Kommentszűrés
’08 dec
12
11:01

Vágó István lakossági fóruma (Reakció TV)

Írta: Kínai Kálmán és Trágár Tóni

 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű fejtágító-sorozat legutóbbi eseményének vendége nem kisebb és nem kevésbé hiteles személyiség volt, mint Vágó István, a miniszterelnöki blogkönyv legeslegeslegelső dedikáltatója. Itt megtudtuk: a jobboldalt eredendően bűnös akarat vezeti. Gyurcsány helyesen tette, hogy hazudott. Gyurcsánynak jutott eszébe, hogy a civilek most már csináljanak valamit. Gyanús, hogy az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének napján előre meg lehetett szervezve a Kossuth téri happening. Egy nem szép, de bundás hölgynek majdnem beszólt harmincöt 17-35 év közötti bőrfejű, egy másik hölgy Vágótól várja az SZDSZ megmentését. Friderikusz könyve kötelező olvasmány.

 Sajnos Vágó lassan és tudálékosan beszél, így a videó is kissé hosszabb lett a szokásosnál, ezért elsősorban ínyenceknek ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr17818112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabca 2008.12.12. 16:03:46

simonmondja. 2008.12.12. 11:37:54
"Ez a szakállas bácsizás és lengedező homoerotika biztos nagyon izgi a te korodban.
Milyen különös, hogy a Sólyom bácsit és a jelöltjét nem kezdtétek ki ilyen szellemesnek szánt módon, pedig nagyon adta magát a néni."
Biztos bennem van a hiba, de en ennel a ket emberparnal tavolabb eso parost nehezen tudok most elkepzelni e kis hazaban, azaz nem igazan ertem a parhuzamot.
Ti. en valahogy inkabb egy olyan orszagban elnek (de hat biztos velem van a baj), ahol Solyom kaliberu emberek hatarozzak meg azt, hogy minimum Havasine kaliberu emberek keruljenek fontos pozicioba (akivel, emlekezzunk egy kis seggdugasz szavaira, az a legnagyobb baj, hogy "tul gyorsan akart reformokat"), mint egy olyan orszagban, ahol magukat befolyasosnak (es "koztiszteletben allonak" - jelentsen ez barmit is) gondolok nyaljak egy erkolcsi es politikai nulla segget elvezettel.
A ket paros erintekzesi pontja talan eppen ez: mindket tortenet ugyanarrol szol - egy orszag (vagy inkabb az "elit") debilizalodasanak emlekezetes pontjai ezek (a gyengebbek kedveert: Havasine leszavazasanak indokai es motivacioi). Kerdes, hogy van-e meg lejjebb ...

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2008.12.12. 16:09:09

Aki azon csodálkozik, hogy a kormányt és fővezérét átkozók gyűlnek össze többségben, annak két dolgot kell a figyelmébe ajánlanunk. Az egyik, hogy ez egy olyan poszt, amely egy ismert embernek a févezér melletti, meglepően makacs és ésszerűtlen kiállását mutatja be fejcsóválva. A másik, hogy ma sokkal több olyan ember van, akinek most rossz, mint olyan, akinek jó. Ebből eredően bármilyen semleges helyen többségben várhatóak a kormánnyal elégedetlen emberek. Ez ilyen egyszerű.

A felső korhatár valóban értelmetlen lenne, de nem az akadémikusok miatt, mert azok között is látni néha erősen beszűkült tudatú, furcsa embereket. De egy belpolitikai kérdőív bizony hasznos lenne, mert mégis milyen alapon szavaz egy képviselőre az olyan buta ember, aki szerint jelenleg a Fidesz kormányoz, esetleg az MSZP-vel együtt. Neki milyen ismeretei lehetnek az ország közéletéről, a vezetésünkre alkalmasnak ígérkező személyek terveiről és szavahihetőségéről? Az ilyen alak is szavazásra jogosult, és elmegy, húzza az ikszet, és részese annak, hogy a körzete minden lakója esetleg egy hazug állat képviseletére számíthat az Országgyűlésben. Az a megdöbbentő, hogy milyen sokan vannak ilyen szinten.

jbb 2008.12.12. 16:11:00

acetofive: hehe, vicces vagy te nagyon, egyéb bajod nincs is?
Akkor kedvedért: tudom én azt ne izgulj, ti a szellemi übermenscheken, bajorimin, sasjóskán, gálvölgyin és társaikon tudtok csak jól szórakozni. Pedig szerintem nem mindegy, hogy valaki gyárilag ilyen setét vagy szórakozásból.

Most már megfelel kényes munkásőr ízlésednek?

tevez 2008.12.12. 16:16:02

Ebben az egész Vágó ügyben egyetlen egy félelmetes dolog van, a jövőt illetően. Ez a vágó egy ismert és tanult ember. Nyelveket beszél és kvízmesterként egy elfogadható arc volt a dobozban. Ami nagyon veszélyes az ő szereplésében és gyurcsányimádatában, hogy sokan fogják azt hinni, hogy amit ő mond az a frankó. Nem véletlenaz ő találkozásuk. Fleto nagyon jól tudja, hogy neki a Vágó szereplése mennyit hoz a konyhára.
Egyébként kár ezért a pista gyerekért, mert most pont nyakig ér neki is a szar, ugyan úgy mint a többi szarházi ballbnek, maradt volna pártatlan TV-s, akkor 2010 után nem merülne ő is a politikussal.

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.12.12. 16:16:51

"A felső korhatár valóban értelmetlen lenne, de nem az akadémikusok miatt, mert azok között is látni néha erősen beszűkült tudatú, furcsa embereket."

Én ezt az érvet kiterjeszteném. Az _összes_ cenzusötlet azért hülyeség, mert nem lehet olyan standardizáltan mérhető adatot találni, amivel ki lehetne válogatni az okos politikai döntést hozókat. Különben pont a "racionalista társadalommérnökségtől ódzkodó" konzervatívoknak illene tudniuk, hogy a politikai bölcsességet nem lehet kérdőívekkel vagy statisztikai apparátussal mérni és fokozni. Alacsony és magas íkújúak között is rengeteg ostobát lehet találni, ahogy gazdagok, szegények, fiatalok és öregek között is, sőt, kékszeműek és barnaszeműek között is.

Androsz 2008.12.12. 16:09:09

>De egy belpolitikai kérdőív bizony hasznos lenne

Mondjuk "sorolja fel az második Gyurcsány-kormány miniszereit" meg ilyesmik? Ezen szerintem súlyosan megbuknék, mégsem érzem magam politikai analfabétának.

Roltii 2008.12.12. 16:19:56

nem kor szerint kell szabályozni, de nem is IQ alapján. Bőven elég lenne, ha kötelező lenne bepipálni mondjuk 10 közismert névből, hogy melyik 4 miniszter jelenleg... Persze a megvalósítás körülményes, de ilyen jellegű kérdést eltudnék képzelni.

Mellesleg a fiataloktól se várjunk sokat, halvány lila fingjuk sincs, hogy mi hogy merre. Én 26 vagyok, de nekem 18 éves koromba édesapám magyarázta el, hogy néz ki a választás, mint jelent a kétforduló, meg a listás jelölt stb...egy osztálytársam se volt akkor, aki tudta volna. 18 évesen, érettségi előtt. Valahol az oktatás nagy hibája ez (nem a tanárokat fikázom, félreértés ne essék).

tlac 2008.12.12. 16:22:44

"Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, az motoszkált a fejemben, hogy nem kéne valahogy ezt megköszönni? Természetesen akár fizetésemelésre is gondolok, de talán az lenne még jobb, hogy a munkakörülményeiken javíthatnánk. Pl. lakás, jobb felszerelés, családosoknak nagyobb támogatás, nyaralás, beiskolázás, akármi. Amit ők most megtettek értünk, és kimondom: a Hazáért, az példamutató. Jó lenne, ha két hét múlva is emlékeznénk erre, és az illetékesek megtennék ezzel kapcsolatban a dolgukat."

tlac 2008.12.12. 16:26:45

Vágó a gyurcsányfélék csodafegyvere :) Úgyis épp ráér, találkozott a kereslet és a kínálat.

ÁrPi 2008.12.12. 16:29:39

dzsucseharcos · songun.blog.hu 2008.12.12. 16:16:51

"" >De egy belpolitikai kérdőív bizony hasznos lenne

Mondjuk "sorolja fel az második Gyurcsány-kormány miniszereit" meg ilyesmik? Ezen szerintem súlyosan megbuknék, mégsem érzem magam politikai analfabétának.""

Pl. Soroljon fel két-három közjogi méltóságot vagy
méltatlanságot ? :-)

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2008.12.12. 16:30:55

Dzsucseharcos, nem gondoltam még ennyire komplikált kérdésekre sem, ezen egyébként én is elvéreznék, pár miniszterről még csak véletlenül sem hallani a hírekben, amelyek ezt az ismeretet frissen tartanák. Nekem elég lenne annyi is, hogy mi Magyarország államformája (nem lenne több 80%-nál a helyes válasz, én azt mondom), ki a miniszterelnök, esetleg ki volt előtte, milyen pártok vannak a parlamentben, ki hozza a törvényeket: a parlament, az igazságügy-miniszter vagy a köztársasági elnök (~60%), és effélék. Nem sok. Egyébként az átlagos felnőttek számára készült hivatalos, pszichológusok által szabványosan használt IQ-tesz egyik kérdése tud lenni az, hogy hogy hívják a miniszterelnököt. Egy másik pedig hogy melyik országban (vagy földrészen?) van Kairó. Hát ennyit talán tudnia kéne olyan embernek, aki a közössége sorsát készül befolyásolni.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.12.12. 16:37:04

harcos,

ne mindig hallgasson az érzéseire.

:)

tlac 2008.12.12. 16:37:20

vagy: "venne-e használt autót ettől az embertől aki a rákot is legyőzte és az eltévedt szolnoki lányt is megtalálta?"

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.12.12. 16:40:51

ÁrPi 2008.12.12. 16:29:39

Vagy soroljon fel 1 db méltatlanul megválasztott közjogi méltóságot.

Androsz 2008.12.12. 16:30:55

Ha olyan lenne a kérdőív, mint "Milyen államformája van Mo.-nak?" stb., akkor megjelennének a pártok felkészítő brosúrái, sőt, plakátjai, szórólapjai és tv-spotjai. Nem változtatna semmit.

Bladecatcher 2008.12.12. 16:42:30

Édes istenem. Nagyon elkeserített ez a videó. DE nagyon.

nopara 2008.12.12. 16:44:32

sorokinV 2008.12.12. 14:57:28:
"Balance Of Power!

Nem érted!
Azért nem komcsizhatsz, mert nem kaptál rá engedélyt! Ha sokat jössz itt a demokráciával, a szólásszabadsággal, meg a többi jobboldali elhajlással, akkor nem is tudom mit csinálunk veled!"

Helóka! Ezek nem jobboldali elhajlások, hanem - ha úgy tetszik sajnos - liberáils vívmányok, melyek mára minden legitim politikai nézet alapértékeivé váltak (remélem!). Mind a bal, mind a jobb oldal szélszőségesei meglehetős ellenérzésekkel visletetnek ezen vívmányok irányába. Megjegyzem a demokrácia és szólásszabadság kifejezetten az "ős" konzervativizmussal (tudjátok királyság, monarchia, ilyenek) szemben megfogalmazott eredendően "ős" lberális alapeszmék, az általános választójoggal együtt.
(Fenti tudásomra a Századvég Politikai Egyetem politikai szakértő kurzusán tettem szert, csak mielőtt zsidózni, komcsizni, fasisztázni kezdenétek!)

torró 2008.12.12. 16:45:22

gabca: van! Ezeknél csak lefelé van!
Hú ,megértem végig olvasni. Na: parttalan, én a fiatalokat üdvözlöm, pláne ha tudnak külömbségeket és minőséget érzékelni. Tehát , már sokszor leírtam hogy mekkora tévedésben vannak a "tisztelt és barátságos" baloldali eszméket támogató emberkék.Tehát a gyengébbek kedvéért : egy nagyvállalat KISZ.titkára voltam. Olyan rálátásom volt a dolgokra ami keveseknek adatott meg. Így lettem 40 éve antikommunista!!! És bátorítom a fiatalokat többi hasonló gondolkodású öreg barátaimmal.
Vágó előttem is lenullázta magát. Egyenlőre ennyi.
Ja. A disznósajt meg egészséges és finom.

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2008.12.12. 16:45:29

dzsucseharcos>Ha olyan lenne a kérdőív, mint "Milyen államformája van Mo.-nak?" stb., akkor megjelennének a pártok felkészítő brosúrái, sőt, plakátjai, szórólapjai és tv-spotjai. Nem változtatna semmit.

Szerintem nagyszerű ötlet. A leendő kérdéseket egy összeállított kérdéskörből kapná a delikvens, tőlem akár számítógéppel, akár lefordított kártyák alakjában, ez mindegy. Akár az összeíráskor, akár a szavazóhelyiségben. A felkészítő szöveg mindenkinek nagyon jól jönne. És ha ezek után egy szivacsossá ivott agyú barom nem tudja hibátlanul megválaszolni a neki sorsolt kérdéseket, akkor mehet haza. És félelmetesen sokan lennének ilyenek.

attila1 (törölt) 2008.12.12. 16:47:47

Vágó (és társai, pl. Moldova, Fábry, Morvai stb) tökéletes példája a napi politikától elhülyült és/vagy elzüllött álértelmiséginek. Szomorú látni az ilyet.

Mint ahogy az ittenik hozzászólások egy részét is. A sok szelektív memóriával és szelektív tisztességérzettel megírt hozzászólást. Egyeseket úgy látszik csak az zavar, ha a "másik oldalon" hülyül meg valaki.

Fester bácsi (törölt) 2008.12.12. 16:56:40

Újságíró- Biszexuális szellemi prostituált, aki pénzért bárkit megdug, illetve pénzért bárki megdughatja.

Ennyi, röviden és tömören. Eddig a retek-klub dugta, most már a miniszterelnöki hivatal.

martonx 2008.12.12. 16:56:58

Végignéztem. Huh.

Engem az egészben nem is annyira Vágó hülyesége zavart, mert ő csak egy szavazó. De könyörgöm mi van a hallgatósággal? Olyan szintű nettó primitívség árad belőlük, hogy fájdalmas volt meghallgatni a kérdéseket.

Vágó szavait hallgatva meg olyan, mintha lenne egy párhuzamos valóság. Ahol a komcsik mindent megjavítanak, mindenkit szeretnek, az árkokat temetik.

Kár, hogy a valóság ennek pont az ellenkezője. Amikor Vágó beszédét hallgattam felötlött bennem a gondolat, hogy ez az ember normális? A hallgatói között pedig van olyan, akinek 80 felett van az IQ-ja? (meg az életkora...)

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.12.12. 16:59:24


Minneapolisban eltunt egy 17 eves fiu. Iskolaba ment, aztan nem jott haza. Egy honap mulva felhivta az anyjat, hogy Szomaliaban van es harcol. Ez orulet. Totalis orulet, amivel iszonyu fajdalmat okoz a csaladjanak es jo esellyel meghal. De...
Nem annyira szanalmas mint amikor budapesti internetes fighter gyerekek kemenykednek, es azt hiszik, hogy ok most harcosok a jo, az igaz, es a tokeletes oldalan. Aztan a picik kezuk belelog a bilibe.

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2008.12.12. 17:01:00

Attila1, ami az embereket vitára, netán háborúskodásra készteti, nem nem a napi politika, hanem az élet. A politika, az szarrágás, huzakodás bizottsági posztokon, szavazatokon, lobbyzás (magyarul vesztegetés vagy annak ráutaló magatartással jelzett kísérlete), üres szócsaták a parlamentben és a sajtótájékoztatókon. Az, hogy aki kormányozza az országot, miként látja az ország állapotát, a lakosok problémáit, a megoldások irányait, ésszerűen vagy valaki anyagi érdekei által irányítottan dönt-e, egyáltalán felkészült-e egy egész ország működésének szabályozására, az az élet, mindenkié. És ha valakinek nem tetszik a folyamat, az nem politizál, hanem dühös arra, aki megszerezte a lehetőséget, hogy helyette is döntsön.

tlac 2008.12.12. 17:13:24

amúgy más miniszterelnökkel is a maihoz hasonló lenne a helyzet. Gyurcsányt pont a linksége , nárciszikus bohócvolta , szélhámossága és persze gátlástalansága tette alkalmassá erre a feladatra. Én ezekre a szociest zsüritagokra sem haraxom. Itt Magyarország jórészt Kádár rendszeri értelmisége ( incl. myself, incl. ellenzék) szerepelt le. Ilyen olcsón nem adtak még országot. Nagyon hirtelen egy értelmiségit se tudnék említeni, aki "tényező", mérvadó. Tippet elfogadok. és ha egy sincs akkor még egy szerencsésebb diktatúra sem megoldás. Én leírtam az országot..

tlac 2008.12.12. 17:15:20

de ez nem jelenti h mindenki egyformán hibás, meg egyik tizenkilenc a másik meg egy híján húsz, ez is egy kedves demagógia..

Balance Of Power 2008.12.12. 17:18:50

attila1, szerintem az ide irok nagyresze, ha jobboldali beallitottsagu is, mindket oldal "celebjeinek" meghulyuleset ellenzi. Fabryt nem azert tartom erosebbnek az ominozus vitaban, mert jobbos, hanem mert erosebb.

Tamas Gaspar Miklos peldaul mindenkit lenyom barmilyen vitaban, ervelese kikezdhetetlen, tisztanlatasa maximalis. Pedig "balos" ertelmisegi.

molaris 2008.12.12. 17:21:39

A "drága jó Bolgár úr" kiírta magát. Keresni kellett egy olyat aki elvállalja jó pénzért a feladatot. És Vágó eddig úgy lett felfuttatva mint egy szuper értelmiségi. Az is, amikor a válasz le van Neki írva. Különben pedig semmi extra, viszont a "népek" zabálni fogják. Szerintem ez nem az utolsó ilyen húzása Ferencnek, talál még olyat akit megvehet kilóra.

Fester bácsi (törölt) 2008.12.12. 17:25:09

"Itt Magyarország jórészt Kádár rendszeri értelmisége ( incl. myself, incl. ellenzék) szerepelt le. "

Kedves tlac!
Közéleti szereplő, netán politikus voltál? Nem? Akkor ne vedd bele magad, mert nem a te hibád, csak annyira, amennyire mindegyikünké, hogy még nem zavartuk el őket jó messzire.
A "magyarázó, megmondóikkal" egyetemben.

tlac 2008.12.12. 17:27:29

"Tamas Gaspar Miklos peldaul mindenkit lenyom barmilyen vitaban, ervelese kikezdhetetlen, tisztanlatasa maximalis." érvelését akár maga is kikezdi, ha ez a maximális tisztánlátás.

Balance Of Power 2008.12.12. 17:29:20

tlac
Messze nem tokeletes o sem, de ha felvallalhato baloldali ertelmisegit kellene megneveznem, ot mondanam. Persze nem teljesen nyugodt szivvel...

Jobboldalon ugyanezt a cimet Jankovics Marcellnek adhatnam, szinten nem minden fenntartas nelkul.

Fester bácsi (törölt) 2008.12.12. 17:31:17

"ervelese kikezdhetetlen"

Kedves Balance of Power!

Emlékszem egy TGM féle érvelésre, a Moszkva téren történt, miután egy cigánygyerek lekardozott egy másikat. ( de hogy a másik is az volt, az csak később derült ki )
Tetszik emlékezni arra az érvelésreis?
Nos függetlenül pártszimpátiától, magát értelmiséginek mondó embertől érdekes érvelés volt.

"tisztanlatasa maximalis" ezt komolyan gondolod?

tlac 2008.12.12. 17:32:42

értelmiség: tágan véve a fogalmat, nem közszereplő. nekem egy színész egy zenész is "értelmiségi", mondanám a nemzet elitjének, ha a szó nem lenne lejáratva.. vannak "súlyos egyéniségeink", de nem állt össze belőlük a kritikus tömeg össze. Fletó meg nemzeti csúccsal bohóckodik. Ahol ő is ott van :) közben meg megy a titkos IMF tárgyalás a teljes Kádárrendszernyi adósság újra felvételéről . Na ott a nemzeti csúcs, ott születik a következő pár évről a lényeg, a kormánypogram helyett a pogram, közben a TV nem azt adja, hanem vetít..

tlac 2008.12.12. 17:34:30

TGM nálam nem játékos, sorry, még a tarcsiba se fér be, én ahhoz sokat láttam már. Ha TGM tényező, akkor pláne nem csodálkozni...

tlac 2008.12.12. 17:35:06

na megyek inni, ma svéd modell lesz nálam...

Fester bácsi (törölt) 2008.12.12. 17:38:37

tlac

Ez tiszta, mint a svájci hó. Szerinted a Vágó féle nyuggernek ebből mi jött le? Elmondom: hogy Sólyom nem ment el. És ezt ugatja a barma, mert ezt öntik a fejébe, most éppen Vágó segítségével.
Ez nem is lenne baj, mert hülye mindenhova kell, DE EZEK SZAVAZNAK!

Balance Of Power 2008.12.12. 17:50:04

Ne kovetem TGM minden megnyilvanulasat, az emlitett kommentarjara nem emlekszem, de nem veletlenul irtam, hogy vele kapcsoaltban is vannak fenntartasaim.
Azert azt elismerheti barki, hogy nem egy bolgargyuri szint.

De akkor mondom Aczel Endret, akit alapvetoen szinten nem kedvelek, de ertelmes embernek tartom.

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2008.12.12. 17:56:04

Aczélnak emlékeztek még a londoni tudósító korszakára? Vagy amikor a Híradó főszerkesztőjeként valami újszerű összhatást sikerült ott bevezetni? Alapvetően nagyon értelmes ember - volt. Ám ha valaki már a kézenfekvő, nyilvánvaló, ismert dolgokat nem tudja elismerni, az csalódást kelt. Bármelyik oldalon is álljon.

parttalan 2008.12.12. 18:52:21

Werwolf - 15:45: nem érek én rá egész nap egy topicon lebzselni.

Werwolf - 15.56 : gratulálok, jól a helyére tetted az egész baloldali- liberális szavazótábort , erre tűzd ki a kokárdát - megérdemled.

A jobboldal - tisztelet a kivételt jelentő valóban konzervatív csoportosulásoknak- igazi bűne, hogy olyan nemtelen vádakkal illeti ellenfelét, olyan nemtelen eszközök használatát tulajdonít neki, mint amelyekkel éppen ő él a másik oldal elleni küzdelemben.

Sötét ez a topic és bűzlik, de nagyon.

Google 2008.12.12. 19:01:18

Azért jó lenne, ha ez a gondolat a közéleti kérdésekkel nem sikkadna el. Az államforma, a pártok, a miniszterelnök, államfő személye, Parlament elnökének személye, párthovatartozása. stb.
A pártok is jobban tennék, ha a saját területük, a politika kultúrájával, tudásanyagával ismertetnék meg a választóikat, mint össze-vissza ígérgetésekkel, vagy ne adj Isten- még rosszabb - negatív kampánnyal.
A tudás, a több fény még soha senkinek sem ártott. Kárt viszont a tudás hiánya szokott okozni.

Google 2008.12.12. 19:18:23

Ezeket védi Vágó (és a hasonszőrűek), ezeket, akik hat év alatt tönkretették a magyar gazdaságot:
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=107408

sorokinV 2008.12.12. 19:27:30

Felteszem a holnap reggeli kávémat, hogy parttalan nick alatt Vágó írogatott ide.

Alfőmérnök 2008.12.12. 19:32:15

Régi mániám, hogy a műveltségi vetélkedők - csakúgy, mint a keresztrejtvények - az európai kultúra hanyatlásának tünetei. Eddig csak körberöhögtek ezért, talán mostantól lesznek, akiket könnyebben meg tudok majd győzni erről.

sorokinV 2008.12.12. 19:35:03

Nekem az a régi mániám, miszerint aki focinézésen kívül másra is használja a tévét, az nem férfi! :D

Francois Pignon 2008.12.12. 19:37:21

SorokinV, egyetértek ;) Bár focimeccset is egyre gyakrabban nézek neten.

sorokinV 2008.12.12. 19:41:07

Francois Pignon!

Szintén!
SopCast és a TVAnts a 21. sz. legfontosabb fejlesztései :)

Francois Pignon 2008.12.12. 19:45:30

Hát, a legfontosabbak között vannak. ;)

A tévés vetélkedők meg miért képviselnének magasabb színvonalat bármi másnál a tévében? A legérthetetlenebb, amikor társasjátékot nem játszanak, hanem néznek :o Még a pornónézésnél is értelmetlenebb.

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2008.12.12. 19:52:14

parttalan:
Ha valamelyik fél nemtelen vádakkal illeti a másikat, hát az éppen ti vagytok, akik magyar honfitársaitokat folyamatosan nácizzátok, és vízágyúk, rendőrrohamok mögé bújva fasisztaveszélyről vartyogtok. Persze, azt is érdemes lenne megvizsgálni, vajon miért nem bír veletek együttélni egyetlen más nép sem.

Alfőmérnök 2008.12.12. 19:58:14

Az általános vélekedés az, hogy az un. "műveltséget" növeli ezeknek a vetélkedőknek a nézése. De hát eleve fasság az egész: nyilvánvalóan nem az a fontos, hogy tudod-e pontosan, pl. hogy mit írt Dosztojevszkij, hanem hogy hány sort olvastál tőle, és mennyit érettél meg belőle. Abszurd. És van akik művelődésnek gondolják ezeknek a műsoroknak a nézését, ahelyett, hogy teszemazt Dosztojevszkij olvasnának... :)

Kínai Kálmán és Trágár Tóni 2008.12.12. 19:58:21

Gabca, köszönjük.

Werwolf, mi bajod van azzal, ha valaki dobozos sörrel, atlétában, vakarózva-fingva tévét néz?

Francois Pignon 2008.12.12. 20:09:42

Dosztojevszkij szokott tévés vetélkedőkben szerepelni? Én épp azért nem nézek ilyeneket, mert inkább a Barátok Köztből szoktak kérdezni, még a feneműveltségi Vágótól is ez rémlik.

Alfőmérnök 2008.12.12. 20:33:47

Azonos szinten kezelik a barátok közt, a kortárs populáris kultúra, és a klasszikusok ismeretét. Van benne történelem, földrajz, irodalom, meg minden, de lehet hogy a fődíjat azért nem nyered meg, mert nem tudod, hogy ki Manhatten vagy az Animal Canibbals vezette-e a magyar slágerlistát 96ban.
Vicc.

Alfőmérnök 2008.12.12. 20:43:14

Méhenkívüli, gartula a nickhez. :D

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.12.12. 22:09:11

Google 2008.12.12. 19:18:23

>Ezeket védi Vágó (és a hasonszőrűek), ezeket, akik hat év alatt tönkretették a magyar gazdaságot:

Mindjárt jön "is", és közli, hogy a folyamatokat kell nézni, meg "morpho", és közli, hogy rendszerekben kell gondolkodni :)

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2008.12.13. 09:44:49

sorokinV!

Most, hogy végre fontos témára terelődött a szó :-)): a TVAnts nálad nem akad össze más programokkal? Nálam az internetkapcsolat nagyon nagy részét lefoglalja (alig megy pl. a böngésző mellette), és a Firefox gyakran összeomlik TVAnts futása közben (óránként többször). A TVAnts kikapcsolása után megint tökéletesen működik minden.

sorokinV 2008.12.13. 10:45:12

Pallos Levente!

Ha lehet SopCastot használom inkább. Az lehet a gond, hogy ezek a kliensek kevéssé vannak felkészülve az ingadozó sávszélre és ezért omlanak össze. Fogalmam sincs, hogy miért, de biztosabban fut, ha átnyomom a képet W MediaPlaxerre.

Gondolom itt keresed a néznivalót:
www.myp2p.eu/index.php?part=sports
És többnyire van SopCast kliens alatt közvetítés, tehát hagyd a fenébe a TVAntsot, ha összeférhetetlenkedik.

Ja, a FireFoxnak is szokása bizonyos codekek alatt futó videók pufferelése közben meghülyülni és végtelen számolásba kezdeni. Gőzöm sincs miért, de marha idegesítő. Egyszer hagytam gondolkodni és 4 óra alatt magához tért :)
Nyílt forráskódok hátránya....

Francois Pignon 2008.12.13. 10:57:37

Sopcast nem szokott cserben hagyni, és azzal általában minden elérhető. De keddi BL meccset pl simán mediaplayerrel néztem.

sorokinV 2008.12.13. 11:04:26

Francois Pignon!

Nemcsak, hogy minden elérhető, hanem egyfajta kulturális csemege perzsa vagy koreai nyelven hallgatni a közvetítést.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.12.13. 11:11:35

parttalan 2008.12.12. 18:52:21

Elég egyszerű baller retorikája van magának.

A ballereket ért "nemtelen vád" a saját múltjuk, saját tetteik. Csak a fejükre kell olvasni. Gondolom ezért is szeretnék a múltat, főképpen a sajátjukét, végképp eltörölni.

tlac 2008.12.13. 11:22:53

"A jobboldal igazi bűne, hogy olyan nemtelen vádakkal illeti ellenfelét" Na! 3 nemtelen vádat kérek!

tlac 2008.12.13. 11:27:05

"mi bajod van azzal, ha valaki dobozos sörrel, atlétában, vakarózva-fingva tévét néz? " amíg otthon teszi semmi gond. az a gond ha felkap valamit magára kidobja a dobozokat és lemegy a szavazókörbe.. ezt jó látják a gyurcsányfélék, ügyesek, rafkósak. Nem véletlen mindig azok a területek a legvörösebbek akiket a legjobban megszívattak. Csepel, Komló, Ózd, Sálgótárján, Heves megye, etc.

sorokinV 2008.12.13. 12:51:08

Tény, hogy a jobboldalról is hangzanak el nemtelen vádak a baloldal irányába, csak ezt a 18 évnyi permanens fasisztázás után vicces számonkérni.
A kommunistázás meg nem ide tartozik. Majd ha a legsúlyosabb sztálinistát, Krausz Tomit kivágják a Pártból, akkor újratárgyaljuk a kérdést. Addig is marad "kommunista banda" az mszp a szememben.

Pallos Levente · http://www.pallos.tk 2008.12.13. 15:11:22

Eddig főleg Sopcastot és TVU-t használtam, idén ősszel raktam fel a TVAntsot, miután idéntől NFL szinte csak azon van. A többin lényegében megszűnt.

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.12.13. 15:15:08


Krausz nagyon durvan balos, de nem sztalinista. Sot, voltak kisebb problemai a rendszervaltas elott azert mert olyasmirol beszelt ami akkor nem volt teljesen OK. Krausz olyan mint nemetben a Ernst Nolte. Aki nagyon durvan jobboldali, de nem naci. Noltet azzal vadoltak hogy relativizalta a Holokausztot, Krauszt azzal vadoltak, hogy relativizalta a Gulagot, igy ez egyik esetben sem volt igaz. Az, hogy valaki olyasmit ir, amit esetleg nem kellene, az meg nem relativizacio vagy tagadas. Az is hasonlit Krauszban es Nolteban, hogy mindketto dafke is irt olyasmit ami hulyeseg. Krausz a Kommunizmus Fekete Konyvevel harcolaszik, ami azert egy ritka nagy koklerseg mondjuk ki, Nolte pedig mas koklersegekkel is harcolaszott. Egyik sem tulsagosan szimpatikus figura, de a satanitol azert odebb vannak.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.12.13. 15:26:03

de, Krausz tipikus "relativizló" - persz ez hülye szó, egyszerűbb aljas buta gazembernek hívni az ilyet.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2008.12.13. 15:27:20

és a legszörnyűbb hogy az ilyen alakok felmondás helyett tanszéket kapnak.

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.12.13. 16:02:18


szamarful,

1993-ban homoszexualis aktivistak a magyar buntetotorvenykonyv modositasat koveteltek az alkotmanybirosagtol. a dokumentumot egy bizonyos dr Morvai Krisztina ELTE adjunktus jegyezte, aki 2008-ban mar szkinhedek elott szonokol a magukfajtakrol. igaz, mostmar docens. vannak akik akkor is szivesen kirugtak volna az egyetemrol, vannak akik ma is, nem egeszen ugyanazok.
nem kell senkit sem kirugni aki rendesen megtartja az orait, es letett valamennyit az asztalra tudomanyosan, akkor sem, ha egy un. fasz az illeto. P.S Krausz nagyon kellemetlen ember, de nem sztalinista relativista, esetleg nezd meg a cikkeit. komcsinak viszont komcsi, ez teny. o egy tudos, es tudoskent kell kezelni akkor is ha komcsi, akkor is ha kellemetlen figura. ebben kulonbozunk pl. a kadar rezsimtol.

sorokinV 2008.12.13. 16:57:33

Krausz Gulag revizionista. Ennyi bőven elég lenne egy tisztességes országban ahhoz, hogy többet ne engedjék katedrára. Sokak szemében egy mulatságos vén fasz, aki Lenint olvas a 49-es villamoson és aláhúzogatja a fontos részeket, de nem. Krausz egy jelenség, amit illene végre odahelyezni ahova való. Azaz a történelem szemétdombjára. Aztán ott számháborúzhat a holokauszt revizionistákkal. Vágó meg narrál. :D

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.12.13. 18:45:45


lehet, de en nem hiszem. akkor hiszem el, ha a Gulaggal foglalkozo jelentos nyugati torteneszek kozul tobben is ezt mondjak. namost lehet, hogy igy van, de en errol nem tudok. a helyzet az, hogy az egyetemi tanar kinevezeset fidesznyikek akadalyoztak egy ideig, azutanis tudtommal ami utan az MTA doktora lett. ragaszkodnek ahhoz, hogy tudomanyos jellegu kerdesben a tudomany dontson es ne a politika.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.12.13. 18:47:41

mer' az MTA doktora tudományos döntés volt, és nem politikai.
Aham.
JT, nem megy ez magának :(

Jo Tunder · http://nincsenurleskesz.hu 2008.12.13. 22:17:49


vagyok én történész ? nem. viszont elég jól ismerem a magyar viszonyokat. politikai szarakodás minden szinten. ha valaki jobber, ballerek próbálják kicsinálni, ha baller akkor a jobberek. krausz komcsi, az vitathatatlan, arrogáns nagyarcú komcsi, de ezeket az ügyeket akkoris tessék nyilvánosan a tudomány klasszikuskeretei között intézni, nem így.

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.13. 22:49:27

Na, polgári balfaszkáim! Nézzetek végig ezeken az embereken. Vágó, Krausz meg amit akartok. Egytől egyig idomított, agyatlan pofázógépek, akiknek már az első körben rég a süllyesztőbe kellett volna végezniük.
Miután pedig megnéztétek őket, jusson eszetekbe, hogy ezek az elmeroggyant nyomorékok győznek le benneteket folyamatosan. Ők azok, akik mindig felmossák a padlót Viktorral és a seggnyalóival.

Bár tudom hogy lehetetlent kérek, mikor azt kérdezem, hogy szerintetek mi ennek az oka, azért nem ártana megerőltetnetek azt a csipszen és kólán hízlalt agyatokat.
Sajnos a politika nem nektek való, ezt be kéne látnotok. Nálunk is voltak ilyenek, akik hülyék voltak, de mégis beleártották magukat a nagyok dolgába. Mi ezeket átképzésben részesítettük munkaügyileg. A vadregényes tajga és a mínusz negyven fok jó hatással van az ember gondolkodására.
Mivel mára ezek a kiváló módszerek ideiglenesen kimentek a divatból, ezért az ilyen polgári majmok csak onnan tudják meg, hogy valami nem stimmel, hogy folyamatosan pofára esnek a tétmeccseken.

De oda se neki! Ha legközelebb egy süketnéma hajléktalan indul Viktor ellen és ő is legyőzi, ne gondolkodjatok! Csak mondjátok azt, hogy Gyurcsány a hibás!

CrL 2008.12.13. 23:13:06

Stalin elvtárs, nézze a felmosás abban stimmel, hogy maguk a mélyhülye balkáni kommerek, 40 éve alatt olyan agyatlan kritikát és kérdőjelet nem ismerő generációkat produkáltak akik bedőlnek ilyen Krauszoknak és Vágónak, erre maga meg itt büszke muahah. Azt hiszi, a választás az egyetlen dolog amit meg kell nyerni és akkor beüt az állami flash. Persze részben így van, csak azért mert így alakították ki az elmúlt fél évszázadban.

Putyin akinek a kitűzőjét nem hordom, de az ön által imádott magyar posztkomcsikat kineveti és lenézi, sőt pincsikuytának nézi mert arra nem képesek, hogy a saját (államcsődös) múltjukat túllépjék. Rendre hozzák azt amit ez elődeik 2008-ban is. Védekezésül mit csinálnak a szocik és amga?

Az ellenzéket alázzák, ez nem teljesítmény ezt úgy hívják:

elkúrás. ennyit tudnak.

Alfőmérnök 2008.12.13. 23:36:05

Kedves Jo Tunder!

Az Ön által művelt tudományterületen erkölcsi kérdéseknek nincs helye, viszont a történelemtudományban - ezt kívülállóként is meg tudom állapítani - nagyon is van.
Persze meg tudom érteni Kegyedet, hogy ezt nehéz feldolgozni: senkit sem kínoztak még halálra, mert a Zermelo-Fraenkel féle axiómarendszert ellentmondásosnak tételezte...

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.14. 00:00:30

Valóban kialakult egy mélyhülye társadalom, aminek ön, CrL az egyik kitüntetett példánya. A fenti hozzászólás puszta ténymegállapítás volt, büszkeség nélkül. Hogy is lehetnék büszke erre a csürhére.
Ennek a mélyhülye társadalomnak az egyik fő tulajdonsága, hogy idomítható. Ön is egy ilyen idomított példány. Arra lett idomítva, hogy ne lásson tovább a saját tyúkszaros környezeténél. Arra lett idomítva, hogy két dimenzióban gondolkozzon. Jobb, bal, előre hátra. A többi már meghaladja az értelmi kapacitását. Ha nem így lenne, ha tudna felülnézetből látni, akkor észrevenné, hogy önök, a jobb és a bal egymást feltételezik.
Az önök szánalmas polgári vagy jobboldala nem tudna létezni a hasonlóan szánalmas baloldal nélkül és fordítva. Egymást rántják egyre mélyebbre.
A szolgának idomított ember örökre szolga marad. Legfeljebb csak azon tud változtatni, hogy a kinyalandó seggeket változtatja. Erre lettek idomítva a jobb és baloldal politikusai egytől egyig. Ráadásul a szolgaság öröklődik az újabb generációkra is. Hamar megtanulják, hogy segget nyalni jó. Nem jár felelősséggel és meg lehet élni belőle.
Az önálló gondolkodás nagyszerűsége nem adatik meg mindenkinek.

CrL 2008.12.14. 00:05:46

helyben vagyunk. tegnap még legyőzendő oldal volt a jobb öm számára mostmár mindkét oldal szánalmas, ezt bebukta mint a nevét ami kötelez. akkor ön miben gondolkodik? kurucinfóban? esetleg függelten libsi? vagy csak egy piás kiábrándult munkáspárti?

CrL 2008.12.14. 00:07:47

Stalin elvtárs, a memóriazavarait és káoszos elméjét ne itt puffogtassa ha lehet, persze nyugodtan, de csodálkozzon ha a nagy taplón előadott színváltozásait idiótának nézem.

R_John · http://sardobalo.blog.hu 2008.12.14. 00:48:28

néha kételkedem abban, hogy tölgy tisztában van a tudományos fokozatok megszerzésének feltételeivel, krausztól függgetlenül

yda 2008.12.14. 05:07:17

Összefoglaló::Vágó Pistike
-egy bohóc aki az MSzP seggét nyalja tövig
-egy szomorú,a régi szociálista időszakban felnőtt öregember
-belehülyült a tévé szereplés hiányába
-az MSzP Kiszel Tündéje
-megademagóg
-előszopó
-egy idióta
-hozta a rohadt baloldali demagógiát
-meglepően primitiv
-avari-bolgári szinvonal
-magyar szemszögből hazaáruló
-egy korlátolt,vaskalapos iszákos
-annyira "tanárúr"mint Havas.....
-szemünk láttára,elveszti józan eszét,méltóságát
-a gyurcsányfélék csodafegyvere
-a politikától elhülyült és/vagy elzüllött értelmiségi

prosecutor 2008.12.14. 11:57:06

VÁGÓ ITYI médiakörökben KÖZISMERTEN TUSKÓ MODORÚ, hölgyekkel a lehgkevésbé sem előzékeny, szenzitivitása, EQuus-A a 0% közelében, empátiája nincs.

Népszerűsége alaptalan.

Közéleti nagyarcúsága MÉGINKÁBB .....

Irány a 100 Árokásó - prodzsekt!

Ellenben Kündütől alagútcsel a jobbszélről befelé:
arulas.blog.hu

prosecutor 2008.12.14. 12:09:43

re: " parttalan 2008.12.12. 15:32:39
Ellepte a topicot, úgy mint az egész fórumot a magát jobboldalinak mondó mindenttudó ifjú nemzedék. Mint a vírus, mindenhol megjelentek".....


MONDDSZA, ÖREG BARÁTOM? most érkeztél a 6.20-assal, vagy dementia senilitas -ban szenvedsz, NETÁN ÉLETEDBEN NEM HALLOTTÁL

KORÁBBAN

AZ

UFI-ról, a blog lap formájú elődjéről (Utolsó FIgyelmeztetés rövidítése), mely a FIDELITAS - közeli lap volt UGYANEZEN ifjú munkatársakkal???

TUCCE rolla,

hogy a REAKCIO. blog.hu EGY JOBBKÖZÉP IRÁNYÚ BLOG, üde színfolt a sok shit balos meg "nemakarokkatonalenni" - fajta GUSZTOS-talanságok mellett??!

NEM ELLEPTÉK A BLOGOT A JOBBOLDALI IFJAK, hanem AB OVO ŐK ALAPÍTOTTÁK A LAPOT+ blogot, hát még szép, hogy ők a hangadók!!!

Te vagy ott az ÚLV-ben ferdítve bekötve, Papa.

DE szörnyedj el: IGAZI, élő, megfogható FIDESZNYIK is van itt:

Ld. tülem
arulas.blog.hu

HUHUHUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ !!!

prosecutor 2008.12.14. 12:54:53

""" Avraham NetJézus · www.suggestive.ru/eng/between/vol014/09.jpg 2008.12.12. 13:44:06
parttalan:

Én jobboldali érzelmű vagyok és szerintem Pataki egy gusztustalan pojáca (amellett, hogy alvilági kapcsolatokról is cincognak a verebek), Ákost nem kedvelem a nagyképűsége és önelégültsége miatt, Makovecz pedig maradhatott volna az organikus építészetnél,....""

NO !!

OLTÁRI BLASZFÉMIKUS BUNKÓCI!

Ezzel a nickkel TE NEM LEHETSZ ún. "JOBBOLDALI".

Csak egy nihilista paraszt.

Hogy aztán:

MINDEN rockernek vannak "alvilági" kapcsolatai - legyen az csak FAN, mint ÉN, - mert az a szakmám, hogykapcsolatban legyek velük, -
vagy ZENÉSZ, mert aki ösmeri Som Lajost vagy Zalatnay Cinit, esetleg az éjszakában MINDENNAP megfordul, AZ TUTTI ISMER - hát ez a minősítésed félrement . CIMBI.

S a '90-es évek elejének NAGYARC Patakija már a múlté. Jó srác Attila. Újra.

Kovács ákos a 40 évesek etalonja. Úgy yuppie, hogy HÍVŐ, úgy van a karrierje csúcsán, hogy széllel szemben is ...., úgy modern és rocker, hogy konzi hazafi és családapa. S nem is nagyképű.

Kevered az alapos ÖNBIZALMAT a nagyképűséggel.

Makovecz Úr hozzád képest egy Archangelo, te "NETZJESSZUS".

A bilibe lóg a kezed és könyékig szaros.

ÉBRESZTŐ !!!

prosecutor 2008.12.14. 13:13:53

""sorokinV 2008.12.12. 19:27:30
Felteszem a holnap reggeli kávémat, hogy parttalan nick alatt Vágó írogatott ide. ""


ACHHH!

Kösz, igen, "sorokin", most, hogy írod: EGÉSZEN VALÓSZÍNŰ!!!

Valahogy ugyanolyan SÖTÉT és gatyakorcból előáramlóan BŰZÖS kommentjei vannak "parttalan"-nak,

mint fenn a video-n megnyilatkozásai a Vágó Ityi-nek, aki korántsem a "Haza bölcse".

Inkább a hazaárulóké.....

prosecutor 2008.12.14. 13:30:47

re: " tovaris Stalin 2008.12.13. 22:49:27
Na, polgári balfaszkáim! Nézzetek végig ezeken az embereken. Vágó, Krausz meg amit akartok. Egytől egyig idomított, agyatlan pofázógépek,..........
........... jusson eszetekbe, hogy ezek az elmeroggyant nyomorékok győznek le benneteket folyamatosan."


Nana, DUGÁSWILLY postarobber -bácsi, nem szabad HAZUDNI ....!!

Hogy KI győz LE KIT folyton???

Itt van plö. a Kündü és a társadalomtörténet tanszék - természetellenesen - zsidó vezető dokensse, a GERŐ.

Kündü győzött.

Gerő bepucsított az általa csak "beszari alaknak" címzett Sólyom előtt, alig 4-5 hónappal kijelentése után, a SEMMIÉRT KAPOTT SZÉCHENYI -díja fejében.

Vagy Kündü és Andrássew MEGAHARCIAS FŐPARTIZÁN afférja.

Kündü Dr. leverte a főnyalnokot, mint vak a poharat.

A "KI GYŐZ LE KIT?" -játékban van még egy elhallgatott "VONA-ulat" IS, s LESZ NAAAAAGY MEGLEPI......:)))))))

Ja, KÜNDÜ természetesen EÉÉÉN vaok.
arulas.blog.hu

prosecutor 2008.12.14. 13:38:48

RE: " calam · sardobalo.blog.hu 2008.12.14. 00:48:28
néha kételkedem abban, hogy tölgy tisztában van a tudományos fokozatok megszerzésének feltételeivel, krausztól függgetlenül ""


Én pedig abban kételkedem, T, "calam" - merthogy függésben van a jobboldali blog REAKCIÓTÓL - hogy KÜND épeszű lenne. MINEK JÖN IDE????

"VADÁSZ, vadász, te sz...ni jársz ide!!".......:)))))))

Kündütől.

prosecutor 2008.12.14. 13:43:00

RE: "-avari-bolgári szinvonal"..........:))


OHH, ENDLESS BLUE SKY'S GOD TENGRI, look it:

HA MÉG AVAROK és BOLGÁROK LENNÉNEK:

azok őstürk, turáni népek.

De ez a két említett illető zsi.....zsinórban igazolja MÁSHOVÁ KÖTŐDÉSÉT !!!! :-DDDD

Google 2008.12.14. 14:07:40

Erre lettek idomítva a jobb és baloldal politikusai egytől egyig- írja a reinkarnálódott Sztalin elvtárs.
Csak egy dolgot felejt el, azt, hogy a baloldaliakat egy kicsit tovább, mondhatni már-már odaidomították őket, abban a jó pár évtizedben, ami mögöttük áll.
Ha a győzelmükben annyira biztosak, nem kell itt arcoskodni, menetrendszerűen jön majd az...,aminek jönnie kell.

dirige 2008.12.14. 15:10:03

Bocsesz. Ez a fazon valami olyan reklámban szerepel, amelyik hitelfelvételre buzdít. Az a reklám mondandója, hogy aki az ő cégénél hitelt vesz fel, az könnyen viccel. Gusztustalan mindenki, aki hitelfelvételre bíztatja az embereket. Rabszolgagyár(tó)...

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.14. 16:33:42

Google polgártárs, azt mondod:
"Ha a győzelmükben annyira biztosak, nem kell itt arcoskodni, menetrendszerűen jön majd az...,aminek jönnie kell."
Látod ezért mondom, hogy ti kétdimenziós lények vagytok. Képtelenek vagytok felfogni, hogy semmi jelentősége annak, hogy a ti csapatotok győz vagy sem.
Mi van akkor ha győztök? Mit tudtok kezdeni a győzelemmel?
Még egy Széchenyi terv vagy még egy diákhitel? Szerintetek ez a győzelem? Ne röhögtessetek már, szerencsétlenek.

De ha ezen felül is van kívánságotok, azt a télapó bácsinak mondjátok el, ő illetékesebb a dologban mint a csicskává züllött Fidesz.

tlac 2008.12.14. 16:58:40

azé hirdeti a hitelfelvételt h neki ne kellejen felvenni..

özvegylegény 2008.12.14. 17:08:12

REAGSZIJÓ: "tovaris Stalin 2008.12.14. 16:33:42


?Ne röhögtessetek már, szerencsétlenek.

De ha ezen felül is van kívánságotok, azt a télapó bácsinak mondjátok el, ő illetékesebb a dologban mint a csicskává züllött Fidesz."


NO, te IDIÓTA faszparaszt, AKI annyira hülye vagy,

hogy egy középkori viszonyok között élő grúz paraszt és egy CSERKESZ (turanid és véresen kegyetlen nép) nő fiáról,
a világ legnagyobb tömeggyilkosáról,
lélekgyilkosáról, "példaadó" diktátoráról,
mocsok rablóból jó üzletet szimatolva "elftárccsá" vedlett ázsiai hegyirablóról

VESZED A NICKET ÉS PÉLDÁT:


ENGEM NE CSICSKÁZZÁL, KISFIÚ, mert az agyadba préselem az állkapcád, aztán még szitává is lőlek, BOLSEVISTA KÖCSÖG !!!

Lesz új aklkotmányunk: mayx. 3 év.

Baromarcú: NEM a VISINSZKÍJ-ALKOTMÁNY LESZ TÖBBÉ HATÁLYBAN !!!!

Mehettek Észak - Koreába, vagy a szöges -Szderót mögé!!!

VALAMIT KURVÁRA FÉLREÉRTESZ, nagyStalin !!!

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.14. 17:51:20

özvegylegény
"CSERKESZ (turanid és véresen kegyetlen nép)" hehehe.
Te gondolom nem vagy turanid, se kaukázusi, csak szimplán hülye. De nem vagy egyedül, ha ez esetleg vigasztalást jelent a számodra.
Özvegylegény létedre, saját elképzelésed szerint jó erőben lehetsz, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy fél kézzel sikerült lenyomnod az entert. De erre a lendületedre szüksége lesz a hazának, miután újraindítottuk a mecseki uránbányákat.
Legalább életedben egyszer valami hasznot is fogsz termelni Magyarországnak.

tölgy · http://konzervativok.blogspot.com 2008.12.14. 17:59:41

calam,

magát eleinte libike provokátornak véltem. Most már csak tudatlannak tartom. Megkérem, hagyjon békén, kemény fa vagyok én magának.

özvegylegény 2008.12.14. 19:26:19

T.NagFtalin Et. !

Prosecutor, Özvegylegény és Kündü egy és ugyanazon természetes személy.

Csak nehogy cserpákon suhintsalak.....:)))))

Thulsa Doom (törölt) 2008.12.14. 19:56:11

Na most jól meglepődtem...
De addig is, amíg Orbán haverod nem kerül kormányra, tedd megad hasznossá, és írd le, hogy milyen alkotmányt szeretnél.
Kiváló javaslataidat a következő címre várjuk:

Lappföld, Murmanszk
Jollipukki ulica 1.

Aztán jó sok bélyeget rakjál a borítékra, mert a télapó bácsinak valamiből etetnie kell a rénszarvas bácsikat...

Hát fideszes polgártársak, úgy látom a vártnál is szarabb emberanyaggal rendelkeztek. Már értem szerencsétlen Viktort, miért nem akar kormányra kerülni. Ennyi tarka barmot egy karámban csak ellenzékből tud egyben tartani. Kormányra kerülve egy hónap alatt szétesne az egész összetákolt csürhe.
Azért ne feledjétek, hamarosan itt a karácsony és csak az kap ajándékot, aki jó kisfiú volt! Úgyhogy igyátok meg szépen a kakaótokat 'oszt sipirc z ágyba kisdobosok!

korrekt orr 2008.12.14. 20:10:34

kündü, ma már ne igyál többet, (vagy szívtál valamit, sámán?)

özvegylegény 2008.12.14. 21:32:03

Hülye . 5 éve nem iszom. Sose szívtam semmit. Néha antidepi köllött.

(Ja. Szilveszterkor ittam, akkor meg xarullettem tülle....:(

özvegylegény 2008.12.14. 21:34:42

OLLY BÁCSI: most vergyem ki a STAHLIN ET-t, vagy méltósággal....lőjek????

(Lelkylolát nem merem mckérdezni, ...........mer' tudom a választ!! EXTRAKLASSZIS CSAJSZI A LOLA !!!)

A többi nokedli....:( :(

özvegylegény 2008.12.14. 21:51:14

RE: "tovaris Stalin 2008.12.14. 17:51:20
özvegylegény
"CSERKESZ (turanid és véresen kegyetlen nép)" hehehe.
Te gondolom nem vagy turanid, se kaukázusi, csak szimplán "


TEHÉNTETTEL arra, hogy nem ÖSMERSZ, zsaruköcsög,
megbocsátható. De mivel én M A G Y A R vagyok, ennek vérségi és genetikai következtében mély - TURANID !!!!

Gondulom, TE FINGUGORJ LEHETSZ...:) Na, mongyák, Pesten bújkál vagy 1000 ezer FINNUGOR, mocsárszín kitűzővel, ami mindennel egybeolvad.

A vagonok mán elő vannak készítve.

De a Finnugor Chartát mindössze 6000 db vállalta - volna, ha KIFEJEZETT HUN FEHÉRTENORISTÁK, hullák és JÓMAGAM - igen! - NEVE IS NEM ODAKEVEREDIK!!

A főfinnugor Ferit PÖRREL FENYEGETVE KÉNYSZERÍTETTEM NYÍLT LEVÉLBEN A TÖRLÉSEMRE.

Szóval így ugorjál egy finnt. PÖR: te bizonyítasz.

özvegylegény 2008.12.14. 22:00:49

anakizis.blogter.hu/248589/allamjog_i_legitim-e_az_alkotmany

Na,

hülye STAHLIN, itt van E, nesze, mán rég kidolgoztam a Zalkotmány főcsapásait, te POL. KÓKLER......

Mi voltál a RENTZER-váltás előtt, he ????

Én ügyész.

Na, pá.

AYBARS ANDA 2008.12.15. 16:46:02

Na, 20 óra alatt senki se böffent ide?? Tehát KÜNDÜ ruránisága ismét győzött...!