Hírek a jövőből
2007. június 06. írta: sHelf

Hírek a jövőből

Keteltu blogján találtam az alábbi sorokat, és mivel nagyon jót mosolyogtam rajtuk, ezért az UFiblog olvasóival is megosztom. Egy kis időutazás kedvéért tegyük fel tehát, hogy minden így megy tovább (és miért ne menne). 2014-ben járunk, újsághírekből való szemezgetés következik.

Visszavásárolhatja Magyarország a koronát/jogart? Vajon mi lesz az országalmával?

Amennyiben a reformok így haladnak tovább, várhatóan 2016-ban Magyarország visszavásárolhatja a 2009-ben eladott koronát illetve jogart Washington legnagyobb múzeumától, illetve lehetőséget kaphat az országalma lízingelésére. Tudósítónk washingtoni riportját a hatodik oldalon olvashatják...

A jövőbéli hírszemle odabent folytatódik, katt a továbbra.

Újabb késelés a Romaügyi Minisztériumban

Csupán egy hét telt el a legutóbbi késelés, illetve másfél hónap a legutóbbi, Romaügyi Minisztériumban történt lövöldözés óta. Kolompár József romaügyi miniszter vizsgálatot rendelt el az ügyekben, és lapunkat megfenyegette, mivel ez már a harmadik eset, hogy írtunk a minisztériumban történt leszámolásokról.

Nem kell többé útlevél a Magyarországra utazó kínai állampolgároknak

Jövő hónaptól nem csupán útlevél nélkül utazhatnak Magyarországra a kínai állampolgárok, hanem kedvezményesen magyar állampolgárokká is válhatnak (öccázé’ 10 évre, nyóccászé’ 20 évre). A kormány az államadósság drasztikus csökkenését várja ezen lépéstől.

Visszaszorítják a fiatalkorúak koldulását Budapest területén

Mióta 2010-ben Demszky Gábor főpolgármester átcsoportosította a budapesti általános és középiskolák állami támogatását a négyes metró építésére, egyre kevesebb szülő tudja megfizetni a magániskolák költségeit ezért sok gyermek koldulással igyekszik összeszedni a féléves tandíjat. Demszky Gábor szerint ezek a gyermekek nem csupán potenciális bűnözők, hanem rontják a város összképét és a turisták negatív véleménnyel vannak Budapestről ezen gyerekek miatt.

Megoldják a kenyérjegy problémát

Főleg az utóbbi időben fordultak elő olyan esetek, amikor a két különböző családnak kiosztott kenyérjegy sorszáma megegyezett így abban a hónapban csak egy család juthatott kenyérhez. Ezt megakadályozandó, minden magyar állampolgár kap egy vonalkód mintájú tetoválást, így amikor a helyi kenyérkirendeltségre megy, elég odanyújtania a karját, és a vonalkódot leolvassa a pénztáros a megfelelő szerkezettel.

Jövő héten dönt a Mágiaügyi Minisztérium a rossz gondolatok ügyében

Mint ismeretes, Magyarország legfőbb problémáit az abortusz élménye miatt létrejövő rossz gondolatok okozzák, ezért következő szeánszán, mely jövő héten lesz, dönt ezügyben a Mágiaügyi Minisztérium fővarázslója Lord Silvashy. Újságunk hivatalos jósdája pozitív döntés születését jósolta.

1200 milliárd alatt, vagy felett?

Ez a kérdés foglalkoztatja a Szerencsejáték Rt. vezetőjét, illetve a kormány tagjait. A kérdés, hogy az első negyedévi államháztartási hiány 1200 milliárd alatt, vagy felett lesz. A kérdésben szombati Ötöslottó sorsolás után kerül sor a döntésre, egy speciális sorsolás keretében. Lapunknál lehet szavazni sms-ben is a várható eredményre, a legpontosabb választ adó sms-küldőnek kifizetjük az ehavi villanyszámláját - kivéve azon szavazók esetében, akiknél nincs villany, oda segélycsomagot küldünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr393736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dowNLoad 2007.06.06. 14:49:59

hahaha ez jó, előre az 1984 és a Dungeons&Dragons kombinált világa felé, de vonalkód helyett javasolnék chipet minden emberbe:
(de a gyerekekbe mindenképpen, nehogy elvesszenek!!!!)
www.mochip.org/index.php?option=com_content&task=view&id=15

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.06.06. 16:00:27

DowNLoad! És akkor a fegyveres óvónők a magánóvodákban a copfos kisfiúkat majd arra tanítják, hogy chip-chip csóka?
on:

- A Pénzügyminisztérium az euró beveztésének dátumát pénzügyi körök nyomására előrehozta 2040-re. Az aktuális 2000Ft/€ árfolyam a bevezetés időpontjára az euro inflálódása miatt elérheti az 1000Ft/€-t.


- A Bizottság teljességgel méltányolandónak ítélte Törökország területi követeléseit, de a kompromisszumos megoldás érdekében csak a makói és a szegedi kistérségek visszacsatolását támogatja. Románia tiltakozását jelentette be.

- A hágai bíróság kártérítésre ítélte Magyarországot az elmocsarasodott Lapics és Rába folyók rothadó iszapjából évente több napon át Ausztriában is érezhető bűz miatt.

- Az Európai Unió című sok nyelven megjelenő folyóirat vetélkedőt hirdet az általános iskolások részére "Ki tud többet az Európai Unióról?" címmel. A győztesek divatos retro marhavagonokban európai félkörutazást nyernek, dél-lengyelországi végállomással.

- A munkanélküliség csökkentésére szezonális - kis - munkalehetőséget hirdetnek Kelet-Szibériába. A munkaerő esetleges erősebb pszichés ráhatással történő toborzását Dr. Ifj. Szilvásy rendőrminiszter nyilatkozatban cáfolta.

- Korszerűtlensége, az esetleges felelőtlen áthallások lehetősége miatt betiltották a történelem, a népzene, a néptánc (kiv. kretzmer) és a művészettörténet oktatását. A 2000 előtt emelt épületeket állagmegóvási céllal részben lebontják, részben betonnal és polietilénnel vonják be.

jbb 2007.06.06. 17:09:34

- Amióta kiapadtak az orosz gázlelőhelyek a nagyszabású katonai technológiai szükségletek miatt és el van zárva az elmúlt 7 évben épült 8 újabb egymással párhuzamos csővezeték, a magyar kormány az ellátás biztosítási érdekében leszállította a kanadai Falcon által fizetendő bányajáradékot 1 cent/1000 köbméterre. Így legalább a Falcon előnyben részesíti a hazai fagyoskodókat és hajlandó 1800 dollár/1000 köbméter áron szállítani az orosz tulajdonú Magyar Gázellátónak. Gyurcsány Ferenc elégedettségét fejezte ki a sikeres üzlet megkötése után, egyúttal bejelentette, hogy a lakosság túl pazarlóan bánik az energiahordozókkal, így a gázzal fűtők a jövő héttől ún. energiafelhasználási bírsággal lesznek sújthatók.

- A Tubesre tervezett lokátor miatt kitört botrány újabb fordulatot vett. A szocialista városvezetés hosszantartó vizsgálat után bejelentette, hogy kérdőre vonják I Rákóczi Ferenc hozzátartozói, hiszen a szerencsétlen szabadságharc végkifejleteként sodródtunk bele a haderő torz és maradi átalakításába, mejnek egyenes folyománya a lokátor. Már folyik DNS tesztekkel a lehetséges utódok felkutatása elszámoltatás céljából.

- A jövőben az SZDSZ betiltaná a Trianon szót, mivel a túlságosan antiszemita kifejezés az itt élőket rettegéssel tölti el, ezért meghirdeti a Zéró Tria kampányát, mivel a non-t HOrn Gábor szerint nem kell tiltani, az már magában is tiltó szó, ezáltal kifejezi az igazak véleményét. A tri egyébként is az árpádsávos zászlóra emlékezteti, hiszen bárhogy takarjuk le 5 sávját, 3 mindig marad.

- Friss. A szcientológiai egyház tiltakozását jelentette be Horváth Ágnes szóvivő, mivel bezárják a Lipótmezőn üzemelő "Clear" Felekezeti Imaházát.

- Elbukik a reform. Csődbiztost neveztek ki hazánk utolsó kórházának élére. Szilvásy Tamás, a csődbiztos bízik benne, hogy a szükséges megszorítások véghezvitele után ismét a betegek érdekei szerint folyhat a gyógyítás. Sajnos a várólista hosszának csökkentését nem ígérheti, de a Szilvásy Béla vezette Kormányzati Lista CSökkentő Központtal szerződött betegek már most előfizethetik kislányuk születésekor annak terhesgondozását, feltéve ha illeszkedik a demográfiai folyamatokba és nem akar szülni 54 éves kora előtt.

- Színes. Kóka János örökbe fogadta az immár rendőrpalotáig tartó állatkert legújabb szerzeményét, egy óriáshörcsögöt. A kis jövevénynek a roppant találó "siker" nevet adta, hiszen mindenki hajlandó plusz 999 Ft-ot fizetni, Siker egyetlen simogatásáért.

- Itthon. A kormányszóvivő poszt sajnos még egy darabig betöltetlen marad, mivel Győzike az RtL Klubos szerődése értelmében idén még biztosan nem vállalhatja a megtisztelő felkérést.

- Pénzügyek. Gyurcsány Ferenc, bejelentette, hogy sikeresen lezárult a privatizáció újabb fejezete. A Városligeti gyep és az M3 autópálya aszfaltjának középső 24 centiméterére kiírt pályázaton egyedül indult Kókaplex Kft nyerte el a tendert, melynek értelmében a parlament vízszámlájának kifizetése után a fenti ingóságokkal ák rendelkeznek. Szerencsésnek és nagyonis gazgaságosnak nevezte a kormányfő, hogy a vízdíjjal éppen a Kókender Kft-nek tartoztak, így külső szakértő bevonásának nincsen további költsége.
Egyúttal bejelentette, hogy a nyugdíjasok monopol helyzetben vannak, így nem várhatják el, hogy közvetlenül számukra továbbítsák a havi járandóságukat. A piacnyitás értelmében nyugdíjasainkank a jövőben meg kell küzdeniük a szlovák, román és ukrán nyugdíjasokkal ellátmányukért. A szakszervezet támogatásáról biztosította a kormáynfőt, egyúttal leszögezték, a nyugdíjasok egyöntetűen támogatják a kormány reformerőfeszítéseit, tudják, hogy már csk egy év és érezhetőek lesznek a megszorítások. A bejelntés után a szakszervezeti vezetők elfoglalták új állásukat a PR Minisztériumban.

jbb 2007.06.06. 17:12:00

a melynek-et életemben nem írtam még mejnek-nek. Erről minden bizonnyal OV tehet. A mocsadék...

sHelf 2007.06.06. 17:36:04

:))

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy a jövő hónapban a kormány és az MSZP közös, teljes körű médiakampányt indít, melynek célja a lakosság tájékoztatása a jövőre induló reformokról. Az ügyben tartott exkluzív sajtótájékoztatón kifejtette, hogy kampány alapeleme az igazság és a tisztánlátás politikája lesz. Magyarország jelenlegi csőd-közeli költségvetési helyzetét ugyanis a tizenkét évvel ezelőtt befejezett fidesz-kormány minden tekintetben romboló hatása okozza.
A médiakampányt kedvezményes európai hitelekből finanszírozzák.

Dr. Minorka 2007.06.07. 11:41:55

Na akkor legyen egy kis ellensúly:
A 2004-ben ismét megválasztott Fidesz-kormány humusz után kitünteti a lövöldöző, nemzetáruló Bajcsy-Zsiliniszkyt elfogó gestapósokat, derék magyar belügyi alkazottakat, detto gazságügyi szakférfiúkat, és a hóhért. Egyben előkészítő bizottságot állítottak fel a lövöldöző Kiss János altábornagy ügyében.
www.mno.hu/index.mno?cikk=414794&rvt=2

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.06.08. 22:48:51

(Minorka kedvéért)
A fővárosi közgyűlás döntése alapján Budapesten szobrot emelnek minden egyes zsidó terroristának. Először azoknak, akik legalább egy magyar embert megöltek, a következő ütemben meg azoknak, akik legalább egyszer magyar emberre célozva elsütötték fegyverüket.

Dr. Minorka 2007.06.08. 23:35:13

Érdekes. Horváth Ágnes azt ígérte, hogy nem csapják ki az utcára ápoltakat a Lipótról.

Dr. Minorka 2007.06.10. 02:40:31

Az a baj, hogy a kollégáid már a kormányban ügyködnek!:)

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.06.10. 09:42:11

" Dr. Minorka 2007.06.10. 02:40:31:"

Na, Minorka doktor, van valami témajavaslata?
Lassan ideje elgondolkodni ezen a kérdésen.
süti beállítások módosítása