Gárda Baba, Barbie, Ken, Wass Albert - Ilyen ország pedig nincs CCXLII.
2010. szeptember 20. írta: Doktor Kottász

Gárda Baba, Barbie, Ken, Wass Albert - Ilyen ország pedig nincs CCXLII.

 Kezdetben volt az „Egy LMP-s képzeletbeli naplója”, mint a hivatalos jobbikos humor. Az is körülbelül annyira volt vicces mint Zuzu Petalsszal beszélgetni (sajtreszelővel rejszolni), de most itt van a Gárda Baba naplója, ami pedig egyenesen olyan, mintha maga Zuzu Petals közeledne a sajtreszelővel.

  Aki nem követi a honi radikalizmus merchandise-készletének fejlődését az egyrészt hibát követ el, mert remek szórakozás, másrészt azt sem tudja tán, mi az, ki az a Gárda Baba. GB egy igen exkluzív izé, ugyanis ez a Barikádtól rendelhető gyerekjáték oridzsi, betiltott(!) gárdaegyenruhát visel. Ritka piszkos fantáziát igényel persze, hogy a pannon Chuckyval ugyan mit is lehet egyáltalán kezdeni, talán érezték ezt a sasfészekben is: elkezdtek naplót íratni Gárda Babával.

  (Egyébként valahol még mindig azt hiszem, hogy ezt nem komolyan gondolja valaki viccesnek, és LMP-sek írják „Egy gárdista képzeletbeli naplója” munkacímmel, mintegy válaszul a népnemzeti fikázásra. Ha így van, akkor azt kell mondjam: nem Lett Más a Politikai-humor. De a napló a Barikádról volt belinkelve, szóval valószínű, hogy ez eredeti, Jobbik-közeli humor)

  Gárda Baba amúgy posztjaiban kötelező jelleggel idézi Wass Albertet, zsidózik, cigányozik próbálja befűzni Barbie babát, buzizza Kentet, és büszke rá, hogy irdatlan nagy bunkó.

„Mint azt útközben megtudtam, a „Turul” egységet is bevetik. Ez nálunk a légi egység. Tehát elindultunk a Vezér és a Déli kerületi egységekkel. Mindenki szótlan volt, mindenkiben még ott volt az otthon melege, amit nemrég hagytunk hátra. Egyik bajtársam bajszán még láttam a reggeli kávé nyomait, de most ezen, senki nem mosolygott. Mindenki az otthonra gondolt…vajon ma este mindenki a saját ágyában hajtja álomra fejét.”

„Írt Barbie sms-t. Közölte, hogy azért mert Ken LMP szavazó, még nem kell facebook-on lebuzizni. Innen üzenném Ken-nek: Nem azért kapta eme jelzőt…”

„Szóval leültünk, töltöttem neki bort, úgy magyarosan egy kis hazait. Ekkor jött az első fintor, kiderült, hogy csigazabáló (francia) bort szeret. Mondtam neki, hogy tetszik-nem tetszik ez van. Majd tálaltam, na ekkor már fintorhegyek voltak. „Ez zsíros, ebben sok a hús, hol a saláta…stb.” Későn jött a felismerés, hogy előző napi gondolatom helyes volt, és ez a nő tényleg műanyag. De Baba jó házigazda és nem szólt semmit.”

„Gondoltam a hír, az mindenütt hír, ezért bátorkodtam az ATV kamerája elé állni. Igaz elkéstek a sajtótájékoztatóról, de remek kifogással éltek (nemsoká lemegy a nap és sok a dolog így "szombat előtt") így kötélnek álltam. Majd nemsokkal ezelőtt felhívtak és közölték, hogy az interjút letiltották.”

„Utána egy, a szívemhez Közelálló Múzeumot tekintettem meg. Voltam az első (és ez idáig egyetlen) Gárda Múzeumban. Láttam Gárda mellényt, ott voltak azok a tárgyak, amelyek a Gárda életében szerepet játszottak. (…) Egyik mondata megragadt bennem: „Itt minden tárgynak saját története van. Mindegyikhez tartozik egy csepp vér, egy csipetnyi fájdalom, egy adag könnygáz, de mindegyikben van egy óriási adag remény. Remény egy Szebb Jövőre!”

Újra feltöltődve, reménnyel teli indultam babát próbáló, nemzetmentő utamon tovább. Nemsokára sajtótájékoztatót tartok.

Remélem, sokan eljönnek majd. Nem is a média világából, inkább a magunkfajtákat várom. Hiszen soha nem másoknak, mindig inkább magunknak, az enyéimnek szeretnék megfelelni.
Mert hozzon bármit is a holnap, a történelem oly gyakran elhomályosított tükrében, csakis az enyéim tudják majd elmesélni…milyen is volt egy igazi Magyar Gárdista. Mielőtt azonban felkészülnék a sajtótájékoztatóra, olvasom egy kicsit Wass Albertet. Van tőle egy kedvenc idézetem:

„És üzenem volt barátaimnak,
kik megtagadják ma nevemet:
ha fordul egyet újra a kerék,
én akkor is barátjok leszek”

És ezt értse mindenki ahogy akarja…”

  Vajon a Jobbik őszinte és kőkemény, seggbebaszás-ügyi munkacsoportja mit szólhat a babázáshoz?

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr712307426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.09.20. 12:10:23

és kurva szar minőségűek a beillesztett képek, gondolom mobillal csinálták, meg belóg a szobaajtó a harci jelenetbe, lolz, a legjobb persze a farmlátogatás a cserébe szúrt műanyag szőlőfürttel

na meg hát a template fejléc, az megalol

Google 2010.09.20. 12:36:08

Maga Morvai jegyzi ezeket a sorokat, mert annyira magunkfajtázos ez az egész?
Nem tudom, kiknek voltak a barátai, de hogy kiknek lesznek, illetve maradnak, hát az egy talány.

cyberlolita40001 2010.09.20. 12:36:17

nácik, fasiszták, gyökérarcú jobbikos madarak! inkább örülnétek (Vona is jobban tenné- mert azóta ebből élősködik, ja persze, ő nem, ő szent hazafi..) Gyurcsánynak, neki köszönhetitek a létezéseteket! Barmok.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.09.20. 12:57:54

@Grift:

Látod! Ez a nívó:-( Mindenki jól elvan ezen a szinten:-/ Több site-on, ahol a Szabó Ervin Könyvtár nevének megőrzése (azaz Szabó Ervin) mellett ágálnak, felajánlottam, hogy kössünk kompromisszumot (hogy mindenki jól járjon) - változtassuk meg Szabó Dezsőre a könyvtár nevét. És sehol nem értették szellemességemet:-| Ez a nívó:-(

ü
bbjnick

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.09.20. 13:24:51

@bbjnick:

:) szabó dezső, ez tetszik! :)

szerintem a pávelszamárfül is kikészült ettől a névváltoztatástól! :))

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.09.20. 13:45:52

@Grift: csak a ricsajtól, ami a nyomában jár... én amúgy Rejtőről nevezném el. Vagy Szerbtóniról.

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2010.09.20. 14:08:45

legyen Szabó Család Könyvtár, a NER szellemében :)

Éhesló 2010.09.20. 14:49:28

Nos a mai penzum letudva.
Teljesítési kiadva, pénztár fizet.
Nehéz meló, nap nap után.
Mi lesz a holnapi?

gloire · http://alkaloida.blogspot.com/ 2010.09.20. 15:03:02

@Pável: Rejtőről neveznéd el, tényleg?
Akkor a kurva anyádat . )

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.09.20. 15:25:30

@gloire:
ejnyemár milyen hang ez! persze penetranciában meg sem közelíti pável hazaáruló viccelődését. :)

ÁrPi 2010.09.20. 15:38:13

@gloire:

A Szabó Család Könyvtár mókás (höhö) sőt a legmókásabb. Ezért kíváncsi vagyok :

Szerintem Pável javaslata (Rejtő) is csak mókázás.

Kínos viszont kurvaanyázás után diskurálnia erről.

Ha pedig átnevezik majd a Könyvtárat akkor más lelkülettel lépnek majd be a kölcsönző butapestiek?

Megnövekszik-é a Könyvtár költségvetési kerete, beszerezhetnek-é elmozduló arányban nagyobb részt jobboldali , nemzeti irányultságú kölcsönkönyvet? Most tán egy komcsnevelő fészek és átnevezés teheti majd hazafias eszmék írásműveinek tárházává?

Hogyan szól az elképzelés?

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.09.20. 16:20:54

Rejtővel meg mi a bajuk a tisztelt nyilas uraknak? netán még bele is lőnének a biztonság kedvéért, mikor már elvitte a hastífusz?!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.09.20. 18:33:51

@Pável:

ne nyilassozzon, mert lebukik rögtön. :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.09.20. 18:52:08

"Az 1848-as forradalmi mozgalomban először, 1793 óta először meri megtenni egy nép, amelyet körülzárt az ellenforradalmi túlerő, hogy a gyáva ellenforradalmi dühvel a forradalmi szenvedélyt, a terreur blanche-sal a terreur rouge-t állítsa szembe. Hosszít idő óta először találkozunk egy valóban forradalmi jellemmel, egy olyan férfiúval, aki népe nevében fel meri venni az élethalálharc kesztyűjét, aki nemzete számára Danton és Carnot egy személyben, s ez a férfiú - Kossuth Lajos."

Lolcat. :-D

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.09.21. 00:27:31

@mavo:

Lehet, hogy nem tudod, de a lényegbe tenyereltél bele.

Németh László írja Szabó Dezsőről:

"Ő szabadította ki a magyar radikalizmust a zsidóból, s ő állította be és védte az irányát delejtűmakacsággal húsz ide-oda száguldó éven át. Ady forradalma sem hasonlított a magyar Adlerokéra - itt-ott füstölgött is ellene -, de nem bírta s nem merte szétválasztani. Szabó Dezső merte, s fellépése óta legalább a vágyakban van magyar jövő."

Erről szólt a két világháború közötti korszak, erről gondolkodott, erről beszélt mindenki, aki számít: ha így jobban érthető, a "modernizáció" (s így a megmaradás) módja volt a kulcskérdés. S ma is az.

magyarido.blog.hu/2008/11/21/ertsunk_szot

magyarido.blog.hu/2009/03/03/ertsunk_szot_2

Móricz Zsigmond így vitatkozik Marxszal:

www.mek.oszk.hu/01500/01546/html/index.htm

ü
bbjnick

csi szi 2010.09.21. 01:37:57

Szerintem vicces. Persze megértem, hogy nem mindenkinek jön be.

VIII. Nagyapó 2010.09.21. 09:33:44

Ugyan már! Csak rájöttek, amire a reklámszakemberek már régen, hogy már egészen kis korban el kell kezdeni a szavazóvá nevelést...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.23. 13:17:18

Ez estimese. Megszaporodtak az országban a népek, akik jó magyar szellemben harcos forradalmárt akarnak nevelni csemetéjükből -lásd iwiw képgaléria- nekik már több kell holmi szedett-vetett kapanyányi monyóknál. Vagy hétfejű sárkányoknál.

Unokaöcsi hál ég még csak a transformersnél tart. Ahhoz még én is hozzá tudtam köpni.
süti beállítások módosítása