Bayer-Pörzse-Vona-Nyakó: a kampány összeesküvéselméletei
2010. március 05. írta: dobray

Bayer-Pörzse-Vona-Nyakó: a kampány összeesküvéselméletei

  Alighanem a kampány egyik legélvezetesebb fejezetét szemlélheti/olvashatja az érdeklődő az előző napokban kialakult ide-oda levelezésben. Ha másért nem, hát akkor már ezért megérte az idén esedékes csörte.

  A Fidesz védekezni kénytelen védhetetlen vádak ellen, a Jobbik helyzetértékelésének köze nincs a valósághoz, Nyakó meg feleslegesen kiabál be a partvonalról, bevonva pártját is egy olyan meccsbe, ami nézőként élvezetesebb - persze mi örülünk, hogy Nyakó a szembeszektor szurkolói táborából berohant a pályára, a biztonsági őrök pedig nem dobták ki.

  A Fidesz szerint a Jobbik és az MSZP játszik össze, de legalábbis jól jönnek egymásnak, a Jobbik szerint a Fidesz és az MSZP készül nagykoalícióra, az MSZP szerint pedig természetesen a Fidesz és a Jobbik kacsint össze. Ha nincs bizonyíték, az még nem cáfolat, így aki akarja, ennek hisz, aki akarja, annak, aki meg nem akarja, nem hisz senkinek.

  Kipakol Bayer, visszacsap Pörzse - nem mellesleg lepártsajtózva az egész médiát, miközben ő ül az egyetlen ismert párttulajdonolt közéleti lap főszerkesztői székében, mindenkit lepártkatonáz, miközben ő a Jobbik katonája - de hát nyilván a független politikai erő pártlapja egyszerűen független lap kell, hogy legyen.

  A - nem morvaikrisztai értelemben vett - magamfajták egyre nagyobb élvezettel rázkódnak a röhögéstől a buszon a politikai bulvárt olvasván, amikor Bayer is újból lecsap, ezúttal kivételesen oly módon, hogy soraival mindenképp egyetérthetünk: az MSZP rászervez a Fideszre március 15-én, a Jobbik (és a Barikád új száma) nagykoalíciót vizionál, majd ők is rászerveznek az előző kettőre, erre a Fidesz odébb húzódik - tehát az, akire a többiek rászerveztek -, és ezt gyávaságként értékelve a Jobbik megint nagykoalíciót kiált. Ez már politikai abszurd, akármit csinál a Fidesz, az a készülődő nagykoalíció jele, ha közel van térbelileg az MSZP-hez az utcán, azért, ha távolra helyezi magát, azért.

  Vona ezután Orbánnak címzi levelét, expressis verbis feltételezve, hogy nyilván ő íratta Bayerrel a levelet Pörzsének. Megkérdezi, hogy akkor miért a Jobbik a fő ellenfél, amikor az MSZP kéne, hogy az legyen, és lehetőség lenne kitakarítani az MSZP-t (a Fidesz állandóan szapulja az MSZP-t, de Vonának nyilván szelektív a hallása), miután az SZDSZ-t már „eltakarítottuk” (ki? A Fidesz? A Jobbik? Ketten együtt? Ne má, az SZDSZ magát takarította el, ez nem Vonáék érdeme). Majd közli, hogy Mesterházy már bejelentette, hogy visszaléptetik jelöltjeiket a Fidesz javára, ami viszont egyszerűen nem igaz, ez MSZP-mentes felvetés volt, aminek értelmetlenségét a Konzervatórium ki is mutatta. Az meg, hogy Antallt egy kalap alá veszi a szocialista kormányfőkkel, egyszerűen taplóság. Vona Gábor azt csinálja, hogy mindenkit egy kalap alá vesz, ami a legkényelmesebb megoldás, nyilván az ilyen egybites valóságképekre vevők a szavazói. Ne gondolkodj az előző húsz évről, úgy ahogy van, szar volt.

  De ezután jön a ráadás: ahelyett, hogy most az egyszer nem kiröhögtetve saját magát hátradőlve röhögne, Nyakó István közli, hogy ne dőljön be senki, ezek összejátszanak, a levélváltás csak színjáték, és a demokráciát csak a baloldal védheti meg. Meg hogy ők vissza nem léptetnek senkit.

  Mindenesetre Nyakó és Vona ugyanolyan igazolhatatlan és valószínűtlen összeesküvés együttműködéselmélettel áll elő, néha meg a fideszesek is.

  De vajon hová lett Dávid Ibolya és Bokros Lajos? Biztos fogalmaznak már egy nyílt levelet, hogy mindenki felelőtlenül ígérget, ne higyjünk senkinek, csak a Lajos a helikopter.

  Mi meg most már otthon rázkódva a nevetéstől várjuk a következő körmérkőzés közvetítését. Reméljük, a zöldek láthatatlan terepszínben rohannak majd be a pályára, és a hosszába játszók mellett keresztbe is elindul egy meccs. Izgi lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr231812297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bell & Sebastian 2010.03.05. 20:33:03

@dobray:

Ha néha idetéved egy nagyágyú, az olvastán valóban úgy tűnik, kutyakomédiát nézetnek velünk.

Csupa hetes játszik, jó van egy nyolcas.
Micsoda öröm!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.03.05. 20:36:45

Szerintem jó a műsor.
Csak kell elég sör kell hozzá! XD

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2010.03.05. 20:41:43

@TaTa86.: megyek is a boltba egy újabb rekeszért :D

reality 2010.03.05. 20:59:04

És itt a következő fejezet (hangfelvétellel):

www.demokrata.hu/maffiozokkal-joban-kell-lenni

hiba 2010.03.05. 21:03:43

És most még a gyöngyösi ügy is a játéktermes helyi kampányfőnökkel. A Jobbik kampányfőnök pedig Yossarian bombázótisztté alakult a csapda feloldásához:
jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/bencsik_lapjanak_hamisitasaval_ismet_lyukra_futott_a_fideszes_media
Röviden: nem a párt barátkozik maffiózókkal, hanem a játéktermeket üzemeltetők általában. A pártnak csak játéktermet üzemeltető helyi kampányfőnöke van, de Ő nem barátkozik maffiózókkal. A jobbik tehát nem barátkozik maffiózókkal.
Majd biztos mindjárt sokan írnak, akik ezt el is hiszik.

caralho voador 2010.03.05. 21:06:43

Bayer a levelet nem Pörzsének írta, hanem Vonának.

kispufi 2010.03.05. 21:21:48

higyjünk?

nálam higgyünk...

Refuse/Resist! 2010.03.05. 21:35:09

@dobray: ejnye, böjt van, gyerekek! (emotikon)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.05. 21:40:06

Hö, én marha meg még végig is olvastam ezt a bejegyzést; azt hittem, hogy szólni fog valamiről:-(

ü
bbjnick

Bell & Sebastian 2010.03.05. 22:12:54

@bbjnick:

Nem jöttél hiába, ha kiegészítem a magamét azzal: tágabb értelemben.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.03.05. 22:13:35

ez még mindig csak a bemelegítés. egyelőre csak paszolgatják egymás között a maszopot, próbálva egymásra kenni a szart.

de az igazi műsor, melynek a tétje, hogy ki szedi a belépőt nemzetbe (twá képével élve), csak ezután jön. na a lesz az igazi móka és kacagás :))

mondjuk már ez a levelező-show is ott volt a szeren.

Bell & Sebastian 2010.03.05. 22:37:59

@.Pierre Bezuhov.:

Nem nagyon örülnék, ha megelégednél a populárisabb olvasattal, mint legtöbben.
Az is lehet, van egy harmadik szférája, amely az elsőre hajaz.

Tegyél a nullára.

yarisugi 2010.03.05. 23:27:04

OFF a posztírónak:
Tudom hogy ez kötözködés meg köcsög grammarnáci kekeckedés, de helyesen "higgyünk" és nem "higyjünk". Hisz és -jünk, teljes hasonulás, vágod. A "hagyjunk" az más eset.

Az amúgy fasza kis postot minek rontsa le egy ilyen hiba?

Bocs a baszogatásért. Folytasd tovább :)

2010.03.05. 23:47:53

@hiba: Kampányidőszak környékén furamód mindig megszaporodnak ezek a "spontán" kiszivárgó felvételek.... ráadásul a felvételt is mindig az készíti el, akire terhelő. Itt most két jobbikos vezető nyomja a sódert, az egyiknél puszta véletlenségből van hangrögzítő is, és még véletlenül ki is szivárogtatja.... mese habbal.

Fideszesek meg ráugranak, mint tyúk a takonyra, ááááá, ilyen abszurd helyzet létezik, még véletlenül sem lejáratókampányról van szó. Olyan ez, mintha az ember videókamerát vinne élete első bankrablására, aztán a felvételt postafordultával küldené a rendőrségre.

BéKu 2010.03.06. 00:01:33

@Jankove: Nem a maffiózózás a lényeg. Hanem a heves megyei jobbikban folyó belharc, ami létező, többhelyről hallott dolog. Az, hogy amikor valaki szóvátett valamit, akkor őt vonták felelősségre és nem azt, aki valójában a "rosszat" tette. Hogy tömegesen léptek ki akkor a pártból, és hogy akik nem elvakultak, hanem valóban az elvek miatt lettek Jobbikosok, azoknak egy része már kiábrándul.

Amúgy meg teljességgel hihető, hogy ha valaki le akarja buktatni a másikat, akkor hangfelvételt készít. Ez nem véletlen, hanem tudatos. Itt a Czeglédi Ágnes, gyöngyösi jobbik alapító alelnöke a központi figura. És baromira nem ez az egy maffiás mondat, hanem az, amit az a nőtől megtudnak.

Egyébként meg jobbik: sajátos a felfogásuk a bűnözéssel szemben. Cigány nem lophat, politikus nem lophat, jobbikos viszont lophat, lásd keszthelyi jobbik-elnök esete a hitelcsalással. És Vonának erre mi volt a reakciója: de nem közpénzt.

Én azt mondom, aki Jobbikos akar lenni, legyen. Csak ezt a tiszta kéz dumát hagyjuk abba, mert igen, a közpénzek lopásában még tiszták, mivel eddig nem kerültek oda, de általánosságban egyáltalán nem tiszták. Sőt. Nagyon sok kétes alak forog a körülöttük.

stratez 2010.03.06. 00:11:07

Kétségtelen, hogy aki akar, az jól szórakozik, ha nem akarok ilyen visszafogott lenni, akkor hülyére röhögi magát ezen a kampánynak nevezett flúgos futamon, kár, hogy már csak néhány hétig tart. A posztíró egyébként méltatlanul mellőzi az MDF-et, mint a szórakozás, szórakoztatás egyik fő, ha nem a legfőbb forrását. Egy-egy Dávid, Debreczeni, Herényi, Bokros sztendapkomedi már-már előzi, viszi a nyakói magasságokat. Ha hasra esnek a parlamenti küszöbön, óriási űrt fognak maguk után hagyni. Ami a magyar szórakoztatóipart illeti.

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2010.03.06. 00:13:29

megnéztem a Fankadeli versus Ákost a minap, de akkor még nem láttam ennyire világosan, hogy a "nagypolitika" fejeseinek IQ-szintje is Fankadelié felé tendál manapság...

a többiek mind ellenünk vannak, de ráadásul egymással karöltve! éljen a nemzet!

Viktus 2010.03.06. 00:30:40

"Pörzse - nem mellesleg lepártsajtózva az egész médiát, miközben ő ül az egyetlen ismert párttulajdonolt közéleti lap főszerkesztői székében"

Srácok ez elég vicces volt így :D Hír Tv? Népszava? Magyar Nemzet? Népszabadság? Magyar Hírlap? :P

2010.03.06. 00:33:15

@BéKa: Ez az ország a mutyiról szól. Kicsiben és nagyban is. Várható volt hogy a jobbik is be fog sározódni, hiszen a hajrában eléggé felhígult a párt, sokan rájöttek hogy a kis senkiháziakból befolyásos tömörülés, maholnap parlamenti párt lesz, meglovagolják a lehetőséget, és rontják a párt nívóját. Bár nekem -nem elfogultság miatt- feltűnt, hogy azóta szaporodtak meg ezek a hirtelen besározódások, amióta a fidesz rádöbbent, nem az mszp-vel kell a döntőt megvívnia. Ez tudatos lejáratókampány, mivel senki sem néz utána a valódiságnak, a részleteknek, igy is kerül köztudatba. Elég egyszer leírni, máris késztényként van kezelve.

El tudod elképzelni azt az élethelyzetet, hogy beviszel a munkahelyedre egy magnót, rögzíted a kollégáddal folytatott beszélgetést, majd gondolsz egyet és kiteszed az internetre...? ... nem, hacsak abból neked valami hasznod nem származik, vagy valakivel lepaktáltál. () Sok itt a furcsaság. Szvsz, megrendezett, megrendelt dolgok ezek... Figyeld meg, választásokig minden hétre fogunk kapni 2 ilyen felvételt, és minden fideszes lap ontani fogja a jobbikgyalázó cikkeit, amivel még visszafordíthat néhány tétova szavazót.

Viktus 2010.03.06. 00:36:58

@BéKa:

No nézzük segítek tisztán látni.

1. Faragó Tamás az említett személy akin a gyöngyösiek elkezdtek izgulni. Igen nyerőgépeket üzemeltet ez nem szép dolog, de van pénze kampányra bár nagyon nem erőlteti meg magát. Sneider úr hibázott a kampányfőnöki kinevezéssel, de végül nem ő lett a kampányfőnök.

2. Nyujtó Zsolt Heves megye 4. Vk. képviselőjelöltje rendelkezik közös céggel a gyöngyösi kórház privatizálójával csak éppen az egy csokibolt. Kollégák voltak anno, és együtt kezdték el a bonbonáriumot.

Egyéb kérdés?

Várkonyi 2010.03.06. 01:27:07

@Viktus:

Pszt!

Ez titok, te!

Minek kell elszólnod magad? Tanuld meg, a fityiszes sajtó az füg-get-len!

Csak az ostoba, egybites stb. jobbikos média a pártmédia, a Vezénylő Tábornok Úr által irányított médiák azok mérsékeltek, függetlenek, egyformán szkeptikusak minden irányba.

F@szomnak kell ezt mindig elmondanom újra.

Viktus 2010.03.06. 01:37:24

@Várkonyi:

Ez kicsit összetettebb itt nagy munka van.
Igen Tamás hibázott belátta nem is lett Faragóból kampányfőnök. Bár Faragó körüli hiszti sem logikus a nyerőgépeket szabadon üzemeltetheti bárki ő pedig a Jobbikon max. bukhat, és mégis az érzelmei alapján a Jobbik támogatása mellett döntött ez a baj?
A gyöngyösiek közt vannak jóindulatú egyének, de ezzel végképpen leírták magukat.
Az meg egyenesen vicc , hogy
Hatvant is belekeverték a hülyeségeikbe. Bár érdekes túl népszerű a Jobbik?
A fideszes jelölt cukorgyári ügyleteiről így lehet elterelni a figyelmet, hogy egy csokiboltot meg egy kórház üzemeltetését összemossuk. Vicc.

reality 2010.03.06. 01:45:43

@Viktus: Ti azt hiszitek, hogy a csokibolt itt a lényeg? Muhaha,

Várkonyi 2010.03.06. 01:47:34

Persze a balos sajtóra is rá szokták fogni, hogy "kissé" kézi-vezérelt, igazság szerint azonban az ostoba egybites, primitív jobbik-sajtóhoz képest még ők is függetlenek.

Ez a nagy helyzet.

Gyakorolj önkritikát, elvtárs, és akkor visszafogadunk szerető közösségünkbe.

Bűnbánat gyanánt pedig hallgasd meg Orbán Viktor eddigi összes évértékelő beszédét.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.06. 06:58:53

@bbjnick:
valóban, végtelenül izgalmas kis írás!

dszg! nem gondolod, hogy a nincs mire nem kéne rögtön tollat ragadni?
egyáltalán, nem gondolja a redakció, hogy hülyét csinál magából a bulvár lendületű napi három jobbikfaló cikkecskéivel?
srácok, türelem, higgadtság és akkor írni, ha van téma. :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.06. 07:03:46

a címhez: eleve a legmélyebb antiintellektualizmus magát a szót, összeesküvéselmélet, használni. a legundorítóbb szellemi restség fegyvere, röhögve azt mondani valamire: összeesküvéselmélet. gondolkodás nélkül, alattomosan a vicc tartományába lökni bárkit, bármit, a pecséttel: összeesküvéselmélet.
és milye van a mérsékelt jobbnak a jobbikra: piszkos kamenisták, az emeszpé kreaturái, a szovjetunió pénzeli őket.... ez mialófasz, ha nem összeesküvéselmélet? :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.03.06. 07:22:31

A széljobbon párjukat ritkítják a népek.

Én már csak egy kávét kérek. :)

lamed 2010.03.06. 07:22:44

@Jankove: "megrendezett, megrendelt dolgok ezek... Figyeld meg, választásokig minden hétre fogunk kapni 2 ilyen felvételt"

Persze hogy megrendezett. Nem tudom észrevetted-e, hogy a Jobbik is dobálja a sarat, ontja a gyalázkodó cikkeket, stb stb? Gondoltad, hogy visszafelé nem működik?

Minden oldalról ez megy, ez a mai magyar politikai elit. vonák, orbánok, mesterházyk, gyurcsányok, stb stb. Semmirekellő, gerinctelen bűnöző mind, egytől-egyig.

Könyörgöm, jelentkezzünk önként valamelyik normálisabb európai ország gyarmatának!

hypotheticalfriend 2010.03.06. 07:25:30

Milyen szerencse, hogy ha közpénzt kell ellopni, akkor az összes párt szépen felsorakozik egymás mellé és tartja a markát. Aztán megy tovább a kutyakomédia.

Lásd pl.: Sávoly.

nestrot10 2010.03.06. 07:29:27

EMBEREK MONDOM , TANULJÁTOK MEG AZ ÚJ JELSZÓT. ORBÁN TAKARODJ!
(MÁR A fIDESZ IS EZT FOGJA ORDÍTANI)

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.06. 07:42:20

Ha már most ekkora a szeretet a magyar-magyarabb párbeszéd keretében, vajh milyenek lesznek a plenáris ülések a következő parlamentben? A végén még a parlamenti közvetítések népszerűbbek leszek, mint a Győzike show... eksön a nípnek!

Éhesló 2010.03.06. 08:04:17

Még mielőtt jólesően nyugtáznád, hogy a politikai harakiri műfajában is a mérhetetlenül korrupt és maoista múltjához méltóan doktriner szdsz teremtett maradandót, le szeretném szögezni, hogy az szdsz antimagyar és antiliberális ámokfutására a szavazók tettek pontot, amikor nem voltak 2000001-en az ep. választások során és inkább a "fasiszta, rasszista, náci, antiszemita" radikális jobboldalt támogatták....
Ami meg most áprilisban és az ezt követő évben következik, még álmodban se gondolj, mert az imf és a multik rövid pórázára akasztott buktorék által "vezetett" ország esélye bármiféle felemelkedésre nagyjából annyi, mint annak az esélye, hogy vonáék nem kukkolnak bele minden létező és még le nem darált okiratba, amiből kiderülhet az elmúlt 20 évben hol és mit mutyizott le az "elit" és ezt nem szivárogtatják ki és nem csinálnak belőle országos balhét.
Nos ami ezek után jön, azt nem teszed ki sem te, sem a kedves barátaid a kirakatba és szerencsének fog számítani, ha valaki megússza majd a 20 évet 20 évvel közülük, mert nem lesz fellógatva az első fára....

zoli29 2010.03.06. 08:07:00

@dobray:

Köszi, ez most nagyon jól esett! :)

"Nyakó meg feleslegesen kiabál be a partvonalról, bevonva pártját is egy olyan meccsbe, ami nézőként élvezetesebb - persze mi örülünk, hogy Nyakó a szembeszektor szurkolói táborából berohant a pályára, a biztonsági őrök pedig nem dobták ki."
:D

Nyakó megszólalása számomra is érthetetlen volt, de örülök, hogy megszületett.

zoli29 2010.03.06. 08:13:06

@Viktus:

Senki sem tagadja, hogy ezek is pártlapok, a Barikád viszont bevallottan az: maga Vona mondta, hogy aki a Jobbik álláspontjára kíváncsi, az a Barikádot olvassa. Ennek fényében bájos, hogy Pörzse saját magán kívül mindenkit "lepártsajtóz". Érted?

nyg 2010.03.06. 08:18:20

@Jankove: Lehet ezt szépíteni, de ez bizony nagyon kínos a Jobbiknak. Nem a körülményekkel, hanem a tényekkel kell foglalkozni. Ami elhangzott!

zoli29 2010.03.06. 08:18:55

@Várkonyi:

"a Vezénylő Tábornok Úr által irányított médiák azok mérsékeltek"

Ennél szebbet kitalálni sem lehet: egy Jobbik-fan, aki Bolgár Györgytől idéz, hogy igazolja a maga álláspontját.

A Népszava Online pedig belinkeli a Jobbik honlapját(!), hogy elérhetővé tegye Vona Orbánnak címzett levelét. Igen! :))
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=267369
(link a cikk alján)

nyg 2010.03.06. 08:46:50

@zoli29: Nekem is feltünt, hogy milyen lelekesedéssel számol be a ballib média az eseményről. Gondolkodj, Margit!

tevevanegypupu 2010.03.06. 08:50:45

Balkan? Balkan. Modszerek, stilus, emberek, hangfelvetel, maffia.

jozef - Hiteles Mozgalom 2010.03.06. 08:57:38

Amíg mi lelkesen rágcsáljuk az elénk vetett GUMICSONTOT és legfeljebb egymásra VICSORGUNK, addig a HÚSOSFAZÉK körül levők elégedettek és nem tartanak tőlünk.

Meddig még….?

TEHETNÉNK érdekünkben, ÉN így képzelem: www.kezdet-2010.eoldal.hu

…..IDEJE MOZDULNUNK

zoli29 2010.03.06. 08:58:32

@nyg:

Ez az egy örömük maradt: amíg a Fidesz és a Jobbik egymást vágja, addig sem az ő botrányaikról van szó.
De az örömük nem tarthatott sokáig: Balogh Zsolt kipakolt BKV-ügyben.
mno.hu/portal/699198

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.03.06. 09:27:30

@Viktus: ""Pörzse - nem mellesleg lepártsajtózva az egész médiát, miközben ő ül az egyetlen ismert párttulajdonolt közéleti lap főszerkesztői székében"

Srácok ez elég vicces volt így :D Hír Tv? Népszava? Magyar Nemzet? Népszabadság? Magyar Hírlap? :P"

Senki nem vitatja, hogy hogy a többi média is tartozik valamelyik szellemi holdudvarhoz. De egyik se egy párt kinevezett újságja, és egyiknek a főszerkesztője se képviselőjelölt a hozzá közel álló pártnál...

Ami meg a posztot illeti: Én a legszívesebben lehibernálnám magamat a következő másfél hónapra, mert mást nagyon unom...

órarugógerincű felpattanó 2010.03.06. 10:22:21

Amikor én azt állítottam, hogy ahogy erősödik a jobbik szépen beállnak mögéjük is az érdekeiket érvényesíteni kívánók, akiktől most még az egyszeri jobbik szavazó úgy fázik, rögtön maszopbérenc lettem. Amikor meg éppen történik, akkor megy a kommentháború, hogy az nem is úgy van. Szánalom.

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2010.03.06. 10:26:36

ez mekkora:d
exkluziv leleplezo hangfelvetel es jobbikos reakciok:D
barikad.hu/node/48370
baszott izgalmas ciklusnak nezunk elebe.

Várkonyi 2010.03.06. 11:18:47

@zoli29:

Ugyan már, ezt minden fideszes tudja, hogy a fidesz-média az valójában független.

Na jó, van néhány engedetlen, de a többség úgy tekint a hírtv-re meg a magyar nemzetre, mint az elfogulatlanság mintaképeire.

gyaloghartur 2010.03.06. 13:40:03

Fülén tályog, szemén hályog
a választó csak kóvályog:
mert megmondta a média,
a kampány csak komédia...

Viktus 2010.03.06. 14:03:14

@reality:

A képviselőjelöltünket azzal támadják. Semmi köze a kórházprivatizációhoz a Hatvani Kórház baleseti osztályán dolgozik.

reality 2010.03.06. 14:10:15

@Viktus: Csak annyi köze van hozzá, hogy dr. Freili cégtársa. (valahol a neten olvastam, hogy Dr. Nyújtó a Medical Investments tanácsadója volt, vagy még mindig az - de ez nem tudtam leellenőrizni, így csak szóbeszéd marad)
És fogalmam sincs, hogy a bonbonárium kié, de a Gratus-Med Kft. egy gyógyászati segédeszköz boltot üzemeltet.
Valamint a volt munkatársainak nincs jó véleménye Nyújtóról - ezt első kézből tudom. Bár ezek is csak vélemények.

Viktus 2010.03.06. 14:32:14

@reality:

Igen árul gyógyászati segédeszközöket is ez bűn?
Szakmai irigységet minek ide keverni?

reality 2010.03.06. 14:35:54

@Viktus: Mondtam én, hogy bűn? Leírtam ezt-azt. Nem kell többet belelátni, mint amennyi van.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2010.03.06. 15:51:26

@Viktus:

Az az érdekes, hogy éppen úgy védekeztek, mint bármelyik más párt, amikor hasonló vádak érik őket.

Nektek is szembesülnötök kell azzal, hogy azok az emberek, akik intaktak a magyar valóság szennyétől, gyakorlatilag semmiféle befolyással és súllyal nem bírnak a közéletben. Ha pedig ti előrángatjátok az ilyen-olyan dolgokat, a ti embereitekét is elő fogják majd. Így megy ez.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.07. 07:38:14

@Bell & Sebastian: & @Grift:

Figyelem már néhány napja a fejleményeket és úgy látom, hogy kizárt dolog, hogy ez nem egy kamukampány:-/ Először arra gondoltam, hogy a Fidesz és az MSZP a színfalak mögött megegyezett, hogy... tudjuk. De ez a Jobbik-ellenes kampány annyira szánalmas, annyira komolytalan, túljátszott és ügyetlen, hogy e mögött csak egy Orbán-Vona-egyezség állhat:-/ Ezzel a kampánnyal állítják az ex-mszp-s, még ingadozó szavazókat a Fidesz, ill. a Jobbik mellé (kit-kit oda, ahová beillik.):-)

Lehet, hogy erről dszg-nek még nem szóltak? Vagy éppen ellenkezőleg, és azért ilyen aktív?:-)

ü
bbjnick

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.07. 09:00:59

@bbjnick:
én is valami ilyesmit írtam a múltkor. a széljobb kiszervezése a fideszből, joboldali szavazatmaximálás, stb.
gondolog, hogy ezeknek a posztírogató srácoknak bármilyen közelítő fogalmuk lene a politika és a hatalom működéséről? aranyos naiv gyerekek akiket ha nagyon kell megvezetnek, és akor maguktól arról írnak amiről kell. vagy esetleg tibibácsi összehívja őket és megmondja mi a fontos téma. :))

Tündér_Lala 2010.03.07. 09:29:03

Nem tudom (gyanus), de nekem olyan gyomor fogató és kiábrándító, hogy el nem tudom mondani. Mindenesetre a reményeim a jövőt illetően nagyságrendekel csökkentek.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.07. 22:13:11

@Grift:

TIBIBÁCSI LÓTETŰ!!!

ü
bbjnick:-)

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2010.03.07. 22:14:51

@Tündér_Lala:

"nekem olyan gyomor fogató és kiábrándító, hogy el nem tudom mondani"

Ezt én is így élem meg:-( Ezért tartom távol magam a direkt politizálástól.

ü
bbjnick

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2010.03.07. 22:20:07

@bbjnick:
nyugi! a választások után tibibácsinak vége! :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.03.09. 17:48:31

@zoli29:

miért? nyakót eddig az eszéért szerettük? :D
süti beállítások módosítása