforduló után is játszott még felnőttfilmekben.

Több mint tíz évig tartó pornós pályafutás áll a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke, Kabai Zoltán mögött - írja a Vasárnapi Blikk [1].

Az újság Kovács "Kovi" István pornórendező napokban megjelenő könyvére hivatkozik. "Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista álmokban, valamint a Botrány a szexvideotékában, és a Félénk vagyok, de dugni akarok című filmjeimben. Azt hallottam, hogy azóta politikai pályára lépett, ő a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke. Érdekes váltás" - írja Kovi a könyv kéziratában."
index.hu/bulvar/2011/09/18/pornozott_a_jobbik_solymari_vezetoje/

zupasta · http://mikor-melyiket.blog.hu/ 2011.09.21. 02:37:36

A Jobbik legfeljebb úgy lehet második erő, mint a Fidesz kétharmados: nem azért, mert olyan jók, hanem mert nincs senki normális a környéken, aki tudna valami okosat és hiteleset mondani. A Fidesz épkézláb elképzelések nélkül tengődik napról napra, a Jobbik meg mindent csak ököllel akar megoldani. Ezekkel nem lenne nehéz fölvenni a versenyt, az pedig az MSZP-n és LMP-n múlik, hogy 2013-ra képesek lesznek-e konzekvens ideológiával, és azok mentén felépített, működő intézkedésekkel kiállni.

Annyi viszont biztos: új párt már nem fog alakulni. Az LMP már eljátszotta, hogy ők teljesen mások lesznek, mint a Fidesz és az MSZP - ezek után ha valaki azzal jönne, hogy ő még annyira másabb lesz, hogy még az LMP-től is másabb, akkor már csak legyintenének rá.

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.09.21. 16:01:25

@zupasta: Kedveském!Kend a hajadra a konzekvens ideológiáidat és az azok mentén működő intézkedéseidet!
Háború van,te meg még mindig kenyérrel dobálóznál?
Majd ha agyonvágják anyádékat és a gyerekeidet,fegyvert fogsz talán?Vagy bocsánatot kérsz?
Csak,mert hamarosan eljő az idő,meglátod.
süti beállítások módosítása