Hiába zsidózik a fakabát, így is meg lesz b***va - Reakció TV
2009. november 21. írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

Hiába zsidózik a fakabát, így is meg lesz b***va - Reakció TV

 Ahogy előző posztunkban ígértük, íme a videó Kiss Róbert gárdista főkapitány és társai csodálatos kiszabadulásáról. Aki lusta lenne végignézni, annak összefoglaljuk: Kiss Róbert nem a szellem légtornásza, és nem olvasta végig a Bibliát, viszont a gárdisták szeretnek puszilkodni. A rendőrök meg cigiznek Himnusz közben, továbbá zsidóznak, de ez sem segít rajtuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr861541106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.22. 12:23:44

@akak:

A magyar Gárda hadsereg? És milyen fegyvernem, kedves IQ bajnok?

Azért mert alakzatosdit bohóckodnak, attól még nem lesznek hadsereg.

Google 2009.11.22. 12:30:41

Látnám én Sárközy Franciaországában vonulgatni, toborozgatni ezeket a gárdista akárkiket!
Ősszegyűlni Sajóbábonyban, és aztán csodálkozni, hogy ez nem mindenkinek tetszik; arra játszani, hogy úgyis káosz lesz, akkor már inkább mi legyünk benne a főszereplők, nagyfokú cinizmusról és gátlástalanságról árulkodik.
A rendőrségnek bezzeg helyén volt az esze, tudta, hogy a fideszeseket verni kell, a gárdistákkal azóta is kesztyűs kézzel bánnak, beviszik, de azért, hogy azonmód ki is engedjék őket. Hogy meglegyen a hőn áhított médiaszereplés.
Valahogyan el kellen már ítélnünk azokat, akik ezt a nagyon törékeny társadalmi békét veszélyeztetik, azokat, akik mindent megtesznek azért, hogy négylábra ereszkedve folytassuk tovább!
Hát Európa része vagyunk, nem tudnánk akként is viselkedni?
Ha most Horthy bevonulást ünneplik, elképzelhető, mikor jutnak el odáig, hogy napjaink szemétdombján rendet tegyenek.
Kilencven év múlva.

Bell & Sebastian 2009.11.22. 12:36:24

@Leskelődő:

Hamar meghűlt bennem az ebéd utáni kávé, legrosszabb balsejtelmeimet igazolja a cikk. Ritka éleseszű okfejtés. Kösz a linket.

Bell & Sebastian 2009.11.22. 12:49:54

@El Topo (Sgt. Elias):

Ovis szintre, vagy netán kutyába másnak sem megyek le, nemhogy neked, vicces fiú!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 13:06:45

@Google:
horthy bevonulását korszerűtlen ünnepelni? és akkor mi van szent istvánnal, negyvennyolccal, ötvenhattal? akkor ugye egyiket sem kéne, mind olyan retrográd, meg izé, mi?

tevevanegypupu 2009.11.22. 14:19:54

@Google:
Horthy bevonulasat azert unneplik ugye mert a Tanacskoztarsasagot sikerult megszuntetni.

@Grift:
Mas kerdes, hogy Horthy bevonulasa is eleg sok verrel es kegyetlenkedessel jart..amirol nem eppen Horthy tehet, aki szerette volna megakadalyozni azt, hogy a bosszuallo kedv messzire menjen. Az o bune viszont, hogy mikor megis tortentek kegyetlenkedesek es gyilkossagok - a fobunosok, nepviztosok elmenekultek vagy a nep ahol tudta agyonverte oket, es igy altalaban azok estek a feherterror aldozatul, akiket megtevesztettek vagy kis hivatalokat toltottek be - birosagi itele nelkul hagyta ezeket.
Ezt azert nem lehet elfelejteni akkor sem, ha nagy oromunkre szolgal, hogy a kommun veget ert. Es csak par evtizeddel kesobb folytatodott.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 15:09:25

@tevevanegypupu:
ez csacsi kommer olvasat. a fehérterror kisiklása kutyafasza volt ahhoz képest amit érdemeltek volna a vörösök. tudja kérem a történelem vérrel íródik, legyen ez bár borzalmas, de így van. ha nem vérrel íródik, mint az elmúlt rendszerváltás, akkor szarral. mint azt láthatjuk.
horthy bevonulását ha ünnepeljük, akkor azt nem elsősorban a kommün bukásáért tesszük, hanem az elkövetkezett aranykorért. igen, azokkal a bizonyos törvényekkel együtt. úgy ám.

Tündér_Lala 2009.11.22. 15:24:28

@El Topo (Sgt. Elias): Ahhoz képest, hogy az ország 2/3-át elcsatolták, benne a legfontosabb ipari területeket és nyersanyagforrásokat, ahhoz képest, hogy menekültek 10 ezrei laktak vagonokban, hogy a megmaradt cégek gépeit leszerelték és elhurcolták valamint a piacaikat elvesztették a kisantant védővámai miatt, az ország konszolidálása bizony aranykornak számít. Bármilyen hihetetlen is.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.22. 15:33:48

@Tündér_Lala:

Aha, különös amit mondasz, én egy csomó olyan embert ismertem, még többet olvastam, akik a szopott fasz rossz végére kerültek.
De a kérdésem arra vonatkozott, hogy melyik bizonyos törvényekkel együtt volt aranykor?

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2009.11.22. 15:34:46

Ha a Jobbik a népakarat jóvoltából olyan pozícióba kerül, hogy miniszteri posztot zsarolhat majd ki,

ugyanúgy le fogok lépni az országból, mintha a népakarat a szoc(libs)i kommunát juttatná hatalomba.

Csókolom!

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 15:38:21

@El Topo (Sgt. Elias):

1920. évi XXV. tc.
1938. évi XV. tc.
1939. évi IV. tc.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.11.22. 16:05:35

@Grift:

Vágom. Látom ám miféle vagy.

Várkonyi 2009.11.22. 16:27:41

@Az Olei Hagardom terroristái:

Nagyon fogsz hiányozni nekünk.
A zsidó terroristáiddal együtt.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.11.22. 17:44:06

@Az Olei Hagardom terroristái:

Javaslom, ezen esetben tartsunk közös gyásznapot, minden magyar állampolgár nevében, h nemzetünk egy pompázatos csillaga fénycsóváját elfordította tőlünk...

Hattory Hanzo 2009.11.22. 17:49:36

@Várkonyi:

Kábé annyira hiányoznak a zsidó terroristák, mint az iráni Forradalmi Gárda masírozó egységei, amit a Vona nevű vízionált Budapest utcáira a baromi jól sikerült beszédében március 15.-én.

tewton 2009.11.22. 18:09:54

@Grift:
de miért pont ezeket a pályaválasztási orientáló szabályokat emlegeti?

Különben is képmutatás ezeket kiemelni. Ugyanis mind a materiális és pénzhez kötődő pályákról szól. Azt hiszem, az igazán szellemi-spirituális pálya (a papi szeminárium, konkrétan) nyitva állt előttük.

Más:
azért ez a lovasvonulás picit problémás nekem. Mi lesz, ha ez is folklorizálódik, mint az Istvánakirály?

Vidéki kisvárosok rasszista ifjúsági szubkultúrái fogják helyi szinten megrendezni a Bevonulás Emléknapját :) Hajdúnánástól Sopronig :)

bz249 2009.11.22. 18:20:54

@Grift: az addig rendben van, hogy ezzel egy belterjes, par csaladra korlatozodo, dinasztikus elven mukodo csapatot kivagtak a pixisbol, de ugyanezzel a lendulettel egy masik belterjes, par csaladra korlatozodo, dinasztikus elven mukodo csapat szallta meg a koncot (bar ketsegtelenul nem zsidok, csak ebben en speciel nem latom a hudenagy elorelepest)

tevevanegypupu 2009.11.22. 18:31:44

@Grift:
A rokonsagom egy resze bortonben uldogelt jopar napig a dicsoseges 133 nap alatt. Szamuely Tibor ohajtott volna vetelezni a birtokon (kirabolni) a parasztok kapat es kaszat kertek nagyanyamtol megvedeni ami az ovek. Ott sikerult is, de nagyanyamat, noveret es a dednagymamat sittre vagtak.

A masik testveruk mar akkor bortonben volt. Szerencsere a kozfelhaborodas miatt kiengedtek oket, de nagyon sokan nem usztak ezt igy meg. A komisszarok sajat kezuleg lottek agyan neha "csak ugy" is embereket. Nem kell mondani, hogy mennyire orult a csaladunk, mikor vege lett ennek es a draga jo kesobbi kormanyzo ur megerkezett.(:

De az igazsaghoz akkor is hozzatartozik, hogy voltak artatlan aldozatai Horthy bevonulasanak is, amit aztan nem kovetett megfelelo eljaras.

A zsidotorveny mindenkeppen jogtalan volt, ugyanugy mint megkulonboztetesuk. Az utana kovetkezo elhurcolasuk szegyenteljes. Nem erdekes milyen korulmenyek vezettek a zsidotorvenyhez, mi tortent amiert idaig jutottunk Magyarorszagon a XX. szazad kozepen, hogy sarga csillagot hordattak emberekkel, nem tanulhattak es megszegyenitettek, meghurcoltak, meggyilkoltattak oket. Azt nem lehet elfelejteni es megbocsajtani sem.

Meg akkor sem, ha az utodok ezzel visszaelve - bocsanatkeres, jovatetel es sokszor kivaltsagos helyzetuk mellett is - ugy kepzelik, hogy orokke bunhodnunk kell erte, es hazugsagokkal, neha becstelenseggel szeretnek tovabbra is elhitetni a vilaggal, hogy nalunk felniuk kell.

Ertheto, ha ok maskeppen emlekeznek Horthyra es meg azt sem tudjak megerteni, hogy Horthy volt az, akinek a budapesti zsidosag az eletet koszonheti.

Az viszont mindenkeppen jogtalan, hogy akik a Tanacskoztarsasagot veres diktaturanak tartjak - mert az volt - ne orulhessenek annak, hogy 90 eve vegetert. Ellentmondasos unnepeink vannak, amikor ha lehet meg jobban kielezodnek serelmeink.

tewton 2009.11.22. 18:46:39

@tevevanegypupu: "Ertheto, ha ok maskeppen emlekeznek Horthyra es meg azt sem tudjak megerteni, hogy Horthy volt az, akinek a budapesti zsidosag az eletet koszonheti."

Aber liebe Teve, most Ildikó néni az, aki elsőként szólalt meg -- nem holmi "ők". És ő is a szokásos antifa szlogeneket porolta le (amit általános isiben tanultunk sokan), csak most a Gárda kapcsán. Horthyfasiszták, stb.

Ugye nem arra gondol, hogy ennek a drága asszonynak köze van az "ők"-höz?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 18:50:45

@tewton:

ezek a csodálatos jogemlékek egy nemzet, egy állam védekezőképességének utolsó lobbanásai. mint a gyertyáé mielőtt kialszik. :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 18:55:13

@bz249:
ne felejtse, hogy azokra a zsidó pályákra nem egy szűk magyar elit lett irányítva, hanem a klebelsbergi nagyszerűség eredményeképpen, az alulról jövők. azok a pályák amúgy sem voltak vonzóak a magyar úrivilág számára. gondoljon bele, hogy akkoriban, pl. az orvosi, egy megvetett pálya volt.
amúgy meg valóban elképesztő ha egy nemzet a magáénak szeretne újból tudni bizonyos idegenek által elárasztott szegmenst. :)

___________________________ (törölt) 2009.11.22. 18:59:01

@Elpet: alapvetően az operatőrködéshez, fényképeszethez nem nagyon értek, de ha valaki megmondani nekem, hogy hogyan lehet egy nagy sötét terület közepén egy darab alig-alig megvilágított szónokot tendenciózusan és előítéletteljesen felvenni avagy éppen azok nélkül, azaz, hogy lehetséges-e ez bármilyen más módon, mint becélozni a kamerával a fejit, elindítani, és remélni a legjobbakat, azt megköszönném. Szerintem nem nagyon.

Tehetetlen Dodó 2009.11.22. 19:02:13

@tewton: "Vidéki kisvárosok rasszista ifjúsági szubkultúrái fogják helyi szinten megrendezni a Bevonulás Emléknapját :) Hajdúnánástól Sopronig :)"
Aztán Battonyától Nemesmedvesig.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:02:21

@tevevanegypupu:
kérem, asszonyom! a zsidó törvények láncolatának nem minden eleme volt kóser. a harmadikat ugye nem is soroltam. de gondoljon már bele, hogy egy elözönlés elleni küzdelemről volt szó. az antiszemitizmus egész ejrópában elfogadott dolog volt. azt már unalmas is feszegetni, hogy amerika miért nem bombázta a táborok felé menő síneket. és ugye a maccartyzmus is antiszemita hátterű dolog volt. szóval csak az folyt, aztán persze elfajult, aminek most is kéne történnie a muszlim elözönlés miatt.

bz249 2009.11.22. 19:18:27

@Grift: "hanem a klebelsbergi nagyszerűség eredményeképpen, az alulról jövők. azok a pályák amúgy sem voltak vonzóak a magyar úrivilág számára"

A numerus clausus alapvetoen egy pozitiv diszkriminacios modern liberalis ize volt, nem kelloen vegiggondolva es a vegen pontosan ugyanannyi eredmenyt elerve, mint a mostani akciok. A tamogatni kivant nepcsoportban (hogy ez a lakossag 85-90% alkoto magyarsag volt ebbol a szempontbol mindegy) kitermeltunk egy a tobbi reteghez szervesen nem kapcsolodo pokhendi elitet, ami pont olyan, mint a regi volt, csak tobbet sirankozik.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 19:27:24

@bz249: A numerus clausus egy átgondolatlan és meglehetősen rosszhiszemű dolog volt. Nyilvánvaló például, hogy a zsidók között nagyszerű orvosok voltak, akiknek a számát mondjuk maximálták, és így zömmel olyanok jöhettek, akik nem zsidók voltak (na és?), viszont nem értettek annyira a gyógyászathoz.

Az, hogy a hatalom közelében pozitíve és negatíve is számíthat az ún. "faji szolidaritás" (vagy -- főleg -- ideológia-vallási stb.), vagy hogy a művészetekben érvényesíthet egyfajta karaktert, még érthető, na de ilyen polgári pályákon? Egy egészséges légkörben ennek nincs helye, és itt a szélsőjobboldaliságban, elsősorban hitleri hatásra, egy jókora paranoia működött. Az más kérdés, hogy ennek gyökereinél voltak bizonyos okok.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:31:06

@Loxon: "viszont nem értettek annyira a gyógyászathoz"

ezzel kapcsolatban gondolom komoly kutatási hivatkozások vannak! :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:35:28

@Loxon: "Egy egészséges légkörben..."

természetesen nem volt egészséges a légkör. az országot megcsonkolták, a minap még a vendégek ülték vörös torukat, és a maradék országtestet is elözönlötték. hogyan lett volna egészséges légkör?
és persze az adott kort nemán a hitleri borzalom visszavetítésével vizsgálgassuk.

Bajkon úr 2009.11.22. 19:40:31

@tevevanegypupu: Ertheto, ha ok maskeppen emlekeznek Horthyra es meg azt sem tudjak megerteni, hogy Horthy volt az, akinek a budapesti zsidosag az eletet koszonheti.

És a vidéki magyar zsidóság mit köszönhet neki?

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 19:44:18

@Grift: Tudtam, hogy kiszemeli ezt az egészséges légkört. De szeretném hozzászólásom utolsó mondatához utalni.

bryan 2009.11.22. 19:45:25

@suski: Egyrészt igen, azt hiszem, hogy ha az SA-t és a többi hasonló szervezetet betiltották volna, határozottabban léptek volna fel ellenük, egészen máshogy alakult volna a történelem. Az államnak erőszak monopóliuma kell, hogy legyen, nem csak ténylegesen, szimbolikusan is. Ennek baszkurálása retorziókkal kell, hogy járjon. Ez különösen igaz akkor, ha párthoz kötődő szervezet sértegeti ezt a monopóliumot. A Gárda feloszlatása, a helyzet általános javítása nélkül természetesen csak időnyerés, de a Gárda eszkalálhatja azokat a konfliktusokat, amik már amúgy is súlyosan fenyegetik az ország stabilitását. Annak masírozása, akciói kevesebb időt hagy a következő kormánynak arra, hogy létfontosságú lépéseket megtegyen, eltereli a figyelmet a reális megoldásokról, úgy tematizálja a közéletet, ahogy nem kéne. Olyan szintre növeli a feszültséget, ahol nem hallatszanak a mérsékelt hangok, csak mindét oldal szélsőségesei.
"Hogy Vona valaha átvegye a hatalmat , bevezesse a diktatúrát a néhány ezer szánalmas emberével."
Ismét csak a történelemre tudok hivatkozni: Sörpuccs. Mennyire nevetséges már a neve is. Simán ki tudnám nézni a Gárdából, hogy megcsinálják belőle a 2.0-át. Aztán kilenc évvel később ennek egyik vezetője már Németország vezetője lett. Mert a német kormány annyira tehetetlen, pancser volt, annyira hagyta őket elszabadulni, hogy már csak ebből kiindulva is nyilvánvaló volt a alkalmatlanságuk. Ami történik, nem a Gárda, főleg nem a Gárda tagok hibája. De a szervezet felszámolása, akcióik rendőrségi ellehetetlenítése szerintem jó alap a többi probléma kezeléséhez.
A nyilasok helyzete más, mint az SA-é, valóban nem tudták volna német segítség nélkül átvenni a hatalmat, de jó eszközként szolgáltak Hitlernek, hogy pöckölgethesse kicsit Horthy pucáját, gyengítette az állam hatalmába vetett hitet, mikor meg a németek megszállták az országot, volt egy olyan szervezetük, ami jócskán megkönnyítette a deportálások elindítását, a megbízható emberek azonosítását, rá lehetett szabadítani őket a zsidókra, szóval elég sok kárt okoztak.
A Pax Hungarica nem tűnik valami hatalmas tömegmozgalomnak, a Nemzeti Őrsereg sem valami félelmetes a maga 150 tagjával , a vicces kategóriát jelenti. A Nemzeti Arcvonal vagy mi már aggasztóbb, de ők csak akkor lehetnének igazán durvák, ha már megteremtődnek a lehetőségek, hogy tényleg fegyverrel mászkáljanak. Ők kb. úgy viszonyulnának a Gárdához, mint az SS az SA-hoz.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:45:55

@Loxon:
értem én, csak ahhoz nem volt mit hozzátennem. :)

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 19:48:32

@Grift: Bocsánat, hogy korlátoztam a szólásszabadságát. :>

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:50:03

@Loxon:
semmi gond, én a kommunizmusban nőttem fel, megszoktam :(
:)

tevevanegypupu 2009.11.22. 19:54:57

@tewton:
Ildiko jol megallta volna a helyet a Tanacskoztarsasagban is..

@Grift:
Ne merjunk kettos mercevel. Meg ha nekunk tetszo vagy jobban megfelelo korszakban kovettek is el jogtalansagot az jogtalansag. Es most eppen Magyarorszagrol volt szo. Amit Amerika, Franciaorszag vagy akar Anglia muvelt a haboruban az is gyalazatos volt, talan sokkal nagyobb gyalazat is, mint Magyarorszage mert ezek nagy, a vilagot mindig is iranyito, manipulalo hatalmak voltak. Ugyanez vonatkozik a Szovjetuniora is.
Ha valahol uldoztek es gyilkoltak a zsidokat, akkor ott valoban tizezerszamra oltek meg, zartak be oket. Csak eppen a hatalmuk miatt elnezobbek veluk mint egy olyan kis, latszolag jelentektelen orszaggal mint a mienk.
Ami pedig a McCarthyzmust illeti, nem lehetetlen, hogy kezdenek elgondolkodni azon - persze csak ugy szormenten - nem volt-e valamelyest igazuk abban, hogy a kommunistakat megprobaltak kiutasitani Amerikabol. Foleg azutan, hogy nem olyan regen kiderult a Rosenberg hazaspar - legalabbis Julius - bunossege. Nem olyan egyszeru allast foglalni a tortenelem egy-egy esemenyenel. Eleg par evtized vagy talan csak ev, hogy kideruljon, semmi nem ugy volt, ahogy el akartak hitetni az emberiseggel.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 19:58:58

@tevevanegypupu:
jogtalanság? a később eszkalálódott helyzet pokoli visszfényében talán. de törvényes intézkedésekről beszélünk.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 20:00:03

@bryan: Az úgy van, én legalábbis így tanultam a világegyetemen, hogy a dolgoknak van oka, Indiában ezt karmának nevezik. Mármost a karma nem feltétlenül valami kikerülhetetlen sorscsapás. Felteszem (persze ez csak egy _talán_, ha nincs bajor tanácsköztársaság, akkor müncheni sörpuccs sincs. De ne menjünk ilyen messzire, mert beleszédülünk a történelem mélységeibe. Maradjunk csak a mi rendszerváltásunknál. (Bár ez az egész Jobbik-mizéria csak tudatlanok számára tűnik elsősorban belföldi kérdésnek, MSZP-SZDSZ-MDF-ék már tudják, hogy ide CIA meg amerikai kongresszus kell.)

A rendszerváltásnál el lehetett volna azt intézni, hogy elvágják a későbbi "SA"-k gyökerét, azzal, hogy megszakítják a jogfolytonosságot azzal az állammal, amely magát lényegében a kommunista világforradalomból eredezteti, és megszakítják minden politikai folytonosságát és befolyását azon állampártnak, amely ezt képviselte, és amely egyenes örököse a KMP-nek. Ezzel természetesen nem oldódott volna meg minden, de ilyen súlyos helyzet valószínűleg nem alakul ki, mert a Horn-Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai és társaik (pl. Lendvai, Kovács László stb. stb.) garnitúra idejekorán eltakarodik.

tevevanegypupu 2009.11.22. 20:09:14

@Bajkon úr:
Horthy valoszinuleg nem tudta, hogy mit muvelnek a zsidokkal mikor elszallitjak oket. Nem mentegetni akarom, megakadalyozhatta volna meg azt is, hogy szimplan "csak" munkataborba vigyek oket, mint ahogy megakadalyozhattak volna azt is, hogy a munkaszolgalatosok peldaul a Don-kanyarnal ezerszamra pusztuljanak el kegyetlen banasmod es a felszereles hianya miatt. De Horthy tehetetlensege (es nagymerteku kiszolgaltatottsaga Hitlernek) megsem vezetett odaig, hogy haborus bunosnek nevezzek, es eliteljek Nurnbergben. Ez a bizonyitek arra, hogy valoban nem tudta mi tortenik. Mikor felvilagositottak a taborok mukodeserol, mindent megtett a zsidosag megmenteseert. Es abban a hiszterikus, gyilkos legkorben ehhez nagy batorsag kellett.

Várkonyi 2009.11.22. 20:09:38

@bryan:
Hány éveddel mondod ezeket a faszságokat, mi?

Elmúltál már 18? Mert még ebben is kételkedem.

Tudom, az összes Politically Correct szakirodalmat elolvastad - elolvastatták veled, ezért azt hiszed, mindent tudsz, mi?

Igen, minden a félkatonai egységek miatt van. Ők az alfa meg az omega, ők csinálták Auschwitzot - a nemlétező gázkamrákkal együtt - ők az emberbőrbe bújt vadállatok, az egyenruhába bújt ördögök.

Nagy kár, hogy a Gárdának nincs fegyvere, tényleg, mert így teljes lenne a párhuzam. Bár ha szépen fogná magát egy bármilyen félkatonai szervezet (nem a Gárda!!!) és megnyúvasztana néhány mszp-s politikust szdszestűl & néhány önjelölt cigányvajdát, rögtön nagyobb csend lenne, és nem lenne az ajvékolás a karvalyoktól sem.
Végre rend lenne ebben az országban.

Pont úgy, ahogy tótprónai és blatniczai Prónay Pál cselekedte vala a tiszti különítményekkel az ún. fehérterror idején, ami mennyire szörnyűséges és kegyetlen dolog volt, kár hogy csupán egy reakció volt a Szamuely elvtárs által kiváltott kegyetlenségekre - vörösterror - , melyek abból álltak, hogy bementek egy faluba és kapásból felkötötték a jegyzőt, a bírót és a papot , a régi társadalmi rend képviselőit. Prónay sokkal igazságosabb volt; ő csak a komcsigyanús elemeket köttette fel, tehát osztály-előítéletek nem vezették.
Némi faji előítélet igen, de ez teljesen jogos volt, tekintve hogy milyen kirívóan sok zsidó volt a kommunisták között. Persze nem a tisztogatás volt a lényeg, útban voltak Őrvidék felé.

Nagy hiba volt Horthytól hogy visszafogta Prónayt, majd a tehetségtelen Bánffy és Bethlen elbaszták Velencében, holott az egész Őrvidéket megtarthattuk volna!

Tisztelet és megbecsülés Prónay Pálnak, az igaz hazafinak és nagyszerű katonának.

tevevanegypupu 2009.11.22. 20:17:39

@Grift:
Viszont az igazsaghoz tartozik, hogy a Horthy-korszakban - a torveny ellenere is - viragzott az elet, a zsido kultura, a nagytokesek fantasztikus vagyonokat halmoztak fel, kepzomuveszti kincseket, a kereszteny cseledlanyokat alaposan megdolgoztattak, a konyvkiadok minden tehetseges (es tehetsegtelen) iro konyvet kiadhattak, orvosok, ugyvedek, kereskedok dolgozhattak..
nyiltak a kavehazak, a szinhazi elet csodalatos lehetett. Es ha megnezzuk a Duna tv-ben a regi, 45 elott keszult filmeket, hat az a helyzet, hogy a szereplok, rendezok es az asszisztencia kozott vajmi keves a kereszteny..Csak az egyensuly kedveert mondanam..(:

bryan 2009.11.22. 20:26:36

@Loxon:
Időgép hiányában, a megoldás szempontjából, kevésbé tartom relevánsnak a kommunistázást, mint a Gárda betiltását. :)
Egyébként már nem hiszem, hogy az MSZP kiutálásán kívül, ami jelenleg is történik, más teendőnk lenne ezzel kapcsolatban. Persze pár per, meg néhány korrupt szardarab letartóztatása, szabályos tárgyaláson történő elítélése jól esne a lelkemnek, de nagy leszámoláshoz már késő, hacsak nem csesszük szét az egész országot közben (megint). A rendszer szétverése most, hátrányosabban érintené az országot, mint egy lassú jól kommunikált demokráciával, jogállammal összhangba hozható intézkedéssorozat. Egy gyors közbiztonság megerősítését szolgáló átszervezés után. Nem nagyon bízok a FIDESZ-ben, de más párt nagyon nincs, aminek lehetősége lenne egy stabil többség összehozására, remélem jól vizsgáznak. Ha már vissza az időben és FIDESZ, nekik is jócskán van szerepük a Gárda, meg az utcai randalírozás elősegítésében, 2002-ben eléggé erre ment a párt, csak azt hitték, bent tarthatják a szellemet a palackban, miközben négyet is kívánnak tőle és fűt-fát ígérnek neki. A polgári köröknek, meg az akkor divatos retorikának a Gárda és a Jobbik valamennyire következménye. Természetesen a, korrupt, tehetetlen, MSZMP droidokkal teli baloldal felelősségét sem vitatva.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 20:39:09

@bryan: "Időgép hiányában, a megoldás szempontjából, kevésbé tartom relevánsnak a kommunistázást, mint a Gárda betiltását. :) "

Tehát kevésbé az MSZP betiltását tartja relevánsnak? Akkor milyen _megoldást_ lát? Arra is emlékeztetnék, hogy volt-van az MSZP-nek néhány szoros szövetségese, akik, úgy tűnik, mind komoly kapcsolati tőkével rendelkeznek külföldön.

A Fidesz felelősségét én is elismerem, csak éppen nem úgy, ahogy Maga. Júliusban így írtam erről:
konzervativok.blogspot.com/2009/07/kik-es-mi-okozzak-jobbik-eloretoreset.html

A képlet azóta nem sokban változott, talán annyiban, hogy megjelentek a színen Thürmerek, Kondorok, Pozsgayk.

tewton 2009.11.22. 20:39:37

@Loxon: "a zsidók között nagyszerű orvosok voltak, akiknek a számát mondjuk maximálták, és így zömmel olyanok jöhettek, akik nem zsidók voltak (na és?), viszont nem értettek annyira a gyógyászathoz."

Bah.
Ez így ... khmmm ... minimum félreérthető.

Arra gondol esetleg, hogy az orvosi tudás generációról generációra öröklődött köztük, míg a nem-zsidó családokban nem?

Hogy a zsidó apuka esténként a gyermekének, munkakörétőtől függően, jogi alapfogalmakat vagy gyógyszerrecepteket vagy némi anatómiát mesélt mese helyett?
Na ne viccceljen!

tewton 2009.11.22. 20:41:51

@tevevanegypupu:
@tewton:
Ildiko jol megallta volna a helyet a Tanacskoztarsasagban is..

Ahogyan a plasztikai műtéteit elnézem...
lehet, hogy már annakidején is MEGÁLLTA a helyét :)
csak még mindig itt van

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 20:49:10

@tewton: Ja, úgy értette, hogy azt mondtam, a magyarok nem értettek a gyógyászathoz? Akkor vaskosan félreértett. Gondolja át még egyszer.

Mellesleg biztos lehetett volna más példát is hozni, Most az orvostud. jutott eszembe. Hagyjuk.

tewton 2009.11.22. 20:56:33

@Loxon: inkább nem értettem, és most se igazán ... de mindegy

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.22. 21:00:41

@tewton: Hát akkor leírom még egyszer: a mennyiségi beosztása annak, hogy hány zsidó és hány magyar (nemzsidó) "értsen" egy területhez: barbárság.

Nem tudom, mit nem lehet ezen érteni, de majd biztosan akadnak, akik megmagyarázzák.

discaimer: egy hozzászólás az a.m. egy hozzászólás. Nem kell benne az egész világtörténelmet és kozmoszt megmagyarázni.

bryan 2009.11.22. 21:01:29

@Várkonyi:
Vigyázz ezzel a nagy indulattal, még elpattanhat egy ér az agyadban. :) Amíg veled nem találkoztam, nem hittem benne, hogy léteznek Jobbikos kommentelőaktivisták, de most már tudom, hogy van ilyen.
Tényleg, hogy áll az iszfaháni, meg a krétai kódex fordítása? :)))
Ennyi belőled elég volt, majd ha érvelsz, beszélhetünk.
@Loxon:
Engedelmével holnap válaszolnék.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 21:03:06

@tewton:
mit nem ért? vannak orvos származásúak, meg ügyvéd származásúak. és kész! :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.22. 21:06:33

off

csorna:Gyopáros Alpár, fidesz, a szavazatok 79,71 százalékát szerezte meg, a Jobbik indulója, Takács Krisztián 10,53 százalékot ért el. Az MSZP képviselőjére, Balogh Csabára a választók 4,64 százaléka voksolt.
muhaha

suski 2009.11.22. 21:08:44

@bryan: ha te komolyan istenbizony attól félsz, hogy a tökéletesen tehetségtelen, nulla karizmájú, beszélni alig tudó Vona a szánalmas csapatával át tudja venni a hatalmat és bevezetni a diktatúrát az únijó közepén 201x Mo-án, akkor neked barátom megártottak az olvasmányaid. Ha megzavarja a személyiséged egészséges fejlôdését, akkor jobb lesz abbahagyni ezirányú kutakodásaid. Aki éjszaka attól retteg, hogy elviszi farkasember, az ne nézzen horrort.

"Az államnak erőszak monopóliuma kell, hogy legyen, nem csak ténylegesen, szimbolikusan is. Ennek baszkurálása retorziókkal kell, hogy járjon. Ez különösen igaz akkor, ha párthoz kötődő szervezet sértegeti ezt a monopóliumot"

már legalább 10-szer írom le itt, hogy az állam erôszakmonopóliumát nem fenyegeti a gárda. De vess már egy pillantást arra, hogy a rendôrség mire használta a monopóliumát? Mit láttál 2006-ban az utcán, mert én ott láttam a párthadsereget. Kúrcsány majdnem mindent megvalósított, amitôl ti itt egyfolytában rettegtek. Hogy nem a széljobbon van, az csak véletlen, ha úgy alakul, az is jó lett volna neki.
Lehet próbálkozni a betiltással és üldözéssel, csak tessék. Minden egyes ilyen akció, mint pl. a mai cirkusz több szavazót, több szimpatizánst fog hozni a Jobbik konyhájára.

@Loxon: tök mindegy mi az oka, radikális/széljobb pártok majdnem mindnem minden országban vannak, ez nem egy katasztrófa. A demokrácia ezzel jár, hát majd megtanulunk velük együtt létezni. Morvai hozta nekik az áttörést igazából.

tewton 2009.11.22. 21:10:32

@Loxon: hmmm. most fokokkal érthetőbb.
Engem azért érdekelt volna a korabeli felvételik rendszere is, ha volt. Mivel lehetett bekerülni, vagy csak pénz függvénye volt...? Mi van, ha ez egyszerűen egy esélyegyenlőségi lépés volt? (nem tudom)

(mellékesen: az ilyen barbárság szerves része a magyar és európai kultúrának, bár nem a legszebb része)

suski 2009.11.22. 21:11:00

@Grift: a vidéki maszoposok már darabban számolnak szavazatokat, nem százalékban, nem? :)

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.11.22. 21:13:46

@tewton:
minden korszaknak meg volt a preferált elitje. Amikor nemesnek volt jó lenni, a zsidók nemesi levelet vettek. amikor ügyvédnek, orvosnak, bankárnak volt jó lenni, a zsidók ezeken a pályákon szorították szisztematikusan a más nemzetiségűeket. Amikor egy zsidó jó pozícióba került, köteles volt segíteni a másik zsidónak. Előírás volt (ma is az) náluk. Ebben rejlik az ő kivételes képességük: a fajgyűlöletben, más nációk kirekesztésében.

suski 2009.11.22. 21:16:31

@tewton: csak testében van itt, a szelleme ottrekedt a tanácsköztársaságban, arra úgy látszik nem használ a botox.

picur3ka 2009.11.22. 21:19:39

@Leskelődő:

Sokunk gondolta, hogy szuksegallapot kinyilvanitasara jatszhatnak ezzel a harcolosdival, lasd Ukrajna kicsiben es maskepp.

picur3ka 2009.11.22. 21:26:22

@akak:

Erteni magyar? Vannak cigo maganhadseregek, fogja az adast?

Maga szerint mit jelent a ciganykodas?

Nem, nem erti. A gardaval a cirkusz nem azert van mert demokratikus jogallamban elunk, pont az ellenkezoje es ez nem a garda hibaja, oket is csak hasznalni probaljak, mint a cigokat. A cigok se ertik, hej, nem magyarazom tovabb.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.11.22. 21:28:00

@Alfőmérnök:

Láttam egy Michael Palin útifilmet. Bangladeshben járt éppen, ahol nemigen volt akkor munka (most nem tudom, mi a helyzet) A külföldi cégek rozsdás hajóroncsokat vontattak a tengerpartra, amit a helybeliek jórészt puszta kézzel szedtek szét darabokra, kicsike pénzért. Aggódtak, hogy csökken a munkára a kereslet. Ha nem visznek nekik hajót szétszedni, semmi munkájuk nincs.
Attól, hogy mi mondjuk leállítanánk az úgymond túlpörgetett globális gazdaságot, nem lesz munka Bangladeshben vagy bárhol másutt. Az aszályövezetekben éhínség lenne globalizmus nélkül is. Nem a világ ipari termelése okozza a nyomorúságot, hanem a túlnépesedés és a munka, technológia alacsony hatékonysága a fejlődés fővonalából kimaradt területeken.
Ezer éve Európa nagy részét erdő borította. Jelenleg több százmillió ember él itt jólétben. Az ehhez szükséges technológiát és tudást senki nem adta oda készen az európai embernek.

tevevanegypupu 2009.11.22. 21:30:02

@tewton:
Es akkor Ildiko a Horthy fasizmusban mint ellenallo mukodott, mint a partizanok. Ott volt minden kilometerkonel.(:
Ha az mszp letezni szeretne, tole feltetlenul meg kell szabadulniuk. Esetleg Eszak-Koreaban meg hasznos lehetne.

picur3ka 2009.11.22. 21:32:24

'Ha nem visznek nekik hajót szétszedni, semmi munkájuk nincs.'

Huncut, utolso gondolatom tamadt, de sajnos, az ittenieket is valoszinuleg az ilyen szetszedos munka vonzana leginkabb.

tewton 2009.11.22. 21:36:47

@picur3ka:
nono, talán lehetne bodza-ültetvényeket telepíteni Bangladeshbe is.

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.11.22. 21:50:56

@bbjnick:

Semmi biztosíték nincs. Én olyan helyen lakom, ahol nem nagyon vannak cigányok. Ettől függetlenül persze bármikor belefuthatok bármibe.

Mindenesetre az Gárdával kapcsolatos várakozások eddig nem igazolódtak. Az volt az elgondolás, hogy a felvonulásoktól és demonsrációktól a cigányok majd megijednek és kussolnak. Hát ez pillanatnyilag nem így néz ki. A gárdisták nem fenyítették be a cigányokat Sajóbábony kapcsán. Miért is nem az az üzenete ennek, hogy igazából nem kell félniük tőlük?
Veszélyes dolog ám bemenni a kocsmába, és ezt mondani, hogy én vagyok az erős. Valaki még megemeli a tétet.

Az Olei Hagardom terroristái · http://en.wikipedia.org/wiki/Olei_Hagardom#List_of_Olei_Hagardom 2009.11.23. 00:18:01

@Várkonyi:

@malac69 gerinckutató blogkalandor:

Azt hittem átjön, hogy a nikem kritikai észrevétel az áldozati szerepben való tetszelgéssel sezmben.

malac, azt hitem nem vagy ennyire jobbikos

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2009.11.23. 02:23:32

@Elpet:

"Mindenesetre az Gárdával kapcsolatos várakozások eddig nem igazolódtak. Az volt az elgondolás, hogy a felvonulásoktól és demonsrációktól a cigányok majd megijednek és kussolnak." --- írod.

Ahogyan én látom, az elgondolás nem ez volt. Az elgondolás az volt, hogy "életben kell maradni".

Elpet! Engem a Jobbik nem érdekel. A Gárda, mint szervezet/mozgalom/akármi sem érdekel. Ezek a dolgok nem az én "világképemről" szólnak. Engem az érdekel, ami a "gárdista-státuszt" létre hívta, mert az, ami azt létre hívta, az az én és az enyéim létére is tör.

Nem, nem a cigányokról beszélek, mert ők is csak eszközei - ad absurdum: elszenvedői - ennek a történetnek. Arról beszélek, hogy a posztkommunista "elit" 1990 óta abesszín makaót játszik a nemzettel. -

Az abesszín makaó lényege, hogy nincs szabálya, illetve, ha leülsz velem játszani, én határozom meg a szabályokat, ha éppen olyanom van, menet közben (akár) tetszésem szerint is változtathatom azokat.

Egy egyszerű példa:
- Mondj egy számot!
- Három.
- Négy. Én nyertem! Mondj még egy számot!
- Öt.
- Kettő. Én nyertem!
És így tovább... -

Tőlem kevés dolog áll olyan távol, mint a "gárdásosdi". A Jobbik "nemzeti radikalizmusával" sem igen tudok sokat kezdeni. Ha muszáj volna meghatározni, politikailag talán "keresztényszociális beállítottságú" vagyok. De látni és érteni vélem, hogy mi is történik ma itt velünk, és tudni vélem, hogy akik ma a gárdistáktól "védik" a társadalmat, azok (ma)holnap tőlem és az enyéimtől fogják.

Nem tanultunk mi semmit az elmúlt hatvan évből?

Ha alakul (ha alakulhat egyáltalán!) a közeljövőben egy tisztességes nemzeti kormány, ami számotvet az elmúlt húsz év visszaéléseivel, fölszámolja, vagy legalább, blokkolja a poszkommunista gazdasági és politikai "hálózatot", helyreállítja a törvényes jogrend és a közrendvédelem becsületét, akkor majd lehet pocskondiázni a "gárdázós bohócokat", addig, szerintem, erkölcstelen köpdösni azokra az emberekre, akik - okosan vagy bután, józan belátásból vagy manipulációknak bedőlve, de - tenni, lépni szeretnének a rájuk törő veszedelemmel szemben. Más volna a helyzet, ha ezek a gárdisták vagy micsodák erőszakoskodnának, önkényeskednének: akkor bűnözők volnának, de így...

Úgy vagyok én ezzel, mint a költő:

mek.oszk.hu/01000/01018/01018.htm#cim56

ü
bbjnick:-)

bryan 2009.11.23. 12:27:37

@suski:
Gondolkozz kicsit, a Gárda magát alternatív erőszakszervezetként akarja bemutatni. Katonai alakzatban felvonul, a rendőrségre tartozó akciókat hajt végre. Azt hangsúlyozza, hogy a rendőrség tehetetlen, ők tudják megvédeni az embereket. Ez bizony az állam erőszak monopóliumának intézett kihívás. A kormány ezzel szemben 2010-ben el fogja veszíteni a hatalmát és lelép, a rendőrség pedig a FIDESZ kormány hatalmába fog kerülni. Mikor a Gödörnél a rendőrök brutálisan feloszlatták az ott ülő Gárdistákat, az valóban hozhatott szavazatokat a Jobbiknak, politikai szempontból ügyes volt, én is a Gárdával szimpatizáltam. Aztán Bábonyban látszott, hogy ezek tényleg veszélyesek, feszültséget keltenek, gyengítik az amúgy sem éppen erős stabilitást. A tegnapi esetet nagyon szépen kezelték a rendőrök, nem hiszem, hogy akár egy szavazatot is kap a Jobbik emiatt, remélem a jövőben is így járnak el velük szemben.
@Loxon: Semmilyen párt betiltását nem tekintem jó eszköznek. Akármit mondjanak, vagy tegyenek is. Önnel ellentétben én még hiszek a demokrácia kellemesebb alternatíva nélküliségében. A külföldi szövetségesekkel sincs különösebb bajom. A belföldi titkosszolgálati-pártösszefonódásokkal már több. Félreértés ne essék a FIDESZ-esekkel ugyanúgy, mint az MSZP-sekkel. Egyetlen esetben vonulnék utcára a zavargókkal egyetértésben, ha az MSZP nem takarodna el egy vesztes választás után a kormányról. Megoldásnak Gárda helyett ezt írtam nemrég:
reakcio.blog.hu/2009/11/21/all_10/fullcommentlist/1#c7742231
reakcio.blog.hu/2009/11/21/all_10/fullcommentlist/1#c7742339

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.11.23. 13:26:52

@bbjnick:

"Ha alakul (ha alakulhat egyáltalán!) a közeljövőben egy tisztességes nemzeti kormány"

Igen, ez az egyetlen megoldás. Jelen helyzetben én a Fidesznek adnám a felhatalmazást, minél hamarabb. Utána meglátjuk, hogy váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Én bízom bennük már legalább azért is, mert közbizalom nélkül a rájuk váró feladatot nem lehet elvégezni.

"addig, szerintem, erkölcstelen köpdösni azokra az emberekre, akik - okosan vagy bután, józan belátásból vagy manipulációknak bedőlve, de - tenni, lépni szeretnének "

Leírtam már többször, de újra szívesen leírom: a Gárdába belépő emberek indítékait értem és elfogadom. Méltánylandónak tartom, mert kockázatot vállalnak annak kinyilvánításáért, hogy egy csomó dolog nem mehet így tovább. Viszont ezzel párhuzamosan elfogadhatatlannak tartom, hogy egy fölöttébb zavaros politikai erő használja őket hivatkozásul. Ez utóbbi jelenség a másikra szorosan rátapadt, és ez egy nagyon kínos helyzetet szült.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.11.23. 13:38:40

@bryan: Ön bizonyára vagy nagyon fiatal vagy nagyon naív. Vagy hisz a "népi demokráciában".

suski 2009.11.23. 13:46:16

@bryan: ugyan milyen rendôrségre tartozó akciót hajt végre? Parlagfûirtást? Sajóbábonyban pedig az történt, hogy a jobbik (nem a gárda) lakossági fórumot akart tartani, erre a cigányok nekiálltak gyülekezni, a másik topikban azt is írta vki, hogy a lakosság a hátsó bejáraton kényszerült menekülni a támadó cigányok elôl. Boltos nénit megpofozták, a jobbik helyi elnökét megfenyegették. Hívták az erôszakmonopóliumot, akik basztak kimenni. Ekkor kezdték el odacsôdíteni a gárdát, hogy ha a cigányok elszabadulnak, akkor legyen vmi, ami felsorakozik ellenük. Passzívan, csak a létszámában, jelenlétével nyújthat egyfajta védelmet, mintha a barátaidat vagy a rokonaidat hívnád oda.

A tegnapi akció ugyanolyan röhejes volt, mint az összes többi. A gárdások a kis utcákon át zárkóztak fel a többiekhez. Micsoda egy rendelet az, hogy a rendôrség bizonyos ruhákat üldözzön, hát hol élünk?? Kinek a szimpátiájára számíthat egy ilyen akció? Kb. a volt munkásôrség tagjai lehetnek, akik tapsolnak ennek. Meg te.

tevevanegypupu 2009.11.23. 13:46:20

Az mszp-nek mar regen el kellett volna takarodnia a kormanytol. Es a rendorseg valoban nem tudja megvedeni az embereket a zaklatoktol, uzsorasoktol es tolvajoktol.Szoval a kep osszeall: a jobbik es a garda nepszerusege ertheto es ervekkel alatamaszthato. Fuggetlenul attol, hogy hataskoruk meddig terjed vagy terjedhet..

bryan 2009.11.23. 14:31:48

@suski:
Ez egy kicsit máshogy írja le a történteket. Azért ezt linkelem, hogy ne az elfogultságomat emlegesd:
barikad.hu/node/40522

suski 2009.11.23. 14:45:06

@bryan: két nap alatt történt, nem egy nap alatt és gárdisták már álltak az ajtóban is. Oké.

bryan 2009.11.23. 14:57:01

@suski: Meg a rendőrség is kiment. Kicsit más helyzet. Balhét akartak, összecsapni, megmutatni milyen kemények. Aztán hazamenni, otthagyni az ott élőket a feszültségben, aminek a generálásához ők is hozzájárultak. :(

suski 2009.11.23. 15:02:15

@bryan: kiment, de a megfenyegetett jobbikos fickó nem kapott rendôrségi védelmet. A feszültség generálásához és több millió ember agyának elborításához pedig nem kell ám csíkos kendô.

vastagbor.blog.hu/2009/11/22/cozma_csunyan_nezett_csok_kozben

picur3ka 2009.11.23. 15:11:15

@bryan:

Felfegyverkezett reszegeket miert engednenek be egy lakossagi forumra?

Szerinted a rendorseg hogy kerult oda? Kihivtak a Jobbikosok, mert balhet akartak?

Van egy kisebbseg, amelynek egy resze nem a targyalokepes megoldasok hive eleve, s evek ota azt hallgatjak, hogy naci veszely, garda megol, Jobbik megol, ezert ugranak, mar csak szavakra is. Nem kell semmi mas hozza.

Meg a rendorseg, meg a tuzoltok, meg a tanarok, meg orvosok, mentosok szinten igen gyakran provokaljak oket.

Ne mar, mindenkit el kezdjunk korlatozni a szabad mozgasban, mert az provokacio egyeseknek?

Bell & Sebastian 2009.11.23. 15:34:06

Amikor kiállok a teraszra, mindig megakad a szemem egy derekától black & white, pajkos vietnámi malackán.
Hol hogy fordul, látszik több-kevesebb monokrom összetevőiből.

Pedig ugyanaz a malac.
A testvérkéivel még vissza-vissza is jár szopizni kicsit.

Az emse, (ebből lett Emese), karácsonyra bizonyára kolbászként reinkarnálódik a kamra rúdjain.

Bár a disznóhús finom, malackára nem vetemedünk. Enigmatikusan csak ennyit a szóbanforgó problémáról.

zoli29 2009.11.23. 17:43:02

"Újabb konfrontációra készül a Magyar Gárda"
hvg.hu/itthon/20091123_ujabb_konfrontaciora_keszul_a_garda.aspx

B..meg, ez már kezd kib...ott unalmas lenni.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 18:30:42

@zoli29:
zolika, feladatot kap tőlem! legyen a kiküldött tudósító! a magához közeli ercsiben 30.-án lesz jobbik lakossági fórum. mint azt tudja, erős ottan a mokka arány. savanyúrét! talán érdekes lesz! persze beszámolót várunk! :)

zoli29 2009.11.23. 18:42:39

@Grift:

Hogy közel van, az erős túlzás...

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 18:46:25

@zoli29:
hát...ö...ö...erre mit mondjak? a világ összeszűkült, magának meg 30 kilométer távolság :)

zoli29 2009.11.23. 18:53:41

@Grift:

A Gárda kedvéért nagyon is sok az a 35 km. ;)

picur3ka 2009.11.23. 18:58:42

@zoli29:

Nem, nem, nem a garda kedveert, hiteles helyszini tudositast kovetelunk!

Nagyon jo otlet ez. Vagy csak nem fel a Gardatol?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 18:59:41

@picur3ka:
elszállt a motorban, én is azt kérdeztem, hogy csak nem gyáva a mi zolink?! :)

tevevanegypupu 2009.11.23. 19:02:42

@Grift:
Nem hinnem, hogy fel. Csak minek menjen? Megvarja mig a Garda masirozik majd az ablaka alatt.(:

picur3ka 2009.11.23. 19:04:05

Vagy nem szereti a tomeget, s a felhajtast. Tul sok nyuzsges, kellemetlen.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 19:06:41

@tevevanegypupu:
na még ez lehet. :) erőst jobbikosodik zoli városa is.

zoli29 2009.11.23. 19:07:05

@picur3ka: @Grift:

Pfff... Grift barátom, tőled semmiképp sem számítottam ilyen ovis megjegyzésre.
A gárdisták 90%-a naiv, megtévesztett ember, aki a légynek sem tudna ártani.
Miért félnék tőlük?

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 19:07:21

@picur3ka:
ehh, az ilyenek lapultak 56-ban is :)

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 19:08:58

@zoli29:
na és savanyúrét népe, és a lövöldöző rendőrök? én is csak akkor vinném ottan vásárra a bőrömet, ha egy grift megbízna ezzel. :)

zoli29 2009.11.23. 19:11:12

@Grift:

5 percen belül másodszor kell csalódnom benned: a Gárda és az '56-osok között párhuzamot vonni... Jajj, ne! :)

picur3ka 2009.11.23. 19:15:05

Ovis??? Maga tenyleg fel toluk?

Ha megis elmenne, ne viseljen kokardat vagy feketet, szerintem.

@zoli29:

Olvassa ujra!

zoli29 2009.11.23. 19:22:26

@picur3ka:

Fogalmam sincs miről beszélsz, de ha az előbbi kommentemből nem lett volna világos, megismétlem: Miért félnék szerencsétlen gárdistáktól? Légynek sem tudnának ártani.

tevevanegypupu 2009.11.23. 19:30:57

@zoli29:
Nem is a Gardara gondoltak, hanem valoszinuleg az esetlegesen ott mezogazdasagi szerszamokkal megjeleno uri kozonsegre. Meg persze a rend oreire. Igy egyutt tokeletes a forum.

Grift · http://gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 19:35:12

@zoli29:
zolika, hadd szóljak! csak viccelődünk, nevetgélünk, kissé infantilisen, és igen, a maga kárára, de tudja mit? nevessen velünk!
tudjuk ám, hogy maga egyébként vitéz ember!
:)

zoli29 2009.11.23. 19:35:48

@tevevanegypupu:

picur3ka 2009.11.23. 18:58:42
Grift · gozdom.blogspot.com/ 2009.11.23. 18:59:41

A Gárdára gondoltak, de már így is túl sok szót vesztegettünk rá.

picur3ka 2009.11.24. 11:56:13

@zoli29:

Vicc volt bizony es nem a Gardara gondoltam, a latszattal ellentetben.

Lehet, hogy ahol maga ul, onnan hulye viccnek tunt, de nincsen ebben semmi. Sokan a Jobbikra szavaznak, egesz egyszeruen, mert felnek. Ez a naci nagyik szavazotabor.

herut 2010.02.05. 14:36:07

Ez egy fasza ország!Ha nincs külső ellenség gyártunk,vagy keresünk országon belül.Testvérnek fülébe forró ólom,felnégyelés,megvakítás,máglya.Aztán felkelésbe hajtás,majd lelépés a honból.Sajnos a szélek győzelmével nem az el-,sokkal inkább a leszámolás várható.Magyarország így (is) szeretlek!
süti beállítások módosítása