Belenéztél!
2007. március 03. írta: sHelf

Belenéztél!

Tony Blair örökre megnyerte a játékot

Szerintem meg nem obszcén gesztus, hanem egész egyszerűen csak belenézős (van valami rendes hivatalos neve?) játékot játszottak, ahol az veszít, aki belenéz az ujjainkból formált karikába. Az ultimate megoldás, ha lefotóz(tat)od a karikát, és aztán mindenki veszít, akinek megmutatod a fényképet.

Hát Tony Blair most jó ideig csúcstartó lesz a ki nyerte a legtöbb belenézős játékot versenyben. Lesz idő, amikor már csak úgy fognak emlékezni rá: az ember, aki örökre megnyerte a belenézős játékot. Jó kör volt, meg kell hagyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr2742483

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: aloha marketing multinível 2017.11.30. 13:16:31

TOP10 Robbie Williams-dal EVÖR - B-oldal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ivadék76 2007.03.04. 07:39:47

Hát te (UFI) ember miből vagy tán fából?A te makulátlanságod is méllyre ható.

Ede bácsi · http://gabika 2007.03.04. 13:05:11

Hát lehet, hogy belenézős... Én inkább rejszolósnak gondolnám, szintén. Abban a korban ez Tónival is előfordulhatott, legalábbis metakommunikatív szinten. (Valósan is, persze, annak idején - a harmincas években - bizonyos Tóth Tihamér atya könyvet is írt a mértéktelen rejszolás ellen, ami azt jelenti, hogy bizony szerte a világon ez az egyszerű aktus számtalanszor előfordulhatott.) Az angol középiskolákról olvasván - empirikus tapasztalataim csak a Fáy Gimnáziumhoz kötődnek, Etonhoz kevésbé -, világos a számomra, hogy az ifjú Blair is ráránthatott nem egyszer, sőt, férfias versenyeken is részt vehetett. Pl.: ki tud hamarabb vagy messzebb ejakulálni. Erre is gondolhatott egyetemistaként, amikor a fényképeszkedésen nosztalgikusan jelzett a haveroknak. Így gondolom, de más magyarázatra is nyitott vagyok.

ergé 2007.03.04. 13:36:14

Bírom az angol bulvársajtót, hogy ilyen "botrányból" akar hírt gyártani...

Ha eccer kormányfő válna belőlem (nem szándékozok :-), elárulom a jövő bulvárfirkászainak, hogy anno a suli udvarán rendszeresen távköpködő versenyt tartottunk. 9 évesen jó móka volt, pedig egyszer sem nyertem. Ezért nem lesz kormányfő se belőlem :-)

Ja és a Bravo Szerelem, szex, boldogság rovatát is olvastam, persze titokban. Ez botrányos?

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.03.05. 00:01:06

ergé, nem hiszem, mert azt mindenki olvasta.:) Legfeljebb ilyen "mindenki tudja a másikról, de ezért senki sem szól" körbekussolós ügy lesz belőle, mint a Kádár-korban a munkahelyről való lopás.

Az angol sajtó természetét annyira nem ismerem, de itthon sajnos nem a bulvársajtó, hanem a "komoly" sajtó kreál minden ilyenből újabb érvet a nemzethalálhoz/fasizálódáshoz.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.03.06. 00:25:51

"Bravo Szerelem, szex, boldogság rovatát is olvastam, persze titokban. Ez botrányos?"

Ha nevettél rajta nem. Ha kérdeztél is tőlük, akkor csak szánalmas:D
süti beállítások módosítása