Ilyen ország pedig nincs XVII.
2007. április 04. írta: TuRuL_2k2

Ilyen ország pedig nincs XVII.

Nem igaz, hogy Leisztinger Tamás emberei nagyon sokat kerestek a dunaújvárosi Hankook-gyár ingatlanjain, az önkormányzat kárára. Éppen ellenkezőleg: "a földterületekért kialkudott 2,1 milliárdos vételár nem fedezte az ingatlanok vételárát, a művelési ágból való kivonás és a közművesítés költségeit, valamint a projektet terhelő egyéb járulékos költségeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr3854482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pallos Levente 2007.04.04. 11:06:15

Közben a koreaiaknak minden tárgyaláson azt mondták (a döntés előtt), hogy a föld rendben van, elővételi szerződése van a városnak (Innoparknak) rá.
Persze senki sem mondta, hogy a tárgyaláson igazat kell mondani, lehet, hogy akkor még nem volt biztosítva a föld.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2007.04.04. 11:10:25

Gondolom, a koreaiak különösen boldogok, hogy részesei lehetnek egy kitűnő Kóka-Leisztinger üzletnek. :)

Pallos Levente 2007.04.04. 11:19:52

Igen. A koreaiak ebbe csak úgy kerültek, mint Pilátus a krédóba. A föld ügyében nem kavartak ők semmit, de az azonosíthatóság miatt mégis a cég neve szerepel minden címben.

gallicus 2007.04.04. 12:07:47

NEM MINDEGY!Kifizettük ezt is az adónkbólmint annyi más!Majd jön ez a fasz kóka a magyarázataival!Ő mindent megmagyaráz,az állami közpénz már megint "jó zsebekbe" került!Majd ezt is elmaszatólják mint eddig minden korrupciós ügyet!Adjanak már nekem is 2O milliárdot én több munkahelyet teremtek ennyiért mint a Hankook!
süti beállítások módosítása